¨

Det e nåt som är fel. . .

Men kan inte säga vad det är, ska kolla upp det, det har med magen min och göra iallafall, den har varit jätte konstig sen i onsdags natt. . .

Så det blir kvällen sysselgöra fram till 9, få se om jag ser på house eller inte, fan, despret har jag ett litet uppehåll, men har för mig att det kommer tillbaka igen den 7 dec om jag inte minns fel, ska nog kolla upp det så att man inte missar det. . .

Ja annars ? , Jo det rullar på, har både igår och idag tragit med mig hem plugget inför nationella provet i ma B, det verkar inte som det provet kommer bli skrivet denna vecka, beöhver öva mera, öva , öva och öva, och det viktigaste av allt att få in allt så att det sitter som en smäck, men vet att det inte e omöjligt, för jag har gjort samma visa förr och klarat mig, känner iallafall att kunskap efter kunskap kommer upp för att stanna :) och det är en härlig känsla.

Men nu är det kväller och vilodags, och imorn fortsätter det som vanligt, från 08.30- 19.00 ungefär, behöver sitta mkt, det snålas verkligen inte på tid nu inte, nu gäller det.

Ja, jag har inte så mkt mer att tillägga , återkommer ev senare.

Emelie L

Söndagen i sin helhet. . .

Det har varit en skön söndag för mig, inga direkta måsten utan bara ren vila, ja tvätta har jag ju gjort men det ser jag inte som nåt jobbigt mer en att man är låst hemma hela dagen. . .

Har varit lite sugen på att gå till jenny gumman eftersom det inte blev nåt i fredags, hade velat komma men det blev så sent när jag väl var klar för dagen med annat. . .

Men annars så har det varit lugnt och skönt vilat och så mellan tvättarna, lite lite smått lång tråkigt har det varit, men skönt, vet att jag behöver detta, men längtar nu till kommande vecka, nu när man är så van med liv och rörelse runt sig, så behöver man inte allt för mkt lugn och ro, det räcker med nån helg har där, dessvärre bör jag ta dem lite oftare en när det smäller och jag inte ens orkar prata med min älskling i telen, då har det gått lite väl långt.

Bör ta sådana helger helt för mig själv lite tättare, kan nog säga att sen i torsdags till dag så har jag haft fyra lugna dagar med mig själv sen slutet på agusti, så det behövdes nog allt. . . :)

Och visst man kan difinera lugna dagar på olika sätt, men jag har lärt mig en sak detta år att jag behöver tid för mig dels för att rensa tankar, ideér, mitt nutida liv, jag behöver verkligen det, jag har inte alls tagit mina signaler som kroppen ger mig gång på gång att VARVA ner, sänk tempo, din kropp behöver en stund vila utrensning. . .

Även om jag har kommit väldigt långt med mitt liv, så finns ändå en del tankar och beteenden kvar som jag emellan åt får jobba mer med och ibland så finns inte mitt förflutna kvar i detta liv. . .

Även om jag nu under ett års tid jobbigt riktigt ordentligt så har jag bara inte berarbetat det allr, det finns rädslor, otäcka minnen som gör att man hamnar i obalans emellan åt.

Men jag börjar få fram verktyg för att lindra vissa stunder, och det är mkt enkelt och kort , jag låter bara bli med vissa beteende, visst det är jobbigt i några timmar eller dagar men inte mer, jag använder mig av mitt starka tålamod. . .

Och tankar på framtiden, ska jag göra detta till en vana så fort det blir lite kämpigt eller ska jag redan nu börja arbeta bort detta beteende när jag mår dåligt.

Och ibland pratar jag öppet om vissa saker och en del saker kan jag bara inte prata om, förr kunde jag det men nu har jag börjat sett allvaret på det jag förr utsatt mig för, och blir rädd för detta beteende, har full repekt för det nu en vad jag hade förr därför blir det svårare att prata om det, jag blir iskall så fort min psykolog tar upp det, hon gör inte det så ofta men ibland händer det, och jag blir tyst som en mus, vill varken höra om det eller prata om det, för det gör ont i mig så fort jag påminns om vad jag höll på med. . . Jag skäms verkligen.

Inför vänner och familj, att jag har kvar dessa i mitt liv måste vara guds välsingelse, att dem orkar med mig det fattar jag inte.

Söndagar verkar vara min gå på djupets dag :), det e väl så, man har vart för sig själv hela helgen, och speciellt denna dag då man inte gjort annat en att ligga i sängen och springa ner till tvätten.

Och nu väntar jag på att gossip girls ska börja och efter det blir det att se på brother and sisters, och efter det blir det att somna till beck.

Så ser min kväll ut. . .

Ha en fortsatt mysig advent ni som gör något extra av denna dag. . .

Emelie L

Då va söndagen här. . .

Och det är första advent, så länge man inte har barn så gör man väl inte något åt denna dag, det blir inga bak och grötfrukost här inte, heller ingen sväng på stan på julmarknad, tycker det har dött ut ordentligt med julmarknad här i stan, nu va det väl ett tag sen jag gick på den, men sist så va det som en vanlig dag nere på stan, inge märkvärdigt, ingen direkt jul stämning. . .

Hädan efter så blir det att åka runt på andra julmarknader, till tyskland vill jag verkligen, det ska va jag ha hört väldens bästa julmarknad, mysig och en massa julkänslor som stömmar igenom kroppen, Nästa år kanske ?, skulle med ha åkt till v-rås på julmarknad i år men så blev det inte :(

Nog prat om det, denna firsta advent blir det att tvåtta hela dagen, ska även tillaga lite mat som ska frysas in, igår kväll ställde jag mig och gjorde två maträtter som jag frös in samt en tredje som jag åt.

Glömde självklar falukorv så det blir att tillaga den tredje idag som ska frysas in. . .

Ja igår va en dag då jag fick mkt gjort, rensade ju papper, gjorde ordning garderoben, cyklade en tur till willys, sen en liten omväg hem, lagade till mat som skulle frysas in, diskade och lagade ytterligare en maträtt som skulle ätas :)

Sen blir det två filmer att se på, på tv, sen somnade jag som en gris.

