¨

Det har känts som en dröm den senaste tiden

Hej på er alla, dagarna har bara susat förbi sen förra onsdagen, och varje dag har känts som en dröm, lite utav overklig, och mkt annrlunda har hent.

Inget speciellt har hänt, men mkt som jag inte e van vid, har ju senaste tiden mest varit för mig själv, stängt in mig, och sen bara gåt ti syd på mte och hämtning av antabusen, men den senaste vecka så har jag dels haft besök av mamma och tessan från V-Rås, och deras kompisar där har med tyckt upp här från ingenstan, redan på onsdag kom ett gäng med raggarbil hit, på torsdagen va marcus har vid två tillfällen först en stund på förmiddagen  sen en stund på kvällen, jag och tessan och mamma gick sen på dagen mellan tvättarna runt vilsta på kvällen stäckte vi hamburgare och satt på bak gården och åt, sen tidigare på dagen satt jag och tessan där och solade, första gången jag satt där ute faktiskt , det va mysigt så det blir nog flera ggr under sommar att sitta där ute och fika,

Senare på kvällen tog vi med en tur till stadsparken och gick runt lite där och sen ti torger och köpte varsin glass.

På fredagen kom sabine och robban på besök, så jag, tessan, sabine och robban såg på film och en snutt av talang , under talang kom marcus med en gubbe mamma känner , de ville att vi följer med ut ti en pub så jag och tessan hängde med men vi blev inte kvar länge de va en massa fullon och hög ljudt så jag ville hem igen efter en kort stund, jag , sabine , robban och tessa fortsatte då se klart på filmen som vi satt på strax innan talang, mamma , marcus och gubben åkte vidare runt stan en stund, sen kom de hem rätt sent och då satte vi oss i köket och snackade skit några timmar.

Sen va det äntligen lördag tänkte jag , för då va det dags för tessan och mamma att åka hem, men efter en sväg på stan så ändrade jag mig med att bara sitta hemma själv hela kvällen så jag tog en trip ti madde i k-holm där blev det mys pys med film och lite lek med julia.

På söndagen blev det att gå upp tidigt, sen etfer madde åkt ti jobbet så tog jag och julia två turer till lek parken sen åt vi mat oc hsen åkte vi in till stan och väntade på att madde skulle sluta.

och sen bar det hemåt va så trött då så jag gick och la mig en stund innan nästa besök, peter kom och vi såg en massa serier och snackade skit, det va jätte kul att träffa han igen , det va fan ett år sen snart.

Sen har jag med en trevlig nyhet att berätta.
Jag va på tuna idag, vi skulle fortsätta planera upp för ytterligare andra platser för arbetsträning, vi kom fram till fastighetsskötare, de hade ännu inte kollat upp carlings och jc så det skulle dem med göra.

Sen va det like osäkert det här med hm-lagret, det va tydligen så att det skulle finnas plats senare i höst så vi skulle vänta tills dess . . .

Men sen när jag kom hem så ringde dem mig och då fanns det tydligen en plats på jysk, så jag tackade premilinärt ja, måste kolla upp med bussar och skjus och så, har nu gjort det och bussarna gick bra. . . nu återstår det bara att prata med soc om att få pengar till busskort innan nästa vecka.

Hade jue egentligen velat vara hemma hela sommaren , men va fan, kommer ju dels ine jobba hela veckor sen e det heller inte många timmar, så tid för att ligga på stranden och sola och hitta på en massa det finns ju tid till de ändå :)

Kommer jue vanligtvis heller inte upp eller ut för dörren innan två ändå, så istället för att ligga och sova så kan jag nu passa på och jobba istället . . .

Det va allt för idag.

