¨

År 2010. . .

Det har hänt otroligt mycket detta år, knappt så att man kommer ihåg vissa saker. . .

Vill börja att säga att detta år har verkligen varit mitt år, jag har aldrig mått bättre under ett år som detta. . .

Året började med en förälskelse med Daniel, och vi har näst intill kännt oss som nykära under hela året, visst det har varit lite svängigt men vi har klarat oss igenom en massa. . .

Han har verkligen funnits där för mig, och utan honom så tror jag inte att jag hade kommit så mkt längre med mig själv, han va som en peppning, jag ville växa upp inför han, visa att jag inte e någon dum alkis med självmorstankar och som riskerar mitt liv titt som tätt. . .

Jag kan säga att jag har aldrig känt så här mkt för en person som jag gör med Daniel, och jag tror att hemligheten ligger att vi har tagit det väldigt lugnt fram. . .

Jag har heller aldrig känt mig så älskad av en person som Daniel. . .

Och med Daniels stöttande så har jag lyckas ta mig fram bra, jag har börjat sätt mitt liv utifrån ett helt annat perspektiv, och jag har även haft i åtanken att allt är möjligt, bara man vill, ingen annan kan gör det åt en utan man måste vilja , vilja har verkligen vuxit inom mig, jag känne mer och mer att jag vill saker, jag vill förändra min väldigt kontroella vardag. . . Där har det inte hänt allt för mkt ,men en del. . .

Har har uppnått 3 av sju mål. . . (ma A, grundläggande eng, och matte b)

Jag har jobbat mkt med mig själv som att bryta vissa vanor, jag använder mig av mina tårar när nåt går emot en, eller när det inte riktigt blivit som jag tänkt mig, eller bara om det behövs gråta, förr använde jag mig väldigt sällan av denna metoden, och varför har jag även kommit underfund med, tårar, gråt osv, har verkligen stuckit mig ordentligt i hjärtat jag har känt mig som den ensamaste i världen, därför har jag förr låtit bli. . .

Jag gör saker som tar emot att göra, tex att äta på resturang, vistas bland stora folkmängder, eller små sociala umgängen, förr har det varit en pina, inte hela mitt liv men sen min deperission började 2008.

Ja det finns hur mkt som helst att skriva faktiskt, men jag tar lite i taget. . . .

Imorn ska jag komma med mera. . .

Gott nytt år på er gott folk. . .

Emelie L


Segis vecka. . .

Det har varit en riktigt seg vecka och inge plugg har blivit av, tar igen allt nästa vecka, känner bara för att sega resten av dagarna på denna vecka.

Finns inte så mkt att säga, älsklingen och jag har nött harry potter trodde aldrig han skulle få mig att se på dem filmerna, men nu fick han det och ja dem första va sega men nu är vi inna på den sista filmen innan den som går på bio, vi ska gå på den på lördag.

Det va väl det.

Emelie L

Måndag och ny vecka. . .

Jaha sista veckan på detta år då. . .

Vad ska jag göra denna sista veckan på årert då, jo jag ska ta det lugnt, mysa med daniel, verkligen ta vara på ledigheten, det  blir också till att plugga 2 timmar varje dag, men denna dag blir det ingen av med det, har sovit lite halv taskigt, gått upp sent osv. . .

Men ska återställa det idag, ta medicinen som vanligt, så kommer jag nog hyfsad tid i säng. . .

Sen imorn så blir det av å plugga lite samt dem kommande dagarna, fram till torsdag sen e det helg igen hehe :)

Ja ne jag har inte så mkt att säga för tillfälligt, återkommer nog lite senare.

Emelie L

Då va julen förbi. . .

Jag hade en väldans mysig jul igår, god mat, trevliga nya människor, massa julklappar, kändes väl sådär att man fic kså många, men samtidigt kul påp ett sätt. . .

Fick väldigt fina och välbehövda julklappar, och för att inte alls känna mig så köpte dem mkt av mitt tycke.

Nu är det dagen efter jul och jag älsklingen min ska gå på "lyx bio" samt äta en bit mat innan, kommer bli riktigt mysigt faktiskt. . .

Eftersom det e ovanligt att åka iväg så här till okända människor med mitt psyke som inte helt är återställt när det gäller sådana föreställningar så klarade jag det hyfsat bra förutom att tröttheten kom rätt fort dock :(

Men det tog på krafterna väldigt hårt, va helt slut och e fortfarande slut i skallen. . .

Vissa stunder saknade man sin familj väldigt mkt, det e ju någe speciellt med jul och vara med familjen tajm.

Hoppas ni alla haft en frödje full jul .

Emelie L


Då har man landat. . .

Jajjemen, nu sitter man hos älsklingen i gbg, och jag kommer få ytterligare en resa att yttnyttja, fan så härligt så här i efterhand, men det va inte så farligt försenat, ungefär en och en halv timme , så det e rätt lagom ändå, men jobbigt samtidigt.

Trött e jag så efter att älsklingen har duschat så ska vi mysa pysa lite innan jag iallafall somnar som en stock.