Och nu är det söndag, och det kommer bli en riktigt tvättar dag, planera upp ekonomin under första halvåret på 2011, sen ska jag gå igenom två st nationella prov i matten som vi imorn ska diskutera samt kola av vad jag kan och inte kan.

Sen blir det att plugga in det jag kan mindre både eftermiddagen på måndag samt tidag, sen på onsdag är det dags för mig att skriva nationella provet som även är det sista och lite avgörande för mitt betyg i ma B

Ja, jag ska nog även idag sätta mig ner och planera upp plugg för eng. . .

Det va nog allt hittils. återkommer senare.

Emelie L

Hittils denna dag. . .

Så har jag hunnit med att sortera undan skit som bara vuxit, dvs en vis reklam, kataloger postitlappar och sånt, sen har jag sortera kartonger i garderoben, förskt lägga kartong i kartong, det blev väl inte så stor skillnad, sen fick jga ett ryck hittade tyg som jag inte kommer använda mig av, så jag provade att spika upp det på vägen i garderoben, så länge tills jag ska måla den, kommer även en bild på det snart. . .

Ja det som mer ska göras i att gå ner och kolla om det finns någon tvätttid, efter det ska ska det tvättas om det finns någon vill säga, det ska med inhandlas schampo, balsam, hårinpackning, duschtväl, diskmedel, disktrasa och en deo. . .

Eftersom jag bara har cykel att röra mig med så får det bli en runda till willys imorn också för att inhandla mat. . .

Ja halva dan har gått och det kommer nog säga swish så är det kväller, det blir väl att glo på lite tv eller nåt annat få se få se. . .

Nya garderoden i bild :P ;)



Sen va det ju ett tag sen jag inhandlade nytt köksbord (barbord och stolar ) etfersom man har snålt med pengar så hade jag bara råd med två, ska bli en tredje i jul sen, ev en till vet inte, för det får inte plats. få se få se. . .

Här kommer en titt på det. . .



Sen förra lördagen gjorde ju jag lite hemma pyssel av material som jag fick av mammsen min. Här kommer min egna Home skylt. . . :)



Jaha då har man födrivet er tid lite :P

Emelie L

Det som har shoppas är. . .

Jag gör det enkelt för mig denna gång, har bara hängt upp kläderna på en galje, men ni kommer få se vart eftersom jag använder kläderna. . .

Här kommer det jag har shoppat :)





















Det va mina inköp va tycks :)?

Resten av denna dag kommer bli en sån här röja upp dag i slutet på året, sotera upp bland räkningar, papper som ligger och skräpar, skol material som ej behövs längre, kataloger från hm, jotex och ikea ska ev slängas. . .

Ska räkna lite på nästa års budget, för att kunna förutspå vad som ska inhandlas, det blir dessvärre bara inrednings år nästa år, det ska inköps nya möbler, det ska målas och ha sig, så i slutet på detta år blir det att enbart inhandlad underkläder, lite mys och pys kläder samt strumpor så att man klarar sig ett tag på det, sen läder och nya skor i fixade denna månad, efter dec så kommer det enbart sparas pengar till hemmet. Vilket jag ser framemot, trivs inte fullt ut ännu, men med den lilla peng jag har så kommer det ta sin stund men målet e att bli klar med hemmet till årsskiftet 2011.

Planer det har man, och ska nu stenhårt låta bli och slösa allt för mkt, ska verkligen försöka spara in på alla sätt och vis, rökningen den kämpar jag med dagligen, och ibland går det för sig och ibland inte, men måste verkligen trappa ner.

Sen ska jag försöka tänka logiskt med inhandling av mat. . .

Återkommer mer om mina planeringar inför nästa år. . .

Ha de fint så länge. . .

Kram

Emelie L


Det blev verkligen av att shoppa loss.

Det kan man säga, nu är det gjort och det känns så himla skönt, lägger upp bilder imorn för nu ska jag se på idol och äta mat. . .

Natti.

Emelie L

Shoppa loss dag. . .

Istället för att slösa pengarna på ikea, så ska jag slösa dem på kläder känner jag, så idag blir det en tur på stan, ska försöka hitta så mkt som möjligt som kostar lite så får jag mer för pengarna. . .

Det ska bli kul att shoppa till sig lite kläder.

Återkommer senare om mina köp.

Emelie L

Överkänslig ?

Jag vet inte vad jag är just nu, kände bara att allt blev jobbigt igår, fick så himla ont i magen helt plötsligt efter att somnat in rätt skönt, sen kom verken, jag kved och visste inte vart jag skulle ta vägen, efter en halv timme timme kunde jag somna om igen, vaknade heller inte när klockan ringde i  morse så jag försov mig IGEN. . .

Dessa försovningar oroar mig, kommer jag aldrig komma ifrån dem, det rullar på bra ett tag sen får jag sånna här ångest attacker och allt blir jobbigt och körigt dem påverkar mig i allt, sömnen, konsentrationen i skolan, det sociala livet, matintag och att slappna av. . .

Dessa attaker får mig att avstå från allt, iallafall just nu, nu vad det e bra tag sen jag kände så här, runt ett halvår sen, men nu är det hemska måeendet tillbaka. . .

Och jag vet ej hur jag ska hanskas med det, jag bör dra ner tempot det vet jag, men jag vill inte, jag vill driva framåt, få saker och ting gjorda. . . Och för att uppnå dessa mål krävs mkt tålamod och konsentration många timmars plugg och vila på det. . .

Och vad är då vila, igår kände jag att det återigen har gått så långt att jag bara tar ut min "vila" under natten, och det kan låta bra i mångas öron, men så är inte fallet, är fullt påläst om detta med vila och jag vet mkt väl att det räcker inte med att ta ut sin så kallade  vila under natten, det måste finnas vila under andra timmar under dagen.