Kram på er alla

Emelie L

slött

he jhej, idag e det allt en slö dag, va jätte trög startat imorse, och nu på dan gick jag, mamma och tessan en sväng på stan, och nu e man hemma igen
Tänkte vara själv ikväll men kände nu när jag gick på stan att det vore kul att dra iväg hemmifrån så nu ska jag ti syster madde i k-holm och vara kvar ti imorn kväll :)

kram

Emelie L

Fullt hus och en massa oväntat besök från V-Rås :P

gomorgon allesamman. . .

Som vi alla vet kom mamma och tessan på besök igår, även sabine och robban kom, sen efter dem då kom tessans kille och hans kompis marcus på besök , så det blev ett väldans fullt hus här ett tag,

Efter en stund gick tessan och hennes kille en sväng til stan han ville se lite av eskilstuna, mamma gick och träffade sin vännina maj , och jag, sabine, robbban oc marcus var kvar här hemma , beck hämden hade kommit ut att hyra så vi planerade att hyra den efter sabine fått sett vänner, men det blev inte så mkt av att se på det va mest på i bakgrunden det disskuterade både det ena och de andra speciellt vad sabine och robban skulle köpa och äta men det slutade med att robban beställde pizza, sabine gjorde kokt korv med bröd och ingen film blev det att hyra för denna va uthyrd , vi tänkte först åka till en annan videobutik men sen tänkte vi att det vore nog onödigt att hyra någon eftersom vi va så många som skulle se på filmen , eller se och se det skulle nog bli mest prat och ingen titt på filmen så vi ska ta det ti helgen då vi e enstaka som ska se . . .

Efter sabineoch robban fått i sig mat åkte tessan kille och marcus tillbaka till v-Rås jag diskade, och sen spelade vi några parti uno, jag sabine, tessan och robban. . .

Runt sen kväll, kom mamma tillbaka och även runt den tiden kom marcus tillbaka med raggarbil med en gubbe pärra och hans fruntimme, vi tog en sväng i den runt stan sen hem. . . Det blev sent igår vilket jag e lite ovan vid så jag sov rätt länge idag. . .

Idag e det mulet passar bra för ska tvätta hela dagen och sen ev ta en promenad med mamma och tessan runt vilsta mellan tvättarna. kvällen blir nog lugn om inte mer oväntat besök från V.Rås kommer och vill hälsa på hehe. . .

ne men det va nog allt så länge.

Ha en bra dag allesammans.

kram

Emelie L

Känner mig lite uppåt idag. . .

hej. . .
Då var det äntligen onsdag, säger äntligen för denna dag kommer jag att göra lite annat en att bara sitta hemma och filura.
Ska snart ner på stan och träffa alex, vi ska uträtta lite ärenden sen skiljs vi nog åt, skulle engetligen följa med henne hem men känner att jag måste städa lite nu innan mamma och tessan kommer. det skulle egentligen komma imorn men dem ville komma idag istället.

Sen runt halv 5 kommer pappa och hämtar mig , ska åka med han och handla lite.

Och när jag kommer hem väntar tessan och mamma, det bli en lugn kväll med tv, mat och en massa snack säkerligen.

Känner mig lite uppåt idag.

Det va nog allt jag hade att säga sålänge.

Skriver kanske några rader ikväll.

kram och försök ha en underbar dag även om vädret inte e de finaste :P

Emelie L


Kommer lite framtå. . .

Dagen har varit rätt så bra, har sovit en del och bara legat i sängen större delen av dagen, kanske låter helt absurt men det e samtidigt skönt ibland, jo visst nu kanske jag har gjort det över en lång tid, men det e samtidigt ganska stimulerande, även om det kanske inte händer så mkt eller går framåt så mkt, så känns det som det ändå på ett sätt jag hinner tänka , tänka och tänka , tänker kanske ihjäl mig ibland med de ena tankar leder till andra, andra positiva, ibland kanske leder mer till drömmar en verkligehet, men det posetiva idet hela att jag får tänka så mkt om ocj m igen på saker och ting tills dem försvinner oc nya bättre mer aktuella tankar kommer tillslut upp om nuet.

