¨

Julkul. . .

Hej, alla kära, jag hade en riktigt bra jul detta år :) är tok nöjd och tok glad :)

Har så ont i armen så orkar inte skriva så mkt mer, ha det bäst allesammans.

Emelie L

Makeover !

Under den senaste tiden så har jag känt att lyx är min grej, elgant och lyx, i både inredning som utseende, inredningen är på mkt god väg, det är svårt att hitta sen grej ibörjan men nu har jag mixrat fram och tillbaka och medans jag har hållit på med det detta år så har mitt intresse för mitt utseende växt vill utavecklas till en elgant snygg kvinna med fin hy solbränd LAGOM inget överdrivet, så det blir mitt nästa projekt nästa år, jag tror detta med har kommit med tiden medans jag jobbat, man hinner aldrig klä upp sig och när man väl kan som vill man göra det ordentligt, och inte bara det god mat vill man med laga med goda deserter osv. . .

Så nästa år då ska min garderob fyllas med kläningar, snygga skor nu är det slut med slitna jeans, legins och olika linne lager på lager kanske inte slut med men när helgen kommer då ska den inledans med lyx. . .

Jag har på nåt vänster hitta glädje med lagom lyx, att bara komma hem till ett fridfullt hem e sin egna smak en fredag eller en vardag är lyx, att ta sig en kopp tea och mackor på ett fint borslin får mig att njuta sådan lyx pratar jag om, jag tänder på lyx, jag går i gång på det, det e bra konstigt, har alltid varit en enkel tjej, kanske just därför jag nu känner som jag gör. . .

Jag vill hitta något nytt som får mig att njuta, förut vad det alkoholen, sena nätter, fest och dans som jag gick igång på att slösa tusentals kroner på just alkohol va lyx för mig förut. . .

Så det kanske ligger lite grund i det med. . .

Det kommer bli ett fullspeckat år nästa år känner jag det e så himla mkt jag vill få gjort nästa år, hela nästa år kommer ligga i grund till hur mitt liv kommer att se ut , på ett ungefär iallafall. . .

Så om jag ska göra en lista så skulle den se ut så här. . .

* Tapetsera hall , sov /vardagsrun och en fondvägg i köket.

* Inhandla en hel del på indiska när det gäller porslin och ev överkast.

* Beställa ekonomiböcker.

* Läsa två självbiografiböcker vet redan vilka Zlatan och Bingo rimér.

* Skriva klart min bok.

* Skicka iväg den till olika boförlag

* Läsa ut mina ekonomiböcker.

* Göra klart hela min idé med företaget när det gäller budget, inredning, servering osv.

* Slutligen operera mina bröst det blir i slutet på nästa år eller början på 2013.

Det roliga är kommer jag klara detta, det kommer blir sjukt spännande. . . och detta är bara det stora grejorna dem små är följande. . .

* Bli en bra hemma kock, när det gäller allt, bakverk vardagsmat, fin middagar, deserter, glassverk, tårtverk osv.

* Hålla mig själv i ett fint skick när det gäller utseendet, ska börja ta hand om min kropp och mitt yttre, det ska bli mer smink i olika nyanser fast på ett naturligt sätt, det ska bli mer med fina naglar, olika hudprodukter, mer av god dofter. . .

* Simining och en del styrke träning står på schemat.

* Solarium men inte ofta bara så att man håller en svag brunhet hela tiden.

* Och så kommer det här med rökning som jag faktiskt för första gången har get mig in i på riktigt tänker på det, håller upp längre stunder kommer tillbaka till evigt rökande fram och tillbaka hela tiden har det varit detta år.

Men för att bli den fina eleganta kvinna som jag vill bli så finns det inte rökning kvar ser inte mig som lever i lyx på helgerna med en cigg i mun det passar inte. . . Det kommer bli det jobbigase nästa år men ska börja redan imorn, 2 morgoncigg kommer det bli, sen en när jag åker till mamma sen en efter mat och fika och sen två påväg till madde och en innan jag ska sova så det blir sju om jag kan hålla det så är det riktigt bra.

På söndag ska jag bara försöka röka 5 cigg och på måndag 8 cigg.

Det är min första utmaning måste sätta upp korta mål. . . tre dagar i taget har jag tänkt mig. . .

Lite gott och blandat i bildform. . . :)




Härlig utsikt att komma ut till när man slitet i fyra timmar hos en kund :)











Påväg till julbordet med jobbet , lägger ej ut bilder för det med respekt mot dem.





