¨

Det har varit en varm och lång dag !

hej hej  . . .

Som sagt det har varit en lång dag och värmen tar koll på mig, och det kryper i benen av frustation, frustation för att ställt till med ett helvete, frustation för att orken till att plugga inte finns, frustation för att tankarna inte bara försvinner.

ännu en dag då jag legat inne och inte gjort annat en att tänkt och dividerat med sig själv. . .

Det e verkligen inte en bra värld att leva i, har man blivit helt knäpp, ja man undrar ibland hur allt ska sluta. . . Tankarna gör det ju heller inte lättare att inte tro att det kommer blir fler besök på 19.

Ne usch ska släppa allt, ska verkligen försöka jag vet inte längre vad som händer inom mig men nåt e det. nåt väldigt konstigt har jag på känn. . .

ne ska väl ta och försöka sova .

Emelie L

Nu har jag rört till allt IGEN!

Ååååååååååååå, jag vill bara att mina tankar ska sluta snöra, om allt snörrar det, Gör jag rätt? , gör jag fel?, vilken väg ska jag gå nu? den eller den ? Kan jag känna så här? Kan jag säga så här ?, Vad kan jag engetligen? vad kan jag göra för att allt ska falla på plats igen. . . Kommer det nånsin kunna göra det ? Vem e jag egetligen?

Allt bara snörrar, jag vet varken ut eller in. . .

Och nu har jag snörrat till det med en kompis, allt blev så fel, jag menade inget illa med det jag för ett tag skrev här på bloggen, det jag bara menade va att vi glidit ifrån varandra, inget annat. . . Men så kanske det nu har slutat med ett slut ?

Jag vill inte det, det jag vill e att sluta bolla med alla i huvudet, att bara låta allt gå och sen se vad som händer eller hur det slutar.

Tack jenny, du fick mig att komma till insikt till mitt problem , och det e mitt störande tänkande kring allt.
Att jag inte tänkte på det själv, det har ju varit mitt stora problem länge, men a det har väl blivit till en sån stor vana att man längre inte tänker på hur mkt man egentligen tänker kring allt och alla.

Hej s

Emelie L

Tisdag, helt utmattad

Det måste vra värmen, e helt slut och vill bara sova , sova och sova, fast det går heller inte. . .

Ska snart försöka sätta mig ner och plugga lite, sen skriva en matlista äta, sen hem till pappa och se den nya wallandern, den har äntligen dimpt ner i brevlådan :D.

Mer en så händer nog inte idag. . .

ha de bäst alla kära läsare

Kram

Emelie L

Måndag- Slut på allt slapp i solen :P

Hej på er allesammans, ja då va det måndag, och nya tag med pluggandet, det gick ju jätte bra förra vecka med att plugga hoppas det går lika bra denna vecka, fast måste erkänna att nu när man varit ute i solen hela helgen, så känns det lite trist att nu sitta inne hela veckan, det eväldigt lockande att ta en tur ut, men ska försöka låte bli, om annat iallafall då kanske gå upp tidigt och plugga en hela morgon och förmiddag och sen ta och gå ut på dagen efter lunch någon gång, det skulle ju funka men få se, har iallafall lite planer på att åka till kolmården med pappa och hans nya bekant, och sen ta med julia, om vi åker på torsdag så följer madde med, men får väl se ska strax kolla upp lite priser och sen prata med pappa om det.

Har varit väldigt seg startat idag, dels kom jag inte upp till antabusen idag sov länge till halv 11, satte då på tv:en och såg lite utav våra bästa år, sen diskade jag lite och städade upp efter helgen, skulle med behövas dammsuga men det spar jag till kvällen det eså jävla varmt här i min lilla etta får väl se om jag kommer igång med pluggandet, e så svårt att konsentrera sig i värmen men ska försöka. . .

Jag har med betala alla räkningar så nu e det klart :D,

Vad som med händer idag det vet jag inte, ´det blir nog att plugga så mkt jag orkar sen avsluta kvällen med en film om det går någon bra vill säga.

Kram

Emelie L

Söndag, helt slut utav helgen :)

Hej på er allesammans.

Helgen har varit kanon, helgen har varit som den ska, eller så man ska känna inför helgen, "Att nu är det helgen, gud va skönt, nu kan man slappna av och göra saker med dem nära :)"

Och jag har verkligen utnyttjat varenda timme på helgen, så som att njuta av sol och bad, träffat kompisar och familj, umgås och haft kul :)!

