¨

Väldigt nere. . . !

Och nu blir jag arg för allt jag skrev försvann i ett visp inge kul alls. . .

Ja väldigt nere, ja det e precis vad jag är, ingenting går som man vill eller jo det går som man vill, men lust till någe andra roligheter finns ej :(

Och det gör mig med väldigt nere, att bara sitta inne och glo hela dagar förutom dem timmar jag är på framsteget.

Jag förstår inte varför jag inte e där längre. . . Känner samtidigt en hemlängtan när jag e där, kan inte riktigt släppa mina tankar för en stund, det går en stund men sen kommer tankarna på allt möjligt i ett svep och då tappar man lusten med det man håller på med. . .

Förstår inte vad det e med mig, om det e för att sommarn har kommit ? känns konstigt att det ev skulle kunna vara det, mer värme soliga dagar, ljusare längre, annan doft, kan det verkligen påverka en så mkt, vinter kan ju det iof men sommarn, den har jag alltid tyckt varit härlig. . .

Det e inte så att det e helt på  botten, det går väl lite framåt med allt pluggande på nåde vänster, fick heller inte skriva den sista delen på eng provet, men imorn ska jag få göra det :) ska bli skönt att få det gjort och få ett slut betyg, är godkänd på dem andra delarna, så det blir säkert ett g i slutbetyg, blir mkt glad för det. . . :)

Påbörjade även matten idag, mkt av det som jag trodde jag skulle ha svårt med hade jag faktiskt inte , alla dem första talen hade jag inga problem med. . .

Och nu försvann mkt av den text jag hade skrivit men inte allt som tur va, då hade jag slagit ihjäl datorn. . .

Ja va vad det jag skrev nu då. . . Ja lusten försvann lite sen när jag tog mig en paus och gick ner till nuevo och skött mepratade lite. . .

Kände sådana skuldkänslor när jag gick därifrån, kände att jag inte riktigt aengerade mig så mkt i det vi pratade om kände att jag ev va lite avisande. . . 

Och det e just det jag måste jobba med, att klara av att vara nere på djupt vatten men ändå hålla en schysst ton och utstrålning, samt att bara gå iväg från hemmet med humöret på noll e stora framsteg, och visst jag gör dem men inte allt för ofta eller jag har skött mig ganska så bra fram tills nu, men läget har heller inte varit nere på botten. . . Men ja om jag räknar på nedgångs perioden så har jag gjort lite framsteg i mitt ansvarstagande. . . inte fullt ut men till hälften iallafall. . .

Ja har gått och presterat så mkt jag orkar, jag har medicinen någorlunda bra, jag har motstått suget för det att skada mig själv eller dricka. . .

Jag har haft en någorlunda bra kontakt med nuevo osv. . .

Kändes skönt nu att få sätta ord på vad jag känner. . . Och det ska  bli otroligt skönt att träffa psykologen imorn och få stämma av lite med henne. . .

Väldigt nere, ja i psyket e jag det men det pendlar som nu när jag fått skrivit av mig lite så känns det mkt bättre, men jag vet sen när jag gjort det och det gått ett tag så kommer jag med 50% må dåligt igen. . .

Vet faktiskt inte alls varför jag plötsligt har fallit i psyket ingen aning om jag ska vara ärlig, har det bra , är lycklig flickvän till daniel, det går bra med studierna och det sociala på nuevp och framsteg, det e inga konstigheter alls med nåt. . .

Det e nog som min handledare på nuevo sa att jag måste lägga in mer fritid så som med att fota några eftermiddag , träna eller nåt som får en att må bra och få använda hjärna på lite olika stadier.

Men som sagt det e lätter sagt en gjort. . . Men ska försöka lite smått, så att ev lusten kommer igång, så att det liksom blir som en vana, och en kul grej som man längtar efter att göra. . .

Ja det va väl allt så länge.

Ha en bra dag ute i solen gott folk :)

Kram

Emelie L

Lång kväll och natt. . .

Efter filmen hos pappa åkte jag hem och la mig, efter nån timme ringde kära daniel och sa att han va påväg :) yaaay . . .

Sen pratade vi i telen hela bilresan, va jätte mysigt, sen lekte vi hela natten lång :) låg och pratade och hade hos.

Det blir bara mer och mer speciellt när han kommer, och vi har mer och mer roligare mysigare för varje gång han kommer, man känner sig bara mer och mer kär för varje gång han kommer . . .

vi har så himla mysigt och roligt han och jag så ni förstår inte. . . Jag tror alla gånger att detta är min liv kärlek. . .

vi har så underbart, och vi tar steg för steg, vi låter bara tiden rinna iväg med massa roligheter och mysigheter och allt vad det kan vara. . .

Jag är så lycklig så ni anar inte, jag har aldrig känt mig så speciell och kär innan. . . Nu är det på riktigt mina vänner, detta kommer bli en väldigt härlig livslång resa :)

Fast vi somnade väldigt sent igår så e jag uppe med "tuppen" iallafall. hehe, kanske inte så att klockan e 7 på morgonen men med tanke på när vi la oss så har jag inte sovit många timmar. . .

Men daniel han sover så sött, vill inte väcka han än, har har ju trots allt jobbat hela vecka och stått i sen kört hit och kommit mitt i natten och sen somnat sent, så han får sova han :) men vad ska lilla jag göra under tiden då ? hm jag vet inte, ev pyssla lite med kameran medan jag har tid. . . Det får nog bli det tror jag

Ha en bra dag trots det tråkiga vädret.

Kram

Emelie L

En skön fredag har det varit :)

Det har varit en riktigt skön fredag må jag säga, har uträttat lite ärende, hållit på med kameran min, har testat mig fram inomhus med olika fototekniker och fann ett bra läge där man för bilden att se precis ut som i verkligenheten :) , har faktiskt inte fotat så mkt inne, mer ute men det e kul att kunna göra bilderna bra inomhus också utan auto, har kört med det mkt faktiskt, men nu ska det bli ändring. . . Behöver inte så mkt träning känner att när man läser så hajar man liksom, det gäller bara veta vart allt e på kameran med, sen plugga in lite som vi faktiskt inte fick lära oss i skolan. . .

Det va ofta färdiga inställningar på papprena för varje uppgift och allt sitter väl inte som en smäck just nu, men mkt kommer man givetvis ihåg men det e kul att utveckla sig lite, och vet ej ännu om daniel kommer eller ej, väntar ivrigt på svar :) jag hoppas verkligen han kommer för annars blir det att inte ses först om en månad.

Om han inte kommer så ska jag pyssla med kameran, och ut och fota om vädret tillåter. Annars blir det att forsätta med kameran nästa helg :)

Snart ska jag bege mig till pappa och se på film vägen (the road) den kommer nog vara väldigt har jag på känn :)

Ja tills dess så ska jag bara vila ögonen lite, kolla runt lite på bloggar och facebook.

Ha de fint så länge.

Kram

Emelie L

Då va det fredag igen då :) !

Ochdet börjar redan bra, eller inte, hade nyss skrivit en hel del och så försvann det. . . Ja det e väl bara att börja om då. . .

Jag vet ej hur denna helg kommer bli, om daniel ska komma eller ej, om inte så blir det en del fotande :)

Denna dag vet jag iallafall vad jag ska göra. . . Ska snart ringa soc, efter det sätta mig ner med kameran och lära känna den om på nytt, har lite att repitera när det gäller fotningen. . .

Ja en dag som denna har jag all tidens värld att pyssla med lite smått och gott som med kameran, ska bli kul, känner att lusten börjar komma tillbaka när det gäller fotningen. . . :)

E som sagt allt det andra i mitt liv ganska så stabilt och det rullar på bra så nu steg tre lägga in lite fritids sysselsättning så som fotningen :)

Ja ne klockan den rinner iväg ska ta och ringa soc nu . . .

