¨

Alex har lånat min dator

Haallllå där, nu har jag varit utan min datorn i ett helt dygn, har saknat den så, inte bra de, man ska inte bli för beroende av saker och ting hehe, ja ne ensam kände man sig allt. hehe  , men ingen fara du (alex) ska får låna den mer, e bra om jag slits ifrån den några dar i veckan så inte datorn inte blir ett hinder för att inte plugga.

åh guuuuuuuud säger jag bara, vilken dag, kände inte alls för att kliva upp ur sängen va bara trött grinig och ja allt . men jag gick upp iallafall tänkte en sån grej kan inte förhindra mig att umgås med vänner, ibland kan det få göra det men inte allt för ofta.

Så jag gjorde iordning mig, gick och mötte upp jessica, sen knallade jag till alex och hämtade datorn sen blev vi också kvar en stund på kaffe och så kikade jag och jessie med på våra bästa år, sen knallade vi till affären och inhandlade de vi behövde till bakandet.

Ne fan orkar inte skriva mer e så trött, det för bli mer imorn hehe. men bakandet gick bra , allt gick bra trodde fan det skulle bli mer kladd överallt en vad det blev.

Ciao på er.

Eller jo jag har nu fått lite hjälp med att designa min blogg, så det blir nog min sysselsättning ihelgen eller nästa vecka yaaay,

Vill inte vara taskig nu, men jag ska fan ge det ett försök med att designa bloggen själv. se om jag klarar det hehe :) Men jag använder de du gjorde till mig krille om  det inte går som jag vill hehhe.. ... ...

Kram

//Emsie



Slut på denna underbara dagen !

En helt fantastisk dag må jag säga. känns riktgit skönt den har flyttit på hur bra som helst, tiden har barat gått och inge hinder har jag stöttit på. M vad jag har njutit alltså !

Och nu e den slut, m att gå å lägga sig med ett leende va längesen. kommer nog sova gott inatt hehe . . .

Och måste jue bara berätta att min "älskling" ringde idag :) yaaay , hehe a känner mig som en nykär tonåring, hehe :P har varit helt till mg hela dagen och har gått ivrigt och väntat på hans samtal hehe, löjligt men lite gulligt ändå eller ? även om man inte e ett barn fortfarande.

Kram på er alla

//Emsie.

En väldigt bra idag hittils iallafall.

Fick inte direkt mkt sömn inatt, låg och snackade med en kompis som kom över och sov här, sen såg vi lite tv och så sprang tiden bara iväg , men när klockan ringde så a då var jag väl inte så pigg på att gå upp men kom upp tillslut och sen när jag väl var öppe va jag piggare en nånsin hehe,

duscha och fixade mig sen va jag redo för dagen, gick och skulle ta antabus men de kom ju fan aldrig och hjälpte mig och så hade jag en kompis som satt i bilen på gatan och väntade mig , så jag gick tillslut de verkade vara uppe i nåt helt annat, tro de va nåt firade av födelsedag hm a skit samma, jag klarar mig nog utan den, upp till bevis iallafall,.

sen for jag ti alex, hon tog sov morgon den jäveln hehe :P ne hon hade inte haft någon bra natt så de va därför hon "försov" sig :P jag fick iallafall upp henne , vi satt och drack kaffe och babblade skit, förmiddagen försvann den med.

och nu e man hemma, och starx blir det våra bästa år, och sen efter de käk, och lite vila om jag e trött vill säga sen blir det att plugga teori, e verkligen motiverad till de idag kommer nog få in de mesta känns som det iallafall.

Skriver mer sen.

ciao kram

//Emsie

ingen vinst :(

hallllllllllååååå där, e fnittriga lisa idag hehe, kan knappt skriva hehe, ne fan alex och jag hade skit kul ikväll, men stenrika blev då inte, men vad har man hellre, kul , eller bara pengar ? kul föredrar jag eller båda. hehe

kvällen bestod av, röka kaffe röka kaffe hehe, tv, tacos, röka , tv, pizza , bingolotto , röka, bingolott, avslutade med asgarv. hehhe

och nu e man hemma i sitta tysta livlösa hem, måste fan piffa till de lite, med färg ljus och lite dittan och dattan.

kram

//Emsie

Bingo, Bingo

Ja man får väl hoppas på de. heheh - Att kvällen slutar med att alex och jag sitter stenrika :) hehe :P

Även om det e en riktigt mörk och grå idag, idag med så blir den mysig med dig alex ehhe a de där lät ju. men men !