Lördagen började med att jag försökte komma upp skapligt gick upp runt 10 halv elva snoret, tog en lugn och skön morgon, med kaffe några cigg och raka mig, sen jag ner till vilsta på vägen ner ringde jag mamma och  frågade om hon ville komma och hon kom men mkt mkt senare på dagen, I vilsta mötte jag upp pappa och en ganska ny bekant till han "en tjej" WOW, kul att han träffar någon, men det lät inte som om dem direkt skulle bli ihop men om så har han iallafall grönt kort för mig hehe, hon va jätte trevlig, lugn och snäll, som pappa sa, (- Det e lätt att umgås med henne).

Sen kom jenny hennes kille två kompisar ti dem och hennes syster.

Runt 4 taget dök mamma upp alla andra gick då, alltså inget just för att hon kom utan för de hade annat att passa.

Vi satt där ett tag och njöt , sen kom madde och julia , julia ville bada lite sen bar det hem ti mig , vi åt, såg lite tv, sen va alla trötta.

Idag Söndag, så har mamma, jag madde och julia varit i sundbyholm hela dagen, det har varit jätte kul och jag bade för första gången i år hehe :), Det va stek hett efter några timmar, så vi åkte väl hem runt 4.tiden, när vi kom hem slocknade jag som en gris vaknade runt 9 då blev det att se en film som gick på 3:an. . .

Jaha, då har man fått ett par arga komentarer, eller en sen förra inlägget. . .

Okeyjag håller inte riktigt med, Vi har glidit i från varandra, okey det betyder inte att du inte funnits vid min sida, det va väl dumt att inte tillägga det, Du har funnits där vissa ggr när jag verkligen har behövt det men inte hela vägen, och det menar jag med att vi glidit ifrån varandra, och det behöver jue heller inte betyda att jag tycker det e ditt fel, det e väl lika mitt fel att jag itne själv heller har hört av mig. . .

Det va det som med var meningen med inlägget, att jag har funnit dem vänner som jämt finns och som jag anförtror mig
till. Om du tycker det e barnsligt av mig att dela med det så tyck det du, men har på min blogg delar jag med mig av allt som består i mitt liv.

Och om du nu tyckte att det va så barnsligt att ta en sådan grej över nätet varför ringde du själv inte och konfenterade det då ? istället för skriva en ynklig kommentar ? Jag ser det fortfarande iallaflal inte  det som en stor grej vi både och alla runt om oss vet väl att vi inte direkt pratar eller umgås med varandra, vilket jag ser att vi glidit ifrån varandra. . .

Fredag, varmt och härligt och jag mår bra :)

Hej på er allesammans !

Natten blev lång och klarvaken hehe, somnade nog inte först efter tre någon gång och upp kom jag inte inte  den tid jag skulle vaknade runt 10. Då skulle jag egentligen ta anatbus och vara påväg till stadsparken, Så jag ringde jenny direkt och sköt på träffen, vi träffades sen runt halv tolv, vi åt då på hyttan sen satt vi där och snackade lite, sen gick vi till torget och satt där på trappan och snackade, sen va det dags för mig att gå vidare till psykologen och hon skulle handla present åt kevin , som är en kompis till oss son,

Hos psykologen gick det bra, fast kände egentligen inte för att vara där, men det va skönt att förmedla att jag nu har mål, starka mål och mål som jag ska fixa. . .

Vi började med prata om att dra ner på antabus, sen till hösten, att typ kanske köra 3 mån med två dar i veckan och sen tre mån en dag i veckan och sen sluta helt. . . Känns skönt att vi börjar prata åt de hållet :) De känns då som jag närmar mig slutet på allt de här, behandling , medicen alla koll man har. . . Det ska bli så skönt att få vara fri och känna att man klarar sig själv.

Men allt det här med behandling har bara varit posetivt nu i efterhand, jag börjar närma mig en nyktrare liv, jag har bestämt mig för att börja plugga, bli nåt, jag har fått närmare kontakt med madde och pappa, och jag vet vilka mina riktiga vänner är, dem som består, dem som förstår, dem som accepterar, finns där när man ber om det, dem som försöker "ändra" lite för min skull, dem som inte tjatar. . .  Dem som låte migr gå min väg, låta mig bevisa för mig själv att jag klarar detta och inte tvärtom, alltså först visa andra att jag klarar detta- "för att dem ska må bra"

Jenny

Annso

Alex- Men vi har gått skilda vägar

Och självklart min familj.

Ni ska ha ett stort tack som har stått ut med mig- och att ni finns kvar, och att ni gett mig den tid som behövs- Då menar jag min ensamma tid.

Jessica, skriver dig här nere, för jag känner att vi inte längre e den sortens vänner, och det beror inget utav hur du är eller vem jag är, bara att vi glidit ifrån varandra,

Det va nog allt så länge.

