¨

Tråkis dag idag !

Ja som ni redan har läst så har denna dag varit väldigt långtråkigt, och nu e den snart över :D, och jag längtar tills det i en ny dag och morgon igen, imorn känns det som om det kommer kunna bli en kanon dag, men en massa promenadet runt om i v-rås med mammsen, :) ser fram emot det jätte mkt faktiskt, och sen avsluta hela dagen med en riktigt familje kväll, hon och jag blir det nog bra, men  ska bli jätte mysigt för det, tessan hon ska sova hos sin kära pojkvän. . .

Och sen söndag kommer nog med bli en av riktigt härlig dag då blir det ikea, med pappa, jenny och marco (jennys man ) :) hehe !

ja, mer update kommer förmodligen till morgondagen på kvällen troligtvis. . .

Ha en riktigt trevlig halloween allesammans !

höstliga och varma kramar från lilla mig !

Emelie L

Halloween Yaaaaaay!

Eller inte, nu har man växt ifrån det lite, men skullle vara kul om hade haft barn nu, åka iväg till kyrkogården med dem, går runt där e den kalla kylan med varma kläder tända ljus och bara njuta av lugnet där, älskar kyrkogårdar det e så gymitligt att gå runt på en ! Sen om man hade haft barn hade man säkert klätt ut sig och skära ur bumpor och göra lite spökligt hemma !, längtar så tills den tiden faller in, men ska inte tänka så mkt på det, för nu har jag annat jag borde lägga fokus på, så som plugg, ta mig up på morgonen, lägga mig i tid, umgås med kompis , spendera tid här på n ätet, umgås med familj och ta hand om mig själv och dem andra som kanske behöver lite stöd här och var ! resa, jobba och göra nåt värdefullt för en del av befolkningen , det ser jag fram emot jätte mkt !

Tillbaka till nuet  då, idag har det inte hänt mkt alls, har rent utav haft tråkigt, har varit rastlös och syran min va inte alls sugen på att göra så mkt, så det har blivit att sitta inne större delen av dagen, och lite ångest på det har slagit emot mig, har lite nu med, men det e inte så farligt, det e hanterbart . . . 

Ja och resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra av, det e idol det vetjag men jag vet inte om jag e så himla sugen på att se det ikväll, det e lite utav en sådana dag att mkt duger inte för lilla damen (mig), det kanske blir att spela lite sims, har varit sugen på det några dar nu, så det passar kanske bra för ikväll.

Hoppas ni alla andra får en trevlig alla helgonas helg !

Kram

Emelie L

Denna dag åt helvete då !

Hej på er alllesammans, ja denna dag har bara försvunnit och ingenting, när jag väl skulle sätta igång så la jag mig i sängen för att samla krafterna lite, men så somnade jag givetvis och sov ändå fram till halv 5 nån gång, så det har inte blivit nåt gjort förutom att tvätta då, men får fortsätta tvätta på söndag igen, för tvättmedlet tog slut och inte orkar jag gå och handla heller !

Men sen jag vaknade till liv för andra gången så har det rullat på rätt bra, har sista tvätten i torktumlat nu så snart e jag klar med den, jag har duschat, gått och köpt cigg för denna månad, nu ska jag snart ta mig ett bar rostade mackor med äng och majonäs , muuums, och en kopp tea til ldet, sen vet jag inte vad jag ska göra, om sabine inte hunnit komma till mig till dess, så sätter jag mig nog och pluggar lite matte tills hon kommer , sen om pappa har lust att komma med en film så ska hon och jag se på film sen när hon kommer om det nu inte blir allt för sent vill säga, ska upp väldigt tidigt imorn så kan inte sitta uppe hela natten för den saken skull!

Ja återkommer kanske senare ikväll med lite update av kvällen !

Kram så länge !

Emelie L

Helvetes jävla skit ! säger jag bara !

Ja, nu va det dags att försova sig igen då. Blir så störd för så mkt går i spillror när jag göra det, nu det där med nuevo , missade nu e provtillfälle i matten, tvätten som jag nu slängde i direkt jag vaknade, så nu blir det förlängt med tvätttid, och jag skulle ta en sväng till jenny efter jag vart på nuevo och lagt en en till omgång med tvätt, men nu blir det inte så, eftersom jag nu har missat en hel förmiddag med att plugga både engelska och göra matte testet. så måste jag nu under eftermiddagen ta igen lite tid och plugga iallafall engelska. . .

Det e inte kul när det inte blir som man vill och att man måste planera om dagen, jag som tänkte köra på nu på förmiddagen med att plugga och sen få tillfälle att umgås med jenny, och nu när det inte blir så , så känns det förjävligt, hade velat ta några timmar med jenny denna dag , tvätta och slappna av lite, men icke nu får jag köra på med annat, Fyyyyyyyy fan, hoppas du inte e allt för sur, det har jag blivit många dar inställda den här veckan, och jag hoppas du vet att det e inte för att jag inte vill , det vill jag mer en gärna, men ja ork och tid räcker inte ibland till, Fööööööööörlåt !, får sådan ångest över att behöva ställa in träffar, eftersom jag har dålig erfarenhet av hur det kan sluta, många tror ju att jag bara använder mitt mående för att slippa göra en massa , vilket det verkligen inte är, hellre umgås jag med vänner e glad och alert en att stänga inne mig själv och bara ligga och glo i taket, vad e det för liv ?,

Ja , det e så svårt att förklara, det låter bara som ursäkt efetr ursäkkt , så tillslut orkar man inte ens säga ett pip, för det e så svårt för andra att förstå att det som händer runt om mig händer faktiskt och det e inget jag hittar på !. Det gör en också ledsen att folk tror det ibland. . .

Ne nu ska jag inte sitta och älta en massa skit, ska göra det bästa utav dagen ! så inte massa annat blir förstört,

Återkommer senare hur dagen har gått !

Kram

Emelie L

Då va denna dag över då !

God kväll på er allesammans , hoppas ni alla har haft en bra kväll ?

Det har iallafall jag, jag tog en ny bild på mig idag med nu ikväll, tänkte att det vore väl bra att lägga upp nån nu bild på msn och facebook, för nu har jag under en längre tid gått osminkad och det kommer jag nog göra ett bra dag framöver, varför jag gör det, ja det har bara fallit in så, har känt att det inte varit direkt någon mening, gör mig inte så mkt ute bland folk, e mest hemma och pluggar och när man träffar vänner så ja då blir det heller inte av, känns inte som det behövs liksom, trivs utan smink e rätt skönt och behagligt, men känner att samtidigt kanske dags att ändra på den vana lite, man kan ge inte gå och se helt slut ut dag ut och dag in , hehe !

Men denna månad så kan jag berätta att jag har tänkt att ta och färga håret men nu blev det så mkt räkningar som jag inte räknat med soooomvanligt, känns som jag haft liten koll på de ett tag nu ! , men ja få se sen om jag har råd har inte kollat över det än . . . men om så blir det att fräscha till håret lite iallafall :D

nya höst och vinter kläder skulle med behövas, men det räcker nästan aldrig till nåt sånt :( . . .

och så såg jag såklart på oskyldigt dömd, skit bra avsnitt ikväll , i like  :D

Ne jag har nog inte så mkt mer att tillägga om dagen. . .

Sov så gott allesammans ! Dröm sött : ;)

Kramar

Emelie L


En underbar dag har det varit !

Tjenixen !, ja imorse va jag allt trött, men piggnade faktiskt till en kort stund efter inlägget, dagen blev väldigt bra, det flöt på bra, jag har pluggat, ätit som jag ska, tom så tg jag mig en långpromenad i det fina höstbvädret :D. sen efter promenaden så blev det att äta, diska och plugga en stund innan papp skulle komma och hämta mig, vi handlade, vi hade det riktigt kul idag, satt och skrattade och pratade en massa i bilen :D.

Nu väl hemma så hade jag tänkt plugga lite till men jag ska nog inte göra det, känner hur tröttheten e här igen, eller kanske inte ordagrant trött, men seg i huvudet efter allt plugg som har blivit av ! Det blir väl att snart ta och duscha, ev laga till någon mat eller kvällsmål, sen oskyldigt dömd så klart :) och lite gott till det.

Ja men som sagt  dagen har varit en bra dag, jag e riktigt nöjd , det känns i kroppen att den nu börjar vänja sig lite vid min omställning, hoppas det fortsätter så framåt nu !

Mer en så har det inte hänt idag faktiskt !, hoppas ni alla läsare har haft en riktigt trevlig dag ni också !

Återkommar förmodligen med ett till inlägg senare ikväll, så håll utkik :P ;) !

Kram

Emelie L

Konsentrerar mig att hålla mig vaken !

Ja, idag känns det som om det blir en sådan dag, att konsentrera mig att hålla mig vaken för e så tröööött !

Men jag skaaaa lyckas, tar en lugn morgon nu med lite frukost och nyhetsmorgon, sen ska jag traska till syd för att ta medicin. . .

Sen får jag se om jag tar och ser på våra bästa år, eller om jag börjar plugga direkt när jag kommer hem, ja det återstår att se !

Det e väl det ända jag har att se fram emot idag, att plugga, matte blir det idag, har prov imorn så. . .

Det e fint väder idag med, så jag ska nog passa på att mig en liten promenix också :D det va yberlängesen jag gjorde det.

Ja det e väl det som händer dem närmaste timmarna iallafall, återkommer senare med lite update :D

Ha en bra dag allesammans !

Kramar

Emelie L

usch fy och bläää

nu låter jag som en trottsig barn unge, men usch har sååå ont i huvudet, jag känner mig dålig, hängig, ur balans, usch det blir alltid så här när jag ska försöka och försöka, men till skillnad från andra ggr ska jag försöka stå ut, trotsa mina känslor för jag vet att inom kort kommer det vända, för om jag gör detta till en vana och rutin så vänjer sig kroppen snart vid det, men det e värst nu första tiden, föööööör jävligt rent ut sagt.

det va längesen jag längtade till helg, men denna vecka så gör jag det redan nu, det ska bli så skönt när klockan slår så mkt att det e dags och äta middag på fredag, längtar, för då kan jag ta ett djupt andetag , göra mat, diska ta en dusch och lägga mig ner i soffan och bara koppla av, med en kopp te eller två , se idol och sen soooova, eller skippa idol och bara sooova. . .

Längtar , längtar längtar !

apro på att sova så borde jag ta och lägga mig, men vilja till det finns inte, för har ingen som helst ro i kroppen, tror jag ska göra mig en kopp tea det brukar lugna en lite och sen en natttablett på det så hoppas jag att jag komemr kunna sova gott på .

Ja, det blev ingen direkt seriekväll mig jenny idag, kände bara för att vara själv idag :(, men det va inge kul att se serier idag, det va inte lika inne somvanligt, kände mig mest besvärad utav det, men såg på ugly betty och andra avenyn iiallafall, och lsutet på hemmafruarna . . .

Hoppas ni alla läsare och vänner haft en givande dag och mysig kväll !?

Kramar !

Natti och sov så gott

Emelie L

Helt slut !

Ögonen håller på att falla igen, kämpar för fullt att hålla mig vi liv till åtminstonde fram till tio, sen kommer jag nog slockan som en stock. . .

andra dagen som jag lyckas hålla mig i liv en hel dag från tidig morgon till sen kväll.  .  .

det e helt otroligt, i min värld iallafal, kansken börjar på ytterligare ett steg framåt :) hoppas det verklige håller i sig, om jag bara håller ut hela veckan så ska jag nog snart ha de som en liten rutin, en runtin som man e van vid, förhoppningsvis så ger detta resultatet att jag kommer i form så att jag kan prestera mera. . . 

Ja, ni jag vet inte vad jag ska säga idag, e så tom på ord just nu !

Hoppas ni alla haft en bra dag hittils ?

Kramar

Emelie L 

Dagen den har varit hyfsad !

hej hej, alla kära läsare, jag denna dag har det blivit mkt gjort, har pluggat engelska på morgonen och matte nu på dagen, det gick dock inte så bra i matten, det e trögt att räkna och komma ihåg och förstå, men hyfsat gick det men det tog lång tid att bara göra få tal, men jag har jue iallafall gjort mer en inga hehe :)

Och nu ska jag ta det lugnt, måste fokusera på det viktigaste just nu, och inte så mkt på innehållet, ska lyssna på psykologen tror nog hon har rätt man kan inte prestera allt för mkt om de andra saker så som sömn, mat promenader komma upp och komma iväg på morgonen, hålla sig vaken hela dagen osv när allt detta funkar bra och det bara flyter på så kan man bygga på med andra saker. . .