Och nu har jag bestämt mig för att vara för mig själv, inte prata onödigt mkt i samtal, inte vara social mer en vad jag måste, bara slappna av och se lite på tv eller bara ligga i sängen och låta tanke efter tanke tänkas igenom så att jag kan bortse från den och den och den tanken, det är vila och återhämtningar. . .

Och detta påverkar även min kille, och det gör även ont i kroppen det med, för vill höra hans röst, höra hur hans dag har varit, om han mår bra eller inte, men igår sa det stopp jag orkar inte ens det, och det har heller inge med kärleken till han och göra utan att måeendet har uppnått till en viss grad att kroppen reagerar och säger ifrån.

Emelie L

Konstig dag. . .

För det första så satte jag inte på alarm på telen igår innan jag somnade så försov mig, och kom till skolan runt 10.00 och när jag kom så satt alla och frös och sa att du behöver inte ta av dig det e svin kallt, och sen blev det snack om att stänga verksamheten för denna dag, så jag gick ut och rökte och drack lite kaffe sen gick jag upp för att hämta mina saker, tog hjälp av matte läraren innan jag skulle gå, och sen kommer dem med förslaget att gå till fristan och plugga så jag och ett gång gick ditt och satt i deras studiehall.

Sen glömde och en till elev och en läraren matten på framsteget så vi bilade ditt med läraren och lunchade där, sen tillbaka till fristan och då blev det plugg av igen.

Och nu hemma, hade egentligen tänkt plugga denna afton med det blir inte det får göras imorn, kommer bli klar med repitionerna + så kommer jag att ha på börjat rep av det första nationella provet.

sen det andra på fredagen sen har jag helgen på mig att gå igenom det jag inte kunnat så bra, vilket inte är så himla mkt :) känns skönt, och på fredagen blir det att skriva det nationella provet sen e jag klar med denna kurs :)yaaay, sen blir det att lägga all energi på eng och kör teori. . .

Återkommer kanske senare.

Emelie L

Ont i magen.

Även om det går bra för mig så behöver det inte betyda att det går bra för alla andra, och min käraste har lite körigt just nu och det har gått så långt att jag själv börjar få ont i magen.

Idag vaknade jag pigg och alert, trallade till skolan som vanligt, och det gick framåt, äntligen säger jag men nu har jag fastnat igen, men det behövs inte mkt för att jag ska komma igång igen, lite genomgång av lärare så e jag tillbaka till banan, imorn har jag räknat att bli klar med allt som behövs inför nationella provet. Men som sagt ska inte ta ut något i förskott men ska jobba på rätt bra för att ev uppnå de målet.

Sen jag kom hem har jag pratat med Daniel i telen en stund, pluggat lite matte och nu är det kväller och jag avslutar allt , nu behövs det diskas och lagas mat , sen duscha och sen blir det despret ikväll.

Det va allt så länge , återkommer ev, ikväll.

Emelie L

Si så där idag. . .

Det har varit en rätt så plågsam dag idag, men saker och ting rullar på ändå, har även nu fått lite plugg gjort hemma.

I skolan har det varit trögt, har varit trött och energi lös.

Men imorn är det en ny dag och det kommer nog rulla på bra känns det som. mkt kommer nog bli gjort sen har jag onsdag då kommer jag bli klar med repititioner och sen ska jag ägna resten av tiden på onsdag och gå igenom det jag har lite svårt med, men det e inte så mkt, känns skönt, sen ska jag ägna hela torsdagen åt nationella provet dem pröva proven jag fick och sen får jag se det finns nog inte så mkt tid på fredagen, så det blir nog att skriva det nationella hela nästa måndag. få se, men då kommer jag senast att göra det iallafall.

Nu är kvällen kommen, medicinen är tagen snart blir det att diska och sen laga mat, det blir nog att prata med Daniel under denna tid, sen blir det dusch, tv om jag inte minns fel så börjar maria vern på 4:an kl 21, ska kolla det snart. hoppas på att det går idag.

Det va allt så länge.

Emelie L

Nu är alla måsten gjorda. . .

Har planerat för nov-en bit en på januari. . .

Denna planering är även en relistisk planering på hur lång tid jag skall kunna tänkas blir klar med det jag vill.

Men har även hopp om att kunna bli klar med allt innan jul, men om inte så får jag då ta kortare lov helt enkelt, vilket jag med har räknat med.

Det blir sällan som man planerat, men efter det ligger jag inte, denna planeringen för jul och nyår gjorde jag då jag trodde jag skulle bli klar med allt innan dec, men det kommer jag inte att bli, utan engelskan hänger fortfarande lös, och det e nu den jag kommer koncentrera mig på dag och kväll dec ut, ev en bit in på jan.

Så kortare lov, ej någon praktik detta år samt en väldigt liten fritid, den ändå avkoppling jag kommer få e under natten och två timmar på vibben per vecka. . . Sen är det stenhårt framåt.

Det känns bra detta, det som rörde till allt va att börja praktisera detta år, men nu har jag beslutat mig för att vänta med det fram till januari så slutet på januari ska jag ta tag i detta. och det är ett mål, ett mål som kommer sättas om jag nu med har turen att kunna få en praktik, men när januari kommer så ska det vara färdigt planerat inför praktik och det står jag fast vid, men nu ne jag måste slutföra andra mål innan jag beger mig in på nya mål.

Och med det så är nästa års halvår färdigt och klart, det som ska göras innan nästa sommar är matte c, ev eng b, ta körkort och börja praktisera.

Mkt kort och enkelt. eller enkelt kommer det inte bli, men mer i ditaljer spånar jag ej i, vilket även e ett av mina framsteg, jag har slutat att planera punkt och pricka, utan sätter upp mål som ska göras ett start och slutdatum och hur den tiden där i mellan ser ut får tiden avgöra helt enkelt.

Så det va nog allt för den afton, kanske återkommer senare.

Emelie L

Söndag + en ny vecka att se framemot.