Kram

Emelie L


Torsdag- Har varit en jobbig dag !

hej på er allesammans, denna dag har inte varit rolig, Va trött som vanlig när det va dags att tvinga sig upp, somnade sent så det blev heller inte att gå upp tidigt och plugga, när jag väl sen kom upp runt tio tiden så drack jag mitt kaffe, såg våra bästa år, bestämde träff med jenny imorn förmiddag, vi ska ti stadsparken och njuta av solen :) det blir dock ingen heldag :( måste vidare till psykologen 13.15, ska vara där då så det blir väl att kila hem runt 12 och fräscha upp sig lite .

Sen efter det blir det nog hem och äta mat , sen sätta igång och plugga :D hehe,

Ja det blev som sagt inte så mkt plugg idag, hade ingen lust under dagen, det va så varmt, det kröp i benen, jag hade ont i magen så att gå ut i solen hade jag heller ingen lust med, försökte sova så att tiden gick men lyckades inte med det, försökte sysselsätta mig med att spela sims, men tålamodet med det fanns heller inte, satte tillslut på musik började då lite kolla runt på bilder jag tagit och tänkte göra ett collage men det blev bara att titta runt lite på bilder, sen tog tålamodet med det slut. rökte en massa låg i sängen försökte slappna av men magen värkte och illamående va jag med, tillslut efter många moment med att försöka sova så lyckades jag , somnade runt halv 5.

Vakna sen till runt halv 9 och kände mig då utvilad, magvärken hade försvunnit , jag gjorde i ordning lite mat, kassler, potatis med gräddfil och gräslök, riktig sommarmat :)

Sen duschade ja, gick och köpte cigg, pratade lite med madde på tel om helgen och planer inför hennes semester, pratade även med pappa om öland , vi ska ditt ev v 28 :)

Sen satte jag och plugga avslutade häfte ett äntligen, hehe imorn börjar jag med häfte 2 och tre. . .

Och nu vet jag inte alls vad jag ska göra, har ju sovit nu så somna kommer jag nog inte kunna göra en på ett tag, men ska försöka iallafall. . .

kram

Emelie L

Sista för idag !

Hej allesammans, Nu e det kväller och jag e riktigt trött, samtidigt e jag sugen på att spela lite sims, men orkar nog inte, ska med vara lite förnuftig, vilket e väldigt nytt för mig, har iallafal inte varit det på väldigt länge. . .

Ska jue försöka komma upp tidigt imorn och sätta igång å plugga, så sätter jag mig å spelar sims nu kommer jag nog fastna en stund och klockan kommer bara ticka iväg till sen natt, och då kommer jag verkligen inte komma upp kl 6-7 taget. kommer säkerligen inte göra det ändå men ska försöka, men till senast halv tio kommer jag nog vara på benen om jag lägger mig nu , . .

Så det blir att lägga säg snart ska bara skriva lite rader om den sköna kvällen jag haft. . .

Ja "kvällen" vid  4 tiden började med att jag och min pappa for och handlade, sen åkte vi hem till han och han bjöd på middag , jätte gott va det, kom inte ihåg riktigt vad maträtten hette men vegitariskt va det iallafall a det blir nog att sno receptet från han hehe :) För det e nåt jag gärna skulle kunna sätta fram på bordet istället för bara korv och makaroner. . .
När jag kom hem så va jag lite sömnig efter maten, så jag tog en cigg och la mig ett tag, men låg inte länge blev rastlös och ville mer en nåt annat fortsätta plugga men orken fanns inte fullt ut. händerna va trötta , huvudet va trött, men jag satt en stund iallafall, och några blad av de häftet jag började med igår blev gjorda.

Sen ringde min syster sabine och ville komma över så hon och hennes pojkvän robban kommer över och vi såg en film .

Changeling hette den och den va super bra, lite långdragen men spännande långdragen och man kunde tillslut inte ana vad som skulle kunna hända, En sevärd film , absolut :)

Sen satt de kvar en stund , dem gick för ett tag sen. . .

Och nu ska jag av sluta för jag orkar snart inte hålla upp ögonen.

E såååååååå skönt att få vara trött och längta till sängen. . . En känsla som´jag inte haft på år. . .

Go natt på er som läser nu och i natt. . .

Och God morgonen till er som läser det på morgonen . . . Och ha en skön dag ute på stranden eller vart ni väljer att befinna er...

Kram

Emelie L

Onsdag !

