¨

Du är de värsta skräpet på denna jord.

Sitter i mitt mörker, sitter i min ensamhet, tankarna bara flödar, du mördar min själ, du mörkar hela min värld


Du har slitit sönder mig i tusen bitar, du har fått mig att göra saker jag aldrig skulle kunna göra.


Du hr fått mig att säga saker jag aldrig skulle kunna säga.

Du har tagit all min kraft, all min ork, all min motivation, du har tagit alltifrån mig ord du inte ens kan stava till, känslor som du inte ens kan förstå dig på, riktiga känslor som du bara använder för att få folk till dig, få uppmärksamhet, kalrt som fan du inte förstår att dessa känslor är verklighet,


Bakis dag !

hej hej . ännu en mörk dag för mig. Har inte återhämtat mig en från veckans små snesteg, drack i går med.

Annars rular allt på en sin sakta tackt, har i alla fall fått lite nytt folk med i mitt liv, stackars dem säger jag bara hehhe :P ne har varit väldigt öppen med mina problem så att de vet vem de har att göra mig. Onödigt att skapa en bra bild av sig själv när läget verkligen inte e bra.


Plus så ere rätt nyttigt av för mig att få prata om det, pratar ju sällan om mina egna problem. Men nu har man fått mkt berättat e lit e skönt plus att alla tar de väldigt bra och förstående och stannar dels kvar. Många blir annars väldigt rädda och drar sig undan.


Kansk därför jag sällan pratat så mkt om mig själv. Hjälper ju helst andra. Men nu har de varit lite med sådant, har inte orkat. Suttit hemma för de mesta, så de var ett bra köp den här datorn, den har  hjälp mig mkt, dels fått suttit här och skriva av mig plus att fått nya vänner att prata med. Osv osv


Sitter ju här nu dag ut och dag in, men e roande och nyttigt att få vara lite för sig själv och bara tänka på sig själv , vilket e väldigt nytt för mig, tror nog nästa att de e en av de första gånger jag gör de faktiskt. Förutom sista året på gymnasiet.

Jaha, idag har de bara varit ångest och illamående, film och funderingar.

Ha en bra fortsatt givande helg.


/Emmsan


Du e så bra!

Du tök upp från igenstans, du bara va där, först ingorerade jag dig, men du gav dig inte, jag trodde du var en lika stor idiot som alla andra på denna sida, men det var du inte, fall sedan för dig, du va rolig, du lyssnade, och sa ditt, vilket jag gillar med folk.


Hej å hå, Du får allt å gå....

God morgon alla!

Solen skiner idag, de var länge sen har näst intill saknat den J för den ger en så mkt energi och ork speciellt till att orka palla sig upp ur soffan eller sängen. Men det har även varit skönt att det varit lite dåligt väder några dar, så man fått chansen att slå sig till ro lite grann, (slå sig till ro har väl mer varit ett önsketänkade )


När jag tänker efter så har det inte blivit så mkt ro i mitt hus.


Det har varit ett rent mörker de senaste två veckorna.


Gardiner fördragna, smuts och skit överallt, disk i köket, bordet fullt med sprit och öl flaskor +  glass fyllda med fimp. Inte så fräscht de där va?


Ja allt började för två veckor sen, en dum ideot började bråka om småsaker som slutade e ren kaus, Gap och skrit, möbler flög och tårarna bara rann och frustation som satte sig med ett rejält tryck i bröstet.

Eftre de blev de många sömnlösa nätter och dagar, haft ångest som aldrig förr och allt höll på att bara av rakt ner i min gropp som jag ännu inte tagit mig upp ur.


Efter allt detta kom suget efter sprit som en vind och var nu i veckan väldigt nära att sjunka ett snepp ner och börja om med all elände.


I söndags och i måndags blev de supa sket i antabusen och tänkte smita från den i tisdags men han hann komma fatt mig lite pinsamt.


Men mitt i allt har någon fått min tillvaro att lysa upp.


Nu när man haft långa och svåra veckor instängs i hemmet utan någon sysselsättning, fick jag en ide och de var att dra in på en chatt och vara social, jag är jue lite utav en sällskaps sjuk människa som blir tokig utav att inte träffa folk och eftersom jag har svårt att gå ut och vara social tänkte jag att a chatta lite varför inte, starten var lite trög och de var mestadels ideoter där inne en av 1000 var väl okey... Ja där dök han upp, en väldigt rar och snäll kille som fått mig på  väldigt bra humör. Han e super !


