¨

Helt fuck up day. . .

Det blev långt samtal med Daniel igår, långt in på natten, så jag somnade väldigt sent, vaknade av klockan men kände ingen ork att gå upp, kände mig borta och hade absolut ingen lust att börja dagen med att samtala med psykologen, skulle ändå inte fått ut nåt av det, trött, sömning och sen mitt morgonhumör på det , det hade inte slutat gott :P

Så jag somnade om efter att klockan rignt några gånger, vaknade sen till vid halv elva, satte då på kaffe och tog en cigg samt så såg jag på våra bästa år. . . Nu kan jag äntligen slita mig från den serien ett tag känner jag, den har nu stannat upp lite, så nu e den inte så intressant längre. . . Får mina stunder med den serien, och jag lyckas alltid komma tillbaka till den då det händer som mest. man har dels börjat lärt sig uppbyggnaden av den serien, nu är det lugnt ett tag sen om någon månad eller två så börjar det säkerligen hända lite saker. . .

Så ja denna dag fuckade till sig rejält, ingen psykolog, ingen medicin hämtning en så länge, väntar på samtal från sjuksköterskan. . .

Inge framsteg för min del heller idag, så får ta den tid jag har nu att gå igenom alla delar och försöka planera upp en hållbar planering för plugg och vardags sysslor. . .

Inte för jag känner för det just nu, kanske blir att ta tag i det imorn, mår fruktansvrt illa för den delen med. . . Måste börja äta mer normalt. . . Så idag blir det den första riktiga middagen sen jag kom hem från Daniel. Blir dock inge märkvärdigt. Pytti panna , ägg och rödbätor.

Det ska med vikas tvätt, diska och om orken finns städa upp här hemma. Ja efter allt detta så e det nog kväller och då blir det mer bloggande, lägga upp bilder ska jag med göra, samt påbörja att skriva om mina projekt jag lagt upp för er läsare :) ;)

Och efter det blir det en stund framför tv:en och någe gott att smaska på :)

Ne nu ska jag kolla runt på lite bloggar. . .

Återkommer senare.

Kramar

Emelie L

Vilka dagar . . .

Det har varit, sen jag kom hem har allt känns som en dröm, har inte riktigt varit närvarande känns det som.

Men har ändå gjort väldigt mkt, kanske e det som känns konstigt. . . Har varit i full gång, och ångrar nu att jag gick från framsteget , kunde gott ha varit kvar till 15, men imorn då ska jag köra på, ska börja med att läsa lite  bok och göra lite uppgifter till den från halv 9 till 11 , sen göra på med engelskan från 11-12 och sen från 13-14 med matten. . .

Det blir lite olika, börjar med boken just för att det e en lugn och skön början på dagen, sen med engelskan just för att jag under helgen ska kunna kolla av och planera upp en stragedi för pluggandet likaså med matten. . .

Kolla av och sätta upp mål, nu kör jag igång på riktigt efter lite semster. . . det behövdes semester känner jag nu i efterhand, nu blir det inge mer med det först till nästa sommar, kanske inte då heller om jag börjar jobba innan jag kommer in på högskolan. . .

Det ska bli skönt att sätta upp lite mål nu under helgen, börja planera upp vardagen igen. . . Jag känner att det kommer bli en händelserik höst med mkt framgång både i studier som i den personliga utvecklingen :)

Jag börjar komma framåt, och efter att fått mkt tid med min älskling denna sommar så känner jag mig starkare en nånsin. . .

Han gör mig så stark, lycklig, närvarande och lugn. . .

Denna dag har varit konstig, först och främst vaknade jag upp 05.50 och kunde inte somna om, blev trött sen igen runt halv 9 men gick inte och la mig som jag tänkte, utan gick iväg till framsteg ändå :)

Det va den nya musiken som lockade mig ut i det gråa och trista vädret. och väl på plats fick jag mkt gjort och tankarna kring mitt måeende, handligar och min styrka som jag hade för några månader sen komma upp tillbaka till ytan.

Känner mig glad över det.

Jag känner mig inte alls lika misslyckad som jag känt då och då under vår och sommaren, känner mig inte alls lika deprimerad som jag gjort i mellan åt, jag känner mig stark och målmedveten just nu. . . Jag vet vart jag ska klättra mig upp och det ska inge/inget kunna hindra mig till, det kommer inte bli lätt och fler nedgångar kommer komma på vägen det vet jag, men ska då försöka bita ihop mer en vad jag gjort under denna vår, försöka kämpa och göra nåt istället för ingenting, så som att ta och läsa en bok eller skriva på min egna bok istället för att plugga. . . Jag har ju den möjligheten så ska ta vara på den, för jag vill verkligen inte gräva ner mig igen, lyckades ine helt denna gång, men ska inte lyckas med det alls nästa gång. . . Kommer dessa stunder igen, så ska jag prata om det, inte för mkt men lite, göra nåt annat istället för ingenting, det e mitt mål ifall det skulle dyka upp olust och omotivation , nedstämdhet m,m.

Jag ska med börja skriva mer en bara om min dag, ska skriva om min process, mat och hälsa.

För det e det som är det viktigaste i mitt liv just nu att få detta att fungera, och ska dela med mig av all info och av alla böcker jag läser samt lägga upp uppgifter som man kan göra helt på egen hand. . . Har valt att skriva om detta för det e många som lider av att inte ha ett fungerande liv oavsett om det gäller missbruk, ohälsa, nedstämdhet eller bara har olust till allt. . .

Väljer att skriva om detta för det finns så himla många och lätta knep för att få ett fungerande liv utan framgång och pengar. . . Det som gör ett liv lätt att leva e bra sömn, självförtroende, självkänsla , god sömn, aktivitet som träning, vibbning, promenader, löpning eller annan aktivitet som man brinner för eller kan börja brinna för.

Jag kan berätta vad jag är för person utanför studier och missbruk , för det e ju den personen ni känner till mest.

Utanför den bubblan så e jag en väldigt psykologisk människa, jag gillar verkligen att gå till botten med det bästa, jag är en riktigt tänkande och planerings männsika. . . Jag älskar att gå till botten med allt möjligt och sedan få fram en hållbar lösning på det mesta, det e sällan jag inte kommer med en lösning på vad det nu kan vara. . . E väldigt bra på det.

Jag är med en människa med sinne för konst, älskar att fota och leka med bilder dock så gör jag det alldeles för lite men den tiden kommer komma den med.

