¨

Ytterligare jag kan om jag vill :) !

Ja, det har rullat på bra idag, och sen sist har jag ätit, vilat lite, pratat med daniel :) och pluuuggat, orkade egentligen inte men gjorde det ändå, det började bra men nu körde jag fast och behöver hjälp. Fan lite surt få se om jag hinner skriva nå prov imorn, få se om paletten faller på plats när jag fått hjälp tänker faktiskt gå ditt tidigt imorn, vara där redan halv 9 så att jag hinner få hjälp gå igenom några sidor och sen skriva prov om det går bra :) hoppas hoppas hoppas igen hehe :)

Och nu återstår det att ta sig en dusch, ska även se om jag kan kolla på andra avenyn lite tidigare en sändningstid, se om jag lyckas kunna kolla tidigare utan hack, det e säkert många som vill se det tidigare så det kommer nog bli svårt men ja fås hoppas kan man iallafall, annars får jag vänta på sändningen av det på tv . . .

Ja det va ytterligare lite om min kväll.

Ha en bra kväll allesammans.

Kramar

Emelie L

Jag kan om jag vill ! + Bilder som jag lovat.

Jajjemen, trots att jag idag med va trött så kom jag upp fast lite senare och iväg, har dels hunnit med mkt denna dag, har gjort testdelen för kap 1 och sen gjort om uppgifter på de jag inte kunde så bra på testdelen, jag va helt inne i det så jag glömde av tiden så jag fick avbryta men tänkte gå igenom det snart istället för att börja vår städningen, får skjuta på den lite, om det visare sig få bra och att det känns som det sitter så blir det proooooooov imorn :) hoppas , hoppas, skulel vilja bli klar med det innan påsk, så jag nästa vecka kan börja göra alla testdelar för dem resterande kapitelerna, så att jag sedan kan göra slut prov och det hoppas jag med att hinna med nästa vecka, hoppas , hoppas. . . Då har jag iallafall hunnit med 2 av 3 delar på planeringen , engelskan bli det som jag inte kommer hina göra prov på men det klarar jag snabbt av. . . Så fort jag blir klar med matte a och får ett nytt betyd i det så blir det att fortsätta med engelskan är heller inte så långt kvar till jag e klar med den :). . .

Det som gäller med engelskan nu e med att repitera ord ord och ord under tiden och en tid framöver så att det sätter sig. . . För grammatiken har jag rätt så bra klämm på nu känns det som det finns lite små delar men det e bara att repitera....

Ja det e mkt jag vill uppnå, och på denna tid som jag själv satt upp tror jag blir ltie för mkt, men sätter upp det ändå och sen räknar jag med en vecka övertid ifall att, då blir jag heller inte så upprörd om jag inte hinner det, för då har jag redan förberett mig mentalt att det kanske blir så att jag går över första målets tid. . .

Ja sen ja, jag glömde av tiden så det blev en rask takt till syd för att jag antabus och hämta medicin. . .

Och nu hemma, det som återstår denna dag e att först och främst äta lite, köpa cigg, plugga matte och försöka få klämm på det som e lite klurigt.

Ja det blir väl att ta och diska lite med. . . Sen se lite på tv.

Ja nu till det roliga, Biiiilder från paris :P ;) ! och även mammas födelsedag, det togs ju lite flum bilder då jag och tessan hade lite tråkigt innan alla kom hehe. . .

Men vi börjar med paris, hääär kommer dem !

Jag har ju glömt att berätta om varje bild så jag gör det nu, dem andra bilderna i inläggen förre detta inlägg, va från första dagen, söndag 21 mars 2010 hehe, vi skulle just köpa oss ett par sajtseeing biljetter som skulle hålla i två dagar, va perfekt, 2 dar för 200 kronor per person . . . och dem bilder före dessa va vår första tur innan stopp 1, tog lite på olika gator, operan, och dem snygga gatulycktorna som jag fastnade för :)

Denna bild och några framåt är fortsatta gator innan stopp ett.





Stopp ett, trugmbågen, tog den lite från olika vinklar och håll.







För att komma till själva trumfbågen och gå upp på toppen och kolla ut över staden, så va man tvungen att gå under själva gatan / rondellen. . . ?






Denna bild är inte själv tagen i mörkret, det satt en tavla i själva tunnelns som jag tog kort på :) !



Nu står jag under / på den plats trumfbågen, och tog ytterligare kort från olika vinklar och håll.





Jag tror dessa namn är dem som dött under ja nånting. hehe det blev inte av att läsa om allt , va helt inne i mitt fotande, därför ska jag ta mig en resa till och läsa lite mer om allt, kul och veta lite om kända platser som folk vill besöka, :)





Alla trappsteg man fick gå innan man kom upp på toppen av trumfbåden. 280 trappsteg va det om jag inte minns fel ;) !



Innan man nåt toppen kom man till en plattform med olika statyer och dels fanns det toaletter och sevioni affär.













Sista bilden innan vi nåt toppen och får se den ljuvliga fast gråa utsikten, men den får ni ta del av imorn :)

Jag skiter i att lägga upp bilder från mammas firande, blir några av det imorn i stället.

Ha en fortsatt bra dag :)

Kramar

Emelie L


Ännu mer denna dag hehe :)

Jajjemen, mera, mera och mera ord kommer ur mig hela tiden, ibland ointressant ibland ikke intressant, har väl roll lite vad man om att läsa om. . .

Hoppas ni min läsare gilar det jag skriver om, ska försöka hitta lite samtals ämnen, har ju mkt nu kretsat runt mig, mitt mående, mina mål, min tillgångvägesättning osv osv. . . iof är det vad min blogg är till för, det började som ett hjälpmedel för att få ur mig mina tankar funderingar osv osv, och sen tänkte jag att om jag kanske öppnar upp mig lite lite mer om hur jag "lyckas" så kanske denna blogg kan vara till hjälp för någon där ute :)

Ja tillbaka till tisdags kvällen dåra. . . Ja jag ahr tvättat, vilat, åkt till pappa ätit mat, sett wallander, pappa va även snäll och köpte mig en mangum glass och en choklad kaka :)

Och nu är jag hem kommen, har lagt i sista tvätten i torktummlaren, vikt lite tvätt, gjort i ordning sängen med fräscha och nytvättade lakan och påslakan, så i natt kommer jag sova gott :) hehe.

Ja och imorn då bär det av till skolan oavsett om jag är super trött eller ej, känenr att nu har jag fått vilat ut, uträtt lite här hemma och städningen hos pappa osv. . .

Jah  har inte så mkt mer att tillägga om denna dag.

Och imorn koooooommer det mer bilder :) spännande va ? ;) !

Sov så gott alla kära läsare.

Kram

Emelie L

Mera om denna dag + Lite bilder :)

Ja denna dag har rullat på bra, har fått mkt uträttat, så som städningen hemma hos pappa, tvätt här hemma, har med ätit mig en bit mat för en stund sen, och med rökningen går det bra, har räkt fem en så länge ska försöka hålla mig till 7-8 cigg denna dag, om jag klarar det så blir jag väldigt glad :). . . Jag har ju denna vecka som mål att verkligen kämpa med rökningen så att man ev kan bli halv rökfri fram till sommaren.

Jag känner mig utvilad, klar i sinnet, allt känna inte så rörigt som det gjorde tidigare denna vecka.

Så imorn då blir det att gå upp tidigt, gå till framsteg, sitta där hela dagen och plugga matte, ev om det går så bra som jag vill att det ska gå så blir det att skriva prov på torsdag. . . hoppas , hoppas , hoppas :)

Skulle vara så skönt att få denna bok gjord och sen ett slut prov på det, och påbörja matte B :)

Imorn blir det med att på börja vår städningen, det blir att rensa massa skol material som ligger i högar under tv.en . sen lite anant smått och gott, damma överallt, fortsätta med att skrubba köket och mkt annat.

Ja ne nu ska jag sluta babbla och lägga upp lite bilder istället :). . .

Börjar som igår med ett par från paris, sen från firandet av mamma :) !





















Mammas födelsedag då :) !

















Det får räcka för idag med bilder, meeera kommer imorn :)

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L


Hemma dag idag med. . .

Jajjemen, va rätt så pigg i morse, men kände i kroppen att jag behövde mer vila, så jag tar ut mer vila idag med, riktigt skönt, känner mig fortfarande trött och dan, men inte ska jag ligga i sängen hela dagen, det går inte, har lite och göra, ska städa oss pappa, sen hem tvätta lite, sen till pappa igen och äta middag och se nya wallander :)

Men imorn, då ska jag ta mig till skolan, känns som man fått lite ordning i sinnet och kroppen med vila , samt lite sysslor hemma, allt låg så utspritt och disken det växte mat på bordet har jag heller inte kunna ordna, eller ja ,men ingen varierande, efter städningen blir det med att handla av :)

Ja känner mig som männsika igen, har vilat, donat och sånt hemma städa hos pappa och fått lite extra pengar , det behövs verkligen har väldigt snål budget att leva efter denna månaden och det kommer nog dra ner lite på humöret, va rätt så länge sen detta hände med budgeten. . .

Ja gick upp 7 pratade lite med daniel, sen somnade jag om vaknade runt elva, sen dess har jag donat lite hemma, fixat med lite för dagen, har sminkat mig men det blir dock mysisar idag, då jag ska städa och ha mig hos pappa.

Ja det va lite om denna dagen hittils, ska nu fortsätta med mitt.

Ha en bra dag allesammans...

Kram

Emelie L

Det bubblar fortfarande :P

hehe, jajjemen, framtiden står på spel och allt går så bra, kan knappt tro det.

Det flyter på bra i vardagen, plugg bli gjort, antabus tas, medicinerna tas, men har börjat glömma av det.

Ja vad ska man mer säga. tankarna går i ett och jag e trött. . . Saknar nåt i mitt liv fast att jag har det så bra. Det e barn jag saknar, vill ha en plutt. Men m jag ska tänka logiskt så skulle det på ett sätt förstöra mer en att det skulle vara en lycka, just nu när jag äntligen tagit mig ut ur mitt träska, börjat plugga och det går bra och väldigt framåt, dels planer på att ta körkort att verkligen gå in för det denna gång samt skriva högskole provet, e minna delmål detta år. . .

Och att komma framåt med engelskan och matten givetvis.

Så barn, ne det är inte rätt läge fast sinnet vill och längtar. . .

Känner iallafall att det va rätt att vara hemma idag trots allt, känner mig fortfarande trött och sliten men ändå lite lite piggare inombords.

Ja ne nu ska jag sluta babbla, tänkte ta och lägga upp lite bilder från paris och tripen till mamma.

Det får bli lite i taget eftersom det nu är väääldigt många bilder, ja då har ni nåt att se framemot varje dag :P en tid fram över. . . ;)

Här kommer några från paris först och främst :)



























Det va lite bilder för denna dag, imorn kommer det meeeera :)

Ha en bra kväll.

Kram

Emelie L


Bubblande grå. . .

Ja idag är det en sådan dag, då jag är väldigt trött, har lite små ångest, har ännu inte riktigt kunna sätta fingret på vad jag har ångest över det kan vara lite olika saker, det jag funderar kring vad det kan vara för ångest e nog både att jag minskat tiden hos psykologen, jag ska snart avsluta med antabus, det va sista dagen på skapargruppen, vilket heller inte känns så kul faktiskt. . .