Har nu på förmiddagen äntligen fått bort skiten i köket. så nu blänker det och luktar gått hehe. ja ne jag evt inte har nog inte så mkt mer att skriva. e rätt tom på ord idag.

Kram

//Emsie

JIPPI

Yay han svarade, äntligen hehe, men inge svar på hur det blir , han berättade bara att han jobbar osv och att han tar och svarar sen när han kan lägga mer energi på de, men det e ju alltid nåt hehe, e glad att han svarade åtminstonde,

ne men det var bara det hehe,

Ciao

Kram


//Emsie


mörk & trist dag !

Dagen har varit mörk, trist, blåsig och kall. vaknade sent och ville inte alls gå upp idag, har legat hela dagen i sängen, och sett på tv och läst en bok.

Dessa senste dagarna har verkligen blivit slöa, och disken i köket bara växer, inte bara disken som växer rekalm och post vid dörren med, det blir bara grisigare och grisigare för varje dag, imorn får jag fan ta itu med allt, det går ju inte att ha det så här.

och en har man inte fått någe svar från han i gbg heller jag har nog ingen chans där, känns lite tråkigt, men får skylla mig själv,  det är det sämsta men den här mörka tiden jag går igenom, det e att man lätt kan sjabbla bort mkt värdefull kontakt med vänner, familj, och andra som man tar kontakt med,.

Ne men man ska väl ta och krypa ner i sängen igen och tycka synd om sig själv :P hehe

kram

//Emsie

Här igen och beklagar mig hehe

Ne har inget att göra bara, usch hatar att vara seg och "svag" hehe, fan kul jag och psykologen hade åt de idag då. hehe, hon tyckte de va ett ynkligt men kul sätt att förklara hur man måt,

"-åh ja har varit så svag hehe "  "tyck så synd om mig" hehe, a vi skoja och skratta lte om de hehe, låter knäppt, hon hade med varit "svag" hehe a ne hehe vet om ni fattar ett dugg av vad jag svamlar om men iallafall.

Det gick faktiskt framåt idag hos psykologen , slut kommentar att ja så här emelie ska "mötena" se ut , de kändes bra att höra för jag har verkligen kämpat fram nåt att prata om , hur jag känner osv till saker och ting, så ja, där fick jag de bekräftat så jag fortsätter i den takten.

Ja, sen händer det inte så mkt mer idag, blir tv och mys i sängen, med en del telefon kontakt med någon för hoppningsvis, Väntar faktiskt på ett mess från världens underbaraste, hoppas jätte mkt nu att han vill ge mig en chans till.

gjorde tabben att stöta bort han tidigare i veckan, med att ja vi kanske ska lägga ner allt jag pallar inte mer, ja mitt dumma korkade sätt som jag alltid använder och det e att fly från allt och alla när jag det blir för mkt, förkalrade idag att de e tyvärr en gammla vana som sitter i en,  hoppas du kan ge mig en chans. en har han inte svarat, fan a ne får skylla mig själv inte kan allt och alla vänta på mig och ta tillbaka och släppa mig hela tiden.

Men alla ni snälla håll tummarna. iallafall att jag får min chans att visa han att jag tänker bryta denna vana.

Ciao & kram

//Emsie

Fredag yay !

Eller inte, det händer faktiskt inte mkt alls. inte för att jag beklager mig, ska faktiskt bli jätte skönt , ska verkligen slöa till denna helg med massa gott och tv och böcker hehe, förutom idag, då blir det idol och efter snack för idol hemma hos alex :)
Mysigt värre tjejen.

Ja under dagen händer det inte så heller, ska ta en lugn förmiddag, och kika på repriset för våra bästa år, missade ju de igår hehe. de och sen blir det att duscha och gå ti psykologen. och sen hem tillaga mat kanske ta en titt i psyologiboken och sen hem ti alex.

Kram

//Emsie

Natten tog kål på mig!

Heheh, ja, jag vet inte vad jag ska säga om denna dag, vaknade med världens huvudvärk och ingen ork alls till nåt.