Att jag tänker så mkt imellanåt , handlar nog mest om att jag skiter i det under långa perioder tills allt tillsist bara snörrar och då inträffar dessa dagar e någor jag iallafall nu únder denna tid kommit underfund med.

Ska nog bli bättre på att ta en sak i sänder, dyker nåt upp i tankar ska jag ta itur med det direkt så jag får det ur världen.
Och mitt problem nu under en längre tid har varit mitt förhållande , jag gick på det får fort utan att tänka efter en tid börjar tankarna kring mkt som hade med föhållandet att göra, dels tveksamheter över det men den tanken tvingade jag bort med andra, som att denna var den rätta, att det va denna jag skulle leva med , att det va denna jag ska få barn med och flytta ihop med, att det va denna som jag skulle dela mitt liv med när det gäller resor, vänner, och mer därtill.

jag började återigen leva mig in i denna tanke eller snarare drömmen som gjorde att jag började tappa bort mig själv, mitt mål i livet, mina posetiva saker som gjorde mig glad och det va att trffa vänner , leva enkelt utan förplitelser mer en att börja ta hand om mig sjävl, ta ansvar, gå på möte ta medicin allt detta försvann bara för jag inte tog ituu med den verklia tanke från början...

Jag skulle ha lyssnat på min magkänsla istället för att gå imot den.

Men nu har jag släppt denna tanke, denna tanke kring famiilj eller ett förhållande.

Jag får nu med börja om och hitta tillbaka ditt jag va för tre månader sen , eller hitta tillbaka e väl fel man ska jag aldrig söka sig rtillbaka, men se framåt och bara leva själv för det e det jag behöver, leva själv , ta hand om mig, se upp till familjen , vänner som gör mig glada , som får mig att känna att jag e betydelsefull. . .

Nu ska jag satsa på mitt mål, på mitt mål att få saker och ting gjorda, så som körkortet, få förtroendet tillbaka av mina doktorer, låta dem komma in i mitt liv igen.  sen kämpa vidare med att komma ut på arbetsmarknaden igen, dels med förbereda mig.

Och hur ska jag förbereda mig, jo jag ska leva som om jag hade ett jobb, inga mer slappa dagar, eller det kommer såklart kanske bli slappa dagar då brist på sysselsättningar. . .
Men ska iallafall hoppa igång med träningen, sen har med min syrra och jag bokat in torsdagar för badhus, varannan torsdag då det e hennes lediga dag.
Boka in några fotodagar,
Plugga
helgerna behöver jag inte oroa mig för, det händer alltid nåt till helgen :)
Sen äta mer regelbundet
Tvätta på oftare
Göra mer saker som glädjer en mer, så som att gå ut och äta oftare, bowla, se på bio, sitta i parken , göra nåt iallafall, nuförtiden krävs det inte något speciellt en sväng på stan med att inhandla nåt skule räcka gott och väl. ska försöka unna mig mer . . . Lite späning så att säga , lite mer roligheter, koppla lite liksom, koppla av på ett njutningsbart sätt och där räknas inte sängen eller soffa in. hehe

_Sov gott till er som ännu inte lagt er och kanske kollar in min sida.

Kram

Emelie L

Tråkigt , Tråkigt och återigen Tråkigt

hej !

Ytterligare en dag på denna vecka som inget har hänt, inget spännande, roligt, eller något annorlunda, allt rullar på som vanligt i sin söliga takt, men ändå rusar veckorna fort förbi, Fan det e redan sommar, jag jag står kvar på min plats som jag nu s tått sen 2007,

Arbetslös

Depprimerad i mellanåt.

Veckorna ser precis likadana ut
(ta antabus tre dar i veckan, ett möte med psykolgen på fredagar, ett möte med han på vägen nån dag i veckan det blir lite olika dagar och tider. Sen händer det att jag kräver ner mig lite titt som tätt och vill bara försvinna, inte försvinna ner till graven mer försvinna bort från tankar all press som man ibland känner. . . Men ingen alkohol har jag ännu inte tröstat mig med) och det e jag stolt över.