Mer en så säger jag inte heheh J


Ha en bra dag nu alla och passa på och njut av solen idag, man vet ju aldrig när den försvinner bort och gömmer sig. Hehe...


//Emmsan


En grå lite tjej som sitter helt själv.

Nu kommer allt ut tårarna bara flödar och jag vet inte varför satte mig bara ner efter en lång dag med mamma och min syster tessan har dessutom bara sovit en och halv timme och nu brast de bara efter en stund vila framför en rätt bra film black jack, den där svenska dansbands filmen ,

usch den e rörande , tänkas att sådana drama finns, ja det e väl ingen nyhet, men den filmen var droppen för mig. jag fick en sån ångest och bara grät men det var skönt,

jag satt i mitt kök och tittade ut och såg de gråa trista mörket i stan och längtade plötsligt så efter att bara krama om någon usch vad ensam och övergiven jag kände mig allta bekymmer kom som ett slag i ansiktet på mig . nu mera börjar dessa slag komma oftare och oftare vilket är ganska posetivt egentligen och nyttigt.

Att äntligen känna att de jag  orsakat mig själv, påverkan mig  
 
Det är väldigt jobbigt och tungt när dessa stunder kommer men det känns samtidigt väldigt bra för då känner man att de finns ett fel attt rätta till , att de finns något inom mig som man behöver bota. jag har aldrig känns så, jag har vetat att jag skadar mig själv och att jag inom en kort framtid kommer råka välsigt illa ut om jag fortsätter så men jag har aldrig känt inom mig att det e något fel liksom jag har aldrig hunnit regera utan bara prestera och försöka fixa något som jag egentligen inte känt något av. men nu känner jag de, fast jag ser ifo ingen väg framåt den är svart fortfarande.

Allt känns fortfarande mennislöst men jag känner äntligen hur ont de gör jag ser på nåt sätt framför mig hur mitt läge ser ut uppifrån och det e ingenn  vacker syn,

Ensam , bitter, hela jag ser grå ut, det finns inte ett enda ljus som lyser upp omkring mig.

Jag är verkligen så himla ledsen, och det gör så ont i mig.

Söndag - Städ&pysseldag -

Hejsan ! sov länge, började med lyx kaffe idag som jag fick av alex igår :) tackar de gjorde susen heheh + två cigg på de.

Sedan var det bara att sätta igång, NÄSTAN ! Robin ville först komma och ta Sitt morgon kaffe så det blev en kopp till + en massa ciggaretter för han gick aldrig, heheh . Fast jag hann fakiskt med all disk innan han kom och härjade.

Som sagt han kom hit vi rökte drack kaffe och snackade en massa skit, men det var trevligt en då.

Sen åkte vi och hämtade strykbräda och strykjärn hos pappa så det var bra att han kom för då kunde jag äntligen stryka mina gardiner och hänga upp dem, de var på tiden så julgardinerna kunde tas ner, lite väl sent på tänkt hehehe .

Ne men har tänkt och tänkt och sagt jag ska jag ska men a bättre sent en aldrig iallafall. ;)

efter de satt jag och knappade på datorn samtidigt som jag rensade garderoben och mitt i allt kom robin tillbaka och bankade på dörrn hehe :P

Så allt drog ut på tiden men blev tillslut klar efetr många moment, men hann dessvärre inte fixa med papper och bugeten men de får jag ta imorn, faaaan e två dar efter i veckoplaneringen :(


Tack för denna vecka vi ses nästa vecka ehhe :P eller nåt. ciao

Dag som natt, det spelar ingen roll , du försvinner inte.

Gråten bara kom och du var borta. Känslorna bara flödade, jag hade aldrig känt mig så kär och bortkommen.


Just i det skedet, kände jag för första gången på länge att jag levde,

Jag kände hur ont det gjorde i mitt hjärta, hur tårarna bara rann ner för mina kinder, hur besviken och arg jag var. Du väckte upp mig från min grav, det är något jag aldrig kommer glömma.


Du är den första jag verkligen känner något för, Visst att jag har många runt om mig, många dåliga och bra relationer, många speciella, många jag inte vet hur jag ska hanskas med.


