¨

Lite av en upp och ner dag. . .

Har det varit, kom inte upp som jag skulle imorse och det resulterade strul hela dagen, kändes det som iallafall. . .
Det märktes mest på humöret. Jag hade ingen lust att plugga någon matte imorse så jag gick till nuevo och sat där några timmar, Vi hade det riktigt trevligt, kul och mysigt där, sen va jag bara tvungen att gå på matte lektionen på fristan, så det gjorde jag, jag va med på genomgången, sen gick jag ner på stan och kollade in lite kläder som jag ev ska köpa nästa vecka, få se hur ekonomin ser ut då.

Efetr en stund på stan fick jag sällskap jenny ringde mig och va med nere på stan så vi gick och trosade runt sen mötte vi min syster sabine, och hon gick med oss och sen kom en kompis till henne och mig som också följde med en sväng runt, så hela eftermiddagen har jag spenderat på stan, det har varit väldigt härligt. . . Det e skönt att ta dessa stopp i livet ibland , på stan och strosa runt i det fira, så känns det ungefär. . .

Och nu ikväll ska det lagas mat och diskas, sen slappa till det framför tv.en

Ha en bra kväll allesammans. . .

Emelie L


V-rummet halvt klart. . .

Tapetserat och uppsättning av den så kallade säng himmel har skett i helgen. . .

För att ha tapetserat helt själv så är jag riktigt nöjd, faktiskt, sängehimmeln blev inte alls som jag hoppades på, men räddade det en anning med plan b hehe, som jag kom på då huvudvärken över att det inte blev som jag ville med första försöket, men är nöjd med plan be, men jag tror om det finns kvar så ska jag köpa två av dem vita och två av de orangea men det blir en senare fråga, ska försätta med hallen nästa fredag, då ska den äntligen få bli klar eller nästan, det som kommer fattas är en ko matta och en vit byrå. Ko mattan är dyr så jag ska sattsa på dem andra stora och dyra sakerna, sen tar jag finässerna med tiden. . .

Efter att byrån till hallen e inköpt så ska jag ta mig friheten att shoppa kläder hehe :) man måste variera sina inköp, så hela jag blir nöjd. . .

Annars så ja måeendet e väl inte helt på sin plats, men försöker så gott som att inte ge upp hoppet om mig själv, det som just nu är viktigt e att jag inte lägger mig ner och skiter i allt, och jag har lyckas rätt så bra med det, jag är nog snart tillbaka. . .

Om jag nu klarar mitt körkort då kommer allt att glida på mkt mkt bättre, jag har stannat helt vid den tanken, att jag vill verkligen klara detta, då kommer en stor bit av mig bli hel, det andra vet jag att jag klarar. . .

Ja det finns inte så mkt mer att säga. . .

Bild på ja ni vet. . .


Emelie L

Helg. . .

Som alltid är det lite tråkigt med helg, speciellt när man är själv, men denna helg har varit väldigt uppskattad av lilla mig, jag har nu äntligen blivit klar med tapetseringen i v-rummet, ska imorn sätta upp säng himmeln. Längtar så. . . Det kommer bli tok mysigt att sova när den kommer upp. . .

Har idag tagit tag i städningen, har städat hela lägenheten, och diskat. känns skönt de med, och nu börjar jag bli lite smått seg och trött, och hungrig.

Ska kolla om det går nån kul film på tv, och även då äta lite matto till de. . .

Ja som sagt ska bara ta det lugnt resten av dagen, ev plugga lite om jag hittar någon ro till att göra det.

Slutet på denna vecka har jag mått lite bättre, har haft lite mer energi till att plugga, dock ingen terori eftersom nuevos datorer ännu inte fungerar. Hoppas dem gör det nästa veckan, om inte så har jag böcker jag kan läsa i.

Bättre en ingenting . . .

Ja ne det va allt så länge.

Emelie L

Börjar tappa fokus. . .

Just nu är jag halv vägs ner i min mörka tunnel, jag har svårt att sova, jag äter dåligt, jag känner ingen ork, ro och lugn i kroppen. . .