Jag vettefan vad jag har hållit på i natt, men va fan helt slut när jag vaknade kändes inte direkt som jag haft någon skönhets sömn direkt.

Men den lilla glimt av solen som man fick genom gardinerna lockade mig upp, så jag draskade upp och tänkte sätta på kaffe men fan ne hade ju inge hemma, andra dagen nu som jag e utan mitt morgonkaffe. och apro på de så glömde jag idag med att köpa hem lite attans. jaha då blir man utan de imorn med då :( för inte fan orkar jag ta på mig och gå ut och  köpa hem lite kaffe nu. inte för att det e så långt men men. . . Har ju nyss tagit mig en lång fram dusch och satte på mig myskläder och slagit mig till ro här fram den dumma burken (datan) tro säker alla fattar men man vet ju aldrig kanske finns någon där ute som inte förstår va man menar med burken.

Ja och intervjuen gick bra hoppas jag om inte annat så va det den snabbaste intervjuen jag varit på nånsin, fan 5 min typ, så de känns ju som att de typ nja henne gillar jag inte. . . men men de skulle höra av sig sen nästa vecka efter några andra tre hade varit där.

Efter det gick jag ti mormor ochsatt där och babblade skit eller snarare lyssnade på skit, hon har ta me fan alltid nått att svallra om, sen va madde min store syrra där med, med julia min syster dotter.

Va där nån timme sen gick jag vidare ti alex och drack kaffe rökte cigg och snackade en massa skit, trevligt trevligt.

Och nu e jag hemma och e så trött. blev en del att sysselsätta sig med fast jag bara hade tänkt varit hemma och tagit de lugnt.

Och fick nu med en hög med böcker och psykologi som jag tänkte börja dragla med igenom. ska nog ta denna helg till att bara lägga sig i sängen och läsa.

Kvällen blir lugn , tv rostat bröd och te. hehe somvanligt.

Kram

//Emsie

Ne det får inte hända igen !

Heeeej, faaaaaaaaaan säger jag andra gången denna vecka som jag dels sover alldeles för länge och sen slockande jag som en stock under våra bästa år, och e fortfarande trött som en gris, och svag orkar knappt hålla upp ett glas.

Åh vad e det som händer med mig, ere allt tänkande som mattar ut en ? nåt måste det ju vara. För jag gör ju inte alls något direkt ansträngande.

Usch och dunder huvudvärk har jag med, ne usch vilken förjävlig dag hoppas jag känner mig mer uppåt imorn, måste fan göra det har ju en arbetsintervju att ta mig igenom,

usch fy och blhä som jag brukar säga när ingenting står rätt till, VILL verkligen inte tillbaka till de dagar som bara bestod av sov, sprit och instängdhet. ne fan nu måste jag komma på nåt att göra. kanske ska ta en springtur och träna lite hemma med hantlar och så. A men de får bli av på fredag.

Ja nu e ju dagen förbi , finns ju inte då något annat att göra en att kika på tv, får jag göra det, och käka en pizza. ja fan det e ju oskyldigt dömd idag. yaaaaaay


Kram


//Emsie


yaaaay. jobbintervju på torsdag

Hallu där ! japp ska på arbetsintervju på torsdag hos skogaholm :) yay ! ska bli skitkul, ser framemot de jätte mkt !

Och fort gick det med , skickade in min ansökan i fredags, både till hm lageret och skogaholm, fick svar på båda, idag, från hm, att de skötte sin rekrytering via deras hemsida så det va ju inte heller ett nej tack, känns skönt att iallafal fått bekräätat  att man fortfarande e "intressant". Får lägga upp mina uppgifter där sen om intervjun går dåligt och jag inte får nåt jobb.
 
Bra att man e bra på att skriva iallafall, de e ju det de hänger på att få till ett bra cv, och personligt brev för att väcka intresse.

Och nervös e man heller inte så mkt faktiskt, kommer väl kanske imorn nervositeten, men känner mig väldigt redo iallafall har med snappat upp lite små information om företaget osv. och det e ju med ett litet plus att kunna lite om företaget man söker till, och sen vet jag med på ett ungefär hur jag ska föra samtalet om mig.

Ja, dagen har varit bra, har inte gjort så mkt, mest suttit vid datorn och pysslat, och nu börjar en jävla ideot ringa och skriva mess, vill inte ha nåt med han och göra men har verkar fatta trögt och har  tydligen blivit rånad i sitt hem och verkar nu tro att jag ska bry mig han uttnyttja fan alla lägen.

