¨

Måndag,

Hej ja jag har egetligen ingen som helst lust att skriva nåt men tänkte att börjar jag så kanske de kommer fram ett och annat.

Kan ju börja med att berätta att det e andra veckan i rad nu som jag e utan alkohol helt, inte en ända droppe och inte en enda utekväll, kanske inte e nåt att skryta med för hur fan kul ere det, inge kul alls, så jag råder försök alltid hålla en viss balans med alkoholintaget, så ni slipper gå igenom allt det jag fått gått igenom, (svek, förlora jobb, förlora eventuella viktiga männikskor runt om dig, förlora kontrollen över dig själv, gå under helt totalt. försöka komma upp o ch ge revansch, eller nåt osv osv, finns hur många nackdelar som helst med att inte försöka tänka på hur mkt man egentligen dricker, det e en drog och ett missbruk som bör uppmärksammas mer . . .

Helgen har annars varit okey , det har inte hänt nå speciellt, det har i princip varit många tankar kring ett svårt beslut som jag varit tvungen att fatta, och fattade mig ett beslut idag och förhoppningsvis blir det nu framöver lugna tider, gällande den saken.

Kram

//Emmsan

E veckan slut redan ? ÖH ne !

tisdag, och det känns som bara veckan försvinner, men hallå det e ju bara tisdag, veckan e inte ens slut och ändå säger man gud va veckan har gått fort, tänkte på det efter jag sagt de till mormor fast hon tyckte desamma så jag e inte ensam om det, 

Vet inte varför jag tycker de kanske för jag har fullbokat denna vecka a äh skitsamma hehe, bara en tanke varför jag sa nåt sånt, (varför veckan gått så fort när det en så länge bara e tisdag)

Jaha ! m ja denna dag har varit si så där, gick upp sent sa knappt hej då till annso, visserligen va klockan halv 5 eller nåt när hon väckte mig och frågade om jag skulle med henne till tåget, va tok trött så det gjorde jag inte men fan kunde iallafall rest mig och gett henne en kram och ett riktigt hej då liksom, kommer jue inte få se henne på ett tag nu :( men samtidigt  lite skönt behöver lite tid för mig själv, och mina problem, känns inge bra att säga så, för som jag alltid e och som jag alltid kommer vara så kommer jag alltid vara mån om andra. . . det kommer jag aldrig sluta med att vara det går bara inte, Det e jag och det e inget jag kan ändra på, Det jag kan ändra på e att försöka hitta en balans mellan att ta hand om mig och andra, det kan jag ändra på och ska ge det ett försök sen när jag hittat mig själv, men fram tills dess kommer jag vara lite frånvarande, :/ !

Idag hade jag med tänkt ringa lerina men har inte kommit ditt, det tar emot när jag sätter mig ner och ska ringa, okey denna dag kom det faktsikt lite saker emellan som jag gjorde att det inte fanns så mkt tid över, ska ge det ett försök imorn, Måste iallafall ringa även om jag inte just nu kanske känner för att ta ett jobb, en vän igår peppade mig lite att iallafall ringa och säga att jag "lever" hehe okey kanske inte ordagrant så mer att ringa och berätta att man fortfarande e intresserad när det faller in tid & ork osv osv osv liksom förklara sitution ja jo ni fattar hehe 


Annars idag har jag följt med en vän för att ta medcin , sen har jag påbörjat en ny bok yeej hehe den e väldigt bra och intressant så det blir nog en hel del läsning ville knappt sluta läsa när mormor ringde innan de skulle hämta upp mig, vi skulle ti sabine min syster och fira henne , hon fyllde 17 idag :) grattis igen ti dig . . . stora tjejen, fan tiden bara rinner iväg kan inte fatta att hon e så gammal redan. 

Där blev vi kvar ett bra tag, trevligt och roligt hade vi. sen när jag kom hem blev det lite tv och such och nåt att äta. 

