¨

Somnade astidigt igår och e uppe astidigt idag

Ja, kvällen igår i helhet, jag gick först och främst till affären och handlade pyttipanna, ägg rödbätor, safranbullar, peppakakor , glögg och kladkaka.

Jag gick hem duschade, lagade mat, diskade och sen va jag klar för serier.

Till serierna dukade jag upp med två skinkmackor med senad, pepparkakor, safranbullar och glödd, det fick bli mitt första adventsmys, efter alla dessa godsaker och 2 ½ timmes serier kunde jag längre inte hålla ögonen öppna så jag somnade som en stock redan halv åtta. . .

Och nu är klockan 5 och jag e vaken vaknade till första gången redan halv fyra men sonzade lite med hopp om att jag skulle somna om men det kunde jag inte, gav upp och satte på en kop kaffe och tog en cigg och snart så ska jag sätta på nyheterna, se lite på det äta frukost sen sätta mig och plugga klart kap 9 fram till halv 10, ska då gå och ta antabus, sen hem se våra bästa år och efter det plugga matte Geometri :)


Här kommer en inte så bra bild på mitt första advent mys !



Ha en bra dag allesammans, så återkommer jag !

Kramar

Emelie L

Då va förmiddagen förbi

Ja, den försvan i ett svep, och jag har helt glömt bort att det e första advent idag. . . !

Det gick finimang med städningen hemma hos pappa dock inte så skitigt va det som det brukar så det gick fort. men ja, till nästa gång ska jag nog ta en rejäl flytt städ e alldeles för mkt ingrot skit på listor osv, tänkte ta en rejäl topp till tå städning, alla skåp, garderoden, rensa ut skit, mkt e mitt med sen jag bodde där, så ska nog vara snäll nog att ta mitt förnuft ifånga och rensa ut allt gamalt skit jag lämnat kvar där. . .

Jag ska med överraska han med nya mattor och lite små plock som kommer göra lägenheten mer hemtrevligt, det e väldigt kallt och kalt just nu. . . Så han kommer nog bli glad allt, för hoppningsvis. . .  Han bryr sig inte så himla mkt, eller jag tror han gör det men orkar helt enkelt inte.

Ja, och nu när jag kom på att det e första advent så kom jag med på att det e ju julmarknad på stan, funderar om man ska ner en sväng ta lite härliga julfoton osv. . .

Men ja, jag vill nog gå med någon iallafall, så om jag hittar någon som vill sällskapa mig så går jag nog allt ner annars blir det advent mys med god mat hemma. . . Eller ja det blir det iallafall men men . . .

Ja det va allt från denna förmiddag, återkommer med mer update senare !

Ha en trevlig advent allesammans

Kram

Emelie L

Dagens planering !

God morgon på er alla !

Ja 9:e dagen då man e uppe på bena så här tidigt och på en söndag och allt. hehe, jävla skönt att ha kommit upp så här dags varje dag, måste jag säga, ser det som ett stort framsteg i min utveckligsprocess.

Dagens planering e :

*Hem till pappa och stöda

*Handla mat

* Hem och planera upp veckans studier

* Valfri sysselgöra som jag ej vet vad det ska bli !? Några förslag kanske !?

Återkommer med mer update !

Kramar

Emelie L

Bilder och lördagsmys i lila :) !

Hej, ja bilderna e inte alls i någe bra kvalite, orkade bara egentligen inte hålla på, men gjorde det iallafall och e glad för det, men trött, det kommer nog bli att sova tidigt i dag med :) he he

Här kommer bilderna iallafall ! Ha så kul hehe !




Köpt igår !






allt jag ha på mig är köpt igår.



Är lite osäker, kan man ha sådär ?
själv tycker jag att blusen skulle vara lite längre
men färgerna passar så bra ihop, skulle man kunna gå runt så där ? Snälla hjälp mig !



Det syns kanske inte så bra men det e lila benvärmare,
och lila line undet blusen det e det jag har köpt idag.

Emelie L

Shoppar dag / uppdatering på min levnadsprocess :) !

Ja, det blev av att shoppa lite till idag + att lämna tillbaka en kofta, jag lägger upp lite bilder på inköp lite senare idag, orkar inte hålla på och ta en massa foton nu, jag ska slå mig till ro lite här på nätet, duscha, äta och ta en promenix, ja sen vet jag inte alls vad jag ska pyssla med faktiskt, ev att plugga lite. lite engelska då faktiskt.

Om inte så kanske det går någon bra film på tv, få se få se. . .

En idé slog mig också idag, att nästa helg så tänkte jag att det skulle bli fota av, lite mysiga julbilder ska jag bjuda på :D, , ,

Ja, det går bara framåt för mig, det känns så obeskrivlig skönt, hela kroppen njuter av förändring och att få tillbaka lite av sig själv, den glada och mativations rika emelie, i´m back !

Sen har en ansvarsfull emelie stigit fram, jag tar mitt ansvar och jag har aldrig varit så insprierad och mativationsrik förr och jag trivs med den nya sidan. . .

Jag har blivit mer kärleksfull, bryr mig om alla på ett helt nytt sätt, jag börjar bli mer insprierad av samhellet, både deras brister och framgångar, jag känner att jag e full av värme hemmet börjar bli mer varmare med färger och liv, det börjas känna som att det faktiskt e en som bor här nu, jag börjar pyssla och dona med inredning och färger utifrån vem jag är. . . Det e långt i från klart men jag är påväg. . . Jag börjar bry mig lite mer om mig själv både hälsan ocg det yttre, där har jag inte kommit så långt, för det krävs ju pengar men en litet litet framsteg görs varje månad iallafall. . .

Jag har hittat tillbaka till gnistan att laga mat, det e något jag alltid har älskat, pröva på nya både lätta och lite svårare maträtter, okey en så länge blommar bara idéer som sagt det kostar pengar att vara en bra kock också, men intresset är tillbaka och det känns skönt. . .

förut innan allt elände va jag mål inriktad, jag visste vad jag vill och jag tog alltid mig igenom trots svåra tider, jag blev alltid klar med saker och ting som jag påbörjade, och ditt börjar jag nå tillbaka för varje vecka som går. . .

Jag tog min plikt när det gällde skolan och jobb, jag börjar se en ljusare framtid i dessa två punkter.

Sammanfattningsvis från förr:

*Motivationsrik

*Visste vad jag ville

*utförde alltid alla projekt jag hade på gång

Brister:

* Stressade för mkt.

*Tog mig för mkt tid för andra en mig själv.

* Drack och rökte alldeles för mkt (vilket ledde till svåra perioder)

*Tog mig an för mkt

Nutid:

*Mer ansvarsfull

*Tar hand om mig själv i första hand

*Kan prata mer öppet om mig själv

*Kan säga mer om vad jag tycker i alla sammanhang (iallafall till dem jag vet att jag kan det )

*Han en mer tryggare vänskapskrets och familjeliv.

*Börja få mer motivation och inspration i både samhällslevnaden och på fritiden.

Brister:

*Tar emellan åt an mig för mkt.

*Har i vissa stunder väldigt svårt att komma upp.

*Kan inte helt fullt ut kontrollera mina depressioner.

*Äter dåligt.

*Röker fortfarande

*Har ibland väldigt dåligt tålamod.

*Kanske tänker lite för mkt på mig själv, jag vet inte ? e lite osäker på vart jag står när det gäller den frågan!

Ja, det va väl allt hittils.

Ha de fint så länge så återkommer jag med bilder och några rader lite senare !

Emelie L

Uppe tidigt !

Hej på er alla, ja efter gårdagen så somnade jag väldigt tidigt, runt 22 slocknade jag som en stock, höll igång hela dagen , gick upp runt 8 och va i farten ända från det till 21, sen tog jag en lugn stund hemma en timme ungefär sen somnade jag som en stock, så det resulterade att jag vaknade redan 05.20 fast jag steg inte upp fröst 09.00 halv sov under den tiden sen gav jag upp och gick upp, jag har hittils bara hunnit med att go på toa tagit en cigg och kaffe.

Och nu sitter jag och bloggar, efter det blir det att kolla bloggar, facebook, snegla lite på nyhetsmorgon som jag har på i bakgrunden, äta lite frukost där i mellan, ta en kaffe och cigg, sen ska jag försöka hålla mig rökfri fram till middagen, och sen efter det fram till läggningsdags, och om jag klarar det så blir bara 3 rökta cigg denna dag, hooooppas jag klarar det :)

Efter allt morgonsdon så blir det att gå ner på stan och lämna tillbaka en kofta som jag inte provade i affären och när jag kom hem så trivdes jag inte i den den va dels lite stor fast det bara va s men trodde faktiskt att den skulle passa, men ja med min vikt minskning så gjorde den inte det, det va mer kläder i xs som jag provade som va alldeles förstora, skit tråkigt , det blir nu att börja äta mer, mitt mål e att gå upp till högst till 53-54 det e en vikt jag trivs väldigt bra med...

Men som alla andra så vet alla att det e svårt att gå ner och det e lika svårt att gå upp. . .
Tycker det borde finnas program för dem som väger väldigt lika men aldrig kan gå upp, för det finns nog många i detta liv som lider lika mkt att vara för smala för dem som är förstora. . . Och nåt jag inte gillar e att det e mer accepterat att skoja om människas lilla vikt , typ fan va smal du är, va liten du är, köper du kläder på barnavdelningen eller ? osv , osv, jag tycker det absolut inte e något roligt. . . och hatar att det e ett ämne som tystas ner, , ,

Ja, men efter stan så blir det att handla mat, sen hem, ska kanske plugga lite, få se. . .

Återkommer under dagen med mer smaskliga skvaller :P !

Kram

Emelie L

Nåt ni alla måste se på !

Annso, tack för klippet det va verkligen nåt jag behöve se , även om läget nu e bra igen, men det va fan ett väldigt bra klipp så jävla intressant och spännande och dem har faktiskt helt rätt i det dem säger. . .

Här alla läsare kommer klippet , alla som inte har sett det bör se det !

http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8

Det handlar om hur vi löser livet hemlighet, hur vi ska tänka och agera till ett harmoniskt liv, typ det !

Ja, denna dag har börjat bra, va jue lite ner gången i går, men kvällen blev mysig och avslappnad framför tv:en. Det blev at se på halv åtta hos mig, mammas pojkar och glee, Jag kan faktiskt inte förstå att den serien e så populär, jag tycker inte den alls e någe bra, men ville ge den en till chans igår men ne jag tycker den inte tar fram nåt speicellt, det e så stel och kall serie. . .

Ja , denna morgon vaknade jag till innan klockan ringde, fast låg och snozade en då en halv timme eller så, sen va det dags att gå upp , göra sig i ordning snabbt, ta en kaffe och cigg, gå till psykologen, och vi hade ett väldigt lugnt och mysig morgon med enkelt prat om de mesta, det va en skön stämning och en skön start på morgonen.

Och nu e jag hemma, ska se på våra bästa år , betala räkningar, se vad som blir över om det blir över så mkt så att jag kan gå ner på stan och shoppa lite så blir det att göra det.

Återkommer senare med härligt skvaller om nåt ! ? hehe

Ha en bra dag allesammans !

Kram

Emelie L

Ingen bra kombination !

hej, idag har det verkligen inte varit min dag, det gick inte så bra på provet så jag har inte kunnat släppt det riktigt så jag har gått och grubblat över det och sen varit lite små grinig, och vad har jag gjort åt det då, absolut ingenting, och nu kommer jag heller inte in på facebook, blir så jäääävla irriterad, det har krånglat hela dagen, blir så trött och rastlös. jag har att vara trött och rastlös, det e verkligen ingen bra komination , e man trött så vill man jue kunna lägga sig ner och njuta av att  tag det lugnt, men istället så kryper det i benen men energi till att göra nåt finns inte, det finns inte ens energi till att värma mat så jag får lite gott i magen, hm ja, nu vet jag det e kanske det som gör mig så grinig ja ibland tänker man inte längre en va näsan pekar. . .

Så det blir väl att ta arslet ur soffan och gå och värma sig lite mat, magen den har kurrat allt för länge. Ne usch orkar egentligen inte, men måste, när nåt går snät då strejkar sinnet och humöret tvärt.

Vad ska det bli av mig, ingenting känns det som just nu, jag hatar att dessa tankar kommer tillbaka hela tiden, fan ska vara glad och lycklig att jag faktiskt har klarat av en hel vecka med att lägga sig i tid, gå upp i tid, pluggat, gått lite nuevo, tagit promenader, umgås med jenny. . . Så fan ska jag vara nöjd och glad över mig själv , första hela veckan som faktiskt har varit bra förutom idag, men som alla säger så har alla dåliga dagar även jag som tar en massa tabletter som ska stimulera mig . . . hehe ! :P

Ne ursäkta va bara tvungen att får ur mig lite, och faktiskt så känns det lite lite lättare i bröstet . . .

Ha en bra kväll allesammans så återkommer jag säkert snart igen mitt mitt grubblande, undra vad som står på tur här näst ?

Kram

Emelie L


Resten av dagen !?

Får bli lugn, jag känner just nu iallafall att inte göra nåt idag. . .

Det gick sådär på ekvations provet, tror jag ska ha kunnat skrapat ihop till godkänd fast det blir nog då precis på gränsen skulle jag tror, aja få se nästa vecka va resultatet bli, om det blev underkänt och dem vill att jag ska göra om det så tar jag det sist av allt, vill få geometri och statestiken över, planerar att göra båda nästa vecka. . . dem delarna vet jag att jag kan iallafall känns det som det får vi se imorn när jag kolat igenom repbladen och sidorna om jag har så bra koll som det känns som, ja de och engelska prov nästa vecka, sen e jag nästan klar till allvaret börjar, för nivå 3 som då motsvarar 9:ans engelska har jag aldrig tagit mig till förut så det kommer bli helt nytt samma för matte B, det ska blir väldigt skönt att få påbörja det :)

Men idag en så länge iallafall ska jag ta det lugnt , blir jag rastlös och vill göra nåt så sätter jag mig ner med kap 9 i engelskan. . .

Denna helg ska faktiskt bli skön, på fredag kommer jag ha en del att göra sen på kvällen bio med pappa :) film3 av män som hatar kvinnor :)

Sen blir det lugna dagar resten av helgen med plugg. . .

Ja det va nog allt så länge.

Ha de bäst alla läsare så återkommer jag senare med mer smaskiga skvaller :P ;)

Kram

Emelie L

Uppe på benen väldigt tidigt idag !

God morgon allesammans.

Idag vaknade jag tom före klockan ringde helt otroligt för klockan skulle ringa 05.45 så jag vaknade till väldigt tidigt, men log och snozade fram till 06.05 sen gick jag upp, fiixade mig lite, åt frukost + kaffe och cigg. sen blev det att sätta sig och plugga det gick rätt bra skulle behöva gå igenom den sista sidan men energi till det fanns inte så det får bära eller brista på provet, det känns som det inte kommer gå så bra men vi får väl se. . .