Så nu bara för att hålla sig vaken så tänkte jag se ett avsnitt av house, äta sen ev se ett till av hous, eller nu kom jag på undra om våra bästa år går via nätet med, ska kolla det, för om så ser jag nog på de istället hehhe :P, har missat de nu  både idag och igår.

a får väl se vad det blir men sova ska jag icke hur mkt jag en vill, sen senare ikväll blir det att gå över till jenny och se lite serier.

Mer om hur kvällen blivit kommer senare ! hehe kanske om jag inte e allt för trött och bara sänger mig i sängen när jag kommer hem . . .

Ha de en bra kväll allesammans ! och myyys rejält nu ikväll framför tv med din kära i höstmörkret !

Kram

Emelie L

Allt känns så trögt !

Ja, jag vet inte vad det e, om det e att man ställt om klockan, det känns som tiden går snigelfart igenom dagen, eller e det att man nu börjat gått upp ybertidigt ?

Och hela jag känns så trög med, känner mig så bortom allting, inte så närvarande i mellan åt, det kanske beror på att jag tänker så mkt, och vill så mkt, och får så lite gjort.

Men ska kämpa på, inte ska ge upp denna gång, nåt som är skönt, det va att jag kände att jag kan jue faktiskt engelska rätt så bra om jag bara sätter mig, känner att jag förstår på ett helt annat sätt en förut, om jag bara nu sätter mig ner och tragglar in allt så att det verkligen sitter så ska jag nog inte ha så stora problem med det fram över ! Hopaps , Hoppas !

och sen matten, ja det e svårare en jag trodde att få in alla dessa ex på uträkningar , regler och dant !. men jue mer man håller på utan avbrott så sätter sig det snart med förhoppningsvis. . . :)

Ja så idag har jag hittils pluggat engelska på nuevo, har pluggat klart kap 5 och påbörjade kap 6 strax innan jag slutade där för dagen, och nu ska jag ta en lite paus sitta här en stund och kika runt på nätet, äta, diska sen ska jag sätta igång med att plugga matte :)

Återkommer senare med lite update !

Kramar

Emelie L

Då va den långa dagen slut då !

Hej, ja dagen flöt på lite fortare framåt kvällen konstigt nog hehe, det har varit en lång dag och det har mellan varven varit kämpigt att hålla sig vaken speciellt när jag och syrrorna såg en halv drög / bra film !

Annars så har jag bara suttit här vid datorn ikväll, väldigt ovanlgt för min dag att sitta så länge framför den, men är nog mkt för att man snappat upp ltie ny kontakt, trevliga sådana och mkt att prata om hehe ! jätte kul faktiskt !, men jag får inte göra det till en allt för stor vana måste jue hinna med andra saker med. ! men a kvällarna spelar väl ingen direkt roll för då brukar jag jue bara ta det lugnt, men om dagarna, måste plugga , plugga , plugga hehe -! känner mig nästan galen av att planera upp så mkt plugg, undra om mottot kommer hålla ! ja det återstår att se .

Imorn ska man med upp med tuppen :) håll tummarna !

Natti på er alla kära läsare .

Kram

Emelie L

De kunde jag ej har anat !

Det kunde jag ej har anat, att jag skulle hålla mig vaken hela länga dagen från halv sju i morse :) skit alltså, sen som ett under har skett hehe :P

Glad och nöjd är jag av vad dagen har bjudit på och min prestation, har inte pluggat så mkt som planerat men ändå lite utav det !, jag tar i så mkt jag bara orkar, och hittils så får det bli lite , lite i taget, det har jag kommit underfund med , låter sjukt, men jag vet jue vad har klarat och inte ,förr, men nu är jag inte där utan nu e jag under andra omständigheter, här och nu och jag måste lära mig att acceptera att jag klarar inte en iallafall så mkt som jag har gjort, och se de lite så att nu e jag i en upptrappningsfas jag kommer en dag komma till det stadium jag en gång var tom kanske högre. . .  Men det tar tid, det måste jag lära mig ! Och jag tycker att för var dag som går så utvecklad jag bara mer och mer och lär mig mer och mer främst om mig själv och jag börjar mer och mer se posetivt på saker och ting, jag hakar inte längre upp mig på små saker, det går framåt, det kan jag med ärlighetens namn säga ! :D


Ja förutom at jag har pluggat så har jag varit en sväng ner till stan, där handlade jag en present till jenny, den blivande mamman ! :) det va en fårgunga som hon så gärna ville ha. . . Då tog jag tillfället i akt och va snabbt ute och köpte den , för jag ville så gärna ge något betydelsefullt från mig och hade absolut inga andra förslag först hon nämde den underbara söta fårgungan, ni som inte vet va jag pratar om så är det ett får istället för en hästgunga hehe !

Sen åkte jag hem till henne och överraskade henne med den och så glad blev hon så att hon nästan började gråta (hormonerna) hehe ! :P

Sen hemåt till mig igen , jag och mina två yngre systrar såg lite film snackade spelade lite sims de nya, helt otroligt va verkligt allt va i detta vill ha vill ha !

Och nu gick dem för en stund sen och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte jue plugga nu ikväll men orken finns inte riktigt e trött och har lite ont i huvudet. så det blir nog att ta det lugnt iallafall, det e ju en dag imorgon också !

Hoppas ni alla där ute i världen får en mysig höstkväll !

kramar

Emelie L

Uppe med tuppen igen :)

Hej ja så e klockan nu 06.50, och jag e uppe på bena redan, känns otroligt skönt, men e trött som fan, men ska bli kul att trotsa sin trötthet denna dag, det kommer bli kämpigt , iallafall timmarna innan våra bästa år, sen efter det så e det jue tänkt att plugga, men jag tar nog en paus då istället och tar mig lite tid för min lilla syster som e här idag :) hon åker ikväll så e jag inte allt för trött då så tar jag och repiterar lite matte har prov på torsdag på procentdelen i matte A, men annars får det bli hårdplugga på de imorn och på onsdag om det inte blir av nåt idag vill säga. men det ska nog gå hur jag en gör.

Ja så dem närmaste timmarna nu så ska jag ta och kika runt lite här på nätet, äta frukost, göra mig iordning lite lätt, det går snabbt, ska bar dra på mig myskläder sen e jag redo för att plugga. . . :)

Mer om dagen återkommer jag lite senare.

Ha de fint alla alla läsare !

Kram

Emelie L


Det e nåt konstigt med mig !

Usch jag känner mig skit skum i hela kroppen, det e svårtatt stätta ord på vad det riktigt e , men känner mig ja, allt möjligt, glad, irriterad, nåt konstigt i magen som håller på, jag har nu fått ont i huvudet, jag har ingen lust med nåt , och så e min syster här på besök känner mig dum som inte säger nåt till henne, e som stum nästa, jag vet inte vad som händer mig, hoppas lite sömn löser problemet !

Tack tommy för din kommentar, den värmde, och bilder ja , det kommer har bra ingen inspration just nu att ta några :(, men det kommer det kommer hehe ! :P

om du har en blogg som man kan "snoka" i så skriv den gärna om du vill ha mig som läsare vill säga. hehe

Ja ikväll så blev kvällen inte som den brukade, det känns faktiskt av med, brukar ju hänga hos jenny denna kväll, saknade dig vännen ! satt nu istället med min syster tessan och såg lte på serierna och snart ska vi se på wallnder men få se om jag orkar se hela , till nyheter ska jag ialalfall se, men sen blir det nog läggdags för mig . e så trött och nu när humöret e så lågt så brukar det bara vara skönt och lägga sig och blunda lite och slappna av lite även om man inte e trött.

kram på er alla

Natti

Emelie L

Glada Emelie e uppe på bena nu !

Hej på er alla läsare, ja nu e jag på benen för dagen, och glad e jag med, känns kul det va ett tag sen jag va det en morgon, och lite små planer på en överraskning har gjorts, så hoppas du jenny e hemma imorn kväll :D, för det är dig överraskningen ska gå till !

Ja resten av dagen blir nog lugn vet faktiskt inte vad jag ska göra hade tänkt tvätta men det fanns ingen tid först på torsdag så det får bli av då istället, jag tror jag ska satsa på en långpromenad vädret kanske e väldigt gråmulet men det va skön luft ute milt och skönt alldeles lagom varmt och kallt :).

Sen ska jag väl skriva ner lite planering kring plugg och sånt, laga middag sen kommer nog klockan bli så mkt så att det e dags att gå till jenny och roa sig där ikväll ! Om hon inte har ångrat sig !?

Vad ska ni alla läsare hitta på denna trevliga söndag då ?

Kram

Emelie L

Vilken dag !

hehe e het slutkörd efter denna dag, det va någe alldeles nytt de här för mig, men stormtrivdes i bänken i aulan, kände att fan nu ska jag ge gärnet , kände verkligen att det här brinner jag för , så nu ska det läggas i en växel till men stegvis, ska inte ta ann mig allt för mkt, men ja imorn blir det en liten mer helhets planering på hur jag ska gå tillväga , i rätt så skaplig takt så klart, för måste ändå tänka efter lite med tanken på mående och vad jag e ovan med och inte, och köra allt efetr det och bygga på eftersom men känner att nu e jag på gång faktiskt.

Känns skönt att hitta lite nya vägar som jag brinner för, känner hur det bara flödar med allt jag vill göra och slutföra :) men jag vet ska inte förhasta mig ska ta en sak i taget och det viktigaste först. . .

i kväll har jag inte gjort mkt alls, vid sjutiden somnade jag som en stock och vaknade för 2 timmar sen ungefär viklket va kl 22 lite efter kanske , sen dess har jag snokat runt lite på facebook, ätit lite mackor muuuums va gott det va, rostat med ägg och majonäs :D, sen duschat och nu pratar jag lite med folk på msn och på facebook och snart ska jag väl ta och sova igen känner mig jätte trött fast jag sov bort hela kvällen. . .

Natti på er alla läsare. Sov så gott !

Emelie L

Skrivning av högskoleprovet !

Det gick skit dåligt, han inte ens med alla frågor, men det va kul som fan iallafall, äntligen va det över hehe, och det bästa av allt nu vet man lite närmare sina brister och dels så vet jag nu lite närmare på hur jag ska lägga upp pluggtiden till nästa gång ! :D

Resten av dagen kommer bli kanon lugn, ska bara ta det lugnt ev se nån film som går på tv ikväll ! det kommer bli extra skönt med vila dennna kväll och i morgon, när man nu slitit hela dagen med provet, kommer vara så avslappnad dem här dagarna, jag ska inte tänka på nåt bara ta igen lite vila osv !

Sen kör det igång hårt nästa vecka hoppas jag håller mottet uppe lång tid fram över nu !, skrivningen av provet tror jag att jag kommer ha i bakhuvudet det kommer nog peppa mig de stunder då jag känner att jag bara vill ge upp . . . Det ska bli spännande om hur det går nästa gång, kan inte låta bli att tänka på det, ska försöka ge allt tid, kraft och energi för att se till att jag nu plugga på hårt så att resultatet blir bätre nästa gång . . .

Ja det va nog allt hittils.

Om någon av er som läser denna blogg med har skrivit provet hoppas att ni lyckades bättre en jag !

Och till er alla andra som inte har det, hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll ?!

kram

Emelie L

Taggad !

Ja nu e det inte långt kvar tills jag sitter där och skriver, känns så jävla skönt att denna dag äntligen har kommit, det ska bli så kul att "slutföra" ett mål, åh det e obeskrivligt hur härligt det känns alltså !

Kvällen den har med varit underbar, har haft trevliga "diskutioner" med annso och petri :P hehe, ja han kom med på ett horn, på facebook och mer därtill, tar upp det i ett senare tillfälle ;). . .

Sen har man jue sett på idol såklart, och rocktema var det idag, så jävla kul, skit bra va många av alla, men för mig hänger rhabi, vicktoria och reza löst ikväll :D !