Emelie L

Julkänslorna e på plats. . .

Äntligen, jag har inte haft så himla mkt julkänslor detta år, men nu är dem på plats, det ska bli så underbart att vakna upp med älsklingen min på julafton, jag har faktiskt aldrig firat jul med någon kär person förut, så det kommer bli extra speciellt faktiskt, det känns som det kommer bli som på film, man vaknar upp brevid sin älskling myser, kysser varandra, går upp tillsammans, äter frukost, och dra ut på morgonen, fixar sig iordning för färd till hans familj, äter mat och delar julklappar, skratta och knäcker nötter hehe. . .

Det kommer bli super mysigt, har den känslan, och det känns riktigt bra. . .

Innan färden till min älskling så ska jag till apoteket, till soc för att lämna kvitto på medicinen, hem och packa, duscha, sen till frisören, hem och färga håret sen e jag klar för min resa. . .

:)

Återkommer senare om det blir någon tid över. . .

Och tack för din kommentar syster madde, den värmde, tanken gick, (shit min syster e stolt över mig, kan ännu inte slut le, betyder mkt. . . )

Emelie L

Nästan helt redo. . .

Jag nästan helt redo inför julen, håller nu på att tvättar, inte så mkt så kommer nog vara lagom klar till nio, jag har handlat de sista behövande, i kläder så att säga, det ska bli en stor shopping med underkläder, jag ska med vara lite smart och shoppa en massa shampo, tvål, tvättmedel och sköjmedel på ullared. . .

Det som behövs göras nu är ju att klippa sig, men det fanns ej tid idag eller imorn, men dem skulle höra av sig innan två imorn om det skulle vara så att någon avbokade, och anledningen till att jag inte gick vidare va att jag kände så himla "good feelings" om denna frisörsalong, så jag vill helst prova denna innan jag går vidare om jag nu behöver det, men jag tror att dem e väldigt skickliga, så det ska nog inte behövas, och super trevliga va dem också, så jag bokade en tid den 3 jan om det då inte blir någon tid för klippning imorn. . .

Oavsett om det blir att klippa sig imorn eller ej, så ska jag iallafall färga håret imorn, och dels gå till apoteket för att hämta ut lite medicin.

Så ja ikväll återstår det att packa innför tio dagar framåt, så det blir stora resväska denna resa. sen diska upp, och sen blir det tv och sussa gott.

Och imorn blir det att gå upp tidigt och uträta det som behövs innan färden till min kära älskling.

En kul grej som hände idag eller inträffade eller hur man nu ska säga, det va under samtalet med psykologen, det va ett beteende som kom upp till ytan som hon oroade sig över. . .

Först fattade jag ingenting men poletten fall tillslut på plats. . .

Jag har ju mått lite si så där under en rätt så läng period, det har varit upp och ner med kärleken, plugget, praktik osv.

Och idag kommer jag in, glad och ser jätte mkt framemot resan till gbg, jag e så himla glad över min insatt med matte b , att jag klarat den, jag känner ingen direkt revositet till att fira jul med älsklingen och hans familj, allt e frid och fröjd. . .

Och min psykolog såg fundersamt på mig, och frågade okey, du e inte ett dugg nervös, du mår på topp, du planerar in mkt tid för plugg för kommande året osv osv.

Det som oroade henne va att hon fick känslan av att jag glömt bort allt annat som ligger bakom, som tygnt mig, både med plugg och kärleken, familj och vänner.

Det hon ville komma fram till e att bara för att jag klarat matte b nu, och e väldigt glad över det, så har inte världen runt om dig stannat upp, allt bakom dig är precis som det va innan, och det kommer se undefär likadant ut framåt. . .

Det hon oroade sig över e hur mitt humör fungerar, upp, ner, ner upp. hon ville påminna mig om att "du är snart tillbaka, med nya uppgifter lika hård press som du satt på dig denna höst, de kommer snart ske det med, eller det ha skett, du har redan nu planerat upp en väldans massa. . .

Hon fick mig som vanligt att tänka till, hon har ju rätt, jag måste se upp för just detta, och det e ju det jag skiter i även om jag e medveten om det, ser signalerna i god tid så skiter jag i det helt enkelt och det e fortfarande det jag måste jobba med. . .

Det jag måste mest fokusera på e min bestämdhet, jag måste vara mer bestämd mot mig själv, ta mer ansvar och ta mitt beteende på allvar, för annars så kommer jag inte komma ur detta träsk. . .

Och nu pratar vi om allt i från att gå upp på morgonen, ta mig till skolan i tid, inga förseningar, vara hela dagar i skolan, och ta vara på veckodagarna, även hemma, göra så mkt som möjligt under veckdagarna, så att jag sen kan ta helg, helg så jag kan vila upp mig, ta mig tid för min älskling, vänner och familj. . .

Jag måste verkligen skärpa mig det kommande året. . .

Det ska jag ha som prio ett, inga förseningar, inga lata veckodagar, köra på hårt. . .

