¨

Kom och köp på tradera! :)

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2553649

Härlig lördag. . .

Hejsan på er alla.

Nu har jag tagit mig en varm duscha, dratt på mig mys kläder och min nya mysiga morgonrock, snart blir det att laga något lätt sen se om det kommer nån bra film på tv som man kan somna till. . .

Sov länge idag super skönt vaknade först kl åtta gick upp en snabbis sen gick jag och la mig igen och sov till halv ett sen va det dags att förbereda sig för min kusins kalas, eftersom hennes vänner va där så satt jag och moster i köket och hade det jätte mysigt, kul att komma iväg och mys pysa, skrev nyss ett mess till min syster som nu är på bb för igångsättning eftersom hon gått över tiden inget svar har jag fått så antingen föder hon eller så har hon inte mobilen på, längtar så efter denna unge ska komma ut, ska bli så kul att bli moster på nytt igen. . . :)

Såg på fb att en bekant ska ha ett till barn alla bara skaffar barn och inte jag , jag tänker på karriär, flytt till gbg och starta upp ett nytt liv där med min älskling, visst barn vill jag ha det vill jag verkligen känner mig redo och allt fast på ett sätt inte, vill få vissa saker fixade skaffar jag barn så kanske jag aldrig kommer till skott med andra drömmar man vet aldrig hur ens liv förändrar efter att man fått ett barn. . .

Jag gör nog rätt i att vänta blir med så illa tvungen för har en älskling som har vissa krav (bra krav) innan ett barn ska sättas till världen. . . Om man ser det så att jag har mkt att fixa innan dess åtminstonde flytt och jobb i gbg skapa ett hem med min älskling och testa på att leva som sambo innan man ens kan tänka på barn den biten måste först avklaras sen för man se vart allt annat leder till. . .

Men klart man blir lite avis på alla som planerar barn och dels skaffar barn det kan jag inte sticka under stolen med.

Nu ska jag laga lite mat och sene bara lata mig ända fram till måndags morgon för då börjar en ny vecka med jobb :)

Ha de bäst så länge

Emelie L

Försöker men inget händer :(

Jävla blogg app försökt skriva via den under veckan men det står bara fel anrop när man ska lägga upp det. . .

Fattar inte vad det betyder men men, för väl skriva via webben i stället, men det e fan så mkt smidare att skriva lite innan man somnar tex. . .

Eller vart man en är. . .

Men men, visste att det skulle strula det kommer väl en nya version snart för hoppningsvis en bättre denna va inge bra man kunde inte kolla så mkt på den osv.

Skit samma ska inte vara tjurkäring nu ! :)

Veckan har en väldigt tufft vecka haft fullt upp dygnet runt nästan har det känns som. . .

Så i torsdags började man längta efter helgen som fan, och nu är den efterlängtade helgen här. Väldigt skönt speciellt efter denna dag.

Först va man öppe redan innan 6 i morse gick upp så tidigt för vi hade ett personalmöte kl 7 :) va väldigt trevligt att samlas det är inte ofta man stötter på alla som jobba där.

Sen hem en snabbis och sen vidare till en kund blev även sen där för det va mkt att stå i hem äta lunch och sen vilade jag vid 40 min behövde verkligen det, sen vidare till nästa kund och ja när jag kom ditt så vaknade man verkligen till liv så att säga , vi brukar inte använda av och på larmet men denna gång va det på så det började tjuta som fan och inte nog med det jag hade glömt mobilen hemma och kunde inte nå någon, men som tur va så kom det en snäll granne som hjälpte mig å ringa till kunden för koden osv, sen fortsatte allt som vanligt. . .

Väl hemma, en varm lång dusch det va skönt, sen skicka iväg ett paket , laga mat det blev något lätt nudlar och för en stund sen rostat med goda ost muuums, men e fortfarande hungrig och sugen på något jobbigt att vara sugen på något gott när man inte kan handla något gott. . . :(

Riktigt jävla jobbigt :) !

Längtar efter lönen så himla mkt gud va jag ska gotta denna månad behöver göda upp mig lite, det ska bakas och lagas mat osv. . .

Så det kommer säkert komma upp en och annan bild på maträtter eller bakverk samt rekomenderade resept :)

Ja det blir kanske en bullmamma av mig med hehe :P

Få väl se.

Efter jag har fixat klart med hemmet och kommit in i ett sunt liv igen så blir det att påbörja och läsa på lite om ekonomi om jag hittar några böcker på bibblan om det annars så blir det att spara till en ekonomibok som jag sen i min utbildning kommer använda om jag nu kommer gå den utbildningen kanske kan läsa upp mig på egen hand få väl se måste med införskaffa mig en dator då som klarar av dem program man bör använda sig av. . . som har med ekonomi att göra. . .

Lite planer har man på den närmaste framtiden. . .

I jobbet går det iallafall framåt väldigt mkt, får mer och mer timmar det e härligt, jag trivs, jag gör ett bra jobb och kunderna är nöjda :)

Ja det va lite kort om vad som har och skall hända, imorn kanske jag återkommer med lite bilder på lägenheten om det finns tid över ska nämligen på kalas hos min kusin, stort gratis till henne :) hon går in i tonåren nu ska bli spännande hur det kommer arta sig man vet ju själv hur man va i den ålder men hon blir nog lugn känns så. . .

Och det e bra :) !

Ha det gött så hörs vi när vi hörs hehe. . .

Emelie L

En dag att minnas

Hej idag har jag varit på en trip till syster madde med moster och kusin, det va en riktigt härlig dag som man kommer minnas, det hände inge speciellt så men det va riktigt härligt bara  vi hade det så mysigt, och hoppas på att lillen i maddes mage kommer ut snart, väntar för fullt. . .

Natti

Emelie L

Jag kommer och går :)

Hej jag vet , jag är hopplös när det gäller att sätta av tid åt mitt skrivandet. . .

Man hinner inte allt för mycket när man jobbar , och mer och mer jobb blir det har bara under en månads tid kommit upp i 75 % efter idag så ja det rullar på snart kanske man är uppe heltid vem vet känns som att det lutar åt de hållet :)

Ja och när man inte jobbar så tvättar och städar man hemma, spelar poker, säljer saker, köper nytt osv. . .

Sen är jag självklart med min älskling så fort jag får tillfälle till det, min familj moster och kusin försöker jag med träffa så mycket som det bara går det inte lätt och få ihop allt, och vännerna blir lidande umgås inte alls så mkt med mina vänner längre det finns knappt tid. . . Och snart flyttar man så fort jag får jobb i gbg.

Trodde faktiskt det ett jobb i gbg som ringde idag det va deras riktnummer men det va en försäljare av el så nu har jag en väldigt mkt billig elräkning men det är med farligt att har rörlig elkostnad, för det kan bli väldigt dyrt men tänker lite med så att har man hus så ska man nog inte teckna rörlig el för där kan det gå undan uppåt.

Men men, det är iallafall ingen bindnings tid på detta och det är gratis att byta tillbaka.

Ja det är väl det som händer här. . .

Jobba, städa, tvätta, laga mat, spela poker och sälja och köpa grejor hehe. . . Va vuxen man känner sig. . .

Det va allt så länge ska försöka hinna med och skriva mer och lägga upp bilder, ska försöka få tid och lägga upp lite bilder på mina nya inköp :)

Ha det gött så länge . . .

Emelie L