Det e många tankar som går.

Jag ska försöka vända detta ikväll, försöka fylla på med posetiv energi, försöka och försöka slå bort alla tankar, försöka hitta enrgi och fokus på mig själv. . .

Och imorn ska jag försöka och försöka göra mitt bästa, ska gå upp i tid, jag SKA gå till framsteget och försöka prestera bara om det är ett tal som jag gör så e jag nöjd, ska även gå till nuevo sen och plugga teori, oc samma där bara jag utför en punkt av alla som jag ska träna på så e jag nöjd, och en punkt det innehåller då 20 frågor.

Och frukost lunch och middag ska jag få i mig och samma där även om det bara är en till två duggor så ska jag vara nöjd, jag måste börja om och det känns för jävligt jag som hade kommit så himla långt med mig själv.

Men det e nu bara att sätta fart jag vet ju sen tidigare att dessa små steg leder till framgång, jag måste börja nån stans i från, och det är här och nu och klättra mig uppåt.

Inga mer men utan nu ska det köras på igen. . .

Emelie L

Lite om denna veckan hittils.

Det har varit en väldigt jobbig vecka, om vad tänker jag inte gå in på med respekt mot den det handlar om. . .

Allt som har hänt har drabbat mig med, psykiskt, känner mig dum och taskig, men hoppas att det dra mer nytta en ont efter min drastiska handling, tålamodet om en vis sak tog slut, jag är fortfarande inte så stark, att ta vid mig vissa saker. . . Det drabbar mig hårdare en väntat.

Och nu står jag här, halva vägen tillbaka ner till det mörka hållet, så känns det, men handling som jag gjorde i måndags har iallafall gjort så att börjat fått lite andrum och jag börjar känna mig lite bättre till mods av att inte ha det tugna ansvaret som jag har haft under en tid.

Denna dag va jag tex och tränade och gus va det gjorde sussen, ibörjan va jag jätte skeptiskt till det och ville bara gå därifrån, men efter ungefär en timme så kom man in i ett väldigt skönt läge, där kroppen va avslappnad till hundra, där man bara glömde bort allt som man bar på när man klev in på gymmet, det va som bortblåst, huvudet och kroppen vilade, man skrattade och kände sig väldigt hel, nu efter några timmar så e man tillbaka till det vanliga, lite smått ångest, kanske kommer jag ha det svårt att sova få se känner jag mig trött nu får se om det håller i sig.

Men jag tar varje dag som den kommer, har visserligen gjort upp en liten vecko planering, ungefär vad jag bör hinna med, så imorn ska jag sakta men säkert sätta igång med pluggandet igen.

Och förhoppningvis flyter allt på, bra.  .  .

Emelie L

Mår dåligt. . .

Nu e jag där igen, neråt men inte ner till botten, e nog allt slit med vissa saker som tar ut sitt i kroppen just nu när man har kunnat slappnat av mer. . .

Men ger inte upp för det, igår var jag visserligen hemma och sov fram till 13.00 sen vart det en trip till sjukhuset sen en promenad hem, på vägen stannade jag också på indiska och köpte mig ett par gardiner till köket.

Sen hem helt slut va jag, så det blev att diska, äta, duscha och sen sova.

Och idag har jag en väldans huvudvärk, men upp va jag ändå, först till psykologen, sen cyklade jag i snö stormen till framsteget, och försökte så gott som å plugga matte men gjorde ett tal mer konsentration fanns det inte, och så har man en sån snäll lärare som skjusade hem mig :). . .

Så nu är man hemma, tog en alvedon som verkar göra sitt jobb idag, får se hur längen jag är fri från huvudvärken.



Ska packa lite snart sen bara filura lite i sängen till tåget till gbg går. . .

Det kommer även en bild på dem nya gardinerna :) Trevlig titt :P



Emelie L

Då va bloggen fixad. . .