Denna söndagen ser jag halvt framemot den kommande veckan. . . Jag känner att jag börjar tappa kontrollen öve min lilla plan på hur allt ska gå till väga, denna veckan kommer bli tuff, mkt plugg och väldigt lite fritid, det ska pluggas både dagar och kvällar för att jag ska hinna bli klar med matte B

Samtidigt känns det skönt att veta att när denna veckan är slut så har jag uppnått ett av målet denna termin. . .

Sen ska jag vila ifrån matte tills efter nyår. Det blir bara att köra engelskan dagar och kvällar för att försöka hinna klar med den innan jul, det kommer bli tajt men jag ska göra så gott jag kan. . .

Det finns med andra saker att som ska göras. . . Men jag vet inte ännu om det blir detta år, jag känner att jag behöver landa i det, göra en grundlig planering, dels vet jag inte hur det ser ut nästa år med plugg, om jag hunnit med allt jag ska innan jul så det e så svårt att sätta sig ner och göra en planering kring andra mål just nu, jag ska prata med nuevo och se om jag kan sätta mig under julveckorna och planera upp allt, känner att jag vill ta en sak i taget just nu, att bli klar med dem första målen innan jag går in för ytterligare ett mål. . .

Som sagt på tisdag så har vi möte om det igen. . .

Denna söndagen bli lugn, jag ska börja dagen med en promenad för att hämta min cykel sen hem och planera inför veckan, sen blir det serie och ev en liten snutt av beck att somna till. . .

Det va allt så länge. . . Återkommer senare.

Emelie L

Har inget att komma med.

Så känns det just nu, jag är inge vidare på humör ikväll, e irriterad och tänker massa strunt. Med andra ord inga behagliga tankar direkt.

Nu har det varit länge som jag kännt så här stundvis, känner mig ledsen, arg, irriterad och är VÄLDIGT känslosam av mig . . . Vet inte alls vad detta kan bero på, ingen som helst aning har jag. . .

Det är störrande. . . Jag kanske ska lyssna på min handledare på nuevo, hon kanske har rätt, hon fick känslan av att jag vile vara ifred ett tag, då höll jag med men sen försvann den känslan, det kanske e den som komit fram nu, det kanske e så att jag måste få lite andrum, landa lite i allt jag gått igenom dem senaste veckorna, måste kanske samla mina tankar och mina planer och mål på ett ställe. . .

Nåt är det med mig iallafall.


Pyssel dag. . .

Denna dag har man mått si sådär, men med sällskap så känner man sig lite mer motiverad att gå upp och göra nåt utav dagen. . .

Denna dag blev det att gå till mormor en stund på förmiddagen, sen hem, madde min syster lagade då mat, så man fick lite mat i magen, tog även ut falukorv men det blir att tillaga den imorn. efter maten diskade jag upp efter oss. Sen blev det pyssel med Julia.

Fick 5 pyssel lådor av mamma igår, man kan göra allt möjlig designa kartonger, göra en minnes bild av fotografier, ram till ett foto, skyltar av olika slag samt grattis, jul kort osv.

Jag gjorde en home skylt som jag hängde i hallen. . . Och Julia gjorde en skyld till sin dörr in till rummet.

Och nu e man själv igen, har städat upp efter pysslet och nu vet jag inte alls vad jag ska göra.

Det blir väl mys framför tv:en få se, klockan e ju inte alls mkt, men det känns som det kommer bli en seg kväll och att lägga sig tidigt för att man e så uttråkad, dels rätt trött det blev inte direkt någon sovmorgon, men imorn då ska jag slö i sägen hala dagen, ska med sätta mig ned med lite planering för nästa vecka och sen förbereda mig för praktik, måste kolla upp och planera hur jag ska lägga upp detta för en praktikplats, ska dels även få hjälp med min handledar på nuevo med detta.

Ja jag har inte varit så skriv glad denna vecka, det har varit mkt att tänka igenom, sen möte hit och ditt, och ja det har strömmat igenom en hel del tankar kring mkt gällande framtiden.

Den närmaste framtiden typ nästa år, vilka mål ska jag ha, vad ska jag göra med allt och hur, osv osv.

Det e mkt att ta in nu och det e mkt på spel, men det viktigaste av allt som jag även tycker är skönt det e att det får ta sin tid, det fungerar inte för mig att bara snabbt hoppa in här och var och säga ja, ja ja. . .

Utan det tar tid för mig att komma in i något så att jag känner mig trygg, och det tar sin tid, omställning för min del kommer alltid att vara väldigt tufft för mig, har jag kommit underfund med.

Och att ha den bördan känns jobbig, för allt kommer ta så lång tid. . . Allt inom mig.

Och där tog det stopp på ord. . . Återkommer säker mera under kvällen.

Emelie L

Mysiga Lördags morgon. . .

Sen i torsdag har jag haft syster yster madde här och hennes dotter Julia. Det har varit jätte mysigt, vaknade nu upp rätt tidigt , men låg och myste med alla i sängen en stund, men nu är det full rulle, barnpogram e på , på tv, och snart frukost dags, får se vart dagen leder till. . .

Det va lite av sen senast, skriver mer sen. . .

Kram

Emelie L

Mår inge bra, nu igen. . .

Det mesta e löst men mående på allt slit har gjort så jag e vilsen i huvudet igen.

Imåndags ja då sov jag ut, hörde inte klockan ingen ting, så slut va jag, samma sak hände idag, hörde inte klockan och sov till nu i prencip, e fortfarande trött och sliten, så det blir en hemma dag för mig, dessvärre blir det ingen vila ska ta igen  6 timmars plugg som jag förlorat denna vecka. . .

Eller förlorat är ett stark ord, för det har jag inte, jag har bara varit tvungen att skjuta upp det för livet utanför pluggandet har pågått, som min kära handläggar på nuevo sa. Det va bra att hon sa så, det kändes tryggt att höra och man började tänka om , för en stund iallafall, visst jag kommer inte ta igen alla timmars plugg denna dag, men jag ska ialalfall bli klar med repitition av kap ett och 2 innan kvällen. . .