När jag säger att jag har ett sinne för konst så menar jag lite olika saker, när jag tex ser på en bild oavsett om den e ritad eller fotad så ser jag så mkt i bilden om det verkligen e någon som ritat den eller fotat den med känsla och verkligen vill säga nåt med bilden. . .

Jag faller även för en konstnärlig person för dem har ett speciellt tankesätt, ett mycket djupgående tankesätt och har alltid svar på tal och är oftast väldigt posetiva och lägger verkligen engerin på att lösa saker en att strunta och ge upp som väldigt många gör.

Musik tycker jag med om väldigt mkt, men vill lära mig mer om musikens histroria , vill verkligen "lära känna" dem som jag lyssnar till liksom så med skådespeleri, vill lära känna skådespelarna mer och kunna mer om både sång artister och skådespelar, därför så tänker jag skriva mkt om det senare när jag avslutat mitt första skrivar projekt.

Så ni har mkt att se fram emot :) ! :P

Nu ska jag slö surfa vidare lite . . .

Återkommer senare.

Kram

Emelie L

Helt slut !

Sönder stressad känner jag mig, har inte suttit still en sekund sen jag vaknade tills vi såg på film och efter filmen har jag varit i rörelse . . .

Kul, men eftersom jag inte riktigt e så van att röra på fläsket så blir det nästan en motgång mot mig . . .

Men jag ska inte sluta röra på mig, ikväll blir det lugnt se på tv och duscha. sen sooova, kommer somna tidigt känner jag.

Och imorn är det en ny dag igen, den kommer bli lång känner jag, ska vara i skolan från 9-15 sen ev. vibba.

Ska med börja promenera så innan det e dags att tillaga lite middag ska jag ta mig en vända.

Det blir inga bilder ikväll, det får vänta tills imorn, för e för trött för det nu.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Mycket har blivit uträtt idag, och mer därtill :)

Hej på er allesammans, idag e det onsdag, och det började inte så bra, försov mig kraftigt, vaknade halv 11 såg då på våra bästa år, soterade tvätt, gick ner och la i en maskin, gjorde mig i ordning för dagen, bild på min onsdags outfit kommer senare samt lite bilder från gbg :). . .

Har hinnit med att posta brev, shoppat och hämtat ut medicin, sitter nu och  väntar på pappa och samtal från syd, så att jag kan lämna in min medicin. . .

Pappa och jag ska snart åka iväg och handla och en massa nyttinytt (nyttigt) ska inhandlas, sen förbi mormor en sväng och hämta protein drinkar sen hem lägga i en ny tvätt och på vägen hem ev åka förbi syd och lämna den uthämtade medicinen. . .

Denna dag rullar på bra, I LIKE. . . hatar nu förtiden dessa slö timmar som oftast  kan dyka upp udner dagarna som går.

Men inte denna dag :), efter pappa och jag varit ute och flängt, så ska vi hem till han och se två avsnitt av en gamal serie, graven heter den :) vi ska ha de som vår grej på onsdagar, efter att vi handlat se två avsnitt av graven. . .

Ja det va min förmiddag och lite av eftermiddagen. . .

Återkommer senare med mer spännande ditaljer om dagen. . . :P

Kram

Emelie L

På väg hem :(

En stor ledsen min e det för min del just nu, det e riktigt tråkigt att åka hem, jag och daniel har klickat så bra denna vecka, vi har haft väldigt roligt ute på tu man hand, mysigt, lugnt och skönt det har varit en varierande "vecka" nästan en vecka.

Är så kär och galen i han just nu, allt har varit lite på lägre nivå några veckor nu innan jag kom til han, men nu har allt vänt och det gör ont i mig att lämna han nu :(. . .

Samtidigt ska det väl bli kul att köra igång, men vill kunna göra det med daniels närvaro. . . Kommer sakna honom så himla mkt.

Ha inte så mkt att skriva just nu det kokar i mig angående person.

Skriver mer sen vad detta handlar om. . .

Kram

Emelie L

Måndag & e ledig :)

Då va det en ny vecka igen, och börjar den med två lediga dagar, idag och imorn, sen kör jag igång på riktigt med pluggandet, vibbningen och allt som hör till det vardagliga livet. . .

Det ska bli skönt att köra igång igen, utveckla sig i eng och matte, få bra betyg förhoppningsvis, det ända jag nu väntar på är mitt körkort tillstånd som jag ej har fått men tror det kommer dennna vecka, det e det ända som fattas i mitt liv nu, körkort tillstånd, övningsköra och plugga teori samt klara körkortet, jag känner att jag kommer kunna leva länge på det klargjorda "projekt". . .

Det är en seg dag idag, men ska snart göra mig i ordning för dagen, se två avsnittav en gamal serie med daniel sen ta mig en liten promenad runt i området, få se sen vad som händer, det blir nog en lugn kväll framför tv.en och god mat :)

Det va allt så länge.

Kram

Emelie L

Söndags mys och regn ute . . .

Perfekt, det blir film och serier ikväll, as härligt att bara vara hemma och seg och bara njuta av lugn och ro :)

Det har varit ett bar väldigt underbara dagar här hos min älskling, känns som en ny gnista tänds inombords.

Dessa dagar har vi utvecklas mer tillsammans, vi har tagit oss tid till att umgås på tu man hand, och det fungerar perfekt, därför känner man sig som nykär återigen. . .

Det har varit lite upp och ner för oss ett tag men det har vi tagit oss igenom och jag är så kär som aldrig förr. Älskar min daniel så himla mkt, känner mer och mer att det e vi , vi hör ihop och om jag ska vara ärlig så tror jag vi kommer hålla ihop väldigt länge jag tror aldrig vår gnista mellan oss kommer slockna, den kommer glöda länge länge, tror det e för att vi tar det lugnt tar allt i tur och ordning, och ju mer vi testar oss fram dessto mer känner man att vi passa ihop i alla lägen, känns väldigt härligt att känna den känslan :)

Det va allt för denna härliga regniga och mysiga söndagen :)

Kram

Emelie L


Ullared i stora lass :P

Idag har det varit en riktigt härlig sommar dag här i gbg, och då ska man verkligen tar vara på en sådan dag, för det kommer inte in många sådana dagar iallafall inte när jag e här. . .