Ha en bra dag allesammans

Kram

Emelie L


Då va helgen kommen. . .

Helgen börjar redan idag, e ju ledig imorn från skolan. . . :)

Men upp tidigt måste jag ändå, måste ringa soc halv 9 sen har jag bara antabusen att ta och medicin hämtning klockan 14, annars e jag ledig. . .

Pratade även med min docktor , kors i taket att han ringde upp mig måste jag säga, det e inte alls ofta han ringer upp en när han ska, eller aldrig brukar han ringa upp en.

Men nu gjorde han det, och han hade tydligen väntat med att skicka läkarintyget till länstryrelsen, schysst att han sagt något, eftersom han sa att han skulle göra det direkt efter vårat möte som vi hade i feb. . . 

Men men, förstod hans mening med det så men nu sa han att han känner sig redo att skicka in det. . . Och han ska med skicka mig ett brev samtidigt, så att jag vet att han skickat det, sen blir det att ringa länstyrelse på nytt osv.

Har fått gjort det jag skulle denna vecka känns härligt :)

Och nu e jag jätte foto sugen så tänkte ta och lära känna kameran på nytt och sen om daniel inte kommer i helgen ut och fota annars få det bli någon gång nästa veck :) och nu ska det fotas ordentligt. jajjemen :)

Ne men det va nog allt så länge. '

Ha en fin kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Sol, värme och lycka ! :)

Ja det e min dag idag, hehe, det gick mkt bra på en del av provet få se på måndag hur det gått på andra delen av provet, sen har jag en del kvar som blir att göra på måndag om läraren hittat bandet till den övningen, det e nämligen en lyssnar övning . . .

Det ska bli spännande och se alla resultat och vart jag hamnar :)

Sen har jag njutit av sol och värme vägen till skolan och tillbaka, få se om det bli mer njutning av vädret, tar ev en promenad lite senare. . .

Och lycka, ja det e ju allt som har med kärleken att göra, att lycklig, må bra och det känns som man hittat sin livkärlek :)

Det har ju nu varit lite upp och ner under  1 ½ veckas tid, och jag har klarat mig igenom den utan skador och  sår. . . Har det bara låtit flytat på och accepterat att så här är livet ibland, och det e nu första gången på väldigt länge som jag fått en riktigt depp period, och jag har tagit imor den bra och inte låtit den förstöra allt för mkt, visst jag har låtit lite studie tid kommit emellan, och det e även ett tecken på att jag inte helt och hållit klarar av dessa situationer men det e bara att fortsätta kämpa och träna på just det. . .

Så en har jag inte stigit över tröskeln för steg tre. . . För att ta det lilla steget behövs mera ansvar. . .

Ja denna dag vet jag inte vad jag ska göra, det återstår att se :) !

Kram

Emelie L

Det blir en dag av denna dag iallafall :)

Kom upp idag, fast e hur trött och grinig som helst, men det ska iallafall inte hindra mig att gå till framsteg och fortsätta med provet, vet ej hur det kommer gå det känns lite både och. . . Få väl se . . . Skriver om det senare under dagen. . .

Nu e jag iallafall uppe på bena och det glädjer mig bara det. . . Det har varit lite körigt den sista tiden, vet ej vad som har hänt med mig, men ska inte speculera i de nå mer, utan bara fortsätta framåt, det e det bästa jag kan göra. . .

Ja det e dags att bege sig iväg snart så jag avrundar här.

Ha en bra dag ute i solen :)

Kram

Emelie L

FAN !

Glömde sätta klockan igår innan jag somnade va helt inne med att messa med anso tills jag somnade som en stock, vaknade till runt 9 men somnade om lika fort och sov ända,  fram tills halv ett, fan så mkt har jag inte sovit på mkt länge, undra om kroppen behövde det e fortfarande väldigt trött och har en dunder huvudvärk idag. . .

Ja denna dag e då i prencip förstörd. . .

Imorn blir det nya dag med det slutgiltiga provet i eng. . . Sen blir det att börja om från noll med nästa nivå på eng och matte plus två veckors intensivt pluggandet till teoriprovet plus körning med pappsen. . . Det e min sommar det. och ska med hänga på daniel en vecka när han jobbar.

Jag är förvånadsvärt väldigt lugn idag, känner mig inte alls så nere som jag brukar kunna vara sådana dagar. . .

Min docktor har heller inte ring så det blir att ringa han nu på stört. ja det har jag ju inte berättat, jag har inte fått någe svar om mit körkortstilstånd för att min doctor inte lämnat in ett läkarintyg som han lovade skicka in i feb. . .
Så det e nu väldigt viktigt att jag får tag på han, så att han skickar in det och sen är det bara att sätta sig i den jävla väntekö på länstyrelsen och ringa dem och meddela dem det och sen att dem nu med fixar en handläggare till mig för mitt ärende, den gamla hade tydligen slutat. . .

Så det blir väl dagens uppgifter. . . Ska med ta mig en långpromenad, känner att jag behöver det . . .

Återkommer senare med nu problem :P !

Kram

Emelie L


Äntligen. . . !

Nu är man på g igen, det känns härligt. . . Fick vg på sista provet för boken, påbörjade även det slutgiltiga provet i eng. . .

Det känns inte som om det kommer sluta så bra iallafall men skulle vara gött om man satte vg mer kunde man tydligen inte få just på det provet  kanske eller det va för hela betyget a jag vet inte, få se imorn hur det slutar.

Är nu hemma igen, ska ta och äta lite mackor sen ringa länstyrelsen om mitt körkort tillstånd.

Sen blir det lugna puckar :) ev lite fortsatt planering framåt. . .

Ja de va nog alt så länge. . .

Kram

Emelie L

Nu e jag på gång.

Nu kom jag upp och iväg, det kändes inte alls bra innan jag gick men nu när jag väl e på plats så känns det okey, har redan hunnit gjort prov i eng. funderar om jag ska göra slutprovet , det får bära eller brista, bättre för sin egen skulle att bara göra det, då ser man ju vad som satts sig och inte, och om det behövs ytterligare träning innan jag påbörjar eng A.

Jag det blir att vara här till tolv. Fan jag misade reinfelt eller hur hans efternamn stavas. . . Han var på besök nere på nuevo. . . Fan det hade ju varit grymt att få träffa han :) ska rösta på hans parti ännu en gång, tycker att dem inte fått tillräcklig med tid att kliva fram med alla idéer samt så ahr ju massa annat orsakas som gjort att dem inte inte riktigt kunnat framföra det dem vill. . .

Samt så 4 år i styrelse e inte nåt, dem behöver nog minst 8 år till innan skillnaden syns, jag tror på dem !

Ne nu esnart rasten slut, ska kolla runt lite sen fortsätta med mitt. . .

Kram

Emelie L

Slöa fan e jag !

Exakt, e fortfarande slö, orkar ingenting, vill bara vara hemma och slöa a. . .

Har ingen motivation till nåt, ingen ork eller energi. . . Fattar inte vad det e med mig faktiskt. Har ingen förklaring.

Den enda jag har e att jag kanske kört på lite för mkt under en tid, vill så gärna komma in i ett ormalt system.

Men from imorn ska jag fan tvinga mig själv, det går inte att hålla på så här, bli jue bara arg och irriterad i slutändan. . .

Så ja imorn då jävlar, då ska jag verkligen kämpa mig upp och gå iväg, det e nu som att börja om igen, men det e smällar man får ta antar jag, kämpa upp ramla ner, kämpa upp ramla ner, har iallafall inte ramlat ner så långt som tur e , om jag sätter igång nu efter en varm dusch och lite mat , pluggar så att jag kan skriva prov imorn och så att jag sen kan skriva prov på fredag får jag bara det gjort denna vecka så ligger jag minus 2 veckor, det klarar jag att ta igen. . .