Livet börjar leda till ett mer självständigt stadium, och det känns väldigt bra och skönt, men jag tror att innerst inne e jag väldigt rädd för det med, Jag har jue under en väldigt lång tid dragit med till andra vuxna, och pratat ut med dem, dem har också alltid gett mig något att tänka på över, dem har med fått en att se allt från en annan synvinkel, jag har själv vuxit upp ur min mörka gropp kanske inte helt, men så pass mkt att jag sakta men säkert kan stå på egna ben snart och för lita mig på mig själv, mina tankar, mina brister och icke brister. . .

Det känns skönt och brefriande, men samtidigt är jag lite skrämd utav tanken, det e ju inte så att allt bara ska avslutas snart utan det trappas ner och det kommer nog snart med bli en ny vana, men det kommer ta tid.

Andra tanken att jag känner mig trött och ångestfylld kan vara för jag hållit igång nu väldigt mkt under en tid, jag har kämpat på med matten engelskan har jag konsentrerat mig mindre på vilket känns lite stressande nu, jag har varit ute och rest sen direkt man kom hem försökte jag ställa om mig och leva på som förut, samt iväg till mamma över en dag och natt och det blev nog lite mkt för mig, allt på en och samma gång, massa liv och rörelser, inge direkt vila, så ja allt fall nog på plats igår, tog det heller inte så himla lugnt, donade, planerade och ja små pysslade lite med allt möjligt, det tog nog med på krafterna och  någon gång innan läggdags kände jag bara hur ont i huvudet jag hade, jag va trött och seg, kunde knappt hålla ögonen öppna, sov sen som en stock, va skit trött i morse samma där kunde knappt hålla ögonen öppna så jag valde att vara hemma och sova ut, vaknade sen runt tolv, bestämde mig då för att gå på sista skaparkursen ändå, fast jag va helt slut, jag gick och det började lite nedstämt, men sen tog det fart och man blev för en stund lite lätt om fötterna, man skrattade lite , ja rofyllt va det.

Och nu väl hemma igen, e snor trött men ska försöka att hålla mig vaken, ska snart ta mig lite och äta, håller med på att tvätta så det blir lite spring ner där i kväll.

Ja sen vet jag inte, små se lite på tv, kommer nog inte orka så mkt mer.

Ja varför jag kallar denna dag för bubblande grå , det är för att det nu under en tid bara har bubblat, bubblat och bubblat upp en massa saker, jag har fått ett mer stadigare fotsätte på jorden, det har blivit mkt stabilare mitt liv, med relavanta mål osvosv, och det har bubblat upp så mkt grönt så jag snart känner att luften inte finns där för att hejda bubblorna, så nu har bubblorna blivit gråa och dan, just denna dag, imorn kanske det är mer stabilare, vem vet. . .

Ja det va lite av mina känslor och sysslor idag, mer kommer det nog, för jag bara känner för att skriva , skriva och skriva. . .

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Söndag, söndag, söndag.

Altid lika trevligt med söndagar, bara ta det lugnt njuta lite, planera upp kommande vecka, har fått mkt gjort idag, skulle ha plugga lite men kände inte alls för det, har leta rätt på lite amerikanska recept samt lite bakverk, fast du får dock dröja tills nästa inkommande pengar kommer.

Denna månad blir det snält, känns tråkigt och tugnt, men men.

Är väldigt trött nu så bilderna ska jag för hoppningsvis har ork till att lägga upp imorn, nu orkar jag verkligen inte det, e med hungrid så lite kvällsmål ska bli att äta nu :).

Ja det e med skönt att det snart är en ny vecka, skönt att komma igång igen med allt. . .

Det va lite smått från mig idag.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Jag har mkt att komma med idag :P ;) !

Hej, ja jag känner att jag har en del att skriva om idag. . .

Ska vi först ta och börja med att berätta lite kort om paris, finns inte så mkt att säga om resan, den va behaglig, rolig, helt underbart att få komma bort från sverige och eskilstuna några dagar, vi strosade runt mkt i det veckra vädret, köpte med sigtseeings kort som vi hade två hela dagar på oss och använda så det blev att sitta och åka runt med den, ta en massa bilder, kliva av gå runt och se sevärda ställen så som trumfbåden, eifel tornet, ett musseum , musseumet där davisi koden spelas in, det va häftigt och det fanns en massa fint att ta kort på, dock hann man inte med att läsa lite om varje staty och konsten, men det blir nog en trip ditt ner igen, ja stämmningen i paris va till en början väldigt rörig mkt trafik och folk överallt, och packade som sillar satt alla på kaffér och resturanger längs gatorna, men efter någon dag så blev man genast van och tänkte inte så mkt på det.

Ja och fint väder fick vi med, ca 15-20 grader varmt mån, tis och ons, i söndags va det kallt, och sen regnade det lite på lördagen då vi kom.

Ja, vi gick dock inte ut och åt på resturang, men jag hittade redan första dagen min favorit rätt, creps med banan och kokos :) samt pannis som det kallades, det va baguett med mozarella ost och tomat i som dem sedan grillade i typ våffeljärn, man kan vi säga att det blev som en baguett tost :)

Ja det va lite om resan, bilder lägger jag upp senare under dagen, lägger då även upp bilder från gårdagen, då jag va hos mamma och firade hennes 47-års dag.

Ja sen jag kom hem, så har allt känns lite konstigt, det har tagit en stund att ställa om sig i både miljöbyte, prestationen m,m .

Men mkt har hent, och bara bra saker, jag börjar komma in i fas två nu när det gäller min behandling, vi beslutade på fredagen då jag va hos min psykolog att dra ner på möten , så nu ska  vi ses en gång i månaden, sen om tre veckor ska jag sluta helt med antabus :), och sen medicinen vetj ag ej, men den kommer jag nog ta ett tag till.

Ja och snart börjar det närma sig med slutet på alla prover, och snart är jag redo att börja övningsköra.

Ser framemot det jätte mkt.

Och i skolan, ja borde torsdag och fredag va ett par sega dagar i skolan, men lite fick man gjort, ska med ta igen lite nu under dagen, så att jag bar har repititions uppgifter kvar att göra på måndag och sen om det går bra med dem uppgifterna så blir det prov skrivet på tosdag, sen ska jag ta igen mkt tid i engelskan, har nu under en tid verkligen fastnat med matten, tror nog att det e för att det är sista kap jag håller på med, sen blir det slut prov och ändring i betyget ma A :) så ska verkligen lägga ner tid nu så att jag kan skrapa ihop ett mvg :).

Ja jag har som sagt mkt framför mig , men gud så skönt det ska bli när dem bitarna är avklarade, tror även jag med kommer henne med att göra klart grundläggande i engelska innan sommaren, samt hinna med två kapitel i matte b innan juni, då ska en ny halvårs planering göras.

Ja sen under sommar blir det att konsentrera sig mkt på körkortet, så ska jag satsa på att ta det i sep eller i okt :)

Sen ska jag med bort två veckor till gbg i sommar :) ska dels med få följa med och åka i daniel lastbil runt i olika städer, ska bli skiiit kul, längtar som fan.

Ja men lite lite plugg med ma och eng ska det bli, men sk mestadels satsa på att kunna klara körkortet i sommar, en sak i taget måste man jue ta :)

Det känns verkligen härligt att få komma tillbaka till et mer verkligare liv, med planer, med mål, kärleken är funnen, familjen står man nära , bra vänner har man runt om sig. . .

Livet är kanon just nu. . .

Ja det va nog allt så länge, sen senare kommer det BILDER, massa , massa.

Ha en bra söndags eftermiddag alla kära läsare.

Kram

Emelie L

Tillbaka i Sverige igen då :)

hej detta inlägg blir inte så långt, e så himla trött va det igår också , så mer om paris och bilder kommer senare idag eller på söndag få se vad jag orkar, men nu e jag tillbaka igen iallafall :) och resan har varit underbar skön.

Skriver mera senare.

Kramar om.

Emelie L

Sista innan jag åker. . .

Kommer ni sakna mig :P? hehe

ni som inte hänger med så blir det Paris nästa imorn.

Har inte så mkt att säga, har pratat med daniel och mamma och pappa några ggr denna kväll, åh, det e så kul att snacka med mamma hon ger en så mkt, och nu på sista tiden har hon gett mig styrka att kämpa, och våga, våga ta en en annan person i livet.

Usch e sååå trött och har världens huvudvärk just nu. . . Så jag kommer fatta mig kort.

Men vi hörs på torsdag nästa vecka. . .

Ha de gött.

Kramar.

Emelie L

Morgonen i sin helhet.

Hej allesamamns.

Jag har fått mkt gjort, fast att jag e så trött så jag bara vill sova. Jag har packat klart, nu återstår bara lite små plock.

Jag har gjort lite små planeringar för nästa vecka, planerar att plugga rep uppg, måndag och tisdag kväll nästa vecka och om det går bra, så skriver jag prov på torsdag, ska den dagen med fortsätta med engelska, plugga gramatiken i skolan och glosor hemma både på tors och fredag och allt går för sig så blir det att skriva eng prov näst nästa vecka slutet på den vecka :), sen har jag itne långt kvar till ett betyg i grundläggande eng :) och ska med påbörja matte b snart :) m m m känns skönt längtar tills jag kan göra det + att på börja engelska a :)

Jag har med gjort en göra lista för v 13, som ska innehålla, ny matlagning och nya bakverk, det blir amerikanskt.

Ska med ta och promenera varje dag 45 min.

Och simning denna vecka ska jag med ta mig tid till.

Vår städning ska med bli av, blev så sugen nu när daniel ska hålla på i flera dagar med att vår städa rensa ut skit osv, känenr att det e dags för mig med  för det, verkligen städa från topp till tå, rensa skol material som bara ligger och dammar osv osv.

Ja jag är nöjd min hittils prestation denna morgon, nu ska det bli att äta frukost, se på våra bästa år, duscha och kolla upp lite uppgifter om pappas present, räkna lite med pengar för denna månad, det kommer bli tajt. . .

Ja just det, jag ska återigen vecka 13 kämpa stenhårt med sluta röka :)

Ja mina nya del mål är alltså, börja akrivitera mig lite utanför skolan, så som fotning promenader, simning och mat och bak och sluta röka . Det är mina delmål fram till 1 juni, sen börjar jag om med nåt nytt eller fortsätter med de gamla.

Planering för plugg är redan kalrt det gjort jag efter års skriftet, och är nöjd med den, och om det rullar på så här bra så kommer jag nog nått mitt mål och lite till, nå mitt mål kommer jag iallafall, det vet jag :)

Åh jag känner mig så full med liv, jag är nöjd med min vardag, jag är kär och lycklig, jag har fina vänner runt om mig, familjen börjar bli en riktigt familj, jag ska snart ut och resa lite, jag har mål och del mål, ja jag känner mig yber nöjd med mitt liv , tror jag aldrig har varit så här nöjd någon gång med allt, det har alltid funnits nåt problem.

Men nu lever jag känner jag, och det känns så himla härligt.

Ja ne ska ta och äta frukost nu sen blir det våra bästa år nästa.