M ja imorn ska jag försöka gå upp tidigt och springa, håll tummarna att jag orkar upp hehe , :) 

Natti Natti. . . 

//Emmsan
 

Måndag !

Hej hej ! Läget här e rätt bra , lite små trött, lite små hänig snorig och så, börjar väl bli lite förskyld kanske ? hm nja tror nog det bara e lite höstsnuva, Mmm ja första tecknet på att hösten snart e här, e så mysigt, när det blåser kallt ute och löven faller i färgglada färger, och man får klä sig varmt i det nya höst modet, e så tråkigt att man inte kan köpa överdrivet mkt nya höst kläder, skor mössor , halsdukar och vantar i olika häftiga färger, men får väl se om jag tar modet e akt och ringa lite jobb i veckan då har jag ju lite cahns att kunna få ett snart under hösten. . . .

Får väl se, en sak i taget , försöker hedja mig lite, vill så mkt nu när man börjar komma på fötter och när man har all tid i världen nu när man äntligen i vaken om dagarna , men e nog inte helt redo en för jobb, ska se till att få en fungerande vardag och att det håller i sig några veckor sen när de har hållit i sig utan snesteg e jag nog redo både psykist och fysiskt,

Men jag tänkte på börja en ny bok imorn sen tänkte jag kolla igenom den nya kameran och ev gå ut och fota lite på onsdag,

och idag har jag varit duktig ng och storstädat , både dammsugit , dammat och skura golven tänkte jag göra imorn bitti, har varit så duktigt att jag tom oljade hallbänken som skulle göras för längesen . . . sen har jag ni som vet allt skräp som stod bakom tv, kartonger osv de e borttaget nu, har med lagt undan en del sommarkläder och tagit fram höst och vinterkläder :) så nu e de klart skönt. så ja det har varit fart i mig idag men det har varit lite tråkigt att bara varit hemma , har inte varit så jätte pigg på nåt , gick iof ut och gick en och en halv timme men och det gjorde suset för ett tag.

Ja sen trodde jag det va denna vecka som alla serier skulle börja men ne he då det var det inte alls utan nästa vecka :(


Men bättre de, för på fredag kommer pengarna och då kan man inhandla en massa gott till den veckan ehhe , kommer nog gå upp nåt kilo tv och gott hela veckan hehe, ska med försöka ta och baka lite i helgen (bankra upp lite för hösten och vinter) om jag känner mig rätt så ere under dessa höst m¨ånaderna som jag brukar bli sjukt gottidsugen,

E ju så mysigt att sjunka ner i soffa med ljus tända och nå gott och mummsa i sig :) Tilla alla roliga serier :)

Ja resten av kvällen de få timmar som e kvar ja det blir väl att sitta framför tv:en å så,

kramar på er  !

//Emmsan


Minnena e starka och känsla av ett as känner jag fortfarande av, men förändring har skett !

Ruset, sena nätter, musik, utgång, mängder av alkohol, skakningar, kallsvettningar, förvirring, humörsvängningar, aggrisivitet, ingen aptit, sängliggandes, ångest, stänger in sig, bara se mörker.

I korthet en besvärlig tid i mitt liv, en tid ingen nånsin kommer kunna förstå sig på, en tid som nu tillhör mitt förflutna ett förflutet som jag kommer få leva med, ett förflutet som kommer vara svårt att lämna.

Idag har det varit en sådan dag jag tänkt mkt, tänkt på allt, känslan finns så nära mig, jag känner fortfarande i kroppen  de stunder ruset rusar igenom kroppen, de stunder man nästan blir förlammad i kroppen av all alkohol, de stunder dagen efetr när man ligger och huttrar, de stunder man knappt kan hålla i ett glas för man skakar för mkt, de stunder man tappar allt och bara brister, vissa stunder e sköna att minas kanske inte låter som några sköna stunder att minnas.