Detta år har varit som ett pröva år nästan, det har vinglat fram, och jag har klarat av 3 av 5 mål.

Jag har den kapiciteten att jag känner av när det går åt fel håll, och det e väldigt bra, detta år blir att jobba med att ta dessa signaler på allvar när dem kommer. . . Det e ett måste. . .

För där förlorar jag tid, för när det väl börjar gå neråt, så fortsätter jag vanligtvis tills jag ligger och grälar av utmattning, trötthet m.m, och med tiden blir det mindre och mindre som jag presterar i allt, matt sömn, plugg, aktiviteter, och sen ska jag ta mig upp igen, och det e ju inte bara att knäppa på fingrarna, det tar sin tid. . .

Så ja ungefär tre månader om året förlorar jag bara för att jag inte tar min signaler på allvar.

Men som sagt det kommande året ska detta var prio ett. . . Inga men, jag ska sköta mig.

Det känns väldigt skönt att ha den inställningen, man kan heller inte få allt att fungera på en och samma gång, det tar så här lång tid att återhämta sig och man e tvungen att börja på noll, och dela upp allt i portioner.

Men efter detta år då kommer jag vara hel igen, det känner jag. . . Jag kommer ha min behörighet för min utbildning, jag kommer ha mitt körkort, och jag kommer ha en praktik eller jobb. . .

Så jag ser verkligen framemot detta år, kan knappt bärja mig. . . Vill ha 2011 NU !

Det va allt så länge kanske återkommer senare.

Emelie L

Sista dagen. . .

Innan man har lite semester, så ja klockan tre idag börjar min semester, dem första timmarna på min semester, blir att sitta hos frisören, sen hem och tvätta, fräga mitt hår, ska med köpa lite smink innan jag går hem från frissan.

Sen blir det att packa av. . .

Och sist men inte minst se slutet på triologin på morden i sandhamn. . .

Lite kort om vad som händer denna dag, återkommer ikväll om jag får lite tid över.

Emelie L

Tisdag. . .

Jag har inte så mkt att säga om denna dag faktiskt, har varit i skolan, det har varit som vanligt, har dock inte hunnit med så himla mkt, om jag inte hunnit med att lära mig alla orden fram till den 3 jan, så blir det att sätta sig lite för sig själv och plugga in dem. . .

Ska försöka ta igen så mkt som möjligt här hemma , förhoppningsvis hinner jag repitera två tre blad innan jag ska iväg till farmor och farfar. . .

Ja kvällen blir nog lugn, ska se på morden i sandhamn, verkar inte så himla bra, lite lam och larvig på nå vis, men men, det finns inte så mkt att se på och nu vill man ju med se fortsättningen. . . . Det kanske vänder, vem vet ?

Det va allt så länge.

Emelie L

Då va det härliga måndagen här igen. . .

Det va skönt att vakna upp i morse, få gå upp , göra sig i ordning för dagen, ta sig en morgon cigg och sen cykla iväg, men det va inge kul väder att cykla i idag, det snöade och blåste en aning. . .

Men hemåt gick det bra, provade att cykla utan extra byxor / termosar, det gör jag aldrig om igen, det va fan för kallt, brukar annars bli så svettig så tänkte att det kanske går med bara strumpisar men ikke, imorn blir det att tra på sig värmen igen hehe.

Ikväll blir det att fortsätta studierna hemma sen duscha och sen glo på den nya treologi serier som går på 4:an har längtat efter att den ska börja. . .

Det va allt från lilla mig, återkommer säkert lite senare.

Emelie L

. . . ?

Det finns hur mkt som helst att skriva om , men inte något som faller mig smaken, skulle vilja prata om mig själv men det känns som det inte finns så mkt att hämta där just nu , men samtidigt finns det väldigt mkt.

Senaste tiden så känns det som jag skrivit om en person som jag vill vara, som om jag försöker bekräfta mig själv att jag är henne, innerst inne e jag den jag vill vara men det känns som att jag inte orkar, och det tär mig, för jag skulle  så himla bra utav att få vara den jag vill vara. . .

Personen som tagi över mig nu, är tråkigt, trist, grå , ler sällan, hittar inte på något , det behöver inte innebära att göra något stort, men bara att baka nåt, laga nåt gott eller att bara måla naglarna. . .

Men allt känns så jobbigt, och det e inte likt mig, jag ska ska gå stegvis till att nå det stadiet som jag innerst inne lever för.

Ja lite smått om mina tankar. . .

Emelie L


Mysiga söndag. . .

Idag blev det en mysdag i sängen framför tv.en. Pappa är magsjuk så det blev inge besök hos farmor, vi ska ditt på tisdag om pappa blivit bättre. . .

Denna helg var en ågesthelg men lyckades på nåt jävla vänster vända det till en riktigt avkopplings helg, och det e inte likt mig, kroppen gav väl upp allt tviel om mig själv, min ensamhet och lät mig få koppla av lite, coolt när sådana under sker, det trodde jag verkligen inte kunde ske.