Kram

Emelie L






En dag kvar :)

Ja nu är det en dag kvar tills pappa och jag åker på den efterlägtade resan till paris :), Det blir med en hemma vila dag idag, känner mig slut och trött, och mensen e nu verkligen kommen, mkt kladd och skit, inte så ont i magen en så länge, men känner att vara hemma, ta det lugnt plocka och dona upp lite, packa, se våra bästa år, promenera lite, ska med hämta medicinen och ta antabusen senare under dagen, det kommer bli en skön dag känner jag, ska ev plugga klart dem sista sidorna i matten, så jag har det klart, ska även ta med mig engelska och matte boken, plugga lite om det blir någon tid över det nån kväll, vilket jag tror.

Är hemma för att vila upp mig till resans gång, så man är pigg och alert. :)

Ja även vila den dag så blir det en del att stå i iallafall, men bara lite små pyssel.

Ja vad ska man skriva om idag då, hm, det är mulet, men plus och dropp från taken, sköönt, hoppas inerligt att det mesta av snön är borta tills man kommer hem, hoppas allt slask och skit är borta från gatorna , vore nåt att slippe den skiten :)

Som tidigare i år så kändes det som om detta år kommer bli ett lyckans år, håller fast vid det fortfarande, har vuxit så himla mkt som person dem senaste månaderna, känner mig mer vuxen, tänker mer klokare, försöker hålla ett jämt stråk med allt, och har lyckas väldigt bra med det faktiskt.

Det har väl hänt att det gått upp lite för mkt med prestation och gått ner lite, men inte så himla mkt iallafall.

Jag känner mig stark, lycklig, lycklig över att det går som man tänkt sig för en gång skull, håler mig till vecko planeringarna ganska bra, jag har bra kontakt med mammsen, pappsen, tessan, moster och kusinen, samt mormor. dock mindre kontakt på kompis fronten, martina och jag hålle rväl somvanligt ihop , men jenny och jag har haft ett litet mellanrum, men ett naturligt sådant, hon har mkt och stå i med barnet sitt, mkt att vänja sig vid, och jag plugget, daniel och familjen just nu. . . Vi kommer nog i kapp så småning om. . . :) Vi har sådan kontakt. att ett mellanrum inte gör så mkt.

Har ni flera dagar i sträck längtat efter sthlm, det e så härligt att strosa runt där när våren och sommarn börjar inträda. vill upp ditt, få se en lite skymt av min kära stad nån timme iallafall, då vi tar tåget upp och fortsätter med expressen till arlanda.

Ska nog ta mig en trip upp ditt i maj nån gång, Nån som vill med ? säg bara till :)!

Läntar till sommaren som fan, dels för at köpa in en ny sommar garderob, strosa runt på stan och parker, bada och sola och bara njuta, det blir dock inte så mkt njuta, eller ja det beror väl på om jag lägger tid på det så blir det av , men mkt plugg har jag att stå i samt så ska jag dra igång med att plugga till körkortet,, två veckor har vi ledigt, och dem veckorna blir det att resa ner till gbg till daniel, han ska jobba så det komemr bli av att plugga på dagar helt perfekt, om han nu får ett nytt jobb så blri det att följa med han i lastbilen :) det skulle vara riktigt kul faktiskt.

Ja som sagt man har lite planer, m, det kommer bli en underbar sommar känns det som :)

Ja ne, nu ska jag ta och dona lite här packa och sånt innan våra bästa år :)

Ha en bra dag.

Kramar

Emelie L

Då va den kommen. . .

Mensen min, det har varit lite lite nu några dar men nu körde den på ordentligt, värk, deppig och tröttsamhet bara svepte över mig, men det e skönt att den kommit va lite lite orolig över mitt stöndigt illamående jag haft nu, vad det berodde på för jag nog inte veta, inge barn e gjorda iallafall :)

Ska nog ta och kolla upp lite preventivmedel, men vill helst inte börja med sånt igen, få se få se.

Jag vill så gärna tänka logiskt, men sugen det e bara förnamnet , vill verkligen ha barn , familj och man. . . Men ska inte det öde ta över, för jag e faktiskt säker på att den dagen den kommer komma, vilket gör en lugn iallafall, inte ska man förhasta sig bara för man har en stor dröm , för mer stora drömmar har man också.

Så som att lyckas med det jag håller på med på framsteg, ta körkort, klara av högskoleprovet, bli klar med måeendet, plugga på högskolan, jobba om sommrar och extra , samla ihop pengar, resa runt lite och njuta av ensam tid med daniel.

Tror vi kommer ha väldigt roligt ihop, han har med vissa mål han vill uppnå innan barn ens kommer på frågan, han som jag har inställningen att ha pengar undanlaggda, vara förberedd, han som jag vill bara kunna välja och vraka, utan att tänka så mkt, spara så mkt, bara ha pengar tillgängliga om nåt skulle gå sönder tex en vagn eller nåt annat praktiskt som e tyrt, ha pengar över till resa med barn och mkt, mer, även han som jag vill med invenstera i en stor lägenhet, helts i varberg, ha kollat på hus där fiii fan säger jah, vill vill, men det vill inte daniel. . .

Ja planer , ideér och drömmar har vi båda , och mkt gemensamt, känns kul och härligt att prata framtid med han. :)

Om det e lite tidigt ?.

Njae, det beror nog på, bara för att vi varit ihop i några månader så har vi pratat väldigt mkt innan vi träffades, det va som att träffen bara blev pricket över i:et, tror att kärlek och intresse infann väldigt fort. . .
Och ja allt känns så naturligt bra och härligt så det känns inte som en slysha att prata framtid faktiskt.

Gud va jag skriver denna dag då, hehe, har så himla mkt inom mig idag, mkt som inte kommit fram på länge, hoppas jag inte tråkigt ut er alla med mina ord och menningar.

Måste bara med tillägga, katrin, katrin katrin hon är så himla cool och härlig person, det finns ingen som är så framåt , frågvis, har svar på tal, och som helt och hållet går på sin egna och inre kännsla, varför kan inte alla bara vara så, bara vara som man är, klä sig precis som man vill, våga ta plats, tro på sig själv och son egna magkänsla, var helt ärlig, säga vad man känner för och vad man tycker till precis alla. . . tex ett pratiskt ex, en arbetsintervju, redan när man ska skicka ett personligt brev ska man överdriva, låta så duktig och dant osv osv, nu börja halv åtta oss mig, ska se på det, återkommer senare.

Ha en trevlig kväll.

Kram

Emelie L

Nu vet jag :S

Ja det blev lite rörigt alltsammans, men nu läste jag igenom det och kände att jag inte kan fortsätta med något annat först jag avslutar inlägget helt hehe.

Allt sammans handlade ju om mig och mitt nya steg upåt, just de ja, och sen kom jag av mig helt totalt med annat massa babbel om ja, vad ville jag med det, det vet jag inte hoppas läsning blev bra iallafall kanske tog du med dig nåt utav det ?

Ja hur som helst, jag började prata om att påbörja ett ytterligare steg framåt, känner att jag nu dem första två stegen är tagna och gjorda och avsklarade.

Så ja etfermiddagarna bör fyllas, men med vad, det ska inte vara någe ansträngande, eller tänkande, heller inte för mkt lugn och ro, för då blir det lätt sängen nästa när jag kommer hem, så vad ska jag göra åt det. . .

alternativ

1 fota

2 läsa en bok

3 lägga in en lång promenad

4 kolla runt på nätet om man kan hitta ett samtals ämnen varje dag.

5 tillaga en ny rätt varje dag eller varannan dag eller göra ett nytt bakverk varje dag. Dyrt men slutar jag röka så kan det ju vara ett förslag, kanske inte ska ta varje dag men en till två dar i veckan kanske, älskar ju att laga mat.

Ja det va lite ideér de där, måste iallafall få ihop nåt som stimulerar, är avslappnande, ja något som ger ett inre lugna och ro. . .

Ja usch känns lite pirrande när jag kollar på den listan, varför ? hm, ja kanske för att jag inte e redo en kanske ? rädd för nya prövningar ? Ja nåt sånt är det nog, men man kan ju börja lugnt att ta en dag i veckan och göra nåt utav dem, ska iallafall tänka över det :)

Det va nog det slutgilltiga, nu tog det stopp på flera ord. hehe.

Återkomemr senare .

Kram

Emelie L

Då va allt för denna dag gjort :)

Jajjemen, sist men inte minst va jag hos psykologen för en stund sen, satt bara där en kvart, kändes som längre tyckte både hon och jag, det fanns helt enkelt inte så mkt mer att säga. Fast hon läste nog igenom mig, för ångest hade jag när jag kom ditt, och under veckan har jag med haft rätt mkt ångest, prestation svårigheter och mer där till, men nämde inte allt, nämnde allt i en lite mildare veriation, och som hon sa mot slutet, ja du kanske inte vill riva upp en massa nu innan resans gång, riva upp saker som följer med på resans gång, mkt riktigt, faktiskt, men det erkände jag inte, men det känns lite surt nu i efterhand att jag inte tog upp allt lite klarare, men men, det lugnar nog ner sig, fick ju riktigt med ångst nu tidigare idag, efter jag ätit, diskat och pratat en sväng med daniel, det bara small till, jag har nog hållit tillbaka mkt denna vecka och kört på lite för mkt , mer en jag klarar när måeendet inte är på topp, får skylla mig själv helt enkelt, för jag vet att jag inte bara kan köra på även om jag e på topp eller ej.

Jag måste taaaaaaa det lugnt, känna efter mer och lyssna mer till kroppen och dess signaler, skulle säkert kunna lägga mig ner nu och bara soooova kvällen lång, natten lång och säkert in på förmiddagen dagen därpå.

Känner mig så trött och slut, men ska försöka att inte hamna i det stråket ändå, försöka ta det lugnt utan sömn, slö surfa , se lite på tv, stänga av tankarna lite, äta lite gotti, slappna av liksom, måste kunna göra det utan för sömnen med, det e nästa steg, nu har jag gjort allt i min makt, med att komma upp på morgonen, somna in på kvällen, syssel sätta mig alla dagar, aktivitera mig i annat en bara plugg, så som simning och skapargruppen, samt höglänsning och disskussion om boken livsguiden.

Jag har slutat med stora planeringar, tar en vecka i taget, ibland bara tre dar i taget, jag sköter städning och tvätt i jämna mellan rum, jag ser till att dona färdigt i hemmet innan jag går hemifrån, så att jag baara kan komma hem och ta det lugnt, bara tänka på matlagningen ibland bara på att värma mat och sen diska. duscha gör jag med varje dag, känner att jag måste det, jag går i andra kläder i stället för i mysisar hela dagar. jag sminkar och fixar till mig varje dag vilket ger mig ett lyft i både hur jag mår och hur jag bli bemött av andra.

Jag försöker vara så social som möjligt, men alla hinner jag inte alltid med, det blir lite mellanrum mellan alla, mer en så kan jag inte prestera i det social, så att ni vet vänner och familj, ena veckan/ dag eller månad så blir det att konsentrera sig på antingen daniel och vårt liv, mitt egna, som innehavar plugg, simning, skapargruppen, psykologen och vila, eller familjemedlemar, så som mamma, pappa, systrar, moster och mormor och kusinen min, sen kompiar, så som martina, annso, jenny och alex.