Så har ja bara 3 och 4 under helgen att göra, sen ska jag ta och titta igenom nationella i början på nästa vecka, så det blir förskjut en vecka, nästa vecka blir jag klar med engelskan.

Det för räcka så med uppdatering återkommer senare om orken finns.

Emelie L

Då va denna dag gjord. . .

Hej på er alla.  .  .

Idag försov jag mig, vaknade klockan 11 men gick upp, gjorde i ordning mig, och cyklade iväg till skolan i ett jävla snö oväder. så blöt och frusen va jag när jag kom till framsteg, det blev snabbt att slönga i sig lite mat, ta sig en kopp kaffe och ut i ovädret igen för en cigg till kaffet, sen va det bara att köra igång, och han rätt mkt idag, inte så mkt som jag skulle, men eftersom det inte e en tv-kväll denna afton så blir det att plugga det sista som jag egentligen skulle hinna med i skolan idag. . .

Och imorn blir det möte, med soc, psykologen och nuevo. ska bli kul, vi kommer inte kunna lägga fram så mkt mer en den planering jag och en på nuvo skrapade ihop i dag i sin hast.

Det blir nu denna veckan för mig att tralla ner till carlings och prestera mig och fråga om dem ev skulle kunna tänka sig att ta emot mig som praktikant osv. . .

Om plan B går i kras så ska ja ringa lite kontakter som ev skulle kunna hjälpa mig in på hm.lagret om det heller inte går så får jag komma på nåt annat.

Så det som kommer läggas fram är den planen, plus min studietid som jag planerar kommer vara framtill maj nästa år, och att jag med kommer börja söka jobb redan i mars månad.

Så nu har jag det färdigplanerat och klart. känns skönt att äntligen dessa mål är beslutade.

Och denna vecka kommer jag även bli klar med matte B , så jävla skönt det känns alltså. Fi fan. Det blir sen att rå plugga eng A fram till jul. . . Hoppas , Hoppas , Hoppas att jag hinner bli kalr med den. . .

Ja så denna helg kommer innefatta, äta, diska duscha och plugga sen blir det sänge.

Kanske återkommer senare. . .

Emelie L

Har inga ord kvar. . .

Har tänkt skrivit ett inlägg många ggr denna dag, men har inte funnit några ord.

Det har varit en mysig och trevlig helg med älsklingen min. . . Har med denna dag gjort upp lite planeringar för kommande vecka.

Planerna är att bli klar med hela matte kursen B . . .

Ja som sagt det finns inte så mkt mer att säga faktiskt, ska gå och kramas med älsklingen nu hela kvällen lång.

Emelie L

Vilken vecka. . .

Den har barat rullat på, har inte tänkt så mkt utan bara gjort saker, allt går så mkt fotare då. . .

En nu behörig för  och att göra uppkörningen, känns skönt, lite lite träning på eko kärning sen e jag helt redo. . .

Målet är att göra allt slutet på januari. om jag har tid tidigare så blir det någon gång i dec. . . Men troligtvis i slutet på jan. . .

Känns skönt att ha den saken klar och att jag nu äntligen satt ett helt slutmål inom det. . .

Matte B boken blev jag klar med idag. Gjorde det sista provet för boken har nu nationella kvar som jag ska gör nästa vecka. . .

Nästa vecka blir det även mer mål satte, mer om det kommer jag. . .

Ja denna helg blir super lugn, ska bara umgås och mysa med älsklingen min, det ska bli yber skönt, ska visserligen plugga kap 1 och två, kap ett imorn och kap 2 på söndag.

Sen resterande kap 3 och 4 på måndag, sen ska jag göra provet på onsdag.

Sen blir det att köra på hårt i engelska A som jag helst av allt vill bli klar med innan julen. . . Men har inte satt upp målet att jag måste, men ska försöka så gott jag kan iallafall.

Nu början min helg. Ha det gött i helgen alla läsare.

Kram

Emelie L

Väldigt härlig dag har det varit.

Det har varit en super dag idag, började morgonen med att göra en prov uppkörning, allt gick bra förutom eko körningen, som jag måste få till annars blir jag kuggad på uppkörningen, så jag och pappa ska gå igenom det en del nu. . .

Sen skolan, hade lite huvudvärk efter frukosten, jag brukar ej ta någon huvudvärks tablett just för att dem inte biter en men har hittils inte provat ibumitin så jag gjorde det idag och den hjälpte faktiskt. . .

Sen har det barat rullat på, pluggat matte, varit hos psykologen, sen hos jenny och nu hemma, ser på gray´s efter det blir det en kortis med daniel i telen sen sooova. . .

Det va lite kort om denna dag.

Natti

Emelie L

Härlig vecka framför mig. . .

Denna vecka kommer mkt saker blir gjorda, jag ska göra en provuppkörning risk ett, risk 2 har jag, sen matte prov, det sista för boken. . .

Efter jag gjort provuppkörningen blir det att boka tid för teori prov och uppkörning, imorn vill säga :)

Mkt kommer ske denna månad och nästa. . . Känns härligt , alltid härligt när det går framåt. . . En till sak har jag med på gång men det tar jag upp sen när det e klart med den saken. . .

Det va allt hittils för denna dag.

Emelie L

De va den dagen. . .

Den har bara sprungit förbi mig.

Men nu e jag klar med alla måsten, nu ska jag ringa älsklingen min och bara njuta av att höra hans röst ett tag. . .
´Det har gått bra med pluggandet i dag, e nu klar ed kap 4 har två sidor kvar som vi ska gå igenom imorn. Och morgondagens planering, blir att repitera blandade uppgifter som test delen för kapitlet. sen e jag reda för prov förhoppningsvis, sen i jag klar med denna kurs i prencip. . . nästa vecka kommer jag bli klar, garanterat. . .

Yaaay. . . .

Det få räcka för denna dag, kanske återkommer senare.

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Måndagar är sköna. . .

