¨

Det efterlängtade inlägget :)

Heeeeej, nu är Emelie tillbaka i bloggvärlden men massa av godsaker hehe :) !

Jag tog en paus från bloggvärlden för jag kände att jag inte hade nått att komma med, bara en massa nedstämdheter, hade även väldigt lite fantasi om vad jag ska skriva om, vad e det denna blogg ska gå ut på.

Jag har jue länge nu pratat om alkoholberoende och förmeddlat min syn och erfarenhet om detta ämne, samt ångest, självmordstankar osv.

Och jag kommer fortsätta med det men inte i lika stor grad och inte bara ur mitt perspektiv utan ska läsa på mer och skriva lite mer proffitionellt om detta ämne. . .

Sen har jag lite ideér kring annat men det kommer när det kommer, har väldigt mkt annat och göra så ideér om att bygga upp bloggen lite får vänta till annat runt om mig har löst sig. . .

Jag ska med försöka lägga upp mer bilder.

Mitt liv under  de senaste månaderna har varit väldigt upp och ner näst intill kaous på alla plan, så som i förhållandet med Daniel, skola, körkortet, praktisk, en ny samtalar som kommer hjälpa mig ytterligare med mitt mående/ beteende och framtida studier.

Jag har haft mkt att stå i, mkt nytt att vänja sig vid, för efter juni då går jag in i fas två i min utveckling, och det innebär, praktik, jobb och ev studier i höst eller senare. . .

Och har redan nu mentalt förberett mig så nu är det bara dem praktiska sakerna som jag bör vänja mig vid. . .

Men jag har iallafall uppnåt mkt av mina mål som jag har byggt upp, och det e att bli klar med engelskan, matten, praktiken har jag redan börjat på och jag har gjort allt som behövs göra inför studierna i höst, jag har ansökt, jag har varit där på info möte, och intervju och nu väntar jag på besked om jag blivit antagen eller ej. . .

Så efter nästa vecka är jag klar med matten, och engelskan beräknar jag bli klar med i slutet på juli.

Jag har förberett mig med att söka lägenheter i uddevalla ifall att det blir så att jag kommer in.

Körkortet är med taget :)

Det va lite vad som har hänt och vad som står på spel närmaste framtiden.

Imorn kommer det upp lite bilder som talar för nån månad tillbaka. . .

Ha det gött så länge. . .

Kraaaamar

Emelie L