Känns dumt att skratta åt det hehe, men fan nu får han smaka på sin egna medicin, så mkt ont han har gjort mot andra, det e fan inte mer en rätt att han nu får sitta i sin egna skit. . . som han kastat på andra.

Kvällen blir väl lugn förhoppningsvis.

Natti & kram

//Emsie






Slö tisdag ! och en länk till en bra sida.

Hallu där ! idag vaknade man riktigt sent, glömde ställa klockan igår Fy på mig, vaknade inte först tolv.

M jo det blev sent igår, fastnade vid datorn, satt fan flera timmar och bara läste om alkohol, ångest osv. va riktigt intressant faktiskt, fanns mkt man inte visst, och många bra tips hur man kunde hjälpa sig själv, ska nog ta del av den mallen och se om det ger några framsteg har visserligen kommit en bra bit på vägen men inte tillräckligt.


http://web4health.info/sv/answers/psy-problem-solving.htm

Här kan ni gå in och titta finns mkt bra informatiom om mkt , som har att göra med alkoholmissbruk, depressioner, vart man kan vända sig, osv osv.

Idag händer det nog ingenting, ska ta och diska lite laga mat, sätta mig och läsa, och se lite på tv.

Kram

//Emsie

Yaaay, äntligen har man öppnat körboken

Hallu där ! Här är allt noggorlunda bra, e lite seg och trött idag, jävla väder, man bli verkligen hänig av de trista vädret, men det va inte helt och hållet vädrets fel, blev med lite för lite sömn i natt, 

Men jag kom upp i tid, gick och tog min antabus, och tog fram förslaget om att minska medicin intaget, till en dag i veckan, med motevering att jag känner att jag kanske inte helt har kontroll en, speciellt inte de där veckodrickandet, då jag dricker för att lugna nerverna om nåt gått fel, Men att jag då tar min medicin måndagar så jag inte KAN dricka under veckan,  sen blir det upp till bevis om jag kan motstå helgerna, vill ändra till en dag i veckan, för jag vill kunna gå upp till nåstanivå och se vad jag klarar och inte, nu har jag kommit så pass långt på vägen att det vore dags att ta lite egna beslut, För mitt tillfälliga beslut nu e ju att jag inte KAN inte utan att jag inte vill, och det vill jag ändra på, och sen tror jag med att suget kanske blir något starkare om man inte FÅR dricka, eller inte KAN, men a inget beslut om detta har blivit av
måste prata med doktorn först om troligvis tror jag att de går med på de !

Efter antabus gick jag en liten omväg hem till alex, dels för att både ta en promenad och sen för att hälsa på alex lite, vi tog en kopp kaffe och cigg, blev inte kvar så länge, efetr besöket där gick jag hem, duscha, åt osv, såg på våra bästa år och sen la mig mig och somnade.

Sen gick jag upp och läste igenom några de jag ska plugga på ! Och sen i boken vägvisaren, e en bok som stegvis ger tips på ett bra körsätt,

OCh kvällen blir lugn, det blir förmodligen lite tv, med rostat och tee.

Kram

//Emsie

Kusin mickahela på besök

Halllllllllllllu ! Gladar en nånsin e man idag, och redan fylld av saknad, kusin mickhela som jag var på kalas hos igår kom igår kväll och sov över här, va nyss med henne en bit hem,

De va ininordens kul att få umgås / träffa henne igen, men det har gått så fort sen hon va så lite och hjälplös i mina ögon e hon det fortfarande, men hon har vuxit upp nu, lilla lilltjej e hon nu, och gud va hon e ordningsam , hjälpsam , rar, pratglad, artig och a allt man kan komma på.

Så nu har man fått busat av sig med henne och småpysslat och "lekt" lite e kul att få uppleva lite barndomsminne och bli liten igen hehe, e en värld fylld med glädje,

men fler ggr blir det att ses av, ska om en månad åka iväg med min pappa till gustavsviks badhus ska bli kul, ehehe ja en barnkär jävel e jag,

Men nu ar man gått tillbaka till de vanliga igen, sitter nu och häckar här framför tv och datorn hehe, och imorn börjar vardagen om,

ja, kvällen blir lugn ska sitta och se på alla serier som går sen kommer jag nog slockna som en gris, hehe.

kram

//Emsie

Barnkalas !