Hej på er allesammans, hoppas ni har det bra ut i värmen, själv e jag tråkig och sitter inne och pluggar, men ska inte göra det hela veckan det blir väl att ta igen lite tid i solen till helgen :) För bländande vit tänker jag inte vara hela sommarn :P ;)

Denna morgonen, Kändes allt rätt bra, hade ingen huvudvärk, ingen ångest, hade heller ingen olust. . . Fast jag kom inte upp då jag skulle som kl 6 men till 9 taget kom jag upp.

Kände mig då rätt utvilad , pigg, lite lättad och glad, nöjs framförallt för gårdagen . . .

Gick sen runt 10 och tog antabus, sen hem och plugga, och nu tar jag en liten paus, ska äta lite sen kila iväg till tuna på möte, hoppas dem verkligen godkänner min plan över sommarn fram till agu. . .

Sen när jag kommer hem då blir det att plugga lite till (engelska) runt halv 5 tiden  så kommer pappa och hämtar mig, vi ska handla , sen hem ti han och äta och ev se en ny wallander film om den nu har dimpit ner i bervlådan :)

Ja det va allt så länge, uppdaterar kanske senare ikväll.

kram

Emelie L

Tisdag !

Från klockan 13 ungefär  så har jag suttit och pluggat engelska, YEEEEEEEEES jag börjar äntligen begripa och förstå mig på engelskan :D Jiiihu. . .

Känns väldigt skönt, under plugg tiden har jag med fått besök av jenny va jätte kul att se henne igen och prata lite skit med henne. . . Vi bestämde med för att höras av imorn om ev planer på att ses på torsdag eller ti helgen :D

Jag skulle med ti pappa och käka idag men ringde och sa att jag ville sitta och plugga, tänkte att passa på medans man har orken till det, så vi ska handla äta och ev se en nu wallander film imorn :)

Ja jag e nästan klar med ett häften med engeslska grammatik, försklaringar osv osv, har lite kvar som jag spar till imorn bittti, tänkte gå upp jtte tidigt imorn redan sex och börja plugga och repetera innan jag ska iväg klockan 14 ska med kl 10 till syd och hämta antabus.

Det e så skönt att ha kommit igång med nåt, med nåt intressant och lärorikt. . . Även om det e sommar och solen skinner och värmer så sitter jag inne och pluggar hehe, men vadå man beöver ju heller inte sola varje dag, ska ta det på torsdag, fredag , lördag eller söndag,

Ja det va nog allt för idag.

Kramen

Emelie L

En dag då mkt har blivit gjort !

hej hej på er allesammans !
Dagen började som vanligt "ingen dans på rosor" trött som vanligt och ville helst av allt bara ligga och glo i sängen hela dagen, men bestämde mig för att så ska det fan inte bli idag.

Så efter några koppar kaffe och cigg, diskning och en raggar dusch , samt lite spel med sims så kom jag igång, riktigt trögstartad va hehe :P

Efter någon timme framför sims så började jag kolla upp info om högskoleprovet samt tips om förberedning osv, kollade sedan igenom kartonger med gammla skol uppgifter hittade en hel del användbart material för engelskan, men dock inte för matten, massa häften med tal och uppställningar osv, inget man kan använda sig av direkt kanske, så jag gick in och kolla upp vad det fanns för matte böcker att beställa samtidigt som det kollade jag med upp engelska böcker, så ska beställa dem senare nästa vecka. sen beställde jag med en bok högskoleboken tror jag den hette, e massa tips om förberedelser, övningar osv osv.

Sen efter det satte jag mig och planerade upp pluggandet. . .

Och idag, ja jag kom inte upp den tid jag skulle kl 9 somnade om och vaknade för en stund sen, va som vanligt trött och hade ingen lust + en dunkade huvudvärk så efter en kopp kaffe och cigg gick jag och la mig en liten stund till sen gick et över och nu e jag uppe på benen igen, ska snart ta och diska, sen sätta mig ner med engelskan :)

Det blir inte att plugga så värst länge ska till pappa kl 18 och äta lite mat sen hoppas jag på att han fått en ny wallander film i brevlådan som vi kan kolla på Hoppas Hoppas. . . :)

Om inte den kommit på brevlådan idag, så äter jag nog bara och sitter kvar en stund och snackar sen åker jag hem och fortsätter plugga lite till sen innan läggningsdags blir det nog att spela lite sims hehe, e en rätt så skön avslutning på kvällen faktiskt, har avslutat varje kväll sen i torsdags med att spela lite sims e rätt behagligt att gå och lägga sig efter det, man har då liksom fått varvat ner, gjort nå kul, tankar släpps lite och sen e det nästan att bara att somna in . . .