Men nu gjorde det de, och glad e jag över det, har verkligen slappnat av till 100, helt på min egna hand.  ett framsteg att lägga till kanske ?

Ja fan det får det bli, hoppas detta kan fortsätta att jag kan ta lugna och avkopplande helger helt för mig själv.

Och nåt som en kompis tipsade mig här om dagen att verkligen ta hand om sitt yttre, måla naglar, lägga på en ansikmask, och hår inpackning, ev nåt som jag nu lägger till, prova lite olika smickstilar som man kan använda i sin vardag.

Det e något jag ska prova och förhoppningsvis hjälper det mig och min rastlöshet.

Emelie L


Söndag . . .

Då va det sändag igen, härligt, för då innebär det att en ny vecka börjar snart. . .

Helger är tråkiga när man är ensam, därför längtar jag till skolan, då man få prestera, vara social, träffa människor med mera.

Denna söndag tänker jag ta det lugnt, ska väl diska och städa upp lite, duscha och göra mig iordning för färden till farmor och farfar. . .

Sen väl hemma så blir det ev lite bloggande, läsa bloggar, se vad som händer på fb, och sen somna till nåt på tv.

Det e min söndag, hur ser eran söndag ut ?

Emelie L

Trött som fan redan ?

Helt sjukt att jag kan vara så trött redan nu, men det e bra för då får jag sova i natt. . .

Har sett på tv hela dagen, eller kl 18. Det har varit en härlig och mysig kväll, men saknar min älskling oerhört mkt.

Emelie L

Behövde jag sova eller vadå?

Jag vet inte om det va helg ångesten som omvanlades tills sömn, eller om jag bara behövde sova, somnade igår vid halv tolv och vaknade vid halv fyra idag, vaknade till två gånger i förmiddags, men somnade om väldigt fort. .

Blir förvånad att jag kan sova så länge, helt otroligt, förr va det vanligt men nu, va det väldigt längesen jag sov så här länge, kändes trist att vakna och det va mörkt ute, och vad ska man göra nu ?

Ja det blir väl mys i sängen framför tv, orkar inte göra så mkt mer, e trött i skallen och börjar få huvudvärk.

Men måste hålla med om att det va fan skönt att få sova, så som jag slitit sen i okt.

Ja det finns inte så mkt mer att skriva. . .

Ha en bra kväll, återkommer ev senare.

Emelie L

Helg ångest. . .

Jag börjar nog få det nu igen, jag hade det för ett år sen, då jag slutade dricka, jag hatade helgerna för att man inte hade något att göra, och sen träffade jag Daniel och då hade man något annat en fest och nöjen varje helg i prencip, men nu va det längesen, det va så. . .

Kände tidigare idag att det kändes skönt med helg, just för att man kan få sooova ut. men nu känner jag mig inte ens taggad till det. . .

Antingen är det så att det e helg ångest för jag känner mig så grymt ensam eller så kan det var att det e jule månaden. . .

Men det e inte bara att det e helg och att man inte har någe sällskap, känner mig som en ful gammal häxa, det e nåt som e på gång, jag känner hur jag bara vill förändra hela mitt liv, jag vill förändra mitt utseende, jag vill klä mig mer tilltalande, jag vill bo ihop med min älskling, samt plugga stenhårt och klara en hel del denna vår termin.

Och när helgen kommer så får man väl mer tid att tänka och fokusera på det lite. . . Får se om det blir några tårar denna helg också, vet inte det kanske behövs, känner mig lite sorgsen, ensam, tråkig osv.

Emelie L

Helg vad skönt. . .

Innebär att man kan soooova länge, men det e det ändå, sen blir det att plugga hela dagar, imorn iallafall, då ska jag plugga från ett och framåt, på söndag blir det lugnt, ska sova större delen av dagen och sen vid fem-tiden blir det att åka ut till farmor på lite julkul. . .

Sen har jag måndag, tis, och onsdag på mig att plugga ordentligt. . . det blir bara att konsentrera sig på ord/glosor.

Ska försöka hinna med halva, det enda som kommer ske under ledigheten det e att repitera dem ord som jag hunnit med fram tills på onsdag.

Annars blir det att bara njuta ihop med älsklingen min.

Va på stan nu en stund efter skolan, hittade 2 st bh plus passande trosor till detta, så det blir att shoppa det nästa vecka, hoppas för guds skull att dem finns kvar. . . ska med inhandla lite stumpbyxor och sturmpor så jag har det färdigt för dem kommande tre månaderna, för efter jul blir det inte så mkt att shoppa av, för ska fortsätta konsentrera mig på lägenheten. . .

Det va allt så länge.

Emelie L


Nu har det vänt. . .

Allt går så bra, och allt känns så hima skönt, det va nog kanske matten som gjorde mig så nedgången inte vet jag, men nu är den avklarad. . . Fan va stolt jag är, om jag kollar tillbaka på detta år så kan jag bara le faktiskt. Visst jag har haft mina stunder, men det e ingenting mot vad jag presterat. . . Och vad det i slutändan gett mig. . .