Snart kommer jag i mitt lilla bo utvecklas till en Rooooockers , yaaaaaay !,

Ja jag skulle jue jätte gärna vilja se utröstningen ikväll men e dels väldans trött så ska gå och lägga mig redan nu eller snart, dels med för att få så mkt sömn som möjligt tills morgondagen, , , men kommer nog hålla lite koll på klockan ifall jag inte lyckas somna direkt så e jag vaken när utröstningen sker så slår jag på tv:en en snabbis och kollar på den, vilket jag tror jag kommer göra för väntar redan nu spänd inför  vem som åker. men som sagt ska försöka slappna av och somna iallafall !

Håll utskick imorn runt halv sex för då kommer redogörelsen av dagen ni som e nyfikna ;),

Kraaaaaaam, Rocka fett nu som ska ut !

Natti på er alla andra som stannar hemma ikväll


Emelie L

Snart är det dags !

Ja om knappt ett dygn så kommer jag och sitta och göra något av del prov för högskoleprovet :D, längtar som fan att få det gjort, det ska blir riktigt kul. . .

Och dagen ja den började bra , trots att jag somnade väldigt sent i natt så kom jag upp i tid idag :), det har varit en hektisk morgon med många sysslor, började dagen med att gå till psykologen och det blev ett mysigt samtal satt och dividerade allt möjligt inget direkt konkret om mig osv, utan alment, mkt om högskoleprovet, lite om hur veckan har  varit, och hon blev glad av resultatet att jag nu efter veckan känner mig behaglig, nånstans mitt i mellan jätte bra och jätte dålig, de e någon vi nu strävat efter att jag ska hamna nånstans mitt i mellan i för bra och spinna iväg och inte för dåligt så att jag blir sängligandes. . .

Så i dag eller under denna veckan så har ett framsteg gjorts, och jag hon kom med en smart idé nu att jag ska bara fokusera på det största problemet så som rutin men läggningsdags, uppgång m.m och inte så mkt på innehållet med det jag gör, utan sätta mer press på att fixa dessa delar och sen när dem funkar lägga mer energin på det jag presterar. och det tyckte jag lät väldigt vettigt så ska tänka på de hädan efter så kanske jag snart e på normalt stadium igen och dels så kanske det håller i sig längre om jag fokuserar på det och försöker rätta till det största problemet innan jag lägger stor vikt att si så mkt ska göras och de och de osv.

sen tog jag antabus, gick till rikard för att skriva ut en sak, sen till bibblan för at lämna tillbaka en bok, och för knappt en timme sen kom jag hem och då pågick med våra bästa år så satte mig och såg på det fram tills nu, ska väl nu efter jag skrivit klart här kola runt lite sen sätta igång med och göra gamla hög-prov, sen så kommer det inte hända så mkt mer en att se på idol innan det e dags att lägga sig.

Ha en så bra dag och helg allesammans !

Varma glada kramar från lilla mig !

Emelie L

Kvällens sysslor !

Hej, ja det e aldrig försent att komma igång, hehe, efter senaste inlägget så har nerverna lugnat sig lite, jag har ätit, ja det va med tänkt att duscha och handla lite, men jag va så ivrig att testa mina kunskaper i hög-provet så jag satte mig direkt med det efter jag ätit, och det gick rätt bra, den svåraste delen va läs, och det e fem tecter och 4 frågor på varje text ja ni som har gjort det vet väl redan men för er andra, frågorna och så va väl inte dem svåraste men texterna var svåra med svåra ord så det gäller att ha ett stort ordförråd, vilket jag inte har, men det eväl nåt man får träna på väldigt mkt sen till nästa skrivning, men det gick rätt bra ändå när jag väl konsentreade mig , den första texten svarade jag bara på frågorna utifråndet jag kom ihåg så det blev många fel 1 rätt kanske , men andra texten då gick jag mer grundligt texten efter frågorna, så där fick jag bara ett fel så helt omöjligt e det inte, men det va med en mer text som intresserade en mer det handlade om läkemedel inom missbruket plus behandling. . .

Mer en så orkade jag inte genomföra fortsätter mer imorn , ska då göra ett eller två prov plus öva in lite ordförstålese, men rätt många rätt fick man iallafall på den delen 7 av 40 rätt, inte dåligt ändå med tanke på att jag inte gått igenom många ord, men lite av de jag läst igenom om (om ord) har iallafall fastna , i hög-boken så fick man rätt så mkt vägledning hur man snabbare kan komma fram till rätt svar igenom att dela upp ordet och ta en av ordets uppdelnings betydelse tex blabla gyn så vet man vad gyn och vet man vad gyn betyder så kan det vara lättare att välja ut rätt svar. kanske lite luddigt ex men hoppas ni fattar vad jag menar iallafall.

men jag kan nog redan nu veta att det inte kommer bli mer en medelbetyg, få väl se, med liteövning av proven så kanske ett och annat fastnar om man har tur hehe.

Men det ska bli mer regelbunden träning inför nästa prov, börjar jag nu redan nästa vecka med att plugga nån timme per dag så ska jag nog klara mig ganska bra på nästa prov.

Jag tror detta kommer peppa mig ännu mer dels så vet man mer sina brister när man nu skriver provet , dels vet man hur proven mer är upplagda hur man reagerar i omgivningen, med tidpress osv. . .

Det ska bara bli kul att skriva och skönt att äntligen få göra det :) oavsett resultat. . . Jag ser detta mer som en testning på de olika delarna, på mig själv.

Ja och nu ska jag snart diska upp lite och duscha sen försöker lägga mig rätt tidigt , ska upp tidigt imorn.

Kanske återkommer med några rader senare innan läggningsdags, om inte så får ni alla sova så gott nu !

Kram

Emelie L

Så jävla sur på mig själv just nu !

Ja nu e jag riktigt sur på mig, varför kämpar jag inte emot tröttheten, och lägger i ett kol nu och verkligen kämpar, usch allt börjar bli så slappt just nu, vill bara ha lätt för att gå ut, få sova lugnt, ha kraft och energin . Men det e tomt på det, allt bara går åt helvete hela tiden. . . Blir så jävla sur, att det nu igen går nerför,

Ska ta tag i det här, ska höra med pappa och jag får sova hos han nästa vecka så att jag kommer upp om mornarna, och om han med då har lust att skjusa hem mig varje morgon innan han ska till jobbet, Hoppas det kanske kan vara ett alternativ då kommer jag iallafall upp och av den veckan så kanske man får in en liten rutin i både insomning och gå upp på morgonen, sen inte nog med det, så pratade jag med dem från nuevo och hon ska med ringa mig dem dagar jag ska till nuevo, (ringa och väcka mig ), det va riktigt snält av henne tom så ska hon ringa nu på lördag för säkerhetskull så attjag inte missar provet. det va väldigt rart .

Nu det ska fan bli ordning på det här nu, kan inte hålla på så här längre, e så jävla omoget så det finns inte.

det jag nu e sur över e att jag fast jag tom försov mig idag sov ända till halv elva, så somnade jag under dagen igen, satt med mina böcker och läste i sängen somnade bara så där med böckerna i händerna. helt sjukt.

men trots allt så fick jag till det å plugga lite ska väl se det som lite posetivt iallafall, ska nu med ta ett litet språng när jag e klar här och äta, diska gå till affären duscha, sen sätta mig och göra ett gammal högskoleprov.

Ha de fint så länge alla läsare, återkommer lite senare !

Kram

Emelie L

Det va nästan det jag räknade med . . . !

Ja, att försova mig ida, somnade väldigt sent i natt, och hörde såklart inte klockan i morse heller, Bliiiir så sur, varför ska jag sova så jääääävla djupt.

Men dagen den e äl inte förstörd för det, ska titta runt lite här fixa mig och sen köra igång med pluggandet, hinner kanske inte allt de jag skulle men bättre med lite en ingenting , försöker tänka så istället för att skita i allt och gräva ner mig och känna mig värdeös.

Men det känns väldigt värdelöst att inte ha kommit upp och gått till neuvo. . .

Jag trivs att vara där, man får en bra kick för dagen att börja med att plugga där, bra energi som brukar hålla i sig dagen ut. . . Sen är det jue med skönt att komma iväg så där på morgonen, så man blir lite sur när man sen försover sig.  .  .

resten av dagen då, jo jag ska plugga sen vet jag inte, återkommer senare om hur dagen gått osv !

Ha de fint idag !

Kram

Emelie L

Omtumlande kväll !

Känslorna har varit lite blandade, dels är jag nöjd över dagens prestation, trött efter den långa dagen, orolig över en vän, går inte mer in på det av respekt mot henne, vi kanske längre inte e bästa vänner men det betyder inte att jag glömt henne och inte bryr mig om henne längre så kände bara att jag va tvungen att ringa och säga att jag finns där och att jag tänker på henne, fick dock inte prata med henne personligen men pratade via hennes pojkvän och det förstod jag redan innan jag ringde att det skulle bli så. . . Jag reagerade först inte riktigt men efter nån timme så gick väl chocken över och man förstod väl klarare vad som verkligen har hänt och då fick jag ett tryck över bröstet som en sitter kvar, det e väldigt svårt och andas och är tårlgd men inga tårar vill komma. . .
Det e tur att det inte hände nå fysiskt allvarligt, men tankar kring om det skulle slutat annorlunda kommer och det känns väldigt tugnt eftersom vår kontakt slutade som den gjorde , vilket iof va helt mitt beslut, dumt, själviskt och väldigt förhastat, jag säger inte att jag ångrar mig så men på de sättet under den omständigheten osv, det e väl inte riktigt de sista jag skulle vilja att hon minns av mig och dels efter den långa tid som vi varit vänner, känner mig så dum, för även om vi haft våra väldigt svåra stunder så tänker jag mkt på henne , saknar henne, och känner någonstans nu att varför ska man vara så envis, varför kan man inte bjuda mer på sig själv, erkänna vissa brister, glömma och förlåta, varför ska man vara så strikt om sin "rätt", vi alla är ju olika, förstår olika, hanskas saker på olika sätt, är vana med olika saker, har olika uppväxter, har varit med om olika saker i livet både på gott och ont! Det finns inte ett rätt sätt att bete sig på, det e vad jag kommit unifund med idag. . .

Den jag skriver om du vet själv vem det e, och förlåt om jag skrev lite om dig nu på bloggen, om det stör dig så kan jag ta bort det direkt , det e bara att säga till, Oavsett om vi inte är vänner längre så finns du fortfarande kvar i mitt hjärta , och jag finns här för dig och jag tänker på dig, Jag älskar dig vännen !, och det e inte bara nåt jag säger även om det kanske känns så. . .

Ja resten av kvällen blev trots allt rätt mysig med pappa, vi åt och såg på den nykomna Wallander och sen åkte jag hem och duschade, och såg på oskyldigt dömd !

Natti på er alla

Kram

Emelie L

Yeeeeeees !

Fi fan, va bra jag känner mig, jag gick upp tidigt, hunnit med det jag planerat för dagen, tom med besök av jenny :D, vilket med gjorde mig lite piggare en vad jag va innan hon kom. . . Sen är det ju alltid trevligt att babbla massa skit med henne :D,

Efter hon gick så satte jag direkt igång med att plugga och det gick bra tyckte jag själv det eväl vissa delar man måste träna mer på när det gäller matten, allt kommer jag väl nu inte hinna plugga så att de sitter innan jag ska skriva, men som sagt jag räknar inte alls med nåt av provet iallafall, det skulle bara vara ett under känns det som om jag skulle få höga poäng !

Men till våren om det behövs skrivas om så då jävlar då kommer jag inte bli nöjd med låga poäng ! Så att sluta plugga bara för jag skrivit de nu i höst ska jag inte, det blir att fortsätta somvanligt, ja kanakse inte lika många dar i veckan eftersom jag nu kommer ha lång tid på mig, men ska försöka hålla mottet uppe med att plugga så allt sitter färskt hela tiden, så åtminstonde 2-3 dar i veckan ska jag ägna min tid åt att plugga till nästa skrivning.