Så jag har varit en runda själv i området och promenerat lite, köt lite frukost till daniel och mig, kände mig verkligen hemma i detta området för en stund, folk hälsade och dem på bageriet va mkt mkt trevliga :)

Det kändes för en stund att man gick runt i en lite en by där alla känner alla, det va en mkt trevlig stämning ute och man kunde bara inte sluta le :)

Humöret tog jag med mig hem, då satte vi oss på balkongen och åt frukost, sen spelade daniel lite och jag tittade på , det gällde en liten stund sen bar det iväg ut och uträtta lite ärende sen tog vi en trip till ullared. . .

Det e första gången jag och daniel gör nåt ihop, nåt sånt, och vi hade riktigt trevligt tycker jag, vi har haft en väldigt mysiga och fin dag tillsammans.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

På väg bort.

Halloj, på er alla, ja nu e det dags för trippen ner till gbg, sitter nu på tåget, e så jävla rök sugen, och kommer heller  inte åka detta inter city tåg nå mer ingen jävla ac . . . så jävla varmt och äcklig luft e det här inne . . .

Ja mer roligt för man inte här , vet ej vad jag ska skriva, det blir en slapp kväll med snabbkäk och ev nån film när jag kommer fram.

Imorn ska vi till ullared : hehe, ska bli kul att bara åka ditt och kika. . .  efter det så blir det hem och handla mat och laga mat tillsammans, samt städa upp efter röran han har åstadkommit under sina lediga dagar hehe.

Aja , återkommer senare med mer roligheter.

Ha det fint alla läsare.

Kram

Emelie L

Det gäller att bestämma sig.

Denna vecka har inte riktigt blivit som jag tänkt mig.

Det va inte så lätt att gå tillbaka till det normala igen, jag som längtat att börja studera igen, komma in i vanliga vardags rutiner igen. . .

Men det har bara inte gått, har inte haft någon ro i kroppen, har varit rastlös och sätt till att hela tiden göra något och att vara med någon för att slippa tänka på att prestera och grummla över att jag varför jag inte gör det.

Eftersom jag mått dåligt från i torsdag så tyckte jag att det vre en bra idé att boka en tid hos psykologen.
Och där kände jag rätt, det va väldigt skönt att få ut sina agritioner, känslor och mkt mer.

Och det jag tog med mig därifrån va att försöka lägga lite av det jag bär inom mig åt sidan, fokusera och tänka på framtiden vad som är bäst för mig, och sen verkligen bestämma mig och köra på.

Hon påminde mig om att när jag verkligen bestämmer mig för något så går allt vägen, då kör jag på och slutför allt.

Det kommer inte vara lätt att bara bestämma sig, men att tvinga sig själv även om känslorna känner något annat.

Så jag ska köra på det, från och med nästa onsdag då ska jag ligga i, försöka hitta kicken igen av att plugga och gå framåt.

För en annan sak och sa som stämmer bra in, e att en missbrukare letar alltid efter kickar, roligheter utan några ansträngningar, det ska bara slyta på, allt ska vara roligt och okontrollerat.

Och så känner jag nu, att sitta där på framteget ger inte mig den kicken jag behöver, jag har levt fritt nu lite under sommaren / semestern och det e ev svårt för mig att koppla bort och fortsätta in i vardagen igen , kämpa och komma framåt. . .

Men ja som alltid så känner jag mig lättad efter att samtalat med henne, jag känner mig mer klar i huvudet, och mer motiverad till att gå in i vardagen, tänka på vilka vad följderna blir om jag tar tag i vardagen igen och börjar prestera i nåt som berör mig och min framtid.

Men nu fram till onsdags kväll ska jag leva ut i det fria en sista gång innan allvaret igen börjar. 

Sen jävlar i namma ska det bli plugga av och prov ska skrivas och jag ska komma framåt i både studierna och med mig själv. . . Dags att resa sig återigen !

Nu är det inte många timmar kvar tills jag beger mig till gbg, det ska bli otroligt skönt att få träffa min älskling ingen , Längtar så att bara få kramma om han och ligga i hans famn och mysa framför tv.en :)

Det va allt så länge, återkommer senare.

Kramar

Emelie L

Första dagen efter semestern !

Ja då sitter man på framsteget igen efter två veckor semester, egentligen påbörjades allt igår, men försov mig och hade sen ingen lust med att gå när jag vaknade. . .

Har varit deprimerad sen torsdagen, Det alla dessa förändringar som förvirrar till allt, e suoer känslig har jag märkt det e nu tredje året i rad som jag är som mest deprimerad mellan maj till angusti månad. . .

Allt började ju i maj, nåt hände vet inte vad, blev super deprimerad lusten fanns inte alls, men kämpade på rätt bra ändå så det går ju lite framåt om man jämför förra året och förr föra året, har inte riktigt deppat ihop, men har varit nära många ggr, men från förra tordagen till idag har det varit förjävligt, mått dålig och fattat dumma beslut, e väl inte ritkigt helt på topp tror att det kommer vara så här upp och ner till september månad. . .

Känner mig något gladare nu när jag har besök av mor min och syster tessan, somnade hyfsat tidigt igår fast har sovit dåligt men vaknade av mig själv sju helt otroligt, det e nåt med att vara kring människor, ha besök jag blir mkt mer avslappnad och känner hyfsad ro i kroppen , gick upp fixade mig, satte på kaffe åt tom med frukost, diskade och kom iväg runt kvart över 8, men jag har inte ännu påbörjat någe plugg , för det känner jag ingen motivation till ännu, sitter nu och läser en bok som mia törnblom skrivit, den handlar om självkänsla och det finns även övningar till boken som jag ska jobba med, det e väl dags att påminna sig själv igen och jobba ytterligare mer med sin personliga utveckling. Det e v äl det jag kommer hålla på med denna vecka och nästa vecka, sen kommer jag nog vara redo att påbörja plugga vidare :)

Kommer även skriva om boken och lägga upp övningar för er som e intresserade samt så ska jag med skriva om hälsa och kost som jag nu lovat ett tag, men ska ta mig tid till det nästa vecka. . . Så håll utkik då :P ;)

Ne det e väl dags att återgå till läsningen igen.

Ha en bra dag allesammans.

Så återkommer jag lite senare.

Kram

Emelie L


Uppe väldigt tidigt idag.

Vaknade till första gången runt halv 4, sen snosade jag fram till 6 tag gick då upp och tog mig en kopp kaffe och cigg. La mig en stund efter det men lyckas inte somna om.