Om jag ska sumera detta år så kan jag bara komma med posetiva saker, det ända som varit negativt det e att jag under hösten inte presterat som planerat, men det e smällar man få ta och försöka igen med den tajta planeringen jag har inför våren. . .

Jag ser halft fram emot det, men jag tror nog att jag kommer prestera dubbelt så mkt mer en detta år, se 2009 det va ett lamt år om man gemför med detta år, men det va inte lamt då utan det va en början på någo stort, och man måste ju börja någon stans, om från början. . . Men jag har bara byggt upp mig sen 2008, jag började min resa där och nu har jag kommit halvvägs, e inte det helt otroligt, det tycker jag, detta trodde jag faktiskt inte va möjligt när jag började min resa. . . Och dem fortsätter bara uppåt.

Är glad, lycklig som har en sådan förstående och härlig pojkvän som faktiskt har varit en väldigt stor del i min prestation. . .

Jag har haft lärare och handläggare som funnits där för mig dagligen, som har puschat och hjälp mig och berömt mig. . .

Man behöver berömmelse, det e viktigt, i mitt fall har det varit de. . .

Jag har verkligen börjat jobbat med mig själv och mitt inre lite mer en vanligt, jag tar mer för mig och kan om jag bara vill, det e min mening förevigt. . .

Det kommer bli något av mig med känner jag, det har bara fått tagit lite mer tid en andra. . .

Jag känner att jag på ett eller annat vis kommer ta mig upp till toppen igen. . .

Jag mår så bra när jag kan "säga" detta om mig, att ha den känsla om sig själv är väldigt värdefullt, alla möjliga kan jubbla och tycka jag e bra, men jag tar inte åt mig riktigt av det först jag känner att fan va bra jag och lycklig, och då kan jag nästa få tårar i ögonen när människor kommer fram till mig och berömmer mig för mitt arbete. . .

Just nu kan jag inte må bättre. . . .

Återkommer senare. . .

Emelie L

Ordentlig försovning

Ja denna morgon ville jag verkligen inte gå upp, det gick bara inte, bara sov och sov och sov, väl uppe runt halv 11 så fixade jag mig iordning fort och sen stack jag till framsteg, väl framme, gjorde jag iordning lunch sen vad et bara att sätta sig ner vid datorn (tog med min idag ) och översätta eng ord till sv. . .

Satt över idag med, till kvarti fyra ungefär, sen taka vägen hem, la i en tvätt , tvättar fortfarande, sen fortsatte jag med att översätta eng ord till sv, har nu avslutat det, sitter med älsklingen i telen också nu under tiden, ska ta och hämta tvätt och hänga upp den sen diska. . .

Det blir väl att ta mig en dusch efter det sen vet jag inte. . . Prata med älsklingen en stund till innan det e dags för att sova. . .

Emelie L

Klockan bara går. . .

Det blev lite en ta hand om mig själv eftermiddag, har diskat, ätit mat, varit och handlat, städa lite har och var i lägenheten, gått ut med sopparna, bokat tvätt tid.

Och nu sitter jag här igen, ska ta det lite lugnt en stund till innan jag sätter mig med engelskan. . .

Emelie L

Yaaaay :)

Jag klarade matte provet, har även nu planerat upp plugg för eng fram till söndag, sen på söndag blir det ytterligare en planering för plugg inom eng till torsdagen sen har jag ledigt, Ska ta mig till gbg och vara där över jul och nyår. . . Ska bli så himla mysigt.

Denna dag blir det att förbereda mig med att översätta ord från eng till sv och tvärt om, sen blir det att sätta mig med dessa ord imorn och framåt tills jag kan alla utan och innan till, det e endel kan jag lova, ska med göra en mall på datorn med alla ord, så jag även kan träna på att stava dem. . .

Det blir nog att syssla med detta fram till jul. . .

Hade tänkt föra lite annat denna helg, men känner att jag nu e taggad igen, pluggar inte denna helg, så blir ju allt förskjutet, så ja, jag ska hålla fast vid min planering denna gång har jag planerat att det ska pluggas varje helg, dag och kväll fram till jul så ska det med blir så, jag har ju gjort den planeringen av en anledning, vill ju inte sitta hemma för skojs skull en helg och plugga. . . Så kul är det inte. . .

Måste jobba med detta velandet, känner jag, det har blivit mkt velandet, för det känns som jag förlorar så mkt mer av mig själv när jag blir uppslukad av allt plugg, men får med tänka, det blev så här av en anledning, och det va för att jag inte hållit fast vid dem tajta vecko planeringarna som jag faktiskt satt upp. . . 

Få tänka lite så att gör jag dessto mer på på veckorna, så blr jag friare på helgerna och hinner då med massa annat som jag inte hinner med på veckorna. . . 

Måste verkligen ta detta på allvar nu, det är allvar, om jag ska tänka på min hälsa, för mår jag bra att att plugga så mkt jag gör nu ? Ne det gör jag inte, eftersom jag får inga fria dagar. . . 