Ja snart ska jag bege mig till nuevo och skriva prov och göra klart kap 8 sen hinner jag nog inte göra så mkt mer. Efter det blir det raka vägen hem , när jag kommer hem ska jag ta en paus från allt , blogga lite , kolla facebook och andra bloggar, äta lunch plugga klar kap 9 så att jag imorn kan sätta mig och repitera kapitlen 7-9 så att jag kan skriva prov på de nästa vecka :) sen blir det med på lördag att börja förbereda mig för matte prov geometri :). . .

Sen resten av dagen ja jag vet inte riktigt vad som kommer ske idag, ska väl iallafall ta mig en promenad och äta middag och diska, Sen på kvällen ev till jenny :)

Ja de va nog allt från denna morgon återkommer senare med mer smaskigheter :P !

Kram

Emelie L


Trötter !

Ja, idag är jag trött i sinnet och allt som jag pluggat det känns som det bara försvunnit men det e nog för jag e så trött, orkar nog inte tänka riktigt klart, så det har inte gått så bra idag med att plugga matte då sinnet måste vara klart. men jag har försökt och lite mer har gått in men inte mkt alls, så det får bli att stiga upp tidigt imorn och repitera på lite innan det e dags att gå iväg och göra prov på ekvation, jag hoppas för alls skull att jag klarar mig igenom det , det har varit tuffare en jag trodde att ta sig igenom kapitlet grundligt men nu e det snart gjort har ytterst nån sida kvar men det får bli att plugga lite på den imorn som sagt. . .

Ja det har varit en väldigt slö eftermiddag har legat och myst i sängen för mig själv, det har varit riktigt skönt att bara ligga en stund, och skönt med att man inte somnade till heller :) pluuus till mig :P

och snart blir det dags för mat och tv, det blir att se på halv åtta hos mig, bonde söker fru (bara för att fördriva tiden tills det bästa börjar ) och det e jue då såklart ockyldigt dömd tänkte skriva andra avenyn men det såg man ju igår hehe ! Snörrbollen själv :P

Idag blir det riktigt goood mat, grillad kyckling med ris och kurrysås. Muuums !

Ja jag har nog inte så mkt mer att tillägga , mer en att det ev kommer lite små update innan läggningsdag ! Få se få se.

Ha det gött allesammans.

Kram

Emelie L

6:e dagen !

Jajjemen, det e nu redan den 6:e dagen som allt flyter på, fast idag va det segt att komma upp gick inte upp först strax efter åtta, så det blev att stressa upp och iväg för att inte komma försent, jenny och jag fastnade i fönstret med en massa prat, cigg och tea efter alla serier så jag kom i säng i tid, men inte hindrade de mig att komma iväg idag, e så så så så så nöjd över mig själv senast jag va det va två år sen, jag har glömt bort i skönt det känns att lyckas och gå framåt, så stolheten blir extra stor nu . . .

Det känns nu som allt kommer flyta på faktiskt, om jag bara sköter allt med medicin, antabus, nuevo och psykologen så kommer det nog bara bli bättre och bättre för varje vecka. . .

Nog själv komplimanger hehe, resten av dagen blir snart äta lite mat, sen plugga, ta en promenad, och valfri sysselgöra som jag ej en vet vad det ska bli för kul ! hehe. . .

Hoppas alla ni läsare får en riktigt bra eftermiddag så återkommer jag lite senare med update !

Kramar om

Emelie L

Happy time !

Denna dag har varit så himla bra, allt som stått på schemat e nu gjort jag kanske lägger till en sak innan serierna och det e att göra klart kap 8 eftersom vi på framsteg hade ett litet möte där vi pratade om det gick bra, hur det känns att vara här , om det ger någon nytta osv osv, och hur det har gått om jag har hunnit med delmålen osv, och så gjorde vi en ny planering av delmålen.

Och sen här hemma pluggade jag matte ekvation, och det gick super bra, förstår mer och mer för varje dag och jag kommer igenom kap snabbare opch snabbare, imorn e sista dagen inför provet kommer nog inte hinna med att plugga in så mkt så att jag skriver mvg på provet men klart G iallafall, och det nöjer jag mig med, alltså dessa prov e mer och kolla hur jag ligger till och om det e nåt jag behöver träna på extra innan jag fortsätter med matte B . . . Med det skulle vara rätt kul om jag fick mvg på alla proven, fast lite surt de med eftersom det har jag inte ens i betyg från gymnasiet, men det berodde iof inte på om jag va bra eller ej, för det vetjag att jag va, det berodde mer på att jag aldrig va på lektionerna. . .

Men men , det e gamla goda tider det, nu ska jag vara här och nu och göra så bra ifrån mig som jag kan. . .

Och fan, denna fredag vill nästa fira, om det nu går så bra som det gjort nu i  5 dagar. Ska nog göra det pengarna kommer med så, det blir ev en liten vända på stan och inhandla nåt lite som jag kan glädja mig åt sen lite handla hem lite gottie mat och godis eller nåt till kvällen och myysa extra rejält och dels slappna av och bara känna hur nöjd jag e över mig själv, det skulle va nåt, det återstår och se... !

Ja, och nu ikväll då, den valfria sysselsättningen är att kolla runt lite på tabetter/färg jag har med redan kommit på en ny möblering i mitt lilla kryp in så jag ska testan den i helgen och se om den blir bra :) . . .

Ja sen om det blir tid och ork över så blir det nog att ev plugga klart kap 8 få se få se. . .

Ha en bra kväll allesammans så återkommer jag senare ikväll med skvaller :P !

Kram

Emelie L

Glada Emelie är tillbaka :) !

Hej på er alla. . .

Ja Emelie is back now :). . .

Det börjar gå riktigt bra och det har gjort det sen i fredags förra veckan, jag e på benen igen, jag e glad, full av energi, motivation har kommit tillbaka. . .

5 otroliga dar har jag haft, jag kommit i säng tidigt varje dag, jag har kommit upp tidigt varje dag, jag har promenerat varje dag, jag har pluggat varje dag, och jag börjar förstå mig på ekvationen igen, det krävdes fem dagars plugg för att komma in i tänker, jag e helt försvånad över detta, dock har rökningen inte gått så bra, jag har rökt mer en tänkt, men inte allt för mkt så att det inte ska räknas som ett framsteg. . . Ett ytters litet framsteg har jag gjort i rökningen, och efter denna dag så får vi se om jag lyckas tagit mig ett steg närmare slutaröka perioden, fast jag tror aldrig att jag kommer sluta helt, men har som mål att iallafall sluta röka på vardagarna och sen till helgen om jag ev e sugen köpa mig ett paket, nu pratar jag om framtiden , lite längre fram för nu ibörjan så vet jag att jag inte kan göra så men när man verkligen har blivit av med det största behovet och sedan kan ha kontroll över det att det verkligen bara blir rökning under helgernas tid. . . .

Dagens lista på hittils gjorda saker är:

*Gått upp runt 07.20

*Duschat

*Ätit frukost (3 rostade) + två koppar kaffe och två cigg.

*Gått till nuevo, gjort klart halva kap 8

Nu- Hemma igen och dagens fortsatte lista:

*Sitta en stund vid datorn

*Plugga Ekvation

*Promenera

*Äta middag

Valfri sysselsättning som jag ej en vet vad det ska bli ?

Kvällen:

*Tv klockan 20-23.30 med jennys sällskap

*Ett sista blogg inlägg sen sooova gott !

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans !

Kram

Emelie L

Vardagen e här igen. Helt underbart !

Tjo fadiritan hej hej . . .

Idag e Emelie glad, det har gått som på smort hela dagen lång, jag kom upp tidigt, rökte kanske lite förmkt under förmiddagen det e väl det ända negativa med denna långa dagen, jag har pluggat och förstår mig på riktigt bra på ekvation, har dock inte pluggat så många sidor som jag skulle men det tog stopp efter 8 sidor så jag la det åt sidan och ringde jenny och frågade om hon ville med på en promenix , vi hamnade på tuna park där vi gick igenom några butiker lite skor, kläder och inredning sen hemåt, det va riktigt skönt att komma ut, härligt friskt väder och trevlig sällskap :) det får man aldrig nog av.

och nu hemkommen, innan jag satte mig här blev det att äta mat och röka två cigg, fast det har varit många rökt cigg denna dag så har jag iallafall klarat att hålla mig kring 3 ½ timme och det e inte illa när man e så van vig att ta en varje en och en halv timme.

och kvällen då, ja den blir lugn e helt slut efter promenixen ska se om det kommer nåt på tv som man kan se på senare ikväll. . .

Det va nog alllt så länge kommer nog säkert in lite senare och skriver av mig hehe :)

Kram

Emelie L

Morning Morning

Hello ! :P

Idag kom man allt upp, känns så himla skönt att det inte bara va ett helgs mirakel, hoppas det håller veckan ut då blir jag allt nöjd och kan ta en lugn och skön helg. . .

Ja jag skrev ju att det va nuevo idag , men det e det inte alls, går ju tis- ons, och nästa vecka blir det mån-tors.

Så efter jag varit och tagit antabus och hämtat medicin så blir det hem och diska, äta frukost och se på våra bästa år sen sätter jag igång med at plugga.

Kan skriva min punkt dags-lista :) !

*Gått upp halv 9

*fixat mig och redan rökt två cigg :( och snart blir det en tredje men sen ska jag faktiskt försöka hålla ut fram till halv 5 . . . Håll tummarna !

Nu:

*så siter jag här.

Ska:

*Diska

*äta frukost och se på våra bästa år

* Plugga ekvation

*Promenera

*äta mat

Inge mer planerat !

Ha en bra dag allesammans

Kram

Emelie L

Det e som det e !

Det e så så skönt att vara trött igen så här tidigt, vara trött, börja tänka på refrängen.

Det e helt underbart, och jag tror nog mkt väl vad hur det kommer sig, ja dels för att jag kom upp tidigt, ätit nästan som man ska, pluggat och haft mig promenerat osv osv, som gjort mig tröt nu efter dagen men också så började jag ta min medicin tidigare mellan 15-17 och det ska jag fortsätta med, så att man kommer i säng tidigare ochsomnar tidigare.

Det e så här det ska vara, , , det e så här man ska känna sig vid denna tid, trött, seg, avslappnad. . .

Ne jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. . . Så jag avslutar för dagen nu !

Ha en bra natt allesammans.

Kram

Emelie L


Jag kan , jag kan, jag kan . . . !

Yeees, äntligen börjar jag förstå mig på ekvation det tog några timmar idag och några idag, och nu kan jag till en viss del sen kör det ihop sig, men det tar jag itur med senare, nu kan jag det mesta inom ekvation och det känns super skönt att kunna det nu igen, va riktigt duktig på det förut men nu är tillbaka. . .

Detta kapitel e rätt lång och jag e inte direk klar med det, snabb pluggade visserligen mig igenom hela innan högskoleprovet men det gynnade ju verkligen inte mig eftersom det gick skit dåligt för mig, och nu har jag dels prov i ekvation och känner att jag måste fördjupa mig i det för att sedan lättar klara av matte b. . . Så då måste jag ju kunna grunderna och det kan jag till en viss del nu jiiihu !

Man blir glad och pigg när det går bra och man börjar känna resultat i det man läser.
Nu har jag fått tillbaka motivationen , nu har jag ju på svart och vitt att  sätter jag mig verkligen och läser om och om igen och försöker göra uträckning efter ut räckning tills det blir rätt så fastnar det och man får mera förståelser. Och det fåååår ta tid, vilket jag inte alla gånger e så bra på att ta mig tid. Men bara jag gör det så kommer jag faktiskt snabbare framåt med resultat.

Nu e man tillbaka känner jag, nu har nog medicinen slutat busa med mig, hehe, ev en vecka ill får jag dras med tröttheten men inte lika mkt som dem resterande veckorna. . .

Känner mig så glad just nu det e så skönt, men e hungrig så näste steg e att laga till lite mat, jag passa nu med på att tvätta lite påslakan, handdukar, och kläder. . .

Och jag måste berätta, igår rökte jag hela 6 cigg bara , men jag gick upp senare en vanligt så  ja, nöjd vet jag inte om jag ska vara. för nu har jag redan rökt 6 cigg, men ska försöka hålla mig till under 10 inte mer en tio iallafall, och det  e väldigt bra mot vad det brukar kunna ligga på en hel dag, från tidig morgon till sen kväll. . .

Punktvis det jag hittils har gjort :

*Gått upp kl 8

*Duschat

*Ätit frukost

*Bloggat

* Promenerat

*Plugga Ekvation

*Lagt i en maskin tvätt.

Nu:

* Bloggar

Ska:

*Äta mat

* Springa upp och ner till tvätten fram till 23

*Se på serier från 17-20.

Sen vet jag inte. . .

Ha en fortsatt bra dag allesammans !

Kram

Emelie L

Många tankar denna morgon

Hej på er allesammans, eftersom jag va så så trött igår så somnade jag även tidigt, och det resulterade i att jag kom upp tidigt idag, åtta steg jag upp yaaay.

Jag har nu försökt tänkt om lite efter samtalet med psykologen, att än en gång först och främst tänka på det viktigaste och det e sömnen att försöka göra nåt åt den, så som att äta hyfsat rätt och mer om dagarna, promenera mer om dagarna. . . Och sen inte lägga allt för stora krav på pluggandet att låta det ta sig den tid det tar, och sen var eftersom jag klarar mer och mer att lägga mig lagom tid och gå upp och komma iväg bygga på pluggandet. . .

Eftersom jag nu ska börja gå måndag-fredag så behöver jag inte plugga allt för mkt hemma, tänkte att ta En-två timmar plugga hemma. . . sen göra något annat av tiden, så som att promenera ev simma om pengarna räcker till det, ja kanske fota, hälsa på nån vän, ja vad vet jag inte det kan man ta vecka för vecka. . .

Så hoppas detta nu kommer att fungera. . .

Ja och till nåt helt annat, när jag satt och rökte kom tanken från ingenstans, det va hur lyckligt lottad jag e, som har haft en så kär familj och vänner. . .

Det e helt otroligt vad dem har ställt upp för mig, jag har inte kunnat sett de så först nu, nu när man börjar komma på fötter och kan tänka lite utanför banorna en sig själv hela tiden. . .

Det e helt otroligt hur starka dem har vart, som har haft tålamod med mig, trott på mig, gett mig styrka, gett mig ork och inspration och motivation, gett mig mysiga kvällar framför idol och andra serier istället för att gått ut. . .