Så ja denna dag kommer bli lång och e riktigt trött i kväll förhoppningsvis, så att jag somnar till tidigare en vanligt så att jag kommer upp tidigt på söndag så att jag somnar tidigt på söndag för sen på måndag e det slut med att sova länge, allvaret körs då igång :)

Samtidigt som jag känner att det kommer bli skönt , så känner jag mig nervös, det kommer bli två tuffa veckor med att komma in i allt igen. . . Och det kommer nog ta hårt på psyket, men ska kämpa mig igenom detta, för sen om bara två veckor då e jag nog inne i allt igen. . . Gäller att ha tålamod och stå ut dessa veckor.

Ska även med åka till gbg nästa torsdag och vara kvar tills på måndag eller tisdag, tror det lir måndag för då har jag bara gått miste om två studie dagar. Lika bra att inte missa mer en så.

Men det bli inte som tänkt  mig och planerat, skulle ha jobbat nu med matten över semestern och sen repitera nästa vecka och sen göra prov veckan där på, det blir nog att göra prov vecka 32 istället.

Och med engelskan, ja det blir bara att göra på med gramatiken och öva ord tills det sitter som en smack, för kap 1. . .

Engelska A har jag märkt att det e mkt ord bara, mkt gramatik eller repititon av den från grundläggande eng, och ja vist jag har koll på det men blandar ihop en del, så det bli att köra på hårt med den med.

Nu ska äntligen allt sitta som en smack ska kämpa väldigt hårt nu med både matte och engelskan.

Och ser fram emot det, för jag kommer lära mig så himla mkt, och kommer nog säkert bli väldigt bra på eng om jag verkligen ligger ner tid på det.

Det känns nu som lite mer allvar, nu har man påbörjat lite smått med grundläggande eng samt matte a.

Man har med väldigt mkt konsentrera sig på att bli stabil som människa, skapat vardagliga rutiner, jag har nu lagt grunden till att fortsätta upp på nästa nivå.

Jag tror nu att jag har lagt mkt energi på mig själv på att bara komma upp på morgonen har varit ett kämparinstinkt.

Men nu e jag klar med detta, med grunden till att bygga på mera.

Visst nu kommer jag få börja om lite smått två veckor innan jag kommer in i allt igen, men så är det väl för alla efter en semster oavsätt om man har studier eller jobb, så är det alltid trögt första veckorna.

Denna höst kommer bli spännande. Dels för att jag inte riktigt vet vart allt kommer bära mig, jag har inte den kollen, jag vet bara vilken väg jag vill gå, sen om jag klarar mig det får ödet bestämma.

Allt kommer med bli så mkt annorlunda, i både studier och jobbet med mig själv. Jag e på väg upp till steg tre.

Just nu står jag i det stadiet, att jag inte riktigt vet vem jag e och till vem jag kommer utvecklas till.

Jag står och väger mellan det förflutna och framtiden.

Jag har inte riktigt hittat mig själv, känner att jag inte riktigt har humm om mig själv.

Men det kommer bli en väldigt spännande utveckling.

Jag känner även att jag kommer kämpa som aldrig förr, jag känner att kroppen vill det.

Jag vill utvecklas, skaffa mig goda kunskaper i ma B och eng A samt ta körkortet.

Min plan just nu e ingenting, jag har mål men ingen plan, eller dem två närmaste veckorna ska jag göra det jag skulle göra under semestern. Men längre en så vet jag inte hur jag ska gå till väga, det visar väl sig. Jag vet ju med att planering under några veckors tid inte fungerar, utan jag ska ta vecka för vecka helt enkelt.

Jag har med bestämt mig för att skriva om min utveckligen och hur jag tar mig igenom denna process. Jag gör det mkt för mig själv , men även för er som läser och kanske dessutom e på samma stadium och inte riktigt vet hur ni ska gå till väga.

Ska även skriva om god hälsa som har väldigt stor betydelse i allt vi gör.

Jag ska statsa på att göra det imorn tänkte jag. . .

Ja det va nog allt så länge.

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Ensam. . .

Känner mig så ensam, igår va det en jobbig dag, idag känns det lie bättre, men saknar sällkskap, det va längesen jag gjorde det.

Idag har jag inte gjort nå speciellt, vaknade till lagom till våra bästa år, sen efter det somnade jag som en stock igen och vaknade runt halv tre.

Fick en fin överraskning i brevlådan, nya jotex och det fanns rätt så bra urval, så gjorde en beställnings lista så i slutet på agusti så ska jag beställa lite fin fint :) Lite fin fint höst pynt.

Känns tragiskt att tänka på hösten just nu, men längtar samtidigt.

För nu känns det så tröttsamt och plugga, jag som skulle pluggat en del, men kände efter några dagar semester att jag ska ta vara på den, vila, sola och bada, bada har jag dock inte gjort en och det blir nog inte någe med det

Men solat av har det blivit så nu e man brun och fin till hösten, ska med passa på hela helgen och sola om vädret tillåter det.

Sen kör mina vanliga vardags rutiner igång, ska bli skönt men det kommer bli jobbigt dem första två veckorna känner jag på mig.

Men jag har sen tidigare en bra planering hur jag ska gå till väga med engelska hur jag på bästa möjliga sätt ska utnyttja denna tid med att lära mig engelska ska satsa på vg nivå. . .

Semestern i sin helhet har varit väldigt bra, vissa stunder mindre roliga vissa mer roliga, men det bästa av allt , jag har hunnit med att umgås med dem som betyder mest i mitt liv, så som daniel, annso, det va även väldigt att få träffa hennes syster samt moster.

Den kommande veckan kommer även mamma och tessan hit några dagar, vi ska även hälsa på mormor så jag får träffa henne också.

Pappa och jag ska från och med nästa onsdag dra i gång och se på en serie, vi ska se två avsnitt av den varje onsdag i en månad så jag hinner även får tid med älskade pappsen.

Dem jag dock inte träffat så mkt e syster madde och julia, fast var där en helg den sommar så jag räknar in det också men hade velat mer, men tiden har inte funnits.

Martina min älskade vän, henne har jag heller inte hunnit träffa och det suger hade velat det.

Men annars så har sommarn och ledigheten varit okey. ledigheten har varit underbar innan den så va bara två veckor innan ledigheten okey. Kändes som mitt liv började lyftas lite efter nästa tre månaders deppighet.

Ja det va en tuff vår och en tuff början på sommarn, men nu känner jag mig utvilad och peppad att börja prestera igen, det ska bli kul att komma tillbaka i vardagen.

Hoppas jag får in lite bättre matvanor, mer träning och blir mersparsam.