Emelie L

 



Dagens stämmning. . .

Jag har varit helt fokuserad på provet halva dagen, men nu är det gjort, men lugnet inom mig hoppas jag får imorn, när resultatet kommer, Det känns både och just nu. . . Vill bara sova och vakna imorn gå till skolan och få beskedet, jag hoppas en lättnad kommer få strömma igenom kroppen, om det blir så, så har jag jag kommit halvvägs, tre av sex saker i gjorda på ett år och två månader det e inte illa pinkat faktiskt. . .

Men som sagt ska inte ta ut nåt i förskott det kan ha gått jätte bra, jätte dåligt eller så ligger jag på medel, i dont know. . .

Det blir dock ingen planering för kommande vecka, det tar jag imorn jag jag fått resultatet.

Men den lilla planen jag har i huvudet e, har jag klarat provet så blir det att stenhårt bara plugga in engelska ord så mkt jag kan från till den 26 sen går jag på semster till den andra, och sen fortsätter jag bara att printa ord, och tis och torsdagar blir det terori på eftermiddagen. . . Samt en dag då jag övningskör. . .

Och går allt bra med både körningen och teorin så blir det att boka prov för det i mitten på januari. . .

Har planen att plugga så mkt ord fram till slutet på januari, sen sätta mig ner och repitera lite gramatik, det mesta sitter men behöver även lite rep i det med, men orden det e som klämmer. . .

När jag har kommit så långt så ska jag börja beta av prov efter prov, har som första mål att ha betat av två prov,  i slutet på feb, ska själv klart plugga matte c men nu ska jag ta och varva det lite, det blir att plugga matte, tis och torsdagar förmiddag, och eng mån ons och fredagar. . .

Det blir pärffa, sen på tis och torsdagar så blir det att plugga matte c hemma också. . .

Så ser min planering ut, kommer vara fulbokad varje veckadag fram till april maj, ska hålla mottet nu, ta vila på helgerna och köra stenhårt på veckorna, inga mer försovningar, inga mer hemma dagar, visserligen har jag inte haft det på väldigt länge nu, men iallafall, nu är det slut på sånt där trams. . . Känner mig redo och peppad till att få klar allt detta innan sommaren. . .

Sen får det rulla på mig jobb , praktik eller vad nu som erbjuds. . . .

Fram tills jag börjar på högskolan, och det e som sagt inget jag kan styra över helt, kommer iallafall ha behörighet, ev bra betyg på högprover, men mer en så kan jag inte göra , det handlar sen bara om att vänta och göra högprov ett efter ett tills det ger resultat. . . För in ska jag, även om det kommer ta år. . .

Ja tajt planering igen, kommer jag klarar det, det får vi se om 5-6 månader. . . 

Emelie L

Befrielse. . .

Det känns verkligen som en befrielse just nu att ha gjort detta prov, hoppas bara på bra resultat. Det får jag veta imorn. . .

Nästan nyss hemkommen, efter att gjort prov och varit och tagit lite prover som berör körkortstillståndet. Ska snart iväg hem till pappa och se på en beckfilm sen ska jag hem äta lite, och planera nästa mål inom eng och teori. . .

Det e väl det jag kommer hinna med ikväll, det börjar ju med en ny triologi på en serie ikväll så det ska jag med se på, det blir  väl att se på de, tjöta lite med Daniel innan jag somnar in :)

Återkommer senare. . .

Emelie L

Det känns någorlunda. . .

Bra idag, det känns som det kommer gå bra på provet, håller verkligen tummarna för det. . . Men det e bra när man har känslan att det kommer gå rätt så bra iallafall, få se vad slutresultatet blir nu bara. . .

Återkommer med det senaren under dagen. . .

Emelie L

Morn morn. . .

Kom inte upp vid 6 tiden, men vid sju så nu hinner man plugga lite innan det e dags, fast har en djävulsk huvudvärk. . .

Det ska bli en spännande dag, klarar jag provet eller ej kommer frågan vara, men får nog inte resultatet förs imorn, beror väl på när jag blir klar med det. . .

Men intressant ska det bli iallafall.

Det va allt för denna morgon. . .

Emelie L

. . .

Fortfarande e jag nestämd. . . Gråter jag inte, så dunkar huvudet, och det göra ont i bröstet, så har det varit hela dagen, nu har det gårr så långt att jag bara sitter och stirrar ut i intet, inga tankar har jag , jag e helt tom.

Det ändå jag gruvar över e att jag inte hunnit pluggat nåt idag, det känns förjävligt, ska gå upp tidigt imorn och plugga lite innan det e dags att göra provet. Hoppas att jag klarar det, hade behövt denna dag med att plugga på, men det vill inte kropp och själ, kroppen ville gråta och själen ville bara göra sveda inom mig . . .

När man väl känner dig så himla bra, älskad och omtyckt så vänder allt så fort, jag vet inte varför känns som det alltid har varit så. . .