Ni alla ska har ett tack (Alex, Syster sabine, Syster tessan, Mamma och Pappa, syster madde, jessica, jenny, martina,)

Kram alla nära och kära !

Emelie L

Lite bättre idag.

Hej på er alla ! Idag har dagen varit en knuta bättre en alla andra denna vecka, denna dag så ja jag har försovit mig , sov runt 13 timmar vilken innebär att jag sov väldigt länge fram till halv 1, jag steg upp och gjorde allt jag hade planerat för dagen, jag gick en promenad , åt frukost, pluggade, inte så länge dock men lite iallafall, det blir nog mer imorn skulle jag tror, för jag e så himla trött redan nu så jag kommer nog komma i sängen tidigt.

iallafall, efter jag pluggade åt jag lite mat, sen gick jag till lumpen danne som jag kallar han, vi såg lite film, somnade till en stund så jag missade lteav filmen :( och nu e man hemma igen, helt slut och trött e man efter denna dag, ska se om det finns någon bra film som går på tv, om, så blir det att gotta sig framför den en stund sen sooova. . .

Och annso, jag förstår att det inte e kul att läsa att jag inte mår så bra, och du behöver inte säga nåt om du inte vill, men som alltid så värmer dina ord väldigt mkt och man blir lite peppad av dem ska du veta :) och till dig andreas som också skrev en rad, ja, jo jag har ju hela livet framför en, men det e lättare sagt en gjort att se det så. . . Men försöker varje dag med det, ibland går det ibland inte, men men, , ,

Nu ska jag återgå till att kolla lite på nätet, facebook, zoosk och tv.nu. . . och lite av vännernas bloggar.

Ha de fint med er så länge ! Om jag inte somnar snart så kommer säkert en rad till . . .

Kram

Emelie L


Slutligen blev det en rätt så bra kväll

efter mina dystra inlägg så for jag till pappa, vi åt lite eler jag smakade bara av maten och den va god, sen mumsade vi en massa gott och såg på idol, programmet i hel het va bra idag, och tove va såklart bästa i mina ögon och öron :) det e hon alltid, om inte låten sitter så gör hennes stil på scen det och tvärt om. :) så för mig e hon alltid bäst oavsett va bara för hon har en så himla utrålning och charm !

ja och nu e jag hemma igen, pappa och jag tog en promenad, han följde mig halva vägen, skönt det, e rätt tråkigt att gå själv, skön kväll va det men av nån konstig anledning så fick jag ont i huvudet har fått det nu många ggr under veckan när jag gått ut, konstigt.

Och annso, ja jag hoppas du har rätt om att morgondagen blir bra. . . Hoppas jag med, hatar och vara nedstämd.

har nu gjort ett litet schema för dagen, dels tider för rökning om jag håller det kommer det bli 5cigg.

Hörs av mer imorn !

Natti

Kram

Emelie L


Eviga upp och ner måeende

för en stund sen kände jag mig väldigt bra till mods, men nu sjönk humöret igen och jag känner mig nere och trött. Blir så trött på det eviga upp och ner måeende. . .

Det jag nu har gjort som v ärka räcka för att man ska känna sig slut återigen, det e att jag har duschat , fönat håret, plockat och donat lite med tvätt, vikt kläder som legat utspridda, lagat mat och tänkte ta och diska efter maten, men då kom tröttheten och olusten i kapp en igen. . .

Så vad ska man göra då, lägga sig och sova en stund eller vila för sova tror jag inte jag kan. eller sitta här och häcka, eller gå till pappa dels för att få en promenad fram och tillbaka och dels för att få lite sällskap, se på idol och så kanske detta gör en lite gladare intevet jag, men det lutar åt de hållet iallafal. komma iväg lite, och inte stänga in sig i det eviga tänkande för jag känner att det i pågång med det, och det blir jag helt bortom mig själv och det e inte bra för det kan hålla i sig och man deppar ner sig helt totalt, jag tror faktiskt det i mensen som är den största boven, ungerfär va tredje månad slåt mensen till och det resulterar i detta. har märkt det, helt sjukt men sant har även kollat upp det mer info om det , och mkt i så man kan känna sig under svåra mentrutioner nästan allt stämmer in. . .

ja ne nu ska jag återgå till mitt nånting.

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Min döds dag är . . .

2079-07-21, Då vet man det, undrar om det stämmer ?

Annars idag då, ja somvanligt när jag är deprimerad, mår dålig, e trött på allt så brukar jag gå in och läsa om det, läsa om deprission, ångest, självmordstankar, vad som är förebyggande för sådant måeende, osv osv. det ger faktiskt en alltid lite peppning, det finns förslag på vad man själv kan göra , vad man kan ta upp med sin psykolog om, om man känner att man kanske inte alltid kan komma i tal när man mår som man mår. . .

Men hursom helst, så börjar jag bli på lite bättre humör igen, och ser framemot kvällen, med idol lite chips och godis och eftersnack/idol. . . sen ska det bli sooova av hela slanten ser framemot de med, skönt, skönt att inte ha sovit bort dagen som jag tänkte göra, tur som va jag inte trött utan bara trött i sinnet. . .

och nu ska jag ta mig en varm dusch äta lite mat, och sen får jag se vad som händer och sker innan idol. . .

kram

Emelie L






Ännu en grinig emelie

Hej, ja, upp kom jag iallafall, men ändå e humöret inte alls på topp, e grinig , irriterad, trött, slut i hela kroppen och psyket, mår illa på allt gör jag med, ingen aptit, nu går det nerför igen, eller njae inte helt kanske, men jag svajar vä lite just igår och idag, hoppas det vänder under dagen eller till imorn iallafall. Det va fan länge sen jag kände så här , att allt va jobbigt, besvärande och det e absolut inge kul att det nu återigen ska komma. . .

Men ska kämpa och nu orkar jag inte skriva mer, det e också jobbigt , alt e jobbigt. puuuuh på allt !

Emelie L

Helt slut

fast jag har ingen anledning att vara det, har sovit hela dagen, nästan iallafall har varit vaken kvällen, har då tagit två turer med spike, ätit mat, diskat och set på mammas pojkar och som alltid när man ser på detta blir man så sugen på att hitta sin livskamrat :). . .

Många säger att man inte ska vara så hård mot sig själv, men hur ska man vara då, om man e för snäll mot sig själv så kommer man jue aldrig framåt, det jag ska e ju att övervinna denna jävla försovningen. . .

Men oke, jag har tänkt lite på när det e jag försover mig, det e oftast om jag ungefär två dar i rad har gått upp tidigt och donat hela dagar med plugg träffat vänner osv osv. det e då som det blir att jag försover mig den tredje dagen, ibland kan det räcka med att det e en dag jag har hållit på i non stop som försovningen sker.

Så lite tål jag, och hur kul e det p åen skala ett til tio 0 kul, för det e fan inte normalt, att man kör slut på sig själv på så kort tid, att man e så trött att man hamnar i koma och vaknar inte upp först 10 timmar senare.

Det e så jävla trist, men det e nåt jag får tåla och ta, ska inte kräva ner mig för det, för det tar väl tid att ställa om sig vänja sig osv osv. E jäva tid tar det, verkar det som. . .

Det va nog allt för ida.

Sov så gott.

Kram

Emelie L


Är ledsen !

inombords, jag har känt så sen förra veckan och det vill inte släppa på trycket, har känt i börstet att det sitter gråt där, sen försvinner det sen kommer det sen försvinner det.

Men det känns som om det kommer att bryta ut under dagen, idag har det en värdelös dag, jag somnade sent, har sovit djupt, drömt en massa konstiga saker, och på det försov jag mig rejält, vaknade inte först halv tolv, men jag minns så  väl att klockan ringde i morse men att jag kom inte upp jag va så borta , det kändes nästan som om man låg i koma , att man uppfattade ljud men att man inte kunde göra nåt åt det, att man inte kunde röra sig, när jag sedan vaknade till lite lätt så va jag på väg och somna återigen men om jag inte kom på att jag skulle hämta spike vid tolv så hade jag nog kunnat sova hea dagen, usch det e så läskigt att man kan sova så länge som jag kan. . .

Jag blir så less, att gång på gång varje vecka nån dag, att jag ska försova mig, varför, vad ska jag göra, jag vet inte hur jag ska lindra detta, det har gått så lång tid nu att jag borde ha vant mig, usch allt känns besvärligt idag, och när jag hoppade upp idag så hade jag huvudvärk, värk i hela kroppen, kalsvettades, och bara ville gråta. . .

Vad som händer idag vet jag inte !

Ha en bra dag allesammans !

Emelie L

Wallander kväll med pappsen !

Halloj, ja det blev allt en mysig kväll med pappsen, mat och wallander och lite gott till det :D, och det va en bra film, det hände mkt, mkt spännande saker, och börjar allt mer gilla dem nya i serier. . .

Och jag blir allt mer sugen att jobba som polis/kriminalare, det skulle vara en klockren dröm som slog in om det skulle ske, ja man får väl se, än har jag inte bestämt mig kan ju bli så att det bli polishögskolan nästan :P ;) hehe, man vet aldig.

Det skulle väl va nåt lilla jag som knäcker :P hehe.

Ja och nästa nu då , det ska bli oskyldigt dömd för hela slanten och en kopp tea på det .

Sen blir det att sussa gott, e så trött, har ju nu varit uppe sen halv 7 det blir samma visa imorn med.

Återkommer kanske senare om inte så får ni alla kära läsare sova så gott.

Kram

Emelie L

Klar för dagen och nöjd e jag allt !

Det som har gjorts idag e :

*Gått upp halv sju ( helt otroligt eftersom jag somnade strax efter två)

*Kommit iväg till nuevo ( gjort engenskaprov kap 4-6 + halva kap 7)

*Hem (Bloggoade, åt lunch (En pannkaka med socker och lingonsyld, en med smör och socker och en med lönnsirap, pluggade klart kap 7)

* Nu (skriver blogg.)

*Ska (diska, hem till pappa och äta köttfärssås med ris, se nya wallander)

*Hem (se på oskyldigt dömd och kvällsöppet med ekdal)

Ja de e min dag det ! känns skönt att ha kommit igång, det rullar på nu, det står inte stilla längre och så ska jag allt fortsätta fram till jul då ska jag ta ut lite vila, men har med i uppdrag att hjälpa martinas kompis med deras hemsida, piffa til den lite och så, det kommer då ta ett tad så jag blir nog kvar där minst en vecka :) ! kul och få lite tid med martina med !

Sluta och rökt har väl då inte alls gott, inte ens minskat på ciggen har gått, men jag ger ett försökt till imorn, ska inte ge upp, det e svårt att hålla upp med det. . . Men nån dag ska jag nog lyckas med det. . .

Annars, ja det har varit rätt bra länge nu, inga direkta nergångar, lite små putt lite trött, seg, rastlös e nåt ja har blivit, det började efter tabletterna så jag undrar om det ev kan vara deras fel hehe, fast bra e väl det, då kanske man tar och utvidgar sina dagar lite mer, inte som förr att den tar slut 16 sen ligger man bara och glor, nu tar kvällen slut dessto senare , vilket kanske inte alla ggr e så bra för då kommer jag i säng senare.

Men om vi ska kolla på helheten så går det väldigt bra nu och framåt !

Jag återkommer nog senare med mer update !

Thing !

Emelie L


Super onsdag !

Jajjemen, jag fick nog fullpott på de första engeslka provet :), yaaaay, och nu gäller det att plugga på hårt på matten, och jag fick resultatet på högskoleprovet, 0,0 hehe :) suuuuper , hehe ne men det visste jag redan så det gör inge, gåler att verkligen plugga på hårt till nästa provtillfälle. . .

Ja, jag e nyss hemkommen från nuevo och magen den kurrar så det ska bli att göra lite pankisar (pannkakor) till lunch :) det ska bli riktigt gott faktiskt.

Efter det blir det att plugga, sen kommer pappa och hämtar mig, det blir ingen handling denna onsdag, men han kommer och hämtar mig efteråt , vi ska då hem till han och äta lite mat sen se en ny wallanderfilm :)

Jag återkommer senare med mera. . .

Kram

Emelie L

yaaaaaay, idag lyckades jag komma upp :)

Tom på första ringning av klockan, gick jag snabbt upp , eftersom jag somnade väldigt sent igår så villa jag köra säkra kort och gå upp direkt istället för att somna om och ev somna in djupare. . .

och nu sitter jag och ser på nyhetsmorgon, dricker lite tea och snart ska jag ta några rostade mackor :)

Återkommer senare !

Kram

Emelie L

Jag känner mig stolt trots allt.

God kväll på er allesammans !

Ja, det började då inge bra men jag ryckte upp mig, hämtade spike, tog en långpromenad med han, sen raka vägen hem och plugga, idag tog jag och plugga lite matte, ekvation, och det gick bättre en förväntat, jag börjar få kläm på det, ju mer man sitter dessto mer går in och fastnar, men redo för ett prov det vet jag inte om jag e än, om jag får en dag eller två till så ska det nog gå bra, tänkte att eftersom jag nu missade en dag att ev ta igen den på fredag få se, beroende om jag gör ekvationsprovet eller inte, vill så gärna få det gjort denna vecka så jag kan gå vidare med dem andra kapitlen så jag snart kan komma igång med matte B samma med engelskan, ska kämpa på med den nu så jag kan påbörja sista nivån och sedan försöka bli klar med den innan jul så att de nästan år blir att fortsätta med matte b och engelska a :D. . . skulle vara kul för det e ju ändå ditt jag vill komma, skulle vara skönt att få göra det snart.

Ja, det va tänkt att plugga matte ikväll så att jag kunde ev göra provet imorn men efter jag vaknat till liv och gick hem till danne och lämnade han så fick jag en så himla huvudvärk plus att tröttheten hade slagit till igen så jag gick förbi jenny och vi hade vår kväll som vanligt klistrade framför tv:en yaaaaaay :)

och nu e man hemma igen och ska snart lägga mig, så att jag kommer upp imorn skulle vara förjävligt om jag inte gör det, och jag hoppar nog över medicinen nu för klockan e för mkt för att ta den, om jag tar kommer jag säkert försova mig.

Ja, det va nog allt för idag.

God natt och sov så gott alla kära som läser detta !

Kram

Emelie L


Krasch

Så va den en spricka i denna vecka, denna dag e en av dem dåliga, först försov jag mig, sen märkte jag att mensen hade kommit, och ont i magen har man , inte så farligt en så länge. . .