Det är en del att hinna med, men sätter just nu mig själv, daniel, mamma, tessan, pappa, moster och kusin och mormor först. . . och bara det bli väldigt lite. ibland.

Sätter dessa först, dels för min egen del så som för deras del, mamma och tessan va länge sen jag la energi på och känner att jag nu med klara att göra det utan att få ett sammanbrott, dem har vuxit väldigt mkt som personer både mamma och tessan, vilket gör mig glad för då kan jag stryka min egna hjälpa prestation för dem, nu har vi bara kul ihop, vi pratar, skrattar och gör saker ihop vilket gör mig glad och nu är inte bara jag ett stöd för dem , dem är även ett stöd för mig, vilket känns skönt och tryggt. . . Äntligen börjar mamma bli som man vill att en mamma ska vara. . . Stöttande, lyssnar på en, bryr sig om en, pratar med en på ett helt nytt sätt, peppar en, och vi har riktigt kul när vi umgås :). . .

Och tessan, hon börjar växa till sig och våran kontak bara växer, vi har väl alltid stått varandra nära och kommer alltid att göra det, men ju mer åren går dessto mer lika blir vi, hon är en riktigt kämpar nisse och e väldigt stolt och glad för att hon har lyckas kommit så långt som hon har , för lätt det har hon inte haft det. . .

Ja det som sagt att familjen börjar växa , vi står nog närmare varandra nu en vad vi nånsin har gjort, jag tessan och mamma iallafal, Jag känner att vi alla lever för samma sak, vi har jobbat oss igenom mkt, men vi har aldrig haft en tvivel på att tiden läker alla sår,  eller det har vi väl men vi har inte vuxit fast vid att det aldrig går att lösa eller lägga blåster på såren, vi tyr oss till varandra på ett konstigt sätt, jag tror vi alla har hittat ett sätt att vara på, bete sig på för att hålla ihop, det e våran styrka.  Alla gör vi fel, stora som små, alla  vi tänker inte alltid rätt, vi handlar inte alltid rätt, alla är vi människor och alla här vi våra brister, förmågor, och vi alla fastnar lätt vid bristerna avsett om dem är avskyvärda eller ej, så dömer vi alltid efter det kan jag känna, har någon, någongång gjort ett fel så får denna personen leva med det länger en med dem förmågar en person har. . . för ingen kan varken vara utan brister eller förmågar, alla är bra, alla är dåliga fast på olika sätt, och jag tror så här den som inte kan förlåt sig själv kan aldrig förlåta någon annan. . .

Allt handlar om sig själv, kan man inte älska sig själv så vet man heller inte hur man älskar någon annan, alla vet väl vad  kärlek är i ord, filmens kärleksvärld formar den riktiga kärleken, så det e väl den alla letar efter, men hur känns den, det är nog få som vet, hur ska man kunna veta det, jag tror det finns olika tycker av kärlek. . .

Ne nu känner jag att babblar på om saker jag inte vet nåt om hehe,

Det jag vill komma till har jag med för den delen glömt bort helt totalt. . .

Jo det jag vill komma till är att dessa ord, älska glömma och förlåta, dem är viktiga att ha med sig i alla sammanhang, så som med vänner, pojk/flickvänner, familj, på arbetet, det finns säkert många många fler tillfällen som dessa ord ska hänga med i livet.

Jag känner att allt blev väldigt rörigt, så jag avslutar , läser igenom detta och sen återkommer jag senare. hehe

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L


Grått&trist, fast glad mun :)

Hejsan på er alla. . .

Ja idag är det inge höjar väder, men så länge det e plus och att det troppar från tak m,m så e Emelie glad, så att man blir av med denna snön någon gång, jag hoppas iallafall nu att det e plus både nattetid och dagtid från nu till på nästa onsdag så kanske de mesta av snön är borta när jag kommer hem, det vore nice :) Håller tummarna för det iallafall :)

Ja, denna morgonen vaknade jag upp med ett leende, somnade som en smäck direkt efter andra avenyn orkade inte ens röka den sista ciggen fast det gjorde jag, men borsta tänderna hoppade jag, gick direkt till sängen ställde klockan sen somnade jag på direkten, väldigt härligt det va nu längesen jag gjorde det faktiskt, har ju haft lite problem med sömnen här ett tag nu, men jag vet troligtvis varför, det spelar nog in mkt till att jag sovit dåligt men en sak tror jag på att jag har vilat/ sovit middag väldigt mkt, vilket jag med behövt men det e nog en av anledningarna att jag haft lite svårt med insomningen, men igår va det en sådan dag som jag höll mig vaken hela dagen lång, ska satsa på det idag med, men e redan nu trött så lite lite vila innan psykologen blir det nog. . .

Det har varit en bra dag i det stora hela, och ett leende på läpparna större delen av dagen har jag haft, och läraren blev glad över det :) att få se mig le som han inte gjort på hela veckan . . .

Det märkte mkt väl med i pluggandet att jag va på bra humör, hade större tålamod att lösa uppgifter det fastnade på minent direkt med, så nu är det inte alls mkt kvar på detta kap, ska försöka ta igen lite plugg hemma idag med efter psykologen, så att jag bara behöver gå igenom det jag hade lite svårt med i början på veckan, om det sätter sig direkt ska jag nog ta och göra provet iallafall imorn, få se hur det blir  annars så tar jag med mig böckerna och läser på nån timme varje kväll i paris så att jag sedan på torsdagen nästa vecka kan göra prov i matten :)

Men återstår det att äta lite gröt, diska, plocka och dona lite, sen ta mig en liten vila innan det e dags att gå till psykologen. . .

Det va nog allt hittils. Återkommer senare under dagen med mer spännande update :)

Kram

Emelie L

Lite allmän update. . . /har ju glömt av det helt.

Ja, det har jag jue helt totalt glömt bort, updaten månadvis/ kort tillbaka blick för varje månad. sen min nu vad jag kallade den updaten , hm ska kolla upp det efter detta inlägg, men hur som helst. ja va hetten den updaten kan inte släppa det, nåt med föbedringsvägen hm ja ne det känns inte bekant. aja skit samma , jag ska kolla upp vad jag kallade den.

Det va ju länge sen jag gjorde en helhetsbild av måendet, prestation och mer därtill.

Ja, dem senaste 3 månaderna har i sin helthet varit helt fantastikska. . . Det har flytit på bra i vardagen, både med plugg, aktiviteter, möten, ekonomin. . .

Måendet har kanske inte alltid varit på sin topp men det bästa av allt jag har inte låtit det hindra mig, har istället gått in med halv prestation med pluggandet, med att komma iväg, med att försöka behärska mitt mående beteende. vilket inte alltid brukar gå så bra, att låtsas att det e bra fast det inte e det. Okey det e väl inte bra att låtsas vara glad, men man kan ju ändå välja att bemöta alla argsint eller icke argsint. . .

Alla ggr har jag väl inte lyckas så bra med det ,fast jag ahr bara fått posetiv respons på det ialalfall, många accepterar mitt mående och låter mig då vara istället. vilket med e skönt.

Som sagt måendet har pendlat lite, ibland har det gått ut över daniel, ibland inte, men vi har alltid redit upp allt, han är stark och det e skönt, han är rak och ärlig mot mig, vilket med e skönt, han ger mig så mkt, det e helt otroligt, och jag som faktiskt aldrig har haft denna känslan i magen förr att det verkligen kommer hålla länge mellan oss, det känns, och det känns härligt, allt känns så simpelt och enkelt med honom, man behöver liksom aldrig kämpa för att det tex ska fungera, man har liksom ingen oro om man är kär eller ej, kärleken finns bara där, tryggheten finns bara där, saknade och längtan finns bara där, ingen behöver göra sig till, vi bara är, och vi gör vad vi känner för.

Det finns hur mkt som helst att skriva om han, om oss, men vill inte trötta ut er, tar lite åt gången :).

Men ja jag kan inte sluta, hehe, kärlek , kärlek vad ska man säga , jag måste säga att denna kärlek har jag aldrg någonsi upplevt förut, detta måste ju vara äkta och sann kärlek, det måste det bara vara. hehe. Jag e helt till mig, av kärleken, att jag äntligen fann den, det är otroligt, och det känns så himla bra och tryggt, tom han känenr sig trygg med mig, kommer så väl ihåg när han sa det, åh vad jag rös, har aldrig hört nån i min närhet sagt att dem varit trygga med mig. . . Att höra dem orden va helt fantastiskt.

Oj det blev mkt om min kära daniel, så kom nu av mig helt, vad jag va innan jag babblade vidare om min älskade.

Ja just det måendet och beteendet, ja det e verkligen något jag fortfarande måste jobba vidare med, kanske inte lika mkt som för ett halvår sen men en del, fila lite på det så att säga.

Annars så har faktiskt prestationen varit högt upp oavsätt om måendet varit på topp eller ej, jag har funnit vilja och tålamodet för att prestera, alla dagar går det mindre bra och vissa dagar går det väldigt bra, eller mitt emellan, så är det, med allt, och det har jag äntligen lärt mig, och jag känner mig trygg med den inställningen.

Ja och så till ekonomin, den har ju varit väldigt skjärvig ett bra tag nu, men äntligen känner jag att det flyter på bra, nu gäller det bara att sluta röka så kommer ekonomin vara på topp kanske inte dröm på topp men i mitt läge just nu. . . s¨å kommer dessa sluta röka pengarna vara värda guuld. :P :D

Ja jag tror nog jag fått med det mesta, måendet, prestationen, vardagen, pengar och så kärlek mellan daniel och mig som verkligen får mig att skiiina som en sol :)

Tillbaka blick på månaden, ja vad ska jag säga, jag kommer inte ihåg så mkt av den förutom att jag umgås med daniel och mamma och syster tessan och att jag gjort ett prov i eng och i matten + samt simat, hälsat på mormor, skötit mina samtal med psykologen, skött antabus och medicinen som jag ska, börjar ätit mer den senaste veckan, hoppas det håller i säg, lite ned och uppgång i sömnen och e väl lite sis så där med den fortfarande.

Ja det va nog allt för mig så länge.

Ha de en fin kväll allesammans.

Kram

Emelie L






Onsdag, en härlig dag e det :)

Det är en härlig dag på många sätt, det är mitten på veckan, man har förhoppningsvis hunnit med en del så att resten av dagarna på veckan blir lugna, för min del brukar det väl adrig varit lugnt, men det känns iallafall som det blir lite lite lugnar efter onsdagen, och egentligen ska jag vara ledig, sa ifrån på det, men min handledare tyckte att jag iallafall ska stanna hemma, blir jag allt för rastlös och känner för att komma iväg så kan jag ju alltid komma ditt senare på dagen, att pröva vara hemma och känna efter om det är en sådan dag som jag behöver dona ner tempot lite, så det gick jag med på iallafal, det ska med stå simning på schemat, men denna onsdag blev det inte av, för lite lite mens har jag ändå :( och fortfarande lite lite ont och mår illa lite just nu fast det känns som illamående när man e riktigt hungrig så efter jag har slö surfat lite blir det av att äta lite gröt.