Hallluuu där, åh, dagen började helt underbart , sov länge, låg och drog mig ville inte alls gå upp idag, va längesen man låg så länge i sängen, en sak till man vant bort, så nu finns en till sak man uppskatar i livet, och de andra e att gå ut och roa sig,

Sen vandrade jag till moster och firade min kusin, redan e hon tio år de går fort och jag har missat mkt utav hennes liv, har saknat henne så mkt, träffade jue henne i princip varje dag i 3 års tid, kommer aldrig glömma den tiden med henne, men sen blev det mindre och mindre och sen ingenting alls, men de får vi ta igen nu istället aldrig e det försent, jag sa börja ta henne en helg då och då, ska bli kul de,

ja hon hade lite kompisar där när jag kom, åh man saknar den tiden när man va liten ibland, så kul, med födelsedagar och lekar, hehe.

och nu e man hemma och tvättar, det blir lugnt madde ringde och avbokade. . . så det bli en kväll med gott framför tv, själv.  om jag inte vandrar till alex en stund, få se få se,


kram

//Emsie

Hehe, denna dag har tagit många vändor !

Hej hej , Dagen började bra, dock inte så himla mkt sömn men sov skönt, fick sällskap av en kompis i natt, och det gjorde mkt, va skönt att få ha någon brevid sig, man kan slappna av så mkt mer då,

Sen gick jag med ett leende och tog antabus, sen tog jag en promenad och slutet av promenaden sjönk glädjen lite grann, sen gick det nerför, men diskade och duschade osv innan jag gick ti psykologen . . .

Men efter de kom glädjen tillbaka lite, och sen höll den i några timmar, under den tiden lagade jag mat och diskade igen hehe, sen la jag mig i sängen och pustade ut och sen sjöngk lusten med allt igen, men jag traskade mig ändå ti alex och på vägen fick jag nån kick och blev jätte glad , vet inte varför, men a inte för att det e nå dåligt men a det har varit jobbigt at de pendlat så mkt under dagen . . .

Hos alex bjöds de på pizza och mkt anant gott, sen fick jag en blomma av henne ettt tack för jag ställt upp så mkt för henne i veckan, va gulligt av dig gumman, :)

visit endär blev dock inte så lång glädjen sjönk återigen och sen fick hag väldigt ont i magen, mensvärk skulle jag tro, den pendlar med upp och ner , det kanske skulle vara dags att kolla upp de, nja jag vet inte,

Resten av kvällen bli lugn ska väl prata med min "älskling" sen sova tidigt e trött !

Imorn blir det att gå upp tidigt, sen barnkalas ska bli kul :) sen kommer store syrran min, det blir lugnt , vi ska kika på film och äta gott, ska bli kul, e kul nu attt vi börjar komma varandra närmare, hoppas hon en dag flyttar hit, :) eller a jag ska väl själv snart ta och röra på mig, alltså flytta, vill ju till drömstaden sthlm, men det får nog vänta några år,

kram

//Emmsan


För jävlig vecka !

Kanske inte ordagrant men nästan, har inte varit i direkt toppform om man säger så, har försökt leva som jag brukar efter helgens bravader , har väl lyckas med de med, men känner mig inte direkt närvarande, känner mig som en vandrande somby , jag gör massa saker jag finns där men inte innombords, där e jag tom, helt tom, känner ingenting, borde egentligen känna glädje efter mkt utav det jag gjort, först och fråmst borde jag glädjas över att jag tog mitt ansvar att berätta om att jag börjat missbruka mina lugnande och att jag blandat de med alkohol osv osv, som jag gjorde i helgen, och att jag med gick upp tidigt i måndags och körde på som jag brukar med promenader fixa och dona med jobb osv osv, istället för att stänga in mig som jag brukar göra när något sånt här innträffar. 

Och sen att jag äntligen kommer iväg med mina jobbansökningar som jag länge funderat på att skicka iväg, det blir av imorn . . . 