För jag glömmer hela tiden bort att vi börjar 10.00, visseligen så kan jag åka tidigare och sätta mig ner och plugga eller gå ner till nuevo, ibland gör jag det och ibland inte. . .

Men idag stannade jag hemma, tog en lugn morgon, och pysslat lite med att vika tvätt det som va tort, plockat undan osv, finns en disk med att ta hand om få se om jag orkar med det innan jag cyklar iväg i kylan. . .

Vore skönt att ta den nu, så har jag inte så mkt när jag kommer hem. . .

Få se hur det blir med den saken.

Nu ska jag skriva några rader till sen kolla lite bloggar. . .

Har faktiskt inte så mkt att skriva, e fortfarande tom på ord. . . Dem som följer blogg vet redan hur veckan ser ut för mig, mkt plugg och lite tid till annat, men klar kommerj ag bli, ska bli skönt. Det ska med läggas mer tid på att plugga teori, ska med senare ikväll boka tid för skrivning och uppkörning fast innan det måste jag gå till körskolan och boka tid för en prov upp körning samt risk utbildning 1.

Så det spar jag nog till imorn faktiskt för då har jag mer tid för det eftersom jag slutar 12. . .

Ja det va allt hittils.

Ha en bra dag allesammans.

Emelie L

Vilodags. . .

I knappt 10 timmar, är precis hemkommen från bion, såg på himlen är oskyldigt blå. . . riktigt bra och riktigt bra film. . .  Tillbaka till 70-talet så att säga, va kul faktiskt.

Nu e man hemma, har en maskin i tvätten just nu, fram till halv 11, sen blir det att sova av.

Har faktiskt inte så mkt mer att säga. e rätt tom på allt just nu. . .

Jag älskar dig min älskling. . . . !

Emelie L

Jag ska inte klaga bara tillägga.

Att denna helgen blev en piss helg på ett  sätt och väldigt mysigt på ett annat sett. . .

Men när man förväntat sig nåt helt annat en stoj och tunga lyft, skruva upp sänggavel, bord och stolar samt åka lång väg med bilel föfr att handla möbler, hämta säng och säng gavel, åka till tippen med vissa saker. . .

Visserligen fick jag mkt hjälp av min pappa, men tyvärr inte på de psykiska stadiet, det får jag lirka mig ut ur själv.

All måste göra denna helg har lett till magverk, en riktigt magverk har jag haft sen tolv tills nu och den vill inte alls gå över. . . Så jag hoppade över resturangbesöket med att vara hemma och ta det lugnt några timmar, har fått lite vila men inte tillräcklig, har roat kusinen, tvättat handlat och lagat mat, och nu har jag en stor disk som jag bara inte orkar ta hand om. . .

Det blev inte som jag tänkt mig, en mysig hemma helg med mkt tv-tittande, bara ligga i sängen bara för man kan liksom. . .

Och nu har denna helg gått, ny vecka imorn med massa stress plugg osv. . . Yaaay ser verkligen fram emot det, faktiskt på ett sätt, för efter denna vecka och nästa vecka kan jag pusta ut när det gäller matten, sen är det stenhårt pluggande i eng. . . men det blir mer roligt, faktiskt.

Ne nu ska jag ta och vila mig lite innan det i dags att traska iväg i det mkt kalla vädret, blir nog faktiskt att ta cykeln ner, går lite fortare.

Emelie L

Soliga härliga söndag. . .

En perpekt söndag e vad det är, vaknade skapligt , känner mig utvilad, och solen skinner och det e lagom kallt. . .
Har även michaela vid min sida.

Dagens planering:

* Skruva upp den sista stolen till barbordet.

* Cykla till mormor om hon e hemma.

* Gå på resturang med pappa och hans vän.

* Gå på bio.

* Sen hem och bara njuta av dem sista timmarna denna dag.

Kort och exakt, hehe. återkommer senare. 

Emelie L 

Första Fredagen i nov

Hade jag velat fira med älsklingen min, idag är det en sån där sentimental dag, eller kväll åtminstonde, massa kärlek i idol, mess från älsklingen som berör och en väldigt stor saknad efter att vi två blir en, en under samma tak. . .

Tänkt att aldrig behöver räkna på pengar, planera helger eller dagar att ses på, att det bara är en självklarhet att vi ses när vi ses under veckorna som gå utan att lägga en tanke på när. . .

Är trött och slut efter denna tårfyllda veckan, många känslor har kommit upp till ytan, och jag hanterade dem precis som man ska göra. Genom att gråta och prata om dem, och ev fundera om. . .

Denna vecka har inte bara varit jobbig utan lärorik, jag har verkligen satts på prov för hur uthållig jag e som jag ej va förut, jag har även fått prövat på ett nytt sätt att hantera min nedgång på. . .

Och jag är super nöjd, känslan inom mig har ej försvunnit men den är väl utarbetad, nu behövs det bara ett djupt andetag och gå vidare, jag kommer nog må upp och ner under ett tag det känner jag, för det e mkt som kommer hända på kort tid, och det kommer påverka mig på både gott och ont, önskar denna tid bara går fort förbi så att jag kan fortsätta på som vanligt med att ha lagom att göra. . .

Det va allt för denna dag. Återkommer imorn. . .

Emelie L

Trodde på en lugn helg.

Men så blev det inte, hade helt glömt av att jag skulle till ikea och heerja :P äh det blir en snabb vända, vet vad jag vill ha det e bara gå in på lagret och hämta det, men sen ska man förbi mamma hämta en säng som sedan ska till moster, efter det blir det tippen, ev på sön om dem inte har öppet imorn.

Sen hem skruva upp bordet, äta, duscha och sen är det kväller igen, blir att mysa till det med kusinen, förmodligen kommer vi somna tidigt, iallafall jag.

Söndag, ja umgås med kusinen morgon och förmiddag, sen lämna av henne, jag hinner lagom hem innan det e dags att röra på sig igen, ner till stan äta middag med pappa och hans vän, sen gå på bio.