Men behovet var stark och när man inte fick det på länge va de det bästa som hände en när man man fick ner de och det strömade igenom hela kroppen och värmde den och dämpade och sköljde bort det som besvärade en, de stunder var sköna det känns hemskt att tänka så det e så svårt att förklara för utomstående för de flesta har inte varit där och kan inte föreställa sig att det va skönt eller e det.

Och att jag saknar de stunder skrämmer mig , för så länge jag saknar dem kommer jag med ha väldigt lätt för att trilla ditt.

Denna vecka kanske inte började så bra, men styrka visade mig vägen och viljan fanns så jag har kört på inte för hårt men jag har lyckas men suget finns det vill jag inte förneka och igår blev jag dunder sugen på en öl en iskalla öl och när jag kom hem ti alex igår för at tdricka en kopp kaffe knäckte hon en öl mitt framför nyllet på mig , direkt jag kommit innanför dörrn, tänkte vända på klacken direkt, för att poängtera att jag verkligen har bestämt mig denna gång och jag tål inte de där en, men jag feg som jag va stannade jag kvar, sugen som fan hela tiden men stannade ett tag utan ett ord, men jag klarade mig och dan efter idag tänkte jag först skita i antabusen för jag var så sugen men ne ska detta lilla ögonblck få förstöra ne verkligen inte,

Kommer vara feg för att gå ditt , vill inte påbörja onödigt tjafs vännen, men ska säga ti henne hur jag känner,

en helg fylld med aktiviter bara bra aktiviter med, hehe, ska hälsa på mormor imorn, mest går jag ditt för att träffa storesyrran och systerdottern sen efter det blir det att fara hem ti sabine och hennes kille och umgås lite med dem, en stund får det bra bli måste hinna få lite tid med anno oxå :) hon kommer imorn bitti så glad över att få träffa henne

nu ska det snart bli att sussa innan dess ska jag måste jag bara få vissa lite för och efter bilder hehe, töntigt jag vet men va fan hela jag har gjort renovering iallafall på smilet :P hehe ;) resten kommer när det finns pegnar !



Lite förändring har allt skett va =? Tycker jag iallafall ser både friskar och gladare ut !

Puss&kram

//Happy girl


Fredag- och inga planer för helgen!

Hej, jaha redan fredag då, gud va fort denna vecka har gått, 5 dar sen jag kom hem från den otroligt fina resan som blev av :) och det har med gått kanon denna vecka också har nästan gjort allt som står i min planering , de ända som inte blev av va springningen , och sen har jag hela veckan hoppat över lunchen, men det får jag se till att lyckas med nästa vecka hehe, Om detta obehagliga illamåendet går över, e visserligen inte så farligt som det var i början på veckan men det e inge kul att går runt att må lite små illa, e som att ha huvud värk fast i magen , de sitter en klumt och skaver och som vill upp men det går bara inte,

Helgen blir nog lugn har faktiskt inga planer alls, känns lite konstigt jag brukar alltid ha nåt att göra, men a det va ju iof att gå ner på krogen eller sita hemma och dricka, och det har jag ju slutat med nu, så det kommer nog kunna bli lite ensamt ett tag framöver, för jag ska försöka undvika krogen och drickandet, eller försöka jag ska helt enkelt . . .

Jo ja annso kommer på söndag ser fram emot det, fast det blir inge vidare längre visit, tråkigt nog, hoppas hon snart kommer tillbaka helt med rätt inställning :)

Ha en bra helg allesamman, :) Kram

//Emmsan

Rest ti V-rås nu hehe :)

hej hej , jaha då fick man inte vara hemma länge syster och mamma kom och hälsade på mig ikväll och rog mig mig hit ti v-rås nu hehe

Sitter nu med syrran i v-rummet och snackar skit osv här e vi








hehe vi fular oss som vanligt hehe ;) ja men kul att träffa dem igen har ju saknat dem så mkt nu :)

Kommer hem på fredag ses då , kram på er alla !