Men nu e vi här och nu, och idag har jag skött mig fint hittils av hela veckan faktiskt, ja förutom tabben igår då jag somnade, men annars så har jag i det stora hela skött mig bra och det har flyttit på bra tycker jag, nöjd e jag iallafall, och det e lite så att jag tror jag äntligen har hamnat i ett litet mellan läge , det e liksom varken super dåligt och jätte bra, utan det e så här lagom, jag e lagom lugn, lagom pigg, lagom allert, jag spinner liksom inte på bara för att jag e uppe på benen för en gångs skull utan jag går igenom varje sak var för sig i lugn och ro tills jag känner att jag har ganska pej på läget osv !

efter en hel dag av alertighet så siter jag här nu och skriver, ska snart bege med till affären med pappsen , sen hem till han, äta lite middag, se film och sen hem, då jag ev ska duscha och lägga fram kläder och skaer som jag ska ta med mig på morgonen, har ju nuevo att gå till imorn, sen blir det att se oskyldigt dömd, ev plugga in lite ordförståelse.

Återkommer nog senare ikväll med lite update

Kram

Emelie L

Uppe med Tuppen :D

Tjooo !

Idag kom jag upp inte klockan 7 som det va tänkt , utan kvar över åtta . . . Men upp kom jag, e så nöjd just nu, och man e nästan helt klar för dagen, jag har nu tagit en väldigt lugn och skön morgon och ingen brådska eller ångest som trycker, jag har valt ut kläder för dagen, vilket inte tog så lång tid, det blev svarta mysbyxer ett brunt linne och en tunn bomulls t röja över har glömt vad färgen heter som det e på den tröjan alltså !

Sen blev det en kopp kaffe och cigg i fönstret har jue ingen balkong att röka på :(, vilket e väldigt trist, trots att jag e rökare så e det fortfarande inte så frächt att det luktar rök inomhus ! och jag njöt riktigt ordentligt i fönstret detva så friskt och lagom kall luft ute, det va riktigt skönt, tänkte tillbaka på den delen av sommaren då det va så himla kvaft där  ett tag, usch det va inge kul alls.

Sen blevdet en lång halvvarm dusch, efer det då tog jag på mig mina rena kläder, borstade igenom det blöta håret som jag sen fönade, sen va jag klar för dagen, tog en cigg på allt med !

Oc nu sitter jag här och ska skriva några rader till, sen ska jag kola facebook och sen kolla upp en adress , adressen där högskoleprovet ska hålla till och om jag inte fattar mig på vart det ligger när jag kollar på kartan ja då slår jag en pling och frågar dem.

och snart ska jag med bege mig till syd för att ta min antabus, sen blir det frukost och våra bästa år, och seeeeeeen kör jag igång med pluggandet !, det ska bli riktigt mysigt att sitta inne och plugga idag, när det e så grått och mulet ute , fast e lite sugen att ta en promenad med faktiskt eftersom det e så frisk och härlig uft ute, få väl se om det med hinns med , en lite kortpromenad ska nog jag kunna ta ! återstår och ser.

Men nu måste jag avsluta här så jag hinner göra det jag ska innan jag ska bege mig ut !.

Ha en väldigt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Lite, lite ångest !

Ja, den kom nu till slut då, såg jue det lite komiskt på att jag somnade tidigare idag och sov bort värdefulla timmar som jag skulle plugga på eftersom att det alltid verkar inträffa sådant, när jag väl bestämt mig och ser fram emot nåt då går det alltid så här ! HATAR DET, och ja jag har ingen direkt jätte ångest men känner lite i magen att det kändes jobbigt iallafal att jag förlorade dessa timmer, men ska bita ihop och försöka göra morgondagen till en bättre, det e väl så man många ggr måste tänka, det går oftas bättre att tänka en att se till att bara blir av ! , tycker man borde kunna prestera i tankar, fatta va alla människor skulle få gjort då :D !

Men nu lever vi inte en drömvärld, ibland gör man väl det, men när man tänker så går allt så bra, och allt e lätt och man lär sig fort sen när man väl ska sätta sig där framför böckerna så tar det mkt längre tid en i tankar/drömmarna sen är det svårare och svårare att konsentrera sig osv osv . . .

Men jag aka lyckas , lyckas lyckas.....................................! '

Det va nog allt för idag, känner att jag börjar bli för djup och det e inge bra nu när jag snart ska lägg mig

Natti på er alla !

Kram

Emelie L

Lite komiskt :P, men samtidigt frustrerande !

Jag inte trodde jag att jag skulle sömna mitt i allt, har jue varit så himla taggad till att genomföra en hel del plugg denna dag ! Va HÄNDE !

Jo det va så här att efter att jag lagade mat så tänkte jag bara lägga mig 5 min och smälta maten, den satt som en klump i magen. slängde nog i mig den för fort, ja alltså jag skulle lägga mig 5 min och tänkte att då behövs ju ingen klocka ställa, så det va ju inte så att jag skulle sova en stund. ne men då av alla ggr då somnar jag som en stock minnsan, helt otroligt, så är det ju alltid med mig, varför, varför varför, det som en förbanelse över mig känns det som. . .

Och inte sov jag bara en timme eller så utan det va jue fan hela dagen, jag vaknade till runt halv 5 , ja säger ro dä. . . Nästan komiskt, så jag kan inte hålla mig fr skratt samtidigt som jag e väldigt frustrerad. . .

Ja inte tänker jag göra omdet här på väldigt länge, ska jag smälta maten då  sätter jag mig i soffan en stund istället, och skulle jag somna till där som en stock på 5 röda då e det ju nå fel , för somna i soffa bara så där det här nog aldrig hänt.

Ja men men, jag ska inte grubbla över detta nu, gjort e gjort , det får bli hårdare tag imorn, och sängen den ska jag akta mig för. !

Återkommer kommer senare med lite roligt skvaller om mit "omtumlande liv " :P

Kram

Emelie L

Äntligen !

Jihuuuuu, :), idag kom jag upp tidigt, och jag kom iväg till nuevo och min "mentor " tyckte jag jobbade på bra :).

Känn skönt alltsammans, att komm upp, gå iväg ditt, och få "beröm".

Så ja, dagen den började bra.

Nu återstår resten, attt lyckas  hålla mottet uppe och lyckas genomföra resten av det som står på listan, och om allt flyter på bra så kommer jag nog hinna med allt som jag skrivit på denna lista. . .

Återkommer senare hur det gått !

Ja det va nog allt hittils tror jag.

Ha en fortsatt bra dag allesammans !

Kram

Emelie L

Men den slutade bra :)

Heeeeeeeeeeej, denna dag har varit helt perfekt, ja lite sur e man väl att man försov sig och inte hunnit med allt man skulle, men det va inte långt ifrån iallafall, har nu gjort klart ett kapitel ur eng-boken, känns så sköööönt, och sen under dagen fick jag besök av jenny, vi satt och snackade ett bra tag, det super trevligt :), efter det forsatte jag glatt med att plugga, sen tog jag en paus och åt lite, korvstågan off blev det idag, sen diskade , duschade, och forsatte med att plugga det sista ur kapitelt, e så lättande nu, kan inte beskriva det, helt underbart skönt att det blivit gjort nåt idag , Hoppas det nu bara fortsätter i denna takt :)

Och inte nog med det, så fick jag cama med min syster dottern nyss, det va otroligt härligt att få se henne och höra hennes röst, skratt och hennes skojigheter hon har för sig :D, fick lite tårar i ögonen nu när vi stängde ner camen, Jag har saknat henne så mkt !

Så nu kommer jag nog kunna sova gott i natt :)

Ha en bra kväll allesamman, jag kanske återkommer med några rader innan det e läggningsdags.

Kram

Emelie L

Den nya veckan började inge bra :( !

Ne, det gjorde den inte, fööööööööööörsov mig somvanligt :( , åh blir så trött, jag vaknar verkligen inte, nu e det som förr en gång i tiden förra året, då sov jag med , bara sov sov sov och sov, och vaknade inte av mkt, sov så djupt, det verkar ha kommit tillbaka av någon anledning nu igen :(, skit jobbigt i det, för massa värdefull tid försvinner.

men det eväl bara att tänka posetivt och göra det man hinner istället för att haka upp sig, har nu iallafall tagit ett väldans språng, direkt när jag vaknade så sätta jag givet viss på lite kaffe, sen tvättade jag mig , gjorde mig lite smått i ordning bäddade sängen drog gardinerna åt sidan så lite ljus kommer in i lägenheten, sen drack jag mitt kaffe och tog en cigg, sen efter den började jag diska upp sen gårdagen. och nu sitterj ag här kände att jag ville ta en liten , liten lugn stund med att blogga kika runt lite på bloggar kolla facebook snabbt, sen ska jag köra igång med pluggandet,.

Återkommer senare hur dagen slutade Håll tummarna på bra ! :P ;)

Kram

Emelie L

Söndags kvällen i det hela !

Då va det kväll igen, och nu är det inte långt kvar till nästa vecka :D, läntar och ser fram emot den, hoppas det går bra denna vecka, det känns så !

Denna dag har har varit rätt bra, jag har promenerat, det va jätte skönt , sen efter det satte jag mig ner lite vid skolböckerna gick igenom lite här och där, sen blev jag kanon hungrig så jag avslutade pluggandet och lagade till korvstrågan off :D, mums , det va både kul och gott att laga lite mat och äta hemlagad mat.

Efter maten va klockan redan så mkt att det va dags att sätta på tv:en, såg serier ihop med jenny resten av kvällen och nu sitter jag här och väntar på att den engelska versionen av Wallander ska börja, är väldigt sugen på nåt gott ikväll men har hittils hållit mig för att köpa nåt gottie, och ska fortsätta med det, det får bli lite keso med banan, valnötter och lönnsirap :) muuuums !

Ja det va nog allt för denna dag, Återkommer imorn igen om smaskiga ditaljer ;:P

Natti på er alla.

Emelie L


God morgon !

Igår när jag gick och la mig så va det ett jävla liv på väningen ovanför mig, men jag va så trött så jag tänkte att jag kan nog somna rätt fort trots det så jag lät de va, men icke jag kunde inte somna utan piggnare till rätt fort eftersom koncentrationen övergick till att lyssna på dem ovanför, och ilskan inom mig blev större och större och runt strax innan tolv så tog jag mig en cigg och sen la jag mig ett slag till och tänkte jag ger dem en halvtimme till sen ringer jag fan störnings jouren denna gång, men strax när jag gick och la mig klockan va väl nån minut i tolv, så la dem ner, började stöda lät de som , stängde av musiken och sen gick alla dem vidare, så det var en lättad, hoppas det inte bara va en slump utan att dem gjorde det med respekt och hänsyn, för om det e så , så börjar jag nu då få lite förtroende på dem och kanske inte stör mig lika , lika mkt på dem. . .  Men det visar väl och se om dem fortsätter så. . . Hoppas, Hoppas, för det e verkligen inge kul at komma hem och bara känna att man vill dra hemofrån det första man vill när man stiger innanför dörren. . .

Men trots att jag fick sömn denna natt och att jag gick och la mig , så kunde jag heller inte stiga upp den tid klockan ringde vilket va 07.45, jag måste ha råkat stängt av klockan eller nåt för jag minns att den bara ringde  en gång, :(

Så nu har man sovit bort en hel förmiddag igen då. . . :(

fast detta snesteg så besväras jag inte lika mkt av det som jag brukar göra, kanske för att det e så finnt höstväder ute ? hehe, kan nog ha lite med det och göra, inte vet jag. Men pigg och lite glad känner jag mig inombords ialalfall Hoppas det håller i sig, jag vet ju att humöret det kan ändras på några sekunder. . .

Ja så idag, ja då blir det att nu ta det lite lugnt , duscha, fixa mig lite lätt för dagen, sen ska det faktiskt bli en promenad, ska passa på nu när vädret e så fint, sen efter promenaden ska jag försöka få i mig lite och äta, oc hsen plugga.

Mer om hur dagen har gått återkommer jag med senare ikväll :)

Tjing :)

Kram

Emelie L

Humöret det går lite upp och ner.

dagen har varit bra , men humöret det går lite upp och ner, va på rätt bra humör till nu när jag kom hem, känns tugnt inombords igen, och så e jag trött så ska nog ta och lägga mig snart, skulle vilja ta en dusch men det finns det inge ork :(.

Dagen har gått kanon fort, den har bara sprungit iväg, man har inte riktigt hängt med i svängarna, och snart är det en ny vecka igen hoppas denna vecka blir en bättre vecka en denna.

ja jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt, kan inte riktigt tänka just nu.

Ni alla får ha en fortsatt bra kväll

kram

Emelie L


Si så där idag !

