¨

Evigheter sen. . . !

Det va ett bra tag sen jag satt här och skrev, men nu är jag tillbaka, inte bara för idag utan nu ska jag sätta igång med skrivandet igen. . .

Jag känner mig lite ringrostig i mitt skrivande men det sitter nog snart igen :)

Vad har lilla jag hållit hus någonstans ?

Jo jag har haft väldigt mycket att stå i för att få ihop allt igen. För mågra månader föll jag i groppen igen, det blev bara för mkt för mig, allt gick åt fel håll och jag trodde nästan jag skulle förlora allt jag byggt upp. . .

Det va ingen liten svacka jag hamnade i, den höll i sig ett bra tag, ändå fram till juli månad.

Vad va det som hände då ?

Jo jag fick jobb och efter det har allt fallit på plats, jag har jobb, jag tjänar alla mina pengar själv, och det känns helt underbart det e inte så mkt mer en soc men hellre tjänar jag mina egna pengar oavsett om det e mer eller mindre en soc.

För allt handlar inte bara om pengar för mig, för mig handlar det förtillfälligt att ha nåt att göra om dagarna, vara en av alla som arbetar bara det betyder hemskt mycket för mig. Och som det ser ut nu så kommer jag inte ha så mycket mer med soc att göra, och det e en riktigt frihetskänsla.

Så ja det jag gör om dagarna just nu är att jobba, hittils har det blivit hela vecka, långa dagar och väldigt lite fritid, inte för att jag gör så mkt på fritden men iallafall det finns småsaker som man inte hinner och så fort man då inte jobbar ev hela dagar har man fullt upp med alla småpyssel som man inte hinner å göra, och på så sätt har man något för sig hela tiden, vilket jag älskar, hatar dö tider.

Vad ger jobbet mig mer ?

Jo det ger mig glädje, jag känner mig lugn och sannasad, uppskattar mer och mer fria dagar och dels att då verkligen hitta på något, att träffa vänner och familj känns betydligt mycket roligare.

Varför ?

Jo för innan jag fick jobbet så va varje vardag en hel fritid, man hann med allt och tillslut tröttnar man på att bara leva under dessa former, nu har man på nåt sätt två sektioner att leva i, jobb, familj och vänner, äktenskap och fritidsysselsättningar, allt som inte har med jobb och göra blir mer roligare och spännande på nåt sätt, jag vet inte varför jag känner så , känner ni så ?

Man har fullt upp hela tiden, med att hinna med saker, och det e skönt för jobbar man inte, så uträtter man saker man kanske inte haft tid med, gör man inte de, så träffar man familj och vänner, och sen försöker jag och daniel ses varje helg. . . .

Man har mer energi till annat en vad man hade förut, det e konstigt.

För varje dag som går så känner jag mig mer och mer lycklig det känns verkligen som att jag är på väg nu igen, på väg till mitt mål.

Kommande vecka kommer jag inte jobba så himla mkt, vilket innebär att jag ska försöka hinna klart med att läsa ut två engelska böcker sen skriva om dem, och visar det sig att jag klarat av det så hoppas jag på att få skriva natienella provet i engelska A :)

Och klarar jag allt detta galant så kan jag bocka av engelska A , När jag är klar med engelskan så ska jag söka omprövning på matte C och hoppas verkligen att jag klarar detta prov då, för det innebär då att jag inte behöver gå om matte c och behöver jag inte det så är jag klar med studierna innbör högskolan :)

Jag hoppas det går igenom med studierna för då behöver jag bara koncentrera mig på att jobba i två år. Sen är jag redo för att utbilda mig till redovisningsekonom :)

Och behöver jag bara tänka på jobb i två år så kan jag ägna mig mkt mkt mer för bloggen, jag har mina planer men dem tar jag inte upp först jag känner att jag kan genomföra planerna.

Så länge får ni nöja er med text om mina dagar i livet. Men nåt jag ska försöka bli bättre på är att lägga upp mer bilder. . . :)

Ja det va allt så länge, återkommer imorn mina kära läsare :)

Kramar.

Emelie L