//Emmsan

Hemma igen (från tysklan)

Hallllllllllåååååååå där, här ni saknat mig :P ? heheh. Jaha då var man hemma igen då, både skönt oh tråkigt !

Resan var definitivt nyttig för mig att göra kan iallafall ny stryka en grej från listan som jag skulle behövt göra, och det va att vända tilllbaka dygnet nu e det gjort fan va skönt ! Det e bra att ha en mormor ibland hehe :) ne det e alltid bra att ha en mormor,

Ja resan var till en början lite jobbigt men slutade bra, Äntligen har man fått kommit iväg ditt och sett och upplevt om de mormor berättat om.

Tyskland va färgglatt och fint många fina trädgårdar och häftiga och fina hus det ända negativa med landet va att det var alldelses för billig med alkohol och det dracks mkt i hemmen, och det bjöds en hel del på alkohol med, så det var lite svårt att låta bli, eller snarare det var svår att låta bli , tog några öl och alkoläsk från torsdag ti lördag blev visserligen inte full men skulle ju egentligen inte druckit nåt. . . .

Blev förvänad at mormmor tjatade så dant att jag både skulle dricka och äta en massa på de middagar vi var på, , ,
Men jag sa ifrån, vilket e väldigt nytt för mig :P hehe i vissa tillfällen iallafal.

Men ja resan blev lyckad och det var skönt att komma ifrån allt ett tag ! och dels har den med gjort underverk i saker jag förut haft svårt med,

Som att vända tillbaka dygnet , lärt mig av linda att säga ifrån o ch att det även med gör en på mkt bättre humör när man fått sagt ifrån på direkten istället för att hålla de inom sig, nu förstår jag lite mer vad psykologen menade med att man måste få ur sig vardagsaggresivitet, som att säga ifrån osv.

Jag har alltid varit rädd för de för jag inte velat verka vara en "surkärring" osv hehe :P  men va fan vill man må bra och vara glad måste man få er sig saker och ting i vardagen. märkte på linda att det oftast hjälpte.

Ja nu har man varit hemma i två och en halv dag, och det har inte hänt så mkt, har packat upp och donat med tvätt och träffat lite kompisar kollat runt på lägenheter men har ännu inte hittat nåt som faller mig smaken :/ och sen uträtt lite små ärenden.

Och nu ikväll blir det en kväll hemma framför tv, hade varit gott med lite gott men det får jag vänta med tills imorn dock


//Emmsan !

Fredag och Tyskland imorn !

hej hej, ja då har den vecka bara rusat förbi somvanligt, tiden går så fort och man hinner aldrig tänka, eller göra något förutom att bara sitta och förlura och låta tiden rinna iväg åt ingenting alls, det börjar bli en väldigt dålig vana de där.

Vad e jag rädd för egentligen, jo en sak vet jag vad jag e rädd för och det e mig själv och hur mitt humör växlar från dag till dag. Man vet aldrig när det smäller och jag tappar fattning, det e de som mest skrämmer mig föt att komma ut i arbetslivet och ta ny vändning. Jag vill inte att någon ska få ta nån onödig skit om jag tappar kontrollen.

Och idag har det varit en dag med blandade känslor den började inge bra, baksmälla och ångest för att jag återigen tagit till med alkoholen och att det återigen blev för mkt.

Sen gick jag till psykmottagningen och tog antabus och hämtade antabus till nästa vecka vilket e ett litet plus och sen hade jag tid hos psykologen vilket inte blev ett så bra samtal eller det beror på hur man ser på saken, det började inge bra satt tyst som vanligt och bara vänta på att tiden ska gå, men sen ställde hon mig mot vägen och sa vad hon tyckte om mitt beteende, och att förändring måste ske om jag nån gång ska komma vidare här i livet. vilket återigen fick mig en tankeställare. Tjoho eller nåt ! Fast den tankeställare håller väl inte längre än en vecka ! Ja jag vet jag e negativ men jag kan helt enkelt inte hålla mig borta, borta från ett glas vin, öl eller en mysig hemmakväll med ett glas vitt med dig ! ?