Sen e det bara att påbörja nästa moment, eng a och ma b :) så bli kul att sätta igång med det faktiskt, lite mer utmaning och närmare mitt slutgiltiga mål. .

Helgen har iallafall varit väldigt bra, har myst med älsklingen min. . . :) Och haft väldigt kul ihop med han som alltid :)

Ja ne nu blir det duschen och mat se plugg :)

Ha de fint alla läsare. . .

Kram

Emelie L


Det står stilla.

Ja just nu står det riktigt stilla, har verkligen hamnat i en svacka, tror det mkt handlar om medicinen , tror jag behöver höja natt medicinen något, för jag har nu återigen väldigt svårt att somna in, ligger bara och tänker, stör mig på saker och mkt annat.

Kan tyvärr inte svara på vad det mer är, för det är som normalt runt om mig, det e inte alls några ändringar i min vardag. . .

Ja och denna dag blir att vara hemma, har nu försovit mig kraftigt så det e lite onödigt att gå nu eftersom det blir mer eller mindre att gå ditt och vända. . .

Men bara för att det bli en hemma dag så ska jag inte låta bli att plugga, ska plugga lite inför provet funderar på att skriva det redan på måndag, gjorde testdelen och det va bara en övning som gick åt helvete med, men dete bara att gå tillbaka och repitera just de. . .

Sen lite ord med, men det e inte mkt nya som jag sa tidigare så det kommer inte bli någon match :)

Ja ska med samma dag göra slutprovet , känner att har nåt fastnat så har det, orkar inte gå igenom allt igen, eller lite ska jag gå igenom det jag inte förstått mig på en, men resten för gå som det går känner jag, det bli bara en mer ärlig bevisning på vad som fastnat och ej, för det e ju de det handlar om när man gör prov, oftast pluggar om in allt inför provetså det ska gå bra och sen efter en veckan kanske man glömt allt återigen. . .

Så att göra det slutgiltiga provet blir en rejäl prövning, och det e ju heller inte så att det kommer bli ig, det vet, för mer en så kan jag. . . Men upp till mvg tveksam. . . Det får gå som det går helt enkelt.

Skulle vara skönt att få det avklarat och börja om med nya saker, både i matten och engelska. . . Ser framemot det, det bli lite svårare, mer prövning på en högre nivå, i like :) älskar utmaningar. . . Det ska bli mkt intressant hur jag kommer klarar mig. . .

Ja så denna dag, det bli att plugga lite eng, ska faktiskt med ta mig en promenad, se våra bästa år snart, sen tvätta hel dagen lång. . .

Sen kommer daniel ikväll :) Jiiipii. . .

Tror det kommer ge mig mer glädje och energi till nästa vecka. . .

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L


Något bättre idag.

Fast inte fullt ut, problemen med älskling har iallafall löst sig, vilket e jätte skönt vi har tagit oss ut ur en jobbiga och smärtsam svacka, men mit mående över det e inte helt återställt, det kommer nog ta sin lilla tid men jag har iallafall varit på framsteget igår och idag, inte så länge runt 1 ½ timme igår och idag, men har fått mkt gjort iallafall, e nu klar med sista kapitlet för denna bok och kurs. återstår nu att plugga in glosorna, fast dem är ej många, heller inte många nya ord så det ska inte bli några problem, det som jag behöver konsentera mig mer på är gramatiken för den är jag inte helt hundra på, har nu kommit så länge att allt börjar få ett sammanhang och det e inte alltid så lätt att komma ihåg alla moment man gått igenom plus alla regler osv osv. så det få bli att repitera lite på det. . .

Ska försöka göra provet senast onsdag nästa vecka, sen efter det repitera alla glosor för denna bok, samt gramatik för sen e det dags att skriva det slutgiltiga provet för denna grunläggande kurs i engelska :) ska försöka hinna göra det slutgiltiga provet näst nästa vecka :) Sen e jag klar med grundläggande engelska och det kommer innbära att jag har giltiga slutbetyg i både högstadiet och gymnasiet :)

Ja resten av denna dag vet jag inte vad jag ska göra, har så här lite mellan lust till at ev ta sig en promenad eller så, få se vad det blir utav denna dag. . .

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L


Lite utav en bad day idag med. . .

Men inte fullt ut, hade återigen inge trevligt snack med pojkvännen igår kväll, så det va svårt att somna, komma upp idag, kände verkligen en sån himla olust idag med, men jag tror detta mkt beror på att jag missat att tagit medicinen från i lördags. . . För det e inte bara olusten som kommer över mig utan massa andra biverkningar. så som dålig sömn, svårt att sova, kallsvettas otroligt mkt, har ryssningar i hela kroppen och en ofokuserad hjärna. .

Men nu har vi fått ett avslut på denna jobbiga diskussion så det känns bra, och sen har jag med tagit min dagliga medicin för nån timme sen och känner mig genast bättre. . .

Tänkte gå till framsteg idag, men så blev det inte, vaknade inte riktigt till imorse ville bara fortsätta sova, sova och sova, nu har jag gjort det, ska försöka få i mit lite mer mat en bara nudlar denna dag med, det gör mkt med energi intaget med. . .

Och imorn ska jag försöka fokusera på det viktiga i mitt liv. . . så som plugg och mig själv. . . För gå tillbaka återigen och kämpa mig vidare uppåt. . .

Det ska nog gå bra, och tack anso för dinna ord, ibland ibland så behöver man någon annans mening för att få fungerande tankar igen och det e nästan så att man skrattar åt hur löjliga saker kan påverka sitt psyke ibland.

Och jobb det e jag inte alls redo för en , det e en lång väg kvar tills jag ska kunna arbeta som en vanlig människa igen. . .

Det gör inte så ont i mig det där med abete för jag har ett arbete, det e plugg och med mig själv, många kanske inte ser det så på saken men jag och många andra som är i min sits gör det, eller jag ahr mer eller mindre fått den info av många proffitionella att se det som ett arbete, och jag instämmer faktiskt, detta i mitt arbete så länge, kanske låter bekvämt att se det så på saken, men bekvämt är det verkligen inte, för det e inte utav ett normalt arbete där man får lön för mödan eller att jag jobbar under andra. . .

Det är nog svårt för många att se det ur det perspektivet, man måste nästa ha upplevt det själv för att kunna se vilket enormt arbete en sådan människa gör som har psykiska/fysika problem. . . och ett beroende på halsen. . .

Det är inte så bara, det är ett dygnet runt arbete ska jag säga er. . . och det vet ni som är där. . . 

eller ni som jobbar med människor med såtdana problem. . .

Idag ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag ska iallafall inte sitta inne hela dagen och grubbla, det blir att antingen ta mig en promenad, runt stan eller till mormor, mamma och henens kar ska mig komma til le.tuna så det kommer nog bli en liten träff med dem. . .

Sen blir det tv för hela slanten ikväll och förhoppningvis en lugn sömn och upp tidig imorn och fortsätta med det normala igen. . .

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Är riktigt förbannad, arg och nere på botten igen.

Ja det e bara förnamnet. Är så frustrerad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. . .

Allt känns surt igen, känner mig inte duglig som fllickvän, är arg att den känslan ska ta över allt, orkar inte bry mig om nåt just nu, varken, skolan, andra, mig själv ingenting. . . Det e mitt största problem, jag får sån ångest att dödkänsla och oduglighet och att jag gjort mitt p ådenna planet.

Jag kan bara inte motarbeta bort den känslan det går inte, inte i nuläget, jag vet att jag kommit en mkt bra bit på vägen, men så händer nåt oväntat och allt brakar samma för en stund ialalfall, men dessa stunder är med betydelsefulla, tid den går, den står inte stilla direkt, och det e detta jag måste jobba med, att inte låta ett problem bli ett livsproblem för en stund,  världen kan inte stanna upp bara för att jag för sån ångest inte orkar med nåt. . .