Liam och Julia mys :) (syskon)



Det bästa som finns att komma hem till en dag efter jobbet, vanilj ljus och vinterchoklad (mörk choklad med knäckfyllning )



Kanske inte så snyggt men det är det lättaste sättet och väldigt lite tidskrävande om man vill ha lockigt och fint här dagen efter. . .

Det va allt för mig så här dagen innan jul. . .

Ska nu bara krypa mer i soffan och moffa gott, läsa lite i veckorevyn sen se på en film och sen blir det att somna kommer nog somna till filmen för är riktigt trött har hållit i gång hela dagen från klockan 7 i morse tills nu. . .

God jul allesammans, återkommer med mer bilder imorn blir nog mest bilder från morgondagen och 2  dagar framåt. . . :)

Emelie L





Tips ! :)

Hej, igår så gjorde jag min uppgift för denna vecka gällande mitt företag, jag kollade upp sjukt mkt böcker som jag ska köpa för att komma igång. . .

Ska börja lätt , från början med grundläggande böcker ordförståelse inom ekonomi termer typ osv, sen klättra mig uppåt, det blir inte först i nästa år måste kolla av med min ekonomi osv, har en annan sak som jag med ska spara till, och vad det är till det för ni veta i ett annat skede hehe :) Spännande va :P !?

Igår kom min älskling till mig igen, och idag kommer han och sover över, väldigt härligt att ha sin älskling hos sig så här mitt i veckan det har varit kanon mysigt :)

Idag har jag jobbat fram till 13.00 ungefär vi jag och min kollega fick två julklappar av våra kunder som vi hade idag 4:e gåvan jag får av kunder härligt, det e riktigt kul :)

När jag kom hem så har tiden bara försvunnit, har pysslat med damning diskning och försökt fixa mitt hår så gott det gick. . .

Och nu ska jag snart iväg till farmor på lite kalas och nu ringde älsklingen min så får avsluta det hela. . .

:)

Emelie L

Ny vecka, nya tag. . .

Som jag somvanligt ser på det när en ny vecka infaller. . .

Denna vecka ska jag försöka ta tag i saker och ting angående mitt företag som jag vill börja bygga upp.

Hittils har jag inte haft tid med det, ingen ork har tagit över, men denna vecka har jag heller ingen ork men ska se till att det blir av, det kommer jag vara så hela tiden, ne jag har ingen ork efter jobbet, och jag kommer vara helt slut tills företaget kommer igång och därefter ett år till eller 2 innan jag kommer kunna slappna av helt och hållet.

Men jag ser fram emot det iallafall, men måste hitta några stunder som ger energi så som träning det kommer vara jätte viktigt att träna och äta sunt för att få ork och enrgi, och för att kroppen ska balla av det tempo som jag kommer få lära mig att leva efter. . .

Har man stora drömmar så har man. . . :)

Har blir det ingen lek med att supa och hänga på krogen, hos mig blir det blodigt allvar, skärpta rutiner, jobb, träning och träffa familj och främst av allt komma närmare min älskling. . .

Och utöver det så kommer det bli sjukt mkt tid att lägga på skrivandet av boken, bygga upp företaget osv osv. . .

Här blir det inga softa stunder, nu blir det hårda tag, så får vi se vart det leder. . .

Igår kom min älskling på besök det va mkt trevligt att bara ses så där, mitt i veckan det gillar jag skarpt :)

Det är väldigt mkt som händer i mitt liv inte i det praktiska men i det psykiska , allt bubblar upp bara, jag är trött på att jämt tänka efter, jämt känna efter gamla jag börjar komma fram, den spraliga, glada helgalna tjejen som faktiskt finns inom mig. . .

Det e inte jag att bara sitta hemma och glo in i väggen , jag är rastlös av mig , jag är behov att umgänge och spring fram och tillbaka det e Den Emelie jag känner den andre har bara kommit och förstört.

Men nu är jag på banan igen känner jag , nu är mina dagar fullspäckade det är väldig t härligt. I Love It !

Det va allt så länge nu måste jag pyssla med annat smått och gott återkommer om detta senare. . .

Emelie L


Helg hos madde. . .

Hej, denna helg spenderar jag hos min syster yster madde :) igår blev det mys framför idol, kul att amanda vann :

Idag har vi brist på ideér på saker att göra, syster sabine och hennes pojkvän kommer senare ikväll så då blir det mys fika med dem. . .