Denna höst planering eller mål snarare e :

* Fixa så jag får mitt körkort.

* Inrett klart v-rum och hall.

* Tagit mig igenom engelska A med bra slutbetyd och att det sitter som en smack :)

* Tagit mig igenom matte B med bra slutbetyd och att jag fått en förstålese för matten som kommer sitta livet ut :)

* Sluta röka.

Jag ska inte snabba mig utan göra det jag hinner det viktigaste e att det sitter.

Det e mina mål denna höst.

Nu kommer det lite vår och sommarbilder av 2010 :)



Början på mars, syster tessan fyller 17 år :)



Mamma.



Alkoholfritt för mig , vatten med citron, muuums, det e faktiskt det godaste man kan dricka till mat, i detta fall väldigt god pizza :)



Mamma försöker modella :)





Mamma väldigt goda tårta :)



Detta måste vara någonstans i mitten av mars.



Nya sängen köpt och uppskruvad :)



Mys pys dag :)



Sista dagen i paris, va hur härligt som helst att sitta där på trappa i sol och värme och titta på folk :)



Operan där vi satt våra sista timmar innan resan hem :( Älskade paris.



Hemkommen och dags för en tur till mamma för att fira hennes 47års dag :)










Första riktigt soliga och varma dag. . . Lett kläd med andra ord under den inte så himla varma jackan.



Valborg.



Grönskan började blomma ut, så himla fint e detta träd.



Men själv verkar man inte så himla glad :P



Väntar på pappsen.



Hemma hos madde och julia i deras nya hus, eller nya och nya dem har bott där ett bra tag men för mig som inte varit där så blir det , det nya huset :) denna helg fick man även sin första solbränna :)



Hade nog inte så värst kul denna dag hehe :P



På väg till syster bines student.





Rätt så roliga blev dessa bilder, därför satte jag upp dem :D







Jag och daniel på väg till gbg , första resan hem till han, den va varm och svettig, men helt klart värt mödan. . .



Första dagen som jag följer med daniel på hans arbete. sol uppgången va detta.





Solned gången samma dag.



Stopp för att äta på donken innan sov dags.



Hem kommen från gbg , gick direkt i väg till vilsta efter jag vaknat.





Träffade annso efter några timmar, hennes syster och petri e med, med, samt lilla moster :)





Jag igår, då blev det en trip till vilsta själv, men det gick bra, va så skönt så att ligga och bränna sig brun :)



Det va allt för idag. . .

Kramar

Emelie L

Annso har lämnat mig :(

Heheh, ja det där lät jue, hon och hennes syster åkte fem i morse och jag måste ha sovit som en stock, har inte ens regerat på att dem gått upp och åkt iväg, tråkigt, för hann nu inte ge en hej då kram.

Det e väldigt trist nu när dem åkt, har varit väldigt kul att ha dem här, har varit mysigt att haft sällskap dygnet runt. och nu sitter man här själv igen, skit trist, inge kul alls :(

Så vad ska jag göra denna dag då och reste av dagarna som e kvar på min semester.

Ingen aning, mamma kommer heller inte först på lördag eller söndag, och det e fint väder och jag har ingen att dra iväg med till vilsta, vet ej om jag har lust att lägga mig själv där, moster e med borta, hon och kusinen fick en gratis resa med viking line båten. men dem kommer hem ikväll så får ev sällskap helgen ut i vilsta om vädret tillåter det.

Men ja idag då, tråkigt som fan kommer det bli.

Ska ialalfall vibba kl halv 5 så nåt har jag att se fram emot, fast det varar bara en kvart.

Ja vi får väl se vad jag hittar på.

Ha en bra dag allesammans så återkommer jag med lite somriga bilder senare :)

Kram

Emelie L

Så jävla härlig dag har det varit :)

Idag har det varit en rik tigt härlig dag, gick upp redan kl 8 och har hållit i gång sen dess, möblerat omranden  kunde inte ha så som jag möblerade i köket, så halv nio började jag med det, sen små vilade jag lite började tvätta, sett på våra bästa år, ner på stan med anso, sen till stranden med annso låg där några timmar, sen hem åt och nu sitter jag här har även besök av annsos kompisar här fast dem ska snart röra sig.

Ikväll blir det väl att duscha, se tv sen kommer jag nog somna tidigt.

Det va allt för idag. . .

Kram

Emelie L

Uppe tidigt idag.

Jajjemen, drömde nån hel skum dröm så jag vaknade till hastigt. Gick direkt upp satte på kaffe och tog en rök.

Ska snart lägga mig ner och snosa lite fram till våra bästa år börjar. Skönt att det e svalt och mulet idag, blir en vilar dag hela dagen :) Härligt !

Ha det gött så länge så återkommer jag senare idag.

Kram

Emelie L

Vuxen varning :)

När jag gick med i tuna projektet så tog vi upp det, att när man börjar bli vuxen, har sina rutiner i vardagen osv, så tar man oftast ut sin vila under helgen, och sen kör man på bra mån, tis och ons, sen vänder orken och engerin neråt och man blir tröttare onsdag , torsd och sen fredag och då e det helg och då tar man ut sin vila.

E man yngre så börjar man festa ons, fre och lörd eller gör nåt annat kul, och sen tar man ut sin vila sön, mån och tisdag och sen e man igång på fysiskt och psysiskt.

Det va har varit så nu förra veckan och denna vecka att jag varit mkt piggare mån, tis och sen blivit trött och seg på ons kväll

Denna vecka e det med så, börjar nu känna mig trött och orklös, men ska kämpa mig igenom hela veckan, men imorn blir det nog lite lugnare en dem andra dagarna, vila, tvätta och sen ta en eller två promenader.

Det blev stranden idag en stund för sen fick jag en jävla mensvärk mitt i allt så jag gick hem efter en timme, sen lagom halvvägs hem så går det över såklart, blev sen en lugn kväll hemma, har möblerat, diskat, ätit, duschat och sett på lite tv . . .

E nu tok trött så det blev att sussa snart. . .

Sussa gott , gott folk :)

Kram

Emelie L

Härliga dagar. . .

Med sällskap av anso och hennes syster, dem kom till mig i måndags, det blev sola av hela dagen, igår med solade vi en stund på eftermiddagen.

Vi gick med och shoppa lite på stan och åt mat, eller dem åt mat på donken, jag tog en banan milkshake :)

Sen blev det film på kvällen, love happenes eller hur det nu stavas. den va seg men väldigt bra, och en till som e as bra e rember me, as bra men seg den med, men den måste ni kolla på.