Världen den fortsätter utanför min dörr, så här kan man inte bete sig när man har ett arbte, verkligen inte, visseligen så vet jag att ett arbete står väldigt långt bort för mig, och måste ta allt i min långsamma takt för att bygga upp mit liv igen, jag vill verkligen inte ha så här, vill vara stark och bita ihop men det går bara inte, känslorna tar över helt i vissa stunder.

Ja ne jag vet inte vad jag ska säga, allt har bara rasat ihop på en natt.

Det kommer säkert inte hålla i sig länge, tror att jag imorn tar nya tag , ny luft och energi en posetiv sådana.


Så nu har jag. . .

Fixat bloggen, tidigare i veckan då va det att städa på datron, lagt upp bilder på facebook, så ja nu har jag varit lite aktiv på den fronten skönt. . .

Fast med bloggen e jag ännu inte helt klar med somvanligt, men det tar jag nästa helg om inte daniel kommer vill säga. hoppas innerligt att han kan komma, saknar han så himla mkt, e jobbigt att vara utan han, men det e bara att kämpa och inte hänga upp sig så mkt på det, för den tiden den kommer :)

Det va kul att hålla på lite med bloggen eller lite, hela dagen, så det blev inge mat, mkt cigg, ingen medcin tagning. så min kropp mår inte alls så bra, plus att jag har mens värk så itte duga.

Det blir en lugn dag idag, städa upp, diska och lite sånt söndags pyssel :) sen bio på kvällen och en titt på wallander när man kommer hem.

Ja ne det va nog allt så länge.

Kram

Emelie L


Lördag (dag 6)

God morgon allesammans, lördag idag då, och inge fin väder e det heller men varmt e det , nåt posetivt. . .

Funderar om jag ska ut och fota iallafall. . . Har hittat lite som jag vill fota.

Ananrs vet jag inte vad jag ska göra mer en att kämpa mot rökningen.

Igår gick det inte vidare, rökte hela 11 stycken. . . bra på ett sätt men mindre bra på ett annat. . .

Vilja finns, men suget och tålamodet e inte helt med mig hela vägen ut.

Få se om det blir nå pluggande idag, känns som jag vill ta en paus ifårn det. . .

Ja som sagt jag har inte alls mkt planerat denna dag, så det kan sluta hur som hehe.

Ja ne  det va allt hittils, återkommer senare under dagen.

Kram

Emelie L

Fredags kvällen och dagen i sin helhet :)

Ja denna dag har varit bra faktiskt, va pigg och präch när jag kom till framsteget, pluggade på bra :)

Sen hem och då tänkte jag att jag skulle födriva tiden med att lägga upp bilder på faceboo för år 2009 , tänkte sysselsätta mig med det så att jag inte skulle röka så mkt, men så blev det inte, det tog en sån himla tid att lägga upp bilderna så det blev ett par mellan varven, inte överdrivet mkt, men mkt mer en tänkt. . .

Få se om jag lyckas bättre imorn då. . . Måste hitta sysselsättningar som gör att jag är sysselsatt hela tiden. att nästan vänta 10 min mellan varje upladdning av bilderna så blir det lätt bekvämt att ta sig en cigg medans man väntar. . . och så blev det jue ockås.

Men imorn då blir det inge uppladdning av bilder iallafall, kanske lite av 2010 men det e inte så mkt så det skulle jag nog klara göra utan att ta sig en cigg under väntetiden.

Men annars ska det bli träning och äta massa mat hehe :)

Ja det tog sin lilla tid med att lägga upp bilderna har väl suttit 6 timmar nu och e väldigt trött så få se om jag slår på tv:en eller om jag lägger mig direkt i sängen.

Så mkt mer en så har jag inte att komma för stunden.

Ha en fortsatt bra kväll. . .

Måste bara säga e sååå grillsugen . . . så då va det sagt hehe :P

Kram

Emelie L


Fredag (dag 5)

God morgon på er allesammans. . . Det blev ej någon promenad och ej någon frukost. . .

Och har redan rökt 2 cigg, ska nu ytterligare försöka håla mig hela dagen utan, fram till sju har jag sattit upp som mål. . . Hur det går det visar sig, meddelar direkt vid sju-tiden hur det har gått och hur det har varit m,m så håll utkik :P ;)

Har diskat och donat lite denna morgon, så jag kommer komma hem till en ren och fin lägenhet plus så ska jag vadra den tills jag kommer hem. . .

Det blir snart att traska till framsteg, plugga fram till lunch sen börjar prövningen med timmar utan cigg och vad jag ska sysselsätta mig med har jag ingen aning om en så länge men nåt ska jag nog komma på för nu jävlar som jag iof säger varenda dag hehe. . . men ja jag ger ialafall inte upp ska fortsätta kämpa på med att sluta röka.

Det kommer nog komma många inlägg denna dag känns det som , kanske bilder med för den delen, så denna dag kommer ni kunna roa er ordentliget med mina tankar funderingar och mkt mer därtill . . .

Men nu blir det inte så mkt mer skrivet återkommer senare efter lunch.

Ha en bra dag trots det tråkiga gråa vädret som vi återigen bjuds på men värme finns det gott om ute iallafall, så nåt har vi att glädjas åt :)

Kram

Emelie L

Här igen hehe. . .

Ja då va jag här igen, vad jag ska skriva det vet jag inte, kände bara att skriva några rader om vad som. . .

Det har inte hänt så mkt sen sist, har pratat med daniel, ätit mat och duschat, nu lyssnar jag på nyheterna och väntar på halv åtta hos mig.

Sen blir det att ta en kväll framför tv:en och en daimglass och några bitar marabou chocklad polkagris. Den va inte så himla god sm jag trodde, trodde det skulle bli min nya favorit men icke.

Imorn börjar mitt nya liv. . . Ska verligen kämpa nu, som jag alltid säger.

Det att gå upp tidigt, ut på promenad, hem göra sig klar för dagen , äta gröt sätta på kaffe sen ta morgon ciggen, iväg till framsteg, plugga klar 7b och 8 a och b, sen blir det hemåt, äta lunch, gå och ta antabus och hämta medicin. . . Ja sen får vi se om jag lyckas bättre med ciggen imorn. . .

För att lyckas bra i helgen med ciggen, ska jag nog ut och fota om det e fint väder. . . Känner lite sug efter det. . .
Ja ne nu blir det sängen och tv:en

Ha en bra kväll.

Kram

Emelie L

Pengar pengar. . .

Dem är så mkt värt, och nu på senare tid när jag försökt slutat röka så tänker jag alltid efter några bloss på min cigg hur mkt denna cigg är värd i längden och vad gör den egentligen den gör en ofräch, dålig andeträkt, dåligt luftintag ev dålig kondition. . . Men mest tänker jag på hur många kroner jag blossar ut. . .

Det väldigt gå mkt i längden, och så mkt jag med vill köpa och göra kan jag faktiskt om jag slutar röka även om jag lever på bidrag så kan väldigt mkt av det bidraget gå till mkt mkt annat, kanske inte månadsvis men med lite spar planer så skulle jag kunna köpa allt jag vill till hemmet . . .

Jag vill så gärna sluta röka men det går fan inte , speciellt inte när man är hemma en hel dag själv. . . Och orken till att sysselsätta mig hela tiden finns ännu inte där, jag håller ju på med stegvis inlärning på att få tillbaka det vanliga livet, och jag vill verkligen kämpa mig upp till steg tre, men mkt tålamod krävs från min sida, mkt mer sysselsättning och inlärning krävs från min sida, denna dag har varit en sådana här känna efter dag, jag har tänkt mkt. . . Mkt på att jag kanske ännu inte e redo hur mkt jag en vill att jag ska vara det. . .

