¨

Fan, måste. . .

Helgen gå så himla fort, redan söndag och det är dags för daniel att åka hem idag :(, kommer sakna honom som fan, är så himla skönt att umgås med honom, somna bredvid honom och vakna upp med honom bredvid mig.

Okey, det va en dålig dag igår psykist för mig, helt plötsligt blev jag deppig :( men daniel han va så gullig, låg sked med honom framför tv.en och han låg och halv masserade mig och klia lite på min rygg, det va härligt, blev genast mer avslappnad, avslappnad av hans närhet. . .

Men tråkigt iallafall att inte vara på topp när jag är med honom, men men, det är ju så min vardag är, det går lite upp och ner och det smäller till bara så där, visst han trodde länge att det va något han har gjort men så va inte fallet och heller så lät man inte så övertygad då man svarade med deppig röst osv. Men försökte så gottsom att övertyga honom, kändes som han förstod sen att det bara var deppighet som kommit som ett svep över mig . . .

Och idag, ja jag känner mig inte fit for fight, men ska försöka hålla humöret uppe. han ligger och sover just nu, jag ska ta mig en banan och kaffe och cigg sen krypa ner vid min kära daniel och mysa dagen lång :). Skönt att han beslutade att stanna längre idag, till 18 ska han stanna han brukar vanligtvis åka efter 12 snoret.

Ja dagen i sin helhet igår då,  vi skulle ju gått ut och ätit och se på bio men sega va vi båda och inge kul väder att traska ut i så vi bestämde oss för en hel mys dag med att se på tv:e och film :) samt melodifestivalen. . .

Usch jag inte kollat så himla mkt på det, på första deltävlingen samt den här som va den sista, och ja vad ska man säga, inge bra , och vad jag ha hört så har det varit väldigt dålig melodifestival. . .

Som jag sagt tidigare, musiken 2009 kom inte alls med någe bra, nån enstaka låt och grupp, de förra åter inom musiken , uppträdande och persolighet va tove och erik faktiskt, annars så har det inte varit så hett på musikfronten, lady gaga kanske då. men annar njae.

Och det verkar hålla i sig detta år med, för min del i musiksmak iallafall, tror det är filmens år förra året och det bir nog mkt bra filmer detta år med istället för bra musik. känns som det.

Ja ne, ska väl ta och avsluta här.

Hoppas ni alla haft en mysig rolig, och glädjerik helg.

Många kramar från mig.

Emelie L

Lördag igen då :)

Vill så gärna att denna helg går super sakta, eftersom daniel är här, det ska alltid av någon anledning gå så himla fort när han är här :(. . .

Men hur som helt , det är väldigt kul att ha han här nu, har längtat så, det e så underbart att somna brevid honom samt vakna upp vid hans sida, känner mig så trygg. . .

Älskar honom så himla mkt :).

Denna dag, blir att gå ut och äta samt gå på bio, om det nu finns några platser kvar, glömde helt av att boka platser igår. . . Men ska gå direkt in på sf och göra det efter jag skrivit sklar här, ska med passa på och smyg fota han när han sover, fast ska med tjata på honom att få ta en bild på han när han är vaken samt ihop med mig, hoppas , hoppas. Så att ni kan få en syn på min underbara älskling :).

Ja innan bio och så, jag ska ta mig en kopp kaffe till nu och cigg, sen mysa lite med min älskling, äta frukost och ta en kort promenad, om han inte vill följa med, då kan man jue ta sig en längre sådan, hoppas han vill följa med, ja han kan ju inte skylla på kyla eftersom det är milt och skönt ute idag :).

Ja jag hann då skriva litefast jag har honom här, passar på medan han sover, vill inte väcka honom en eftersom han fått väldigt lite sömn nu på et par dagar.


Ha en fortsatt bra dag allesammans, och ut och njut av det milda vädret, även omdet inte är någon sol. så är det bara skönt att höra vår fåglarna, tropp från taken, och det milda vädret, snart är det vår, och dem lovade även sol nästa vecka jihu :) men det ska man väl heller inte riktigt lita på men hoppas kan man iallafall.

Kram

Emelie L


Då va det dags för freeedags mys :)

Jajjemen, de ni hehe :P !

Ja sen sist jag skrev så har det inte hänt så himla mkt, la mig en stund vila ytterligare, även om man haft en dag i tystnad så behöver det inte betyda att man bli trött, seg och det är anstängande mer en man tror, det e fan ansträngande att vil, ta det lugnt vara tyst, kanske inte fysiskt men psykiskt.

Vila gjorde jag iallafall, pratade lite smått med danne, sen duschade jag, köpte för ett tag sen fotkräm, testade den idag, och för att det ska ge någon efekt ska man använda den två ggr om dagen, så om en vecka medelar jag om det e något man kan rekomendera eller ej.

Sen skrev jag en matlista, gick och handlade , hyrde två filmer, är hemma nu hehe, har packat in lite varor i kylen, donat och pysslat lite, så som slängt lite varor från kylen, papper som låg lite här och var, sortera och vickte lite kläder som låg här och var.

Och nu e jag redo för natur godis, natur chips och glass och lite lite cola får det bli . . .
Allt gottande ska bli till en film, flickvänner från förr, e osäker om jag sett den eller ej, hoooppas inte :)

Ska avsluta med lite myyys bilder från veckan. . .

Här kooooooooommer dem :) !











Ha en fortsatt trevlig och mysig fredags kväll. . .

Ciao Bella :P

Emelie L




En dag i tystnad. . .

Besöket i marie kyrkan va inte som man tänkt sig, jag trodde det skulle vara mer diskussion , avslappning, övningar och ja lite mer deltagande i skaeroch ting, nope, det blev en hel dag i tystnad, med frukost och middag, medation, det va mkt friviligt, det fanns olika rum, med soffa fötöljer, ett rum med papper och färg, ja det fanns lite allt möjligt, det kanske låter väldigt tröttsamt med en dag i tystnad, men icke, detta är något alla borde pröva på, att bara vara, vara under tystnad, i sina egna tankar, göra lite vad man känner för, jag läste en bok om förlåtese, en kort och enkel bok alla borde läsa. . .

Det va min dag, en väldigt stillsam och väldigt skön dag i tystnad, det behövdes verkligen, det kändes så himla skönt sen när man gick därfrån, man kände sig lätt, mottaglig, med i nuet, stilsam och bara lättad. . .

Väl hemma nu, har inte gjort så mkt , sabine va hemma här när jag kom, vi samtalade lite, sen pratade jag med mamma och jenny i tel, och nu är man själv igen, inge kul alls, längtar så himla mkt tills daniel kommer, och sent kommer han med, :( men han kommer, och det ska bli otroligt härligt att bara få krama om honom och känna hans närhet. m m m

Det va nog alt hittils hörrni. . .

få¨väl se om det kommer mera uner kvällen, och ihelgen, troligtvis kommer det bli lite skriva i helgen, ni får ha tålamod tills på söndag kväll hehe :P

Ha en bra helg om jag inte återkommer senare.

kramar

Emelie L

God morgon allesammans :) !

Jag har sovit djupt och rätt gott idag, det gör jag alltid med människor runt om mig, fast jag har drömt vädigt skumt, därför har jag litesmått on i huvudet just nu, men det går nog över under dagen, hinner dock inte skriva så m kt mera nu, ska snart iväg till mariekyrkan på avslappningsdag. :)

Det ska bli hur skönt som helst.

Men tråkigt att åka iväg både från syster och kusin nu, skulle vilja umgås med dem mera, men får väl se, sabine kanske är kvar när jag kommer hem, om du läser detta så kan du väl vara det :) , skule va kul att umgås lite med dig tills daniel kommer.

Ha en riktigt bra dag, idag är det plusgradigt , passa på och vara ute och njut liteav det gråa första vårvädret :)
hehe ;)

Kram p åer så länge.

Emelie L

Glad gubbe idag med :) !

Hej fast morgon inte alls började någe bra. Sen förra inlägget, har det bara varit bra. träff med psykologen gick bra, vi hade ett mysigt prat dag, sen promenerade jag till sjukhuset, till mormor, moster och kusin va med där, det va härligt och se att hon bara bli bättre :). . .

Sen följde syster sabine och kusinen hem till mig, har lagat mat och snart ska jag diska, sen bara ta det lugnt.

Det får bli kort idag, okrar inte skriva så mkt mer , uppdaterar mer imorn.

Kram

Emelie L

Orkar egentligen inte.

Men jag gör det iallafal, ja denna dag har varit mkt sådana stunder denna dag, många jag orkar inte stunder.'

Men gud va jag trotsat mitt tålamod idag, ända sen jag vaknat har jag varit trött grinig och irriterad men jag gick iallafall till skolan, daniel gjorde även mig lite gladare, så det kändes lättare att gå och prestera i skolan, sen flöt faktiskt allt på väldigt bra, vi började morgonen med att göra en planering för två veckor framåt, sen satte jag mig och tragglade glosor alla kap 1-3 det va några både muntligt och skriftligt, och det slutade bra, bara 17 fel 178 ord, men många av orden som va fel är ändå viktiga att komma, det blir fortsatt att traggla dem. . .

3 timmar dem försvann i ett svep, och nu när jag kom hem så diskade jag på en gång satt även på datorn så att den e klar när man ska sätta sig. . .

Nu återstår det att äta lite gröt, ta en kaffe och cigg, sen duscha göra snabbt iordning sig, sen till psykologen, hoppas med min sjuksköterska hinner höra av sig under denna tid så att jag kan förvarna henne att jag skulle behöva hinna med at hämta medicinen och sedan ta antabus.

Ja som sagt jag har lite att stå i.

Får väl se om det blir någon fotning idag.

Ha de fint.

Kram

Emelie L

Paaanik.

Just nu är jag surskallig, eller jag va, jag va förbanad att det inte gick och plugga, har pluggat lite idag i jämför med vad jag borde.

Men så slog det mig när jag låg i sängen, för kände heller inte lust med att gå imorn bara för jag känner att jag inte har så mkt där och göra imorn, känner mig inte redo att bara sådär påbörja ett nytt kapitel i matten.

Men sen slog det mig att jag kanske ska sätta mig lite avsides och plugga på engelska ord, både tal som skrift, känner att jag inte har hel pej på dem faktiskt, och sen om det visar sig att det gå bra så kanske jag hinner med att plugga lite gramatik, ja det blev dock inge prov i eng skrivet denna vecka, skulle säkert ha kunnat göra det på fredag men då ska jag jue iväg på avslappningsdag med nuevo.

Men på tisdag eller måndag nästa vecka, jag dör om det itne bli av då, faaan. hade velat för det ur vägen denna vecka.

men ska inte tänka så , det tar ju faktiskt sig en stund att lära sig saker man förr inte har hållit på med, ska föröska slappna av och tänka så, att allt tar sin lila tid, och tid har jag faktiskt.

Ja men trött och ont i huvudet har jag , känenr mig med stekande het. hopaps jag inte hååller på att bli sjuk, det skulle jeu vara en katastrof, dels så kommer ju danie denna helg, sen har jag inte den sortens tid, orkar inte bli sjuk och stanna upp i tiden, och bara ligga och gruva sig, ne usch . . .

Men på samma gång har det varit en mysig dag , klarade provet galant både promenaden till och från framsteg va kanon, papper till soc är inskickade, sen hem små pluggat lite, sett på tv med sabine, bara kopplat av.

Men känner mig lite lugnare nu över tanken att jag ska pröva och se hur det går att plugga in saker på framsteg. :)

Så vad händer nu då, jag vet inte, e väldigt trött ögonen orkar inte hållas uppe längre, men det blir nog iallafall att se på halv åtta hos mig, sen få ma se om de det finns nå intressant att se på efter det.

Men det bli nog iallafall att lägga sig rätt tidigt, behöver sova ut lite känner jag.

Det va nog allt för idag.

Ha en fortsatt bra kväll.

Kram

Emelie L

Lite tröttsam morgon + prov :)

Hejsan allesammans, visst är det underbart väder idag :), det är riktigt skönt ut, så promenaden till och från framsteg har varit väldigt härlig.

Ja men ska jag börja om från början, det va seg att komma upp idag gick upp en halv timme innan jag skulle iväg, så jag hoppade över simning idag, kände mig alldeles för trött och seg för det.

Så jag gick direkt till framsteg, idag var det bara prov skrivning för kap statestik som även är det sista provet för boken, men eftersom jag tog allt lite fram och tillbaka så hoppade jag över kap ett så jag har de t kvar, men sen så kan jag påbörja matte b :) och en sak till min lärare ska kolla upp om jag kan få ändra mitt betyg i matten, så om jag kan det ska jag få skriva ett slut prov som komemr vara avgörande för om jag får vg eller mvg i matte A. Hoppas som fan på det, för det skulle sitta väldigt fint med mvg i matten a , b och c :) ser nog väldigt bra ut sen när man ska söka in på den linjen man vill ekonomilinjen :).

Ja men vi får väl se hur det blir med den saken, iallafall provet gick jätte bra, fick vg på det så e nöjd, allt över g kan jag gå med på. . .  Hehe.

Ja eftersom det inte blev någon simning av idag så kom jag hem tidigare.

Dagens schema ser ut så här.

* Nu blogga kolla bloggar.

* Äta

* Diska

* Gå igenom engelska ord för kap 3 både muntligt och skrivftligt.

* Ut och fota med sabine i det vackra vädret, det kommer nog bli väldigt fina bilder :)

* Sen hem, äta lite mat.

* Gå igenom alla glosor och se om dem sitter.

* Ev ta en vila eller bara göra nåt annat för en stund.

* Sen gå igenom gramatiken för varje kap 1, 2 och 3, och om det sitter som en smak gör jag prov i eng imorn :).

Eftersom det inte är så himla mkt på tv, syftar mest å andra evenyn nu, så får det bli en plugga kväll hehe.

Ja det va nog allt hittils.

Ha en väldigt mysig fag ute i det väldigt vackra och sköna vädret :)

Kram

Emelie L

Jag vet . . .

Jag har varit dålig på att skriva idag, har inte riktigt haft någon tid över till det, va på framsteget till 12, sen hem, pratade med daniel i tel, lagade mat under tiden och åt maten, plugga, sen kom jenny med sin lilla marius :) åh han e så himla söt. . . Och du jenny du är en sådan gullig mamma.

Det va kul att du kom förbi . . . Som alltid :)

Efter att hon varit har några timmar, så diskade jag upp berget med disk, lagade till lite mat, såg lite utav halv åtta hos mig, duschade, sen kom sabine med kompis robban, ja kvällen den har bara försvunnit, vi har sett på navy cis och nu ser vi på hous . . . Är så trött, vi ska snart vrida tv:en så att jag kan somna till filmen det perfekta mordet.

Ja det va lite kortfattat om min dag.

Återkommer med mera imorn :) så hål utkik :)

Kram

Emelie L

Rolig dag.

Idag va det en väldigt seg och tröttsam morgon det bästa av allt va att jag fick vakna till daniels röst.

