¨

Hyfsad dag på veckan. . .

I dag började jag dagen hos min psykolog, och vi dividerade mkt, och kom tillslut fram till att jag ska börja jobba stenhårt med att uppskatta mig själv mer, ta mer plats, ta en stund lite då och då under dagen, och slappna av / stanna upp och fundera på, hur mår jag, vad tänker jag på, vad håller jag på med just nu och hur påverkar det mig, vad har jag mer idag att göra och kommer det komma in lite kvalitets tid för mig osv osv. . .

Detta jobb är för att jag ska känna att JAG är viktigt, JAG behöver både bli hörd och sedd utan att be om det, JAG ska känna att jag är viktigt, JAG ska kunna känna mig värd nåt utan någon ansträning.

Så detta mötet satte verkligen i gång mina tankar, så det va lite svårt att koncentrera sig på studier under förmiddagen.

Men det blev lite kör terori plugg och sen gick jag iväg till fristan för maC

Ja och nu är jag hemma, har gjort lite planering för plugg av eng sen pluggat lite matte, nu blir det duschen, mat och tv. . .

Ha en bra kväll allesammans. . .

Emelie L


Jag är sämst jag vet . . .

På att roa er på denna blogg, men annat har tagit upp min tid, i helgen så va jag hos älsklingen min, och igår va jag för trött för att skriva nåt.

Men idag e jag redo, skolan tar upp all min tid just nu, håller många bollar i luften just nu, men det har gått bra förutom att jag är helt slut om kvällarna. . .

Det som står på på mitt schema vecka för vecka är, matte C eng A och kör teori. . .

Nästan all ansträngning går åt till engelskan, många ord ska läras in många gamla ord och användbara meningar ska läras in, gramatik men där gäller mer repititioner som ska hålla minnet färsk. . .

Ja som sagt det blir inte mkt tid över åt annat, och i min personliga utveckling så går det lite fram och tillbaka, men det är nog alla omställning som jag jobbar med dagligen, att komma upp i tid, komma i väg i tid, jag försöker hålla tempot uppe det va svårt i början men nu efter tre veckor rulalr det på bätter och bättre, det blir mer och mer gjort för varje dag och förvånad blir jag hela tiden, "skit har jag hunnit med allt detta och klockan e bara "

Det ända som jag har haft lite problem med e mat intaget, inte så att jag inte för i mig mat på en hel dag men bör att lite mer ändå . . .

Sen till rökningen, har inte slutat en, men kämpar och rökintaget har minskat under en längre tid, så jag för framsteg där med, men det kommer få ta tid. . .

Emelie L

Det är hårt nu. . .

Det börjar bli tugnt och jobbigt med allt nu, somvanligt, det funkar två veckor sen e jag slutkörd. . .

Men ska inte sluta kämpa, allt ska gå vägen hur det en ser ut i på den privata fronten.

Som jag alltid säger allt går om man vill, men ska ändra lite på hur jag jobbar på framsteget, ska försöka sätta mig mer för mig själv så att lite mer blir gjort så att säga, ska påbörjan den taktiken på måndag. . .

Måste börja tänka på mig själv nu och lägga all fokus på mig själv, får inte dras med vinden just nu, för e lite ute och cyklar när det gäller vissa saker. . . Dags att börja gå i lite motvind, tänka på vad som är bäst för mig och det e ju att bli klar med mina studier ingenting annat.

Hårt plugg, fokus på framtiden när det skaver lite. . . det är prio ett.

Och hur det går med rökningen, ja det går sådär men har iallafall minskat och röksuget har avtagit, nu är det rastlösenheten av att inte röka som gör att jag röker fast suget ej finns där, så rökfri är jag nog inte en på ett tag, men jag är inte långt ifrån :)

Emelie L

Helt slut från topp till tå. . .

Det e bara tisdag och jag e helt slut, det e ju helt sjukt :P.

Tror jag har nåt på gång, en förskylning med lätt feber, det känns som att det e det som börjar bryta sig ut i kroppen, känner mig febrig, kallsvettig, trött spänningar i huvudet.

Eller så är det en lätt ågest attack, har gjort mkt mer en jag brukar igår och idag, mer ingående går jag inte.

Har inte så mkt att skriva, eller jo jag har men orkar inte. . .

Emelie L

Tråkiga helger. . .

Igår på förmiddagen kände jag guuuud så skönt med helg sen när jag kom hem så kom ångesten, tidden gick så sakta, och tanken på att vakna upp på lördagen rätt så tidigt och inte ha nåt att göra. . .

Visst jag ska tvätta, gå till en tapetserar butik, plugga in glosor, osv.

Men ändå allt detta kommer jag vara klar med vid 18.19 tiden, sen då, det går väl heller inge bra på tv.

Har en cigg kvar nu att röka och det här med att köpa sig ett nöd paket fungerar inte, så nu blir det bara sug tablerter för min del, och det kommer med vara ett störande moment så om det blir så mkt att plugga det vet jag ej en, för utan cigg är = rastlöshet och konsentration svärigheter. . .

Vet ej vad jag mer ska skriva. . .

Emelie L

Det va den veckan de. . .

Från tisdagen har veckan bara försvunnit, och efter denna vecka känner jag mig stolt över mig själv, jag har gjort många insatser och kämpat på som bara den. . .

Nu gäller det bara att försätta kämpa. Kämpa, kämpa och kämpa in i det sista.

Denna vår kommer bli ett kämpar halvår, och jobb kommer jag ha till sommaren. Så det jag behöver göra nu är att kämpa på med mina studier och körkortet. . .

Och inte nog med det så har jag många planer för lägenheten, och är snart klar med idéerna, mer om detta säger jag när jag e helt klar. . .