Ja det blir inte mkt tid över till plugg kan jag säga. . .

Men för det se det så efter regn kommer sol. Nästa vecka ska jag verkligen ligga i med plugg andra beslut sköter min handläggare, jag har gett besked hon fixar heheh. . . :)

Någon gång nästa vecka blir det att göra bokens sista prov, efter det ska jag repitera in alla kapitlen sen göra två gamla nationella prov sen veckan där på göra det slutgiltiga provet. . .

Så den 29 onde nov blir jag klar med matten, jag håller min planering, sen blir det att rå plugga eng, ord, gramatik, kapitlerna, osv osv. . .

Nu ska den med sitta !

Sen är Emelie klar för detta år. . .

Men nu är det fredag, och jag har varit i skolan, gjort det jag har hunnit, väl hemma igen så har jag tvättat rent bordet och stolarna som pappa ska ha.

Ätit mat för en stund sen, och nu ska jag diska, duscha och krypa ner i sängen. . .

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Vilken vecka. . .

Det har varit en väldigt tuff vecka, mkt att tänka på, mkt tårar, olika känslor varje dag. . .

Kan säga att det varit lite kaos i mitt liv denna vecka, mkt upp och ner med allt så som det va förr. . .

Men idag har jag återställt det mesta, förhållandet med Daniel är ej i krash som jag trodde att det va igår, visst känslan inom sig av sårbarhet finns kvar, inte så att han sårat mig utan mitt sätt att handla i vissa avseende, och har inte tänkt så mkt på det förut utan mer ska sluta med detta beteende men sen har ja aldrig riktigt fullfölj det.

Men igår så slåg det till på mig, ett slag i ansikte, och det slag sitter kvar en idag och kommer nog göra det ett tag framöver tills den dagen jag återigen kommer i den situationen, klarar jag mig då utan mitt dålig handlande, så vet jag att jag kan även i den situtionen. . .

Beslut av av vissa saker är med beslutade mer om det kommer nästa vecka, för det e inte helt klart en. . .

Denna helg ska det inhandlas saker från ikea, ska med hämta en säng och sänggavel till moster från mamma, skrota den sängen hon har nu, sen hem och skruva ihop barbordet och stolar som jag ska handla imorn, mickahela ska mig komma med mig hem imorn, så det blir sen mys med henne på kvällen. . .

På söndag blir det plugg och resturang besök och bio med pappa och hans vän.

Det va lite kort om denna vecka och dag. Återkommer senare.

Emelie L


Nu är det svart igen. . .

Jag har förstört mitt liv återigen, och denna gång vet jag inte hur jag ska orka att ta mig upp igen. . .

Jag hatar mig själv, jag har aldrig hatat mig själv så här mkt som jag gör nu. . .

Tårarna bara rinner , vill bara säga att om det e någon som försöker få ta på mig så kommer jag inte vara anträffbar på ett tag. . .



Emelie L

Aldrig tar det slut. . .

På elände, hela tiden e det nåt nytt man hakar upp sig på sen blir det bara för mkt, först blir man uppröd och fundersam, sen fattar man den andres åsikt, sen gråter man,  sen sover man , sen vaknar man och vill att det ska vara bra igen. . .

Jag tror jag har för mkt tycke om saker och ting, jag ska tagga ner på det, för det e många som ej gillar det, många blir sura ch upprörda, jag ska nog hålla mun när det gäller vissa saker, bara säga, jag säger ingenting så har jag ingenting sagt, det får bli så, sen om man kokar över så får man väl ventilera sig med någon som är villig att lyssna. . .

Denna dag kommer bli yber jobbig, ska tillbaka till verkligenheten, matte och ett viktigt beslut att fatta efter denna hemska dag så ska jag avsluta den med att vibba, rensa kroppen och tankarna på otrevligheter. . .

Återkommer senare. . .

Emelie L

Så nu har jag tid. . .

Att skriva lite mer ingående om vad som händer i mitt liv. . .

I söndags ja, då brast jag ut i gråt, eftersom jag inte e van vid detta så skapade det rädsla och oro på att fan ska det hända återigen. . .

Men längre en så tänkte jag inte, så det blev ett extra besök hos psykologen, eftersom det inte blev nåt i fredags, och då behövdes det verkligen. . .

Och ja det e ju normalt att människor gråter, känner frustation och elände i sitt liv, i mitt liv betyder det, ja ingenting egentligen, men nytt e det och nya saker dem skrämmer en , så är det jue för alla. . .

Kanske låter helt saiko nu men gråta ut , släppa på trycket och verkligen prata om saker och ting är verkligen min svaga punkt, men fram kommer jag på den biten med, bara det att jag ringde och bokade tid hos pyskologen, prata med älsklingen min, prata med min handläggar på nuevo e bevis på att det går åt rätt håll, förr hade jag bara bäddat ner mig och skitit i allt. . .

Och det som behövs nu det ändå lilla som behöver falla på plats är den lilla balansen på gas och broms det kanske låter lite men det e inte en sån liten grej utan en väldigt betydande grej. . .

Hittar jag den balansen , så är mitt liv sen återställt. . .

Mina framsteg det senaste halvåret. . . .

* Jag litar mer på mig själv, vilket gör att dessa nedgångar blir kortare och kortare. . .

* Jag har fått mkt bättre självförtroende och självkänsla.

* Jag vet vart jag vill, och mitt tålamod blir bara starkare och starkare ju närmare målet jag kommer. . . 
 Efter varje del mål brukar jag tänka tillbaka på hur tiden har varit, hur jag har klarat mig igenom det projekt jag lagt upp, hur det har påverkat mig, vilka styrkor har jag haft och vilka svaga styrkor har jag haft, hur har livet sett ut utanför pluggande. . . osv.

* Jag är mer disiplinerad, jag lägger mig lagom tid, jag kommer upp på morgonen, jag äter som jag ska, jag lagar mat, jag duschar varje dag, jag håller mig fräch, jag har börjat vibba som så småningom kommer leda till regelbunden träning, jag är mer social i sociala sammanhang, jag tar för mig mer, jag skrattar mer, och så som många brukar säga , jag lyser upp på ett helt annat sätt en förut. . .