Har gråtit så himla mkt sen novembet månad, tror jag aldrig gråtit så mkt på så kort tid, kanske e det massa gamal som kommer upp som jag ej inte har sörjt över, tex över mina handlingar som jag begått denna tid på året tidigare i mitt liv. . .

Jag tror garanterat att det e det som jag gråter över nu, utan att jag tänker på att det e just det, för det e inte så att jag suttit å tänkt på det och sen börjat gråta över det, det bara kommer, och vill heller aldrig sluta. . .

Det e nu mot slutet när jag gråtit så mkt som jag skulle vilja ta till med alkoholen igen, jag ska inte men det känns väldigt frestande. . .

Jag har klarat mig i från den ett och ett halvt år nu, och har haft mina stunder detta år, inte så har jävligt som nu men jag har gråtit mkt och har låtit mig göra det utan tilltugg av alkoholen. . .

Så denna gång ska jag med klara det. . .

Känns surt att man varit så ledsen idag, men det behövde väl få komma ur mig , alla sorg och gråt. . .

Ne vet inte vad man mer ska skriva. . .


Min ända vän just nu. . .

Idag känns det som bloggen är min ända vän, är så ledsen just nu, idag är det en sån dag man bara vill dö, allt känns fel och dumt, ingenting glädjer mig just nu, vet inte vad det e med mig, det har varit så här nu upp och ner en längre tid. . .  Man bestämmer sig för en sak, sen blir det inte som man tänkt sig, mitt liv har stannat upp just nu, det ända som kommer ur mig just nu är tårar, det finns inte så många ord som kan beskriva min känsla. . .

Saknade efter närhet börjar bli väldigt stor, jag vet att det kommer vara såhär ett bra tag, men det e jobbigt, jobbigt att bara plugga, plugga och plugga, och idag orkar jag bara inte, det går ju heller inte så bra när man bara gråter och gråter hela tiden. . .

Förut hade jag lätt för gilla läget, såg bara framåt vart det skulle leda mig, men det e svårt nu när man är kär och är van vid närhet, då känns det plötsligt mkt jobbigar efter två tre veckors tid. . . Visst nu va det inte längesen man sågs , men när man e van vid det så är det ändå svårt att fokusera på vad det jag tagit mig an ska leda. . .

Jag måste försöka fokusera men det går inte, men jag måste, hur gör man ?

För jag kan inte låta detta ta över nu, måste plugga lite inför imorn, kanske ska låta det gå en stund till, tårarna och värket i bröstet måste väl ta slut nån gång. . .

Det finns inte så mkt mer att skriva, återkommer senare.

Emelie L

Trött och seg. . .

Idag e det en riktigt segis dag, men plugg måste utföras. Känner inte för nåt idag. Jag vet inte vad det e med mig, nåt känns fel, nåt stämmer inte. . .

Jag känner mig så otillräcklig, det känns som jag inte räcker till speciellt för Daniel, samtalet i veckan tog hårt på mig, jag har försökt och inte tänkt så mkt på det, har heller inte gjort det men känner hur det trycker inombords.

Det känns som det bara går nedför och inte upp för. Och det skrämmer mig, är det nåt som är på gång, går tankarna, det känns som det e det. . .

Vet inte vad jag mer ska säga, blir så ledsen bara jag tänker på det. . . Vem vet jag kanske står här själv snart igen. . . Det går ont i mig när jag tänker på det. . . Men kan inte rå för det, har den känslan bara. . .

Emelie L

Många tankar denna dag med. . .

Idag har det varit en sådan dag med många tankar om livet. . .

Livet jag lever nu, det fattas nåt känner jag, det fattas nåt när en efter en av vännerna har en fast partner, flyttar ihop, skaffar barn, jobbar osv. . .

Jag är inte alls där en, och man känner sig så ensam när man läser har och träffar vänner som har allt de där. . .

Den ända fördelen jag ser med att inte ha detta e att när  väl det kommer så kommer det bli så himla fantastiskt, och inte nog med det då har jag mkt andra beskymmer bakom mig som gör att jag kommer ta vara på den tiden som mamma mkt mkt mer, jag kommer har mer råd att ha ett barn /familj. . .

Men det känns rätt surt att den tiden ännu inte är kommen och att det kan ta lång tid tills den tiden är inne. . .

Men som sagt en är jag inte där, och ska inte gnälla över det, har det underbart just nu med, har min älskling, och vi kommer varandra bara nämre nämre varandra. . . Vi ta oss tid att lunka oss fram sakta och säkert, Det e tryggt så.

Fördelen med att inte kasta oss in i nåt en e med att vi får mkt mkt mer tid för oss själva, vi hinner verkligen lära känna varandra på ett helt annat sett. . .

Ne nu ska Emelie ta och sova, e så himla trött. . .

Emelie L

Dagen börjar närma sitt slut. . .