Veckan har i princip handlat om att få iväg dessa jobbansökningar, de har fan varit en jävla process, adresserna har varit svåra att hitta och det har heller inte gått så bra att hitta dem då internett har strulat, fan alltid när jag ska göra nåt så ska de alltid antingen komma saker ivägen som får en att tappa orken helt totalt eller så inträffar nåt som att internett strular eller annat, alltid alltid, snart undrar jag om jag ska ta de som ett tekcen att DU ÄR INTE REDO, för de känns precis som de skulle kunna vara så enkelt jag vet inte. man börjar ju undra. 

Sen har jag varit hos alex en tjejkompis en stund varje dag, har dels gått ditt för att umgås men med för att hjälpa och puschat henne , hon har vrikat foten den klanten hehe :)

Och helgen blir lugn, ska ti alex imorn jessica följer också med :) så det blir en liten tjejkväll men lite gotti gotti och idol :) 

Sen lördagen vet jag inte om jag ska ta en tur ti katrineholm eller om jag ska vara hemma och göra lite vettiga saker och dels ev gå ti min kusin och fira henne hon fyller tio år, skulle hemskt gärna vilja göra det, men har inga pengar och köpa nåt och dels ingen ork att träffa en massa märkvärdiga personer, Skulle bara känna mig så fattig och utpekad av alla Nu när man varken har pengar, jobb eller nån framtid överhuvudtaget. Känns tungt då att stå på sig och a bara le och vara glad och inte visa att de inte berör mig men så stark e jag inte, e väldigt svag nu faktiskt. 


Kramar ! 

//Emmsan

 

Panik :P Veckan närmar sitt slut och vad har jag fått gjort ?

Halllu Världen, måste göra er besvikna, inga jobb sök denna vecka iof e veckan i inte slut en men skulle ju börja söka jobb denna vecka speciellt två som jag skulle sökt för tre veckor sen,

Mkt annat dumt har kommit ivägen kanske inte några större speciella saker tiden har bara gått och den räckte inte åt till att söka dessa jobb ,

Har en oskyldig ursält till de, har inte kunnat fokusera ordentligt , tankarna har varit någon helt annanstans, på alkoholen, så jag har försökt sysselsätta mig på annat som inte kräver så mkt "tänka"  så jag har varit ute i de sociala, träffat vänner syster osv. har varit skönt har ju varit borta en tid från de med, men e besviken ändå att jag inte tagit tag i att åtminstonde söka dessa  två jobb som jag länge tänkt sökt 

Men jag kan iallafall glädja mig ått jag tog tag i de mesta idag som jag skulle gjort tidigare i veckan. har dels med gått upp tidigt dels mest för att hinna med allt innan jag tänkte gå ti alex, men så blev det inte helle ettr program som jag skulle installera för att kunna öppna upp mitt cv å personligt brev krånglade osv osv så allt drog ut på tiden men nu har iallafall problemet löst sig och nu har jag registerat mig på manpower. - ett bemaningsföretag e det för ni som inte vet de.

så nu har jag gjort det.  Åter igen till de jobb som jag skulle söka - ja till dem hittar jag varken adress eller telefon nummer till :( om det e någon som har det till HM-lagret i eskilstuna och ti skogaholm så får ni gärna skriva in de i kommentarer- Tack för hjälpen i förhand hehe :)

Dagen har gått väldigt fort fast jag gick upp rätt tidigt, halv 8 gick jag upp kanske inte e så tidigt för vissa för mig e det de. men som sagt den har gått fort och inget mer en de jag gjort idag har jag hunnit med, eller jo laga mat, diskat och gått ti tobak har jag men mer en så har jag inte gjort, har varit en skön hemma dag faktiskt. det e kul när saker och ting blir gjorda. och det va med en perfekt dag att göra det på , för det va regnit, kallt och lite blåsigt väder i dag fast det gjorde mig lite trött och tanken på att lägga sig och sova lockande en del men jag lyckades motstå den tanken. :) Jippi eller nåt :P

Kvällen blir lugn, tv och lite gott . . .

//Emmsan


Alex&Emelie dag idag !

Halluuuu !

Trodde aldrig jag skulle komma upp idag det blir bara mindre och mindre sömn för varje dag, känns som jag sakta men säkert börjar komma tillbaka till dessa tråkiga sömnlösa nätter har en inte låtit de förstöra mina dagar med att bara sova, ska försöka gå upp ännu tidigare och ta min promenad innan jag tar antabus

Och en har jag heller inte sökt några jobb som jag skulle göra denna veckan , men veckan e inte slut en blir ev att skicka iväg de ikväll eller imorn förmiddag, vill faaan inte komma ti psykologen och säga att de inte blivit av denna vecka heller, känns för slött att komma med ett sådant besked, skönt med att hon sattit lite press på mig behöver det för annars bli inget gjort. Skönt att jag har henne och de andra, de driver mig vidare.