Ja ne det finns inte så mkt att skriva om just nu. . .

Veckan har innehållit jobb och avslut hos psykologen, så nu har jag bara medicinkontakt med doktor, känns jätte härligt nu är jag fri, fri kvinna :)

Men jag fick i uppgift att inte bara klippa allt som varit, utan reflektera mer och se hur jag utvecklas osv. Så ska försöka  göra det. . .

Det har inte blivit något med att bygga upp företaget, men ska försöka sätta fart med det nästa vecka-. . .

Hoppas det blir av, vill så gärna komma fart med det men  e för slö efter jobbet har med problem med min axel så det har blivit mkt vila för att den ska bli bra igen.

Skriver kanske lite senare ikväll. . .

Ha de bra.

Emelie L

Bilder. . .

Som jag lovat så kommer lite bilder men kan inte hålla mig från att skriva lite, är på ett jävligt bra humör, vad lite vila kan göra känner mig så himla hel, i kropp och själ, det finns inte många ord som kan beskriva min känsla som jag har inombords, fattar inte själv vart den kommer ifrån, känslan av lycka inombords bara finns där. . .

Och att tron på sig själv ännu finns kvar e helt otroligt trodde från början att det va något som skulle vara just då som förra helgen, men en finns tron på sig själv här och det stärker mig för var dag som går, obeskrivligt som sagt, hur det känns . . .

Är bara så himla glad vill bara skutta runt med min älskling har en riktigt mysig och busig dag, det känner jag för just nu !

Ne nu ska jag sluta tjöta och lägga bilder i stället. . .

Här kommer det lite av varje. . .



Liams söta lilla fot, men kvalitén är inte den bäste dock :( jävla iphone :P





Första besöket av Liam :)



Stolt moster och mormor :)





Min söta prinsessa :)





Mamma och jag kvällen innan hon skulle till spanien vi larva oss lite :)




Morgon mys med Liam han låg i mitt knä och tittade hela tiden ut
på den gråa himlen, jag såg på nyhetsmorgon det va mys det :)
Längtar till att få ta del av dessa morna mig min egna lilla plutt :)







En fin hösteftermiddag som håller på att förvandlas till mörker.
Riktigt härligt med dessa "kvällar" innan mörkret faller över världen






Första mys med ljus i höstmörkret.



Jag början av hösten.



Snygga ryckor i pannan eller vad säger ni ? hehe :)




Fin profil men tråkig jag vet. . .




Stadsparken en plats fylld med frid och en bra samla tankar plats oavsett väder :)




Tack för mig

Emelie L

Ny energi :)

Denna helg har jag införskaffat mig ny energi, känner mig som en ny människa. . .

Har inte gjort så mkt bara sovit och sovit och sovit, och det har varit så himla skönt, runt lunch idag vaknade jag och kände hur utvilad jag va, nu har jag en massa energi över till en del nästa vecka, bla. till jobbet men även efter jobbet, denna vecka blir det att ta itu med att bygga upp mitt företag som jag snart vill sätta mig in i. . .

Det har ju som ni vet varit lite upp och ner på kärleks fronten, men idag när jag vaknade kände jag som nykär igen, och det känns väldigt härligt, kände hur jag verkligen ville satsa och forma detta förhållande, jag har aldrig känt så tidigare alltså för någon annan, har alltid känt att detta förhållande kommer vara väldigt länge, men nu under dem senaste två månader har känslorna svajat fram och tillbaka men idag känner jag detta är mitt liv, denna person vill jag vara med  väldigt länge jag vill dela allt med denna person. . .

Jag tror att detta är början på något väldigt kärt och långvarigt, vi har tagit oss igen både storm och värme och vi håller ihop en idag och jag tror att våran resa på något väldigt fint börjar idag , det e vad jag känner iallafal, jag tror att nu är det slut på små tjafs som blir stora, slut på osäkerhet, slut på tvivlan och otillit. . .

Nu kommer förhållandet bara sväva bland molnen det är jag helt säker på, och jag brukar inte ha fel när jag känner att något väldigt stort är på gång på bara gott. . . Det är min tur nu att få leva och njuta utan problem, jag känner så himla mkt lycka, jag känner mig stark jag känner att jag har hittat min gnista inom mig, jag står äntligen med båda fötterna på jorden och det e nu allt får en början.