Fast har väldigt svårt att hålla mig frånatt tänka e en riktigt tänkar nörd :P hehe.

Ja de e vad som händer idag.

Kram

Emelie L

Helgen har gått ovanligt sakta

Hej svejs, morgonen har som vanligt inte varit någon dans på rosor, segt att komma upp, ont i huvudet , hög puls.

Men nu har jag äntligen kommit upp på benen nyss lagt i en tvätt, ska väl snart ta nåt å äta sen kanske ta en väda med dammsugaren.

Ja det e ju söndag , så det blit segt, ska nog ta och spela lite sims, har verkligen fastnat för det hehe, sen se lite serier ikväll. . . .

Ja så har vi måndag snart, och jag vet inte om jag ska gå tillbaka till jysk, det vore nog det bästa, har iallafall bestämt mig för att sätta igång med att plugga till högskoleprovet, ska plugga sten hårt svenska , matte och enegelska, För inget utav det sitter så värst bra, speciellt engelskan, Så det blir och göra, Ser faktiskt framemot det :) Ska bli kul att sitta och lära sig saker , komma någon vart och förhoppningsvis få bra poäng redan vid första skrivningen :)

Ne det va nog allt för idag, hoppas ni alla har haft en bra midsommar ?

Kram

Emelie L

Önskar mig ett bättre liv (Dagen var okey)

Jag vet egentligen inte vad jag ska skirva. Är så trött på att förmedla att allt e så dåligt, att jag e trött på allt, att jag inte orkar nåt en att bara sitta hemma. . .

Om allt vore annorlunda, om jag för en dag kunde vakna upp helt utvilad, pigg och glad och tycka att allt inte var en match som jag behövde vinna, att jag bara kunde gå upp och tycka att allt var okey, att allt var roligt, att ingenting var jobbigt. . .

Det var år sen jag kände så, om jag bara kunde få smaka på den biten för en dag eller resten av livet.

Idag har det varit en okey dag, morgonen var ingen dans på rosor direkt, va trött ville bara ligga hemma hela dagen.
Men den känslan motarbetade jag, det krövdes mkt ork till det men efter en stund rullade allt på hyfsat bra, diska och donade hemma , duschade och fixade mig sen gick jag til pappa och åt middag, han bjöd på hemma gjord potatis-sallad, jätte god va den till den blev det lövbiff sen stannade jag en stund och snackade sen skjusade han hem mig.

När jag kom hem spelade jag lite sims, såg på en film på tv 4 plus som slutade nyss.

Resten av kvällen blir lugn det börjar en film på tv 4 som jag tänker se , sen blir det å gå och lägga sig.

Kram

Emelie L


Det börjar bli läskigt nu.

Heeej !

Allt mer och mer drar jag mig undan, jag vet inte riktigt varför, det finns inte mkt lust kvar till nåt eller någon. . .

Det jobbigaste av allt e att det pendlar så otroligt mkt, jag vet inte om det beror på att jag slarvat så med medicinen under en tid förut, men har ju nu under 3 veckor varit väldigt noga med den och jag har kanske bara missat den vid 3 tillfällen. . .

Läskigt börjar det bli, tankar på att snart sitta helt själv skrämmer mig otroligt mkt, -Det får inte sluta så.

Fattar inte vad som händer med mig!

Jag e så trött på allt, trött på att vara deppig utan att inte riktigt veta varför, trött på att misslyckas, trött på att vara feg, trött på att inte ha någon lust, trött på att jag aldrig nånsin tar nå ansvar m, m

Idag e det midsommar, eftersom jag inte fick någon sömn i natt så blev det heller ingen tur ti k-holm, kvar hemma helt själv. . . .

Det va allt för mig !

kram

Emelie L

Ångest fylld dag, känner mig mysslyckad

Hej, det började redan i fredags kände mig inte alls på topp, kände egentligen inget , en stor tomhet, kände lite allt möjligt, lättad att jag iallafall klarade av att komm upp två dagar av tre till jysk och att jag stog ut dessa tre timmar, i vissa ögon kanske det inte e nåt, men för mig är det en enorm omställning att ta ställning i. . .

Helgen blev enkel, liten sväng på stan i Men inombords va jag kluven, tänkte bara på att snart är det dags igen, kunde inte släppa tanken på jobbet. . .

Sen kom måndagen riktigt ångest fylld dag, försökte tänka posetivt, lugna mig, tänka på annat, försöka göra nåt annat en att bara sitta hemma, ingenting funkade för ingen lust fanns det, låg bara i sängen sov, tänkte , tänkte ,tänkte, och ju mer jag tänkte dessto mer osugen blev jag på att gå tillbaka till jysk. . .