Ja men denna dag har varit skönt träffade alex nu på dagen va kul det va ett tag sen vi träffades och umgicks. Vi tog med oss termos med vatten och köpte med oss påsar med cuppicino sen gick vi ti hennes nya lägenhet och kikade och titta runt hur hon ev kunde möblera :) satt vi under fläkten och tog några cigg och fikade ! sen gick vi ner på stan och kikade litegrann va på myrorna för första gången med fan de hade ju en hel del saker, hittade en par disel jeans ett par ljusa fan 105 spänn faaaaaaaaaan ingenting jue och så använda såg de heller inte ut att va, men jag e inte så mkt för att köpa andra hands men fan någon gång skulle jue kunna vara den första ska fundera lite på de iallafall hehe !

Och nu e jag hemma igen, en kompis kommer över snart sen blir det äta, se på serier kanske prata lite smått med min "Älskling" heheh danne heter han för övrigt och kommer från gbg !

Sen får jag hoppas på att jag somnar tidigt ikväll ska ta en atarax och se om de hjälper mig att få lite ro !

Kram på er !

//Emmsan


Cinderella is my life !

Halllu Har fortfarande inte glömt mit liv på båten Vill så gärna få komma tillbaka ditt, det va som gjort för mig, älskade verkligen mitt jobb och jag gav alltid 100 % fokus på de ! Saknar det så !

Såg på färgan idag och fick lite tårar vill så gärna tillbaka ditt ! och sen var det med ett betydligt bättre program idag och lite variation nu fick man se lite mer av arbetarna osv ! Fortsätt så. . .

Annars så har dagen varit rätt okey har varit lite trött och seg det blev inte så mkt sömn inatt ! :(

Men jag kom iallafall, tog min antabus gick ti mormor och lämnade pengar som jag har lånat sen fikade vi lite , ja sen traskade jag hemåt åt lite lunch de fanns inge vatten typ halva dagen för det va någon vatten rör som hade gått sönder så det fick bli pizza idag, hehe, sen blev det att kika på våra bästa år, sen somnade jag och sov ti 6 :/ Sånt som inte egentligen får hända men men, ibland gör det de.

När jag vaknade upp sen satte jag ïgång med att baka, det blev att baka bullar och kladdkaka, Gud va tiden rann iväg när jag va klar med allt få klockan redan åtta halv 9, skönt de iallafall och e helt slut nu, hehe konstigt så mkt har jag ju inte gjort men kroppen e väl inte van att hålla igång, det blir ju lite för mkt av att slappa . . . men imorn får det bli en lång promenad på förmiddagen . sen måste jag fan ta mig i kragen och söka de två jobb sm jag nu tänkt sökt i 3 veckor.



                                                                                         ---->

Ja mer en så har det inte hänt idag

Kram

//Emmsan

Serikväll

Jaha då har man myst framför tv till alla bra serier som gått ikväll och jag tycker alla avsnitt va riktigt bra ikväll.

De jag sett på e Gossip girl, one tree hill och andra avenyn. Det va premiär för Gosspi girl de vet de flesta redan men a det e skit kull att de börjat igenom älskar de pogrammet och det var även en bra start , lite mer så här hur ska detta gå nu då hehe , det var spännande och kul nu när fajten mellan blair och jenny börjat ska bli kul hur de slutade trodde att fajten skulle sluta efter de där med kläningen men de gjorde den inte hon får de nog tufft den där blair hehe, ne men det e ett mysigt program ere faktiskt.

och sen till one tree hil jag tyckte de va de bästa avsnittet hittils, eller bra och bra men bra för mig , kul med ett sånt där prata ut program och varför det e bra för mig ja de e ju att jag e i den sitsen att jag måste hitta ett sätt för att kunna prata ut om allt. ne men det var bra de va de,