Direkt jag vaknade stressade jag iväg til daniel för att hämta hunden (spike). sen tog vi en lång promenad, vilket va väldigt skönt, huvudvärken gick över lite som jag med hade imorse eller snarare förmiddags när jag vaknade. sen hem , då diskade jag, och nu sitter jag här, ska kolla runt lite på nätet en snabbis, ta en cigg och sen börja plugga matte. ja, jag ska med ringa till nuevo och prata med dem, det va ju meningen att jag skulle prata med dem att lägga till en dag i veckan, onsdag, , ,
Jag skulle med ha skrivit engelska provet, känns surt att inte ha fått göra det , eftersom man pluggat så mkt, får ta en sista genom gång ikväll igen och sen skriva det imorn.  .  .

Ja och rökandet har heller inte gått så bra, nästa cigg blir redan 5:e men ska nu försöka hålla mig till 5- halv sex, ta en efter maten måste man jue, sen efter det försöka hålla mig till läggnings dags. få väl se hur detta kommer gå jag hoppas på resultat där. så kanske man kan somna glad över nåt iallafall.

Ha de fint med er så länge, så återkommer jag senare !

Emelie L


?

Jag kommer inte på någon bra rubrik, för jag vet inte vad jag ska skriva om, det känns som det finns nåt jag vill få ut men jag vet inte riktigt vad, jag bara känner känsla av nåt, både bra och dåligt, jag e trött, och borde sluta trotsa tröttheten nu, för nu e ju klockan så pass mkt att man bör gå och lägga sig, man ska ju orka med morgondagen.

Men det känns som jag planerat upp för mkt för denna vecka, jag tror det e därför jag känner mig lite kluven, nu kom jag på det, ja, det nog det som spökar, för mkt på en och samma gång, men jag ska kämpa veckan ut och se va resultatet blir, om det blir dåligt (mående) så ska jag minska farten lite lite granna, och se e det här med rökningen, det e jue inte bara att säga nej nu är jag icke rökare det krävs så mkt mer, tålamod framför allt, nåt att stoppa i sig konstant, ja jo jag har räknat med en del söksaker så vikten kommer nog öka lite, men ska försöka hålla mottet med promenader så , så mkt bör jag inte gå upp.

Men det känns tugnt och jobbigt ju mer jag tänker på det , det har jue ändå varit en stor del av mitt liv. . . Jag tror inte jag kommer sluta på heltid, bara till en början, först dra ned på det sen sluta helt i några veckor och sen om det skulle vara så att man saknar cigg så då röka på helgerna bara. . .

Det e planen , och jag ska verkligen försöka så gott jag kan och jag hoppas att ödet ger mig ett rökfritt liv nästa år. . .

Jag som trodde jag skulle lägga mig med ett leende på läpparna men istället får jag försöka somna med dunkande huvudvärk, jag e nog lite ovan va !? hehe.

Nu ska jag snart sova, Vi "ses" imorn.

Emelie L


Dagen i hel het !

hej på er allesammans !, ja nu e klockan snart åtta, och jag har precis blivit klar för dagen, dock ingen matte som jag planerde, men jag har hunnit med så mkt annat, pluggat engelska (gramatik, ord, kan nu hela 192 ord, som jag har lärt mig på tre dagar e inte det skit bra va ? ! :), tycker jag iallafall, väldigt nöjd e jag iallafall )

ja förutom det, så har jag hunnit med och lekt med spike, laga mat, gått en lång promenad med honom innan det va dags att lämna hem han. . . Jag har med vart med jenny nån timme på förmiddagen, vi träffades på stan, jag lämnade in ansökan, vi gick hem till henne, såg våra bästa år, jag fck en kopp varm choklad, supper gott va det och väldigt länge sen funderar på att köpa hem sådant pulver jag med och ha och gotta mig med på kvällarna, börjar bli lite små trött på tea, man måste ju byta ibland :D

Ja, ja e super nöjd över dagen, helt chockad faktiskt, trodde aldrig det skulle gå så här bra som det gjort idag, jag har verkligen trotsat mig hängiga och sömninga humör, jag gick upp rätt tidigt, pressade verkligen mig själv med att hålla mig vaken och efter nån timme så va jag på bena, det gäller bara att hålla ut så går det över till pigghet, hehe, sen har jag med varit väldigt trött under dagen, haft huvudvärk men jag har kört på en då, och ja nu sitter jag här och kan bara le av dagen som varit, det e inte helt fel, det va länge sen man avslutade dagen med ett leende och ro i kroppen, jag kommer nog somna gott ikväll . . .

Det va nog allt för idag, ska fira detta med mys i soffan till helens små underverk :) den e så himla härlig så måste se den även om jag sett den 10-tals ggr.

Sov så gott mer er, jag kanske kommer med nog rader senare, det beror på vad som händer och sker ! hehe :P

Kram

Emelie L

Det har gått ofartbart bra :)

hej på er allesammans. idag har dagen gått väldigt bra, det trodde jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig, fast det har varit lite svårt att konsentrera sig när spike varit här men a det e ju nåt man kan vänja sig vid så det e ingen fara . . . Det har gått bra en då, jag har kolat igenom gramatiken på de kapitel som gäller, ska ta och gå igenom det igen sen när jag lämnat tillbaka spike, sen har jag gått igenom dem ord jag igår inte kunde, och jag klarade 40/47 :). . .

Ja de e vad som har hänt hittils, och ja rökningen har jag misslyckat med, men ska försöka att inte röka så himla mkt ikväll och sen ta nya tag imorn igen !

Återkommer med update senare.

Kram

Emelie L

Början på det nya livet !

Hej, inga försovningar denna dag, dock gick jag upp en och en haltimme senare en vad jag skulle, skulle ha gått upp runt sju men gick upp runt halv nio, skit trött va jag och jag va nära och lägga mig i sängen igen men ne, jag trotsade allt tröttheten, satte på tv:en och såg nyhetsmorgon, sen när det blev reklam runt 9 tvättade jag ansikte under armarna, tog deo och smördje ansiktet, tog en kopp kaffe och andra ciggen idag. sen va det dags att att ljusna upp i vardagsrummet /sovrummet, bädda sängen, och nu sitter jag här och skriver och ha nyhetsmorgon i bakgrunden. . .

Jenny ringde strax så efter anabusen ska jag möte upp henne på stan , sen gå till sos och lämna in ansökan för pengar för dec-månad och jan månad.

Efetr det ska vi knalla hem till jenny och se på våra bästa år sen efter det blir det att gå och hämta danne hund ska vara hundvakt idag, sen efter det raka vägen hem och plugga det blir att gå igenom alla kapitlens gramatiska övningar + gå igenom orden igen både skriftlig och muntligt. . . .

Åter kommer senare med lite mer update

Kram

Emelie L

SöndagsMyys (Och en ny plan för det nya livet)

I soffan framför tv:en, det har kollats på serier heela kvällen lång, serierna är Grece anatomy ,  One tree hill och Gossip girl.

Och nu kommer inge mer, så vad ska man göra, jo en sak har jag att göra och det e att planera upp lite plugg för den kommande veckan, den efterlängtade kommande veckan :) i torsdags längtade jag efter helgen , när den väl fall in så va det inte roligare en bara tråk, tråk och tråk, det fanns inte mkt att göra en dem timamrna under dagen som jag pluggade på och promerade på, jo visst pappa va här i fredags och då va det kul dem få timmar han stannade, även igår kväll så va dem timamrna vi va på bio roliga annars har det gått väldigt sakta och vädret de muntrar heller inte upp en särskilt mkt.

Och nu e det ny vecka soooon, och denna vecka har jag en plan, denna vecka ska jag slå rekord mitt personliga rekord för detta år, jag ska röka så lite som möjligt, inga försovningar ska ske, jag ska inte sova en blund på dag-tid, och jag ska inte ge upp pluggandet , jag ska plugga på som aldrig förr, jag ska komma ikapp så att det sedan finns tid för att börja plugga för körkortet och högskole provet.

Jag ser verkligen framemot att testa mina gränser, förmogan och mkt annat. Det ska blir så spännande och se om jag klarar att hålla mig till oddsen mina egna odds. . .

Ibland måste man ta steget och pröva sig fram, pröva vad man tål, pröva vart man har sig själv, jag tycker jag nu väldigt länge har levt lite enkelt, tänkt och känt av vad kroppen vill, men nu ska jag spela ett annat spel, mitt sinne vill så mkt mer, mer en att bara drömma om hur mkt man kämpar sig fram, hur mkt man offrar, hur man skapar ett helt nytt liv.  .  . Denna veckan ska vara start fältet på att skapa ett nytt liv. . . .

Ha en bra kväll allesammans.

Natti !

Emelie L

Härlig söndag. . .

Och mkt har blivit gjort, jag har pluggat engelska ord, 125/167 rätt, (skriftligt) efter jag hade gjort det va det dags för en promenix, vilket jag där trotsade orken, hade ingen lust men jag tog mig promenad ändå med musik i öronen och nu när jag kommit hem så  va det e bra beslut av mig att ta fast orken inte fanns, det va jätte skönt trots det tråkiga trist och gråa vädret . . .

Ja och nu då, jag ska väl ta och tillaga mig lite mat, diska och ta mig en dusch sen är det dags att bänkra mig framför tv med en chokladkaka. efter tve-tittande blir det att planera upp lite plugg för den kommande  veckan.

Sen ev se på en film om det går någon bra på tv vill säga gör det inte det så kanske jag traglar lite matte, fast känner redan nu att det kommer nog inte mitt sinne orka men ja det e ju många timmar kvar till dess så sinnet kanske återhämtar lite energi efter tve-tittandet.

Ja ni, jag tror jag inte har så mkt mer för tilfället att komma med.

Återkommer senare !

Sköt om er !

Kram

Emelie L

Sov morron

Det va så skönt, att sova tills jag vaknade återigen, och inte sov jag så farligt länge idag, runt 11 vaknade jag till, men inte så himla pigg e man för det, e seg och trött och känner bara för att ligga i sängen hela dagen och se på dålig program som vissas på tv :P

Men det ska jag förhindra ska snart göra mig iordning för dagen och sedan börja plugga, idag ska jag gå igenom glosorna idag i tal sen skriftligt och efter det ska jag ge mig på matten vilket jag inte ser så mkt fram emot efetrsom det går väldigt trögt att förstå sig på ekvationerna, fattar inte vad som har hänt sist jag satt med det så förstod jag mer en nu, min black out verka hålla i sig, men ska försöka kämpa mig igenom det än då,  hoppas min trotsiga sida håller i sig och att jag gör några framsteg i det :)

Ja mer en så har inte dagen att bjuda på, det blir nog en lite paus i pluggandet med en promenad och musik i öronen i det trista vädret. . .

Sen är det lite osäkert om jenny och jag ska träffas ikväll, hennes bror fyller så hon ska vara där och fira han. Men vi skulle höras senare om det .

Jag återkommer senare med smaskig update ;):P

Kram

Emelie L


Natte tid. . .

Och jag e inte trött, tvärtom rätt pigg, förstår inte jag va det igår med vid denns tid, okey jo jag vaknade väl upp väldigt sent men det brukar inte spela någon roll. men äh, det e jue söndag imorn och ska egentligen inte sova så länge som till nio men jag skiter i det , jag sover tills jag vaknar helt enkelt lite helgkänsla måste man jue ha, sen pluggar jag dem ändå även om jag vaknar efter tolv eller ej, dagen den e jue inte slut bara för man råkar sova lite längre liksom, och idag har det ju gått bra med att plugga fast jag sov så länge , så det borde gå bra imorn med hehe :P

och nu då, ja jag har faktiskt kollat in katrins blogg och jag blev faktiskt lite besviken på den eftersom den e så omtalad och "känd" så trodde man att den skulle vara lite speciell, både design och det hon skriver om, tyckte inte den skilde så hemsk mkt en min och mina vänners bloggar.
Men jag tycker fortfarande hon e en otroligt tjej, och kommer fortfarande läsa hennes blogg, för bara för den inte va så speciell som jag trodde så e den jue fortfarande intressant, hon e intressant och hennes liv !

Ja, de va nog allt för idag faktiskt, återkommer imorn med smaskig update :P ;)

Kram

Emelie L

2012 säger jag bara

Fan vi e snart där, och om denna film talar sanning så e allt slut snart. . . Men jag tror inte på det, men fatta alla som e i min ålder kommer nog få uppleva jorden undergång det tror jag på, eftersom det e så mkt prat om att gör vi inte si och så så är det snart över. och jag tror faktiskt vi inte kommer lyckas med att förlänga tiden...

förlänga kanske men inte så att det handlar om 1000 tals år. jag tror på ca mellan 50-90 år. . .


Ja filmen va fan det bästa jag någonsin sett, shit alltså, jag bara undrar hur dem har fått till de så jävla bra. allt va så ätka det kändes som man var med, att man satt i ett av överlevnadsskeppen och såg på hur världen gick under.

Ja kvällen har varit toppen, har varit på bio med pappa återigen ! det e så himla kul att han och jag har våra dagar, ev tis eller mån en gång i månaden då vi ser på wallanderfilmerna som då dimper ner i lådan en gång i månad till mars nästa år kommer dem göra det, och sen bio nån helg då och då, nu på senaste tiden har det blivit väldigt mkt, e bara kul, älskar filmer, kan verkligen inte häjda mig från att se alla , speciellt dem nya, det har bara vält in filmer på bio shit alltså så många bra på en och samma gång har det inte kommit på jag vet inte när  det va nåt år det bara välde in bra filmer fan när va det kommer inte ihåg. men längesen var det iallafall.

ja och nu vet jag inte vad jag ska göra. ta mig mina tabletter och sen sova kanske ! få se. det kanske kommer några rader senare om jag snart inte deckar vill säga.

Kram

Emelie L


Härligt med lite smådugg !

Hej på er alla. ja denna dags blev lyckad och ännu e den inte slut, och mer lyckad kommer den ev bli, snart är det dags att gå på bio med pappsen vi ska se 2012 :) och sen efter den hem och plugga lite eng glosor, ska se om jag kan stava till alla ord jag läst in idag.

Ja sen senast så har jag pluggat alla eng-glosor alla dessa kapitel jag ska kap 4-6 :) efter det så satte jag mig vid datorn men det va skit tråkigt, så jag bestämde mig att gå ut e det gråa tråkiga vädret för att piffa upp det lite laddade jag min mp3 som jag inte alls har använt i höst, sen gick jag ut stoppade lurarna i öronen och njöt rejält i de gråa, mörka vädret och regndugg, men det va jätte härligt frisk och lite lite små kallt, i like. idag iallafall.

När jag kom hem värmde jag mat, diskade och nu sitter jag här och skriver. trots att jag gick upp så sent som jag gjorde så har dagen faktiskt gått väldigt sakta tycker jag, vad e de som e fel !? ::P det e nog för det e nov och snart jul denna månad brukar ju kunna sega riktigt rejält, ja jag ska nog börja med att försöka göra lite mer om dagarna /helgerna, för det e dem som går så himla sakte. veckorna däremot dem springer förbi i världens fart lite tråkigt för det känns inte som man hinner göra lika mkt. hehe ! :P

Ja det va nog allt så länge.