Hej, jag försov mig riktigt rejält idag, vilket gjorde att jag inte kände för att göra nån ting idag när jag vaknade till, men gick iallafal upp och tog min cigg och kaffe somvanligt och kände då medan jag satt och rökte att ne nu fan ska jag inte slappa till en dag till denna vecka, det såg förjävligt utt här hemma efter denna slöa veckan, så jag satte igång med att först och främst tväta ansikte och osv, sen satte jag igång med att röja upp, la tvätten där den skulle ligga, kasta massa skräp som låg utspridt i lägenheten , diska och så va det rent och fint, skulle behövas damsuga lite med men så farligt e det inte en så jag spar det till nästa helg istället, och efter allt röj tog jag mig en till cigg, och nu sitter jag här, ska skriva några rader till, kolla runt på nätet lite sen plugga så mkt jag hinner vilket inte blir mkt för ska snart bege mig till pappsen och äta middag sen blir det bio efter det. . .

Kände mig väldigt änslig när jag vaknade och hade lite små ångest men nu efter att ha donat lite känner jag mig lite mer i form, känner mig lite mer positiv även om det e blir så mkt plugg som jag räknat med så blir det iallafall mer en ingenting, det får bli mer imorn om jag nu kommer upp som jag ska, det e fan inte kul att försova sig, det förstör mkt för mig, iallafall när man försover sig så mkt så att det gått förbi luchtid då känns det så meningslöst att sätta igång med en massa,jag vet det e svagt tänkande men det bli bara så, och det e något jag måste kämpa mig förbi att inte låta de förstöra så mkt, det finns en hel del jag med måste joba bort om jag nu ska komma någon vart med allting. ska nog ta och göra mig en punktlista den kommer senare ikväll upp på bloggen för er som e nyfikna :P

Trots denna slöa veckan så känns det som jag nu e i form för nästa vecka, och ska denna gången försöka hålla ut längre , hålla måttet så att säga, inga mer slöa tider framöver ja förutom på helgerna då. . .

Usch va jag ältar allt, det går framåt, det går bakåt, känns så trist att mit liv ska behöva vara så, för det e så jobbigt att börja om hela tiden, med sömn, kost och självdisiplin.

Det va nog allt så länge.

Ha en riktigt bra dag alllesammans.

Kram

Emelie L

Det värsta är över !

Hej, ja nu har det gått fem dagar med ångest, sug efter alkohol och så har ingenting blivit gjort för att jag slutit ögonen och inte orkat kämpat imot.

Idag är det lite bättre känner att jag ev e på väg upp , känner mig lite piggare och det va skönt att prata ut med psykologen och återigen lyssna till hennes kommentarer.

Jag har förvisso sovit från efer våra bästa år fram tills nu, och har inte gjort så mkt mer en så, vilket känns tugnt och svagt av mig, men känner att jag nu under veckan iallafall laddat med energin har ju sovit super mkt, så nu skulle man säkert kunna vara vaken två dar i streck utan problem :P ne så överdrivet mkt har jag inte sovit men väldigt mkt, denna tid kunde jag använt till något betydligt bättre. Och imorn  ska jag ge det ett försökt ett ärligt försök, känns att veckan började väldigt dåligt därför har försöken känns väldigt meningslösa av nåt slag vet inte varför men när veckan inte börjar nå bra känns det som om jag ibland då ger upp helt. nu harväl förvisso varje dag fram tills nu varit förjävliga, så väldigt lite ork till att göra nåt åt problemen har funnits.

Men imorn känns det som om jag kanske kan börja om igen ska gå upp tidigt, äta frukost plugga några timmar, sen blir det med middag hos pappa och sen bio på kvällen om det finns några platser kvar annars får det bli på söndag.

Men som sagt det värsta är över suget efter alkohol är som blåstblåst har väl tänkt mer förnuftigt i den frågan och på så sätt med blivit nöjd över hur jag har tänkt, i den frågan har jag nog växt enormt.

Nu är det bara att försöka lite i taget igen så kommer nog orken , lusten och motivationen tillbaka förhoppningsvis.

Ne det va nog allt hittils, oc jenniefer tack för kommentaren, den värmde det gör det alltid när du ibland då och då dyker upp med dem ! :) Hoppas du har det bra ?!

Kram på er alla läsare.

Emelie L


Det är SKIT jobbigt !

Ja då vad det kväll igen då och jag ser verkligen inte fram emot morgondagen, det känns lika jobbigt nu som tidigare, jag försökte med att ta en dusch, kanske skulle lätta upp stämningen men inte gjorde den det det va väldigt skönt under tiden i duschen förstå mig rätt, varmt och skönt bara eftersom jag va så frusen .

Men nu sitter jag här igen och har ont i magen och känner mig illamående av att känna mig så sluten till min tankar och att orken inombords till att prestera inte finns där, det gör så ont i mig att känna såhär, vill verkligen plugga , bli nåt, och jag trodde att detta skulle gynna mig, att få göra nåt jag tycker e kul få chans att plugga upp mig så att jag kan komma in på den linje jag vill. Jag trodde det här kanske skulle få mig att tänka på annat, få mig att bli glad och nöjd, men jag ska låta ta det lite tid, komma in i det lite, bli van vid det, men tycker ändå jag borde blivit van jag trodde för ett tag sen att det bara skulle bli bättre, jag kom in i alla tider jag satt upp med att gå upp tidigt, äta frukost lusch middag och kvällsmacka, jag kom in i dessa rutiner jag plugga hårt varje dag, men ändå kommer det en sådan vecka med depprition, ångest, ingen ork till nåt , har svårt att sova, tänka klart, äta , !

Det är SKIT jobbigt .

Emelie L


Åt helvete med allt !

Det låter kanske värre en vad det är, ingenting har hent men det e så jag känner inombors, dessa dagar med ångest, svårt att andas, kalsvettas, bara igger och glor i taket här här igen nu har det varit så hela denna vecka och jag vet inte vad jag ska göra åt det eller jag vet men jag kommer aldrig till skott med det. . .

Jag vet att det bästa är att tänka posetivt, köra på fast man inte alls mår någe vidare, men det går bara inte, jag stannar upp och så stannar jag bara där verkligheten bara försvinner, bara min dystra värld finn tillgänlig runt om mig, det e jag , sängen och cigg som existerar och sen massa otäcka tankar som aldrig verka vilja försvinna, suget efter alkoholen finns med inte så stark som för några dar sen. . .

Ja ni kan väl gissa hur dagen har sett ut, den har varit dyster jag har varit fast vid mina tankar legat i sängen och glott i taket eller sovit och rökt en massa mellan varven. . .

Jag visste väl någonstans för ett tag sen att dessa dagar skulle komma och att jag då bestämde mig för att inte låta dem ta över så att massa tid till plugg går åt spillor, men det va lättare sagt en gjort, nu har dessa mående kommit ikapp mig och jag sitter här och bara ser på hur tiden rinner iväg åt ingenting, det e därför jag känner att allt e åt helvete, jag känner mig så dålig, jag känner att jag ingenting är värt, jag känner mig riktigt värdelös.

Men en sak är säker jag ska inte ge upp , det har jag lovat mig själv och många andra, trots allt detta så får jag nog snart engergin tillbaka och då ska jag köra på tills nästa stoppa och då istället försöka göra bättre åt situtionen. . .

Det va nog allt för i dag !

Kram

Emelie L

Förjävligt

Ja det e rätta ordet idag på hur jag känner mig, det e tugnt att andas, jag känner mig varm nästan febrig och så jätte jätte trött. Jag känner mig med besvärad.

Egentligen borde jag inte göra det, dagen har varit rätt bra på praktiskt sätt, jag ahr pluggat, handlat ätit middag med pappa och sett film. . . Men ändå känns det som kaos inom mig, vad är det som är fel, jag kan bara inte förstå.


Förjävligt

Ja det e rätta ordet idag på hur jag känner mig, det e tugnt att andas, jag känner mig varm nästan febrig och så jätte jätte trött. Jag känner mig med besvärad.

Egentligen borde jag inte göra det, dagen har varit rätt bra på praktiskt sätt, jag ahr pluggat, handlat ätit middag med pappa och sett film. . . Men ändå känns det som kaos inom mig, vad är det som är fel, jag kan bara inte förstå.


Förjävligt

Ja det e rätt ordet idag på hur jag känner mig, det e tugnt att andas, jag känner mig varm nästan febrig och så jätte jätte trött. Jag känner mig med besvärad.

Egentligen borde jag inte göra det, dagen har varit rätt bra på praktiskt sätt, jag ahr pluggat, handlat ätit middag med pappa och sett film. . . Men ändå känns det som kaos inom mig, vad är det som är fel, jag kan bara inte förstå.


Trött på de mesta !

Idag har det kanske varit lite utav en dag som behövs och då tänker jag i helhetens namn att jag kommit i gång med plugget igen, lite trögt men jag har iallafall gjort mer en ingenting.

Men förövrigt så känns det tugnt inombrd, ilska, otålighet och så e jag så himla trött, alltså sömnig, känns som att jag skulle kunna sova flera dagar/veckor. . .

Men nu kan ju inte jag det för då går allt annat i spillror, jag kommer försöka så gott jag kan med allt, och jag vet att resultatet av det hela inte kommer bli något toppresultat det har jag siktat mig in på, men ska försöka iallafall och sen hoppas nånstans att det ger lite respons. . .

Nu har jag suttit två och en halv timme med att traggla rep-blad och kollat av med högskoleprovets bok hur mkt som sitter och inte, de mesta sitter och jag tänker ganska rätt kring övningsuppgifterna så det känns lite lovande iallafall. . .

Och resten av dagen får bli lugn, ska snart iväg och ta antabus, försov mig jeu imorse, sen efter det ska jag iväg med pappa och handla , sen hem till han, äta en bit mat, se lite film sen får jag se om jag stannar och ser på oskyldigt dömd eller om jag åker hem och ser på det.

Uppdaterar senare om hur dagen / kvällen slutade.

Kram

Emelie L

Skönt avslut på kvällen !

Och så blev det slutligen ett skönt avslut på kvälle med underbara jenny, vet ni va, hon överraskade med räksmörgåsar ikväll, så gooott de va :D och så sött av henne, nästa gång så blir det min tur att överraska henne med nå smarrigt :D

Vi såg på uggly betty det va ett roligt avsnitt idag, sen hemmafruarna och slutligen andra evenyn denna gång så gickdet lite bättre att se på det det va inte så mkt hack som sist, men denna gång lät vi med de att stå på fast hacket, förra gången tog vi mer lång avbrott.

och nu e man hemma i den tysta, varma och ensamma lägenheten igen, tänk om man hade en älskling att komma hem till eller att vänta hem en till middagen, börjar sakna det imellanåt, det känns så trist nu när man slutat leva sitt vilda liv ute på krogen, de stadiet har jag kommit förbi, visst man saknar det ibland men det e väl nåt jag insett att det e inte värt att leva för. . .

Nu vill jag satsa högt, på karriär, få göra nåt betydelsefullt och om man sen har turen med sig så hittar men sig en livskamrat på vägen. . .

Ja om det vore lättare en vad det är att gå vidare så hade nog många , många fler gjort det. . .
Det är konstigt att det ska vara så skrämande att bryta en del mönster, pröva nåt nytt osv. Men visst det e mkt man går ifrån, en del kompisar, ett liv fylld av glädje, man går nog med ifrån sig själv lite, när man går vidare så upptäcker man andra intressen, nya vänner, nya syn på livet, ny syn på ens blivande kille, ja mkt e det ju som ändras. . . Och det e väl de som är skrämande, många som jag tänker väl mkt, varför ska man vara tvungen och byta ut nåt man trivs så bra med, som man verkligen lever för m.m.

Men jag försöker tänka så här, det där var förr det va en livsstil som jag kunde leva förr men i nuläget så passar den inte så bra för den förstör mer en vad den gynnar mig det var roligt, skoj, man behövde aldrig tänka så mkt man gjorde lite av varje så som det kom. . . Men så funkar det inte för mig längre. tråkigt nog.