Heller ingen rutin på träning, städning, tvättning det funkar några veckor sen glider jag sakta tillbaka, sen går jag framåt lite sen glirder jag sakta tillbaka.

Tankarna kring förändring tar kål på mig, det känns som jag tappat greppet om allt. jag känner längre ingen speciell mening med nåt. . . Det är synd för det e det som sätter stopp och förstör mkt.
Orken att klättra sig upp finns liksom inte kvar längre , den kommer imellanåt men lusten och orken tar fort slut. . .
Lite Rädsla bakom det hela finns nog med, Rädd för att tjabla sig om man någon gång kommer imål, Rädd för att möte livet utanför min bubbla, jag vet liksom inte hur jag ska bete mig, jag har glömt bort allt som har med jobb , politik, att ta ansvar, att ge sig fan på nåt, att verkligen slita och gör bra ifrån sig. att sammarbeta.

Ingenting utav detta finns i min värld längre. nu finns det bara slapphet, man skjuter fram det mesta, det finns liksom inte något schema , jag har liksom ingen tid att passa, ingenting att gå till, ingen press på när man behöver tvätta, handla , städa ingenting,

Det e därför det blir så slappt.

Emelie L


Måndag och nya tag

Gick upp idag fast jag helst av allt inte ville, gick och tog min antabus som jag ska och nu e jag hemma, och ska snart gå till vägen och snacka lite.

Ska nu på allvar börja sköta min antabus, sen hoppas jag snart att jag får min medicin tillbaka , de n har hjälp mig så mkt och jag kommer inte klara mig utan den , inte än. men börjar jag bara sköta antabusen och kontakten på syd så kommer det nog snart börja lite lite mer på mig.

Ska med köra de rejset fram tills annat beslutar, jag måste verkligen få deras tilllit och förtroende tillbaka , allt underletar så mkt. . . Måste verkligen börja på allvar igen och hur jobbigt de vissa dagar känns så ska jag ge mig fan på att iallafall höra av mig, men helst av allt gå ditt hur dåligt jag en mår. Det måste verkligen ge en förändring utan den kommer livet stå till och det e bara jag som kan styra över förändringen.

När jag kommer från antabusen  så blir det att diska och pula lite här hemma , ska med kolla om det var idag jag skrev upp tvätt tid , tror det va det så tvätta ska det bli av att göra hela kvällen sen ikväl är det pretty Women yaaaaay, en så bra film, ska avsluta dagen med den sen sova :)

Mer en så kommer inte hända det e med så trist väder så det ska bli skönt att vara hemma.

Ne nu måste jag kila iväg men skriver kanske några till rader ikväll.

kram

Emelie L

Besviken , men det börjar gå framåt på en helt ny kula.

hej , jag är så beviken på mig själv, det har varit en lång veckan, en lång och mörk vecka, det ända jag har gjort e att ha legat i min säng med fördragna gardiner bara legat och stirrat.

Jag hatar när dem stunderna faller in, det går så fort ena sekunden ser jag ljust på allt och sen nästa då faller jag och bara ser mörker. . .

Ibland blir jag bara så trött på allt, eller trött på mig själv, för att jag sätter mig i krångliga situationer, vad vill jag egentligen, ljumma mig bakom någon eller något, på sätt och viss om jag tänker efter så har jag gjort det hela mitt liv.

Antingen har det varit förhållande , skola eller jobb oj jag glömde en sak och alkoholen när det till slut inte fanns någon eller något annat.

Och denna vecka ljumde jag mig bakom min dörr , mina väggar som med börjar bli mer och mer populärt.