Du e min familj och jag vill inte mista dig, jag vet att det inte e ett måste att ta ett vitt, men det e svårare att måtstå när det står framför nyllet på mig flera dar i veckan . . . Jag vill träffa henne, jag älskar henne, hon har gjort mkt för mig . . .

Men det måste bli ett slut med dessa kvällar, Det e svårare en jag erkänt , Men nu gör jag det ! Om vinet eller ölen e ett måste för dig så måste jag varenda gång tacka nej , Det e ett väldigt svårt beslut att fatta, men det är sanningen och jag måste vakna upp och inse fakta att jag har ett beroende och en väldigt svaghet när det gäller alkohol.

Usch det här va det jobbigaste inlägget nånsin !

Att säga nej, att säga ifrån att på nåt sätt försöka vara ärlig mot sig själv, att försöka inse och försöka fatta det är svårt och det tar väldigt lång tid, och det e sällan jag vet hut jag ska göra, hur jag ska tänka och på vad, HUR SKA JAG GÅ VIDARE?

Vad ska jag göra för att hitta mig själv, hur ska jag hitta en punkt inom mig som sårar, Jag vill hitta en punkt inom mig som får mig att gråta ut över vad jag gjort mot mig själv, känns skuld och känna att de jag gjort har varit fel, Jag vill gråta men det kommer aldrig några tårar, 

Ja , men hur en situtionen ser ut så åker jag ti tyskland imorn, har så ont i magen, på sätt och vis vill jag iväg och på sätt och vis inte. . . Jag ser inte framemot de för jag ser det liksom inte som något annorlunda det känns jue inte direkt som att åka iväg på en semster för det har jag varje dag hemma,  

Upp&Ner, Det tar aldrig en ny vändning!

Jag mår bra, jag mår dåligt , jag mår bra jag mår , dåligt , jag mår bra jag mår dåligt, när ska detta upp & ner ta ny vändning,

Jag vet inte vad jag ska gör , vad jag ska tro , vad jag ska tycka , vad ja ska säga, vad jag ska göra,

Jag vet inte vad jag ska ta på allvar eller vad jag inte ska ta på allvar, jag vet inte när jag ska agera och inte, jag vet ingenting, Jag har mål , ja vet vad jag vill men jag vet inte hur jag ska börja, hur jag ska börja leva

Jag vet inte längre hur man gör, hur gör jag för att börja om?Jag saknar en viss person som alltid hade alla svar för mig, en som alltid fanns där, en som alltid ställde upp, en som alltid kom med bra svar, en som alltid hjälpte mig.

Jag läste alla mina gamla blogg inlägg för ett tag sen och jag hittade en mening som stämmer väldigt bra och den löd så här

Den dagen jag förlora dig kommer jag gå under , Den dagen kommer jag inte vara någon, du e mitt allt !

Det gick bra ett tag men sen förlorade jag allt, om jag hade haft dig hade detta aldrig hänt, du hade ställt mig mot väggen långt innan !

Jag vet att jag gjorde rätt, och att vi inte var gjorde för varann men jag saknar dig otroligt mkt iallafall.

Nu väntar jag bara på den dagen jag själv kan hjälpa mig själv, Undra om man nånsin kommer bli så stark, jag tror man aldrig kan hjälpa sig själv helt, för  jag e nog för feg att ta en ny vändning, jag e för feg att gå förbi de förflutna, jag vill vara kvar där fast de förstörde mitt liv.

 varför skulle då äktenskap då ens finnas om man var så stark själv, Jag tror alla behöver någon för att lyckas till 100%, eller har jag fel ?