Sen är det skönt att det e just onsdag denna vecka för det innebär att det nu inte e långt kvar tills jag sitter på ett flyg till paris :)

Det e lite kul, många runt om mig, kollar upp saker åt mig som e värt att se , både nära och andra kontaker pappa har med en del som rekomenderat saker och ting :)

Ja i helhet så har dagen varit rätt så bra, den började inte så bra som vanligt, va inte alls på humör denna dag, ville inte alls kliva upp och när jag väl gjorde det så kändes allt så jobbigt, tråkigt, värdelöst,

Men upp kom jag och iväg kom jag, pratade lite med daniel på väg till framsteget, vilket fick mig på lite bättre humör, väl framme på framsteg sjönk humöret lite, kände frustation och irritation, men jag körde på och det gick väl hyfsat bra men det kändes inte som nåt fastnade varken från prestationen idag eller igår.

Efter några timamrs plugg la jag ifrån mig böckerna, allt flöt bara ihop och det blev rörigt i huvudet, håller på med potenser, tiopotenser, bråk, olika uträkningar av bråk tal, osv osv, det e väl inte så att jag inte förstår eller kan det, men lite repitition blir det nog att göra på det som jag inte alls förstår mig på, och sen på det som jag blandar ihop lite med. . . ja, det blir nog inge prov skrivet denna vecka men nästa fredag funderar jag på det iallafall, tar nog med mig böckerna så att man kan sitta lite på kvällarna och gå igenom lite hehe,

Så jag tog en flit och myste mig in i och blundade nån minut sen va det dags för en planering 3 veckor framåt.

Den inneöll att jag ska bli klar med kap 1 i matte A samt skriva prov och ev slutprov för denan kurs.

Sen jobba klart med engelska nivå 3 kap 4-6 och ev hinna med och skriva prov på det :). . . Känns jag att jag kommer lyckas hålla mig til lden planeringen denna gång.

Väl klar med det, blev det en lång promenad förbi soc sen vidare till sjukhuset för provtagning sen hem igen, väl hemma nu så ska jag slö surfa lite, äta gröt, vila ett slag, se på en serie på tv400, åka iväg med pappa och köpa resväska, hem, äta , duscha, göra mig klar för kvällen sen återstår det bara mys framför tv:en :)

Det va nog allt så länge.

Ha en skön dag ute i det fina vädret :)

Kram

Emelie L


Dagen redde ut sig :)

Till nåt bra, efter en depig morgon och förmiddag kom jag hem och allt flöt på bra, åt gröt, bloggade, pluggade, vilade, lagade till snacks :), såg seriern på tv400, pluggade, duschade, diskade och nu sitter jag här, ska snart se på halv åtta hos mig, sen ska jag ta och ringa daniel, sen klockan 21 ska jag se på hemma fruarna. :)

Det gick bra att plugga, fast har känt mig lte konstig inombords, men just nu känns det lite lite bättre i det psykiska.

Ja men ska inte klaga , det går ju framåt iallafall, fast det kanske gör det i sningelfart just nu, känns det som iallafall. Tålamod, tålamod, tålamod, säger jag bara !, det e min styrka som lätt mig till ditt jag e idag.

Ja de va nog allt för i dag.

Ha en riktigt bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Det ska bli skönt att. . .

Skriva av sig lite idag, och att åka iväg till paris på lördag med pappsen min, vi åker ditt för att han fyller 50 år den 21:a mars :)

Och det ska bli skönt att skriva av sig lite idag, tänkte jag på väg hem från framsteg. Det har varit en riktigt jobbig dag hittils.

Vaknade helt på fel sida i morse, ville inte alls gå upp, somnade med sent igår, hade svårt att somna, troligtvis för att jag tog medicinen mkt senare en vanligt, jag drömde med väldigt skumma drömmar, kan inte berätta helt vad dem handlade om men skumma va dem. . .

Men trots att jag inte alls  va på humör för nåt i morse och plus att jag försov mig lite, steg jag upp, gjorde mig snabbt i ordning, det blev mysisar idag :), slappt och skönt, sen åt jag faktiskt med frukost, 3 rostade med apelsin marmelad på , gottigott va det, sen en kopp kaffe och cigg.

Sen va det bara att borsta tänderna klä på sig för utgång, sen va jag äntligen iväg, på vägen pratade jag med syster madde, mamma och martina. . .

Väl framme, fick jag lite hjälp med det jag fastnat på , sen gick det bra två tal sen fastnade jag igen, fick hjälp körde på med två tal till fastnade, sen gav jag upp, försökte klurar på dem jag inte kunde, orkade heller inte fråga om hjälp , tror inte att det är så att jag inte kan, känns som jag fått lite hjärnsläpp, både igår och idag, ska försöka ta och plugga några till tal i matte boken under dagen, får väl se hur det går med det, men sätta mig ner och sen får tiden visa hur mkt jag orkar med.

Ja, mer en så har nog inte denna dag att bjuda på, lite plugg, laga till lite snaks, se en serie på tv400, plugga, vila, diska, duscha äta middag, sen blir det nog lite tv kvällen lång.

Ha en underbar dag ute i det fina men kalla vädret.

Kram

Emelie L

Fortfarande bad day.

Ja det är inte alls någe bra i magen och i kroppen, det har spriddit sig, har ont i bröstet nu :(.

Är trött, fast jag sovit hela dagen , eller inte hela men halva, känner mig med rätt så deppig inte så farligt hoppas det inte blir värre med deppigheten nu när man ska till paris på lördag.

Sen sist jag skrev så har jag sovit sov nog runt 3 timmar, sen gick jag och handlade, hem och diska och ätit mat.

Resten av denna kväll blir att se på tv :)

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

En riktigt plågar dag idag :/ !

Jajjjemen, idag plågas man av en hjävulsk magverk, om det är magknip, mensvärk bar ont i magen dag, det vet jag inte. har haft ont till och från nästan hela helgen, med illamående, samt idag har det jag haft illamående ett par ggr, fast ingen längre stund, men jobbigt ändå, hatar och ha ont i magen, man kan verkligen inte konsentrera sig på nåt, och så blir man nedstämd. . .

Fast jag tog mig upp idag iallafall, och tog mig till nuevo och framsteg med, på nuvo blev det att skriva en veckoplanering, sen på framsteg, så att jag bara och kluddrade i matte häfte, hade så ont, så efter en timmer så gick jag hemåt, ont hela vägen, sen när jag kom hem la jag mig, och då släppte det lite för en stund, och så blev jag hungrig, så jag har nyss ätit lite gröt med lingonsylt på , mmm det va gott, men nu är magvärken här igen, Så denna dag blir att vara hemma och vila så mkt jag orkar, känner mig ändå rätt pigg, i psyket denna gång hehe, förra veckan va det ju tvärt om. . .  Men kroppen den orkar inte att röra sig, vill bara ligga still, men en tur till affären måste bli av, inhandla lite. . . .

Ska försöka eller försöka behövs inte, känns på nåt sätt att kroppen och magen skriker efter bra mat, nyttig mat osv osv, det har blivit mkt snabbt, enkelt och mkt god saker, känner ett enormt sug efter lite bananer med keso och valnötter och lön sirap på , samt min pasta sås med beacon, sen lite snaks, tacofärs som man häller över philadelfiaost, och lägger in i ungen, och sen dippar man med taca chips med ost smak muuums, så det ska med inhandlas, samt lite eurochoklad e sugen på det, så det blir lite blandad gott och nyttigt, hehe :)

Ja denna vecka blir det tok lite enkel mat eftersom jag inte alls har så mkt pengar, men sen efter jag kommit hem från paris då ska jag minsann se till att det bli god och bra mat lagad :)

Ja ne då ska jag snart sätta mig ner och skriva en mat lista, sen gå och handla, sen hem och bara mysa framför tv, denna mysiga fast ändå kalla dag.

Kram

Emelie L

Helgen i sin helhet :)

Hej på er allesammans. Hoppas ni ala har haft en bra helg . . .

Det har jag iallafall haft, en helt underbar och härlig helg med daniel :), Så kär man kan vara hehe :) det bara byggs på och byggs på med kärlek och närhet mellan oss två. Det är så himla härligt.

Vi har myst framför tv, fotboll, melodifestivalen och tre filmer, Det e så himla skönt med daniel på det sättet, bara vara inne och ta det lugnt efter en slitsam vecka, inga krav på oss både , vi bara njuter och stilsamheten, lugnet, och samt det fina värdret som skiner in i rumet och fyller det med värme, energi och glädje.

Och nu är den dagen kommen, han åker hem :(, känns på nåt sätt inte lika jobbigt en iallafall, förut har man alltid varit så nere just när han åker hem, men ja det kanske har nu med mkt tillit som jag fått för han, som gör en lugn och harmonisk. . .

Det va lite kort om helgen, återkommer nog senare med mer info om denna vackra och härliga vår vinter dag :)

Ha de gött så länge. . .

Kram

Emelie L

Good morning :) !

God dag allesammans, ingen daniel kom igår, det hade blivit alldeles försent för det va sjukt dimmigt på vägarna igår, men vad gör det, visst lite så där "ledsen" blev man, men det hade inte gjort någon skillnad, för vadå , om han kommer mitt i natten så blir det första vi gör att sova sen  skulle jag ju upp tidigt idag och iväg på mina roligheter :P, så som medicin hämtning, ta antabus, sen till skolan och plugga matte, hade tänkt stanna till två idag men jag stannar nog till senast ett sen hem och städa lite innan daniel kommer, det e sååååå skitigt. hehe, sen blir det att tvätta av med och myyysa med älsklingen min :)

Det har varit en lite jobbig morgon idag, vaknade först klockan halv 6, gick då upp och tog mig en cigg, sen i sängs igen, somnade om ganska så fort igen, men vaknade lite till och från, drömde mig konstiga drömmar, så hade lite ont i huvudet när jag vaknade, va med dels väldigt trött, men gick upp endå, satte på kaffe, klädde på mig, sminkade mig, sen blev det en kopp kaffe och cigg, sen städade jag upp lite, så som jag brukar göra varje morgon innna jag drar iväg, så att man slipper göra det första man gör när man sen kommer hem sen eftermiddag.

Men efter allt donande, så käner jag mig på alerten och pigg och glad :) Ska snart i väg till syd, sen blir det skolan, det blir att plugga matte idag, tänkte sen på mpndag ta engelska, plugga klart kap 4 text b sen kap 5 text a och övningarna till detta, och sen köra matte hela veckan, hoppas jag blir klar med kap i matten på onsdag så att jag kan göra prov på fredag, under veckan på hemma fronten blir det med att gå igenom glosorna för kap 4 och 5 samt gramatiken, så att det inte blir så mkt pluggande sen efter kap 6, så att man kan göra provet ganska tätt in på när man avslutat kap 6, sen jag bara två prov i engelskan, sen e jag klar med grundläggande engelska. trodde inte det skulle gå så fort att ta sig igenom den boken, kommer ev hinna med halva eller hela engelska a fram till sommaren, skulle vara skönt att nå det målet, men har sattit ett annat mål så ska inte stressa bara för jag kan för då kommer det ändå inte bli någe bra slutresultat, gör det jag planerat sen om man hinner mer en så är det jue bara ett plus i kanten :)

Oj känns som jag redovisat hela min vår och halva sommar för er nu hehe, i pluggandes värld iallafall.