Men iväg kom jag och väl på plats efter att jag traskat i det jävla snö ovödret så kom ett leende fram. . .

Pluggade lite matte innan det va dags att gå ner till nuvo för höglösning men där nere halv sov jag under hela läsning, sen upp igen till framsteg och pluggade på pratade en del det va roligt. . . 

berättar mera sen. sitter i tel med danne nu. . . 

Nu ska jag snart äta, plugga och sen vet jag inte, det blir iallafall att göra matte prov i morn på statestik. :) sen blir det eng prov på toorsdag :)

Återkommer senare med mera skvaller ;)

Kram,

Emelie L  

jaha ja.

Blir rukbriken när man inte har så mkt att skriva hehe.

Dagen har varit rätt bra, lite plugg blev även gjort, men inte så mkt som önskas, men det tar jag igen imorn så att skriva prov på onsdag kanske blir av iallafall, men det känns mer som om det kommer bli av på torsdag.

Sen efter attjag pluggat lite, så blev det att vila lite vilket artade sig i skön sömn, vaknade för en stund sen då gjorde jag mig ett par amerikanska pankakor denna gång hade jag banan och krossade valnötter på och sen så klart pancakes sirap :)

Och medans jag gjorde iordning dem såg jag på halv åtta hos mig och nu är det familjen annorlunda sen blir det att se på en serie på kanal tv400 :) sen blir det att sussa gott.

Ha en fortsatt bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Nu har jag . . .

Duschat, ätit gröt , rökt en cigg, och nu täntke jag ta en liten liten vila, vi får väl se hur det blir med det, det brukar oftast bli längre en man tänkt sig, men ska försöka att låta det bara blir en halv timme, sen kämpa mig igenom glosor för kap 3, det går igenom för plugg idag, så kan jag räkna att skriva prov på onsdag :) och matte prov för statestik kanske kan bli på onsdag också eller torsdag, får se, om ingen av dessa dagar för det bli på tisdag nästa vecka . . .

Och till rökningen då. . .

Ja igår klarade jag mig ganska bra, 12 rökta cigg på hela dagen, väldigt lite med tanke på att jag va vakna 16 timmar.

Men idag, då har det hittils inte gått någe bra alls, är redan uppe i 8 cigg, få väl se hur jag klarar mig med att först och främst hålla mig till 18, och sen ska jag försöka hålla mig till läggningsdags.

Få väl se hur det blir . . .

Återkommer senare med en massa smarriga skvaller :P

Kram

Emelie L

Ingen rolig natt. . . + Mera bilder !

Det blev en bra dag och kväll igår, men när jag skulle lägga mig, fick jag en jävla ångest, den började redan när jag stod i duschen men sen efter duschen lugnade jag ner mig lite, såg klart på wallander, messade lite med daniel, sen när det va dags att släcka ner och stänga av tv och sova, kom det bara över mig, ångest, tanke på döden och en massa hemska bilder sveta som en storm igenom huvudet.'

Tänkte att jag brast på olika sätt, tänkte på situationen när pappa kommer försvinna från mitt liv, och hur det skulle påverka mig, om daniel skulle vara otrogen hur jag då skulle reagera, på gamla händelser och hur jag bröt i hop på olika sätt, det va mina tankar denna natt.

Ditaljer på tankarna, handlade bara om döden, hur jag på olika sätt skadade mig, blev istängd på syket och hur mitt hela mitt liv handlade om att skada mig, leva på psyket eller på lassarettet. . .

Helt sjukt, min aning först va hur fan kommer det sig att dessa tankar kommer nu ?

Men nu på morgonen har ja mina aningar, aningarna är att jag tg min medicin 6 timmar försent, visste att det skulle påverka mig men inte på det sättet mer att aha kommer ha svårt att somna nu och imorn ska vi inte tala om , jag kommer säkert inte komma upp till framsteg, men till skapargruppen och iväg til mormor kommer nog kunna bli av.

Men icke, det artade sig på ångest och ytterligar tankar på att skada mig. Förstår nu hur viktigt det är med denna medicin, och att jag heller inte är redo att lämna den, tänk så är jag aldrig det, tänk om jag får leva med medicin hela livet för att klara av vardagen. . . Helt sjukt om jag skulle behöva det :(.

vill ju kunna klara mig själv, må bra av mig själv och inte igenom tabletter, känns så falskt.

Men men , vad ska man göra, tänka att jag lever iallafall och jag mår bra av dessa hjälpmedel ?

Nu ska jag väl inte ta händelser i förväg

Ja men nu under morgonen har det varit rätt bra igen iallafall, men jag har varit trött som fan och lite små irriterad, men efter lite prat med daniel känns allt lite bättre, känner mig lite lugnare.

Men är trött, men ska försöka göra det bästa av denna dag.

Försöka få i mig lite mat snart, fixa iordning mig lite, försöka plugga lite, det kommer bli kämpigt för känner ingen direkt motivation till det. men ska ge det ett försök iallafall.

Resten av bilderna som jag skulle lgga upp igår kommer nu ! :)

Fortsätter mig självupptagna bilderna för Jan & Feb 2010.





















Ha en fortsatt bra dag allesamamns. . .

Kram

Emelie L

Märks det. . .( update med bilder !)

Att jag inte har så mkt att göra för tillfälligt ?

Hehe.

Har nu lyssnat mera på rix fm, sminkat mig, ätit mat, och nu är jag proppmätt.

Nu väntar jag bara på att tiden ska gå tills jag ska gå på bio med pappsen :)

Så vad ska man göra, är så mätt så jag tror jag ska lägga mig och vila lite, lite eftermaten vila hehe.

Tänkte att nu när jag inte har så mkt att göra,  ta tillfälligt i akt att lägga upp lite bilder, bilder sen i julas och lite nu under jan och feb månad :) !

Här kommer ett gäng ! Va beredd på dålig skärpa, hatar min mobil camera saknar min andre. :)

Från julen 2009


Mamma och jag några dar innan julafton 2009


Mamma , tessan och jag


Jag och Lumpen Danne


Julpynt :)


















Tessan och henne kille


Hjärtpotatis :)


Mamma och julia, min syster dotter och mammas barnbarn :)





Självupptagen, dec 2009, Jan & Feb 2010


Värd att läsa alla ungdomar











Mina lyckade american pancakes :)

Resept om ni vill pröva :) ! 

Antal portioner: 4
Ingredienser

1 st ägg
dl filmjölk
dl vetemjöl
tsk bakpulver
tsk salt
tsk smält smör

smör till stekning

Till servering:
2 nektariner
lönnsirap

  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

Gör så här

1. Vispa ihop ägget med filmjölken. Sikta ner mjöl och bakpulver under omrörning. Tillsätt salt och smält smör och rör till en slät smet.

2. Stek pannkakorna gyllenbruna på båda sidor i smör.

3. Dela nektarinerna och ta bort kärnan. Skär i tunna klyftor. Servera nektarinklyftorna och lönnsirapen till pannkakorna.




Hemmamys med martina och hennes goa katter den vita e simba. den andre svarta kom jag inte ihåg namnet på.




Mera bilder kommer, bloggen håller på att fitta sig, det tar evigheter, så fortsätter med bilderna imorn :) !

Nu ska jag se på lite wallander duscha lite emellan, sen sooova gott, och ja filmen va rätt bra, älskar när det ska utspelas i äldre miljö :).

Ha en fortsatt bra kväll.

Kram

Emelie L

Glad gubbe idag :)

Idag har minnen hållit i sig, jag har med pluggat klart för denna dag , och det har gått bra, 3 fel av 58 ord, sen från först kap hade jag 15 fel av 70 ord nånting.

Så det ser inte helt illa ut, det e bara att plugga på tills man kan allesammans. imorn blir det kap 3 ord til ldet kapitlet.

Ja då va man klar med diskningen, promenaden och pluggandet, aha vad ska man göra nu, känner mig inte så hungrig så väntar till fyra när det e tänkt för mig att äta.

Tror jag ska fixa till mig till biobesöket ikväll, skulle vara skönt att fixa sig lite, känna sig fresch och pigg ut :).

Längtar till nästa vecka, helgerna e rätt tröga, vill med att det ska bli sommar, så man kan gå utt sitta och hänga på stranden med vännerna, bada och bara njuta av friheten utomhus.

Rökningen har faktiskt gått rätt bra hittils iallafall, har rökt fyra sen jag gick upp, kommer nog komma upp i sju idag bara, ska försöka hålla mig till den siffran iallafall, fan det krävs verkligen tålamod, det tar på psyket ganska hårt faktiskt, men det gäller att hålla sig så mkt sommöjligt borta från det i tre -fyra dagar, det sägs jue att det är dem dagarna som är värst när det gäller suget, sen resten av tiden är det mestadels att bara jobba med psyket och byta vanor osv. men det ska fan gå har jag lyckas med alkoholen ska jag fan ta och lyckas med detta, detta år.

Det känns lite pirrigt faktiskt av den tanken, att i slutet av detta år kanske jag e rökfri. helt otroligt känns det att ha den tanken. . .

Ne det va nog allt hittils. . .

Återkommer senare med meeeera roliga skvaller :P ;D

Har ni njutit av att vara ute i det fina vädret idag då ? !

Kram

Emelie L

Lycklig . . .

Efter jag skriv förra inlägget, sate jag på web-radion, rix fm, på hög volym högsta volymen på datorn, vilket inte alls i så högt som man vill att det ska vara, blir nog att skaffa sig ett par högtalare till datorn i sommar tror jag.

Iallafall, musiken va på, jag tog mig en kopp kaffe och cigg till, sen gjorde jag snabbt i ordningen mig, sen va det dags att pälsa på sig för promenaden ut i det vackra vädret, det va inte det lättaste att ta sig fram ellerjo lätt va det väl men man fick gå mitt på vägen för dem hade inte hunnit skottat så bra på trottoaren, men det gick, musik i öronen, snö som glittrade runt om  och solsken stickande i ögonen , det va grejor det, en vädigt härlig start på morgonen.

Väl hemma:

* Åt frukost.

* tog en kaffe till och cigg till det.

* Diskade och donade lite i alla rum (så nu är det rent och diskat till nästa vecka :)

Nu:

Har kollat fb, skriver lite i bloggen, ska snart kolla runt på lite bloggar.

Ska :

* Plugga eng glosor kap 2.

* Äta middag

* Gå på bio med pappsen Wolfman blir det idag :) !

Hem:

* Göra mig en vecko planering.

* Ev se en wallanderfilm på tv 4, få se ser nog till nyheterna sen kommer jag nog somna som en stock :) för hoppningsvis.

Ja det va min dag kortfattat, återkommer senare med mer skvaller :) :P !

Ha en fortsatt mysig dag och passa på och vara ute och njuta av det fina vädret, e mitt dagliga tips denna dag :)

Och till dig kattis. Hopaps du med har haft en bra helg. Du har ingen blogg man kan få läsa ?, såg även att du skrev din mail adress får jag adda dig på msn :)?

Kram

Emelie L

Vackert väder :)

Igår va det ett jävla skit väder, men idag, skinner solen och det är vind stilla, en så länge iallafall, det är iallafal väldigt vackert väder, milt och skönt, så det blir snart att ta sig en promenad ut i det fina vädret, fast den blir nog rätt tung, för det är säkert inte plogat överallt en.

men men, det kommer bli härligt iallafall :)

Ja det blev en mysig kväll igår, film och lugn och ro, lite mys messande med älsklingen min, det blev att somna sent igår, men jag har sovit väldigt gott, djupt och har inte drömt nåt speciellt så det har blivit en lugn sömn i natt, och så sent vaknade jag heller inte till, härligt.

Har med tagit mig en kopp kaffe och cigg, nu sitter jag här och skriver har med kollat fb och snart blir det att läsa andras bloggar. . .

Ja resten av dagen då ?

* Promenera.

* Äta frukost.

* Diska

* göra mig i ordning.

* Plugga eng glsor för kap 2.

* Gå på bio med pappa -

Sen vet jag inte .

Återkommer lite senare med mera skvaller :P ;) !

Passa på att vara ute och njuta av det vackra och sköna vädret.

Kram

Emelie L

Dagen den har bara försvunnit i ett svep. . .

Denna dag har varit en väldigt skön dag, den har med gått yber snabbt. Den har bara försvunnit. . .

Och jag har inte gjort ett dugg, jag har messat med daniel och har haft mys över sms med han :), bloggat, kollat in några bloggar, sovit, och nu är jag på bena igen, ska se på film strax först en på tv4plus, sen en på trean, sen blir det att sova av. Önskar jag hade nåt gott att gotta mig med, men har egentligen inga pengar men heller ingen lust att gå ut i ovädret, usch.

Ja, det va vad som hänt hittils denna dag, inte mkt men det har varit skönt det med, att bara njuta av ensamheten, lugnet, och dem lediga dagarna.

Men till i morgon kommer jag nog vara utvilad och alert. ska ta mig en promenad om det inte snöar och blåser så som det gjort idag.

Sen försöka röka så lite som möjligt.

Plugga engelska glosor som inte blev av idag eller igår.

Ska försöka ta både kap 2 och 3 får väl se hur det går men kap 2 iallafall.

Längtar så efter nästa vecka, då jag ska göra prov i eng och matten, känns alltid så skönt att göra prov, för då är man ett steg närmare sitt mål :).

Sen ska simmning bli av, skapargruppen och en heldag i mariekyrkan med avslappning och massage, frukost och lunch. Det ska bli kanon härligt. Sen blir det en trip till v-rås, lämna av min sängstomme till mamma, sen till ikea och köpa sig en nu, hem och sätta upp den, pappa får hjälpa mig så att et går lite fortare, sen koooommer daniel för hoppningsvis. Det beror på hur hans ekonomi ser ut denna månad. . . Men håller tummarna för att han kan komma.

Ne nu börjar filmen på tv4plus.

Återkommer senare med mera. . . Håll utkik ;) :)

Kram

Emelie L

Älskar min daniel.

Jag kan inte få nog av min älskling, igår va det lite havdant mellan oss, ja jenny du vet jue hehe, tar inte upp ditaljer här om vårat så kallade "bråk" men hur som helt, när du sen gick jenny, ringde jag såklart upp daniel och vi pratade det började väl lte högljudt men sen rundade vi av och han förklarade sitt beteende, han menade att det som jag kände mig lite obekväm vid inte alls va så menat som jag trodde, och att det inte va riktigt så han beter sig med någon annan en mig, han kände att han kunde öppna upp sig med mig gällande allt, och att det jag hakade upp mig va menat av kärlek från hans sida, det va hans sätt att visa sin kärlek till mig, och när han förklarade det på det sättet, är inte alls van att någon öppnar upp sig inte när det gäller kärlek mer som k.k att man pratar så som vi gjort under ett tag.