Det finns så mkt ett äktenskap kan ge, ett annat tankesätt, de stärker ens självkänsla och självfrtroende, det finns alltid en som ser när det börjar gå nerför eller för fort fram, Det finns alltid andra förslag ens sina egna, man har alltid någon vid sin sida, man är aldrig ensam, man får hjälp och stöd.

Det finns mer en så, men ändå vill jag leva själv, för jag e för feg för att ta hjälp eller lita på någon annan!

//Emmsan

Hemmakväll med alex :) och sen ett liten kommentar !

Hej , ja det va kul att komma hem redan på tåget fick jag ett samtal av alex , hon bjöd över mig på middag, Scharry tänkte jag först :P hehe , ne skoja bara gumman, blev jätte glad, kul att komma hem till nåt liksom !

Och vilken mästerkock du döjer, hehe, men nu e du avslöjad , det blir nog du som hädanefter bjuder på middag :D hehe Skit gott va de iallafall, även efterrätter som kanske inte blev som den skulle hehe äh men va gjorde det, det gick å äta eller dricka eller nåt hehe :P ha ha ha,

Sen blev de två glas vin till idol och So ypu think you can dance Skit trevligt hade vi :)Tack för ännu en trevlig kväll i mina mörka dar!

Sen till nå mindre roliga min lilla kommentar som jag bara hoppas denna person tar rätt och inte bli upprörd eller nåt ! Om den nu når fram får väl se !

Ja, fegt att kanske ta de på bloggen men men, de e jag !

Ja vill bara säga att man ringer och ringer och hör av sig och hör av sig men för de mesta får man alltid ett nej, och sen när det gäller att träffa andra verkar du ibland bli sur, eller nåt. . . Tillslut tröttnar man på alla dessa nej eller undanflykter eller vad man ska kalla det. Man tröttnar på att vara den ända som försöker, Jag vet att du inte helt och hållet inte hör av dig men det e inte ofta,

Tillslut tröttnar man helt!

Kram till er alla !

//Emmsan!

Åka hem då !

Hallå där alla !

Onsdag idag då, och snart ska man sätta sig på tåget å åka hem, lite trist faktiskt, vad ska man hem och göra. Ja , jag ska nog ta och börja köra på den planeringen jag satt upp, önska mig lycka till och hål tummarna för att det inte inträffar nåt som gör att man inte orkar nåt!

När jag kommer hem händer nog inget speciellt, ska nog packa upp sätta upp en tvätttid hoppas det finns någon imorn :) Sen snart bär det av ti tyskland. på Lördag :) Yeah, ska bli skit kul !

Sen tjejer kommer jag hem med sprit :P hehe yeah ! ne jo men lite köper jag nog med hem. . . Då alex får vi ta en kväll :D 


//Emmsan  


Måndag ! GBG

Hej, Nu har jag anlänt i gbg hehe  :P

Och har redan hemlängtan, Men det e samtidigt skönt och nyttigt tror jag för mig, för jag brukar ju knappt gå utan för dörrn, så detta e en rejäl omvändning för mig,

En så länge har vi inte gjort nå speciellt , det blev tv & film hela halva dan och kvällen, Båda va trötta så de var perfekt,

Ja sen måste jag själv ge mig ett par plus poäng :P YEAH jag gick och la mig innan tolv igår, fatta hehe det har jag inte gjort på år och dar känns  skönt, Så visiten här började bra, sen gick jag med upp klockan åtta idah, Vilket iof e lite långtråkigt men jag klarar mig e rätt skönt att vara själv med, e ju v an vid de så det e ingen fara,

Blir nog iallafall en sväng på stan nån dag, men annars blir det lugnt !

Jaha man får väl se om man ev flyttar ner hit, fast jag vet inte, det kändes väldigt ovant och konstigt att komma ner hit, helt nytt folk med annan dialekt och utseende som man inte e van vid hehe, e ne ska inte låta så kräsen.

Men jag hör nog mer hemma i Söder området :P


//Emmsan !