Update kommer senare under kvällen !

Kram

Emelie L

Det blev inte som jag tänkt mig !

Men vad gör det, börjar bli van att inte nåt blir som man tänkt sig, men lite ltie surt känns de då allt!

Skulle ju gått upp kl 7 och tvätta det jag inte hann igår, men har inte ens vaknat av klockan, det blev ju lite sent igår. men inte gråter jag för det, för dagen e jue inte slut en . . . så efter jag skrivit klart här och kollat facebook, så blir det att sätta igång med att plugga, ska börja med att lära mig alla glosor för dess 3 kapitlena det gäller, och ja det blir nog bara det jag kommer hinna med innan jag ska iväg med pappa på bio. men om inte så fortsätter jag med gramatik övningarna för kapitlena eller efter bion, det beror på, det finns ju heller inget på tv ikväll så det passar perfekt at plugga lite.

Ja, mer en så har jag inte mer att berätta, dagen har jue precis börjat för mig iallafall :) !

Ha en super lördag alla läsare !

Kram

Emelie L

En väldigt lång och slö kväll.

Usch vad hatar när tiden går så himla sakta, speciellt när man inte har nåt att göra, och ingenting duger heller för damen idag, jag har försökt satte mig ner och plugga, tänkte ta och öva in lite glosor, från ett kapitel lyckades jag få in, men sen fösvann lusten med dig, jag blev lite matt och sömnig så jag la mig en stund men inte länge kunde jag ligga, ne blev rastlös och kände mig lite ångestfylld fast för vad det vet jag inte.

Ja sen dess och då va klockan runt 17 har jag växlat med att vila i sängen kika runt på nätet, kollat tv-tablån men den hade heller inget att erbjuda, ja sen kom pappa och vi hade det trevligt tills han gick och då sjönk humöret igen och tiden den kändes som den stod stilla, sen va det idol igen, och nu har man trist igen.

Ja, jag vet inte vad jag ska säga faktiskt, känslorna e så blandade jag vet inte riktigt vart jag har mig eller vart jag befinner mig i sinnet.

Det e nog tabletterna som gör sitt jobb skulle jag tro. . . Men ska hålla ut för det har hittils vänt rejält sen tidigare i veckan , så det kommer nog vara som vanligt nästa vecka fast säkert mkt mkt bättre. hehe :D känns så nu iallafall.

Ja det e väl snart dags och gå och lägga sig , men e inte så himla trött faktiskt, men kanske blir det när jag släckt ner och myser ner mig i sängen .

Det va nog allt för idag.

Sov så gott med er alla kära läsare !

Kram

Emelie L

Tråkigt , Tråkigt och Tråkigt

Ja, jag som hade sett fram emot denna dag, men det va inte så roligt som man tänkt sig, sitter här själv i mörkret, och har försökt somna flera ggr så att tiden ska gå lite fortare, tills idol kör igång. . . .

Och e väldigt sugen på nåt gott men pengar till de har man inte heller bara mat och sånt.

spelade med spindelharpan för ett tag sen, klarade den redan vid första försöket så det blev heller ingen lång stund att sitta med den :( och nu har jag absolut inget att göra, har heller ingen lust att slå på tv för det finns absolut inge kul först halv åtta

Jaha, nu blev det ett litet avbrott här lumpen danne och pappa ringde och nu e pappa på väg hit, och han ska hålla på och fixa lite på datorn min. . . Ja jag återkommer senare ikväll.

Kram

Emelie L

Äntligen är fredagen här igen !

Halloj på er alla kära läsare !

Ja denna vecka har bara sprungit förbi, har knappt hunnit reflekterat över den, den har gått väldigt fort och lite har blivit gjort, men jag har tagit hand om mig på bästa sätt och lyssnat till kroppen, och på det har det blivit väldigt mkt vila, men för var dag som går så minskar den mer och mer så till efter nästa vecka kommer jag nog vara i normalt tillstånd ev kanske mkt mkt bättre det återstår och se.

Jag är ändå nöjd över veckan, för det va längesen jag tog hand om mig och lär kroppes signaler bestämma utan att få skuldkänslor över det. och nu är den efter längtade helgen här.  Det e lika roligt varje torsdag när man går och lägger sig, hela kroppen bara slappnar av och känenr att åh imorn är det fredag igen och helgen e här, gud va skönt, det känns så himla otroligt av få känna denna känslan och hur mkt man nu börjar uppskatta helgerna och med att vardagen skiljer sig från helgerna. helt otroligt hur underbart det är att se förändringar, att komma framåt i livet, denna höst har varit en helt ny början på livet och det  flyter bara på och man blir bara bättre och bättre.

Denna dag har jag hittils gått upp rätt tidigt det va nära att jag försova mig  men kom upp i sista sekund, sen till psykologen, hem, la i en maskin tvätt, diska och nu sitter jag här och skriver och ser på våra bästa år samtigit.

Resten av dagen så ska jag ja tvätta, plugga lite, sen mot kvällen ev träffa jenny !

Och idag fick jag en glad nyhet igen av en som heter lukas vet inte vem det är men han undrade om vi kunde bli fotopartner typ hehe. och det vil jag gärna så att du vet. men skickar dig ett mail om det senare idag !

Återkommer med mer update senare under dagen

Ha det så bra allesammans så länge !

Kram

Emelie L


Glad nyhet ikväll !

Nyss så fick jag en glad nyhet, av min kära syster sabine, hon eså gullig, nåt gulligare sätt att säga att jag vill bli vänner igen har jag inte varit med om, hon tog tillfället i akt att skicka ett väldigt fint kedjebrev till mig, ja detta kejde brev har säkert nåt många ikväll det brukar ju vara så , så många som läser detta vet nog vad det stod i det.

För att vara på min säkra sida att hon menade att hon ville vara vänner igen så frågade jag henne och det va de hon menade, så skönt att ha tillbaka sin syster i mitt liv igen, det har nu inte gått så många dar som det kanske låter som, men det har inte varit några roliga dar, jag har bara tänkt på henne hela tiden, gråtit några tårar innan jag ska lägga mig, och drömt mardrömar, men nu är det skönt att det e vanligt igen.

Och vi har lovat varandra att om det tycker upp nå liknande sitution så ska vi kunna känna att vi kan vara öppna om det direkt till den person det gäller.

Och ja jag lovar ingenting som jag nyss skrev till henne, för så säkert många andra så är det ibland svårt att säga direkt ut, veta om man kan det eller ej, om det tex är första gången som det nu faktiskt va för mig till henne.

Men det e givetvis något jag ska jobba på, och hoppas hon med gör det detsamma.

Ja till nåt helt annat nu då. ikväll så har det spenderats mkt tid framför tv, först halv åtta hos mig, riktigt bra och tyckte det faktiskt va ett väldigt  skönt gäng som va med, dem klickade på nåt sätt, och va facinerad jag blev av hans hus, och hela han vilken kille alltså, så mkt han va intresserad av och har gjort, bygga hus fota inreda, ja allt möjligt, i like, det e jag om några år ! :)

Sen efter det så var det mammas pojkar och det va ett väldigt roligt program i dag hehe, naima säger jag bara hon e för skön alltså (vet inte om jag stavade rätt där ) om inte säg till så att man lär sig ;) hehe :P

Efter det så va det premiär av glee, och som alltid har man stora förväntningar och så blir det inte så som man trott, och som alltid så är det med även svårt att direkt få ett tycke från en serie redan i första, det va lite trögt till en början men det styrdes upp efter halv programmet, så nu blir det ytterligare ett till program att bänkra sig framför

och nu e jag så trött på tv:en hehe så nu ska jag sitta här en stund inte så länge til ldet blir väl att skriva några rader till sen kika på andra bloggar, och sen blir det sussa gott för mig , (förhoppningsvis)

Ja, gu va kärleken strömar igenom en, dagen program mammas pojkar fick verkligen att längta till att han en partner runt en, en som man kan prata med om allt, dela uppfattningar, dela äventyr med, roliga stunder, bara att få ha en att sluta sin dag tillsammans med jag läääängtar så, jag vill finna min man, jag vill finna en att dela mitt liv med . . .

Och med det så avslutar jag denna dag med.

Sov så gott alla !

Kramar

Emelie L

Då har mörkret fallit för denna dag da !

Halloj på alla kära där ute i mörkret !

Nu sitter man i sin mysiga soffa igen då, och ytterligare en kväll i denna mörka november månad har slagit sig till ro :P hehe det går inge bra att vara lite poetisk idag inte.

Men jag gör mitt bästa.

Huvudet e ännu inte helt med, man e fortfarande väldigt trött, yr och lite små borta, jag har märkt att jag hänger inte riktigt med i det jag säger eller gör. skit jobbigt.

Men inte ska jag klaga på det, det e väl bara att gilla läget, det blir iallafall bättre och bättre för varje dag känner jag, denna vecka har jag faktiskt lyssnat lite till va kroppen kommer med för signaler, det har varit surt och irriterande men varför sitta och traggla massa matte och anant när det inte fastnar och inte finns någon konsentration och sen på det bli helt utmattad, så jag har nu denna vecka tagit tillfället till akt och vilat och sovit lite, och där har jag märkt skillnad det behövs inte lika många timmar som förut, det har räckt med en till två timmar och det e väldigt lite till skillnad från förut då det istället har blivit hela dagar + nätter, det började jue inte så bra denna vecka just med sömnen då sov jag och sov hela tiden, men nu framåt onsdagen och nu i torsdag så har man märkt den skillnad att det dels inte behövs så allt för mkt mer lägga sig nån timma och vila och halv sova lite så som idag då vaknade jag till hela tiden la försökte vila lite till eftersom jag kände hur trött jag egentligen va men sen efter två timmar så vaknade jag till liv och steg upp och nu har jag duschat messat med en gamal bekant roligt det :) och snart ska det bli till att laga lite mat, det blir enkelt köttfärs med lök och makaroner :)

Ja skillnaden som jag nu sen igår har känt är att det går uppåt, för varje dag så avta de lite med det yra tröttheten m,m känns skönt att känna den skillnaden, jag mår med mkt bättre av dessa tabletter de kände jag redan direkt efter första dagen jag tog dem, mer lugn i mig, känner mig som förr nästan, ångesten, oron, det ständigt tänkandet jag börjar med mer lite mer på mig själv som männsika, jag börjar bli säkrare, jag står för mina ord och handlingar osv osv.

Ja och denna kväll ska jag roa mig med att se på mammas pojkar och sen så ska jag ge den nya serier som börjar efter en chans har tveckat över det men jag gillar ju typiskt high school filmer och det här e en high school serier (glee) så den kommer nog få mig på fall. faaan, det e så mkt på tv som man vill hinna med och se, för mkt, tycker man borde använda sommarkvällarna till att visa lite serier med. det blir alldeles för mkt att baka in allt under en höst ev lite till början av nästa år. så om någon som står för tv-tablån och läser detta så kan ni väl iallafall försöka ta två eler tre serier under sommaren, det e nog mer en ni tror som iallafall sitter hemma på kvällarna under sommaren och järmar sig över att det inte finns nåt intressant att se på alla dessa filmer som går år efter år har man ju sett under flera års tid, det e inge kul längre :( !

Jag kommer säkert med en liten update senare efter allt tv-tittande :P :D

Kram

Emelie L

snörriga jag idag !

Hej !

Ja idag har det allt varit en mysko dag, jag har känt mig yr , trött bortom intet, jag har inte alls varit närvarande, och provet idag gick kepp rätt åt helvetet. . .

Jag trodde jag åtminstonde skulle kunna få godkänt, men nej då, dick en rejäl black out, okey jag har inte pluggat så mkt på det men lite vet jag jue att jag kan , åtminstonde halva kapitlet, men men, ska plugga på nu på det och får hopps jag ej får black out på tisdag då jag kunde få göra om det.

Men på procent delen så fick jag mvg :D yaaaaaaay !

Ja jag la ju undan provet och skulle fortsätta med engelskan , samma där det stod helt stilla. . .
Idag har det inte alls gått med något, så jag tänker nu ta mig en vila för e så himla borta seg och yr och trött. Jag hade ett trevligt möte med en på nuevo hon som har hand om mig, och vi pratat mkt nu med hur det nu kändes med att det inte gick så bra idag, och hon sa att det viktigaste nu e jue att du kommer upp och känner du dig så himla trött nån dag så e det bara att lägga sig och sova, eller göra nåt lugnt under dagen så att man inte vänder på dygnet osv osv. . .

För man ska jue göra det kroppen säger en att göra, hehe. . . Just nu i början iallafall. . . Så det känns skönt att höra, att dem vet vad jag går igenom och har förstålese för att det alla dagar kanske inte funkar. . .

Ja ne jag kom jue på nu att jag bestämde mig för imorse att se förra avsnittet av mammas pojka missade jue det. så ska ta och göra det istället sen får vi se vad dagen har att erbjuda ev en del plugg ska jag iallafall försöka ta mig igenom :) om jag inte blir allt för trött och borta.

Ha de fint så länge så kommer jag väl snart igen med några rader :P !

Kram

Emelie L


Innan det va dags att lägga sig då !

Jag har pratat med jenny, vi pratade om allt möjligt, tack för att du tog dig tid att lyssna :) ! efter samtalet med henne så blev det att på oskyldigt dömd, lika bra somvanligt :) till det blev det med mys med en kopp tee och tostat med salami korv på :)mmmmmmm. det e så gott så .

Och det blir nu att ta och lägga sig tidigare en vanligt, hade velat se på kvälls öppet men om jag ser det blir det så sent innan man somnar sen efter det, ska ju faktiskt försöka komma upp vid 6 tiden så attjag hinner plugga lite innan det e dags att skriva provet.

Slut för i dag, hoppas ni alla har haft en bra dag och kväll . . .

Kramar om och återigen sov så gott !

Emelie L

Äntligen så kom man igång . . .

Äntligen så kom man igång för dagen med det väsentligen, sen jag la upp bilderna så har jag pluggat, duschat, ätit, diskat och pluggat lite till och dem första sidorna i kapitlen kan jag nu, men sen tog det stopp för orken, började känna mig yr och väldigt trött, tog kvällsmedicinen efter jag ätit så det va nog dem som började värka igen, få se om jag orkar ta mig igenom några didor till efter jag skrivit här.

Men ska med föröska komma upp vid 6 imorn så att jag hinner plugga lite till innan det e dags för att gå och göra provet. . . Hoppas, hoppas, hoppas jag att klarar av att vakna så tidigt imorn det skulle nog göra fint om jag går igenom några mattesidor till. . .