Men hus som helst han förklarade att det va av kärlek och ingenting annat, vet va ni tänker e väl bara nåt han säger, men jag tror inte det, för hörde hur upprörd han blev och ledsen att jag kände som jag kände och att han var tvungen att förklara sig. . . Så jag TROR på han, och sen pratade vi på om allt möjligt, kände bara hur närmare och närmare vi kommer varandra känslomässigt , det eså jävla härlig känsla, har aldrig haftdet bättre med någon, vi både är så galna, avslappnande, kåta och kära, det e precis så här det ska vara, trodde det bara va på film något sådant kunde inträffa men fan inte, min kärleks komedi har precis börjat, och den kommer sluta väl, det känner jag i hela kroppen, varken han eller jag kommer nog inte kunna få nog av varandra. Det e så jävla härligt, och är så jävla lycklig så jag dör nästan, Det känns i hela kroppen, mitt liv har börjat om och det kommer nog bara bli ett bättre och rikare liv fram över, på allt, inte bara kärleken mellan daniel och mig.

Kände en sån härlig känsla igår när jag träffade jenny, vi har nu varit ifrån varandra länge, och när hon kom  blev man så glad och fast jag va så nere och trött fick hon mig att skratta, prata ut om mina känslor och mkt mer därtill.

Tro allvarligt talat jenny, våra liv har precis börjat, tänk dig hur det va när du flyttade hit, fi fan va allt har förändras både världen runt om oss och vi själva, fan va vi har vuxit och jag ahr aldrig haft sån fin och härlig kompis relation som vi har, det e super härligt, du och danne ni har förändrat hela mitt liv, mitt tankesätt och mitt agerande  på olika sätt och i olika sammanhang.

Jag är lycklig lottad som har er två och min pappa, psykolog, nuevo och framsteg, det är en riktigt skön blandning i min vardag. Bättre kan jag inte få det just nu, bättre vill jag inte ha, har det bäst just nu. Förra året va ditt år jenny, mitt år kanske är kommet nu :) ;) !

Ja många känsor kom nu ut på en och samma gång, känns så härligt i hela kroppen just nu och jag kan bara inte sluta le.

Detta trodde jag aldrig för ett år sen, jag trodde på fullaste allvar att mit liv aldrig någonsin skulle kunna bli bra igen, jag var så djup ner graven. trodde aldrig det skulle det kunna finnas en väg upp.

Men tänk så fel jag hade, och det som gör det att det blivit så bra, är nog för att jag inte tänkt allt för mkt, jag har bara gett mig fan på att det ska gå , det ska gå att komma upp till ljuset igen.

Hur jag gjorde ?

* Jag gav mig fan på att påbörja nåt och avsluta nåt, jag påbrjade att plugga till högskoleprovet, och jag skrev med.

* Jag gav mig fan på att komma ut utanför dörrn, vara social, ta hjälp av min vän jenny.

* Jag gav mig fan på att öppna upp mig mer för min psykolog och verkligen använda den tiden.

* Jag gav mig fan på att börja plugga och ta hjälp av nuev och framsteget, och inte bara gällande studier utan även med samtal och deltagande.

* Jag släppte mig lös när daniel började höra av sig, jag bara följe med han ström, och nu är vi lyckligare en nånsin.

Det va inte svårare en så, det gäller bara att ha tålomod, släppa på tyglarna, vara rak och ärlig mot dig själv och dina närstående.

Låta allt ta sin tid, låta allt flyta på, och ta en dag i taget, inte ha bråktom för då är man snabbt tillbaka till ruta ett igen.

Det gäller även att berömma sig själv, vara beroende av sig själv, sina tankar och idéer en att vara beroeende av andras tycken.

Det gäller med att kunna bli sin bästa kompis, kunna roa sig själv, skratta åt sig själv eller med sig själv.

Det handlar mkt om att peppa sig själv, hitta sina bra egenskaper hos sig själv som DU tycker är bra egenskaper oss dig själv.

Det gäller även att säga nej till saker och ting om du inte känner för att göra just det då, och säga ja till saker då du känner dig taggad. Man ska göra det kan känner att man får ut nåt av. tex som mina träffar med jenny, jag älskar att umgås med henne, för hon gör mig glad, hon är rak och ärlig, vi har alltid roliga samtalsämnen och vi är sådana bra kompisar att vi kan bara vara njuta av tystnade för en stund. . .

Sen så umgås jag mkt med pappa, och det vi har gemensamt är film har vi kommit fram till, vi älskar att kolla på film mysa til ldet med lite gott, sen samtala om filmer, det är någor jag med trivs med.

Sen umgås jag med daniel då, han ger mig kärlek, roliga stunder, vi skrattar mkt ihop, och vi är med avslappnade och kan med bara njuta av att se film sitta på avstånd och äta glass ihop. . .

Jag har börjat simma, för det stimulerar mig, det ger mig även en fin och stark kropp.

Jag pluggar för att jag tycker det är kul och spännande och se vadallt leder till har väl mina drömmar men det vet man heller inte om det kanske ändras med tiden.

Jag tycker om att gå till skapargruppen, träffa nya ansikten samtala om intressanta saker och om andras händelser i livet.

Jag tycker om att skriva här alla mina vardagliga sysslor, tankar oc funderingar, även här är det spännande, vad man får för reaktioner, kommentarer och hur man utvecklar sitt skrivande som jag med tycker att jag gjort sen jag började, men vill utvecklas ännu mer. . . Men idén om hur vet jag inte riktigt en men det kommer .

Jag tycker med om att läsa om andras liv, kommentera och få ut miina åsikter i olika sammanhang.

Ja nu tog det dessvärre stop på ord men jag återkommer senare med mera spännande saker !

:)

Kram

Emelie L


*

Snö oväder :(

Inge kul alls, vill inte ha mer snö, och jag som skulle till mamma men nu blir det inte av eftersom ovädret har kommit och mer därtill kommer komma, så det bli lite vanskligt, men skit tråkigt, hade velat komma hemifrån, träffa mamma och tessan. . . Men men, ska inte beklaga mig för mkt för det, bara stå ut .

Vad som händer idag då ?

Ja jag vet inte riktigt, det blir kanske och plugga lite, känner för det, men få se, men jag tror det blir det, och sen se på lite tv och koppla av, ut ska iallafall jag inte. usch !

Ja och till rökningen , faaaaaaan det går inge vidare, igår va jag upp i 19 cigg, inge bra alls, fast har i stort sätt legat på 13 cigg /dag, men det är ändå för mkt, har nu sattit upp ett annat mål för det, minst 5 max 9 cigg/ dag, får väl se hur det går idag.

Det va nog allt så länge.

Ha en mysig hemma dag mer er alla.

Kram

Emelie L

Glad igen !

Jenny min bäste vän va här på besök idag, det förgyllade verkligen min dag, har saknat jenny som fan, har saknat att umgås med henne, prata med henne om allt mellan himel och jord. . .

Och sen att gulla med hennes sötaste lilla marius va heller inte fel :), att barn kan vara så små, intressanta och gulliga, det hade jag glömt bort, det roligaste av allt va som att han kände igen mig, det såg så ut, typ min röst eller nåt. . . Så sööt så :)

Ja så känner mig lättad och glad just nu, och kommer nog göra det kvällen ut känns det som.

Kvällen  då, ja ni jag vet inte vad jag ska göra det lockar mest att ta sig en dusch, några mackor och te och sen ligga i sängen och mysa och bara ta det lugnt.

Danne i tel nu.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Fortsättning på denna dag :)

Ja det va juei nte så längesen jag skrev, men kände att jag inte blev helt klar med förra inlägget.

Ni som inte hänger med fick avbryta skrivandet för att gå till syd och ta antabus och hämta medicin.

Men nu är jag tillbaka och jag har nu innan jag satte mig ner här för att skriva diskat, så det som bara behövs göra idag är att koka upp spageti, köttfärsen står redan i kylen :). . . Skönt för känner bara för att ta en lugn dag idag, fast inge sova hela dagen mer se lite tv, kolla runt på nätet ja bara softa liksom.

Skönt att min vanliga sjuksköterska tog emot mig idag, det va väldigt längesen jag såg till honom, så det va kul att träffa han och byta några ord med, han e så rolig, stojig och lite virrig hehe. . . I like.

Sköönt att få sig ett skratt , det blir alltid glda miner när han tar emot mig. . .

Men nu får jag vänta ytterligare 2 - 3 veckor innan jag få se han igen.

Ja nu har jag helt glömt av vad jag skulle skriva om, tokigt, jobbigt.

Ne fan jag kom av mig helt nu.

Aja, får väl se om jag kommer på det senare.

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Så kommer det meeeera sen. He he :P

Kram

Emelie L

Dålig kväll igår, halv bra dag idag !

Ja, det blev inge skrivandet igår kväll, efter att ha städat och skrubbat halva köket med swinto blev jag tok trött, det bara slog till, och jag la mig, halv sov hela kvällen, fram till 22 sen slockande jag som en gris.

Ja för att vara lite mer tydlig så tror jag att detta berodde på att mkt känslor som jag stött bort denna vecka kom upp till ytan, och att jag över aktiverat mig för att inte tänka så mkt, men har på sätt och vis inte över aktiverat mig på ett negativt sätt, om jag ändå kollar tillbaka, typ så som denna vecka har varit kommer alla andra veckor att se ut om jag följer mit dagliga schema med plugg delta i nuevo, psykologen, hämtning av medicin, även nu ett tag fram över kommer jag besöka mormor omkring en dag i veckan, tror det bli min och mosters ev min kusin grej måndag eftermiddagar tills hon återhämtar sig och kommer hem och vet hur allt kommer se ut en tid framöver. Det är ju ovisheten som tär på en om det är allvarligt med mormor eller ej, om hon kommer få cellgift behandling, om det va en canser knäl, är den god artad eller ej, behöver man oroa sig att hon snart ska bort, ja en massa sådana tankar kringlar i huvudet nästa hela tiden, har lyckas med att koncentrera mig hyfsat bra trots detta, men har med tillåtit mig själv att tänka, fundera , bara ta det lugnt och vila liksom, för att återhämta sig så att sig lite för var dag som går.

Så det har varit lite lamt på plugg fronten men inte för lamt ändå, tog med ikapp rätt mkt idag, idag va det inte alls en bra början på dagen, va hjävulskt trött, men för varje timme under förmiddagen blev jag piggare och piggare, lugnare och lugnare, mer fokuserad, motiverad lite lite smått gladare.

Morgonen började med samtal hos psykologen, det sas inte så mkt från min sida men hon pratade på bra , det va skönt att bara lyssna sen har hon jeu alltid konkreta saker att komma med, det har blivit lite som en avlastnings plats, när jag varit där så får hon mig på nåt vänster tillbaka mig till nuet, vi pratar och disskuterar tankar som man inte fått ut i ord under veckan, man kan säga att det känns som man befriar sinnet, kroppen på en del känslor, tankar och så e man som en tom person igen som nu kan fylla på med annat under denna veckans gång utan att det blir en plåga eller tygnd. hoppas ni förstår vad jag menar, kanske blev lite luddigt.

Sen skjusade pappa mig till framsteg, pluggade på bra, kände mig fokuserad, lättad, och lite glad, disskuterade med , med en kille om olika saker, om böcker, upplägg på resitioner, lite musik, och lite dittan och dattan, det va en trevlig och lugn stämning, lite plugg blandat med lite av varje diskussioner. :)

Och nu hemma ser att klockan redan blivit 14 , måste tralla till syd och ta min antabus och hämta medicin för nästa vecka.

Återkommer senare med mer skvaller.

Kram

Emelie L


Låååång morgon.

har det varit, danne ringde och väckte mig kl halv 7, fast de va bra det på sitt sätt, det resulterade till en lugnade morgon, sen är det ju alltid att skönt att vakna till älsklingens röst :).

Hoppas det blir fler mornar han ringer och väcker mig :).

Efter vi samtalat en stund, gjorde jag iordning mig, sminkade mig, tog på mig kläder osv ja ni fattar hehe. :P ;).

Men det blev ingen frukost, kände inte för det, ska förska påbörja frukost ätande denna helg så kanske vanan hinner lägga sig till nya veckan.

Ja efter att don oc hstök hela morgonen , kom pappa och hämtade mig och skjusade mig till sjukhuset, där jag gjorde jag lite prover sen trallade jag vidare till framsteget. Allt började bra, va på topp pigg och glad och räknetalen bara försvann en efter en, gjorde rätt mkt på kort tid, sen tog jag en pous , åt lite banan och kakor och drack vatten, rökte och vila ögonen en liten stund, men sen försvann ork, motivation, och humöret det försvann på ett ögonblick,  tankarna på mormor kom kort upp sen va lusten till nåt uteslutet.

Jag försökte sätta mig en då, men det snörrade bara och läste bara om och om förklaringarna kring fortsatta tal, så jag slog igen butiken och trallade hem igen. . . Men inte med en oduglig tanke, utan va njöd med dagens prestation iallafall, och dagen den e ju inte slut en heller, hinner nog återhämta mig .

Väl hemma nu då, har tagit mig en rök kollat fb och nu skriver jag några rader här.

Dagens planer då ?

* Städa

* Lägga ner alla julgrejor i en och samma kartong.

* Äta

* Vila ett slag.

* Någonstans där i mellan kanske jenny komemr på besök :)

* Plugga engelska ord för kap 2.

* ? sen vet jag inte, det blir en överraskning hehe :P !

Ja det va ett tag sen jag tog upp rökningen, ja somvanligt så har det inte gått så bra med den, men jag är iallafall på väg i rätt riktning så ja det står stilla, håller mig på tretton cigg förtuom i måndags då blev det 16 st.

Men jag ska inte säga att det går dåligt, 13 cigg om dagen är iallafall inte 17. men somvanligt försöker jag hålla mig till tio eller mindre, få väl se hur jag lyckas med det idag, har rökt 6 hittils vilket innebär att jag rökt 3 för många redan nu. Får väl se hur eftermiddagen går. . . .

Ja och till måendet då. ja, vad ska man säga, det är inte helt på topp men inte helt på botten heller, tredje veckan nu som jag har legat mitti mellan, känns skönt, även där är jag påväg i rätt riktning.

Det va nog allt så länge.

Ha en bra eftermiddag allesammans.

Kram

Emelie L


Kväller igen då .

Ja denna kväll blev inte som man hade tänkt sig, ingen andra avenyn :(.

Har sett på halv åtta hos mig, och nu håller jag på att se på vuxna månniskor. E rätt så bra, va länge sen man såg på den, den e lite rolig hehe.

Ja vad ska man mer säga om denna dag, finns inte så mkt mer att säga.

Natti på er alla.

Kram

Emelie L


Stress i sinnet.

Kan man nog kalla det jag har haft idag, har känt mig så stressad fast jag inte ens behövt stressa, men allt och mkt mer därtill har blivit gjort.

Det jag har gjort idag e varit på framsteg pluggat matte så mkt som jag faktiskt skulle göra :)

Sen hem, tvättat, ätit mat, satte upp nya gardiner, eller nya och nya kominerade ihop lte av dem gamla man hade, det blev bra, Och ni alla som vet att min jul stjärna som brukar hänga året runt är Booorta :) hehe, ska köpa mig ett par riktiga fönster lampor snart för hoppningsvis. hehe.