Men sen efter lite sms och så med tuna, kände jag mig lite lugnar, sen kom även tessan ochville vara kvar tills på torsdag, mamma och marcus kom med på en kopp kaffe, vi pratade och dem peppade mig lite kände mig lite mer lättad ch lugnar , fick i mig lite mat och sen blev det film på kvällen med syrran. . .

Och sen va det läggdags och allt vände igen, allt kändes tungt igen och jag sov dåligt hela natten, men kom upp på morgonen hade en rejäl ångest, kallsvettig, kändes som jag ahr 40 graders feber, skakis, tänkte äh jag ger ett försök iallafall med att fixa mig, äta nåt ringa lite samtal ti soc osv, men ångesten släppte inte, jag prövade tom att gå ner till bussen gcik kanske 100 meter men då brast det, tårarna började rinna och jag vände. . .

Sån olust, jag förstår inte, Jag hatar att jag har hamnat i denna sitution, Jag skäms så mkt. . .

Men nya tag imorn, jag måste fixa det här. Jag vill verkligen det. . .

Emelie L

heeeeeeeeelg igen :)

hej hej allesammans, E i k-holm just nu, gick upp rätt tidigt idag med, vi har fixat oss på morgonen sen åkt in ti stan och handlat lite smått, stannat på Donken och ätit lite vi tittade då med på studenterna som åkte runt i stan, det va inte mkt att hurra för :P hehe, inte va man e van med, tre flak i hela stan.

Nu vet jag inte vad som mer händer , det blir kanske att kika på en film eller nåt ti kvällen annars blir det lugnt.

Ja det va väl allt jag hade att skriva för dagen

Ha de fint

Kramar

Andra dagen på jobbet

Hej på er allesammans !

Igår va det andra dagen på jobbet, Det hände dock inte så mkt, Dels hade det utbildning denna dag, så dem som brukade ta hand om mig va på den, Och så fanns det heller inte så mkt att göra, fick i uppgift att tralla runt lite i butiken och blocka, vika handdukar/filtar och lite sånt, och sen fylla på lite om det behövdes, Men hittade inte mkt på detta lagret för de som behövdes fylla på , ville heller inte börja riva runt i lagret så jag tog de som fanns upp redan ur kartongerna.

Men timmarna gick hysat fort iallafall. . .

Få väl se om jag bestämmer mig för att stanna, vill helst av allt byta, men jag vill samtidigt ha nåt att göra , så jag tänker föreslå att jag kan stanna, men om de på tuna under tiden kan höra med Carlings eller JC om det tar imot folk, om inte stannar jag där till agu, på jysk om jag får.

Har lite planer på Sen ti hösten att  söka tillbaka till båten, och hm-lagret

om jag inte får några tjänster där, så planerar jag att göra högskoleprovet i okt och om jag klar det söka in på ekonomi/egen företagare ti våren.

Idag på min lediga dag har jag inte så mkt planerat, ska snart fixa mig för dagen, städa upp lite, boka tvätttid för nästa vecka, sen äta nåt, gå till psykologen, sen efter det ev träffa jenny, om hon inte orkar så tar jag kanske en sväng ti jessica.

Sen runt 5 tiden kommer pappa och hämtar mig, han ska skjusa mig ti k-holm, ska vara där hela helgen :) och imorn tar vi en tripp på stan , annars blir det nog lugnt eller lugnt och lugnt julia knycker nog al energi utav en :) fast det e bara kul.

Ha en jätte trevlig helg !

Kram

Emelie L

Dagarna går så fort.

Ibland vill jag bara att tiden ska stanna upp, eller gå väldigt väldigt sakta. . .

Även om det blev av att vara hemma idag så har jag iallafall uträttat lite viktiga ärenden på stan så som att lämna in ansökan till soc, hämta ut pengar som jag skulle ge ti pappa, hämta antabus, lämnat tillbaka en  film som även va en dag försenad , men behövde inte betala denna gång, skönt för det e ändå 50 kronor i avgift, det e mkt när man e fattig :P

Sen efter det for jag och pappa å handlade, handlade äntligen lite gotti gotti mat, det blev kyckling tacos idag, muuuuuuuuuuums, det va väldigt längesen jag lyxade till maträtten för kvällen. . . Det blir även att äta det imorn med :)

Ja hoppas jag nu somnar i natt, det kommer jag nog göra e väldigt trött redan nu. . .

Imorn kommer dagen innehålla.

*Jobba några timmar på jysk

*´Träffa martina och följa med henne när hon gör halk banan, under tiden går jag nog och hälsar på pappa lite, måste ju se hur han har det i sin nya lokal :)

*Sen kanske martina och jag tar en sväng på stan, de får vi väl se, hon kanske åker hem direkt efter det.