Ja, denna dag kan jag inte riktigt sätta ord på , det har inte direkt varit en dag fylld med plugg och sånt som e viktigt för mig att jag gör. istället har det blivit en väldigt lugn dag med lite promenad och pyssel hemma bakom kameran, inte för att bilderna blev så proffsiga som jag skulle kunna göra dem, det fanns heller ingen energi där att hålla på med inställningar och dant så jag körde på med auto.

Va som väntar resten av kvällen ?

Ja om jag inte sätter mig ner och pluggar fram till nio då oskyldigt dömd börjar så blir det nog at se lite av bonde söker fru det brukar jue vara lite kul att se på ibland. hehe

det va väl vad jag hade och bjuda på idag. . .

Ha en fortsatt bra kväll. . .

Go natt och sov så gott sen när det blir av .

Kramar

Emelie L


Tidig jul har jag att bjuda på i dag :D

Hej, hej, trots att humöret inte är direkt på topp och att jag e väldigt trött och yr. Så har jag iallafall inte gått och lagt mig och sovit bort dagen, även om det inte har blivit någe pluggandet hittils så har jag iallafall försökt hållit mig vaken denna dag så nöjd e jag över det iallafall, även om det känns väldigt surt att jag inte har pluggat något, för idag va det faktiskt ett måste att plugga eftersom jag har prov imorgon :)

Men jag har iallafall gjort annat som har hållit mig vaken och även fått mig på lite bättre humör och tankar på annat.

Efter våra bästa år så tog jag mig en promenix en rätt lång sådan, fast kunde inte slappna av så mkt för jag va så yr och jag kände mig så borta, kändes som en dröm alltihop att jag va ute oc gick osv. men när jag väl kom hade humöret lättat på sig lite, och jag tänkte att a jag har fortfarande ingen konsentration eller tålamod att än sätta mig ner och plugga så jag ta nu tillfället till akt och började fota det jag hittils har inhandlat till julen. Och humöret e det e lagom på topp just nu, jag känner mig mer piggare lite gladare, har lite mer energi i kroppen, så efter jag lagt upp dess väldigt tidga julbilderna så ska jag sätta igång och plugga inför provet . . .

Här kommer lite bilder på tidig julkänsla innanför mina väggar :) !


Tomtarna, ljuslyckrorna och frukskålen är inhandlat i år.





Bordslampan, kvistarna, den vita vasen och kransen på dörrn,
är det som jag inhandlat i år.




Den stående julskjärnan, kökshandukarna, och duken på bordet
är inhandlat i år med.









Den svart guldiga kudden är med inhandlad i år, köpte två sådana







Resten av bilderna e lite hur det ser ut förövrigt :).

Ha det fint alla läsare.

Kram

Emelie L



Jag orkar inge mer !

Nu är det i gång igen, jag skriver en sak, den förstoras och det blir liv i luckan, det e min familj det, och snart känner jag inte att jag orkar nå mer, orkar inte lägga energi på den längre, mitt tålamod börjar svalna och ta slut för denn tokiga familjen man lever i. . .

Det känns som jag snart, går min väg, gå vidare, jag orkar inte stanna kvar, tiden står stilla och den e bra så länge man inte yttrar sig om nåt, så länge man ger beröm och posetiva saker sagda till dem , så är allt bra. . .

Det känns som man hela tiden får rätta sig efter den, ändra sina åsikter, sitt beteende allt för att det ska funka. . .

Och vad e det för liv ?.

Många förstår inte mitt bloggande, det här i min plats mitt sätt att uttrycka mig på. . . Och det roliga i det hela är, att om man skriver kära saker om någons agerande utan att sagt det personligen till den person som det gäller så ja då får man inga invändningar på det, att typ men måste du skriva det på bloggen hade du inte kunna komma och säga det personligen, ne då passar det tydligen att uttrycka sig på bloggen utan att prata med personen det gäller först.

Men sen när man uttrycken en nagativ känsla om en situation utan att ta det med personen det gäller först, ja då blir det tydligen ett jävla liv. Konstigt , konstigt konstigt ?!

Och ja visst, om denna personen blir sur eller irriterad så har jag inga invändningar mer en att jag kanske inte kan förstå men om hon eller han tog illa upp så visst säger jag bara för det e inget jag tänker be om ursäkt för, för jag kommer inte sluta med att utrycka mina känslor aldrig nånsin.

Och jag ser heller inte att det är att snacka skit som denna person tyckte, jag utryckte mina känslor om en sitution jag ej just då med att hon "tog" över så som det kändes. . .

skillnande på att snacka skit eller inte tycker jag e att snackar man skit om någon så sitter man och säger eller skriver att ja fan denna person gjorde si och så hur fan tänker hon eller nåt liknande. . .

Det jag nu sa om denna person tycker jag inte va att snacka skit, det hela handlade jue nästan inte om henne utan hur jag kände mig när det kändes som hon ville ta över. . . men bara för det tycker jag jue inte illa om henne, utan av det handlande hon gjorde besvärade mig, och varför jag inte sa nåt i sekunden va för att ja det va första gången skulle det däremot hända flera ggr så hade jag väl sagt det personligen om hon nu inte läst detta på bloggen före. och varför jag heller inte sa nåt va för att jag ver hur hon kan bli om man sätter nåt mot henne oavsett om säger det öga mot öga eller via bloggen. . . . Det hade ändå resulterat likadant tror jag . . .

Ja, så det va lite svårt att somna i natt några tårar kom men det varade inte så länge, jennys ord gjorde verkan, det va skönt, det e så skönt att ha dig jenny, du hjälper mig så himla mkt att börja tänka i andra banor då jag just e i det läget då jag själv inte kan det. . .

Tack så mkt till dig !

Kram

Emelie L




Dålig dag, men ett bra avslut på denna dag fick man iallafall :D !

Ja idag har det varit en förjävlig dag, först och främst så försov jag mig, när jag sedan väl vaknade till liv runt halv 11 så va jag ändå förbanat trött fast jag har sovit runt 10 timmar, men jag traskade mig upp ändå och tog en cigg och kaffe, ringde till nuevo och snackade med dem om min försovning, tog en kopp kaffe till och cigg till det förstås, sen va jag så trött och yr hade ont i foten av någon anledning, jag kände mig så himla svag så jag  la mig en stund i sängen visste att jag skulle kunna somna och säkert sova bort hela dagen, men denna gång så brydde jag mig inte om det, för kan man kanppt hålla ögonen öppna och känner sig svag och o konsentrerad så skulledet inte blivit mkt gjort iallafall. . . Fast nu i efterhand så tycker jag att mitt handlade var fel, jag kunde åtminstonde hållt mig vaken tagit nån promenad kanske eller nåt bara att jag höll mig vaken. . .

Men fast att jag sovit hela dagen så e jag väldigt seg i kroppen de yra sitter kvar oftast när jag reser mig upp annars e det ganska lugnt, och varför allt detta plötsligt kommer e för att jag börjat med en högre ds av min nya medicin, så det spelar mkt in, ska prata med min doktor om det imorn så att han vet hur läget e men ska vä ialafal lta veckan ut med denna dos och sker inga förändring just med det yra och avagheten så för vi nog gå tillbaka till den mindre dosen.

Men trots den misslyckade dagen så vart kvällen mysig, jenny kom förbi och vi såg på serier babbade om allt mellan himmel och jord, hon hade med jagat glassbilen på vägen hit så det blev två glassar var till serierna mkt mkt gott, och te på det hela med kommentaren från min sida nu blev magen lite kalla så jenny vill du ha en kopp te. hehe, ja nåt i den stilen ! ;D

Och nu sitter man här själv i sin rätt så julmysiga lägenhet :) har även en liten dialog med en mkt trevlig man på msn hehe ! den nya jag har i siktet så att säga :P ;)

och snart blir det en cigg och krypa ner till kojs dags :)

Natti på er alla och sov så gott och ha en riktigt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Helt slut efter denna dag !

Halloj på er kära läsare, ja denna dag har varit lång och händelserik, men inge plugg har det blivit, det va lite svårt att sätta sig ner , man vill jue komma nära och lära känna spike nu när man ev kommer vara hundvakt ofta.

Då vill man jue inte ge intrycket att man inte bryr sig, nu vet jag väl inte hur hundar / djur över lag drar sådana slutsatser, men just idag kände jag bara för att vara med spik ro om han, mysa , gulla, lära han vem som bestämmer, och det varerade ibland när han ville lyssna eller ej, men jag gav mig inte och fick in några fullpoäng på att han visade att han lyssnade och accepterade när jag sa till, dessvärre va det svårare att ta den kontrollen när man fick besök, för då blev han extra på lekhumör och upp i varv dels så försökte sabine rycka in mkt, och då tror jag det blev lite förvirrande när både rykte in och sa till han på skarpen typ när han skällde en massa när folk gick i trappen osv, det gick väldigt bra när jag va själv då lyssnade han och skällde ytterst få ggr men inte när sabine va här, då ville väl han kanske testa hennes gränser inte vet jag, men jag gillade inte de, inte så här i början att hon rykte in och skulle hålla kopel och allt, för nu till en början vill man ju lära upp han att det e mig han i första hand ska lyssna och lyda till. . . Det e min åsikt , jag vet inte om det har någon roll men det känns som det iallafall !

Ja, så idag har det varit min och spike dag, och fram till torsdag ska jag ha honom, men imorn så måste jag med tänka på pluggandet, försöka koppla bort lite och koncentrera mig på eng och matten, för kommer ha prov på de i slutet av veckan.

jag har iallafall lyckas planera upp plugg tiderna för plugget så det känns skönt, att bara behöva kolla till på lappen vad ska jag göra nu, imorn osv.

Dem sista timmarna på denna kväll har jag spenderat hemma hos hunden ägare, lumpen danne, sabine följde med dig och vi såg på film, och för en stund sen kom jag hem. tänkte ta mig en dusch men det känns som jag hoppar över den och tar den imorn istället, innan jag beger mig till danne, ja det blir att gå upp tidigt imorn med, runt halv 6 ska jag försöka ta mig upp så att jag hinner ta mig en dusch innan jag beger mig ut på äventyr :P !

Ja det får bli mina sista rader för denna kväll.

Sov så gott alla där ute !

Kramar

Emelie L

Jag & Spike idag :D !

Halloj alla kära läsare.

idag va jag allt uppe tidigt, det va inte igår jag va det hehe, år sen skulle jag tro. idag gick jag upp redan kl 6 , och varför jag gick upp så tidigt det va för att jag skulle hämta lumpen dannes hund spike , och hittils har det gått jätte bra, trodde nästan han skulle va lite oroligare , har inte märkt att han har varit det en iallafall, kanske tyder påatt han kanske kommer ihåg mig. inte vet jag, e inte så insatt i hundlivet, men kul är det att få vakta honom, trivs o ch tycker om han jätte mkt.

Hittils på morgonen har jag roat mig med att se på nyhets morgon, ätit frukost och duschat. och nu sitter jag här och ska snart iväg och ta min antabus och hämta medicin för veckan.

andra veckan nu med att bara ta två antabus i veckan, förra veckan gick det jue inte så bra, så denna vecka har jag press på mig att sköta det här annars går vi tillbaka till tre i veckan. . . förra veckan försov jag jue mig, och sen somnade jag under de tider jag skulle hämta den dagarna efter och onsdagen förra veckan så sket jag helt totalt i det och allt.

men ska sköta mig denna vecka vill jue inte gå tillbaka till tre i veckan, vill ju gå framåt och klara dem här stegen mot självständighet.

Efter jag tagit antabus blir det hem till spike , planera upp lite plugg för denna vecka, sen våra bästa år, och efter det kommer min lilla syster och hjälper mig med matten hehe, har fastna vid vissa saker och hon e jue lite mer insatt i det, eftersom hon håller på med matten nu i skolan osv. och för mig va det ju år sen jag satt vid matte boken och det går heller inte alltid att tyda eller förstå den förklaringen i boken för vissa uppgifter.

Ja det e de som har hänt hittils och det som ska hända några timmar fram över.

Återkommer lite senare med lite update, runt 18 kanske. . . .

Kram

Emelie L

En helt underbar söndag !

Hejsan alla ni där utan, jag vill börja med att säga grattis till alla pappor på fars dag !

Jag kommer nydligen från min pappa, jag bjöd honom på pizza, oxfilé pizza riktigt gof va den, sen såg vi på två filmer Änglar och demoner och sista falken filme :) och både va super bra !

Jag har hållit igång hela dagen och det har varit riktigt skönt, jag känner emelie nog e back ! :D Yaaay, ne nu ska jag inte ta ut nåt i förskott men e så himla glad hela helgen har jag pysslat och donat inhandlat lite julmys osv osv.

Jag måste tyvärr göra alla läsare besvikna det blir inga bildder uppsatta denna kväll, men imorn då lovar jag allt hehe :P ne men om det finns tid, ska försöka ta mig den tiden, fast ja jag vet inte om jag hinner och blogga nåt imorn iof. det e så att jag ska natta över hos en kompis imorn , det e s¨att jag ska vara hundvakt åt hans hund hela och på tisdag ska jag iväg till nuevo och vill inte lämna honom själv i min lägenhet eftersom det bättre om han får börja känna sig lite beväm vid mitt hem innan man börjar med det, så istället för att gå och hämta hunden som då heter spike och sen tillbaka med han innan nuevo så blir det jue lättast om man nattar över så slipper man gå fram och tillbaka på knappt en timme liksom, så jag kan väl ta tillbaka de jag nyss lovade, det blir iallafall senast på onsdag, eftersom på tisdag kväll blir det jue tv- kväll med jenny :D

och sen under dagarna ska jag jue plugga och osv.

Ja jag har faktiskt inte så mkt för tillfälle å skriva.

Ha en fortsatt bra kväll allesammans. !

kramar

Emelie L

En helt otroligt fin lördag :)

Hej på er allesammans, ja denna dag har varit helt otrolig, den har varit så himla skön och mysig, och temat idag har varit inredning, har trallat runt på stan helt själv och kollat runt på inredning, ja de va svårare en trott och bara gå ner utan något i sikte, så en del spar jag tills imorn, va tvungen att gå hem och tänka lite på de jag kollat runt på.

Men lite köpte jag redan idag, pratar mer om det imorn och så lovar jag lite bilder på det med :D

Jag avslutade Och nu e man hemkommen, ska ta mig en dusch, lite kvällsmål och te, sen blir det nog sängen ev en film på tv att somna till om det går någon bra vill säga hehe . . .

Ja det får bli kort i dag, kommer med en massa roligheter imorn istället.

Ha en fin kväll allesammans !

Kramar

Emelie L

Skönt avslut på denna kväll !

Go kväll alla kära läsare. Ikväll har det bara blivit mys, mys och mys med gottie kvällsmål och idol såklart.