Nästa år kommer vara mitt lycka år, jag ska göra en resa det är redan bestämt, jag ska blir klar med min idé om att starta eget jag ska ta mig an allt som krävs för att det ska bli verklighet, jag ska skriva klart min bok och jag hoppas innerlikt att den kommer bli en "hit" :)

Allla drömmar jag har haft dem senaste två åren kommer äntligen bli verklighet även om det kommer bära eller brista så kommer jag iallafall göra ett försök att komma någonstans med min dröm. . .

Nästa år kommer vara ett väldigt vågat år, det kommer ske väldigt mkt det känner jag i hela kroppen. . .

*Målen för nästa år, är att först och främst bli klar med min ide med företaget läsa på ekonimi på egen hand, jag har även en privat person kommer kunna hjälpa mig med detta, en som ligger bakom väldigt många företag här i sverige väldigt många och stora företag så det ska bli kul att jobba med honom. . .

*Under tidens lopp så ska jag skriva min bok.

*Jag ska verkligen lägga i en växel med att söka jobb i gbg och flytta ditt

Jag vill verkligen flytta ner till min älskling, jag känner verkligen för att göra det skulle jag ha mkt pengar på ficka så att jag skulle klarar mig i ett år skulle jag gjort det nu på direkten utan tvekan. . .

Och inte bara för att jag älskar daniel så mkt, utan med för att han har en sån underbar familj två jätte härliga systra , hans mamma är med väldigt gullig och härlig, jag känner att denna flytt skapar så mkt, jag får bo med min äslkling, umgås med hans familj, jag känner att jag kommer få ut så himla mkt av att flytta ner, jag tror att jag kommer kunna skapa den jag vill vara genom att flytta ner till något nytt , frisk och fräscht. . .

Vill man som jag skapa mig ett nytt liv så tror jag att det här är det ända sättet, flytta ner få ett annat umgänge en ny familj med nya egenskapar på bara posetiva håll. . . Jag ser daniels familj som väldigt kreativ, det är en riktigt skapar familj på både, mode, hår inredning, musik och film, en riktigt konstnärlig familj är det och det är det jag älskar med dem. . .

Dem är impulsiva och saker händer hela tiden och planerar man något med dem så vet man att det blir av. . .

Det är min hylning till denna familj. . .

Nu har jag skrivit mer en tänkt så orkar inte lägga upp bilder just nu, fan har så många bilder att lägga upp. . . Kanske senare ikväll eller njae inte kanske det blir lite bilder ikväll bara bilder ingen text hehe. . .

Ha det gött

Emelie L



Skön vecka. . .

Har det varit, har inte jobbat så himla mkt, i måndags började jag halv ett och jobbade till halv 4 sen hade vi möte till kl 17.

Tisdags va jag ledig, daniel kom även till mig i måndags kväll och stannade till onsdags morgon, givetvis så blev det fel på lastbilen i måndags kväll så han fick vara på verkstad större delen av dagen sen hade han även ett last i halstahammar och hämta, så under tiden åkte jag till ikea för att köpa två lampor sen tillbaka till eskilstuna, hämtade då min moster som behövde handla mat inför julen, kul att kunna hjälpa till nu när man har körkort och bil. . .

Senare på kvällen myste jag och daniel med pizza och tv-program :) Härligt att ha han här mitt i veckorna när det väl blir av. . . :)

Igår jobbade jag på förmiddagen sen va jag ledig hela eftermiddagen, va trött när jag kom hem så jag la mig och sov till halv 5 ungefär sen hörde sabine av sig (min syster) hon ville ses och baka lite lussekatter och bjuda på tacos, så jag spenderade hela kvällen hemma hos henne, vi hade det jätte trevligt, det va även väldigt längesen vi sågs, så det va extra kul att träffa henne igen och ha lite syster mys :)

Idag är det jobb hela dagen, har lite paus nu mellan första och andra kunden, sk snart iväg till andra kunden efter den städningen blir det ytterligare lite paus ska passa på att tillaga lite mat så är den klar sen när jag kommer hem ikväll vid åtta tiden, har kvällstädning på ett företag /kontorstädning :)

Sen efter det blir det hem och äta mat, duscha och ev se på lite tv, det brukar komma rätt bra filmer på kanal 9 så vi får se om det kommer någon bra film denna torsdagen. . .

Ja det va lite av min vecka, har haft fullt upp med annat så det är därför det varit lite tyst på denna blogg. . .

Ha de bäst alla kära läsare.

Emelie L