Ja sen efter allt tv titande så pratade jag med min "älskling" känns konstigt att "säga" så när jag inte ens träffat han men a ni ska bara höra hans röst så förstår ni ng varför hehe ne men det e inte bara rösten hela hans sätt m ja ne kan inte besluta mig för hur jag ska fortsätta , e så rädd att jag ska sabba nåt bra , jag brukar ha tedens tills att lyckas med det, men det som e så bra e att alkoholen inte "finns" med i bilden , eller ja den kommer nog alltid finnas kvar och jag kommer säkerligen göra misstaget att hitta tillbaka till den men de jag menar e att jag lägger inte längre ner någon större tid för den eller försöker och inte göra det iallafall

och de var även de som förde oss närmare varandra och han hjälper mig mkt med att jag inte ska dricka eller mer att jag inte vill för då kommer jag tappa bort han.

Det svåra nu e att en jag tyckt om eller snarare varit kär i , i snart 1 år börjar höra av sig mer på ett sätt som han inte brukar , det känns som om han ev skulle vilja påbörja nåt , typ a ne jag vet inte men det känns så iallafall. och jag tycker verklligen om han men han har med sårat mig en del och a ne jag tror jag går vidare helt enkelt för den här "älsklingen" har fått mig lite tillbaka och jag älskar han sätt att vara och han e så mysig , go , omtänksam på ett seriös sätt som får en att skratta.

Kan nästa säga att nu har man kanske nåt att kämpa för åh ja de va längesen man hade de, Håll tummarna för mig att de går bra ! Hehe.

Ååååh jag vill klockan ska bli 23.55 så jag kan se på oskyldigt dömd och sen sova,

Natti Natti på er alla nattugglor hehe ! :P ;)

//Emmsan


Helgen har varit toppen :) !

Hej på er alla !

Ja helgen har bara rusat förbi men det har absolut varit den roligaste på länge och det var riktigt skönt att få komma ut lite till liv & stoj igen har saknat det så otroligt mkt !

Fredagen blev lugn var hemma med jenny och såg på idol och vi hade skit kul och det var nyktert med ! Vilket va eigheter sen men det blev helt klart en lyckad kväll med massa babbel allt mellan himmel och jord hehe och igår (lördag) var jag ute med min stora syrra,  Första gången som vi gick ut hehe !

Vi gick först å åt på hyttan, sen gick vi till time och sen drog vi till stat, vilket jag inte tyckte va så roligt det roligaste va att jag kom in fast det va 23 annars va det bara trångt tråkigt folk ingen bra musik eller jo det va ett band som vi stod och rockade till det va bra och så avslutade vi kvällen med att gå till time hehe ja syrran avslutade kvällen bra med att sitta och halvsova där på time så hon blev utslängd hehe bra start syrran i nya staden (hon har aldrig varit ute här i E.tuna )

Och idag blir det en sådan här  härlig mys söndag, ska laga mat sen ska jag bara krypa ner i soffan med lite gott och se på alla serier som går :)

Kram på er alla !

//Emmsan

Onsdag !

E så trött på allt, mamma håller på en viss idiot håller på att ringer hela tiden hur svårt ska de vara att fatta att jag inte vill ha nåt med dig och göra.

Detta har med lett ti sömnlösa nätter, huvudvärk, förvirring, mardrömmar, magvärk, och min motivation till att gå vidare har sjunkit så in i helvete mkt, vill mer en nåt annat att bara ta ett glas vin eller ett glas vin en flaska eller två slutar det väl med om jag "bara" ska ta ett glas vin. Det har alltid varit mitt sätt att fly på, men på de viset kan jag ju inte hålla på med hela mitt liv,  Ne det e det slut med, ska försöka leva kvar i nuet och alla motgångar som jag vecka efter vecka får traggla mig igenom fan tiden går bara åt att komma över motgångar de e lite de som gör att ork och lusten med att komma upp ur graven och försöka sikta mot stjärnorna försvinner.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli så svag, det minsta lilla kan hända och sen känner jag mig körd, förstår inte alls. . .

Ja och nu e det onsdag jag har inte gjort så mkt, har bara legat och sovit bort tiden har inte orkar med nå annat, men idag har jag iallafall varit ute och gått , tagit min antabus , diskat och snart ska jag ner på stan och träffa jessica, vi ska titta runt lite bland annat på skor. Sen har jag inte några direkta planer.


Tjing Tjing

// Emmsan