Men slutändan är det dig jag tänker på, varje dag jag vaknar, varje dag jag somnar, i de stunder  jag känner mig deppig, då tänker jag på något roligt du sagt eller gjort.


På något  sätt känst det alltid som om jag har dig runt om mig, för minnena e så skarpa.



Det känns tryggt, det känns skönt och lättande ibland.


Fredag, Riktig hemmakväll.

Hallu, jag tog nog i lite i går .

Visst är ärlighet det viktigaste, men jag ser de så här att de flesta människor trivs med ärlighet så länge de får höra det dem vill höra,


När jag nu ser att ärlighet är bullskit menar jag att när man är ärlig på ett negativt sett ifrågesätts de alltid. Typ, a nu tar jag ettt extremt ex,

Om man nu i ärlighetens namn vill bli av med någon man inte gillare kan man int ebara rakt ut säga jag vill inte har något med dig och göra that´s it ne då blir den andre upprörd och ska veta från början till slut varför man känner så istället för att ta att så här e situationen ne istället ska de förklarars och uppstå disskutioner och man ska lösa de osv osv.

Men om man vrider de hela nu och säger att man älskar någon osv så väcker de nästan aldrig några reaktioner ett dumt och svårt exempel men jag hoppas ni fattar poängen.


Men nu till något helt annat, nu var de va blev nyss lite distraherad av en jävla fluga hehe

faaan då hehe, då berättar jag om dagen som gått. om fem minuter e det en ny dag jippi eller nå såndant. hehe
:P

Dagen började med en dos antabus höll på att få dubbel dos tur att jag märkte att de va nå fel med den innan jag drack den, inte för jag tror de skadar en men man vet ju aldrig.

sedan traskade man hem och stupade ner i sängen fick somvanligt för lite sömn natten innan, har ännu inte vågat prövat sömntabletten .

Runt tolv tiden började telefonen ringa vilket var bra , för att sova hela dagen var ju inte tänkt, annso fick då ett jobberbjudande så vi skyndade oss ner till stan för att hämta ut pengar som skulle ge mig, men de tog fort slut hade lite räkningar att betala, så nu e man fattig igen hehe. äsch de gör inge har faktiskt klarat mig rätt bra visst de e jobbigt att behöva tänka ekonomiskt och tänka på vad man köper osv men jag börjar bli van nu.

Imorn ska jag tom med göra upp en hållbar budget och försöka sänka ytterligare utgifter , Jag får hoppas jag kommer på någon bra lösning för att spar mer pengar och betala tillbaka mina lån.

Sedan blir der storstädninghär hemma ska rensa bort all skit som bara går, man måste ju börja nånstan nu när man ska börja om sitt liv, Allt förflutna ska städas bort och packas ner .

Inte för jag har så mycket förflutna kvar här öppe nu jag har ju inte bott här så länge men lite ordning skadar det inte att få.

Just nu tänker jag på 3 personer Som jag helst av allt vill satsa på, ne jag vill inte satsa på alla tre men dessa tre har något som gör mig varm, knäsvag, glad, motiverad, lycklig, Dem tre typer har något som jag faller för.

Alla tre e helt olika både till sätt och utseende, De som binder de ihop e vad de ger och med alla har de slutat likadant.

Det hopp jag nu har är att det blir du & jag, jag har inte släppt dig, Tanakarna kommer jämt tillbaka til dig, Det är dig jag jämför alla med, Det är bara du som kan vara barnslig på ett speciellt sett, ett sätt jag gillar, ett tllfälle då man verkligen skrattar, ett tillfälle då man verkligen stannar upp och bara ler över hur värme sprider genom kroppen,

Ne nu avslutar jag här det blev lite förkänsligt, have a good time. //Emmsan


Sanningen inge klarar av

Hur ska allt sluta. Det är många bollar i luften och jag vet inte hur jag ska hantera dem. Tre stora problem som i slutändan blir 1000 problem.

Det ena leder till andra. Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte hur jag ska göra för att avsluta allt rätt.

Vissa dar betyder dem inge vissa dar betyder de mycket Vissa dar vet jag inte om dem betyder något alls.

Alla dar ger mig olika uppfattningar och olika svar på vad problemet är eller vad det inte är.

Jag har svårt att bestämma mig för vad problemet är, Vad jag känner.