Ja mellan varven har jag med pluggat engelska ord för kap ett, 15 fel av 66 ord, det va inte så dåligt endå, och då menar ja stavfel , utalet kan jag, men men, det är bara att öva vidare, imorn blir det att göra orden för kap 2, men det blir dock inge eng-prov skrivet på fredag det får jag ta nästa vecka istället, antingen på mån eller tisdag.

Men ja jag har fått allt gjort denna dag allt som jag skulle och lite därtill :).

Känns enormt skönt faktiskt, nu har klockan snart sex, och det ända jag nu behöver tänka på är att ta min medicin snart, äta och diska sen kan jag njuta av tv-program ett tag, såg med på fb att dem inte kommer sända någe andra avenyn, hm, TRIIIIIIIIIIIIIIIIST. Varför , varföfr , varför, jävla os :P- ne men ska gå in på svt och kolla om det ev kanske visar avsnittet i play istället :) !

Ja annars så vet jag faktiskt inte vad jag ska se på förutom, halv åtta hos mig och ev nyheter.

det visar väl sig, annars får jag hänga här och komma på nåt intressant att skriva om.

Ja nu kom jag helt bort mig från ämnet, stress i sinnet. hm ja ne nu är jag plötsligt lugn igen, men va väldigt stressad i själen och nästa lite förtvivlad, kanske är lite sorg inom mig som kommer sakta men säkert upp på ytan. . .

Ja ne jag tror jag avrundar där, så att jag har nåt att skriva om senare, om det nu inte går andra avenyn i play.

Ha en fin kväll.

Kram
 
Emelie L

Jävla blogg. . .

Jag har nu under några dagar inte kommit in på bloggen efter 9, är det fler som har de problemet ?, är det npgon som vet varför det e så ?

Blir sur iallafall, hehe, eller ja det är väl inte hela världen, men man kanske vill skriva nåt just då och så kan man inte det och så ligger man natten lång och tänker istället.

Jajaj, hoppas bättre lycka denna kväll.

Tillbaka til nuet, denna morgon och förmiddag har varit bra, förutom att jag inte åt någon frukost denna morgon heller, vilket resulterar för min del, dåsighet och snörrig i bollen.

Det jag har åstakommit hittils e att plugga matte kap statestik, det går på bra framåt, kommer nog hinna klart med kap i tid, nämligen på fredag, det går dock mindre bra med engelska orden, dem e rätt svåra, men ja jag började ju på det igår, får väl se hur mkt man orkar med idag, planerar att ialalfall få in alla glosor från kap ett både tal och i skrift, sen påbörja kap 2 som jag gjorde igår med kap 1.

Väl hemma har jag hunnit en del, jag har vikt kläder från tvättandet igår, kollat fb och nu sitter jag här och skriver, ska snart ta mig nåt att äta, sen ner med ytterligare mer tvätt, det blir inte så mkt idag, ett gäng handdukar och påslakan, funderar med på om jag ska byta gardiner, få se.

Hursom helst, ja diska ska jag med göra, efter allt dessa don, blir det att ringa daniel och prata med han en stund, sen vila lite innan pappa kommer och hämtar mig, ska då handla ihop med honom, sen hem, och plugga lite engelska ord.

Det va min dag de hehe, sen mot kvällen blir det givetvis lite tv-tittande, andra avenyn vad jag vet nu, vet inte om det e nåt mer, jo lite nyheter och halv åtta hos mig kanske. få se få se. vad det blir, om jag inte minns fel som kommer ghost whisperer eller hur det nu stavas.

Ja nu har jag ju redan rangordnat min dag för er alla, men mtk kan hända och ändras hehe, så jag återkommer senare iallafall med lite lite mer skvaller om nåt ovänsentligt :P :) !

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Fortsättning på denna dag :)

Resten av denna dag har jag inte gjort så himla mkt, efter förra inlägget, gick jag till affären och köpte cigg sen hem, då åt jag mat, sen la jag mig 20 min, gick ner och la i en maskin, sen upp igen, la mig en stund till och sen slocknade jag, vaknade till för en stund sen, sprang först ner till tvättstugan la i en maskin till, sen satte jag mig ner med engelskan, gick igenom orden för kap 1 gick bara igenom vad dem betydde på svenska, sen tog orken , får fortsätta imorn, men kommer jag inte kapp i morn med pluggandet så blir det nog inte att skriva prov först på mån eller tis nästa vecka.

Och nu ja, jag ska inte göra så mkt, tänkte ta mig lite mat när jag var nere i tvätstugan, se lite på förkväll kanske, duscha och göra mig iordning för kvällen, sen blir det att se på tv hela kvällen lång, navy cis är ju klockan åtta sen efter det börjar house :) får väl se om jag orkar se båda som det känns nu så blir det nog bara att se på nyheter halv åtta hos mig och navy cis sen kommer jag nog var sten död hehe. :P

jag tog även min medicin lite tidgare idag en vad det har blivit av förra veckan, känner att jag har så svårt att somna om jag tar den senare en 18.

Ja vad ska man säga mer om denna dag, den har varit bra faktiskt, lugn och skön, det e inte ofta en vardag är det för mig, och då syftar jag mer på psyket.

Men denna dag har det varit bra.

Det blir dock ingen simning imorn, mensen är kommen, så ja det e inte så trevligt att gå och simma då.

så jag spar det till nästa vecka, och fårn och med då ska jag fan hålla ett bra tempo och inte simma lite här och lite där utan verkligen ta onsdagar som min simdag. det kommer nog funka bra, känner mig lugn, stabil och trygg med mitt lv just nu, och det kommer nog bara bli bättre och bättre månad för månad, Tack min älskling, det e du som smittat av dig ditt lugn på mig, jag har även någon att se upp till, leva för och mkt mer därtill. 
 
Jag älska dig !

Nu slog larmet igång, ska väl ner till tvättstugan då.

Ha en bra kväll allesammans, få se om det kommer ytterligare mer update denna dag.

Kram

Emelie L


Skönt !

Fast jag somnade och sov dåligt i natt gick jag upp imorse, fast det a väldigt jobbigt, men jag gick upp, jag sminkade till och med mig, efter det kände mjag mig lite piggar och gladare. Ska nog fortsätta med detta hehe.

Istället för att bara sätta på kaffe, röka och dricka kaffe, borsta tänderna, ta på sig mys kläder och sen går, att sminka sig är faktiskt en bra star på dagen, men det jag missade idag va frukosten, om jag hade ätit frukost så hade det varit en topp morgon och även en fortsatt topp förmiddagen. . .

Men det gick bra ändå, bev klar med kap 3 i engelskan, så nu är det bara att plugga på glosor både tal och skrift för kap 1-3 samt gramatiken till kapitelna.

Påbörjade även matten, och det gick bra framåt, inga svårigheter eller knstigheter med den. Om jag fortsätter så här har jag beräknat att vara klart med det sista kap i matten. fast ja jag delade upp proven så konstigt så jag har första kapitlet att göra prov på men fan. om jag e klar tills på fredag, då kan jag göra prv nästa vecka någon gång, och seeeeen, ja då har jag bara ett kapitel kvar i matte a. tråkigt att man inte kan ändra betygen för mate a skulle då iallafall kunna få vg :). Men men, jag känner mig närmare ett mål som jag skulle vara klar med i dec. men ja bättre sent en aldrig som man säger.

Sen när jag e klar med denna bok får jag påbörja matt b :) yaaaaaay. har längtat till att köra igång med den.

Så ja denna dag hittils har varit bra faktiskt.

Ska snart ner till affären och köpa cigg sen hem äta mat, vila ett slag sen köra i gång med att plugga engelska ord för kap 1.

Ja apro på rökningen så går det lite si så där men jag är iallafall på god väg kan jag säga, förra veckan låg jag och pendlade mellan 11- 12 cigg per dag det blev heller inte så mkt röka i helgen, förutom sön och igår, då va jag uppe i 15-17 cigg. men idag kommer jag nog kunna hålla mig till 10 känns det som, men får väl se, vill inte komma upp till mer en tio denna dag, ska försöka att minska med 2-3 cigg per vecka. Det kommer nog gå, är laddad och vill detta. . .

Så ja idag har jag hittils rökt 5 cigg 2 mer en vad jag ska ligga till denna tid på dygnet, för väl försöka hoppa över 2 cigg under eftermiddagen istället.

Jag återkommer mer om detta senare samt mer skvaller om denna dag.

Ha en bra dag allesammans !

Kram

Emelie L

Besöket hos mormor min . . .

Jag börjar att prata om besöket hos skapargruppen, jag va helt själv där i dag, ja föruom dem som håller i det då, men annars va jag ensam deltagare, det va lite pirrigt till en början, men sen flöt allt på mkt bra, vi pratade mkt om mitt förflutna, vi lyssnade på musik , dem läste upp samma dikt som förra gången, vi rörde på hos, vi gjorde en livs scen till mig där jag och nuet va mitt punkten och sen fick jag ställa upp stolar eller annat långt eller nämre nuet, det va kul, kul att dela upp sitt liv, se vad man nu just i nuet har det, och vilka problem som står en nämre och vad som inte står en så nära.

Och det visade sig att alkoholen nu stod en lång bit ifrån nu läget, visst stör det en väldigt en, men det är inte det huvudsakliga problemet, jag kan hanskas med det, jag kan prata om det på ett annorlunda sätt, det finns längre inte samma behov och längtan efter att bli full speciellt så finns det absolut inge behov, längtan ja visst, men inte at supa på det sättet, men att ta ett glas vin till maten nån fredag kväll det längtar jag efter.

Sen nåt som jag inte tänkt på så himla mkt det är att under 16-19 års åldern allt som hände under den tiden, fortfarande finn med i nuet, fast inte på ett negativt sätt, utan hur man hanskades med saker då och hur mitt levnadsätt, agerande utvecklas så enormt från den tiden tills nu, och mkt som hände under den tiden tar jag lära av i dagens läge, och inte bara de, jag testar mig fram, vad klarar jag av, vad mår jag bra av, om jag gör så här funkar det eller ej osv osv, man utvecklas ju hela tiden så händelser under den tiden komma nog hänga med livet ut, och inte bara det utan jag utvecklas ju men där ser jag nog grunden därifrån kan jag börja bygga upp mitt liv, göra andra val, jag kan göra allt på ett annat sätt och så fortsätter utveckling, men jag ser från ålder 16 där började allt, det som har betydelse för hur mitt liv ser ut idag. . . Jag kan nog säkert gå längre bakåt i tiden, men ja, ne, jag börjar där. tidigare beteende känner jag mer att det va en tonårsgrej, där man testade sig fram, och tänkte inte så himla mkt, men från och med 16 års ålder känner jag att jag kan räkna ifrån. . .

Ja de va det kyrkliga besöket, och det va roligt, lättsamt och lärorikt.

Sen bar det av och möta moster och kusin. Vi hade en lång och härlig promenad med mkt prat, e så härligt att umgås med moster samt min kusin, vi hade det lättsamt fram till vi va utanför sjukhuset sen sa jag och moster i mun på varandra ne nu känns det konstigt, obehagligt och ledsamt.

Vi gick och yrade runt, efter mormor och båda blev frustrerade över att vi aldrig hittade henne, när vi väl gjorde det, tog vi varsina djupa andetag och gick fram till mormor, moster gick först och blev förskräckt och vände, jag fick nästan panik för vänder hon, sen gick jag och kusin fram och jag fick samma känsla jag bara försvinna ut, men jag tog djupa andetag och tog mormors hans, och sen kommer tårarna och ångesten inom en, jag moster och kusin bad en bön, sen bette jag plats med moster och hon torkade henne runt munnen smörjde in hennes läppar, sen tittade mormor upp och fattade nog inte att vi va där, och hon yrade om sin döttra som va hemma, och ja, hon såg rädd ut, sen bad hon oss att gå och det kändes i bröstet, va, ska vi redan gå, men vi förstod , hon behöver med bara vila, vila och vila.

Moster bad med att docktorn skulle ringa för att få veta lite hur läget är, vad som kommer hända ocsv osv. Så  vi hoppas på att han ringer henne ikväll så att vi kan slappna av lite , det är just det här ovetande som verkligen tynger en, och sen att se henne ligga helt hjälplös, blek, svårt att andas och ja, det va verkligen inget jag hade velat se, men sen när vi kommit ut, från sjukhuset så kändes det lite lättare inombrds , vi vågade oss ditt, vi fick hålla henne i handen be en bön, säga att vi älskade henne. . . Det kändes väldigt bra efter en stund att fått göra det här. även om hon inte kommer komma ihåg det.

Och grann tanten sa med att hon va mkt bättre en vad hon va igår, och det va med en lättnad at få höra.

Moster promenerade ner till stan till en tant med hennes medicin, jag och min kusin gick til lsvea plan och hämtade ut pengar och handlade dricka och varsin munk :) sen gick vi in en stund på barnens hus, jeeenny dem hade ju hur mkt som helst där, med barn kläder, vagnar barns sängar och en massa roliga leksaker.

Väl hemma har jag fikat med kusinen, sen kom moster och hämtade henne, sen tog jag mig en dusch, det va SKÖNT. Nu sitter jag här och ser på halvåtta hos mig, det blir en del tv ikväll, halv åtta hos mig, familjen annorlunda, american teenager secret. eller vad det nu heter börjar hur som helst runt 21 på tv 400.

Få se om det blir ett till inlägg men tror inte det.

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L


Morgonen förbi då !

Hej allesammans, ja då va morgonen förbi i ett svep. otroligt hur snabbt det ibland kan gå.

Har hunnit med mkt denna morgon, jag har fixat till mig idag, sminkat och haft mig, känner mig fresh, pigg fast inte så glad, idag ska vi jue besöka mormor, det kommer bli ett jobbigt ögonblick. det känns så iallafall, men man vet inte, en lättnad kanske strömar igenom en eftrsom jag varit så rädd för att träffa min kära mormor.

Vi får se.

Dagens händelser hittils:

* Fixat iordning mig.

* Diskat och städat bort det sista av julen.

* Planerat upp veckan. . .

Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 12.45 ska iväg till kyrkan då på skapar gruppen, det blir bara jag och en till tjej idag. men det kan vara skönt, att bara vara några stycken.

Efter det.

* blir det att träffa moster och kusin, sen tralla till mormor.

* Hem och äta mat, vila en stund, blogga och göra klart sista uppg i engelskan kap 3.

Sen blir det tv för hela slanten. hehe :)

Ja det va nog allt så länge, återkommer senare om dagens händelser, det ska nog med bli en liten tillbaka blick av förra veckans händelser ev lite av mina planer för denna vecka.

Ha en fortsat bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Måndags morgon !