Men men. . . Bara för det så betyder det inte att jag inte kommer med mera en så hehe. :P

Ne nu vet jag inte vad jag svamlar om,

Det blir nog att avsluta detta inlägg nu innan det blir väldigt rörigt och otydligt.

Ha en bra dag i det vackra vädret, här i e.tuna skiner solen iallafall, fast det e lite små mulet med o ch lite små kyligt, men fint iallfall hehe.

Kram

Emelie L


Yeeees . . .

Min älskling kommer redan ikväll, eller snarare efter 00 snåret. :)

Det ska bli kul att han kommer redan i dag.

Tills han kommer så blir det väl att slöa framför tv:en, det kommer även bli att sova lite tidigt men ställer klockan så att jag hinenr vakna till lite innan han kommer.

Ja denna dag, har varit lugn och skön, har tom pluggat lite engelska under dagen här hemma, det va längesen jag pluggade hemma, brukar försöka hinna med det innan jag går hem, men idag blev det jue att gå lite tidigare för att det va en sånt jävla liv.

Men ja, det gick väl, men blev trött och uttråkad efter ett tag, skönt att ha framsteg att plugga på, det blir en helt annan stämning där en hemma, må jag såga :)

A ne magen kurrar mkt nu, så det blir att värma lite mat och se på halv åtta hos mig :).

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Håller tummarna !

Dagen började väldigt bra, och den har i måeendet varit bra, har känt mig lugn , glad och trygg hela dagen, jag var dock inte på framsteg så länge som jag skulle ha varit, för det va et jävla liv där, så jag tänkte att jag ska plugga hemma nu under dagen, men så blev det inte, det blev hem äta, och sen vila, vilket ledde til skön sömn, blir inte så sur över det som jag brukar kunna bli, det va skönt, och jag behövde nog det, för annars skulle jag inte ha somnat in så där.

Och nu ser jag på en serir på tv 400

Efter det blir det att diska, sen plugga lite engelska, och efter det, blir det att äta lite, sen se lite tv eventuellt, om det kommer någe bra.

Det va nog allt så länge, ja, håller nu med tummarna för att daniel kan komma idag redan :)

Återkommer senare.

Kram

Emelie L

Glad gubbe idag :)

Äntligen, denna natt har jag sovit väldigt bra, och vaknade upp imorse med ett leende, och kände mig riktigt utvilad, det va nice det :)

Har nu denna morgon, sminkat mig, tagit på mig jeans, vit/grå randig topp och en svart skjorta :).

Sen blev det att ta si en cigg och en kopp kaffe. och nu skriver jag här och pratar med daniel samtidigt :)

Resten av denna dag blir att spendera timmarna på framsteg, från 9-15 ska jag vara där så jag har nu med laddat upp med lunch låda :) det blir att nu på morgonen och förmiddagen att plugga matte, sen engelska efter lunch till 15.

Återkommer senare.

Ha de bäst.

Kram

Emelie L

Suuuuuuuuck !

Idag har det varit si så där, det bästa med dagen , va att jag kom ut lite i det fina vädret samt att jag hälsade på jenny och hennes bäbi, skönt att träffa en av vännerna, prata lite om annat, lyssna till hennes berättelser och vardag, det va rogivande.

Det va bra till jag kom hem och ätit mat, sen mådde jag jätte dålig i mellanåt och lite bättre i mellan åt, fram tills nu, jag har inte alls haft någon ro i kroppen, den har bråkat med mig hela dagen, har haft ångest nu efter duschen, så som jag brukar kunna få, känns lite som panik ångest, fast en liten liten svaga variant av vad jag brukar kunna ha, kanske för att man nu inte hetsar upp sig och bli rädd och oorlig, kan nog vara det som spelar mkt roll, det sticks och ha de i armen, den är skakis och domnar bort, det blir som blod stopp i den så alla ådrer man har kommer upp till ytan, ser skit åckligt ut, och det e verkligen jobbigt, men försöker använda mig av olika anningar, hjälper si så där.

Blir så himla trött på detta, trodde jag hade kommit över det mesta, men icke, känns som om det är något jag kommer få leva med, fatta sen när man slutar med medicinen, kan inte förstå hur jag ska klarar mig utan den. fast iof den är ju nu till för att få ordning på humöret och humörsrubbningarna. Så det kommer kanske gå när dem är helt återställada, kommer nog kunna ta ett bra tag tills dess. Känns som det. inget jag kanske gruvar mig för men det är jobbigt att återigen få uppleva dessa stunder, speciellt nu när det va ett tag sen, iof så ska jag ha min mens snart, så det kan vara en början på det, och när jag mår så här innan mensen så kommer jag nog må väldigt dåligt när den väl kommer, ja jag håller ganska så stor koll på detta, ungefär va tredje månad blir det så här under mensen. . . Usch. inget jag ser fram emot , och så kommer den ungefär innan eller under tiden vi är i paris. yaaaaaaaaay, kul eller inte !

Ja ne ska inte beklaga mig allt för mkt, men det känns genast skönt att få sig lite av sina tankar, och känslor, det avtar med stickandet i armen, hoppas det fortsätter så bara.

Och så har jag ett problem till, har bara två cigg kvar nu, och orkar verkligen inte ta mig till affären för att köpa nya, och sen känns det som om jag inte kommer kunna hålla mig till en, ikväll, utan två rökta kommer nog det bli, vilket innefär inge kaffe och cigg imorgon, känns förjävligt det med, aja får väl se hur det blir. . .

Det jag längtar efter nu är min ääääääälskling, han kommer på fredag :) ska bli så himla skönt att ha han nära en, ha någon som ligger och håller om en, och små kliar och masserar mig när jag är lite nedstämd, eller överhuvudtaget. m, det e så så så himla härligt att jag funnit min stora kärlek. . .

Nu ska jag nog ta och ringa han, hoppas han inte e allt för trött :P hehe.

Kram på er alla.

Emelie L

Go dag !

Go dag på er allesammans, har fastnat för denna hälsningsfras, tycker den låter så välkommande, varm, och trevlig :)

Ja som ni har märkt har det inte alls blivit så mkt skrivande dem senaste dagarna, har haft fullt upp med annat, och sen när man haft lite tid över har det blivit vila för hela slanten, har varit riktigt seg dem senaste dagarna, och idag känner jag mig lite kraslig, snorrig, väldigt slemig i halsen, nåt kanske är på väg att bryta ut, jag hoppas nästan på det så att man kan bli helt återställd någon gång.

Men ja för övrigt har det gått bra och framåt med pluggandet, har verkligen lagt mkt tid på det nu senaste tiden med, känns skönt att göra det, komma framåt, och det går bara snabbare en jag trott, det flyter på för att man fått in en fot för det, det blir med bara lättare ju längre man kommer, så då går det snabbt av sig själv, känns skönt att fått kläm på et mesta inom matten och engelskan :). . .

Men massa annat drabbas, det blir lite tid åt vänner och roligheter, fast jag känner även att dem väner jag har, accepterar det, och förstår, och inte tar åt sig av det, att det i mellan åt blir lite av att ses. . .

Det känns även väldigt skönt, att jag får denna tid utan tjurigheter.

Jag lägger med väldigt mkt tid på daniel, men det känns skönt och härligt att göra det, att vi pratar mkt, ses och umgås för oss själva, det känns härligt. . . Nu när detta är väldigt nytt för mig, att inleda nåt, att känna sig så älskad som man gör, att dela ett liv med någon annan p åen helt annan nivå en vad jag e van vid, det är mkt att ta in och förlita sig på och det tar med sin lilla tid, att förstå att man kan ha det så bra som vi har det utan baktankar eller nåt annat. . .  Så det lägger jag med väldigt mkt tid på att jobba med. . .

Idag är det min lediga dag, har sovit jätte dåligt :( drömt en massa skumma drömmar, vaknat till flera ggr under natten, vaknade med till halv 6 i morse och va klarvaken en stund, men lyckades somna om vid 6 , halv sju tiden.

Men längre en halv åtta lyckades jag intesova hehe, så nu är man uppe på bena, och va väldigt tjurig och grinig när jag vaknade , allt kändes så konstigt i själen, men nu känns det bättre, och jag ser fram emot att ta mig en lugn och skön morgon, och det ska definitivt bli av att se på våra bästa år :) har längtat så efter att se lite på det :). . .

Ja en lugn morgon först och främst, ska med ringa lite samtal till radiotjänsten och bostads kön i sthlm, kolla om jag ev skulle kunna skjuta upp mina räkningar till dem 8 dar, hoppas det går, men tror att det inte kommer kunna bli några problem när man ringer och förvarnar liksom.

Sen ska jag ringa moster min och kolla av med henne när vi ska mötas upp.

Sen blir det att traska runt med henne på stan ett tag, om klockan inte hinner bli allt för mkt så ska jag nog ta en tur förbi mormor :).

Sen blir det lugna puckar ikväll, få se vad som sker, känner för att plugga lite trots att det e min lediga dag, men få se hur det blir med det.

Nu ska jag njuta av den fina, soliga och varma morgonen :)

Ha de bäst alla kära läsare.

Kram

Emelie L

Gottie, gott kväll

hej på er allesammans, ja nu vad det nån dags sen jag skrev, hade fullt upp igår, och idag har det varit en lugn och skön dag och mkt prat med daniel i tel, det har varit härligt :), fi fan trötten bara svämmade över mig, så jag ska jag nog sluta nu,

Ha de

Kram

Emelie L

Usch va tiden går sakta.

hej på er allesammans, ja nackdelen med att vakna så tidigt e att tiden den går så himla sakta, tycker ändå jag har donat och haft mig, men fan ne klockan e inte ens tolv, och jag har inte så mkt mer ideér på vad kan tänkas göra, orkar egentligen inte göra nåt, sinnet är ur bruk, men energi har så det räcker och blir över, hatar när det blir så, men va fan det e väl bara att stå ut, det äckligaste e att det kryper så dant i kroppen, min sinnet, ögonen och hjärnan säger Viiiiiiila, dem kroppsdelarna e super trötta, men resten av kroppen vill ut och gå, fota lite kanske, gör nåt liksom.

Det som jag planerat att göra e att äta klockan ett men det blir nog tidigare en så efter jag skrivit här, för magen den kurrar, sen 13.45 - 1715 är det några avsnitt på en serier som jag har missat, så tänkte se dem mellan de tiderna.

Sen efter dem avsnitten är det greys, missade det i onsdags.

klockan 19 är det Gossip girls.

klockan 20 är det blåsningen.

klockan 21 är det wallander (mastermind) den e så jävla bra så det blir att sitta uppe och se på det :).

Sen sova time efter filmen.

Ja men vad ska man göra fram till klockan 13.45, för att tiden ska gå snabbt.

Jag undrar om jag ska ta och äta nu, sen ta mig en promenad, innan jag går hem in i affären och handla lite, hem och diska, sen måste nog klockan hunnit blivit 13.45 :)

Det får nog bli så där.

Vad jag har gjort hittils då, ja jag tänkte ta och tvätta men det fanns ingen ledig tid, så det blir att tvätta lite på fredag ev lördag nästa vecka.