* Jag börjar ta mig själv på allvar, jag ser till att jag först och främst mår bra, är trygg med det jag väljer att göra och inte göra, jag är mer omhändetagande om mig själv en andra, jag sätter mig själv i fokus mer en förut.

Jag har den teorin att mår jag bra så kan jag få andra och må bra, är jag hel så kan jag få andra att känna sig hel, gör jag det jag råder andra att göra så kan jag på så sätt visa att det inte är värt att inte pröva, för jag vet vill man så kan man, det finns inga men, det finns bara lösningar, vissa lösningar gömmer sig mer en andra, det gäller att leta, ta för sig, höra sig för och använda sig av andras erfarenheter.

En viktig regel , det finns inga genvägar det finns bara hinder, hur många gånger man en har börjat från grunden men inte slut fört sitt arbete uppåt så kan man inte börja därifrån man slutade , man måste alltid börja om, om man väljer en annan väg en den första. . .

* Nu är grunden lagd för mig, och jag är redo att börja om på ny kula, mer om det kommer imorn. . .

Återkommer senare.

Emelue L

Det slår aldrig fel. . .

Så fort jag ska ge järnet så är det hemstudier på framsteger. . .

Men tur så finns nuevo, tänker nu sätta mig med teori hela dagen fram till tre. . .

Mår lite bättre idag, men inte fullt ut, jag känner att jag försöker mer en jag kommer orka eller har lust med, men det får bli så ett tag, ska inte ge upp, ska kämpa, men det kommer bli tufft ett tag framöver. . .

Fick ett glädjande besked hos tandläkaren idag, jag borstade tänderna väldigt bra, det jag bara behöver göra nu e att sköta mellan tänderna med tandtråd, vilket jag vet, men ska sätta i gång med att sköta mina mun bättre, inga hål heller, jag frågade det där med risk för tandlöshet som va beskedet förra året, men hon sa att det finns ingen chans för det, och att det va nog lite överdrivet av den som sa det. . .

Kändes skönt att höra för har varit väldigt orolig för det. . .

Ne nu ska jag upp till framsteg och äta fruksot, dem har ej någon brödrost här samt så har jag kaffe och smöret där uppe. . .

Återkommer senare under dagen. . .

Emelie L

Kort får det bli. . .

Kom hem för en stun sen, hela dagen har jag varit hemifrån känns skönt, har varit hos mormor med madde och julia större delen av dagen, sen hem en snabbis, pratade då med daniel, sen till pskologen, sen till en som fixade min telefon så nu är den med i livet igen. . . :P

Sen till jenny , har varit där hela helgen, myst med marius, så gullig han e, samtidigt pratat en massa med jenny, blev därmed bjuden på pannkakor , mkt gott :)

Och nu hemma, ska strax lägga mig i sängen och se på despret sen blev det nog sova av, ska förbereda lite för imorn innan jag somnar med. . .

Det blir skola och vibb imorn :) yaaay, nu ska jag försöka stå ut veckan ut. . .

Berättar mer imorn om mitt inre. . .

Natti

Emelie L

Äntligen tog jag det steget. . .

Idag har det varit en si så där dag, men igår gjorde jag något som jag aldrig gjort förut, jag brast, det gjorde ont i mig till en början, men sen tog jag dag i saken, jag behöver prata av mig, så jag ringde min psykolog och bokade en tid. . .

Måste avsluta för älskling ringde nu återkommer senare. . .

Kram

Emelie L


Idag brast jag. . .

I gråt helt oförberett, eller nästan, har hållit inne mkt denna helg, men har haft en bra helg, mkt kärlek, mkt umgänge, och många sysslor. . .

Men idag brast jag i gråt, jag brukar sällan gråta så när jag väl gör det så är det jätte skönt, och istället för att gråta ut helt själv så hade jag min älskling här och gråta ut hos. . . Det kändes verkligen skönt efteråt.

Dels bokade jag tid hos psykologen imorn, och så pratade jag med min handledare som ringde mitt i allt.

Det känns skönt just nu, och ska nu se på film med min älskling. . .

Återkommer mer imorn. . .

Kram

Emelie L

Hetiskt helg. . .

Hetiskt helg är bara förnamnet. . .

Shit vad jag har stått i, jag har flängt runt varit här och där. . .

Det började med en tur på stan med syster , mamma och benga, hem en stund sen till affären för att köpa lite gottie till idol, men det blev inte bara gotti utan hårfärg med för oss  båda, hem och börja med färgningen. . .

Sen kunde jag ta och slappna av, när jag vaknade på lördag då va det upp och dona direkt, det såg ut som ett helvete, efter det blev det en snabb dusch och sen iväg till moster på cykeln, sitta där en stund, sen hem igen, vi satt och fikade , donade lite under tiden då med.

Sen en promenad till mormor, på hemvägen köpte ja åter en färg, det är fortfrande svart men inte helt det finns lite nyanser i det, vilket direkt vände humöret, såg skillnad direkt så ska köra med den färgen en gång i månaden, just för att tillslut få min vanliga färg tillbakka. . .

Fast nu har jag ett promblem daniel tyckte verkligen om det och vill att jag ska ha så här vinter ut iallafall, så ja vi får se, han är verkligen nöjd vilket glädjer mig, även så börjat jag med gilla det, iallafall efter jag färgade det en gång till.

Denna vecka börjar med en hemma dag, ska snart ta och diska upp helgen skit, sen blir det att ta det lugnt större delen av dagen, ska med avsluta mitt sabway projekt som jag tror inte kommer bli så mkt av, alltså det kommer nog inte likna sabway mackorna, så det blir nog inge mer göra med det. . . hehe, måste först testa innan jag säger nåt. . .

Det va allt för denna morgon, återkommer senare.

Kram

Emelie L