Så mkt tid kommer även läggas på inredning och renovering. . .

Skit kul att ha fullt upp tycker jag och nu ska jag inte sluta våga att verkligen ta mig an för mkt. . . Jag kommer bara inte sluta le när allt väl är gjort det vet jag, jag har känt den senaste veckan att jag kan verkligen börja blicka mig framåt, känna ett lugn över framtiden, och jag börjar mer och mer kunna allt posetiva jag gör och jag börjar mer och mer börja tro på mig själv, jag börjar verkligen få insikt i att jag kommer ta me fan komma till mit slumål jag bara känner det, jag kommer aldrig ge upp, sluta tro, jag potential till att lyckas jag ser det för första gången, och det e en vääääldigt härlig känlsa ska jag säga, men gud vad jag har fått arbete mig framåt för att bara få känna att jag är värd mkt, jag är smart, jag har potential till att lyckas med precis det jag vill, många uppskattar det jag gör både för dem och för mig själv. . .

Och jag får mkt beröm vilket stärker mitt självförtroende. . .

Jag är en väldigt lycklig liten kvinna just nu, en liten kvinna i sina bästa år, och tänk bättre en så här kommer det bli det är det bästa av allt. :)

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Snart helg= helg ångest. . .

Vill absolut inte ha helg, helger e tråkiga när man inte e med sin älskling, för då kan jag slappna av och njuta av tiden med honom, älskar å vara med min älskling. . .

Men just nu känns det som vi båda glömmer bort varandra, han ringer inte, jag ringer inte lika ofta, just för att jag har mkt å göra försöker ta mina små stunder jag har under dagen men då har inte han tid och så tvärt om. . .

Det har ju varit lite körigt ett tag, det har väl tagit längre tid för oss att komma till detta stadiet, då vi inte tar oss tid för varandra lika mkt. . .

Det känns tråkigt och surt, saknar verkligen vår tid oavsett om det e över telen eller öga mot öga. . .

Det retar mig och jag får ont i magen, är så rädd att han ska lämna mig, hitta någon ny för att få det vi hade i början. . .

Jag vet att jag har mkt att göra och har inte alls så himla mkt tid över till han eller min fritid överhuvudtaget, och jag vet inte hur jag ska få fram det på ett bra sätt, utan att han ska bli sur eller orolig. . .

Det e mitt beskymmer idag. . .

Annars, jag kämpar på väldigt hårt med ma c och eng glosor samt en massa personliga saker. . .

Min ändå energi just nu e att om jag det här så kan jag göra det här sen. . . Jag vet att jag har väldigt lång väg att gå innan jag nått precis allt det jag vill nå, men varje punkt är en väg framåt, just nu e mina tankar och fokus i just det.

Och visst klart man glömmer bort allt annat runt om en, jag gör inte det med flit utan för min egen skull för en gångs skulle. . . om jag får säga så utan att låta dryg och självisk. . .

Det va de det, mer ingående i allt jag gör orkar jag inte vara just nu. . .

Emelie L

Lång dag har det varit. . .

Denna dag började med en försovning såklart. men men ska inte sura över det kom till skolan 09.15, hoppas på att komma iväg i tid imorn, måste skärpa mig på det planet. . .

Väl i skolan, gick jag igenom 2 blad med eng glosor, efter lunch ner till nuevo på möte, efter det hem och plugga ytterligare 2 sidor med eng glosor.

Sen diska, hatar verkligen att diska nu när det inte alls gå någe vidare bra, har stopp i avloppet så det blir snabbt fullt med vatten så man får diska i omgångar. . .

Sen lagade jag mat, duschade och nu sitter jag och njuter av lugn och ro, tv, blogg och face.

Ska snart äta lite romte gröt e helt beroende av det hehe.

Ne nu ska jag inte trötta ut er med mitt tråkiga snack. . .

Emelie L

Klarar jag detta denna gång ?

Det e den stora frågan, men ska inte speculera allt för mkt i den frågan utan hålla mig till den planeringen jag gjort upp för det senaste halvåret, har väl inte riktigt gjort upp en punktlig planering för det kommande halvåret mer mål som ska sättas, sen har jag gjort en veckoplanering för en månad. . .
½
Och den kommer se likadant ut vecka för vecka. . .

Sen kommer det bli ändringar, för mål efter mål kommer sättas och mindre och mindre kommer det bli att göra på plugg fronten. . .

Till mars så ska jag har satt betyg i eng a och klarat av körkortet. . .

Sen har jag matte c och eng b kvar. matte c fram till sista maj och eng b till sep. . . Sen e mina grunder satte för ekonomi linjen :)

Under våren kommer det också påbörjas praktik, mer om detta återkommer jag. . .

Och på allt detta så ska jag sluta röka, rökte tre cigg i morse sista vid halv tio taget, så hittils har jag hållt mig i 
5½ h, med hjälp av nicorett sug tabletter mint. . . Funkar hittils väldigt bra. . . 

Och till denna dag da, på förmidagen pluggade jag kör terori på nuevo, sen hem en snabbis för att äta lite , sen ner till fristads skolan på lektion ma C 

Och nu hemma, ska plugga ma i två timmar sen handla, laga mat diska, duscha och se på tv :)

Återkommer ev senare. . . 

Emelie L 

En snabbis får det bli . . .

Jaaa vet, det har inte hänt speciellt mkt här på bloggen, ber om ursäkt för det :P ;) . . .

Men har haft så himla mkt att göra denna vecka, men nu ska det bli ändring på det, Kanske inte idag, för e för trött att redovisa för en vecka tillbaka. . . Men lever det gör jag . . . :)

Återkommer imorn.

Natti. . .

Emelie L