Gjort upp en budget för mars och april månad.

Samt skrivit en inköpslista från hm-katalogen, efter det blev det vila av en stund.

Ja det va väl allt så länge, återkommer säkert med mer skvaller under dagen :) ;)

Kramar

Emelie L

Har ni saknat mig ? :P ;)

Heeej på er allesammans, ja det har inte funnits så mkt tid eller ork över till att skriva. Men nu ni ska ni få läsa av :P !

Ja sist jag skrev så va jag ju lite fundersam över förhållandet med daniel, jag vet inte vas som hända, allt som vi hade kändes så bortblåst för en stund och lite rädsla på det att binda mig, jag är faktiskt inte alls van att få så mkt kärlek och omtanke från en kille som jag får av daniel, och hans tålamod med mig, det är ju helt fantastiskt, förstår inte hur han orkar med min ned och upp gångar, men han gör det, och det är jag väldigt tacksam för, för jag känner väldigt stark för honom, har aldrig känt mig så här kär och lycklig som med han, men vi har pratat om det, och igår vaknade jag upp och allt va som vanligt, kände mig så himla lycklig, kär och galen i honom igen :) kändes skönt. . .

ja från fredag till i dag så har det varit full rulle för mig, fredagen blev lång, först psykologen, framsteg, hem och montera ned sängen , till ikea och köpa min sängstomme , hem till mamma bära upp min gamla sängstomme, sen va det full rulle på munnarna mellan mamma, mina två systrar och ena systers kille.

Efter en stund monterade jag ihop sängen, så fint det blev :) .

Sen diskade jag upp lite, mamma jag och tessan lyssnade på hög musik och gjorde oss iordning för att gå ut och äta, Samt väntade vi på mammas granne som med skulle med ut :) , Hon va då en rolig prick :).

Efter vi ätit väldigt goda pizzor samt haft väldigt trevlig och dant på resturangen återvände vi hemåt, där blev det super god tårta till efterrätt :)

Sen va jag dunder trött så jag gick och la mig, tessan gick hem til lsin kille och mamma och hennes granne satt uppe med två killar och snackade.

Lördags morgon va jag uppe tidigt, så som jag e idag. hehe helt otroligt att vakna så tidigt av sig själv :)

Det blev en väldigt härlig morgon som det alltid brukar kunna bli hos mamma, vi drack kaffe, åt tårta kolalde runt på hus och lägenheter i varberg, FI FAN vilket ställe, jag blev helt frälst i den staden, ditt ska jag flytta absolut.

Ja jag satt ett tag och tittade på alla hus och havet och drömmde mig bort för en stund, fi fan vilket liv jag och daniel skulle kunna ha det där :) - Varberg nästa hehe :P, ne få se jag har kollat om det finns ekonomiprogrammet, men det fanns bara i halmstad så ja kanske ne flytt ditt och plugga först innan det blir varberg. få se. annars blir det att plugga här och sen flytta ditt. . . Ja det visar sig, nån gång i livet ska jag iallafall bosätta mig där, det är en sak som är säker.

Ja efter jag drömt mig bort, städade jag upp lite i tessan och mammas rum samt diskade upp efter fikat i fredags.

Sen satt jag och tessan och bara pratade på.

runt 13 då kom pappa och hämtade mig, vi åkte raka vägen hem till mig och monterade upp min ny sängstomme :) fiiiiii fan, va syggt det blev, e överlycklig :) detta kommerjag kunna leva för ett tag. . . Men jag har redan gjort ytterligare en köplista som blir av att inhandla i maj :)

Ja kvällen blev lugn jag va helt slut, det blev at titta på melodifestivalen, sen en halv timma på beck, sen somnade jag som en stock. och nu är jag uppe väldigt tidigt, för att vara helg ialalfall :)

Dagen planering ser ut så här :

* Tvätta i stort sätt hela dagen. (om det finns någon tvätt tid så att säga )

* Promenera.

* ? Sen vet jag faktiskt inte. få se va jag hittar på :)

Ha en bra söndags allesammans. Så återkommer jag senare.

Vår Kramar från,

Emelie L

Fundersam :S

fast jag e trött som fan, härligt att pratat med daniel nån timme nu, men har någon konstig känsla inom mig, vet inte vad det är.

Jag brukar kunna få dem här känslorna efter ett tag i ett förhållande, fast ändå är det inte så som det brukar, vi har pratat mkt om att daniel ev brukar har väldigt lätt för att tröttna.

jag börjar givetvis tänka mkt och nu när denna känsla kommit upp så tror jag att jag har väldigt lätt att tröttna, men inte heller på samma sätt som förut, förut har jag känt mer press på att vara perfekt, vilket jag inte alls gör med daniel eller till en viss del , jag anstränger mig vväldigt mkt ibland så mkt jag kan med humöret, men jag gör även där mig själv en väldigt tjänst, för även om daniel är här eller ej så kämpar jag med min inställning och humör, försöker inte fly så att säga, genom att stänga in mig och främst av allt, ge allt sin tid även om det inte är på topp eller inte.

Och så känns det väl lite med förhållandet med daniel, det är kul och spännande ett tag och nu är allt så vanligt, seriösare, mer på allvar, och det skrämmer mig, för ju längre tiden går blir man ju bara kärare, lyckligare, gladare och mkt mer därtill, så tanken på att bli lämnad skrämmer en väldigt mkt, det är min svaghet, eftersom jag inte alls har någon direkt bra syn på förhållande så blir detta ändå min största räddsla. . . och bara den räddslan kan förstöra mkt.

Men varför , vill inte känna så här, är jag redo ? jag vill vara det, men ÄR jag det. Jag vet inte. Vad är det som är fel på mig, är jag så himla rädd ? KAN man vara det.

Är jag kanske så insnyltad att vara själv så att det skrämmer att gå på djupet med en annan , som i detta fall är daniel.  .  .

Har jag så lite tålamod, men vad ska jag har tålamod med egentligen, är det kanske för att jag lever under den situation, eller att jag kanske känner att jag vill ge mig ytterligare spejs och utrymme för min framgång och att jag kanske inte vågar göra det , men varför skulle det vara så, det låter ju knäppt, för alla tid i världen har jag , eller är det så som docktorerna säger att man ska helst undvika kärlek under deprission för det ta mer kraft och energi en vad man tror ?, det kanske ligger nåt det . . .

Ja alltså, det e inte så att jag vill lämna daniel inte alls, det vill jag verkligen inte, men blir så rädd av min känsla, har iof inte haft den så himla länge så det behöver inte betyda nåt, kanske bara har varit sådana dagar.

Ne nu ska jag se på halv åtta hos mig.

Ha de gött.

Kram

Emelie L



Super härlig dag idag :)

Det har varit en super härlig dag idag, va inte alls på g imorse, men jag tog mig till badhuset iallafall, simmade 20 längder sen tog jag en kvarts bastu , satt mot väggen och bara njöt av värmen och lugnet, super härligt va de.

Sen kom ungarna och förstörde stämningen, alltså inte mina ungar har jue inga, men skol ungarna som va på simträning.

Efter besöket i badhuset, gick jag till hm och köpte mig en deo, sen till apoteket och köpte mig munskälj e super viktigt för mig att använda det just nu när jag äter medicin. Alla mediciner skapar jue håll, för er som inte vet det !

Efter en liten trip på stan, gick jag vidare till framsteg, gjorde klart provet och fick slutligen bra betyg vilket är vg, fast det va lite saker från kap 3 som jag bprde träna mera på så det ska bli av, självklart :)

Efter provskrivning och rättninge tog jag mig en tur till lyx willys, :) handlade mig en baguett räkmacka, super god, men vaaaaaaaaarför ska dem snåla så på citronen, de som e så gott ihop med räkor.

till det köpte jag mig en amerikansk winerbröd som jag kallar det, och en milshake , jordgubb. Sen köpte jag lite varor för veckan fram över . . .

Sen upp till framsteg och smaska i mig det goda :) sen ringde jag ett kort samtal till min kära daniel. Sen upp och plugga matte :)

Och nu väl hemma, så kommer det inte hända så mkt alls, ska bara ta det lugnt :) sen e det ju andra avenyn ikväll jihuuu :)

Ha det gött så länge.

Kram

Emelie L

Morn, Morn

Viiiilken härlig morgon, sol, blå himmel, fast det e väldigt kallt en så länge :(, men det blir nog mildare under dagen :.

Ja ska snart ta och äta lite frukost, sen iväg och simma :), efter det har jag lite ärende på stan, sen blir det att traska till framsteg och fortsätta med provet, sen påbörja med matten, kaaap 1, det sista för den boken :) m m m
Ja så mkt mer en så har jag inte att säga.

Ha en väldigt skön dag ute i det vackra vädret :) !

Kram

Emelie L

Natti , Natti . . .

Ja börjar bli trött och har ett program kvar att se på , hemma fruarna :) sen ska det bli sova av.

Natti natti.

Kram

M m m

Så skönt det har varit dem senaste timmarna har varit, innan fyra va jag lite upp i varv i tankarna, och förtvivlad över engelskan, e väl det fortfarande, det kommer nog ta ett tag innan det faller på plats att låta det ta tid och inte ge upp, jag tror med att ju längre in jag kommer i kapitlet så kommer det falla på plats med ord och gramatiken, men ska försöka ta och plugga ord för bok 1, 2 och sen nu tre, försöka plugga igenom dem en dag i veckan, så att det sätter sig som en smäck tillslut :). . . ska verkligen satsa på engelskan, som jag aldrig förr har gjort.

Ja jag ska ju att jag haft ett par sköna timmar, ja jag lyckades på nåt vänster att slappna av ochså somnade jag till några timmar, och det känns inte surt alls, det känns skönt, känner så här att somnar jag till sådär och somnar till djupt så va det , det som behövdes och nu efteråt känns det skönt att fått vilat ut, och det kommer nog heller inte bli sså himl svårt at somna ikväll så som det känns nu, ska bara bli skönt att få lägga sig i sin varma säng igen och sova natten lång :)...

Nu ska det bli tv tittande för hela slanten resten av kvällen, det som jag ska se på e halv åtta hos mig, navy cis, hemmafruarna som brjar idag :) yaaaaaay dem bäste programmen att kommna :)

Det va nog allt så länge, kanske återkommer med ett god natt inlägg hehe :)

Ha en mysig kväll allesammans . . .

Kram

Emelie L

Boooring.

Är uttråkad just nu, vet inte vad jag ska ta mig till, men samtidigt e jag väldigt trött, ingen vidare bra kombination.

Ser på ghost whisperer brukar tycka det e bra, men som sagt jag kan inte slappna av och njuta av stilla, ensamheten, lugnet och ro.

Har med suttit och pluggat lite inför fortsättningen av provet imorn, men det går inte så värst bra, men kommer nog att skrapa ihop 10 poäng mer, och om allt annat jag gjort är rätt så kommer jag nog landa på vg . . . hoppas hoppas.

Måste nog ändra mitt pluggande, måste nog kocentrera mig mer på uppgifterna jag gör, göra dem mer noggrant. så att sedan blir lättare att repitera inför ett prov.