Men när är man redo egentligen min mening med att vara redo finns egentligen inte, redo blir man efter prövningar och kämparinstinkt, om man aldrig påbörjar nåt så finns heller aldrig det något slut. Hela livet är en träning , vad man en ger sig in i så kan man inte vara bäst från början , man tränar blir bättre, lär sig mer.

Oavsett om det gäller studier, jobb, skaffa barn, bli av med ett beroende eller psykiskt må dåligt.

Allt man tar till sig tar sin tid att vänja sig vid, och för att vänja sig vid nu vad det e så krävs tålamod, hopp, motivation, kämparinstinkt, lärdom. . .

Förutom att kämpat mot alkholen så kommer det har steg tre processen bli det jobbigaste senarium i dagsläge.

Alkoholen har jag lagt på hylla och jag vet att nykter kommer jag kunna vara livet ut om det skulle vara så, det finns inte ens en längtan till en mysig hemma kväll med ett glas vin eller öl i handen.

Det jag längtar efter nu, e att komma i form, bygga upp en ny vecko rutin som ska innehålla promenader, mer tid för plugg, hemma träning, och sluta röka. . . Jag längtar tills den dagen då dessa rutiner finns och att målet med att sluta röka är uppnåt.

tyvärr kan ja inte spola fram utan jag måste ta mig igenom denna tid med plåga, skrap sår, ned och upp gång som jag gjort med steg 1 och 2. . .

Och livs levande det e jag och väldigt nöjd, men det räcker inte för mig just nu vill så gärna komma en till bit på vägen. . .

När jag satte steg tre som då kommer innefatt mer träning, mer tid i skolan, sluta rökt och klarat körkortet, då kommer jag vara mer en nöjd det vet jag. . .

Och då kommer jag med även leva ett bra tag med dessa nya invanor. . . Det kommer verkligen stärka mitt liv ordentligt dessa mål. . . Det kommer med ta ett bra tag att vänja sig vid med så mkt förändringar som jag tycker det är. . .

Just nu e detta bara en underbar dröm. . . Sökte nyss med en cigg och efter detta inlägg känner jag mig mer starkare att ev kunna låta bli kvällen lång. . .

Jag känner nu faktiskt för att ta mig en dusch fixa mig , ringa pappa och fråga om han har lust att skjusa mig till mormor och sen ska jag ta mig en kvälls promenad hem och bara njuta av sköna timamr framför tv:en och förhoppningsvis rökfria timmar framför tv:en

Det va nog allt så länge.

Ha det gött så länge.

Kram

Emelie L


Depp dag. . .

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig och planerat upp. . . Det blev iallafall lite plugg eller ja rätt mkt e snart klar med kap 7a och b men det blir inge prov skrivit nu på fredag, för orken och lusten för att plugga mer denna dag finns inte. så det blir att göra klart kap 8a och b imorn och sen plugga glosor till kap 7a,b och 8a och b, det är väldigt svåra men behövliga ord så det kommer nog inte bara att räcka med helgen för att plugga in alla, så det blir att ta och plugga både ord och gramatik på framsteg halva vecka åtminstonde. Så i slutet på nästa vecka blir det att göra det näst slutgiltiga prov sista för boken och kursen men sen återstår det slutprovet för hela kursen, har vissa delar jag måste gå igenom innan provet så det blir att göra det veckan där på sen e jag helt klar med denna kurs vad det blir för slut resultat har jag ingen aning och känn på faktiskt, det kan bli allt men g och mvg ig det vet jag att det inte kommer att bli iallafall, om jag ska var realistitsk så borde jag hamna på mvg efter som jag har fått mvh på alla prov i både bok 2 och 3 förutom ett det förra fick jag ett starkt vg på :)

Extremt spännande kommer det att bli och oavsett vad det blir så kommer jag bli nöjd, det känns inte som ett avgörande prov som i matten utan mer ett test på mina kunskapar och ev vad jag kanske inte kan så bra. . .

Ja en depp dag blev det lite iallafall efter att pluggat ettt tag blev jag så trött och har nu legat i sängen större delen av dagen. och vet fortfarande inte om jag ska ta mig en sväng upp till mormor, skulle behöva komma ut lite. men orken finns det inte tillräckligt med, det blir mer att tvinga sig ut utanför dörren om det ska bli att komma ut.

Med rökningen har det gått så där, tålamodet att hålla sig längre timmar utan har heller ej funnits denna dag, har nog mkt med att göra att jag inte hållit mig tillräckligt sysselsatt.

Ligger nu på 6 st, och ja som efter varje cigg jag tagit denna dag så ska jag försöka så gott det går att hålla mig några timmar ifrån den jävla ciggen :P ;)

Ja ne det va nog allt så länge.

Kram

Emelie L

Det blev inte alls som jag tänkt mig.

Ne kunde inte alls vakna imorse gjorde det iof och såg vädret det va inte direkt lockande att gå ut i det. så jag sov vidare vaknade strax innan våra bästa år , satte på kaffe och gjorde mig iordning fort, gick och köpte cigg, hem rökte en cigg och drack en kopp kaffe sen såg jag våra bästa år. . . 

Och nu ja det e fortfarande grått och trist ute så vet inte  riktigt vad jag ska göra denna dag, tänkte nu ta och slö surfa lite, göra iordning mig för dagen har bara mys kläder på mig nu, sen plugga , äta lite fast känner att det kommer bli svårt att äta denna dag , men få se det aptiten den kanske komemr senare.

Om jag går till mormor det får jag se men e ganska säker på att jag kommer göra det, det beror på om jag piggnar till och för lusten tillbaka till att göra nåt denna dag mer en att plugga.

Ja så det blev varken promenad eller gröt till frukost. Ger det ett nytt försök imorgon istället.

För tillfälligt har jag inte så mkt mer att skriva.

Ha en bra dag trots det gråa trista vädret.

Kram

Emelie L

Denna härliga onsdags kväll. . .

fast lite blåsig och kylig e den, har nu ätit, smaskat lite gott, sett på förkväll som jag mer och mer börjar göra. . .

Enbart för carlolina gynning är med. . . :)

Och nu väntar jag på att halv åtta hos mig ska börja sen blir det en lång kväll framför tv:en :) och sen sova.

Har med nu planerat upp morgondagen och även med planerat in lite morgon promenad varje dag faktiskt. . .

Imorgon blir det att gå upp rätt skapligt iallafall, runt 9 snoret, mjukstarta morgonen med att skriva ett inlägg.

sen ska jag ta på mig min träningsoverall och skor och gå ut och gå , när jag kommer hem blir det frukost, gröt och kaffa plus en cigg. . .

Tvätta av mig , fixa mig för dagen, se på våra bästa år och plugga, äta lite senare lunch nudlar m m m Det va längesen kan jag säga till ska jag med ha sweet chili sursås smaskens.

Efter det blir det ytterligare en cigg, sen ska jag till mormor en sväng, efter det hem och äta middag, diska duscha och sen återigen ta mgi en cigg sen slappa framför tv:en tills det e dags för sova time.

Ja det blir en heldag så itte duga heheh, känner mig med peppad till morgon promenaderna, behöver träna lite känner jag inför sommaren och det krävs inte så mkt för att min kropp ska bli fin , mkt promenader det e bra för min del, men ska med föröska lägga in lite hemma träning har min redska sen för som jag tänker använda mig av, för att både träna mage armar, rygg rumpa och ben. . . Det duger för mig, skulle vara kul att gå på gym enbart för att se folk komma ut och få en ny identitet där, men ja jag har ju sen min simning som jag ska ta mig ann sen räcker det för min del ev yoga skulle jag vilja testa på det skulle då vara nåt att lägga pengar på faktiskt för där blir det inte bara fysisk träning utan en del psykisk träning så som lite lugn i vardagen hämta andan och ny energi. . .

