¨

Härliga gråa första advent. . .

Ja då va det redan söndag och första advent. . .

Är sugen på att göra något idag, hälsa på mamma eller gå ner på stan inte för att det e direkt väder och traska runt bland julskjultning. . . men iallafall. . .

Samtidigt vill jag vila och ta det lugnt idag, det lutar väl mest åt det hållet får se hur dagen blir. . .

Nu är äntligen byrån hämtad och håller på att tänka ut vad det så bli av min lilla garderob. . . har min förslag men få se det ska bli ett mysigt kryp in iallafall med smarta förvarings möjligheter. . .

Det har varit en bra helg trots allt mkt har hänt inom mig, och det bästa av allt är att kunna vara stolt över sig själv det va väldigt längesen jag kände mig stolt över mig själv måste tillägga. . .

Och är vara lycklig och glad av sig själv känns sjukt häftigt, det har jag aldrig  varit förut, och det känns härligt för jag kommer kunna klara av alla möjliga situationer snyggt, jag är stark och kommer komma långt här i världen, äntligen säger jag, äntligen känner jag det, äntligen tror jag på mig själv till hundra, jag har hittat mina för och nackdelar med mig själv, jag har kommit underfund med vad jag behöver förbättra med mig själv för att bli en fantastisk människa, det gäller att hitta nykeln till sig själv och det har jag gjort nu, och jag är inte rädd för något.

Visst kommer jag ha mina upp och nedgångar men någonstans så känner jag att jag kommer aldrig mer gräva ner mig inte en på ett tag iallafall, jag kommer inte grubbla sönder saker, varför egentligen, varför sitta hemma och gråta över allt möjligt, det är bara ta steget själv ut med sig själv, om det är nåt man saknar varför inte se till att man tar för sig av det. . .

Som jag, jag saknar mina vänner sjukt mkt, jag saknar tjejkvällar, tjejsnack, gå ut och äta en bit mat, ut och kanske ta sig ett glas rött eller en flaska öl, träffa människor digga till musik. . .

Bara att en promenad med en vän saknar jag, att bara gå hem till en vän se på en film snacka, skratta och ha kul.

Sådana saker har jag suttit och gråtit över ibland, istället för att ta och ringa en vän och bestämma en träff. . .

Jag har med saknar min familj mkt, jag har saknat att åka till min storasyster madde över en helg, förra helgen gjorde jag det, och det ska bli av snart igen och det känns otroligt skönt att åka och umgås med henne över en helg. . . Och det kommer nog bli oftare nu för jag kommer ta för mig av den kakan. . . :)

Anledningen att helgerna har blivit lugna och trista är för jag har haft mina begränsningar, kommer alltid leva under begränsningar men under sommarn och hösten har det varit extremt, just för mkt nytt har hänt, mkt posetivt som man har varit tvungen att gå in och vänja sig, speciellt i ett arbete, helgen har varit min ta igen tid för att orka, men nu känner jag att nu har jag kommit in i allt, mina arbetstider, kunderna alla krav och allt ansvar som va väldigt längesen som jag hade. . .

Men nu är jag färdigutvecklad på det planet, och visst det kommer inte bli att jag gör saker hela tiden jag måste alltid tänka mig för men jag ska ta för mig mer med att träffa vänner och familj. . . För det är ju viktigt , det hör ju med till min vardag och fritid. . .

Så nästa steg blir att umgås mer med människor, inte överdrivet men börja lite lätt iallafall sen kommer man nog in i den rytmen och när jag kommit in i den rytmen så är jag nog klar med mig själv på de psykiska stadiet. . .

Sista av allt bli min medicinering, att trappa ner med den, och det kommer ta sin tid och vill inte göra det under tiden jag arbetar utan vill ta det under min semster i sommar, pröva iallafall. . . Pröva att vänja mig vid att inte ha den. . . Men det är långt kvar till dess. . .

Jag tänker mkt va hehe ? Tänker och planerar, när man är väldigt taggad som jag har blivit nu så blir det lätt så under det senaste halvåret har jag inte kunna gjort annat en att jobba och komma in i det livet men nu när jag gjort det och allt har gått galant så är det dags för steg 2. . .

Ne dags att avsluta så det inte blir en 100 sidor lång bok. . .