Jaha, då va det dags för dessa försovningar nu igen, förra veckan försov jag mig med väldigt mkt, fast inte så att jag försov mig så här länge, men denna försovningen berodde på att jag inte alls kunde somna igår, somnade nog vid ett tiden, väldigt mkt försent, men kunde inte slappna av, tänkte mkt på mormor, och på denna dag, då jag ska ta mig förbi rädslan och gå och hälsa på henne.

Det bli inte att traska till framsteg idag, eftersom jag snart ska till kyrkan på den där skapargruppen.

Skulle jag gå till framsteg så blir det att vända på en gång. så jag stannar hemma tar det lugnt , ska faktiskt med fixa iordning mig lite, sminka mig sätta på mig lte annat en mysbyxor o sånt.

Ska med ta hand om disken, städa upp lie , sortera upp tvätten så att det bara är att tralla ner med den imorn. Ja sen efter dessa sysslor så blir det nog dags att tralla vidare till kyrkan och efter kyrkan blir det att möta upp moster och min kusin :) sen ska vi tralla vidare till mormor. . .

Efter besöket hos mormor, så får jagse vad som händer, beroende på hur jag mår, om jag mår hyfsat så ska jag sätta mig ner och plugga, eller kanske hälsa på någon . . . Få se få se.

Nu ska jag sätta dagen i rörelse.

Ha en bra dag allesammans !

Kram

Emelie L

Omtanke till min kära mormor.

Ja då va denna dag slut, snart, ett samtal från danne sen blir det att fortsätta sova, somnade till runt 18 och sov som en stock fram till 20. 00

Jag har inte nämt nåt, för jag tycker detta är ett jobbigt och obehagligt ämne, att ha en närstående som är sjuk och kan dö, jag vet inte alls hur jag ska bete mig, om jag ska vara en posetiv fläkt när man hälsar på, eller om man ska prata om det, eller vad. . . ? jag är så himla dålig på när det kommer det sårgsna stunder. Det jag inte har berättat e att jag tänker dagligen, jag gråter för att jag inte vågar ta mig till mormor, det som känns så jobbigt att ta sig ditt, det e för att man aldrig vet om det kanske är sista stunden med henne, och det är där det kommer sen hur ska man bete sig, det kan ju vara sista stunden och den vill man ju ska bli betydelsefull . . .

Men nu har jag bestämt mig, imorn ska jag gå med moster ditt och min kusin, vi känner samma ska moster och jag att det är obehagligt , det är skönt att inte vara den ända. och därför med skönt att gå med henne då.

Min älskade mormor, jag ber för dig, det gör jag verkligen, och jag tänker på dig var dag, och jag hatar mig själv att jag inte kommit oftare. Jag är så rädd. . . Jag älskar dig och jag hoppas dig all lycka igenom detta och jag ska försöka stötta dig så gott jag kan.

Med detta så avsutar jag för ikväll, imorn återkommer jag om besöket hos mormor min.

Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag allesammans, den e snart slut !

Kram

Emelie L

Mer om denna dag.

Nu har man duschat, vilat en stund, diskat, och fått besök av älskade mor, syster och mammas killkompis, det va ett mysigt besök vi drack lite kaffe, åt glass, och sen fick mamma och tessan var sin tacorulle.

Nu sitter jag här och har det mysigt för mig själv ska strax kolla om det kommer nå kul på tv till kvällen, om så blir det att se på lite tv, äta glass med chokladsås och innan ska jag ta mig en tacorulle jag med, för nu börjar magen kurrra efter maaat.

Ja mer en så här händer det tyvärr inte , imorn börjar en ny vecka, med nya tag , och en intensiv prestation inom pluggandet, förra vecka va men inte helt med på allt, när det gäller plugg och mkt annat, men efter denna helg känner jag mig piggare, alertare, besöket hos martina gav mig nog posetiv energi :)

Det va nog allt så länge.

Hoppas ni alla läsare myser ordentligt med en kär vän eller pojkvän, om ni vill så kan ni alltid dela med er av eran alla hjärtans dag med mig, vad ni gjort osv . nyfikna jag vill veta :) ! hehe.

Ha de bra.

Kram

Emelie L

Alla hjärtans dag !

Och den får jag tyvärr fira själv :(.

Eller njae, mamma , syrran och mammas vän kommer på fika senare under dagen, så det blir att fira den med dem då. Men hade väldigt gärna haft danne här. åh, vad jag saknar honom. . .

Ja man är även hemma efter en väldigt mysig visit hos martina, hade mer en hjärna stannat längre . . .

Vi hade en väldigt mysig, trevlig helg med mkt skratt och glada miner, stormstrivdes. Vill vara nära min min martina, har saknat henne så sen hon flyttade.

Men men, man får göra det bästa av situtionen , det blir väl att åka upp ditt mer sen när man sjäv har körkort. :) längtar så tills den dagen kommer, blev väldigt peppad nu när martina fixat det, och hon kör väldigt bra.

Väl hemma nu då, jo planen va jue att plugga, men vette fan om jag orkar, e rätt trött och seg. så jag ska nog ta mig en vilo dag i dag, så att man imorn att fit for fight. :)

Ha en bra alla hjärtans dag allesammans, och hoppas många av er läsare har en kär vän, partner att fira den med.

Kramar

Emelie L

Skridsko åkning :)

Jajjemen, idag mår jag betydligt bättre fast är helt slut av dagens sysselgöra. puuust ut hehe. Nu har jag en mysig kväll med martina att se fram emot :)

Ja dagens sysselgöra:

* Psykolgen nummer 1

* Åka skridskor nummer 2

* Hemma / vila lite granna nummer 3

* Hämta medicin och ta antabus nummer 4

* Åka till södertälje och besöka min underbara vän martina nummer 5.

* Nummer 6 vet ej, det kan hända det mesta hos min kära vän martina, men planen är film och godis kvällen lång :)

Ja det va min dag, och åka skridskor va väldigt kul att göra igen, så tjejer kom igen, vi tar en tjejdag på skridskobanan med varm choklad :) !?

Det kommer nog inte bli nåt skrivet i helgen, få se, men troligtvis kommer det ett långt inlägg på söndag.

Ha en jätte bra helg allesammans.

Kram

Emelie L

Kvällen är då kommen !

Yes, och som i det tidiga inlägget så vet ni att dagen inte varit så himla bra, men inte helt fullt så dålig heller.

Har nyligen tittat på halv åtta hos mig, har verkligen fastnat på de programmet, vilket är jennys förtjänst :) oc nu är det ghost whisperer på tv 400 så ska se på det sen blir det made in sweden . :) sen soov gott. Och hoppas jag vaknar utan sjukdom.

Ha de gött.

Kram

Emelie L

Suuuuck !

Usch känner mig så konstig, är arg att jag inte gick till framsteget iallafall. jag är rastlös, och det snörrar bara i huvudet, känner mig så jävla KONSTIG, vad händer med mig, varför känner jag mig hel konstig.

Det känns bra när jag ligger ner i sängen, då känner jag mig pigg, kan inte riktigt slappna av, känner att jag hade nog orkat gott idag till framsteg iallafall, sen blir jag sne på mig själv, sen reser jag mig upp, för att gå på toa, ta en cigg eller nåt annat, då blir jag skit yr, fryser i hela kroppen, och plötsligt känner jag mig jätte sjuk, sen lägger jag mig ner, kan inte slappna av , blir stressad av ligga ner när man känner sig pigg, reser sen mig upp och då kommer kraslighete, vad vill den, vill den jag ska bli tok, känner mig nästa panikslagen. . .

Det är så skumt hur allt känns när jag ligger i sängen då är allt bra, sen när jag reser mig upp då i jag helt plötsligt jätte dålig. Vad försöker kroppen säga mig ? Jag förstår mig inte på den, jag gör verkligen inte det.

Hur är det möjlig att det kan växla så ?

Jag har även försökt satt mig ner mig plugg, men ne det går känner mig så kraslig trött, hängig huvudet e inte riktigt med, sen ja när man lägger sig ner , ja då får man ingen ro i kroppen för man känner sig pigg och dan.

Jag fattar ingenting.

Känner mig likadant nu med, hängig och dan men det skiter jag åh fan det kryper i kroppen.

blir tokig av alla tankar, känner sådana skuldkänslor. Men för vad ? känner skuldkänslor till mig själv att jag lät mig vara hemma idag. Jaaaaaaaaaaaag blir tokig att inte få uträtta nåt, jag hade kunnat gått ditt två timmar och sen hem och vila , då hade jag iallafall fått nåt gjort. . . FAN FAN FAN FAAAAAAAAAAAAAN, det stör mig så mkt.

Kan inte koppla av. åh jag e så irriterad.

ALDRIG mer, ska aldrig mer vara hemma, om det inte e så att jag har feber för då vet jag att man inte orkar rör ett finger ens.

Men annars, en föskylning, dåsighet, hängighet, kraslighet, ska inte stooppa mig.

Jag har fått nog av att sitta hemma på arslet och inte göra nåt, jag har haft mina deperissioner, mina nedgångar, min utmattningshet, min ångest, mitt liv som alkholist. . . Det räcker nu, nu har jag faktiskt nåt att gå till, nåt att gå till som leder mig ditt jag vill, då ska jag inte ta ut sådana dagar, åh jag e lite hängig, åh jag e så trött idag, åh jag e utmattad idag, åh jag är deppig idag, åh åh åh, jag har omat mig länge nog nu, och nu får det vara ett slut på dessa omande, det är bara bita ihop, le och va glad, glad att ha vänner, profitionell hjälp, familjen, pojkvän stöd och hjälp på framsteg och nuevo, få chans att börja om och avsluta saker och ting som så småningom kommer leda till nåt stor och bra. . . 

Jag har bestämt mig, det tog sin lilla tid, som med allt annat, först tog det en väldans tid att acceptera sitt beroende av alkoholen, sen det här med utamattning, ångest och deprission, och att sen ta sig ut ur den virveln neråt.

Och nu insiktet om hur viktigt framsteg och nuevo är för mig. det har tagit sig ett väldigt bra tag nu innan jag fallit på plats, och se det jag håller på med från ett annat perspektiv, och hur jag hanterar och agerar i vissa avseenden.

Och ibland är mina val inte alls bra för mig själv i början brydde jag inte så mkt om att jag försov mig, tog en dag ledigt eller vad det nu kunde vara , eller brydde mig gjorde jag väl men inte på samma sätt som nu, jag kan fortfarande komma in i faser där jag skiter i det mesta men dem håller inte i sig speciellt länge lyckligtvis. 

Men dem kommer, och det känns mer och mer som att jag förstör för mig själv när jag ibland ger upp skiter i det mesta. jag säger inte nu att detta beteende ska bort, men jag känner att jag mer och mer inte accepterar dessa beteende mönster . . .  Och tänker då göra allt jag kan för att motarbeta dem. 

Så från och med idag, ska jag gå alla dagar, jag ska delta i det mesta, jag ska plugga på i lagom takt, hur jobbigt, tugn och förjävligt det kommer kännas i vissa avseende , men jag ska inte stänga mig inne någe mer. 

Det e inte så att jag nu är hemma bara för att, det kanske låter som det, men jag hade ta me fan orkat två timamr på framsteget. Det hade jag. . . !

Men men, vi alla gör misstag, fel osv. Men för min del ska det vara slut på detta. . . Inga mer bekvämligheter.

Tanken om det slog mig när några på nuevo satt och pratade om soc och att dem inte fick den hjälp dem behövde , så kom en av dem som jobbade här och pratade om att man gör vad det blir till, man kämpar till det man vill, man måste lära sig hitta lösningar på allt om man vill komma någonstans. och det viktigaste av allt, hitta ut från sina bekvämligheter, att skita i att stanna hemma en eller två dar bara för man kan det, pengar från soc kommer iallafall. 

Jag tog åt mig av det, inte så att jag är en av dem så gillar att utnyttja soc inte alls, men efter att varit sjukskriven, blivit trygg i sitt hem ,haft svårigheter att gå utanför dörrn osv osv, så har det varit väldigt jobbigt att ställa om sig , det har tagit sin tid, men detta fick mig en tanke ställaren, bara för att jag haft denna svårighet och även att jag kan få denna i vissa fall, så vet jag jue att jag klarar det, om jag klarat att gå utanför dörren kanske tre dagar så klarar jag även det även den fjärde även om det kanske känns jobbigt just då men jag klarar det den fobin sitter nog mer i psyket en i verkligeheten, en fobi som jag kanske ännu inte riktigt släpp men en fobi som jag klarar av.

Så när hon sa det där med bekvämligheten och lyckas komma loss från den , fick mig att tänka, det är nog där i bekvämligheten jag ibland faller tillbaka på, och det e inte bra, jag måste bortse från den, om jag ska klarar mig vidare i detta liv för så kommer jag absolut inte kunna hålla på , så det e lika bra att vänja sig nu eller aldrig.

Så jag ska verkligen gå inför detta, gå in för att ta mig upp, komma iväg hur ont det i själen ens känns. 
Så e det med det, jag kommer klara det, jag har gjort det förr. Och nu är det dags igen, bita ihop göra det bästa man kan men huvudsaken är att komma iväg hemifrån, det e väldigt viktigt för mig, och det e inte bara det i ord utan det börjar arta sig i handling med. 

Med det så avslutar jag här så länge. 

Ha en bra kväll. 

Kram 

Emelie L


 


Kurerar mig idag !

Jajjmen, idag är det en riktigt kurerar dag, snälla pappa kom för en stund med hostmedicin och bakterie dödande halstbletter, så snart ska tuffingen emelie vara på benea igen :) ! hehe.

Jag hoppas jag är på bena redan imorn, men får väl se hur influensan artar sig, förmodligen blir det bra imorn och nägra veckor framåt sen återkommer nog sjukan igen, sen är det bra sen återkommer den, och så kommer det säkert hålla på fram tills maj då brukar det kunna bryta ut riktigt ordentligt. få väl se.

jag hoppas av många anledningar att jag e bättre tills imorn, därför jag har psykologen, medicinhämtningen, skridsko åkning med nuevo, och sen sist men inte minst, en trip till martina, fast det kommer bli en väldigt lugn och mysig hemma helg med henne hur jag en mår, dels va hon heller inte helt på topp, va med kraslig och förskyld osv. och sen så har varken hon eller jag pengar till nåt annat en att ligga hemma.

Det ska bli kanon, bara umgås snacka skit, se på film, ja bara vara liksom. . . Det va vädigt längesen nu vi bara va och tg det lugnt, eller ja bara va överhuvud taget. Har saknar dig min vän otroligt mkt, och är väldigt glad att vi fortfarande har kontakt. och det känns som det med bara växer, vi pratar mer med varandra, vi ses mkt mer en vad det brukar bli av på ett år, sen så känns det som om det bara kommer bli mer och mer, och vår kompis relation kommer nog bara bli mer och mer starkare, jag hoppas på det, du är en sann vem. . . och jag har väldigt roligt med dig :) Cykelturer i innerstan i sthlm det e vår grej säger jag bara :) fan va kul vi hade . . .