*Värma kycklingtacos, diska, boka tvätt tid.

*slutligen ska jag ska ta mig en varm skön dusch, kanske skriva lite i bloggen

*Om det finns någon bra film eller serie att se på tv så slutar jag nog kvällen i soffan innan läggningsdags

Go natt på er allesamman

Emelie L

Början på ett ett liv ?

hej på er allesammans. . .

Andra dagen på det nya livet då, det började inte så bra, Första dagen gick jätte bra, vaknde för ovanlighetens skull upp den tid jag bestämt, kvarti sju, det trodde jag aldrig, gick sen på möte klockan 8 på vägen, kände mig ytterligare lite lugnare efter det, vi pratade mkt kring jobbet och beteende, och vad jag bör tänka på. . . Jag tog till mig av allt han kom med, och det gick bra första dagen på jysk, Jag började lugnt, med att damm torka alla inne möbler och trädgårds möbler, sen hjälpte jag till och packa upp lite varor, sen va tiden slut, tiden gick jätte skönt, Slutligen, dem tyckte jag jobbade på bra, kändes skönt å höra så här första dagen, gick därifrån stolt och glad, detva länge sen den känsla kom upp inombords. . .

Efter dagens slut kom syster madde och hämtade mig, vi åkte till tuna park , det blev en lång dag där, vi gick två varv och letade efter en kläning som skulle användas till brölopp , vi hittade slutligen en riktigt passande en :)

Sen bar det hemåt, vi åt satt och snackade lite, gick en sväng ut till en lekpark, sen bar det hemåt för madde och julia, helt slut va jag , kändes skönt, trodde jag skulle somna som en stock efter kvällens serier, men icke så nicke, det blev en lång natt med vridningar i sängen , ända fram tills klockan 5 sen sov jag till sju då klockan ringde, jag gick upp , men efter en kvart så gick jag och la mig igen, va alldeles för trött för att gå till något jobb, jag somnade om som en stock och gick sen upp runt 10 för att meddela dem att jag hoppar över denna dag. . .

Känner mig ynklig, men tar nya tag imorn. . .

Ska försöka hålla mig vaken nu så jag kan somna i natt. . .

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

En dag kvar!

hej på er allesammans!
Då e det knappt en dag kvar på det dystra livet :P, ne men det e faktiskt rätt skönt att gå hemma, men det ska med bli skönt att ha lite annat och göra med. jag har ju nu länge varit lite skeptiskt, rädd orolig osv, men det börjar kännas lite lugnare och jag börjar tänka mer posetivt kring att börja jobba, det ska nog gå bra :)

Ja, det e måndag idag och det händer inte alls mkt, har städat, ätit och donat lite, och nu funderar jag på om jag ska träffa jenny eller gå och hyra en film, det e ju så tråkigt väder så det lockar med en film hehe.

Ja, mer en så händer det inte , eller jo jag ska gå och hämta pengar , köpa busskort, lämna in ansökan till soc sen blir det lugna puckar, ska ladda för imorn hehe,

Ja, det va nog alt för idag. . .

Kram

Emelie L

kul helg :)

Hej hej. . .

ja helgen började lite oroligt, när jag fortfarande hade ångest över jobbet som börjar på tisdag, men försökte slappna av så mkt så möjligt och lyckades vldigt bra med det med stöd från syster madde, ann-sofie och pappa. . .

Fredagen blev lugn, satt inne hela kvällen och såg på en film på kanal 5 sen la jag mig och försökte sova, gick så där pappa rignde några ggr dels så kom han på ett snabb besök efter ha jobbat och varit ute en stund efter jobbet.

Lördagen så sov jag länge, missade kungen, det va lite tråkigt, sen tog jag det lugnt hela dagen. . . började med under dagen tveka på att gå ut med syrran på kvällen, så jag föreslog att vi kunde se på film, hon kom ändå, och det blev utgång en då, kul att hon övertalade mig, för det blev en rolig och mysigt kväll, vi gck ut rätt tidigt och det va heller inte så mkt folk ute men vi trotsade det med att gå och äta och försökte födriva tiden. . . och det va bra för senare runt 11 kom det en massa folk. . .

Det blev även nyktert vilket jag va lite skeptiskt till men det gick bra, vi hade skitkul ändå,, dansade en massa osv. . .

Kom även upp tidigt idag vilket e bra, ska nu försöka att inte lägga mig nåt nu under dagen.

ja det va min helg och söndagen kommer bli lugn med en massa mys framför tv :D hehe

ha en mysig söndag alla.

kram

Emelie L

Fortfarande tungt

Hej på er alla!