Vädret håller i sig idag med , härligt för då blir det en till vända till stranden, sen har jag vibbning kl halv 5 :) ska bli härligt. sen vet jag inte vad som händer mer denna dag, blir nog lugnt.

Lägger upp lite bilder från stranden och annat, lite på de nya köpen ev :) senare ikväll.

Ha en bra dag ute i värmen :)

Kram

Emelie L

Det skulle bli regn.

Allt försvann somvanligt igen, när jag skrivit klart . . .

Faan. aja skit samma, gör ett nytt försök igen.

Ja det skulle,  bli regna idag, men det verkar inte bli det, härligt ! :)

Men vi får väl se, om det håller i sig fram till tolv, om  så ska jag ta en promenad till vilsta idag med . . .

Hade en mysig dag igår med sällskap av moster, anso hennes syster och petri.

Efter stranden köpte vi pizza, åt och tog det lugnt handlade lite senare på kvällen, duschade och såg fotbollen såklart. Det va en mkt frustrerande match eftersom spanien hade väldigt många lägen att göra mål på men lyckadades igen, men till slut så gjorde dem det avgörande målet Häääääärligt :)

Det blev med sent med att sova, det va så jävla varmt här inne i natt sen tre pers på det, så man har sovit lite si så där men det gick och tidigt e jag med öppe :)
 
Det va nog allt så länge, sorry att det bara kommer en massa vadags görande på blggen just nu, men har inte så stor lust att skriva om så mkt annat just nu, men det kommer nog tids nog :)

Ha de bäst alla läsare.

Kram

Emelie L

Hemkommen från gbg. . .

Kom hem igår, fan fick pang pris på tåg hem 300:- bara med x2000 och det tog bara två timmar härlig, til k.holm då vill säga sen 40 min hem med bil därifrån, men det va helt okey. . .

När jag kom hem så kollade jag upp tvätt tid, första gången det fanns en tid när man ville tvätta så jag hann med att tvätta två tvättar så nu har man alla sina kläder rena :) sen på tisdag ska jag tvätta påslakan och handdukar :)

Såg även på fotbollen igår, brons matchen, nu har man ju sett några matcher hos daniel och jag kommer fort in i saker så nu ville man jue inte missa denna match heller, och idag e det final :) ska se den med.

Mer om denna dag , ja jag ska väl snart dra mig till vilsta och sola, moster ska ditt snart med, sen kommer ev anso och hennes syster lite senare :)

Det kommer nog inte hända så mkt mer en så, sola, handla , laga mat diska duscha blogga och sen se fotbollen :)

Återkommer senare.

Kram

Emelie L

Segis idag.

Idag e jag hemma hos daniel medan han jobbar lite extra, så idag har jag fått sovit , sett på våra bästa år, men nu blir det segt, har inte så mkt mer att göra mer en att sitta här innan och slö surfa , funderar på att snart ta mig en dusch och ev sen ta mig en liten promenad runt området.

Saknar daniel. och imorn blir det hemgång, ska bli tråkigt, men behöver det så att jag inte kommer ifrån pluggandet, det gick inte alls att plugga i bilden, dels lät det mkt och skakade så det gick inte alls å skriva så mkt därför åker jag hem en vecka tidigare, hade varit en annan sak om han varit ledig, men men, det e ju inte direkt sista gången vi kommer ses. . .

Ja ne, okrar inte skriva så mkt mer just nu. . .

Återkommer ev senare

Kram

Emelie L

Seg & trött idag

Idag har det varit en seg dag, gick dels upp tidigt så det blev att sova / vila några tillfällen i lastbilen. Vi kom hem rätt tidigt, vi båda har duschat och snart ska vi hämta hem kina mat och sen se på fotbollen, få se om jag orkar hålla mig vaken genom hela , igår gick jag och la mig efter en timme knappt.

Jag e så trött att jag inte orkar skriva så mkt mer, men ska berätta mer sen när jag kommer hem och får tid över till det.

Ha de bäst alla kära läsare.

Kram

Emelie L

Det blev inte en vecka i lastbilen :)

Hej nu har jag följ med daniel i bilen två dagar, det har varit helt okey och intressant att se vad han jobbar med.

men en vecka får räcka känner jag, men idag och imorn kommer vi få sova hemma, så det blir bara att sitta i lastbilen under dagen, känns skönt, komma hem, duscha , sova sitta lite vid datorn, blir lite omställning och det e härligt.

Vi e hemma hos Daniel nu det blir en lugn kväll med fotboll och ev lite film.

Igår så läste jag igenom häftet om kost och hälsa som jag fick av nuevo så jag ska påbörja att skriva om det denna vecka ev nästa vecka få se, men det va mkt intressant, mkt visste man redan men vissa saker hade iallafall inte jag någon koll på.

Återkommer ev senare.

Kram

Emelie L

Kväll och en dag har gått.

 Halloj mina vänner då uppe, och vi har inte haft så fint väder som vissa söder upp har haft. det har varit grått och regn, men nu börjar blå himel och sol komma fram , lagom tills man ska lägga sig :(

Det har varit en lugn dag hela dagen, det har varit skönt, men blev väldigt rastlös runt 14- 15 men gick då och handlade mat, vila lite, lagade mat, diskade och nu har jag precis sett på one three hill som tydligen har börjat igen, trot jag inte har missat nåt avsnitt sen förra säsongs avslutningen här i sverige, men hatar att dem inte gör reklam för att serien sätts igång. samma sak med greek, såg slutet av det och tyckte inte jag kände igen avsnittet, ska kolla nästa söndag om det e fortsätningen sen sist hoppas ! :)

Och imorn börjar allvaret igen, ingen mer frihet :P . . . Ska sätta igång med pluggandet igen, hoppas det bättre denna vecka med det.

Ska med gå igenom ett häfte som jag fick på nuevo, så ska läsa det, det e ett häfte full med värdefulla tips och råd och förklaringar om kost och hälsa, så det bli med uppgift denna vecka att ta mig igenom det samt dela med mig till er kära läsare för er som vill :) så det blir det och studier nästa vecka.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Första dagen borta från hemmet.