Undra vad min plats i världen är. Just nu känner jag mig väldigt rötten, blind, jobbig, tjatig Jag strålar inte för fem öre.

Jag är ingen som sticker ut längre jag är bara en i mängden, fullt med problem, missbrukare. and so on.


Jag vet inte vad jag ska säga till dig, om jag ska säga nåt till dig, Jag orkar inte vara ärlig längre vad leder ärlighet egentligen till. Ingenting!

Alla säger att ärlighet är det viktigaste, Bullskit säger jag. Det är ingen som tål sanningen, det är ingen som kan hantera den. Så varför ska man var ärlig?


Jag tycker ärlighet bara skapar bråk och tjafs , missförstånd, osäkerhet och förviring. Ärlighet leder bara till något dåligt.

Så varför ska man vara ärlig, det är något jag ska sluta med, Det är ingen som är det tillbaka ändå!


Så Bullskit till ärlighet.


Tisdag och många tankar

Det har varit en fullspeckad dag, har varit med familjen hela dagen (Mamma, Tessan, Sabine + Robin en vän e han. Vi har för en gångs skull haft väldigt trevligt, Det har varit väldigt livat vilket jag vanligvis trivs väldigt bra i men i dagsläge blev det lite för mycket för mitt.

Så när allesammans stack tog jag en lång å skön dusch som genast gjorde mig mycket piggare och gladare, men ögonen hängde ner till knäna kändes de som de va väldigt sömniga, men jag lyckades göra lite middag till mig (spagetti och kötbullar) hemmagjorda hehe :)

Efter det blev det Gossi girl, Lika bra som vanligt sedan blev det film Mitt stora feta grekiska bröllop eller vad den nu heter.
 
Jag har inte sett den men den var riktigt bra faktiskt. Den fick mig å tänka lite "för en gångs skull" hehe Och det e ju altid posetivt.

Först och främst så tänkte jag så där kommer jag säkert sluta Fast turen att de på ett ögonblick vänder till nå bra kommer jag nog inte ha, ne se nu e jag så där negativ igen,


Att de vänder hoppas jag ju självklart att det gör Men det krävs väldigt mycket utav mig om det ska ske. Jag förstår inte vart min livsglädje har tagit vägen. Den är puts väck.


Att traska runt här i min morgonrock utan smink och uppsatt hår och röka en gång i timmen om inte mer, vad e de för liv inge jag drömt om direkt, Men det är min verklighet just nu och den e inge trevlig,


Inte undra på att jag sitter här själv i min inrökna lägenhet och tycker synd om mig själv. Fan om inte ens jag gillar mitt liv vem skulle då göra de?


Jag gör ju ingenting för att få de jag vill, inte ens den jag e kär i, inte undra på att jag inte får han eller att han inte vill ha mig. Jag gör ju ingenting mer en att älta problem, ser bakåt istället för framåt, dricker och röker som ett as jag gör ju ingenting för att visa lite kärlek omtanke, att jag bryr mig jagvisar ju ingenting av mig själv bara den gråa och trista sidan av mitt liv, inget av den ljusa posetiva energirika sidan som jag faktiskt har nånstans.

Just nu vet jag inte alls vart jag har mig.
Så jag har nu bestämt mig att Lägga alla killar åt sidan, Tänka på mig själv, hitta mig själv berarbeta mitt svarta hål och fylla de med gjädje och sedan bara vänta på de ögonbilcket mitt hjärta finner ditt.

Det svåraste med allt de här är att bara släppa allt och gå sin väg att vända dig ryggen, jag vet att jag aldrig kommer kunna göra det helt hur mycket jag vill.

Att låta någon annan ersätta min plats känns även med jobbigt, Jag vill fortfarande ha min plats, spralliga partypinglan som springer kors och tvärs, hoppar och jublar full av glädje skratta högt osv, samtidigt som de här året har varit för jävligt så har det även varit mitt bästa år hittils, det har vrit fyllt med glädje, skratt nya bekantskaper allt man kan tänka sig både på gott och ont.

Därför är det väldigt svårt att släppa de, de va ett liv jag ville leva några år framöver. olycktvis blev det en snabb vändning, en vändning som kommer ta lång tid att acceptera :/

De enda jag kan är att se framåt vilket tar emot för en så länge har jag inget att se framemot, jag ser bara blankt.

//Emmsan