E fortfarande, trött förskyld, väck i huvudet och har lite ångest kring jysk, mer prestations ångest,  kroppen vill verkligen inte prestera, den säger NEJ, och huvudet säger JA, detta e en bra chans och början på ett lite mer normalt liv. . .

Det e verkligen jobbet ner sånt händer, när kroppen inte vill och huvudet vill, det blir kaus inombords.

Men ska kämpa, kämpa, kämpa.

Men det e så svårt, svårt att hitta ett bra sätt att bete sig på, att hitta en attityd som passar, en balans. och att sluta tänka, tänka de värsta, för inget kommer ju kunna bli sämre en vad det e, och att jag ska göra dåligt ifrån mig kommer hellre aldrig ske, jag vet jue att jag inerst inne har det, jag har modet, jag har orken, jag är en kämparnisse och jag lyssnar alltid och tar till mig av det, frågar mkt när jag inte förstår. . . så vad ska gå fel, jo jag e rädd att jag inte kommer våga visa denna sida, att den inte kommer komma til ytan liksom.

Jag e rädd för det, för jag så många ggr har flyt ifrån allt, och slutat pratat och säga till och förklara vad jag känner. . .
Jag har så många ggr bara stängt av och gömt mig. . . Jag e så rädd att detta ska hända nu, nu när det verkligen gäller, nu när jag får en chans att komma tillbaka.

Men nog prat om detta, det e bara att vänta och se vad som händer och hur det kommer gå, ska försöka slappna av lite och inte gör en så stor grej utav det. . .

I helgen blir det lugnt, på lördag kommer ev min syster hit och vi ska kanske gå en sväng på stan på kvällen. annars har jag inga direkta planer, ska ta det lugnt och försöka slappna av så mkt så möjligt. . .

Hoppas ni alla som läser kommer få en bra tid och till er som tar studenten, Grattis och god fortsättningen.

Kram

Emelie L

Jobbiga Tider

hej allesamman, nu e jag här igen och gnäller :P

Även fast det har ordnat upp sig mkt med allt så känns det fortfarande inte bättre. . . Känslan inombords sviker mig. . .

Det känns som jag inte kan glädjas åt mkt alls, jag vill jue mer en nåt annat få chans att komma ut i arbetslivte, och nu får jag den chansen, men inte gladare e jag för det, va det till en början, men nu har jag bara ångest överdet. . .

Tidiga mornar, ta ansvar, hela tiden ha ett leende på läpparna, det skrämer mig, Men jag ska ta mig igenom den tiden.
Jag vet att jag kommer klara det, men just nu e det väldigt tungt, ytterligare en omställning att sig igenom känner jag bara, men jag klarade förra omställning i mitt liv och det här e ingenting mot vad jag nyligen gått igenom.

Fast jag känner så, så känns det med som om jag kommer svika mig själv med att ge upp. Men jag får bara inte göra det, jag har gett upp allt för många ggr nu, så dem flesta e nog väldigt trött på mig vid det här Lagret.

Idag händer det inte mkt, ska bara ligga inne, tog heller ingen antabus idag, ville bara inte gå utanför dörren, kroppen sa ifrån, så jag stannade kvar hemma. ynkligt av mig jag vet. . .

hoppa ni alla läsare har en bättre dag en mig.

kram

Emelie L

Helgen har varit helt okey

hej på er allesamman, hoppas ni alla har haft en bra helg och passat på att vara ute i det fina vädret som helgen har bjudit på ?

Jag har iallafall passat på att vara ute och njutit av värmen, i Lördags va jag med madde och antia och pappa i vilsta, vi låg där e bra jävla tag men inte så mkt färg fick man för de, men hade svårt att ligga stil så det va nog därför hehe, vred och vände mig hela tiden, men madde fick en massa färg iallafall, glad för hennes skull :)

Sen på kvällen låg vi bara inne och va helt utmattade av värmen hehe. . .

Söndagen va det dags igen att bege sig ut i solen men det blev inte lika lång stund denna dag, orkade verkligen inte pina mig igenom timmarna i den stekheta solen, så jag och manna gick hem rätt tidigt, gjorde mat sen slocknade vi som grisar och vaknade halv ått på kvällen, sen blev det lite serier och film, sen läggdags.

ja och idag , då vet jag inte alls vad jag ska hitta på , försov mig med till antabusen , så jag ringa dem efter ett någon gång.

sen vettja fan. . .

ha en fortsatt bra dag allesammans. . .

kram

Emelie L