Och efter det så ska jag nog se på mammas pojkar om det går på play innan det e dags att se på idol igen och eftersnacket, det e nästa det som är bäst tycker jag hehe, katrine yaaay, asskön person tycker jag helt klockren !

och vem som var bäst i idol idag tycker jag e erik, tove och marriet, i den ordning jag rabblade upp ! hehe. och vem som åker ut e lite svårt att förutspå men jag hoppas på reza och tror det iallafall kommer stå mellan henne och eddie.

Ja, jag har faktiskt inte så mkt mer och säga. Det kanske kommer ett litet inlägg till få se om det ploppar upp nåt att skriva om :D
Känner mig lite små off efter att nu ha invigt den nya medicinen.

Kram

Emelie L

Underbar dag !

heeej på er alla ! idag har det varit en helt underbar dag , har varit med jenny större delen av dagen, vi har traskat runt lite i stan i olika babybutiker, ja det finns jue inte alls många urval i denna stad, kom igen nån där ute och öppna en riktigt pang babybitik som ska innehålla det mesta, barn vagnar, spjälsänger, barnstolar, osv osv, lite ovanligt urval med ! Det tycker jag verkligen, så nån där ute koooom igen :D hehe !

Förutom det så har jag gått upp tidigt, möte med psykologen, hämtat ut min nya medicin så ikväll blir det invigning av den :) :P hehe, ja det fanns inga direkta roliga biverkningar utav den men hoppas jag inte e en utav dem som ev kommer drabbas utav det.

Sen när jag hade gjort allt detta traskade jag hem till jenny, vi åt frukost, såg våra bästa år babbla lite om alla möjligt, sen traskade vi ut i det underbara vädret :P !

Och nu för en stund sen kom jag hem, och direkt jag kom hem letade jag vidare efter butiker i denna staden, men fann inte speciellt många med en nätbutik, dunderbutiken.se. en rolig butik, det fanns mkt där, speciellt en barnsäng som jag fastnade på :) hehe, jag vill med ha BARN . . . Va kul det skulle vara, men med den drömmen får jag vänta med, har så mkt annat jag nu vill göra och får jag barn nu så blir det säkerligen komplikationer med det jag vill åstakomma innan mina barn ska ploppa ut hehe

Och ikväll så blir det en mysig hemma kväll själv i denna mysiga lägenheten, ska väl se idol och eftersnacket sen soooova. Ja jag införskaffade mig en bordsjulstjärna som jag redan nu satte upp i köksfönstret så fiiint de blev, lägger upp en bild på det vid ett senare tillfälle :)

Återkommer säkerligen med lite update under kvällen. . .

Kram

Emelie L

Sista för ikväll !

Kvällen har varit bra och mysig i det stora hela, men väldigt trött seg, nästan lite hängig , hoppas det inte e nåt skit på gång, och när jag va på provtagningen idag så pratade vi om vaccination, och jag har ytterligare börjat tänkt om jag kanske ska göra det eller ej, hon berättade om sin son son blivit väldigt sjuk av influensan och lite hur han upplevde det, och många fall så får många svårt med andningen och det skrämmer mig mest, får bara panik när mina ångest attacker kommer och andningen blir svår, men oftast e det då vldigt psykiskt och det går lätt att hantera många ggr eftersom det oftast e psyket som gör det tugnt att andas, men inom en sjukdom är det jue en annan sak. . .

Ja men jag ska tänka och överväga imorn om jag ska ta itu med det eller ej. . .

om jag ska sumera kvällen så har det blivit av att se morden den nya serier på svt, sett på ishokey vilket slutade spännande, men vi tog hem det :D nöjd e jag över det. hehe.

efter det följdes de av debatt om barnens rättigheter inom media osv, väldigt intressant ämne ch fastnade för det direkt, tänkte se de live på play efter programtiden på tv men det hackade bara och inge ljud fick man fram osv, så ser det imorn istället.

Ja och nu e jag lite halv trött mest seg och trött i ögonen så det blir att lägga sig strax, hoppas jag somnar direkt , hatar att ligga och vrida och vända mig, men det känns som om det kommer bli svårt känner mig så kissnödig hela tiden och nu med fast jag nyss varit på toa. . . intresseboken anteckna :P ;) . . . ja jag vet det va väl inte det nödvändigaste att skriva om , men lätt hänt att det bara flyter på när man sitter och skriver. . .  tankarn går rätt ut i fingrarna och bostavsverar här. . . hehe

ja, ne nu flummar jag bara så det e nog dags att ta och lägga sig nu. . .

Natti på er alla nattungglor, sitt inte uppe för länge :P !

Kram

Emelie L

En mkt seg dag !

Hej, ja idag har man inte riktigt varit med, och allt spring gjorde mig väldigt trött. Men tur så fick jag skjus av min syster kille till lassaretet, så slapp man ut och springa i ovädret igen. . .

Men trött för de blev jag ändå och somnade som en stock när jag kom hem, börjar undra om jag har nån influensa i kroppen för har varit väldigt trött. eller så e det bara att jag inte e van att göra allt för mkt plus vädret. men det e bara att vänja sig, så länge jag inte ger upp och fortsätter fast tröttheten finns inom mig så vänjer man nog sig av med den tillslut. men kämpigt kommer det bli men nu har jag jue lyckas med både de ena och de andra så ska nog lyckas komma upp mig i denna fråga med.

Nyss så har jag sett på en ny serie på svt play, det va premiär igår så jag såg de på datorn idag istället, ännu en ny svensk kriminalare :D morden heter den. den va mkt bra och ser fram emot att följa den . . .

och nu ska jag se de sista av hockeyn :) och nu blev det 2 -1 till sverige :D jiiiiiiiiihu ! yaaaaaaaay

och ja det att roa sig med detta ikväll sen duscha i nån av pauserna och äta lite kvällsmål sen lägga sig tidigt, för e trött trots nån timme sömn under dagen.

Uppdaterar lite senare.

Kram

Emelie L

Snö, snö, snö och spring, spring, spring :) !

Nu e äntligen vintern här, den efetrläntade vintern :D ! fast det kunde få varit lite kallare idag så man kunde fått slippa slasket och eländet !

Men men, ska inte klaga det e iallafall på gång nu hehe !

Ja denna dag kom jag upp trots att jag inte fått sovit någe bra i natt, men trött som fan va jag, men jag märke idag att kroppen och sinnet börjar vänja sig vid att komma upp tidigt på morgonen, idag låg jag inte länge kvar och snocade gick nästa upp direkt när klockan ringde utan att ens tänka tanken ne fan jag orkar inte, vill ligga kvar , så jag börjar nog närma mig ett mål i detta iallafall.

Sen har jag inte rökt allt för mkt, höll mig tre timmar idag utan cigg, även igår höll jag mig en längre tid utan cigg 5 timmar, men det blev inte mindre rökta cigg för det, men ska idag försöka ha sådana två uppehåll, nu har jag haft ett på tre timmar ska från den sista som jag rökte för en stund sen försöka hålla mig nu i 5 timmar, hoppas , hoppas jag klarar det. hehe och sen efter att jag tagit den ciggen hålla mig i tre timmar.

Ja det återstår att se, återkommer med den info senare i kväll innan läggningsdag :D

Ja det blev heller inte så mkt gjort denna förmiddagen, hade tänkt hämta ut min medicin men det va nå fel i deras datasystem så det gick inte, så det får bli imorn att hämta ut dem, sen då hade jag tänkt knallat till soc och sen till provtagningen, men dem har lunch stängt mellan 12-13 och halv två fick jag nu en tid att komma till syd, så jag av vaktar med att gå till provtagningen efter jag varit på syd, ja eftersom jag nu inte hann klart med detta på förmiddagen så hoppar jag över moster för det blir så tajt när jag även ska till jenny halv 6. . . Men men , sånt i livet ibland. det blir inte alltid det man räknat med.

Efter provtagningen blir det hem och äta mat e redan nu hungrig men hinner bara ta en macka och diska innan jag ska iväg igen.

Ja, och när jag nu kom upp i morse så blev det naturligtvis en trip till nuevo, där gjorde jag mitt första prov i matten nu och det kändes som det gick galant. så får hoppas på att det med gick bra.

Provet gick fort att göra så det fanns tid över till att tragla lite med engelskan, eftersom jag nu e klar med alla dem kapitlen innan det e prov och det har jag nu ine först nästa vecka så påbörjade jag kapitel 7 :) yaaay, men han inte så överdrivet långt med det innan det va dags att röra sig vidare.

Och nu e jag hemma en snabbis, ska strax ta mig en macka och diska sen iväg igen.

Kommer med update senare under dagen. . .

Ha de så fint i snö ovädret :P ;) !

Kramar

Emelie L

Puuuust ut ! :P

hej hej, nu är det kväll och natt medicin är slut upptäcke jag nyss, och det känns inge bra, för jag har en rörig dag imorn som redan nu verkar i tankarna, men hoppas tröttheten övervinner, för jag måste få sömn om jag ska orka med morgon dagen.

Nu ikväll har jag kikat på oskyldigt dömd, lika bra som alltid :D, sen har jag messat med en sötis :D säger inge mer om det än hehe, sen babblar med jenny och annso på msn, och nu ser jag på kvälls öppet med ekdal, intressant intressant :D alltid lite intressant varje gång han e duktigt på att ta upp bra ämnen att diskutera faktiskt.

så det ska jag roa mig med ett tag till , sen blir det att soooova. hoppas det går ann utan medicinen, det va längesen nu sen jag sov utan den, så kroppen e nog rätt van vid att få den dosen. iallafall syket om inte annat.

men men, det ska väl gå. om inte så får jag ta det att försöka ta mig igenom dagen i trötthet. . . Mkt spring ska det bli, först till nuevo, sen till apoteket, sen soc, sen lassaretet på provtagning, sen till syd förmodligen för att hämta och ta medicin och lämna den nya . . . seeeeeeen hem, men inte så lång stund, det kommer nog bara hinnas med att äta mat diska och sen bege mig ut igen till moster och sen slutligen efter jag varit hos moster ett par timmar blir det att traska hem till jenny och pusta ut med lite skvaller :D och slutligen hem efter ett tag där, äta diska och bara ta det lugnt. dock så e det nog heller inge på tv, så får vä se vad det blir att pyssla med.

Ne nu börjar programmet så jag avslutar här, ha de fint med er imorn

Nattti

Kramar

Emelie L

Vilken kväll :D!

Det har varit en fantastik kväll med far min , har verkligen skratta och haft en leende på läpparna hela kvällen, dels för att det gått bra idag med pluggandet, jag kom upp skapligt och allt, jag har inte sovit nåt på hela dagen sen så känns det väldigt bra när det gäller en grej med det avslöjar jag inte först jag vet säkert vart det ungefär kanske kan leda till :D hehe !

Ja och nu e man hem kommen igen, har sett nya falk, och den va bra som vanligt, lite trög kanske men a alla filmer med han e bra likaså med wallander oc beck, tycker om stuket på filmerna, men visst det finns väl mindre bra och några som e kanon, men handlingen på alla e ju nästan desamma och för att jag faller så för dessa filmer pluss oskyldigt dömd csi och många till krimenalare e för att jag helst av allt vill jobba inom det yrket. . . men känner att det e lång utbildning och min storlek för jobbet passa nog inte in . . .

Så jag ser så mkt på dessa för att jag njuter av det jag får liskom en kick inom mig.

Ja, jag skulle ha tagit en dusch innan oskyldigt dömd men nu gick tiden väldigt snabbt sen jag kom hem så nu hinner jag inte det, det får bli efter programmet, mellan nyheterna och kvällsöppet med ekdal. . . För det måste jag med se på innan det e dags att krypa ner för dagen.

Ja jag kanske kommer med ett till inlägg senare.

Kramar

Emelie L

Lite bilder !

hej hej, ja här kommer det lite bilder inte så mkt att hurra för men några iallafall, några e från i helgen då jag och mamma traskar runt i stan i v-rås, och sen andra e lite fyverkerier från å-festen här istan :) hehe !

Hur denna dag har varit da, jo den har rullat på, har pluggat nu några timmar, så snart e det dags för mat den skriker efter mat men den får vänta lite tills jag e klar med detta hehe !

Ja det är nog färdigtpluggat för dagen känns det som, som sagt jag ska äta och diska lite innan pappa kommer så tiden den kommer nog rinna iväg innan det e dags att bege sig utanför dörren´. . . Ne nu ska jag sluta babba här, här kommer lite bilder i stället, ha så kul ! :P ;) hehe !
























Ursäkta nu blev det allt lite rörigt bland bilderna, men det får gå, vet inte vad som hände och orkar inte göra om allt ! :P hhe

Kram

Emelie L


Gråa trista onsdagen :P

hehe ja, det blev lite fel i förra inlägget, så ändrar det nu hehe, ja ibland e man lite före det känns verkligen som en torsdag idag, men det e jue bara onsdag, det va jue tur att du poängterade det så jag inte skulle glömma och göra dagens matlista , för det e ju onsdagen dagen då jag brukar åka med pappa till affären och handla :D

så ska nog ta och göra det nu innan plugget kallar. usch känner inte för det heller nu men måste, ska iallafal sätta mig ner och lus läsa lite, men det e så mörkt här inna iallafal i vardagsrummet, har så få lampor bli nog att införskaffa sig lite mer ljus till lägenheten så att man kan sitta lite var stans och plugga, nu e väl den mysigaste platsen att sitta i hallen så det får bli det strax. . .

men det e ändå skönt att halv ligga och repitera i soffan men det sätter sig nog lite bättre om man sitter upp vid lyse, det blir nog mer konsentration på plugget en mys i soffan, det händer väl då lätt om man bara ligger och små läser sträcker ut sig och sen tillslut slocknar man väl med.

ja men det blir nog lite plugg nu, sen lunch och diska och lite vila innan pappa kommer och hämtar mig, det låter som bra dag i huvudet hehe ! får väl se om det blir det med !

Uppdaterar senare. . .

Kram

Emelie L

Grå torsdag :(

Nu e man uppe på bena da, men e så trött, det blev lite sent igår. . .

Men uppe e jag och ska vara det hela dagen hehe, det kommer bli trögt att plugga känner jag men jag ska iallafall göra det och får hoppas att de sätter sig någorlunda till imorn.

ja det e väl de jag hr att se fram emot några timmar  framåt.

Återkommer senare.

Emelie L

härlig kväll

Ja inte känns det som man sovit nåt under dagen, har fått mkt gjort på kort tid så att jag sussat som jag inte skulle göra e bortglömt hehe, har nu under kvällen pluggat, ätit och diskat , duschat, och umgås med goa jenny :).

vi har roat oss med att se på ugly betty, hemmafruarna, och andra avenyn . . .