Men denna helg blev bra ändå, det behövdes bara ett långt samtal med psykologen sen kände jag mig lättad.
Först tackade jag nej till besök av syster sabine i fredags, men ändrade mig e nästa sekund med tanke på varför ska jag sitta själv ikväll, det e fredag, det e då jag ska passa på att umgås med dem jag mest av allt älskar, dem jag har roligt med, dem som får mig attt skratta , dem som får mig att känna att jag lever för en stund. så jag tackade jag, och vi hade en fantastisk kväll, en enkel hemma kväll med tv, och massa gott och en massa prat och skoj.

Lördagen blev lång, dagen iallafall, jag vaknade allt för tidigt för att kunna späcka hela dagen med sysselsättningar. Det blev inte mkt att göra, dagen började såklart med en kopp kaffe och cigg sen ligga i sägen och sträcka ut sig sen ytterligare mer kaffe oc hen cigg till, sedan tog dem slut så det blev en promenad till affären för att handla nya.

När jag kom hem blev det lite små städning och diskning , en dusch sen försökte jag koppla av med en bok men läste bara några sidor sen tröttnade jag. Var för rastlös för att sitta och läsa en bok och imellanåt titta ut på det fina värdret, det va varmt , soligt och klarblå himmeln, klart det börjar krypa i benen när man ligger inne och tittar ut på ett sådant fantastiskt väder. men det fan ändå ingen plan på att gå ut, det lockade inte så mkt att ta en promenad till parken och sola helt själv, å andra sidan lockade det heller inte att ringa och tjata på någon.

Jag vet inte vad det tagit åt mig, men jag har börjat dragit mig längre och längre ifrån mina kompisar och det som stör mig e att jag vet inte varför , för jag saknar dem så mkt , det kanske tar ett tag, jag har väl kanske vant mig in lite i förhållande livet. har ju inte det längre men rutinerna sitter väl kanske kvar lite ändå.

Jag hoppas verkligen det  vänder för jag vill verkligen inte förlora dem. och jag hoppas du Ann-sofie kommer snart. Jag längtar så efter att ha det dag ut och dag in i mitt liv, du får mig alltid att le, må bra, jag tycker om att dela mitt liv med dig, du ger mig så mkt, jag hoppas jag med ger dig lika mkt tillbaka, säg till för jag vet att jag ibland kan vara väldigt dålig på det.

Och nu e det söndag och jag och min store  syrra madde har idag varit i syndbyholm och draskat runt, jag har med tagit lte foton, sen satte vi oss på ett litet fik där vid hamnen, v satt där och åt glass och njöt av dem varma solen ett tag , timmarna gick jätte fort när man minst vill det så springer tiden bara iväg. sen va det dags för henne att åka hem, jag hatar när den tiden  slåt in, och kommer sakna henne så mkt innan nästa träff bli av, det e så lätt att vara med henne, även om vi kanske inte alltid pratar så mkt så har vi jätte kul ihop endå, vi skrattar mkt åt allt möjligt , pratar mkt killar, dancing, det e synd att jag inte kan go ut och roa mig lika mkt längre men den tiden kommer nog den med, och då kommer vi verkligen släppa loss :)

Och imorn är det en ny vecka och nya steg ska förhoppningsvis tas.

Jag har inte planerat något direkt , men en sak e säker inga måste ska finnas med i bilden, eller jo lite kanske, och då i synerhet pluggningen jag har verkligen slappa till det när det gåller det, men det e avsikligt, eftersom jag inte riktigt en vet när jag kommer få mitt körkorttillstånd så känner jag med att då kanske jag spara det tills det verkligen gäller och då när jag mer kan planera upp för skrivning och körningen, men jag ska ändå slö plugga lite , så att jag inte e helt ny på det när det väl gäller , så jag har bestämt att plugga en eller två dar i veckan.

I övrigt ska jag försöka se fråmt njuta av dagarna, göra något annat en att bara sitta hemma, För det börjar verkligen jag tröttna på. . .