Det är mkt mer och svårare en den andre boken, mer svårare ord, men viktiga ord samtidigt, gramatiken den har jag inte så himla svår att få in, nu är det bara att räna ord, ord och ord, uppbyggnad av meningar och text, mer invecklat blir det nu, och det e väldigt viktigt att jag tar vara på det här tiden och inte stressar fram, för tillsluter kommer det sätta sig, bara jag har tillräcklig med tålamod så går allt. . . Måste inse att vissa saker tar sin lilla tid att lära sig. . .

Men lyckas det ver jag att jag kommer, om jag bara börjar fokuserar mera så.

Ja denna dag blir lugn orkar inte men vill göra så mkt mer en att vila och ta det lugnt. fast det e de jag behöver, så ska försöka slappna av lite mer.

Är med hungrig och sugen på en massa massa gottie. undrar om man ska ta sig en vända till affären och inhandla en massa gottie :)

Ha en fortsatt bra dag.

Återkommer senare.

Kram

Emelie L

Sol ger energi :)

Idag när jag vaknade va jag lika trött och oengagerad som vanligt, men när jag tittade ut och såg blå himmel och sol blev jag genast glad, det piggar verkligen upp en, så jag gick upp rätt så glatt, sminkade och tog på mig jeans och en vit tröja med ett brunt linne under, sen va jag färdig för dagen, slutt med mys pys kläder :) hehe, e nu nästan tredje vecka som jag gör mig iordning, det hjälper en, man känner sig så mkt piggare och gladare ut och man får ett helt annat bemötande. I like :) !

Ja vad ska man säga det har varit en väldigt lugn och skön dag idag, fast kallt det är det ända som varit trist idag.
Började morgon på framsteg med att gå igenom kap ett , gramatiken.

När jag va klar med det gick jag ner till nuevo och gick igenom boken livsguiden, vi hade det trevlig och mysigt, det va en skön stämning idag :) positiv sådana med glada miner . I like !

Sen upp till framsteg igen, skulle fortsätta med att gå igenom kap två , gramatiken, men när jag började kändes det så uttjatande och ingen lust hade man heller, kände att nånstans har allt fastnat, fast jag inte gått igenom det grundligt, även min lärare tyckte att du kan nog det mesta, gör provet och se liksom sen om man känner att man inte har 100% pej på det så är det ju bara träna vidare på det. . .

Så jag påbörjade provet.

Det började med lång text där man skulle sätta in ord där det fattades, alla orden hade man även framför sig, det va väl där jag det körde ihop sig lite, för alla ord kunde jag inte, jag kunde dem på svenska men inte på engeslska, så ska ta ch träna lite mera på dem, men gramatiken ja den satt som smesk.

Förutom när man skulle fylla i oneself himself osv, kunde väl dem men blev osäker på om det sedan skulle vara typ themsevles, alltså om det skulle vara just den stavelse salves när det handlar om flera. Tror det men det e något jag ska kolla upp samt ord och dess betydelse.

Men annars så gick det väldigt bra iallafall :)

Ska fortsätta med det imorn.

Dem resterande timmarna jag har framfr mig då, ja det blir att äta lite, vila en stund , ev gå till mormor, men usch det e så himla kallt så det lockar inte så värst mkt just nu att promenera ditt, vet det e bara att ta på sig en massa kläder, men det lockar heller inte, usch. få se få se vad som sker.

Det va nog allt så länge.

Återkommer senare.

Kram

Emelie L

Är inte så trött.

Som jag brukar kunna vara, känner mig glad, energirik, kommer nog sova rätt så bra i natt, men det kan bli att somna in sent eftersom jag inte en e så trött.

Fast hoppas jag somnar in skönt .

Kvällen har gått fort, och den har flyttit på i en skön takt faktiskt :)

Börjar få in rutinerna mer och mer för varje vecka, och det känns som om jag mår bättre och bättre för varje dag och vecka som går.

Känns härligt, att komma längre och längre bort från sit förflutna och att jag äntligen är redo för framtiden.

Jag har med sattit upp dagar för rökavärjning, peter sa till mig när vi pratade för ett tag sen att det tar ungefär 27 dar att vänja sig vid något, så om jag nu tar en cigg vid speciella tider varje dag i 27 dar så kommer det sättas in som en vana, fast jag ska ta sju dar i taget, och sedan minska med en cigg för varje vecka och sen efter 27 dar, ska jag försöka vara öppe i 2 cigg om dagen och sen ska jag hålla det i 27 dar och sen får jag se om det blir längre en så eller om jag slutar helt.

Det ska bli spännande, det kommer bli väldigt tufft, mitt tålamod kommer återigen prövas, hehe, ja kul ska det bli om jag lyckas. ska försöka tänka på hur mkt pengar som jag kommer kunna lägga undan när jag e helt rökfri, 700- 900 kr mer i månaden skulle jue inte sitta helt fel :)

Från och med i morn ska jag börja, ska röka en runt 08.00, 11.00, 13.00, 16.00, 19.00 och 22.00 ja jag kommer kanske inte röka exakta dem tiderna men runt dem tiderna ska jag försöka hålla mig till. . .

detta ska jag hålla på med i 7dar framåt sen kommer jag minska med en för varje vecka som går til jag uppnåt 27 dar . . . Sen börjar jag på ny kula.

Ja så mkt mer om denna dag har jag inte och säga.

God natt på er allesamamns.

Ciao bell :P

Kram

Emelie L

Detta kommer bli långt :) !

Hej på er allesammans, ja detta kommer bli långt, så sluta läs redan nu om ni känner att neeeej, långt inläg igen , fan hehe :P

Har ju inte skrivit så himla mkt denna helg men det korta har ändå biskrivit ganska  väl hur min helg har varit, ni som inte vet så tar jag det kort, den har varit både bra och dålig, det braiga är att daniel har varit här, vi har haft det mysigt, lugnt och skönt, ingen av oss har varit på alerten, vi båda har varit trötta sega efter den långa veckan bakom oss, det det har blivit film, os-tittande, melodifestivalen och film och film hehe :) till filmerna och tv-tittandet så har vi gotta rejält, med glass chips och dip, i söndags prövade vi ett par nya chip sourcream & seet chili chips, mkt goda så dem rekomenderar jag stark till er som inte testat och dem passar utmärkt till dippen fresh (paprika och vitlök. väldigt god blandning i munnen blev det :) det gick bara inte att sluta äta hehe :)

Och till denna dag då.

Det va som vanligt svårt att komma upp idag, skulle ha gått upp vid sju snoret men snozade till 07.50 sen va jag uppe på bena, sminkade mig , drack kaffe och tog en cigg, sen kom pappa och hämtade mig och skjusade mig till nuevo / framsteget.

Först en vända upp till nuevo, vi diskuterade helg som varit och treaten i mariekyrkan som jag och några till va i fredags.

Jag gjorde mig en vecko planering.

Sen pratade vi på lite till, drog kort två kort som vi alltid brukar göra, ett kort med en bild på samt ett annat kort med ett ord på, jag drog ett kort med en dörr som någon ville ta sig in i med nyckel, och ordet va främling, kan betyda mkt, för mig betydde det att ja daniel som kanske inte är min främling längre men iallafall att han och jag snart har en nykelt till vadaeras home.

Eller Anso som heller inte är en främling, men som jag inte har träffat på väldigt länge, det kan vara så att hon förändras väldigt mkt under tiden vi inte har setts, och att hon snart är här och på väg in i min lägenhet och mitt liv för att stanna. vem vet.

Sen efter det fick jag i uppdrag att ta med mig ett papper som min matte lärare skulle skriva på samt sedan springa ner med det till nuevo igen, och så snäll och hjälpsam som jag e gjorde jag såklart det, e bara kul att få hjälpa till :) I love it!

Sen när det va klart, gick jag åter igen upp till framsteg, satte mig ner med eng-boken och gick igenom glosorna för kap 1-3 först muntligt sen skriftligt och för att inte ta det skriftliga för hand satte jag mig vid en av datorerna , dem har ju tester och prov för eng glosor. mkt bra :) och det gick väl så där, men ja inte mer en 15 del iallafall e rätt okey när det handlar omkring 200 ord så. . .

Men envis som jag e vill jag har alla rätt, för att känna mig trygg, det e ju så att ju fler ord man kan så blir det ju lättare att skriva, förstå text osv osv. . .

Efter det så satte jag mig ner för att gå igenom gramatiken, men det gick inte alls, va så seg efter att ha suttit ett tag vid datorn så det blev att prata runt med en del elever lärare osv osv. . . Väldigt mysig stämning börjar det bli där på framsteg måste jag säga, man vill liksom bara ditt, man vill inte missa nåt, det är så gymytligt, avkopplande, skojigt, ja det kul helt enkelt, samma känsla som när man jobbade , det va alltid kul att gå upp till jobbet från sin ut, eller bara att åka till jobbet hemifrån, samma sak känner man nu,det är kul att gå ditt, man har kul medans man går framåt, med matten och eng. . .

Sen vid 12 traskade jag hemåt, och eftersom man knappt kan gå någonstans mer en på ställen mig snö upp till knäna så tog det jue sin lilla stund, så jag var lagom hemma när det va dags att traska vidare till krykan på skapargruppen, så det blev ingen gröt för min del, så nu e jag allt hungrig , tänkte att efter jag skrivit klart här ta mig lite gröt sen vila en halv timme och sen plugga eng gramatik för kap 1. . .

Hus som helst, hem ta en kopp kaffe cigg, ta på sig termosar m,m och sedan traska ut i ovädret igen, nu början man ju bli van så, så jävla irriterande är det inte längre, och det bästa av allt, det är ialafall inte svin kallt ute, då hade jag klagat, men äch, orkar inte lägga någon energi i att klaga över något så onödigt som på vädret, det blir vad man gör det till, så att säga.

Väl framme i kyrkan, varmt välkommande, men sen när man steg in i rummet vi brukar hålla till i så sjönk glädjen sakta men säkert, det va sån himla nnegativitet inne i rummet, så ju mera minuterna gick dessto tråkigare blev det, nästan rastlös eller inte nästan väldigt rastlös blev jag, hade så himla posetiv engeri, glädjerik, men ja som sagt det är bara att anpassa sig, det följde iallafall inte med ut, så fort jag kom ut i det underbara ovödret kom allt tillbaka, glädjen och smilet. :D

På vägen hem gick jag med förbi affären, duma dem som aldrig har den deon jag vill ha, det blev bara av att köpa cigg, balsam och banner,

Väl hemma, blev det en cigg och en kopp kaffe, en titt in på fb, gjorde med om min profil så nu är den rosa och dan och en cool logga, en prinsessa döskalle :) yaaay.

Men om ni vill se den så måste ni installera plugin installation, så att ni vet.

Ja och resten av dagen då?

* Äta gröt.

* Vila 30 min

* Plugga gramatik i eng kap 1

* Diska

* Laga mat, det blir korvstrågan off.

* Duscha

* Slappa framför tv:en det är ju en del att se, nyheter om jag hinner bli klar tills dess, halv åtta hos mig, familjen annorlunda, och sen ett program på tv400 som jag ej kan stava till hehe. . .

Sen blir det att sova av. det kommer ev nåt inlägg till där i mellan.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L