Ja jag har min planer, men jag börjar sakta men säkert, behöver nog med träning nu med att sluta röka, så att man kan koncentrera sig på annat och ha tankarna på annat håll. . .

Detta ska nog gå bra, ännu ett tillägg i steg tre :)

så nu har jag mer plugg, mer träning och sluta röka i steg tre. . . Det låter perfekt. . .

Ne nu ska jag snabbt kolla in andra bloggar sen ska jag bänkra mig vid tv:en

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Ledig imorn . . .

Det va jag inte beredd på, tråkigt, men rätt skönt sova lite längre, se på våra bästa år :D , hälsa på mormor, och sen plugga klart kap 8 och sen plugga ord till kap 7 och åtta, om det går bra så blir det att skriva prov på fredag, och sen har jag bara slutprovet kvar i grundläggande eng sen e jag klaaaar :) känns så skönt och härligt att bli klar med den och få fortsätta upp på en högre nivå med mkt översättningar osv, för det behöver jag verkligen träna på att själv översätta osv. . . Det ska bli kul. . .

Ja idag har då varit på framsteg fram tills lunch sen träffade jag jenny och lilla plutten vi trosa runt lite satt på torget och tog det lugnt va en mysig eftermiddag med henne lugn och skön :)

Sen väl hemma vila jag tills pappa kom, vi åkte sen och handla och nu e jag hemma igen. . .

Ska slö surfa lite sen äta , diska duscha och gotta mig framför tv oc hsen sova.

hur det har gått med rökningen då, jo det gick bra tills halv två hade då hållit mig i fem timmar, men nu har jag rökt några under kort tid inge bra, men ska nu hålla mig tills jag går och lägger mig och det kommer nog gå bra , för har en massa gott att äta plus lite och göra en tid framöver.

Ja de va nog allt så länge.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Då va det en normal dag igen då :) (dag 3)

Hej sitter nu på framsteg och har lite frukost rast men är inte sugen på att äta nåt så sitter här och födriver tiden lite. Har nyss skrivit prov i engelska, det ska rättas efter rasten och efter det ska jag börja med kap 7a och b sen öva in glosor till detta kap.

Den där hemma dagen igår behövdes verkligen, känner mig nu utvilad , lugn och motiverad och lite smått glad.

Ja fundera med sen att gå hem diska och dona lite samt äta lite mat, sen tror jag att jag går en sväng till mormor så får pappa hämta mig där istället för hemma .

Ja jag är nu inna på dag tre med att sluta röka, det gick väl så där igår men hamnade på 9 cigg igår med hamnade jue på nio i måndags också. så det går iallafall framåt, 9 cigg mkt väl bra det med. . .

Få väl hur det går idag med rökningen, har nu på morgonen rökt 2 cigg, ska nu försöka hålla mig till halv 3 ta en innan jag går till mormor och sen efetr handling och matlagning ta en till och då kommer nog klockan var runt 18 tiden och sen ta en innan jag lägger mig allt som allt blir då 5 rökta cigg denna dag. Hoppas jag klarar mig med det. . .

Ja denna morgon gick jag bara i tishirt till skolan hade jacka på mig men efter halva vägen började det bli varmt solen värmde på bra :) sköönt som fan att gå utan jacka :) Sommarn kanske e på gång nu då :) Hoooppas

Ja ne det finns väl inte så mkt mer att skriva just nu återkommer under dagen med mera rolighetr :P ;)

Kram

Emelie L


Tiden den bara rann iväg. . .

Somvanligt när man fastnar vid att hålla på med något, har nu varit väldigt inne att städa på datorn.

Har hållit på i stort sätt hela dagen med detta, avinstallerat och tagit bort onödifa program på datorn, har nog tagit bort runt 50-60 program, märker lite skillnad nu på internett och uppstart på datorn har mkt mkt mindre program som går igång nu så fort jag startar upp datorn och under den tiden datorn är påslagen. . .

Tänkte med ändra utseendet på datorn men det fanns inte så mkt mer att göra en färg och teckensnitt osv. . .
Så det får ståkvar det som är. . .

Skulle jue ha lagt upp bilder på facebook men det blev inte av, och nu e klockan så pass mkt att jag inte orkar sen finns det nog lite att se på tv :) innan det e dags att sova. Det har heller inte blivit av att plugga, inte för att det hade behövs kan det mesta e två ord som jag bara ska kolla upp vad dem betyder sen e jag redo för prov.

Tror inte jag får ett mvg denna gång heller blir iallafall ett starkt vg det vet jag.

Ja så imorn då blir det att skriva prov och göra klart kap 7a och b sen e jag klar för dagen. Det blir ev att handla på kvällen med pappsen sen laga lite mat , och sen vet jag inte, ev kanske då )

Ne nu avslutar jag för denna dag med skrivandet. Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Hemma dag. . . (dag två)

Hej på er allesammans, ja idag blev det en hemma dag, känner mig helt slut , trött och imorse kände jag mig lite små förskyld / febrig, men nu känns det bättre efter några timmars sömn efter första uppvaknande. . .

Men känner mig fortfarande lite små kraslig och seg i kroppen, men ska försöka hålla mig vid liv hela dagen till kvällen. . .

Det gick så där med rökningen igår, men inte allt för dåligt ändå, kom upp i 9 cigg rökte två onödiga så hade jag itne rökt dem så hade det blivit sju cigg.

Idag har det gått bra hittils, men måste med tänka på att jag sovit större delen av förmiddagen är nu öppe i två cigg, ska nu hålla mig till klockan fem vilket blir 5 ½ timme utan cigg. . . Det blir med att sysselsätta sig ordentligt under den tiden. . . Ska nu slö surfa lite , kolla facebook, kolla andra bloggar, sen tänkte jag ta itu med disken och lite små plock i hemmet, skräp och sånt fixa till mig lite granna inför dagen, det blir inte så mkt mer tvätta ansiktet under armarna, fixa håret och lite sånt. . .

Efter dessa små pyssel ska jag ta nåt att äta. efter det tänkte jag lägga upp lite bilder från 2009 på facebook, det va ett bra tag sen jag la upp lite färska bilder av mitt liv där så det kommer nog ta ett tag, sen ska jag även lägga upp lite smått och gott under den senaste tiden detta år :)

Efter alt detta blir det att äta lite mat och om tiden blivit så mkt att det e dags att ta sig en cigg om inte fortsätter jag med att repitera lite inför eng provet som jag ska ha imorn. . .

Sen blir det nog en cigg efter det hehe :)

Det ska bli spännande och se om jag klarar mig så länge. . . Återkommer mer om det senare ikväll. . .

Ne nu ska jag ta och börja mina små pyssel.

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Lagom skön dag trots allt.

Men jag känner mig lite ensam, vet inte om rökuppehållet gör att man känner känner sig lite ensam. . . Eftermiddagen har varit väldigt lång och kvällen kommer säkert vara lång med.

Men det har gått hyfsat bra med rökningen, men jag känner givetvis av rökuppehållet, det e inte det lättaste må jag säga, inte för att jag förväntat mig det, men får lite flashback på dagarna efter beslutet jag ska sluta dricka. . . Det e med lite jobbigt.

Det händer inte så mkt mer denna dag och kväll det blir att se på massa tv-program. . . Ska snart kolla in tablån.

Ja , man har inte så mkt att skriva känner jag, e så slut och trött med allt pluggandet. Känns som man förlorar tid till annat. . .

Ne nu ska jag inte klaga, livet e ibland så, man måste ibland lägga mer tid på nåt betydelse fullt.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Säger bara usch vilken dag. . .