Och när det gäller kärlek, så ska jag aldrig mer använda det som en skyddsmantel, eller ljumma mig bakoKrm, eller för att bara ha någon.
Det är slut med det nu.
Nu ska jag verkligen ta det försiktigt , vara ärlig, sluta drömma och leva där jag har fötterna

Kram

Emelie L



Försvinner bort några dar!

Jag mår skit och jag skäms över att jag lät det gå så l¨ångt, varför lyssnade jag inte till min egna magkänlsa, varför ignorerade jag det så som jag gjort med allt annat, Varför sätter jag aldrig foten ner och säger att det nu för räcka och säga så som jag känner och hur jag tänker.

Varför blir det alltid så att jag lever mig in i en fantsivärld som verkligen inte existerar, min fantasivärld, där jag e en helt annan person och med vederingar kring mkt, en fantasivärld där jag e morsa åt tre barn och som jag som fotograf och e egen företagare. och där jag har med vilja, stryka och mod. . .

I en värld där jag orkar ta mig igenom tjafs, missförstånd och där jag uttalar mig på ett annat sätt och säger så som jag känner . . .

I en värld, där jag e mer omhändetagen, kärleksfull och där jag kämpar för alla i min omgivningen.

Jag önskar ibland ett den världen existerar och att jag e den jag e i drömmen.

Många tycker jag e stark, e stark att kunna motstå lockelser, säga ifrån på skarpen, många tycker jag e bra på att välja den väg vill gå. . .

Ibland känns det  inte alls som om det e mig dem menar, ibland känner jag mig inte alls så stark som folk tror. . .
Jag kan vara det i perioder men jag ger lätt upp. . .

Jag har svårt att uttrycka mitt rätta jag, så som jag känner.

Jag mår skit just nu, och jag vill bara njuta denna helg, jag bryr mig inte om vad andra tycker just nu, det ska bli min helg på mina villkor, det kommer inte leda till någon fara det vet jag, jag vill bara njuta en stund, utan press. . .

Det e mina ord, mina korkade jag vet, men nu försvinner jag in i lugnet ett tag.

Ha en bra vecka och helg, Nu vet ni vad jag håller på mig och behövet inte  oroa er om jag inte svarar, vill vara för mig själv en stund.

Emelie L

Söndag, Slutet gott allti´ng gott ?

hej på er alla.

Söndag nu då och helgen har varit bra, fram tills nu, jag vet inte alls vad som går så fel, e det mig det e fel på, jag vet att jag kan vara lite inne i saker och ting jag gör så att jag glömmer bort omgivningen ibland, Men ska andra bli såra och ledsen över att jag inte alltid kan ha ett ögan på han eller hon =?

Ska jag alltid serva alla på uppmärksamhet ? Det känns nästan som jag e tvungen till det ibland, Det känns som att vissa kanske tar det förgivet, och när dem inte får mitt öga så blir dem sura.

ALLVARLIGT JAG BLIR RIKTIGT TRÖTT IBLAND. . .

Man får faktiskt lära sig själv att bjuda in sig och prata själv för att få ett öga från andra.

Nu alla vänner så gäller detta inte nån av er så att ni vet.

Kram

Emelie L

Madde och jag har sjukmysdag idag

hej hej , åkte ti katrineholm idag, madde va hemma och e sjuk och ville ha sällskap, och jag tänkte egentligen plugga idag men igår kände jag inte för det så jag tackade ja till att komma ti henne idag, så nu e jag här och vi ska se på film, känner mig med lite krasslig idag, har ont i kroppen sen igår nåt skit kanske e på väg att bryta ut hoppas inte, för vem vill ligga inne och vara sjuk när det e sommar och fint väder ute, fast a just nu e det jue inte det,

Det ska bli riktigt mysigt att mysa med film och gott i soffan, va längesen jag och madde umgicks själva,

Ne nu ska vi sätta på filmen skriver mera sen

kram

Emelie L

Regn-rusk

Hej hej, idag blev det att sova länge, kunde dock inte somna så bra inatt, låg och bara vredd och vände mig och tänkte en massa, sen när klockan ringde 9 imorse stängde jag av den orkade verkligen inte gå upp. . .