Men det kommer alltid vara ett minnesvärt kapitel ur mitt liv. Nu har jag gjort det, nu är det kanske dags att ta nya tag och nya steg framåt till nåt annat jag vill göra, jag försöker också tänka på att det e nog bäst man vänjer sig för man kommer nog stöta på liknande situtioner under hela livet eftersom man växer ju varje dag som person och man kommer på nya idéer på vad man vill testa, göra ja man utvecklas jue hela tider och ålder gör nog sitt med man måste nog hela tiden ändra sig själv efter det med så att man "passar in " eller vad man ska säga. Man kommer nog en dag bli mamma förhoppningsvis, ja där kommer man med bli tvungen att lära sig nå nytt, ändra sitt levnadsätt med mer där till. ja finns nog hundra expemel på hur man med tiden måste ändra lite där och lite här.

Känns som jag fått lite nya tag nu när jag var borta ett tag hos jenny, hon ger mig alltid någon magisk energi, helt otroligt :) men bra hehe.

Så just nu känns det som om morgondagen kan bli lyckad återstår och ser skriver mer om det imorn.

Natti på er alla nattugglor ;) :P

Kram

Emelie L


Det känns lite bättre nu !

Hej, ja trots mitt humör och allt annat så lyckades jag sätta mig ner och gå igenom mattens rep-blad + ett kapitel i engelska boken gick bara igenom det och se vad jag har framför mig så att man får lite pej på det.

Så idag har man gjort lite annat en att bara kura ner sig i sängen och hoppas på ett mirakel.

Men den obehagliga känsla inombord finns fortfarande kvar, men vad jag ska göra av den vet jag inte, det kommer väl gå så här upp och ner och blir det riktigt illa så ringer jag psykologen och pratar om det.
Mer en så kan jag inte göra, det e bara att se till att man inte stannar utan går vidare så gott man kan på det dåliga humöret och dessa tankar kring allt möjligt.

Ja de e vad som har hent hittils.

Ha en fortsatt bra dag allesammans !

Kram

Emelie L

Ännu en dålig dag !

Hej, ja hittils har det varit en dålig dag, det e tugnt att andas, det trycker i bröstet, jag kallsvettas, jag drömmer och tänker konstiga drömmar och tankar.

Och suget efter alkoholen sitter kvar sen igår, jag försov mig i morse så jag kom inte iväg till nuevo vilket gjorde mg jävligt förbannad, jag tittade på våra bästa år , drack mitt kaffe och tog min cigg somvanligt, jag tänkte med ta och äta lite frukost men det fanns ingen ork till att göra den och heller ingen aptit till att äta den, Nu börjas det om igen, nu känns det som det gjorde för någon månad sen, kämparglöden finns ej, ingen motivation heller, och oron att klanta till mig igen är stor, eftersom suget e så enormt just nu.

Men trots detta ska jag iallafall försöka kämpa emot, ska försöka att sätta mig ner snart och gå igenom det som behövs pluggas på, hoppas energin då kommer tillbaka och att jag fastnar och kommer in i plugget så att det blir lite gjort idag, på de så kanske humöret går upp lite. . . Hoppas , hoppas hoppas, det e det ända jag kan göra, för när jag är så här nere så har jag väldigt svårt att kontrollera mig själv och mitt handlande, men om jag börjar från rätt ände så kanske de slutgiltiga blir annorlunda en om jag bara går och lägger mig , , ,

Uppdaterar lite senare hur allt detta har gått.

Ha en bra dag allesammans

Kram

Emelie L

Frustrerad !

Jag e så frustrerad över hur dagen har vart, det har inte alls varit en bra dag och humöret nu e inte alls bra, så det kommer bli tufft att komma upp imorn och gå iväg imorn för känner jag mig rätt så kommer det dåliga humöret hålla i sig till imorn. . .

Varför väljer man vissa saker framför andra, varför blir man så slö imellan åt, just då man egentligen ska satsa hundra varje dag som jag i nuläge borde göra.

I dont like it !

Jag vill bara skrika ut min aggrition !

I denna stund vill jag bara ta till med alkoholen igen, det e sådana läge som den värmer så skönt, man blir så avslappnad, tillfredställd, lugn och harmonisk, alla känslor bara släpps lös.

Så hade jag inte tagit min antabus idag då hade det inte varit någon snack om saken då hade jag varit där igen. .

Jag vill bara gråta men det kommer inga tårar, bli så ledsen att det faktiskt inte heller i över på den biten, suget finns fortfarande kvar, just de dessa lägen. . . Jag kommer nog förbli nykterrist :( !

Emelie L



Ny vecka, och så va man själv igen !

Helgen har varit som en dröm, den har verkligen inte varit som alla andra helger, i fredags va det fult hus, i lördags va pappa här och vi såg film och käkade annso va med, med ett tag, och i söndags, ja då blev det en ganska lugn dag med mkt vila i sängen tillsammans med annso det va väl bara de som va annorlunda just i söndags. . . Annars va den som vanligt, lugnt och skönt, och sen en sväng förbi jenny med lite serier och massa prat om allt eller inget.

Och nu idag, ja dagen den började allt bra, med kaffe och cigg, nyhter och frukost, en sväng till syd för att ta antabus, hem, diska, se våra bästa år sen blev det lite vila för min del, en väldigt lång vila så att säga, det va tänkt att köra i gång med allt plugg när annso gick då va den 15.00 men la mig en ytterst liten stund men somnade ju givetvis på det och vaknade för knappt en timme sen så att säga så va klockan då 18.40 :(

Så jävla surt, det få fan blev hårdare tag imorn, ska då inte lägga mig i sängen först efter klockan 6. . .
Nu får det bli lite ändring måste komma tillbaka till de bra stadiet som jag va för knappt två veckor sedan, men sen dess har det spårat ut lite , det har blivit mer trötta dagar, slöa dagar, med lite ork och motivation. . . usch fy och blä, att det ska vara så svårt att hålla ett mönster alltså . . .

Och nu ja, jag ska städa upp lite sen lunchen annsp gjorde, det blev tacos idag :) och sen får jag se om jag sätter mig lite med skolböckerna eller om jag ser lite serier, det vore nog bättre denna kväll att strunta i dem förbaskade serierna´!

Hoppas ni alla andra har haft en givande dag iallafall ?

Kram

Emelie L

Annso på besök, så jövla kul :D

Hej på er allesammans, igår va det fullt hus här, både jenny, annso och mats var på besök här igår, vi snackade shit såg idol, sen gick jag och la mig, och idag så vaknade vi alla sent för att vi blev störda hela natten av musik och lev väningen över, så det blev inte så mkt sömn 2 timmar under natten sen väcktes jag av ett jävla liv där uppeifrån så jag blev hysterisk, skrek och bankade ett antal ggr i vägen men det gav ingen efekt :(, så jag fick drass med livet fram til halv sex sen somnade jag och annso som stockar efter det och sen sov vi typ bort halva dan, runt halv 12 vaknade vi nog till liv, det blev en stressig "morgon" /eftermiddag, jag diskade och städade upp lite det såg förjävligt ut, sen tog annso en dusch och jag fixade mig snabbt, sen prang vi ner på stan och stressade runt där nere ett tag, sen hem, sen kom pappa, vi åt pizza och såg på film annso gick sen nån gång under filmens gång, hon skulle iväg och träffa nån kompis . . .

Och nu sitter jag här själv, ska jag vara ärlig så känns det rätt skönt att få en stund för sig själv, städa upp lite fixa lite med sitt, få lite ordning i tankarna osv osv. imorn blir det nog en lugn dag det skulle bli regn men jag hoppas inte på det hoppas det kommer vara lika fint väder som idag, så att man kan ta en skön höst promenad under dagen, ska nog med gå upp tidigt och dona lite med studier och planering osv.

Nu ska jag väl titta runt en snabbid på nätet sen blir det en sista cigg och sooooova.

Ha en fortsatt bra helg och kväll :) !

Kram

Emelie L

En så länge håller det i sig :)

Hej på er allesammans, i dag i man uppåt, glad och allert, hittils av dagen så har det flytit på bra, jag kom upp tidigt, jag duschade, gjorde i ordning mig, tog en kopp kaffe och cigg, det blev dock ingen frukost, en banan om det räknas :P,

Sen iväg till nuevo, det flöt på bra, jag skrev klar dem sista repitions övningarna, fick lite hjälp en en sak utav det jag inte förstod så bra, så nu kan jag det, och det va hur man räknar ut arean på en cirkel dem hade jue skrivit så konstigt i boken så att man inte riktigt förstod slutsamman av det hela men nu fick jag det förklarat iallafall, sen gjorde jag klart sista delen av egenlska testet jag hade utelämnat en sak som jag inte såg och efter det visades de att jag låg på nivå 2 och fick nu bok och allt, så nu ska jag köra igång med det, kap 4 börjar jag med eftersom jag vid två tillfällen redan har gjort dem första kapitlena och dem känns det som jag kan utantill så det va okey för han att jag började från kap fyra, ska väl nu bara repitera lite dem första kapitlena så att det sitter lite ytterligare övningar osv.

Så efter att jag gjort kap 4-6 så blir det ett prov av att göra :). . .

Ja och nu e man hemma igen och engerin hänger med hem :), ska ta mig lite gröt nu och sen köra igång lite med plugg fram till halv två, ska till doktorn 2 så ja.

Återkommer senare under dagen med en ytterligare uppdatering :)

Ha det gött så länge !

Kram

Emelie L

Något som kanske håller i sig ett tag framöver?

Vilken dag alltså, jag har dels gjort nåt hela tiden, jag har varit sysselsatt med viktiga saker, (för mig ialalfall ), vilket e plugg, plugg och plugg hela dagarna lång :P, hehe ne nu ska jag inte överdriva lite fridtid måste man ju unna sig, men blev lite sur att jag va tvungen att ställa in filmkvällen med pappa hade verkligen sett fram emot det, men vi ska ta det imorn istället :). . .

Ja men dagen den har flytit på bra, denna dag har jag väntat på att den ska komma och bli av, hoppas humöret och energi hänger på nu ett tag framöver, hoppas denna dag bara va en början på fortsatta bra dagar ett tag fram över, det tar tid och jag måste ha tålamod, och jag tycker faktiskt jag har haft någorlunda bra tålamod och försökt och försökt och försökt med både de ena och de andra, jag har liksom aldrig gett upp hoppet om själva högskoleprovet och det här med nuevo, det känns så extrem bra alltsammans, jag har verkligen nu hittat min väg till ett glädjerikare liv. . . förhoppningsvis.

Nu under kvällen, så har jag gått igenom lite repitionspapper, hann bara med om kap procent, sen började oskyldigt dömd :) Jätte , jätte bra program :)

Efter det satte jag mig ner och planerade upp lite vad jag ska ta med mig till nuevo, och jag ska nog ta med mig matteboken och skriva klart de sista rep-bladen för kap statestik, sen göra en liten lista på det jag kan mindre bra och ta hjälp med det sen om det fortfarande finns tid över efter detta tar jag nog och går igenom det sidor jag hoppat över lite här och var det e inte så många så det borde jag nog kunna hinna med men som sagt det visar sig och se imorn.

Och nu sitter jag här och ska nog ta och gå och lägga mig strax så att jag kommer upp imorn. . .

God natt på er allesammans :) & Sov Så Gott !

Kram

Emelie L




Och kvällen den blev som planerad :)

Nästan iallafall, det tog lite längre tid med det första jag hade på listan vilket jag inte tänkte på när jag skrev listan. Det jag nu har gjort sen jag va och handlade e följande:

skrivit repititions blad för sista kapitlet statestik :).

Sen har jag inte hunnit mer , och jag e inte helt kvar, jag spar sista sidan till imorn, hjärnan har inte konsentrationen där formulera om den info jag har till egna ord och förklaringar, en liten kotare och en lite mer helhetsfyllda rader en dem i boken.

Så det fortsätter jag med imorn det blir lite mer som jag ska spara till i morn, har nån sida per kapitel kvar som jag ska gå igenom lite och skriva ett repititionsblad till om jag nu inte gjort det e lite osäker.

Sen är det lite mera bara lite små block här och där men det tar sin lilla stund iallafall. så jag gör det viktigaste idag så som kolla igenom grundligt exakt vad det jag inte kan osv och antackna det så att jag kan visa det för läraren.

Lite så i engelskan med.

Så det har jag kvar att göra ikväll. . . Känns lite stressande just nu nr kvällen bara försvunnit, men så är det jue alltid då man behöver mest tid och så gärna vill att tiden bara ska stanna eller gå väldigt sakta fram , ne då då jävlar ska tiden bara försvinna. hehe. iallafall så e det så det känns.