Ja när man ligger hemma så här och e kraslig och inte har så mkt att göra dyker alltid minnen upp, det är härligt, att tänka tillbaka, på vänskaper, och framför allt hur det har utartat sig, alla vänskaper, tex med jenny när hon flyttade så såg jag det som ett slut på våran vänskap eller slut och slut den va väl de sen långt innan hon flyttade , men sen så kom hon tillbaka och itne trodde jag då heller att vi skulle bli så bra vänner som vi är nu, det e helt otroligt, känns som ödet, jag och martina, jag och jenny, och sen jag och annso. Det är mina vänner, vänner som man kan lita på i vårt och tort, vänner som alltid finns där, vänner som man alltid har rolgt med, vänner som man alltid kan spela med öppna kort, jag helt underbara tre vänner som jag verkligen tror kommer hänga med livet ut :)

Ja dagen har varit rätt okey, jag ahr samtalat med martina om helgen och annat, sen samtalat med daniel min älskling ett bra tag :) och nu sitter jag här, och känner mig rätt hängig nu igen, men ska försöka ta och diska upp och få i mig lite mat sen blir det vila av några timmar, om orken sen finns senare ikväll så ska jag ta och iallafal göra sista uppgiften i kap 3 i engelskan så e jag klar med den, sen kolla igenom matten lite, och planera upp lite stragedi i matten.

Ja det ser ut att bli nåt sånt utav dem närmaste timmarna framåt.

Återkommer senare.

Kramar

Emelie L

Kraslig !

Ja, jag kunde nästa räkna ut det igår när jag la mig, kände mig då väldigt hängig, febrig, och sen hade jag så jävla nt i halsen, så att jag skulle bli hemma idag kunde jag förutspå, men VILL inte det, ville gå idag och få lite gjort :(. . .

Ja som sagt det kommer bli en väldigt lugn dag med en massa vila, sen få jag se om jag har någon ork till at tplugga lite granna.

Det va nog allt så länge. återkommer senare.

Kram

Emelie L

Kraslig !

Ja, jag kunde nästa räkna ut det igår när jag la mig, kände mig då väldigt hängig, febrig, och sen hade jag så jävla nt i halsen, så att jag skulle bli hemma idag kunde jag förutspå, men VILL inte det, ville gå idag och få lite gjort :(. . .

Ja som sagt det kommer bli en väldigt lugn dag med en massa vila, sen få jag se om jag har någon ork till at tplugga lite granna.

Det va nog allt så länge. återkommer senare.

Kram

Emelie L

Då va denna dag förbi.

Nästan iallafall, har andra avenyn kvar innan det e dags för att sussa gott på kudden :). . .

E trött, och sen så kom jag på nu att jag glömt tagit min medicin, det måste jag ju.

Jag funderar även på att mig en dusch.

Min pannkakor, blev mkt goooda. ska lägga upp bild på den goda pannkakorna och receptet.

Det va nog allt för idag.

Ha en bra kväll .

Kram

Emelie L

Yr&dann !

Ja, det verkar inte vilja gå över, har nu sovit från 12 till 15 , det va skönt faktiskt, men yrandet i huvudet har ej gått över, jag vet nog vad problemet e, det e nog att det blivit väldigt lite mat äten denna vecka.

Ska bli bättre på det, hade kommit in i en jätte bra rutin med maten, men sen vips , edet räcker med att det bli konstigt en dag, sen e jag där igen, utan mat och energi.

Strax så ska jag tillaga min efterlängtade american panecake. MMMMMums.

Det va nog allt så länge.

Ha de en fortsatt bra kväll.

Kram

Emelie L

E redan hemma . . .

Jajjemen, jag klarade inte av att vara så länge i skolan, så går det när man inte äter någon frukost, blev yr och dan, så jag gick hemåt. fast a jag va dem timmarna jag skulle , men hade velat stanna längre för det är ändå så himla tråkigt att komma hem så här tidigt.

Men men, ska försöka göra de bästa utav denna dag.

Planen e ?

* Att vila en stund snart.

*Handla lite ingridenser till pannkakorna.

* Laga mig ett gäng pannkakor.

* Vila en stund efter maten.

* Diska

* Göra klart sista uppgiften i kap tre i Engelskan.

* Ev påbörja lite i kap statestik i matte boken.

* Duscha

* Sen Goooooooootta sig fram tv. idag blir det andra avenyn :) !

Det va min dag de, hehe, hoppas planen håller och att alt bli gjort, skulle bli sååå glad då.

Återkommer med ytterligare uppdate om dagen. . .

Kram

Emelie L

Ska jag, Ska jag inte ?

Jo jag ska gå, men försov mig idag, så det blir varken, frukost, simning eller americanska pannkakor med nektarin på och lönsirap. :(

Så typ halva dagen e redan förstörd. men det får gå vägen ändå, ska snart behe mig till framsteg, sitta där tills jag blir klar med kap 3. Jag hoppas jag blir klar till lunch, så att jag kan gå hem, äta mina gooda pannkakor, och sen ja sen vet jag inte vad som kommer hända, funderar på att gå igenom kap 1 och dess glosor både tal och i skrift, så att jag kommer framåt med detta någon gång, det blir dock inte att skriva nå prov denna vecka, få se hur allt artar sig men om inte så blir det att plugga på söndag och sen skriva det på mån eller tisdag.

Åhja, nu babblar jag på förmkt tankarna bara snörrar just nu, det kanske märks hehe !. . .  :P

Ne det får nog räcka för denna morgon, ska nu bege mig ut i det tråkiga vädret.

Ha de en bra dag allesammans !

Kram

Emelie L

Sluttet på denna dag.

Slutet på denna dag har jag spenderat framför tv:en, jag har sett på halv åtta hos mig, navy cis, och nu ser jag lite på house.

Ja vad ska man säga om denna kväll, jag har sovit en stund på dagen, vilket inte va så bra, för då blev inte kap 3 i engelskan gjort. får ta det imorn på framsteg istället då.

Sen gick det heller inte så bra att göra blåbärs pannkakor, det måste ha varit nå galet med receptet, men hittade två andra recept som jag ska prova imorn, då blir det amrikanska pannkakor med nektarin bitar på och löncirap. det ska bli gottie det. . . Det får bli min lunch.

Jaha och inga utmanningar har heller fått :( :P

Det kommer väl . hehe :)

Rökningen då ?

Ja den har gått bra faktiskt, jag landar på 12 cigg, en mer :( men ända 5 mindre en vanligt. få se om jag hamnar under tio imorn :) ! ? Det e frågan det. hehe.

Det va nog allt för idag, hoppas jag kunnat roat er mina kära läsare hehe !? :)

Kram

Emelie L

Fortsättning på denna dag :)

Hej på er allesammans, nu är det som jag sist skrev att jag skulle göra, gjorts.

Och det va , att handla, laga mat, diska, och vila.

Och nu då ?

1.Hm, det blir att skriva några till rader här, kolla in andras bloggar ev kommentera.

2. Kolla in tv.nu och se vad som bjuds på tv ikväll.

3. Göra klart kap 3 text a i Engelskan.

4. Göra mig ett par blåbärs pannkakor.

5. Duscha

6. Bänkra mig med vanilj glass med choklad sås på framför tv:en

7. Avsluta dagen med ett inlägg här innan det är dags att sussa gott på kudden.

Det va nu ett tag sen jag tog upp att jag skulle påbörja slutaröka grejen.

Hur går det ?

Det har inte gått så himla bra från det jag bestämde mig, men igår försökte jag så gott som att verkligen försöka och inte bara tänka att jag ska försöka.

Jag kom upp i 11 cigg igår, och det e verkligen ett enromt steg, då man under en väldigt lång tid har legat på 15, 17, 20 eller 25.

17 brukar vara den vanligaste siffran så jag utgår ifrån den, och bara så där dra ner hela 6 cigg, det är ett väldigt stort gliv av mig, det trodde jag aldrig.

Och idag så har jag hittils rökt 7 cigg, jag hoppas att jag bara går upp till 9 cigg denna dag. Uppdaterar er om det innan jag lägger mig ikväll. . .

Och nu till er alla läsare har jag en fråga. Vad vill ni att jag ska skriva om ? Ni kan komma med vilka som helst förslag så ska jag försöka göra det bästa jag kan för att få ihop nåt utav det ni vill läsa om.

Det kan vara vad som helst, jag är öppen för alla förslag. Det kan vara någon direkt fråga till mig och om mitt liv, om politik, om vad jag tycker om en viss sak, om nåt ni vill veta mer om men som ni inte orkar leta info om. osv osv ! Använd er fantasi nu och ge mig en utmaning :) !

Det va allt så länge.

Kramar !

Emelie L



Halvdant !

Och ändå ler jag och e glad. . . Detta har jag strävat efter i år och dar känns det som, att hitta denna balans, att hitta det bästa utav varje dag som går, det är mitt sätt att hjälpa mig själv att se posetivt på saker och ting och på dagarna som snabbt rusar förbi en.

Det är så skönt att bara få säga det har varit en halvdan dag, en halvdan vecka eller halvdan månad. Och ni som har svårt med att se det som är bra utav en timme, dag, månad eller ett år. försök att anteckna varje ditalj av en dag, så lovar jag dig att du kommer hitta så många posetiva saker av en dag som kanske har känts helt förjävlig, det gäller att ta varje liten ditalj, så som att bara vakna upp på morgon och komma iväg, äta frukost, eller att ha tagit den där vila den timme för att. . .  osv osv, det gäller att blanda känslor, mående och prestation så lovar jag att du kommer få ihop så himla mkt braiga saker du gjort , sagt eller inte gjort eller sagt. En dag den kan nästan aldrig vara på topp eller nästa aldrig helt i botten.

Tänk på det !

När jag säger att min dag hittils har varit halvdan så beror det på at :

* Det va svårt att komma upp på morgonen, jag va trött, är fortfarande trött.

* Men jag kom iväg , jag valde att inte stanna hemma, vilket lyfter dagen lite mer.

* Jag har inte lyckas prestera så mkt som jag ville denna dag, på grund av trötthet och lite motivation, men jag presterade så mkt jag själv orkade, vilket lyfter denna dag ännu mera.

* Jag va inte alls sugen på att delta i disskution om boken livsguiden, men jag trallade ner ditt iallafall, bet ihop och så farligt va det jue inte, kom igång ganska bra när jag väl satt där.

* Tröttheten hängde fortfarande kvar, så jag valde att gå hem då, vilket jag unnar mig, jag har gjort så mkt som jag orkade idag, och jag är nöjd över det.

Och dagen den är fortfarande inte slut, det kan hända mkt mer posetiva saker som kanske vänder denna dag från att har varit halvdan till att den faktiskt blev ganska hyfsad iallafall.

Väl hemma, så ska jag snart sätta igång med att diska upp, laga lite blåbärs pannkakor och äta det blev glass sen.

Nästa grej , göra en matlista, gå och handla, ta mig en vila. . .

Resten får ni veta senare under dagen !

Ha en väldans bra dag allesammans. och glöm inte, bara för att en sak går snett så betyder det inte att hela dagen behöver bli / sluta helt värdelöst !

Kram

Emelie L

Mys hela kvällen lång :)

Hej. . . Jag känner mig konstig efter besöket på skapargruppen. . .

Men det känns bra. jag e fortfarande väldigt trött. har nu med tagit mig min natt medicin så till 21 kommer jag nog sova . . .

Innan dess så ser jag just nu på nyheter, sen ska jag se halv åtta hos mig, och efter det så kommer familjen annorlunda.

Sen blir det sussa gott på kudden.

Ja jag har inte så mkt mer att tillägga om denna dag.

Ha en skön kväll alla läsare.

Kram

Emelie L

O för glömlig dag.

Denna dag kommer jag aldrig glömma på ett sätt.

Den började ganska vanligt, förutom att jag försov mig, och jag va med väldigt trött, men jag lyckades till slut komma upp med väldigt sega steg, tänkte vara hemma, men ne, tänkte jag, då hamnar jag i den dumma spiralen nedåt, och det vill jag inte. . .

Så hur kämpigt det en va att komma utanför dagen så lyckades jag med det iallafall, traskade med rätt så snabb takt till framsteg, ju närmare jag kom dessto mer vaken blev jag och kände motivationen bara strömma igenom kroppen. . .

Väl framme, satte jag mig ned med engelskan, det va tänkt att sitta tills jag blev klar med kap 3 , men jag han bara börja lite smått, sen ringde dem från nuevo, det va ju skapargrupp jag skulle gå på denna eftermiddag, hade helt glömt bort det. . .

Väl där i kyrkan , ja, jag hade inte alls förberett mig för detta, så det blev lite som det blev allt.

Men det va en skön stämning, det va avkopplande, och ja som jag alltid gör så säger jag inte allt för mkt, utan kollar av lite vem alla är osv osv. och sen till målandet, jag hade sen länge tillbaka vetat va jag skulle måla, men när jag väl skulle ta penseln och måla så tog det stopp, det va inte så lätt att utrycka denna känsla en då. . .

Det va ett skönt stopp, ska jag våga eller ska jag inte våga snörrade frågan, tillslut beslöt jag mig för att våga.

Det blev inte så fint, men det va min känsla min bild som iallafall hamnade på det pappret, när de tväl va min tur att berätta om det jag målat så tog det emot, det har aldrig tagit emot att berätta denna händelse förut, det kanske e så att jag nu fått bearbetat det , fått en ny syn och känsla kring det. men jag berättade för människor jag aldrig förr sett, och det va helt underbart om jag får säga det, att bara sätta nya ord på det, för människor som inte vet vem jag är, hur jag har varit osv. Det kändes väldigt skönt och lättande att gå därifrån.

Jag kände, att fan, det är nog det här ja behöver, jag behöver detta sätt att berarbeta ytterligare saker i mitt liv, så som känslor, drömmar, händelser osv osv. Det va ett intressant sätt faktiskt.

Och jag är så slut, så slut på ett skönt sätt det känns som en tanke, en känsla har försvunnit ut ur min kropp, denna tanke på att ständigt dö eller leva.

Så denna dag ser jag som en oförglömlig dag. denna dag gav mig nåt, denna dag lämnade jag nåt, denna dag gick jag kanske vidare ?!

Väk hemma nu, e trött, hungrig , så det blir att vila lite kort, äta mat, diska , duscha och sen bara ta det lugnt ev framför tv:en.

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L


God kväll, trots allt !

Go kväll allesamamns !

Ikväll har jag roat mig med att sitta här på nätet, duschat, sett på tv, lite av kalla fakta sen nu blåsningen, det kunde man bara inte missa, katrin va ju med :), hon e så skön :).

Ja, jag trodde faktiskt inte att det skulle bli en succé för min del, men det e fan bra, rolig, kul att få sig ett skratt. .
Det blir att se klart på det, sen sova e väldigt trött.

Ha en fortsatt go kväll & sov så gott sen !

Kram

Emelie L


Vad ska jag skriva om !?