Så det blev inte att blugga idag, umgicks med jenny nu på dagen, vi hade det jätte mysigt medans regnet duggade ner, sen ringde rickard och frågade om vi ville följa med till tuna park, så vi tog en trip ditt och traskade runt lite.

sen åkte jenny hem till sig och jag till mig och rickard till sig, innan jag satte mig här såg jag lite serier och käkade.

E så film sugen, nu när det e så grått ute.

Men imorn måste jag ta och plugga lite, sen får jag väl se om jag hittar på nåt ti kvällen. Blir nog att handla sen hem laga mat och ta det lugnt. har ju lite på torsdag och göra.

Ska då på förmiddagen ev ta en simtur med jessica i badhuset sen efter det träffa jenny, om vädret då e fint ska vi nog gå till hennes och marcos nya ställe och sola om solen dyker fram . . .

Mer en så har jag inte att säga just nu. . . snart blir det väl att laga lite mat prata med manne sen se på alla serier som går ikväll :D

kram så länge.

Emelie L

Helt okey dag

Hej på er alla, då har ytterligare en dag gått, det har varit en lugn och härlig dag, jag har städat hos pappa, när jag kom en åt jag lite mellanmål sen somnade jag, och vaknade kl 9, e nog inte så farligt ändå, känner mig trött nu ändå så jag kommer nog kunna somna om ett tag.

Imorn blir det att plugga på förmiddagen sen ska jag ev träffa jenny :) Sen får vi se vad kvällen bjuder på, andra evenyn har ju slutat nu :( shit tråkigt. Hoppas det går annat på tv som man kan se på.

Ne nu ska jag ta och ringa manne.

Sov så gott allesammans.

Kram

Emelie L


Jag är färvånad.

hej hej allesamman, nu e det ny vecka igen dag och det e dags att ta nya steg, har redan nu i morse gjort en liten förändring, det kanske inte e så betydelsefullt i vissa ögon men för mig betyder det mkt detta.

Och det va att jag tog mig upp fast jag försovit mig, skulle upp redan klockan halv 9 men stängde av klockan runt 9 och sov lite till vaknade sedan halv 10, första tanken ne jag sover vidare det e ändå försent nu att gå och ta antabus, brukar inte vilja gå utanför dörren innan jag fått i mig morgon kaffet och en cigg, så jag vände mig om i sängen och blundade några sekunder, men sen tänkte men fan, jag hinner visst och det finns tid senare för att ja kaffe och ciggen, så jag gick upp borstade tänderna och sprang iväg och tog antabusen.

Yaaaaaaaaaaay, första gången det betyder nåt för mig att ta den, för jag vill inte chansa så att jag tar en sup , för nu va det längesen jag tod den , i onsdags, men jag skäms lite över att jag ljög att jag tog antabusen i fredags, och drack en shot i lördags, vill ju med meddela om den känslan jag fick när jag stod där och hällde i mig den.

Men jag ska göra det. för psykologen och han på vägen.

Jaha, snart e det dags att ta bussen till pappa , ska städa där idag :) Egentligen e det i te alls långt att gå men det e så fullt väder så energin till att gå ditt finns inte.

Sen efter städningen ska jag träffa Jenny :) ska bli kul.

kram

Emelie L

Söndags ångest

hej på er alla, ja då är det snart en ny vecka att se framemot , känner mig lite skakis över det, helgen har varit lång , men en helg att minnas, jag har haft det så kul ihelgen, och jag har äntligen fått använda min energi varje dag, inte en lugn stund har jag haft, och att få vara ute hela dagar har varit kanon skönt. . .