Man behöver alltid mer tid en man räknat med och ibland är det tvärtom, ibland räkna man med att nåt kommer ta längre en vad det gör.

Ja detta inlgg blev nog lite luddigt hoppas ni förstår lite utav det jag snackar om hehe :P.

Ha en bra kväll, ja det kommer nog säkerligen en ytterligare uppdatering av kvällen, Så hål utkik :P ;).

Kram

Emelie L


Så kom den dagen jag väntat på och längtat efter :) !

Hej allesammans, ja nu kom den dagen, äntligen, den dagen då det blev lite gjort, har nu jobbat igenom dem sista sidorna i boken, e nu klar med boken de ända jag hoppat över är första kapitlet men ska gå igen de  sen när jag skrivit högskoleprovet.

Så de har jag nu pyssat med i 3 timmar plus ätit lite mat, det känns otroligt skönt att engerin kom tillbaka, det verkar var så att jag blir inte redo och alert först mitten av  veckan hoppas det ändrar sig, för två dagars hinner man med väldigt mkt på om man nu pluggar dem , så behöver verkligen dessa dagar med om det ska bli någe bra slutresultat på högskoleprovet.

Men jag tror att det e de här med nuevo, att jag har väl dels inte kunnat slita mig från tankar på det, utan tänkt, planerat försökt förbereda mig mentalt osv osv, det tar iallafall kål på mig, med allt dess tänkande, oro inför det, man vet liksom inte hur det är där, vilka som jobbar där, vad för typer man kommer ha runt om sig, vart man ska börja och sträva efter osv osv. så allt detta omedvetna tar sin plats innanför kropp och själ, i mitt fall så tog det stor plats så allt annat fick utebli, vilket e nåt jag verkligen måste jobba på, jag måste ju kunna hantera olika känslor, intryck, stänga av och på ibland osv osv.

Men idag har det gått bra, jag har inte oroat mig så himla mkt, lite nu hur allt ska läggas upp och vad jag kan och inte kan , osv osv men det e något jag ska ta itu med ikväll så film kväll hemma hos pappa få jag nog hoppa över. Känner att jag måste planera upp lite inför morgondagen så att det bara sen är att dela planeringen med läraren och se vad han tycker och sen köra på.

Så hittils så har jag gjort detta:

*Gick tyvärr upp mkt senare en tänkt (försov mig)

*Såg våra bästa år, rökte och drack kaffe.

*Pluggade matte

*Ätit mat (makaroner och köttbullar).

*Gjort en matlista

Kvar att göra:

*Handla.

*Skriva repititionsblad för sista kapitlet.

*Göra en grundlig lista på det jag kan och inte.

*Äta (Fiskpinnar, kall sås, och potatis).

*Gå igen alla repititionsblad för matteboken alla kapitlen och göra en planering för repititioner.

*Gå igen svenska och engelska material och göra en planering för repitition + en liten utvärdering i Engelskan vilket jag kan och inte kan som jag sedan ska ta med mig i morgon till nuevo som underlag för hur vi ska gå tillväfa med studierna osv.

*Se Oskyldigt dömd.

*Blogga igen :D

*Sova.

Så jag har lite kvar att göra idag som ni ser.

Ha en fortsatt bra dag och kväll allesammans

Kram

Emelie L

Kvällen blev mysig trots allt :)

God kväll på er allesammans, kvällen slutade supermysigt, jenny kom förbi vi såg på uggly betty mallde på mellan varven om allt möjligt :) sen va det dags för despret :) kul nu med alla serier som startar, kvällarna blir så mkt mysigare, serier film lite gott då och då om inte annat en kvällsmacka och tea som jag nu under flera dagar försökt fixa iordning till mig men det har dock inte blivit så och imorn då ska jag till pappa så då lär det heller inte ske, men på torsdag får jag se till att en macka och tea står på bordet till nån serie ev lyxfällan dåra .

Efter despret som då krockar med andra avenyn så blev det att se det på hemsidan vilket inte va en hit eftersom det hackar och man måste göra avbrott men mot slutet flöt de på som tur va.

Och nu har jenny kilat hem :( och jag ska väl kolla runt en snabbis på facebook bloggar m,m sen blir det att sooooooooova av

Hoppas ni allesammans har haft en bra kväll.

Kram

Emelie L


Det går bara inte :(

hej, ja, det känns omöjligt att plugga har försökt och försökt , viljan finns men inte orken eller snarare konsentrationen, inget jag läser går in, eller så fattar jag inte och det känns besvärligt att lösa uppgifterna när man inte e ett dug intresserad, men vilja finns ju så det kanske går lättare imorn när jag landat lite de här med tuna, det har varit en lång dag som sagt, gått upp tidigt vilket jag inte e fullt van vid, och sen blev det inget att äta först tre på eftermiddagen, sen på nuevo har det planerats och pratas vid, gjort ett engelska test sen iväg till tuna och prata lite mer, skrivit lite avskrivnings papper osv osv.

Så jag har gjort väldigt mkt mer denna dag en vad jag e van vid och det sätter sina spår och sen medicin på det hela som tröttar ut en mer en vanligt. . . Så har jag ändå lite förståelse att det inte hargått och pluggat idag.

Men imorn känns det som om det kommer gå eftersom viljan finns nu fattas bara lite ro i kroppen och sömn sen så ska det nog gå bra imorn :)

Så härnäst de närmaste timmarna framåt innan läggningsdags så ska jag först och främst få i mig lite mat, duscha, ev kanske handla lite gott till kvällen, e sugen på nåt sött :D se lite på nyheter, ja sen efter det fram till kl 21 så vet jag inte om det finns någe direkt att se på , på tv men efter 21 så e det ju Despret :D yaaaaaaaay som jag och jenny ska se på ihop efter det blir det att se dagens avsnitt av andra avenyn på datorn och sen blir det läggdags och en ny vacker dag väntar en :)

Ha de gött ikväll kanske återkommer med en uppdatering innan jag går och lägger mig .

Kram

Emelie L


Det började bra iallafall :) !

Hej på er allesammans, hittils så har dagen varit bra, jag kom upp redan klockan 7 helt otroligt, men jag va trött hela morgonen fram tills jag gick ut då piggnade jag till en aning.

Väl framme vid nuevo fick jag ett varmt välkommande, alla va trevliga, glada och pigga det gjordes en planering sen gjorde jag ett engelska test vilket jag inte va beredd på det kändes bra när jag gjorde det så hoppas slutresultatet blev bra :) det får jag veta på torsdag.

Efter jag gjort testet traskade jag vidare till tuna för att fylla i lite avskrivningspapper osv :( känns tråkigt att bli officiellt avskriven men fortsatt kontakt kommer det bli hon ville bli uppdaterad om hur det går med allt osv osv. Och jag har absolut ingen besvär med det tvärtom, det känns skönt att kunna ringa ditt och diskutera uppdatera osv osv :) kul att dem med vill veta och att dem bryr sig, tyder bara på ett väldigt bra arbete ur min syn på de hela. . .

Väl hemma så ska jag köra igång med att plugga matte, ska först ta mig nåt att äta , det blev jue ingen frukost och e heller inte så hungrig just nu men ska iallafall tvinga i mig lite gröt :). . .

Uppdatering av dagen kommer lite senare !

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Kvällen som gått !

Hej på er allesammans, sen sist så har kvällen rullat på rätt bra, jag har duschat, tagit på mig en mysdrökt som jag fick låna av jenny, Jätte skön och härlig var den ;) :D, så den hoppas jag får låna ett tag ;)?

Efter duschen så åt jag lite mat, spagetti och köttfärssås, åt inte så himla mkt, men lite fick jag i mig iallafal, sen va det tänkt att få i mig en macka på kvällen under kvällen men så blev det inte, det får bli äta äta upp sig lite under morgondagen, usch vill inte tänka på den, vil bara få den undanstökad, det e så jobbigt att disokutera sin sitution til höger och vänster, planera och planera och prata och prata, hoppas det går undan, sen bar det vidare framåt, med plugg, samtal och medicin försöka med få igång aptiten så att mina matintag bli bättre och på lite mer regelbundna tider lika så med sovandet. Det ska bli spännande nu framöver efter allt planerande. . .

Det känns skönt att få köra igång hoppas modet bara håller i sig. . .

Efetr jag har ätit och så, så blev det en slapp kväll framför tv:en, såg lite på nyheter, två och en halv män, svergies fulaste hem, hollywood fruar sista delen va idag, undra va man nu kommer kunna roa sig med framför tv på måndagar :)

Och nu blir det strax sängen, fast jag sovit nästan hela dagen så e jag rätt trött nu efter kvällen.

Usch vill inte tänka på morgondagen, jag ska upp tidigt iväg till nuevo, prata och planera det e inte min grej att göra det direkt så där på morgonen, hoppas det går bra.

Om jag känner mig rätt så kommer jag vara helt matt efter mötet därför så det kommer nog bli en seg dag men sa försöka att inte sega allt för mkt, måste verkligen komma igång med repitionerna osv osv. Så det blir nog att kämpa på hårt imorn med att komma igång med det.

Usch va jag låter tråkig och klagande på allt, ibland blir jag e sån person med :( jag hatar verkligen när sådana tider faller in för mig, för jag är egentligen inte den typen, men jag har nog allt blivit en sån i mellan åt iallafal.

Jag avslutar nog detta inlägg för idag, innan det blir för gnälligt över allt.

Ha en bra natt allesamman.

Kram 

Emelie L 


På väg ner i onda spriralen ?

Ja, kanske om jag fortsätter så här, med att sova hela dagar, gick iof upp tidigt, runt 9, såg på nyheter drack kaffe och cigg somvanligt, ringde psykologen och bad om ursäkt för mitt barnsliga beteende i fredags med att bli sur osv, hon tyckte det inte alls behövdes att be om ursäkt för, utan mer att hon förstod, och att jag mer en gärna med får visa denna sida av mig. . .

Sen bar det iväg och ta antabus, hem, se lite på efter tio, våra bästa år, sen va jag så  trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna, förstår inte för jag har ändå sovit en hel natt, 9 timmar ungefär, så jag borde har varit pigg som en mört plus att jag tagit super lugnt hela helgen med vila, film och mys och sömn, så jag förstår inte alls, det verkade heller inte ha varit någon förskyldning på gång kände mig lite bättre imorse förurom att huvudvärken satt kvar. skönt det iallafall har inte tig just nu att bli frskyld och matt så att jag inte orkar plugga , tänka osv.

Men det verkar jag ju ändå inte göra så det spelar väl ingen roll :P, fast att jag sovit hela dagen så känns det bra , som om jag behövde det men vet inte varför ? Hoppas det imorn blir en bättre dag utan sömn hela dagen, måste verkligen sätta igång att plugga på nu, det går liksom inte att hålla på så här, visst sen ska man väl imellanåt lyssna på sin kropp, om man verkligen inte kan hålla ögonen öppna som idag så behöver väl kroppen få sin vila, inte vet jag ?

Men känner lugn inom mig just nu, jag har fått vilat ut idag, inte så mkt huvudvärk kvar heller, det känns som jag med samlat på mig lite extra energi hoppas nattens sömn samlar på ännu mer energi till imorn, det kommer bli en lång och rätt så tufft känslomässigt, ska nu imorn iväg och samtala om en planering för mitt plugg framöver nu under hösten, det känns skönt att det sätts igång men med lite skrämande, det e en sak att planera upp och se fram emot en sak men sen när det väl körs igång så är det en annan sak då är det inte längre tankar, då måste jag vara närvarande och ta mig igenom denna tid, kämpa, sköta tider, inte dra ner sig i sin onda spiral neråt med att ge upp, sova dag ut och dag in, inte äta mat. . .

Sen har jag plugg att ta itu med när jag kommer hem. . . 

Ja som sagt för mg kommer det bli en rätt så tuff dag.

Nu ska jag tvinga i mig lite mat har inte ätit nu på hela dagen och känner nu heller inge direkt sug efter att äta, men måste.

Ha en bra kväll allesammans, jag uppdaterar om kvällen lite senare ikväll :)

Kram 

Emelie L 


förskyldning på gång ?