Och nu ska man väl lägga sig strax, strax innan jenny gick så kände jag mig inte alls så trött, men tröttheten kom nu i ett vips, antingen e det medicinen som gör sitt, eller så kanske det e så att kroppen vänt sig av mig tidigt gå och läga sig dags att den nu själv säger åt att nu emelie e det läggningsdags snart :P ;) :D !

Det e nog båda delarna, m, det känns så skönt att ha kommit in i vardagen mer och mer nu, man längtar till helgerna, man går upp tidigt på morgonen börjar den lugn oc mysig sen kör man igång med plugg eller så går man iväg till nuev och pluggar, och sen händer lite vart annat ibland oplanerade saker eller dem vanlig rutin träffarna med jenny, älskar dem dagarna, när man ska iväg och träffa henne eller att hon kommer hit, känns skönt att ha planerade dagar att ses på :) , för då slipper man tänka allt för mkt när man ska se eller inte osv, vi har nu två dagar som passar oss bra båda två så varför inte köra på det !


det känns som jag har hur mkt som helst att skriva om men det kommer inga ord för det.

Jag flyttade datorn nu till soffan när vi skulle se andra avenyn och har inte flyttat tillbaka den till de lilla bordet jag har den på , det va år sen jag satt i soffan och skrev, känns det som iallafall, men riktigt skönt va det att sitta här nu igen.

Idag har det varit lite prat om julen med jenny, tänk sen nästa jul redan så har hon en egen liten familj att vakna upp med under julen, och allt pyssel och bak och en massa, fan va härligt, Viiiiiill med ha detta. Längtar sååå !

Ja denna jul kommer nog inte bli så speciell inte så som det känns som iallafall. . . men hoppas men jag tror hela nästa år kommer bl speciellt om jag ska ta och tänka så lång fram, nästa år kommer nog iallafall bli minnesfullt, med att ha klarat av alla ämnen jag läser, förhoppningsvis blivit mer säker på mig själv, hållit mig från spriten i ett år, kanske kommit in på högskolan eller någon mindre kurs, kanske fått ettt sommarjobb, kanske fixat körkortet :), ja nåt utav detta kommer nog iallafall ske, och lika glad blir jag för vad det en är ! det e iallafall mina mål. . .

Men detta år är jenny och det har varit så så kul att få följa henne personligen, alla hennes framsteg alla henne glädjegångar, med barn, förlovning, ny lägenhet, jobb och allt möjligt. E så kul och jag glädjer mig verkligen för henne :D !

Och med detta avslutar jag detta inlägg e så trött så jag håller på att somna medan jag skriver hehe !

Kramar

Sov så gott med er !

Emelie L

Glada Emelie e uppe och skuttar :P

Efter många moment så kom jag äntligen upp och gjorde det jag skulle under denna dag, fast att jag sovit större delen av dagen vaknade jag äntligen till liv och satte mig med engelskan, så nu e jag klar med det sista kaptitlet innan provdags, så nu gäller det att plugga på dessa kapitlen, men det blir ingen match, jo glosor och sånt blir väl lite kämpigt men jag kommer nog lyckas bra ändå, känner det.

Det som fick utebli för denna dag va att repitera matten, men har hela dagen på mig imorn, så imorn får det fan inte bli någe efetrmiddags lurar hehe :P !

Imorn blir en lång pluggdag med avslut med handling och film och Oskyldigt dömd !

Och ikväll, ja det blir att snart laga mat, duscha och se serier med jenny hela kvällen lång :D Yaaay. . .

Återkommer med update senare innan läggningsdags !

Kramar

Emelie L

Hittils !

Halloj på er alla där ute !

Dag har hittils varit bra men lite trögstartat, det va trögt att plugga men kom en rejäl bit på vägen iallafall, har några enstaka uppgifter kvar att göra innan jag e klar med det sista kapitlet innan provet e :) yaay, ska köra på lite hårdare efter detta prov så att jag hinner göra nivå tre innan julen, så att det sedan bara e att påbörja engelska A efter jul och nyår. lika så med matten, ska försöka hinna med att iallafall göra klart halva matte B innan jul. så att jag hinner med att göra klart matte C innan vår /sommarn :)

Vi får väl se hur det går, men för att hinna med det så beböver jag lägga i en växel till, det har varit lite små slött, vilket jag e lite besviken på mig själv, men ska försöka iallafall, jag har mina själ men jag måste försöka trotsa dem lite mer en jag gjort, det e inte det lättaste men det kommer gå, har kommit en bra bit på vägen när det gäller det med ! som idag e ett exempel, idag trotsade jag min vilja som hellre ville vara hemma, men jag gick ändå, och som jag med kunde lista ut att kommer jag bara iväg så kommer lusten igång när jag väl kommit fram och sätter mig.

Så idag har jag gått ett steg åt rätt riktning . och hoppas det håller i sig dagen ut, ska nu ta lite "lunch", äta, diska, ta det lugnt vill säga ett tag, innan jag sätter igång med pluggandet, det jag först och främst ska göra e att göra klart dem sista uppgifterna i engelskan, gå igenom alla kapitlen och göra upp en liten rep-plan till nästa tisdag tänkte nämligen ta och skriva provet då !

sen ska jag sätta mig och gå igenom rep-bladen procent i matten. . .

Medelar senare hur dagen gått ! Hoppas ni alla läsare och vänner har en bra dag idag !

Kramar

Emelie L

Jag känner inte för . . .

Att traska till nuevo, men ska göra det iallafall, det e jue det här som jag ska träna på mest under min utveckling att först och främst ta mig upp och iväg någonstans även om lusten finns eller ej.

Men det ska nog gå bra och sen så ska jag med försöka hålla mig från att röka fram tills 13 eller någon gång efter det, hehe, ja 5 timmar de e fan mkt, hoppas jag klarar det då skulle jag bli super glad :D

Ne nu måste jag iväg här, men skriver några rader kring lunch igen om hur det gått osv.

Kramar

Emelie L

Förstår inte vad som händer !?

Idag går det verkligen inte att plugga, har försökt tre ggr nu, men så fort jag öppnar böckerna så känns det som jag ska börja gråta, lusten försvinner bara, vill bara spy och gråta och skrika. . .

Förstår inte vad som händer med mig, och ångesten har med växlat under dagen och nu är den lite smått tillbaka, hoppas den inte utvecklar sig så att jag gräver ner mig igen, vill verkligen inte det, och så lång ska jag försöka se til att det inte går. . .

Det e en ny dag imorn som tur e :P, och kommer då iväg till nuevo, fast känner redan idag gråt färdig inför det, för att lusten inte finns, men ska se till att jag kommer iväg ditt iallafall och blir det så att tårarna kommer där så får dem väl göra det.

Ditt ska jag iallafall, energi brukar iallafall kunna ploppa upp under timmarna där :) så får hoppas att det gör det imorn med ! så att jag kan fortsätta glatt hemma med att plugga matte.

Och nu ikväll då, jag det händer ingenting, jag har duschat gått en promenad, svängde förbi hemma oss jenny och åt lite och babblade och såg lite tv, det kändes bra efter att få varit där ett tag och knallade då hem och skulle försöka ännu en gång med att plugga men jag vek mig direkt efter att öppnat böckerna. . . Så jävla trist, för vill verkligen känner det inom mig när jag tänker på åh det här har jag och göra, va kul det ska bli att lära sig det här och utveckla sig i det här och de där osv osv. men sen när som idag , så kommer det sådana stunder, att lusten bara försvinner, ska väl kanske inte ta allt för hårt på det, men det e så störande, för det e ändå värdefull tid som försvinner.

Ja det e väl inte så mkt mer som jag har att tillägga för tillfälligt, kanske skriver några rader senare innan läggningsdags, så hål utkik :P ;) !

Kramar

Emelie L


Dumt, men eget val !

Ja, jag satte mig framför matte böckerna efteratt ha donat lite , och det gick väl rätt bra en stund men sen körde jag fast och orken och lusten bara försvann i ett vips, jag va blev trött grinig för att jag inte förstod den info om hur man löste uppgifterna i de tal som jag körde fast i jag hoppasde över dem och fortsatte men förstod inget, helt black out, så jag gjorde nåt som jag inte borde ha gjort, nämligen gick och la mig kände att jag måste lägga mig några timmar, kände att det verkligen va sömn som behövdes, och mycket riktigt vaknade nu till runt halv 3 och kände mycket energi inom mig, jag är pigg och allert, så ja det e väl aldrig förent hehe, så ska sätta mig ner med engelskan nu ev mate också och se om jag fattar bättre nu hur man löser uppgifterna hehe, ja, ibland är det , det som behövs en pasu, vila sig lite innan man e reda att satta igång. . .

Ska nog med ta en liten kvälls promenad, vädret lockar verkligen inte, men det e väl bara ta på sig varmt så ska det nog gå att ta en liten vända iallafall. känner att jag vill det, så vad ska hindra mig hehe ! Inte vädret i första taget.

Ja så jag ska göra ett nytt försök nu och sätta mig ner och pluggar, håll tummarna !

Kramar

Emelie L

Ny vecka !

Och den började inte så bra, försov mig idag, vaknade till runt 10 och e fortfarande inte helt på G e väldigt seg och trött, och känner lust med nåt inombords, men ska inte låta den känsla ta över, idag blir det att streta imot, det kommer bli tugnt och kämpigt så jag hoppas denna dag går väldigt fort , men bara för att man vill det så kommer den säkert gå yber sakta hehe :P. . .

Ja, det blir väl nu att köra igång på direkten ska bara kolla runt lite här, fixa mig lte granna, bädda sängen, dra gardinerna åt sidan så lite ljus kommer in, få se om jag tar den lilla disk som finns, men jag tror jag lämnar den tills senare. . . Sen kör jag igång. . .

Återkommer senare hur det har gått, håll tummarna för att det går bra !

Kramar

Emelie L

Söndags ångest det va längesen !

Hej, ja det va riktigt längsen man hade det, söndags ångest, men börjar mer nu för varje  vecka som går se en skillnad på helg och vardag, för förut då va det inte så stor skillnad, men nu så ja för varje vecka som går gör jag framsteg i min utveckling, jag börjar komma mer och mer in i rutinerna, det blir bara lättare och lättare att komma upp och somna in på kvällarna, att få i sig mat som jag ska det går väl sådär, har oftast inte så mkt aptik först klockan e runt 14-15 taget, så det jobbar jag fortfarande med, men jag oroar mig inte så mkt för sena kvällar och sena uppgångar, det e jag nästan förbi, men inte helt, det går fortfarande upp och ner , men det kommer det nog göra ett tag till.

E redan trött som sagt, det kommer nog bli att lägga sig ovanligt tidigt idag känner jag, känner ingen lust att se på filmen som går, Djävulen bär prada hehe :D nu blev det rätt annso, kom på det innan jag loggade in att jag hade skrivit fel, och tänkte ja nu har nog annso vart och kommenterat det och mkt riktigt hade du det :D, känner dig väl din filur ehe :P

Fast att jag har lite söndags ångest så ser jag fram att veckan snart sätts i gång, ska bli kul att plugga, komma framåt, försöka passa alla tider denna vecka, och sen så längtar jag till helgen, ska då besäka sthlm, martina och peter :D

Annars har jag inte så mkt utöver det vanliga, det blir att plugga, träffa jenny och se på film med pappa, änglar och demoner, nya falkenfilmer kommer i veckan yaaaaaay, ja just det ska ju med hälsa på min moster och min kusin. . .

Ja jag har ju inte riktigt följt att skriva om min så kallad process. det har varit så mkt annat i tankarna nu ett tag. men tänkte att jag kanske ska ta och göra det nu och sedan händanefter hålla en mer rutin uppdate i min process både för er som e nyfikna och en själv !

Här kommer den och den lyder ! hehe :P

Framstegen:

*Slutfört ett "projekt" som jag på börjar (högskoleprovet) nu ska jag sträva att göra bra ifrån mig på det också, så att det blir ett lyckat avslutat projekt.

*Kommit in i rutiner, så som att komma upp om mornarna, och gå och lägga sig skapligt.

*Blivit bättre på den sociala biten, jag e mer ute och rör mig, träffar familj och vänner mer.

Det e nog det som skett hittilsm, faktiskt.

I måendet så så är det inte sådan jätte stor förändring förutom att jag känner att sömnen har spelat stor roll i måendet, jag känner att jag mår bra av att få känna av den här tröttheten tidigt på kvällen och att det med e lättare att somna och lättare att gå upp, känner även med att jag mår bra av att det bara bli lättare och lättare på denna punkt som faktiskt har varit ett stort problem, det har gått lite över ett år att ställt om sig.

Det känns otroligt skönt att känna i själen att denna förändring gör så mkt, jag känner mig mer mänsklig och levande faktiskt !

Ja mer om detta återkommer jag nästa söndag, tror det blir så en nu process update varje söndag hädanefter






Besök hos mammsen och ikea !

Halloj, på er alla kära läsare, ja denna helg har man rört sig runt lite över allt :), fredagen blev kanon lugn, och igår  (lördags) åka jag till mamma på förmiddagen hon bor i västerås, när jag kom hem til henne åkte vi till stan och traskade runt där, det va faktiskt en mysig liten stan, det har jue aldrig tidigare varit angeläget att åka in till stan, så det va kul att se sig omkring där lite hehe. . .

Efter några timmar där så åka vi hemåt igen på hemvägen blev det pizza och handla lite gott till kvällen, sen när vi väl kom innan för dörren satte vi på en film age ice 3, heter den så =?

efter den somnade jag som en stock och sov några timmar, mamma och ja satte oss sen framför tv.en och såg på körslaget och sappade lite mellan de och dansbanskampen, sen blev det film tre systrar och en mamma, den gick på fyran, den va faktiskt bra :) rolig och så hehe, och efter den gick vi båda och la oss, eftersom jag redan hade sovit en stund på dagen så va det lite lite svårt att somna.

Och idag blev det att traska upp rätt tidigt, för pappa , jenny och marco skulle hämta upp vid halv tolv, efter dem hämtat up mig drog bar det av mot ikea, YAAAAy, det va trevligt att traska runt där och hjälpa dem med vad dem skulle ha osv osv, och nu e jag hemma, hem ljuva hem :D

Det blir väl att ta en dusch och små vila lite innan jenny kommer, vi ska då roa oss med serierna, one tree hill och gossip girl, det blir nog att lägga sig strax efter det, få väl se hur trött man e annars vrida tv.en och lägga sig i sängen och somna till en film som går på fyran, djävulen av prada, den verkade rätt bra när dem visade lite utav den på redklamen.

Återkommer nog lite senare med ett inlägg, ha de gött tills dess ;) :D

Kramar

Emelie L