Fint väder, värme och massa lek, det e min nya grej, att få vara ute och tömma energi på massa olika nöjen , så som att grilla, vandra på stan och bara njuta, leka med barn, sitta i solen och bränna sig, spela kubb och en massa annat, mitt belöningsystem har äntligen fått nåt nytt att glädja sig åt, Det uppetäckte jag igår, när jag stod i baren och svepte en shot, jag kände i hela min kropp att det inte alls va min grej, det vart inte som man hade tänkt sig, det kändes inte så som trodde det skulle göra. . .

Det känns verkligen skönt att den stunden har inträffat, visst kommer det nog alltd vara min grej att dansa, var ute och "mingla" osv osv, men det kommer aldrig vara nåt som belönar mig, det kommer nog adrig vara ett måste, utan bar ett nöje som man njuter att någon gång per år. Shoten var min vändning, den kommer jag alltid att minnas.

Den shoten är min första bästa shot jag nånsin kommer ha tagit. All annan alkohol som jag har svept ska jag nu vända ryggen åt.

Alla tomma fflaskor i skåpet ska nu kastas bort det e nu längre inte min trygghet. . . Min trygghet nu, är att lämna allt bakom mig och gå vidare.

Ja, ny vecka e det snart som jag ska fäkta mig igenom,

Hittils så mina planer för nästa vecka:

Ta antabus som vanlig.

träffa psykolog och han på vägen.

städa hos pappa 
 
träffa jenny

plugga

tvätta

bli filmad av sabine

träffa manna

Ev besök av syster tessan från V-rås


det va allt från denna vecka Hoppas ni alla läsere haft en bra vecka och helg.

kram

Emelie L

Nu är det ko-skit i hagen :P

Tja, lördag idag då, snart slut på denna dag och snart ere hemgång :( ska bli trist, hem till vardagen igen, och plugga järnet och gå på alla möten.

Idag har det varit en skön dag, vi har traskat i stan och kikat runt lite, efter det åt vi pizza i deras stadspark sen for vi hem innan vi åkte hem åkte vi förbi öb och gick in där och handlade en studsmattan, som vi nu har studsat i skit va det, vill med kunna ha en sån hehe,

efter vi studsat lite gick vi en promenad runt i lilla byn och nu e vi hemma och jag e helt slut idag med, blir att ta en dusch snart och sen bara slappa framför någon film kanske. . .

kram på er alla

Emelie L

Jag e helt slut idag :)

hej hej , vilken dag, det har varit en riktigt kanon dag och jag har bränt all energi, känns riktigt bra det va några år sen man gick och la sig helt slut.

För det första har jag varit ute hela dagen, bränt mig, jag har sprungit runt och busat med julia i träfgården, madde jag och julia gick en lång vända i skogen, och det var kanon fint där, jag önskar jag hade kameran med mig, det va en riktigt sagostig, bara så som det e i filmerna, m det va skit mysigt.

sen spelade jag , madde, marcus och marcus kompis patrik kubb och grillade korv , sen blev det att sitta framför tv:en ett tag, v såg först på humorgalen, och jag vill också kunna ge alla dem drabbade barnen pengar. . . Känns surt att inte kunna göra det.

ne nu ska jag sova, Sov så gott alla.

om ni läser detta imorn, så ha en underbar dag.

kram

Emelie L


Fredag fast det känns som lördag

Hej , ja eftersom jag åkte iväg igår så känns det som lördag idag, men det e ju bara fredag, och det e fint väder :) Jag och madde ska ta en lång promenad i skogen idag , sen ska vi sitta i deras trädgård och sola lite :)

Ja idag blev man väkt tidigt av julia somvanligt, men besviken va hon eftersom det bara är fredag idag så fanns det inga barnprogram på tv:en så vi gick upp och gjorde frukost.

senare ikväll blir det nog lugnt, men nu tjatar julia och jag ska komma och leka så jag ska väl avsluta här.

kram på er alla

Emelie L