Det har inte alls varit en bra dag idag. Den börjde rätt så bra, men sen led det neråt sakta men säkert under en introdutions föreläsning vi hade, det kändes helt ärligt som deras föreläsning va för barn, den tråkigt, inge intressant alls. . . Så efter halva stunden gick jag, jag vet inte om det va mitt humör som gjorde att det kändes ointressant och tråkigt, få se hur det känns under veckan med tankarna om den om jag kan se någon förutsättning med det hela eller ej. . . Om inte så hoppar jag över det på måndagar. . .


Sen när jag väl kom up och skulle sätta mig ner och plugga som jag längtat efter sen dem började sin så kallade föreläsning.

Men humöret va inte där det skulle, men försökte nån timme eller så men det gav inga resultat så jag gick hem vid lunch, har nu vilat, ätit och pluggat lite och nu gick det bättre med pluggandet. Det blir med prov skrivet imorn. ska plugga lite till ikväll innan det e dags för det imorn :) åh ska bli skönt att få det gjort sen har jag bara ett prov klart och ev slutprov :) fan va niiice :)

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, ska kolla runt lite nu på nätet, duscha äta lite mat, diska och sen blir det nog lite vila. . .

Med rökningen har det inte riktigt gått som jag tänkt mig men om jag får välja så blir det minst 7 cigg rökta ska försöka holla mig till det :)

Ja det va nog allt för idag.

Kram

Emelie L

Nu jävlar (dag ett)

Nu måste det få ett slut med rökning, det bara måste det. . . Vill så gärna men har inte haft riktigt med lust och tålamod,  idag kände jag när jag tog första ciggen, det va inge gott, jag blev så himla slemmig och dan i halsen, ja det kändes inte längre som ett måste. . . Visst man har väl sådana stunder, men det e även ett täcken att vilja och känsla för att sluta röka kommer en närmare. . .

Ska fan ge järnet nu, det kommer bli väldigt tufft men det är det värt. . .

Min förra planering på att sluta och röka har tyvärr inte räckt, den har intefungerat så bra, jag tror inte att planera ett antal cigg om dagen att röka, känner mer nu att kanske antalet timmar från cigg har betydelse.

Denna dag ska jag inte ta med mig några  cigg, ska till skolan snart och vet ej hur länge jag blir kvar det, men det spelar ingen roll ska försöka sen när jag kommer hem hålla mig syssel satt til sju taget med att ta en cigg. . .

Ja vi får väl se hur det kommer gå, men ska kämpa som fan med tålamodet, det blir nog inte så farligt när jag e i skolan det är när jag kommer hem provningen börjar. . .

Ha en fortsatt bra dag idag fast det tråkiga vädret :)

Kram

Emelie L

Då börjar helgen leda mot sitt slut då :(

Vilken innebär att daniel har åkt för ett tag sen, det börjar bli svårare och svårare att skiljas åt, har nu dem senaste ggr blivit lite deppig över det hela därifrån jag vaknar på söndags morgon. . .

Är så glad och lycklig med honom, han ger mig så himla mkt, därför är det väldigt tråkigt när han åker, kommer sakna han så mkt som alltid. . .

Helgen har varit super mysig, vi båda har varit trötta efter veckan som gått, så vi har slöat riktigt ordentligt. Mycket skönt har det varit :)

Nu är det roliga slu och jag har gjort mig klar för morgon dagen sen han åkte, har duschat, lagt i påslakanen i tvätten han ju inte med det i fredags, diskat och nu vet jag inte vad jag ska göra klockan börjar bli mkt så mkt s¨å det går säkert nå kul på tv för hoppningsvis, hoppas även att wallander är ikväll så att man kan roa sig med nåt fram till 23, tvätten är nämligen klar då. . .

Jag ska väl med få i mig lite mackor och tea :)

Ja jag har inte så mkt mer att skriva just nu, kanske lägger til lett nytt inlägg senare. Få se.

Kram

Emelie L

Bytt plats. . .

Yees nu har jag äntligen fått energi till att flytta datorn där den står nu blir det inge mer mys med den i soffan inte.

Nu blir det att sitta upp och skriva kolla runt på nätet m,m.

Jag fick ett väldans ryck för en stund sen, kom först på att jag skulle tvätta kl 16 men det glömde jag helt bort kom på det vid 18-tiden tänkte först skita i det, men det gjorde jag inte, så nu blir mina alla smutsiga kläder tvättade ikväll, skulle med behöva ta handdukar och påslakanen få se om det finns nån tid på morgonen imorn.

Efter jag tvättat tog jag tag i disken, sen damsög jag och damma och hade mig. . .

E nu klar, och det blir snart sen middag att äta :) sen blir det att se lite av talang måste med handla cigg och duscha det blir väl mitt emellan allt . . .

Ja och daniel han kommer sent, men han koooommer :) ska bli kul att träffa han igen. tror jag ska göra det lite extra mysigt tills han kommer eller så gör vi det tillsammans imorn kväll :)

Ne nu ska jag fortsätta med mitt.

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Har viiilat.

Ja jag började den helg med ordentligt med vila och mys. . . först när jag kom hem såg jag på winter och åt lite gott till efter det sooov jag, åh det va så himla skönt så nu fattar inte. . . Behövde detta. . .

Nu är jag någorlunda utvilad innan daniel kommer :) fast han kommer sent ikväll så trött kommer jag vilket fall som helst.

Denna kväll blir lugn det händer inte så mkt, mera vila kanske, duscha äta mat se talang ev.

Ja de va väl allt så länge.

Kramar

Emelie L


Helg ledigt yaaay

Jajjemen, denna helg har jag sett fram emot, det ska bli en lugn och skön helg med mkt vila, det behövs kan jag säga, fast det går lite upp och ner med hur jag känner ena stunden känns det inte så faligt , krävande och jobbigt, och ena stunden känns allt skit jobbigt och man e helt slut. . . Kanska känner så lite upp och ner eftersom jag går in e en tredje fas som innehåller lite mer tid i skolan för plugg och samt deltagande i nuevo. . .

Det känns även kul och skönt att få göra lite ändringar i vardagen, det ska bli spännande om jag kommer klara detta, men det krävs väldigt mkt tålamod från min sida, fast är inte så orolig att misslyckas med detta uppdrag, för jag har byggt upp ett enormt tålamod, och kämpar instinkt så itte duga, när det gäller in prencip alla delar av mitt liv. . .

Ja nu är det fredag och ska snart till psykologen efter det ska jag traska till framsteg, sätta mig vid datorn och köra alla kapitels glosor tills det sitter helt och hållet om det går hyfsat fort så sätter jag mig ner med gramatiken, ja jag kan inte svara på om det ev blir ett prov skrivet idag, tror det får bli på måndag ja men man vet ju aldrig. .

Efter framsteget blir det att gå hem diska äta blogga och sen vet jag faktiskt inte. . . Vet heller inte om daniel kommer det för jag reda på under dagen. . .

Det va väl allt hittils.

Skriver mera sen :)

Kram

Emelie L

Då har man fått rensat luften lite :)

Hade jue möte på nuevo idag, och som alla samtal min handlerare och jag har så leder det alltid till någe bra, fick saker och ting uträtt , saker som jag gått och varit lite orolig över , sen pratade vi en massa annat som gjorde att jag gick därifrån med ett leende :)

Trött och sliten det e jag, men samtidigt glad, det har varit en jobbig vecka, men jag har tagit mig igenom den med mörda. . . Har verkligen kämpat på väldigt bra. Dosck så vet jag inte om det kan bli ett prov skrivet imorn, det visar sig. men på måndag då blir det iallafall skrivet så mkt vet jag. . .

Det kommer även hända lite smått och gott på nuevo under vecka som jag tänker lägga lite tid på så det blir nog inte att göra prov på det sista i boken nästa vecka. men till vecka där på iallafall sen e man klar med grundläggande eng :)

Ser fram emot den dagen då allt är avklarat på den punkten. . .