Det va väldigt längesen jag va borta från hemmet iallafall så här långt bort. Trodde det skulle bli jobbigt till en början, men ikke, känner mig som hemma här, det e inte så stor skillnad, känns även skönt att vara hemifrån man känner sig lite friare nu, vi har haft en lugna dag igår och lugn dag idag, det har varit riktigt härlig, fotboll, lite film igår och idag :)

Just nu nappar Daniel lite, så jag passar på att surfa lite, resten av denna dag blir lugn och skön, snart ev äta lite mat, ev se på en film, sen runt kvällen blir det att åka iväg med lastbilen, ska bli kuldet med, tror det kommer bli riktigt mysigt :) kul att han jobbar och jag pluggar och ändå e tillsammans :) Det e inte många som kan göra så.

Ja , jag har inte så mkt mer att skriva för tillfället, återkommer senare med ett inlägg.

Ha en bra dag.

Kram

Emelie L

E nu framme i gbg.

Efter en jävligt svettig resa ner . . . Hatar verkligen varma bilar. Det e fotboll nu som daniel ska se på så jag passar på att slösurfa lite.

Det e skönt nu när vi äntligen e framme, skönt med att komma hemifrån och släppa kontrollen över mig själv för en stund.

Jag har faktiskt inte så mer att skriva för tillfället, e med rätt trött nu efter resan så det blir att nappa lite en stund :)

Kram

Emelie L

Gud vad jag har legat i idag :)

Ja denna dag har jag legat i precis hela dagen, en dags som denna det e så jag vill ha det varje dag, i veckorna iallafall.

Det e skönt att göra saker, tiden går och det bästa av allt, man tänker inte alls så mkt. Det e skönt, speciellt när jag är en sådan tänkar freak.

Denna dag har jag ifo haft pluggandet i eng i bak huvudet, men det har inte stört mig, har mellan varven tänkt lite och har faktiskt tom kommit fram till hur jag ska lära mig som bäst. Och få se om jag hinner att påbörja idag, få se också om orken finns. . . Trolivgvis blir det att tajma in att sätta mig ner med eng imorn när älsklingen min ska se på fotbollen. Troligvis blir det så. . .

Jag har nu städat och handlat och ska snart ta mig en promenad till pappsen för att hämta nya wallander :)

Sen hem och ja jag vet inte, vänta på att daniel ska ringa så jag kan börja med maten.

Det va allt så länge, få se om jag hinner med ett till inlägg innan Daniel kommer.

Kram

Emelie L

Det mesta gjort innan daniel kommer. . .

Kommer nog hinna med ännu mer en tänkt för han kommer senare en väntat.

Ska nu bara ta det lugnt tills jag ska gå till syd och hämta medicin och ta antabus. sen handla mat tills ikväll, och jordgubbar med grädde :)

Sen när jag kommer hem så kan jag ju städa som jag inte trodde jag skulle hinnan, och se om det finns en tvätt tid så jag hinner tvätta lite underkläder som gått åt sen jag tvättade sist.

När jag e klar med det få jag se hur mkt klockan e, om den e rätt lite så ska jag ta och gå igenom hur jag ska lägga upp mitt pluggande, hinner jag inte det så får jag ta det på måndag.

Det va allt så länge. . .

Kram

Emelie L

Halvdann morgon /förmiddag.

Det blev en halvdann morgon och förmiddag, men kom iväg i tid iallafall va på framsteg kl 09.00 fram till 12.

Men det va svårare en jag trodde att komma igång, jag har inte riktigt kommit in i hur jag ska göra för att lära mig så mkt som möjligt och att det sitter.

Vet att störta problemet är ordförrådet , jag måste börja mata in ord där.
Sen har jag lite halvsvårt med att sätta rätt ´ fontetiska tecken eller vad det nu kallas. Så långt har jag kommit idag. . .

Och nu e frågan om jag ska fortsätta idag, men att handskriva det jag gjort, för min del lär jag mig av det, en att bara sätta in enstaka ord som fattas osv, eller om jag ska vänta med det tills på måndag. Just nu är det snörr i huvudet, hur jag ska gå tillväga med allt för att lära mig så mkt som möjligt av det jag håller på med.

Det står still i huvudet just nu och det stär mig och jag blir lite på dåligt humör och känner en viss stress inom mig.

Ska börja med att diska packa och lite sånt, innan daniel kommer. Det blir en lugn kväll med han, v i ska äta lite gott, se på film och myyysa :)

Återkommer ev lite senare.

Kram

Emelie L

Vilar dag för min del . . .

Jag va somvanligt väldigt trött denna morgon, och daniel ringde och väkte mig somvanligt :)

Men denna dag fungerade det bara inte att gå utanför dörren, men jag gjorde som jag alltid gör, fixar mig städar upp och donar, men det piggnade jag inte heller till av.

Men jag gick inte och la mig, utan försatte med repitition av föreläsningen vi hade igår, när jag väl va klar med den, kändes allt lite lite bättre, så jag tänkte, jag går så att jag e där till ett.

Jag såg på våra bästa år. och sen föll jag i en lite depp svacka. jag blev plötsligt väldigt trött magen började hålla på , gick på toa tre ggr på en halvtimme. jag åt men det hjälpte heller inte.

Allt kändes väldigt värdelöst igen . . . Sen somnade jag in och vaknade 16.40. Ingen idé att stressa iväg till vibben, så det har inte blit nåt gjort idag, och ja visst så känns det, det känns tugnt och jobbigt och tomt att itne har varit iväg.

Men för att inte älta det så tog jag mig tid att planera upp hur jag ska påbörja nya kursen Eng A, så jag gick igenom allt en gång till och skrev upp vad jag exakt ska göra imorn. Det kommer bli en bra påbörjan och det behövs nu innan semestern dra igång, måste har en ordentlig början som jag kan fortsätta att bygga på så när jag e kalr med allt jag ska göra imorn så blir det att göra upp en mer grundlig planering för fortsatt plugg över semestern.

Nu är jag fit for fight igen, ja visst går det upp och ner allt, men det är det här struktur , ordning , och en planering måste göras innan jag kan prestera, och det va nog det som gjorde mig trött och att jag hade olust osv osv.

Planering och struktur är väldigt viktigt för mig, och det måste jag tänka på, och vara mer duktig att göra planeringar direkt i god tid som jag kan spona i fundera i landa i göra om skjusteringar om det skulle behövas.

Ska verkligen ha detta i åtanke, för jag tror att dessa trötta dagar och  deppighet mkt möjligt kan bero på att jag har börjat slarvat ordentligt med mina planeringar. Jag tror jag ev. har hittat ena vertyget till ev. bättre mående udner längre tid. Vi får väl se.