Återkommer lite senare.

Ha en trevlig första Advent. . .

Emelie L

Fortsättning följer :P

Hejsan allesammans.

Ja då va mitt första julbord nånsin avklarad, och fan kul, mysigt och trevligt vi hade har inte skratta så mkt på väldigt länge, skrattade mest hela tiden, fan va härligt det kändes i hela kroppen, och man va bra sugen på att fortsätta kvällen ute på krogen det hade suttit fin fint, men man vet aldrig än e inte kvällen eller natten slut. . .

Eller så spar jag det till en annan helg, ska upp rätt tidigt i morn för han som ska köpa byrån kommer redan kl 10.00 så kanske lika bra och bara ta dem två ölen jag har hemma sen sussa lite. . .

Idag har jag verkligen fått inblick i mig själv väldigt mkt, redan när jag började rensa ut tänka ut exakt vad jag vill ha vad jag faller för i smak alltså stil i både kläder, uttseende och inredning, det har varit en spännande dag lite märklig, den har varit så djup på något sätt har hittat mig själv och jag kan säga mitt nya liv börjar idag, mitt nya har kommit fram, elller mitt gamla jag fast 10 ggr bättre, jag känner för första gången att jag har inga problem, visst jag tar medcin mot vissa saker men det stör inte mig, min resan som jag gjort dem senaste åren har verkligen gjort nytta. . .

Jag säker på mig själv, jag tror på mig själv, jag klarar äntligen av alla bitar som jag under en tid varit väldigt rädd för när jag varit deprimerad, och det har varit att vara bland folk, vara social glad öppen pratglad framåt, och det fick jag bevis på idag, idag kände jag hur trygg jag va i mig själv och det märktes att folk runt om mig kände av det, många runt om som inte satt med oss alla fick man ögonkontakt med, alla tittade man kände att folk märkte mig dem såg nästa lite nyfikna ut på mig, det kändes härligt att jag vuxit så himla mkt. . .

Och detta kommer aldrig någon kunna ta ifrån mig ingen kommer kunna bryta ner mig igen, ingen verkligen, visst jag kommer bli ledsen över vissa saker som håller mig väldigt varmt om hjärtat men jag kommer aldrig mer hamna i min mörka tysta grop den är begravd jag har kommit upp, jag har sakta men säkert täpt igen hållet.

Så jag säger GRATTIS till mig själv jag har besegrat, jag är en vinnare, och alla som är eller har varit deprimerad och besegrat det vet vad jag pratar om. . .

Jag är så glad och lycklig så jag vill inte ta upp en massa tråkigheter som faktiskt händer i mitt liv just nu. . . !

Ha en bäst kväll alllesammans !

Emelie L

Första julbordet

Hej. . .

Dagen igår slutade inte så bra, somnade i gråt och vaknade deppig, för min del är det både posetivt att vara deppig iallafall över det som jag är nu, idag ledde det till att jag rensade ut hela min garderod kläder som skulle säljas låg redan i påsar men orkar inte sälja allt detta så det gick till mysorna, det som jag rensade ut va mestadels min samling på kartonger som bara legat där och samlat dam, anledning till att jag samlat på mig kartonger är av två anledningar visa kartonger där man kan packa ner sina saker i köket ( prylar som man köpt som förpackas i kartonger typ mixer brödrost anledningen att jag sparat på dem är för det blir lättare om man flyttar med att packa ner dem i dess kartong, resten va skokortonger m,m just för om man har nåt som man behöver lägga ner i kortong en julklapp eller present. men nu åkte allt ut för dem har bara legat där utan användning så hädan efter åker sko kartoner m,m direkt i sopparna. . .

Jag får med min byrå som har stått i garderoden hämtade imorn av en köpare.

Så nu är min garderod snart tom har lite jackor och tröjor som hänger där, plus en julkortong, en minnes kortong och en kortong där jag lägger ner alla sommarkläder till vinter och alla vinter / höst kläder till sommarn.

Men hela denna garderod ska förvandlas ska designa och göra den till min egna, tog med och slängde den fula plast mattan som låg där inne och under den va det ett mkt fint gamal trägolv som ska bli vitt. . .