Är så skriva sugen, men jag vet inte vad jag ska skriva om, samtidigt finns det hur mkt som helst som jag bara vill få ur mig, både om mig själv, synpunkter på vissa saker, vill även kunna framhäva nåt intressant, vill bli nåt stort, nåt betydelsefullt. . . Den dagen kommer det vet jag, men ja som und så vill man att allt ska ske på en gång, det e sällan unga som har tålamod, uthållighet, men varför egentligen ?.

Det har slagit mig att finns det inge bättre en att utvecklas, hitta nya vägar, gamla vägar som man inte vågat ta.

Om man skule födas som perfekt, ha hela sin framtid i sina händer, skulle det då vara roligt ? att veta hur allt ska bli, vem man ska bli, om man ska bli nåt.

Jag känner att det är så himla skönt, att bara leva, leva här och nu, och göra det bästa man kan utav situationen.
Göra det man känner för, gå den väg man vill, lyssna till sitt hjärtat och det viktigaste av allt, lyssna på sin magkänsla, jag lovar, den ljuger aldtig !

Jag själv, känner att det finns inge underbaraste i hela världen, att utvecklas, jobba sig uppåt, ta allt i sin takt, låta sig själv samtidigt njuta och släppa vissa saker för en stund, den helg den har varit helt magisk, har inte tänkt en sekund på livet, på hur det har varit, vad kommer ske, när var och hur !

Utan att bara njuta av nuet, här och nu, få känna frihet, känslor och mkt mer därtill.

Det finns någon ingenting från förr som har slagit denna helg, jag har kännt mig så levande, nya tankar, nya känslor har bara flytit upp på ytan helt av sig själv, och ja , jag kan bara inte sluta le. . . Allt känns så himla verklig, bra, helt underbart.

Dessa dagar är första gången jag har accepterat mig på allvar. accepterat vem jag är, hur jag är, hur jag lever och varför. Och känner inga tvivel om mig själv, jag tror jag nog kan säga att jag har nog nu under denna helg gått vidare, kanske inte helt, men jag är nu inte långt ifrån, det känns så jävla skönt, jag har inte glömt men jag har accepterat, nu är mitt liv så här, och detta som har hänt, det har hänt, nu är jag här, och detta krävs för att gå vidare.

Det känns inte enklare en så här.

Emelie L


Jag är så lycklig. . .

Jag vet inte när jag va så här lycklig, vet inte om jag varit så HÄR lycklig, allt känns så himla rätt, inte bara situationen i sig, eller nuläget, det känns i magen med att det är så himla rätt, och i hjärtat, förut har det varit med hjärnan som har styrt, just med rädlsan att var sjävl när alla andra har en partner, just när man va ung, då va det nästan så att ja man ville bara ha någon, det spelar inte så stor roll bara det fanns någon, oftast eller alltid har man inte varit så kär i början utan känslorna har vuxit lite lite grann tills man är så inkörd att ja men jag låter tiden visa, och sen har jag iallafall varit så invis, och verkligen KÄMPAT mig igenom ett helt eller flera helt världelösa förhållande, jag visste nog inte va kärlek  va, det liksom inget jag hade någon erfarenhet av , att se mamma med en ny var och varanna vecka , ja det va väl min erfarenget, man gick på hjärnans signaler på nåt onstigt vis, typ men han kommer jag få det bra med, han e på det sättet, han har dessa värderingar osv osv. . .

Men vad spelar det egentligen för roll , vad spelar egentligen imitshen eller hur det stavas =? för roll. . .

Men att man kunde känna så här som jag gör just nu, ja det e faktiskt helt nytt för mig, allt med daniel är så naturligt, det finns liksom inge stopp på hur jävla bra han är, det finns inga dåliga sidor, jo en men när han ändå utrycker sig varför det blir som det blir ibland, så ler man och ja han bryr sig verkligen, han kommer med en ärlig förklaring osv osv. så man blir bara jaha okey, aja, jag ska tänka på det nästa gång man blir fundersam och orolig. . .

Han e så himla ärlig, klok, underbar på alla sätt och vis. jag har fan aldrig mött en så himla fin och bra person i mitt liv, inte en tjej eller kille. . .

Åh alltså det finns så himla mkt och säga om honom. . . Fan han lär mig så himla mkt om allt, livet, känslor, sexupplevelser och väldigt mkt mer därtill. . .

Och det bästa ögonblicket denna helg va när vi kom in lite på osökerhet, och att jag ännu inte kunde lita fullt ut på honom det spelar ingen roll om det är en tjej eller kille , mamma eller pappa , syskn osv, jag har överhuvudtaget VÄLDIGT svårt att lita på människor, jag har blivit så sviken så många ggr, ibland är det även mitt eget fel osv osv. . . Så jag går hela tiden spänd. . .

Och så sa han att visst han kan förstå och föreställa sig hur jag tänker och känner i vissa avsäende, men att han dels ändå känner sig ledsen över att jag inte kan lita på honom och att han även tycker det är jobbigt, och sen sa han nåt väldigt klokt, att ja visst jag har tålamod, men tills en viss gräns, och att du förstör så himla mkt för dig själv genom denna rädsla. . .

Och fan, han har helt rätt, jag förstör väldigt mkt för mig själv, inte bara när det gäller honom utan överhuvudtaget, för håller ständigt tillbaka med väldigt mkt, för att inte säga nåt fel, göra nåt fel, sen kan jag verkligen lita på denna person, och då menar jag vem som helst, docktorer som psykologe, som dem som hjälper mig på nuevo, framsteg, soc, osv osv. . .

Han ändrade mitt tänke direkt. . . jag känner mig så lugn, speciellt läget med honom, jag kände att jag direkt faktiskt kunde börja lita på honom, jag tänkte så här, hade det här bara varit en grej, så hade han ju heller verkligen inte brytts sig om mitt tänke, osv osv, han kändes så rörd och ledsam när jag sa att jag inte litade på honom fullt ut. det kändes verkligen som om han brydde sig om hur jag tänker och känner och att det även påverkar honom, nåt sådant har aldrig inträffat, , , ja vad ska man säga.

Helgen den har iallafall varit helt perfekt, och jag blir bara mer och mer kärare i honom och det känns bara mer och mer jobbigt när det är dags för honom att åka.

Resten av denna dag så ska jag inte göra så mkt , ingenting alls faktiskt, bara njuta och ta det lugnt, se blååååsningen, katrin ska ju vara med, det går inte och missa :).

Ha de bäst alla läsare, återkommer senare med mer smaskiga nyheter :P ;) !

Kram

Emelie L

underbart !

Har det varit hela helgen med sin älskling :), det finns inte så mkt mer och säga , men helgen överträffade alla helger vi varit tillsammans. det verkar bara bli bättre och bättre på alla punkter, men börjar bli mer och mer avslappnad, och det bästa av allt han får fram sidor jag längesen hade, han får även fram mkt känslor , det e så underbart, det känns som man börjar leva, man känner sig verkligen i livet i hans sällskap :)

Vi har haft mysig, rolig, vi har skrattat mkt, har inte skrattat så mkt på länge, och det kom verkligen från magen, glädjerika känslor kom fram m m m jag njuter så mkt, det tråkiga nu e att man inte kommer kunna ses på länge
:( men det e bara att bita ihop och göra alla dagar till vad dem blir. eller hur man nu säger.

Det får bli lite kortfattat vill jue va nära honom så mkt som möjligt nu innan han åker . . .

Återkommer senare med mer update.

Kram

Emelie L

Mkt på en gång för dig. . .

Vännen jenny !, först födelelse av den sötaste beby i år :) sen nu födelsedag, hade helt glömt av den, men jag en liten present har jag åt dig iallafall, i så att du kan ta på den :P utan det får bli ord så länge. . .

Denna lördag blir lugn och skön med danne :) det blir ev att köra lite wallander maraton eftersom han inte sett dem nya. så det ska bli kul, har glömt av några så :) !

Har inte så mkt mer att skriva. det får räcka med lite lite uppdate denna helg hehe :) jag har iallafall otroligt mysigt med min älskling !

Kram på er alla läsare.

Emelie L


Jävla huvud värk !

säger jag bara, att huvudvärk kan förstöra så himla mkt, det bara tunkar, kan inte slappna av för fem öre.

Trodde en dusch skulle vara till någon nytta men icke, bara en liten stund, tills en ganska så rolig grej hände, jag klädde på mig, kamma igenom det blöta håret och började föna det, fönen har varit lite klapp et tag, men har skitit i det, tänkte äh jag kör på tills den verkligen lägger av helt och hållet, och det gjorde den nu kan jag säga, mitt i fönandet, spall det bara till och blixtrade till orange i hela halen, fattade inte att det va fönen först trodde det va lampan, tills jag såg att det brann lite i sladden till fönen och då regerade jag och slänge i väg fönen och skrek på hjälp heheh. ja lite skratt rettande va det, men aldrig mer ska jag föna med en glapp fön usch, det KUNDE ju gått illa.

det va min roliga kväll de, och eftersom jag inte klarar mig utan en fön så e pappa så snäll å köper en ny till mig :). . .

Och nu e värken i huvudet tillbaka, vill bli av med den, danne kommer ju snart. åh jag längtar så mkt att bara få krama om han hårt. Hoppas hoppas hoppas denna helg går jätte jätte sakta, för efter denna helg kommer det ta väldigt länge innan vi ses igen :(

Ja, ska strax gå ner till ica och inhandla lite gottie till kvällen och ev hyra en film, jag hoppas på at en sommar med göran finns ute.

Ha de fint med er allesammans.

Många varma kramar
 
Emelie L

En halv glad gubbe idag !

Ja, det har varit lite utav en halv bra dag i dag, är så himla trött, det är de första, sen e fter jag va hos psykologen så fick jag lite mer lyft på dagen, ett tag iallafall, väl framme på framsteg, kom seg heten och tröttheten som ett booom, men försökta sitta ett tag iallafall, en timme orkade jag bara sen va jag så trött. gick då vidare till jenny och hennes lilla familj, så himla söt och go lite marius har kommit till världen, och så liiiiten, har glöm bort helt att dem som liven är så himla små och goa. . . Det va ett nöje, och se så klart höra hur det va med jenny och förlossningen och ur det känns nu osvosv.

E så glad för din skull gumman !

Väl hemma så la jag mig direkt hade en sån huvudvärk som en sitter kvar :(, åt för en stund sen med, och nu resten av dagen blir väldigt lugn, e så trött och seg, ikväll kommer daniel med , längtar så efter han.

Det va nog min dag en så länge, det kommer säkert inte bli så mkt mer skrivande en så här helgen ut , det beror på . . .

Ha en underbar helg alla läsare.

Kram

Emelie L

Nedstämd idag !

Igår när jag la mig så försvann all lycka, bara så där, höll på och somna då jag började tänka konstigt, tror att det va rädslan som kom upp på ytan som gjorde att jag  tänkte så som jag gjorde, vill inte ha dem tankarna !

Tankarna va, att jag och daniel va ihop över tio år, vi hade gift oss fått tre barn, han hade sin karriär, och jag min, vi levde ett väldigt rikt liv, både på den ekonomiska biten samt i lycka och kärlek, men så hände det nåt, efter sista barnet, började jag må konstig, deppig och utbränd, jag avstod från honom, ville inte vara nära honom, ville inte ta i honom, ville inte ha sex osv osv. jag dränkte mig i jobb, för att slippa var vid hans sida, sen börjades det, han satte på tjej efter tjej i över ett år, typ 50 stycken, jag fick hemskickade bilder som tjejerna hade låtit någon ta, jag fyllde en hel halv stor sk kartong, jag sa inte ett ljud om det utan jag höll mig så mkt på avstånd som helst, tills min son hittade bilderna och blev rasande, förstörd och äcklad av sin pappa

Han skrek, grät slog sönder saker i hans rum, han va helt rasande. . .

Mina känslor om allt dessa kom då fram, ochdet blev ett jävla bråk och jag fick världens ångest attack och slog sönder hela köket, och högg sönder mina handleder glasbitar.

Jag blev inlagd på psyket åter igen, det gjorde så ont i hjärtat, både i "drömmen" som i verkligenheten, jag ryckte till och fick så ont i hjärtat i verkligenheten alltså, jag grät som aldrig förr åter igen, senast va det ju i söndags.

Jag måste ta och jobba med detta, min osäkerhet och räddsla, jag e rädd att jag aldrig kommer kunna lita på en kille igen, och att ha dessa tankar, gör så ont i mig, jag vill inte ha dem, jag vill vara säker. . .

Jag är otroligt rädd att bli lämnad, otnyttjad, lurad osv.

Vad ska man göra åt detta =? Jag är väldigt kär i denna person,  men det gör så ont och ha dessa tankar, det förstör min vardag, min tillit, och oron växer bara . vad ska man ta sig til ! ?

Jag e hemma idag, för jag somnade väldigt sent igår, dels så tog jag min medicin väldigt sent igår, glömde av den helt igår. så jag va  trött som fan i morse. Så jag  valde att stanna hemma.

Vad ska man göra åt denna dag. Tänker att jag kanske skulle göra nåt bra av den trots min nedstämdhet, plugga lite eng och matte. Det e planen, hoppas det går för sig.

Ska iallafall göra allt jag kan för att stoppa mina dumma tankar, dem bara kommer, det e skit jobbigt.

Jag önskar er alla läsare en mer lyckad dag en vad jag kommer ha.

Kram

Emelie L

Överlycklig för dig !

Min vän jenny, ni som inte vet så födde hon sin lille baby idag, en liten marius blev det, en pojke vill säga :)

De hela va lite roligt, fattade först inte va folk menade på facebook, för det va inte så längesen jag hade varit inne på hennes blogg, och sen hade hon heller inte fyllt i , i status, och helt plötsligt såg jag min vän annso, som sa grattis till henne på fb och en massa till, fattade inget , för hennes status löd att från igår också, att hon då hade varit på mödravården osv osv, och kännt lite mer av värkarna, och att hon hade sina aningar att det kunde ske snart, och tänkte va fan hur kan dem alla som säger grattis till henne och marco och deras lille pojk marius. fattade noll, så jag ringde henne och hon la på så jag antog att det stämde sen skrev hon att hon hade fött dåra och sen tänkte men hur fan kunde alla veta de på fb och inte jag :( gick då in på bloggen och såg ett inlägg som hennes kompis vicky skrev åt henne, då fatta jag, och ja, fan chockad blev man hittade inte ord eller ja tankarna bara yrade, sen fall det på plats faaan jenny har fött , det blev pojke och då kom en tår, e så himla glad för hennes skull efter denna låååånga väntan som varit, och nu e man så himla upp i varv och ivrig kan inte tänka på annat, e så himla ivrig att träffa henne höra henne berätta om denna upplevelse och sen såklart se den lilla marius :) !

