¨

Testskriver

Hej tänkte bara testa å skriva några rader från iphonenen som jag införskaffade mig förra veckan längtar nu till appen för blogg.se kommer läste att den ska komma nu i mars så det nog inte långt kvar:) så länge får jag nöja med att Messa mina inlägg eller använda datorn skriver mer imorn om mitt liv ser ut just nu ha de sålänge ! Kram Emelie L


Bloggtorka

Det va ett bra ord som jag snor från bloggerskan Katrin.

Jag har nog med hamnat i den svackan, då jag inte har något att skriva om, allt är blank just nu, det kommer inte ut ett ända ord om man inte ska ta allt vardagligt fast där finns det inte heller så mkt att skriva om. . .

Det händer inte så himla mkt i mitt liv just nu, jag pluggar och står i och huvudet ärr fullt med massa saker som snörrar runt , runt och runt, det tar aldrig stopp den går på högvarv och jag kan inte stoppa tankarna, för jag kommer inte fram till nåt, jag kan inte sortera upp tankarna. Det bara snörrar.

Ja det va väl det jag hade att skriva idag.

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Nedstämd.

Idag har det inte varit någon bra dag, eller det beror på hur man ser på det, jag kom upp och iväg och deltog i det jag skulle, pluggade några matte tal så på så sätt har det varit en bra dag, men annars, inåtvänt så har det inte alls varit bra, vet inte vad det e egentligen, det började igår vid 18 tiden, började känna mig deppig tänkte på framtiden, jobb, körkortet hur jag och älsklingen ska kunna planera ett liv ihop osv osv.

Många tankar snörrade men det förblev så, tänkte inte klart utan allt var en ända röra i huvudet.

Och allt fortsätta vara en ända röra i huvudet från de jag vaknade tills nu, få se om det förändrar sig under dagen.

Ja ne det finns inte så mkt mer att berätta återkommer senare.

Emelie L

Jävla spegel. . .

Det tog en väldans tid att sätta upp den, ja e man själv så e man. . .

Den väger ju en del så det e svårt att skjustera och ha sig, men upp kom den, bara för jag gav mig inte. . .

Så nu e den på sin plats. Nu fattas det bara en vit byrå, ny matta och lite krims krans.

När jag är klar med hallen så fortsätter jag med köket, ska ha en ny tapet den andra åker ner, sen ska jag fin måla det som är kvar, efter det e klart ska det inhandlas en skänk och skåp luckor och sen en matta och lite krims krans. . . 

Sen har jag jag bara toan och v-rummet kvar, sen e jag klar :) så i agusti månad e jag ev klar med lägeneten.

Känns härligt. 

Ja ne annars händer det inte så mkt mer i mitt liv, pluggar på , söker jobb och försöker så gott som att nå mina mål. . .

Fan hälften försvann orkar inte skriva om så detta får duga så länge.

Återkommer imorn. . .

Emelie L

Känner på mig. . .

Att det kommer bli en väldigt seg söndag, e trött så jag orkar inte göra så mkt, fan denna söndag kommer bli trist :(

Vill ha Daniel här !

Nästa helg så ses vi igen, då e det min tur att åka ner till han :)

Ja så vad ska man göra idag då, det e fint väder ute, hade jag haft orken så hade det blivit en lååång promenad. men icke.

Längtar tills imorn, längtar efter hela nästa vecka, ska plugga stenhårt nu inför teori provet som jag ska skriva den 14:onde mars. . .

Ja ne det finns inte så mkt att skriva heller. . . Få se om jag komemr på nåt senare. . .

Ha de så länge.

Emelie L


Full rulle hela helgen. . .

Det har varit full rulle hela helgen, i fredags åkte jag till v-rås med syster sabine och hennes kille,  tog även med tomas en kill kompis, vi åkte för att fira tessan min yngsta syster hon fyller 18 år :) Hipp hipp hurra för henne ytterligare en gång. . .

Och dag sov jag som en stock från 21 igår till 11 idag, kollade sen runt på köksfläktar och har hittat en nu som pappa ska ge mig i present i slutet på denna månad :)

Sen runt 13 tiden åkte jag till tessan igen, med mormor och åke. . .

Och nu får jag äntligen berätta med stor glädje att jag kommer snart bli moster igen, madde ska få ett till barn, alltid lika kul när en ny kommer till världen :) Grattis till dig och andreas. Och till julia som nu är överlycklig som ska få bli store syster :)

Somvanligt blir jag mer och mer sugen på att själv skaffa en, men ska vara förnuftig och det e bra att jag har en förnuftig kille som ännu inte känner sig redo, så då passar jag på att jobba på min kärrier :) som för mig betyder väldigt mkt om jag uppnår ditt. . .

Emelie L

Shopping dag idag :)

Idag har det shoppats :) det e kul att shoppa, både mödbler kläder och smått och gott till hemmet. Skönt med lite nytt , kroppen mår bra av unna sig saker. . .

För min del blev det ett par skor, två linnen, tre par strumpbyxor, ett par lång sockor, och ett par byxor, en present till syrran min och medicin :)

Nu blir det att leva med det nya några veckor sen ska det inhandlas mera. . .

En vit byrå blir det nästa månad, sen får vi se vad ekonomin säger hehe.

Här kommer det lite bilder från det jag inhandlade till hallen i lördag. . .



Här ska den vita byrån stå sen. . .





Spegeln ska hängas upp på väggen sen.

Äntligen så är jag i kapp :)

Det har varit tumma dagar bakåt i tiden alltså den närmaste tiden men nu så är jag äntligen i kapp i matten känns hur jävla skönt som helst, ett ytterligare tecken på att jag resa mig upp om jag bara vill och nu har jag verkligen legat i så jävla skönt. . .

Allt annat flyter även på när man mår bra, men dock så hade jag otur i dag datorn som jag brukar plugga kör teori på var borttagen så imorn efter att jag har hämtat medicinen så ska jag åka ditt och fråga vart den har tagit vägen förhoppningsvis så har dem bara flyttat den och om fallet är så, så sätter jag mig på torsdagen och pluggar teori. . .

Och mer medföljer i paket att jag kommit ikapp i matten jag kan från och med nästa vecka börja plugga om i Eng A :)

Och när det går bra och flyter på bra så mår man alltid bättre massa annat runt om en börjar fungera bra atomatiskt, man sover bättre, äter bättre, tar han om sig på ett annat sätt, och kärleken har blommat upp igen :) Älsklingen har nu varit här sen i fredags eftermiddag tills igår, super härligt har vi haft det, och nu med väldigt tråkigt att han åkt, men vi ses snart igen. . . Längtar, älskar att ha honom runt mig vi har det så bra ihop. . .

Så ja en kort resumé det går bra i pluggande, jag äter sover och tar hand om mig och är super lycklig med min älskling. . . Kan det bli bättre ?

Ja faktiskt en behövlig ekonomi fattas bara och detta innebär arbete som jag e väldigt nervig inför, men söker jobb det gör jag försöker motstå räddslan, men jag har så stor tro på mig själv så fan om jag inte kommer klara av att arbete det vore ett under. . .

Ja jag slutar nog där. . .

Emelie L