Hej på er , ja sen sista inlägget jag skrev så har jag sovit, direkt efter jag skrivit klart och kollat lite andra bloggar gick jag och la mig direkt och somnade på stört, och det va så trögt att sen komma upp igen, skulle säkert ännu sovit om jag ine gått upp jag förstår inte, undrar om det e förskyldning på gång, för nu under kväll när jag varit oss jenny så kände jag mig bara tröttare och tröttare efter varje minut och tyngre och tyngre i huvudet, så jag gick hem lite tidigare från henne :(, e så trött känns som jag skulle kunna somna vilken sekund som helst men tänkte att försöka hålla mig vaken en stund till se början åtminstonde på komisaren och havet. för om jag känner mig rätt så kommer jag vakna i natt nån gång om jag lägger mig så här tidigt onödigt att ta den risken, för imorn ska jag plugga på lite, även försöka att inte lägga mig nåt under dagen, det måste bli ett slut på det.

Men det e svårt , för jag blir väldigt seg och trött av medicinen, det e som om jag skulle kunna somna stående om jag inte går och lägger mig en stund den tiden på dygnet jag brukar kunna bli trött.

Ja annars så har kvällen varit mysig med jenny :).

Jag har nog inte så mkt mer att säga faktiskt, e såååååå trött :(

Kram 

Emelie L 

Hemma igen då :/

Hej, då va man hemma igen då och livet fortsätter på somvanligt och det va med tänkt att plugga lite nu när jag väl kom hem, men nu känner jag att jag e så tung i huvudet, trött och seg så det blir en soft dag idag med, ska strax lägga mig ner och vila mig, det e ju söndag och denna dag e ju till för att vila på :P hehe. Men imorn blir det nya tag igen och nu ska jag försöka göra på lite bättre en förra veckan Känner att jag har ite ny energi nu när jag kommit iväg hemmifrån, slappat hela helgen bar myst sett på film och tv och ätit gott, helgen har varit så himla skön, dock har jag inte sluppit fram alla tankar hela helgen, men jag har för det mesta slappnat av och varit lite i en annan värld.

Mer en så skriver jag inte nu återkommer nog ikväll. Ska vila nu.

Ha en skön och lugn söndag allesammans :) !

kram

Emelie L


Vilken morgon :)

Vilken morgon, jätte mysig har den varit, vaknat upp med en person man tycker om, sätta på tv och se nyhetsmorgon, göra frukost ihop, eller a peter gjorde mig en macka, LYX :) ;). . . och nu ligger jag här och skriver några rader, peter läser tidning som nyss dimpte ner i brevlådan, nyss hällde han upp en kopp kaffe till så snart ska jag ta mig en cigg, tvätta av mig lite byta kläder, sen blir det nog mys framför någon film, vädret e ju inte direkt någe man vill gå ut i, mulet och grått och rätt så kallt.

det va min härliga morgon, hur var eran morgon ?.

Återkommer senare och uppdaterar dagen.

Kram på er alla.

Emelie L


Framme i sthlm nu :D

hej på er allesammans.

Ja jag skulle ju ringa till psykologen och be om ursäkt, men hon hade då gått för dagen hon jobbar tydligen bara halvtid nu :(, så nu fick jag inte de sagt så här innan helgen men ska ringa på morgonen på måndag och göra det eller göra det personligen om jag ser henne när jag tar antabusen på morgonen.

Göra det ska jag iallafall göra på nåt vis innan nästa fredag för jag fick lite dåligt samvete. . .
Men det kändes ändå lite skönt att visa den sidan att jag verkligen tar åt mig, blir sur eller ledsen osv för dem känslor brukar jag sällan visa för dem eller någon annan för den delen, så lite skönt inombord känns det med att dessa känslor kommer fram för jag brukar vara så kall annars eller har varit det under lång tid och ja nästan som jag inte bryr mig eller så.

Efter förmiddagens sysslor blev jag helt slut av alla känslor, spring hit och ditt, telsamtal , möte , provtagning, medicin tagning så jag gick och la mig, och sen fick jag besök av mamma, tessan och nån kille /kompis från värmland och sen bar det av till sthlm, pappa skjusade mig hit, det va heller ingen krångel med biläg hit gick jätte smidigt och inga felkörningar heller, han skjusade mig nu till älvsjö sen tog jag pendeln till stackholm central sen tunnelbannan till fridhemsplan och nu sitter jag här med peter han äter lite tacos, jag ska väl ta en cigg nu sen blir det IDOL :D. . .

Ha en bra kväl allesammans :)

Kram

Emelie L


Vilken dag det hittils har varit.

Idag har morgonen och förmiddagen bara försvunnit och humöret har varit från topp till tå.

Dagen började med att jag första gången på länge gick upp med tuppen :P, redan klockan sju va jag uppe på benen och bryggde kaffe, sen blev det en varm och härlig dusch, gjorde iordning mig lite snabbt, tog på mig lite andra kläder en bara "mysdräkt, idag blev det jeans och ett svart linné utan axelban och med nitar på :) sen fönade jag håret, det blev utan smink idag med, fan kommer inte ihåg sist jag sminkade mig, det va väl nån gång under sommaren kanske, längesen va det iallafall.

Efter allt fixande tog jag mig en kopp kaffe och cigg, sen blev det nyheter och frukost och en cigg efter det.

Sen iväg och träffa psykologen det va väldigt längesen nu närmar fyra veckor sen vi sågs, men det kändes lugnt och pratet flöt på, huvudämnet idag va de nya projektet nuevo och lite om min studieplan jag själv byggt upp och som jag tänkte lägga fram som förslag till nuevo men psykologen och jag va väl inte riktigt överns om den och det hela slutade med att jag gick därifrån med sura miner.

Men efter en tid då jag landat och tänkt på vad hon sagt så tog jag åt mig utav det på ett posetivt sätt och började genast tänka i lite andra banor, dem realistiska som hon säkert ville komma med allt hon sagt. Så jag ska faktiskt ringa och be om ursäkt lite över mina sura miner och tacka för att hon faktiskt fick tillbaka mig till vrkligeheten.

Jag har jue en del brister med att baka tillbaka och det vet hon och hon märker direkt när jag börjar sväva iväg bland molen så att säga.'

Efter mötet dör och antabus tagning så gick jag till lassarettet för provtagning, första gången men det gick bra, lite obehagligt de där med blodprov , det kommer jag nog alltid att tycka.

Sen nu har jag äntligen kommit hem och de första jag då gjorde va att ringa tuna och prata med henne om mina tankar kring studierna och ja bolla lite tankar med henne och sen prata ut om mötet med psykologen. . .

Och nu ska jag ta en cigg, ringa psykologen och be om ursäkt sen blir det till att äta och plugga.

Kvällen och helgen:

*Ikväll- Åka till peter, det blir idol och soffmys som han kallar det :)

*Lördag- Upp tidigt plugga och skriva repitionsblad, sen vet vi inte riktigt va vi ska göra, ska iallafall föreslå en promenad runt om i frindhemsplan sen ta det lugnt med film och mys och god mat ;) :D.

*Söndag- åka hem tidigt redan 08.50 går bussen, väl hemma ska jag göra lite planering om kommande vecka och plugg med repitionerna.

Så vad dagen och så ser helgen ut, får väl se om det blir någe bloggande i helgen tar nog med mig datorn iallafall.

Ha en trevlig helg allesammans.

Kram

Emelie L

Rörig dag och många tankar

Hej på er alla.

Denna dag har varit lite rörig med många tankar. Den har varit lite utav stressig med eftersom jag "tog sovmorgon". När jag väl vaknade fick jag en chock jag stressad upp, satte på kaffe och tog en cigg sen satte jag mig direkt vid dator, letade upp lite info om linjen jag vill gå och kollade över behörig heter för den linjen, hittade med lite smått och gått i letandet :) som jag även med kanske ska sätta in i min planering.

Efter det skrev jag upp det som behövdes  vilket e :

*Grundläggande engelska

*Engelska A ev B men det kunde man prata över lite i ansökan osv, det va tydligen inte ett måste ev.

*Mattematik upp till C och för mig blird et då att plugga matte B och c.

Allt detta har jag planerat upp att hinna få behörighet till våren. . .

Efter det så ringde jag upp helen på tuna och vi har en tid nästa vecka på tisdag, då ska vi prata om en relevant planering, ska med ringa henne imorn och prata om den planering jag gjort upp och vad hon tycker om den och tidsplanen.

Så from med 12 okt kommer allt sättas igång :) känns otroligt skönt, att det börjar gå framåt, att det börjar hända nåt liksom :).

Dels har jag nu med veckorna hitta en massa projekt som jag kan genomföra om helgerna fram över :).

Nu börjar det hända saker, jag e sysselsatt en tid fram över, jag har mål, motivationen ja den kommer och går lite som den vill, men försöker iallafal hitta ett sätt att hanter allt lite och få koll över mig själv osv osv.

Jag har full koll på de sociala, jag vet nu äntligen vilka mina riktiga vänner är och resan med dem har bara börjat och det ska bli otroligt att följa utveckling mina vänskaper. jag har äntligen en familj att vända mig till, dem lyssnar, finns där för en, ställer upp i olika sammanhang, jag har mer äldre befolkning runt om mig att dra nytta av, lyssna på dem följa deras råd av egen erfarenhet m.m.

Jag känner inte mig ensam längre, jag har både vänner, familj och andra, så som tuna, sjuksköterska, psykolog och doktorer som finns här för mig, runtom mig som jag litar och förlitar mig på, det finns längre inga frågetecken runt någon :)

Nu börjar idol men jag känner att jag nog har lite mer att tilläga om dagen och annat så jag återkommer snart igen hehe ;)

Vill börja med att säga fiiii faaaaaaaaaan TOVE i idol äger, Jag hoppas hon tar hem hela skiten, hon är så JÄVLA bra :), hon kommer garanterat gå vidare annars e det nåt som e galet ute bland svergies befolkning, sen den andre som kommer gå vidare det e svårare att säga, den sämta idag men fortfarande min favorit e jue camilla jag förstår inte vad hon tänkte denna gång, men jag hoppas innerligt att hon iallafall får gå vidare, få en chans till att styra upp de hela. Men så va de en av mina icke favoriter som va jävligt bra, där blev jag försvånad och som jag ändå tror kommer vara bland dem två som går vidare. . .

Om jag återgår till dagen nu då, som sagt det har varit mkt att fundera kring från den sekunden jag vaknade fram tills middagen stod på bordet. . .

Och nu har jag ont i huvudet och kan inte riktigt slappna av hoppas jag iallafall kan slappna av senare så att jag får mkt sömn för imorn har jag speckat schema och tidigt måste jag gå upp.

Nu ska jag fortsätta att se på tv.

Kram

Emelie L


Kram

Emelie L



Jag vill bara skriiiiiiiiika

Hej, jag vaknade upp nyss, och den första tanken, jag vill bara skriiiiiiiiiika.

Jag sovit öer tills nu, hela morgonen är förstörd och allt jag skulle ha hunnit med tills nu har gått i spillror, nu blir det att snabbt sätta sig ner och göra en så kallad "planering" en ny sådan, och det för gå lite undan jag kollar upp det viktigaste , de som har med att göra va som krävs för behörigheter för att komma in på högskole provet, sen så fick jag med ett mobil svar att jag kan få börja med mina studier redan till nästa vecka, men ska nog tacka nej till det och skjuta upp det till efter helgen då jag skrivit högskoleprovet, för just nu så e jag snart klar med matte boken och då gäller det bara att repitera allt både i matte, engelska svenksa och svenska ord förståelser. och göra det någonstans en hemma det ver jag att jag inte klarar av och sätta mig och hålla på med nya saker samtidigt som att repitera det blir för mkt.

Därför har jag nu som plan att repitera hemma så mkt som möjligt, skriva högskoleprovet och sen efter det börja med nya saker så som att plugga matte b och c ev mer en så plus grundläggande engelska och förhoppningsvis engenlska A.

Så i dag vet jag nu inte om det kommer hinnas med att plugga men ska försöka köra på nu så jag blir klar med allt de här med nueva.

Planering för dagen:

Kolla upp vilka behörigheter som krävs för Ekonomilinjen

kolla lite snabbt igenom nuevos hemsida

Ringa till Tuna med men ide

sen måste jag nog äta en snabbis

Och förhoppningsvis finns det ork till att plugga klart dem sista sidorna i matteboken.

Återkommer senare om allt detta har gått. Håll tummarna :P ;).

Ha de bäst alla läsre

Kram

Emelie L