Ja det va den berättelsen. det känns som det händer nåt hela tiden nu förtiden, jenny har fött och man har gått och väntat som fan på det, jag har träffat min daniel, min syster har även träffat sig en ny kar, hon ska snart flytta tillbaka till landet och hyra ett hus, så att julia har nära och bra mellan mamma och pappa. mamam har träffat sig en ny kar, är förlovad , kanske snart giftemål ? önskar det.

Ja som sagt det känns som det händer saker hela tiden, och jag tror även detta år kommer bli ett lyckans år för många i min omgivning, har den magkänsla, och den brukar stämma väldigt bra :) ! hehe

Ja snart dags för andra evenyn då, känns som kvällen varit en evighet, har väntat på det sen 18. 00

Det blir nog inge mer för denna kväll.

Natti, och sov så gott mer er alla läsare när det väl blir av !

Kram

Emelie L

Sluttet på denna dag.

Heheh, nu blev det sluttet :P :)

Nu har man vilat sig lite, varit och handlat, glömde cigg i affären så fick traska ut igen i facking jävla ovödret.

Samtidigt som det e väldigt jobbigt med blåst och ännu mera snö så är det lite roligt si så där när det blir kaus och ingen riktigt vet hur man ska bete sig i trafiken eller hur ma nska få bort allt snö osv osv. lite lite skratt retande e det hehe. Det e jue inte allt för ofta som sverige få lite lite lite kaus. hehe.

Ja allt eller allt och allt det lilla jag köpte e nu inne i kylen, och fruktskålen är fylld med bananer och american cookies är framme på bordet . jajjemen , det ska bli mys och lite gottie till tv:en ikväll det e jue andra avenyn ! :)

tills dess så ska jag göra mig lite matto, eller kanske bara kvällsmål, macka och te alltså. hm jag vet inte, tror det bara blir kvällsmål för mig , känner mig för uppstressad av någon anledning, så e inte så sugen  på mat. . . ja vi får väl se hur det bir, och jag sitter nu med och funderar om jag ska göra mig lite blåbärs pannkakor idag eller imorn innan jag dra hemifrån, tänkte att jag skulle ta med mig lite lunch till skolan för en gångs skull.

Det känns som om det kommer bli för stressigt att göra det imorn, men ja, jag kommer nog ändå gå upp tidigt imorn, känns det som , för frukost måste jag få i mig innan jag går simmar. och det ska helst inte vara direkt innan man går utan vill ändå ha lite tid på mig och smälta maten.

Oj det blev lite "jag tänkte högt" hehe. äh det kanske e kul att få ta del av precis alla mina tankar :P ! ?

Ne nu kommer jag inte på så mkt mer att skriva, kanske återkommer med ett ytterligare inlägg.

Kram

Emelie L

Mitten på denna dag :P :D

Hej, ja jag gillar mitten, märks det :P !?

hehe, ne vet bara inte vad man ska använda för rubrik, har egentligen inte alls mkt att säga. mer en att nu har man vilat, ätit och diskat, pratade en snabbis med martina, och hon vet ännu inte om hon kommer idag eller ej, så nu väntar man mest på svar från henne.

Vad som skulle behövas göra är följande:

*Kolla banken, räkna på pengarna som finns kvar.

* Skriva en mat lista, handla med pappa eller själv ? beroende om martina kommer eller ej.

* Plugga engelska kap 2 och gramatiken till detta.

Om orken finns ! ?

Njae, det vette fan. e seeeg , hur seg som helst. Men tror nog att jag ska ta och bita ihop lite och genomföra lite av pluggandet med eng iallafall. . .

Jag har en liten lättnad inom mig iallafall och det e att eng provet bir nog att göra nästa vecka som tänkt, dock vet jag inte om jag hinner med prov i ma, för har ännu inte påbörjat kap statestik, men imorn ska jag faaaaaaaan ta och göra det :) !

E så sugen på mkt men orkar bara inte genomföra nåt.

E sugen på följande :

*Jobba med jennys bilder

* Träffa alex och umgås med henne och ev hjälpa henne med bloggen.

* Ut och fota lite på snön innan den försvinner.

* Träffa jenny och umgås med henne myyyycket. Saknar dig vännen !

Men det finns ytterst lite tid till det, usch fy och blä.

Varför det finns lite tid till det ?

Jo dels för att jag går upp tidigt, iväg till skolan, pluggar där några timmar, hem då e jag trött, så det bli mkt soft framför datorn, sen äta och diska, och sen vila, och sen e det plötsligt kväll och då försöker jag plugga lite till elller bara njuta av lugn och ro typ. . .

Sen på helgerna så träffar jag daniel, fast det kommer nu framöver bli varannan helg, knapt det till april månad, eftersom jag har en del att stå i, som att åka till martina, träffa jenny står som nummer 1, sen alex, min yngsta syster fyller snart år, pappa och jag ska iväg till paris. sen fyller mamma och då blir det att fira henne när man kommer hem därifrån och sen så kommer annso i början av april. . .

Men därefter kommer nog allt rulla på i sin ordning. hehe !

Ja fick nyss reda på att martina inte kan komma, så det blir att åka med pappa till affären runt 17.00, så jag ska nog då snart kolla pengarna , göra matlista, sen plugga eng och sen handla, sen hem och baaaara njuta av livet ;) !

Det va nog allt så länge. återkommer nog med ett ytterligare inlägg senare under dagen !

Ha de bäst alla läsare .

Kram

Emelie L





Mitten på veckan !

Jajjemen, onsdag e det redan, och imorn får jag veta om danne kommer, jag hoppas innerligt på det :) det som allt hänger på om han kommer eller ej, e om bilen går igenom besiktningen . . .

Denna dag var det ingen höjdare att gå upp, vaknade flertals ggr under natten, känns som jag har sovit oroligt, drömt en massa skumma drömmar osv osv, gick upp första gången strax innan kl 7, tog då mig en cigg och la mig igen , vilket va väldigt dömt gjort , för sen va det väldigt svårt att komma upp återigen, kom upp alldeles försent för att hinna till klockan 9 till framsteget, kom kvart över nio istället. och vädret ja det ska vi inte tala om, det va hemskt att promenera till framsteg i detta äckliga vädret. inge roligt alls.

Väl framme, fick jag en god nyhet, att jag bara behver gå igenom texterna a för varje kapitel, så nu innebär det att jag inte ligger så mkt efter i mitt egna lilla schema, jag trodde nämligen att jag skulla gå igenom både text a och b för varje kapitel men icke. :)

Påbörjade lite smått på kap 2, men ork och mativationen fanns ej där, så himla trött, ont i magen hade jag med där ett tag, men kämpade mig igenom tre timmar, sen va jag helt slut, för slut för att försätta, så jag ringde min snälla pappa om skjus hem,

Vä hemma så har jag nu kollat in fb, nu skriver lite här, sen blir det att kolla in några bloggar, sen banken, sen äta, diska, ev vila, eller så pluggar jag direkt, få se, sen om martina kommer så blir det ej plugg då blirdet en sväng på stan istället. yaaay. . .

Men som sagt vi får se hur dagen artar sig och hur den slutar.

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Månaden i sin hel het !

Hej på er allesammans. jag började jue i fredags med att skriva lte om månaden i sin hel het och att jag tänkte ta och göra en återblick i slutet på varje månad.

Så nu när jag inte har annat att skriva om så tar jag och gör denna återblick.

Ja månaden började väldigt bra, träff med daniel från gbg, och de hela slutade i stor kärlek, och vi är nu pojvän och flickvän :)

Det började ltie trögt med skolan, men jag kämpade på och nu rullar det på ganska bra, helt helt fullt så bra som jag vill, men hur ofta blir det som man själv vill ? inte alls ofta, det e bara bita ihop och ta nästa dag oc göra den bättre kanske ? försöker ha den inställningen, och inte bara den inställningen utan jag försöker se helheten av varje dag slutet på dagen, tänka vad har jag gjort, vad har jag åtstakommit, hur har min prestation sett ut samt motivation, hur har måendet varit, vad har jag gjort mindre bra denna dag, vad har jag gjort som varit bra. och när man förösker se det så , så är det med viktig att ta fram ditaljer , små små saker , så som att bar komma upp och iväg ditt man ska, så som att handla det man tänkt sig, som att äta frukost, lunch, middag, har jag tagit min promenad som det va tänkt, har jag träffat den vännen som det va bestämt, har jag sagt nej till nåt som jag inte ville göra osv osv.

Jag förösker se det så för då kommer det genast upp mkt posetivt som man gjort under dagen även om man kanske försov sig, sa nej till denna kompis osv osv.

Jag kom på en sak nu i efterhand om den där föreläsningen jag va på igår, då pratade han mkt om flyt och oflyt, och det jag nu kom och tänka på varför tog han inte upp ett mellan ting, jag ser det så att det där mellan tinget är oerhört viktigt om man känner att man inte kan hitta det, om man bara ser det så att antingen har man flyt eller så har man oflyt, och det blir det genast ett antingen eller mående.

Jag har jobbat väldigt mkt till att hitta ett mellan läge , det har vara ao för mig, för att jag ska kunna fortsätta vidare, för jag såg det så att antingen e jag på topp eller så e jag på botten, det fanns inte det där mellan tinget i mn värld förut. Nu börjar jag bli betydligt bättre på det. Även om mitt måendet tex inte är på topp så försöker jag göra nåt utav dagen iallafall, även om jag försover mig så försöker jag göra nåt utav dagen osv osv.

Så nu i efterhand så tyckte jag att det va dumt att inte ta upp det där mellantinget. jag ser det så att det är när man kan bilda ett mellanting det e då man lever i nuet, annars lever man nånstans bland molnen och svävar eller så ligger man i sin mörka grop och grubblar. det är faktiskt ytterst sällan man har flyt en hel dag eller tvärtom oflyt en hel dag. . . Så ser jag på saken.

Ja som sagt det började trögt med skolan, och det går fortfarande trögt fram, men det går framåt iallafall. jag har hunnit gjort ett ma-prov, funktion och ett eng prov.

Jag har kommit igång med aktiviteter på nuevo, och jag ahr provat påatt börja simma igen det har dock blivit en gång förra månaden, men ska föröska ta tag i det nu igen.

Men rökning som jag nämnde tidigare , att jag skulle sluta röka när jag va hemma, det har gått mindre bra, men igår va jag iallafall nere på 12 cigg på hela dagen, denna dag slutar det för hoppningsvis på samma siffra. det går iallafall neråt och ska göra ett ytterligare starkare försök imorn igen.

Ja, det va nog allt som jag kan komma på för januaris månad. :)

Ikväll då, ja det blir att se lite tv, äta kvällsmål, sova.

Tack för mig för denna dag.

Mera kommer imorn :) !

Kram

Emelie L

Som vanligt !

Denna tisdagen, det börjar bli tråkigt att skriva om sina dagar för dem ser nästan likadana ut från vecka till vecka, från dag till dag hehe, inget nytt eller spännade händer, känslorna e med detsamma. Kanske e bra ? klart det är, detta tyder ju på att jag fått lite ordning, struktur och ett mer ansvarstagande beteende.

Ja ni som inte vet vad som brukar hända på tisdagar så kan jag jue ta det iallfall.

Det va väldigt svårt att komma upp imorse, för jag glömde helt bort att ta min natt medicin igår, så jag tog den väldigt sent, så huvudet har varit väldigt segt nu på förmiddagen. . .

Men iväg kom jag och så himla senare kom jag inte en kart, började plugga på kap 1 text a och övningar till denna text. . .

Det blev inteså värst lång tid att sitta med det, för sen va det dags för att gå ner till nuevo och disskutera boken livs guiden. Men det blev inte så mkt för mig att säga om det vi gick igenom, fast jag hade mkt på lagret men jag kom aldrig till mods med att prata ut om mina erfarenheter och mitt tycke, vet inte om det e så att jag inte känner mig så fullt trygg med att säga mitt, och skulle jag börja så skulle jag aldrig kunna sluta :P hehe. . .  och sen tror jag mkt att när det typ bara är en max två som säger sitt och alla andra sitter tysta så smittar det av sig lite tror jag, man känner liksom en viss obrydd stämmning nästan, om man jämför med tex på tuna då tjattrades det i full fart hela timmar. . . Och jag kände mig väldigt trygg där, tror nog med att det har att göra med deras inställning dels att dem va så mkt mer äldre har på nåt sätt lättare att prata med äldre en med yngre för jag känner nog med att jag e lite äldre en vad jag e och tycker om att prata om andra saker en vad som brukas pratas i min ålder.  Tror nog lite de som e grejen för mig, men men, ska iallafall inte sluta gå för den saken skull, för det e väldigt behadligt att lyssna på när någon läser och pratar om det man läst och lite sånt färska upp det som man ibland glömmer bort. . . med självkänsla, agerande och beteende. . .

Ja när man väl var klar där på nuevo så var det bara att traska upp på framsteg och plugga engelska, är lite kvar att gör på kap 1 text a och övningarna, som jag om en stund tänkte sätta mig ner med, dels påbörja kap 1 text b och övn till detta.

Sen e jag klar för dagen, :) det blir en lugn dag hemma framför tv om det går nåt bra, ska strax kolla upp et ! :)

Ja det va nog allt så länge, återkommer senare med mer smaskig update :P :) !

Kram

Emelie L


Ooont har jag !

Ont i huvudet, fan daniel han har smittat av sin jävla huvudvärk på mig nu :P ! hehe

Ja då han man gjort sitt för idag, skulle egentligen plugga lite eng nu på kvällskanten innan halv åtta hos mig men det blir att ta och vila sig lite, så kanske huvudvärken försvinner tills man ska sova

Ja annars så händer det inte alls mkt innanför mina dörrar, det blir vila, tv och lite gotti !

Ha en underbar kväll kära läsare så återkommer jag imorn. . .

Kram

Emelie L

Ny vecka !

Och nya tag. :)

Måndagen började väldigt bra, vi hade en förelösning på nuevo som jag deltog i , det handlade om personen i sig, vårat tänkesätt och hur vi bör tänka nu och framåt, lite kort, jag deltog bara i halva delen, för kände att jag behövde upp till framsteget för att plugga så att jag inte kommer efter i den planeringen där uppe. Dels så har jag redan med genomgått mkt utav det han pratade om så det kändes inte som någon förlust, men hade faktiskt mer en gärna hört mer på han, han va en riktig bra talare, och väldigt intressant som person. . . Men men, smällar man får ta.

Väl uppe på framsteg gjorde vi en planering 2 veckor framåt, sen påbörjade jag engelskan yaaay :)

Sen efter att jag suttit där en ytterst liten stund va det dags att bege sig till stan och gå på soc möte, det gick snabbt och enkelt, så e nöjd över det.

Vä hemma nu då, ska sitta lite här på nätet kolla lite bloggar , sen äta och diska, och sen vila mig en stund. sen vet jag inte riktigt om jag har någe mer på min göra lista för denna dag, kom inte ihåg men det kollar jag snabbt upp hehe. . .

Ja det va nog allt så länge.

Ha en fortsatt bra dag så återkommer jag nog till kvällen med lite spännande update :P :) !

Kram

Emelie L