Jag  har nu duschat och gjort mig klar för kvällen, det bli snart att tillaga lite mat, se halv åtta hos mig, sveriges fulaste hem och lyxfällan. . . sen blir det att sussa gott. . .

Ja det va ju med sista avsnittet på andra evenyn igår, dem säger att det va allra sista någonsin, men de känns inte som det, det känns som detta slut kan bygga på en fortsättning nångång. hoppas på det ialalfall :)

Ja och så har man psykologen imorn, det kommer bli väldigt skönt att gå till henne imorn. . . Och det kommer som alltid säkert kännas väldigt skönt efteråt med :)

Ja ne nu vet jag inte vad jag mer ska skriva det kurrar så i magen så jag ska nog börja med maten. ett bra tecken det va längesen det kurrade i min mage. . . Jag kan ju med berätta att jag klarade att hålla mig från cigg 5 ½ timme :) för se om jag hamnar under tio innan jag lägger mig :) ska försöka hamna på 9 cigg iallafall. . . Ska göra likadant imorn med, skita i och ta med mig cigg till skolan. . . efter några ggr kommer det med vara inlärt :) så ja man kan säga att jag nog e på god väg att bli rökfri :) hehe. . .

Ha en bra kväll allesammans, så får ni hålla utkik det kanske kommer meeera roligheter på denna sida :P ;) !

Kram

Emelie L

Det räckte med en enkel sak :)

Jajjemen, det räckte med en enkel lite grej som att ta en lite lugnare morgon och inte stressa iväg, känner mig pigg och rätt glad och harmonisk och jag har fått mkt jobb utan att känna usch fy och blä på allt. . .

Sitter nu på framsteg och har precis fått i mig lite i magen. ska snart sätta igång och plugga dem sista glosorna sen  blir det att gå igenom gramatik och sen är det dags att skriva prov om det blir idag eller imorn det vet jag ej en. . .

Ska sitta till tre så rätt mkt hinner jag nog åstadkomma. Sen vid tre ska jag och min handledare på nuevo har ett möte. Sen blir det att gå till mormor en sväng, sen hem, laga mat, diska och dona + duscha sen för jag min lugna ro.

Och jag kan med säga att jag ska försöka hålla mig utan cigg tills jag kommer hem lyckas jag med det så kommer jag att inte ha rökt på 6-7 timmar.

Ne nu ska jag kolla runt en snabbis på bloggar och facebook sen börja plugga igen.

Ha en fortsatt bra dag allesammans

Kram

Emelie L


Helt slut.

E precis vad jag är, men ska kämpa emot trötheten, försöka så gott det går att ta mig till steg tre, som då innehåller mer tid till plugg, måste vänja mig in i det mönstret så att jag sen till nästa sommar har vant mig in vid det, för både jobb och högskola kräver väldigt mkt tid. . . Och jobb med, att man orkar med ett vanligt jobb 8 till 4 utan att kolapsa efter en vcka. . .

Det ska gå, den här första månaden kommer bli tuff men som jag vet det tar sin lilla tid med allt, och har jag lyckas så har långt med invan möster ska jag nog lyckas lite till. . . Men det känns även som att här tar det stop lite, det känns lite som att kommer jag lyckas, jag vet faktiskt inte så känns det nu, det känns att så här ynkligt kommer mitt liv att bli, jag klarar inte så mkt mer en så här. . . Men som sagt jag ska kämpa och se vart det leder till iallafall. . .

Men känner nu att ta en lite lugnare morgon , ska städa upp lite diska och fixa mig inför dagen. . . Så det bli att komma lite senare till skolan idag, känner att jag behöver det, förlorar väl kanske max två timmar. . . men det e smällar man får ta, för kan inte bara ta i och rusa in i nåt och sen vara helt död nästa vecka. . . måste ta det lugnt och försiktigt och ta ett steg i sänder. . . Det här kommer bli en mkt stor utmaning för mig. . . Kan låter yngligt men det är det inte i mitt tillstånd.

Ja ne om man ska börja med att fixa sig lite nu då. . .

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Då va denna dag över.

Och nöjd e jag med den, det va lite annorlunda med att vara i skolan så länge, men skönt va det mkt fick man gjort faktiskt, så jag ska böja med att vara i skolan till tre på onsdag och torsdagar faktiskt.

Sitter och ser på halv åtta hos mig just nu, så jag blir kort nu ikväll, et blir tv hela kvällen med en massa gottie :)

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Inget möte :(

Nehe, emelie har tagit fel på dag för möte på nuevo, det e imorn kl 15. Så ja ska sitta av tiden här nere på nuevo tills pappa kommer , orkar inte gå hemåt nu. . .

Så ja, mer en så har jag inte att skriva för tillfälle mer en att det gått bra idag, fast har varit och e helt slut, ska bli skönt att komma hem sen och vila, mamma ska med åka ikväll så jag blir själv :) sköönt.

Det va väl allt så länge

kram

Emelie L

Dålig uppdatering jag vet :( :P

Hej på er allesammans. jag har haft så mkt å göra så det har tyvärr inte blivit så mkt skrivande denna vecka. . .

Jag har haft besök av mamsen min så det har blivit att umgåts med henne efter skol tid, vi har varit ute och promenerat mkt, vart hos mormor två dar i rad och lite sånt. . .

Och just nu sitter jag på framsteg och har lunchrast. Denna dag blir det att vara här till halv fem då kommer pappa och hämtar mig , vi ska handla sen blir det hem, laga mat, diska och duscha, sen se på andra avenyn och såva efter det.

Sitter längre idag och ska även sitta längre imorn i skolan för att hinna med och plúgga det jag har planerat för denna vecka, för vet ju själv att det inte blir att plugga av efter lunch hemma eftersom jag har mamma på besök.

Det har gått bra idag, fast jag e helt slut, vet inte vad det e med mig har varit helt slut hela veckan, så denna helg blir det verkligen att vila av, med eller utan daniel, det e nämligen inte så säkert om han kommer denna helg, men jag hoppas innerlig t , saknar honom sååå :)

Det jag har pluggat under vecka e gramatik för kap 6b, glosor för kap 4ab och 5a , ska börja med att plugga eng ord för kap 5b efter lunch, tror jag kommer hinna med kap 6a och b idag med. . . Om så blir det att plugga lite gramatik imorn och efter lunch kommer jag nog skriva prov. Hoppas. För då kommer jag ligga en dag före i planeringen, :) så då kommer jag med hinna klar med kap 7a och b på fredag, och sen 8 a och b på måndag sen ska det pluggas in ord och gramatik för dessa kap och det kommer nog ta tre dagar, sen på tors eller fre nästa vecka skriva prov och ev slut prov sen e jag klar med grundläggande eng :) Fan va nice om det blir så . . .

Ja det va lite kort om min vecka hittils, återkommer ev ikväll om jag får lite tid över, tänkte då ta och ligga upp fler bilder från paris som jag nu inte gjort på väldigt länge :(

Ha en bra dag så länge .

Kram

Emelie L

Helg ledigt ?

Det känns inte som det, har varit helt inne i min värld, har hållit på med datorn hela helgen lång. det har bara försvunnit, det ändå jag gjort förutom det e att jag varit i vilsta och sätt på brasa och lite annat, hälsat på farmor och farfar, annars så har jag bara stängt in mig framför datorn, och en är den inte helt klar, har lite att fixa men det tar jag näst nästa helg , för denna vecka ska innehålla mk tplugg, umgås med mamma, hälsa på mormor och mkt annat vardags pyssel oc till helgen så kommer daniel ev :)

Ja ne nu e det dags att bege sig ut i det vackra men kyliga vädret , ska först til nuevo och göra en vecko planering, sen til lframsteg och plugga eng. . .

Ha en bra dag så länge.

Så återkommer jag senare.

Kram

Emelie L