Ja snart har jag mitt dröm hem det finns lite som jag ska göra om som jag inte blev nöjd med eller som inte passar min stil just nu. . .

Mer om det återkommer jag till när jag är klar. . . :)

Ja och åter till rubriken snart är det dags för mitt första julbord. hinner inte skriva så mkt om det för snart ska jag iväg och mingla lite med glögg innan julborder.

Så jag måste tyvärr avsluta det hela nu men jag återkommer ikväll för har så mkt som jag vill få ut. . .

Ha en bra kväll så länge.

Kram

Emelie L

Tiden jag ej har bloggat. . .

Ja jag har ju inte bloggat på ett tag så jag för köra en resumé av den tiden tänkte jag. . .

Ne  vet att jag höll på att spela poker tmkt ett tag, och det har jag lagt av med, hade som planering att spela på onsdagar klockan 21.00 men det har heller inte blivit av, del så går grays då men det har inte varit bara det som inte har gjort det.

Det va svårt första veckan att hitta ett sätt att hålla sig borta, inte så att jag va beroende utan det va en skön sysselsättning så¨när jag la av med det så fanns det plötsligt en himla masssa tid över till annan, och eftersom jag har mina bägransningar som jag måste följa med att inte aktivera mig allt för mkt för det kan ev. sluta illa.

Så första tiden jag då håll jag på att motera upp en massa nytt i hemmet, Jag tog ett lite större lån på ikea än det jag hade , så en massa nytt fräscht har jag i mitt hem just nu, gillar inte ikea så himla mkt igentligen men det är ett billigt alternativ sålänge.

Så jag ska lägga upp bilder en är det inte klart men snart har lite kvar i badrummet och i garderoben och sen har jag kommit på lite nytt till halen så ja jag lägger upp när hela "bygget" är klart :)

I jobbvärlden har det gått riktigt bra , har fått flera timmar och förra veckan skrev jag kontrakt som gäller fram till 2013-06.31

Så det är härligt nu är man trygg i två år inom detta yrket.

Och hur det blir med gbg det får vi se, det har varit lite körigt med kärleken ett tag, men det verkar kunna arta sig och ev bli bättre mellan oss, så jag ligger lågt med att söka jobb där nere, har sökt jobb förr förra veckan och får jag svar på dem så får vi se hur det blir om jag tar den chansen eller ej, något daniel och jag för disskutera.

Familjen har även fått en liten plutt (liam) till världen det va nog trygt en månad sen, jätte kul :) och lite smått avis blir man vill med bilda familj. . . !

I helgen va jag i katrineholm hos min syster och hennes lilla familj :) (Det va hon som fick lilla liam )

Fredagen då såg vi på idol och käkade tacos, Lördagen tillbringade jag halva dagen till att ta tåget ner till gbg för att hämta lite saker bla min älskade dator :P, Daniel och jag fick även prata ut lite, och det kändes skönt att prata öga mot öga en i telen och på mess.

Och denna vecka ja jag jobbar på somvanligt har även hjälp min moster med lite saker och nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt resten av dagen.

Bilder på liam och lite annat blir att lägga upp senare, idag eller just nu orkar jag inte.

Emelie L

Äntligen !

Har jag min kära dator i mitt knä, trodde inte jag skulle sakna den så himla mkt, små grejer som man inte kan eller orkar göra via iphonen som att skriva ett inlägg här, det är därför det har varit väldigt dött här !

Har saknat det så himla mkt men nu kan jag äntligen göra det, och denna vecka blir det att ta igen lite som jag inte har kunnat göra något som jag velat göra väldigt mkt. . .

Bland annat så är jag redo att fortsätta skriva på min bok har inte haft lust eller tid men nu är det dags att återuppta den.

Sen ska jag börja söka runt info på en ekonomi filosofibok , kolla upp lite allmänt om att starta eget, börja planera och göra klart min idé . . .

Så utöver jobb under veckorna så kommer jag syssla med min bok och mitt företag.

Jag har väldigt mkt att skriva om men jag spar det till imorn, ska nu på allvar ta upp mitt skrivande på denna blogg så nu kan ni försvänta er åtminstånde ett inlägg per dag ska försöka uppdatera mer få se vad som hinns med.

Ha en fin söndags kväll.

Emelie L