Jag har varit och handlat för en stund sen, idag blir det fläsk kotletter, färsk potatis, gräddfil och gröslök.

Har med inhandlat lite efterrätt. Franska chokald bakelser samt en choklad kaka.

Vet inte vad jag ska göra sen, diska upp och duscha, hoppas även att en bra film går ikväll som man kan somna till. Men det blir inte att se hela, måste försöka komma i säng till 22 senast, för att ha lättare att komm upp imorn, ska nämligen försöka gå hemifrån redan kl 08.00.

Det va allt så länge.

Återkommer senare.

Kram

Emelie L

Föreläsningen om Ledarskap. . .

Jag är riktigt sur just nu, för jag skrev ett väldigt bra inlägg om just föreläsningen, vi får väl se om jag lyckas få ihop det detta försök med. . .

Vi började föreläsningen med lite reflektion över just ordet Ledarskap.

Och min reflektion över det och vad jag tycker ordet Ledarskap betyder.

För mig betyder Ledarskap att det e någon som styr och vägleder ett företag, ger arbetsuppgifter till sina anställda, Lär ut hur arbetet på hans/hennes arbetsplats fungerar

Det ska även vara en person som är en god lyssnare, bra på att planera, behandlar sina anställda rättvist, vara struktuerad och bra på att driva en process framåt.

Ledarskap behöver heller inte innebära att vara chef, alla har ett visst ledarskap inom sig, vare sig det gäller föräldrarskap, vänskap, chef på ett företag, inom familjen och släkten.

Alla vi har det inom oss och för att ett ledarskap ska fungera  väldigt väl, så finns det vissa metoder att följa, så som att "propellern ska snörra , snörra framåt och att propelldelarna ska väga lika ska snart gå in närmar på att "propellern måste fungera för att driva båten framåt" Det finns även en annan modell, FIRO modell som används väl inom företags branchen för att alla företagen ska drivas framåt.

Men vi börjar med propellern och del delar vi in i tre delar och dessa tre delar följs sedan av undertexter som vi tyckte passade in på just dessa tre punkter.

CHEF:

* Struktur

* Ordning

* Rättvis

* Bestämmer

* Ansvarig

"Pekar med hela handen"

LEDARE:

* Anpassning

* Flexibel

* Bra planerare

* Lär ut

* Driver processen framåt "kom igen"

COACH:

* God lyssnare

* Prof. bemötande

* Nuet, fokus

* Utvecklar peronalen (hur vill du / ni göra osv.

Jag har med gjort en bild som ev. tydliggör resomanget propellern.




Ni ser där att det finns både posetiva och negativa egenskaper för dessa tre punkterna, menningen med denna vild är att visa att om man är för mkt chef tex. så kan det lätt bli tråkigt att ha ordning och struktur det blir alltid detsamma varje dag, vilket i många fall ev kan leda till att många anställda inte får utvecklas så mkt, det blir gärna lite fyrkantigt.

Om man är för mycket ledare, så kan det lätt bli rörigt, man kommer aldrig riktigt till slut mål, utan man driver på nya och nya prövningar utan några reslutat, detta kan i sin tur leda till att många anställda känner sig nervösa inför varje dag eftersom dem inte vet vad som kommer att vänta, många kanske känner att dem bara går i onda cirklar man påbörjar men inte avslutar och det kan i många fall bli för uttjatat.

Sen ser ni att det inte alls finns någe posetivt i Coach delen, men den har större roll i nästa modell FIRO modellen som jag strax ska ta upp.

Likaså som propellern är viktigt i ett företag / organisation / i det privat så är FIRO modellen med lika viktig.

Och denna modell är ingen stillastårnde modell det går runt , runt och runt. I ett företag är den användningsbar för att ett företag ska drivas framåt.

Jag har även gjort en riktning på hur en sådan kan se ut.


Vi börjar med nystart, och i en organisation innebär det att en ny blir anställd tex.

Och då är det chefrollen som spelar stor roll, den som går igenom allt, vid arbetsuppgifter, scheman och inom vilka ramar dem jobbar på detta företag.

Som nyanställd så är man i den fas att man är halvt inne, halvt ute, man har inte riktigt bestämt sig om man köper konseptet.

Efter att man bestämt att man tex köpt konseptet så kommer det oftast en svacka, en svacka att man kanske inte riktigt hittat sin plats i teamet, man har inte riktigt blivit en hel grupp.

Och efter denna svacka så kommer gemyten, man har hittat sin plats i teamet, man har kul och trevligt och allt rullar på bra.

Och den perioden är oftast ganska lång och som en bra chef ska man ha ett bra ledarskap som spelar stor roll i denna gemyt fasen.

Och efter en tid i gemyten kommer det sedan en till svacka som är ganska stor. En svacka där man kört på ett bra tag, hittat sin plats, allt går runt och det börjar ev bli litefyrkantigt allt.

Och man börjar ev. tvivla ska jag fortsätta, ska jag stanna kvar, många tankar kring det kommer upp och oftast stannar man kvar.

Efter denna svacka , det e då arbetet sätt igång på riktigt, det e då produktionen sker, det e då man börjar producera.

Det e då coach delen i en chef som ska träda fram, det e då man ska börja prata om hur det går, hur vi ska ta oss vidare, vad ska vi ändra och inte osv.

Och så här håller det på hela tiden, denna cirkel står aldrig  stilla en längre tid, för saker och ting sker hela tidetn och detta gäller inte bara i ett företag utan i det prvata livet hela tiden.

I ett företag så händer det alltid nya saker, nån slutar, nån ny  börjar, det tar stopp i någon av delarna som gör att man måste börja om.

I det privata så kan man använda sig av denna cirkel när man går in i ett förhållande, en ny vänskap och mkt mer.

Jag kommer definitivt ha med dessa modeller i mitt liv, tycker dem är bra på många sätt, har man dessa modeller i åtanke så tror jag att man kan börja se saker och ting mer klarare och dels kanske inte bara ge upp i en process utan följa dessa steg och se vart det leder någonstans. . .

Och det där med svackor känner jag tydligt igen tex när man börjar på en ny arbetsplats hela cirkeln få mig att le bara, det e ju så det e när nya saker och ting sker i livet. För mig kommer dessa modeller var en trygghet inte bara när det gäller när jag själv en vacker dag ska starta eget utan i allt jag gör så kommer jag använda mig av denna för att jämt och säkert utavecklas och har jämn vikt på drivandet framåt.

Hoppas ni kära läsare fick nåt utav detta inlägg.

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L