Igår när jag inte kunde somna så gör jag som jag brukar kom jag på igår, jag satte mig ner och att jag vill göra min blogg ytterligare stil ren, närmare stilrent en såhär kommer jag inte, i min smak. . .

Och idag blev jag klar, ja jag har inte suttit hela natten och hela dagen idag, jag blev rok trött vid två vilket va bra, men det va ändå svårt att komma upp ur sängen, men iväg kom jag, och lite här och där blev det gjort, hehe, men det menar jag att jag gjorde lite, tog en lång paus gjorde lite till tåg en lång paus, och sen va dagen slut, så det blev inte att prestera i överkant, har mått lite halv sjaskigt idag faktiskt, har inte haft någon ro  i kroppen till att slappna av och prestera, allt kändes väldigt tråkigt, o motiverat där ett tag, men nu känner jag att jag fått unnat mig lite med min blogg och på så sätt fått vila ifrån allt för en stund. . .

Snart ska man med tillaga mat, duscha ev se nåt på tv om det går nåt. . .

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Ingen bra start. . .

På denna vecka, vet inte vad detl nu är för nåt, men känner mig nedstämd och omotiverad men som alltid så kämpar jag emot denna känslan, men kommer inte riktigt över den helt och hållet, och det suger, men också en signal att en är det inte över, har mkt att arbeta med, jag har faktiskt inte kommit så himla långt med mig själv som det ibland känns som. . .

Jag kanske har kommit långt på det yttre planet men inte alls långt i min inre värld. Jag har ännu inte lyckas få en balans på det stadiet, att blanda min personliga utveckling med studier. . .

Det står stilla i min personliga utveckling just nu, det har det gjort i två månaders tid nu. . .

Och det går inte uppför utan nedför, det blir nästa moment att ta upp med psykologen min. . .

Och när inte själen mår bra så går heller inget annat bra. . .

Denna helg så har jag ju tapetserat och det det blev väl lite halvdant, e så nöjd jag bör vara för att inte vara proofs på tapetsering. . . Fick med hjälp av en vän med detta. . . Det finns bara en sak som jag kommer tillägga, Jag kommer aldrig göra detta på egen hand, jag lägger hellre tusenlappar på något proofs som dels gör arbetet snabbar och bättre. . .

För på den tid vi la ner och sedan på resultatet så va det inte värt besvärret. men men, dem får sitta det kommer även se mkt bättre ut när mina vita möber kommer upp osv, för ännu e det inte helt klar.

Köket blev bra målat det va inga problem och tapetseringen där var inga problem, men den tapeten vet jag inte om jag vill ha, den får sitta månaden ut så får jag se om jag gör om just den delen. . .

Här kommer några bilder av resultatet. . .







Emelie L


Förjävlig vecka. . .

I onsdags natt vaknade jag med feber och hade jävligt ont i hela kroppen och halsen. . . Det va sjukt länge sen jag var så här sjuk har heller inte varit ens lite förskyld under 2010, så det kom som ett post på brevet. . .

Men lite har jag ändå orkat gjort då alevedon har verkat och man känt sig lite piggare och i mitt fall väldigt rastlös, så jag har inhandlat det sista för måleri och tapetseringen som kommer ske i helgen, har även grundmålat i köket för att sen måla på en annan färg även där kommer det upp en fondvägg, sen ska jag tapetsera i halen, v-rummet gör jag i slutet på denna månad. . .

Sen e jag nästa helt klar med lägenheten, sänghimmeln kommer med komma upp i slutet på denna månad, sen ska det inhandlas möbler till halen, och lite smått och gott till kök och v-rummet, sen har jag badrummet kvar, men det blir nog att fixa med den biten i början på hösten eller under sommaren få se. . .

Eftersom det inte blivit någe plugg denna vecka så har jag väldigt mkt att ta igen i nästa vecka, tur att jag ligger före i matten. . . Men mkt blir det att plugga iallafall. . .

Ja mer en så har jag inte att säga för tillfälligt. . .

Ha en bra dag allesammans. . .

Emelie L