Har nu pluggat på hårt sen klockan ett tog en paus vid tre tiden, duschade , gjorde mig i ordning, gick till affären för at köpa cigg och snart ska jag ta och äta lite mat innan jag ska bege mig till jenny, det blir en stund där, sen hem och ev plugga om jag inte kommer allt försent hem, och sen om jag orkar vill säga, det e inget jag planerar för, men om det finns tid och lust så sätter jag mig ner en stund. . .

Sen blir det väl att sova av bara, och imorn blir det stenhårt plugg, men ska iallafall sova till jag vaknar för det behöver jag få göra, för att klara av veckan galant :)

Ja det va lite från mig idag.

Återkommer senare.

Emelie L

Morning. . .

Vaknade för en stund sen, har sovit väldigt länge och bra denna natt, vaknade till en gång under natten men somnade om rätt fort. Det va skönt att sova ut faktiskt. . .

Det har varit en tuff väcka, både på det privata planet och i skolan. . .

Få ser hur denna dag slutar. Skriver mer sen. .

Emelie L

Många tankar. . .

Denna kväll har bjudit på många tankar, det blir ofta så när jag ser en film som berör mig. . .

Vill inte gå in helt på vad det är, eller jag vill men jag tror det bara en tillfällighet som jag snart kommer över. . .

Kan säga att det gäller min självkänsla och min tro på mig själv.

Nu denna vecka började detta måeendet, känner mig inte så fit for fight så att säga, med alla måsten gör jag det men inte med mig själv. . .

Känner mig ful, osexig, oatrakttiv, tråkig, tyst, jag skinner inte som en sol som jag tidigare gjort, vet inte vart dessa känslor kommer ifrå, dem bara kom. . .

Känner med att allt ska gå så sakta, har för stort tomrum i mitt liv, det går bara runt , runt och runt, jag behöver lägga till lite saker i mitt liv , inte nu varje vecka men minst 2 dar i månader, då jag unnar mig nåt, middag med nån vän, filmkväll, en stanrunda, ut och fick, osv. . .

Nästa år är det dags att göra mitt liv lite mer betydelsefull + att jag ska kämpa järnet med matten och eng, samt lägga till lite mer saker i mitt liv. . . För nu har jag kommit över den värsta tiden sen jag började denna resa. . .

Och nu ska jag fortsätta klättra upp, det har nu under hösten stått stilla, har låtit vanan var lite, få chans att njuta, synas, höras, känna efter, kämpa med mitt måeende. . .

Och nu känner jag att det e dags för mig att krypa ut ur mitt trygga bo, se mig omkring och skapa nya intryck att ta tills sig, möta världen utanför dörren lite mer, och ev få tillbaka lite av den gamla, galna, glada Emelien jag en gång i tiden va, den som fixade middagar, filmkvällar, utgångar, fast det blir det inte mkt av, men bio eller boxling eller biljard kvällar istället kanske kan gå an :) ?

Ne nu ska jag inte spåna så mkt mer i det, få drömmar om sakerna jag vill förverkla för en e jag inte där. . . Men längtar super mkt, längtar till högskolan, nya människor och intryck, en studietakt som leder mig ut till drömyrket jag har. . .

Nu är det bara förberedelser, men det e väl kul i sig, men det blir lätt lite enformligt men vem har inte en enformlig vardag =? Jo dem flesta. . .

Det va allt för denna afton. . . ha en fortsatt bra kväll allesammans.

Emelie L

Helg ?

Nja inte för mig, det ska pluggas stenhårt denna helg, har nationella på måndag. . .

Så det blir inte mkt helg för mig, det blir inte helg först den 23 dec, då kommer jag ha 10 väldigt härliga dagar med min älskling, det blir att ta igen en massa eftersom vi inte har setts så mkt på senaste tiden, och plus när vi setts så har jag varit ur fokus, har inte kunnat slappnat av nåt nästan. . .

Men vi har pratat om det , det känns skönt faktiskt. . . Så man vet vad man har varandra, det blir lätt lite förvirringar när den ena partnen får mkt och göra under en tid. . .

Men ska nu händan efter verkligen ta vara på veckorna och verkligen plugga flititgt, + repitera i mellanåt, så att det inte blir sådanan sista sekunden plugg. . .

Måste verkligen lägga mer energi nästa år, mer energi på inlärning, för jag vet, jag kan om jag bara vill. . . Om jag bara lägger fokus mer timmar en vad jag gjort, då kommer det bli atomatiskt mer djupinlärning. . .

Så ja, nästa år, ett trappsteg uppåt med min personliga utveckling. . .

Denna dag, har jag varit på framsteg och pluggat, nu e jag hemma igen, ska äta, duscha och sätta mig ner med lite planering kring min budget samt hur jag ska lägga upp pluggandet för denna helg.

Det va det de hehe, saknar att ha helg med min älskling väldigt mkt. . . Men den tiden kommer, som jag alltid säger. . .

Och det e inte långt kvar nu, tills vi har massa dagar för oss själva :) yaaay. . .

Ha en bra helg allesammans.

Emelie L

Full fart framåt. . .

Shit va motiverad jag är just nu, känns så härligt och det gör mig faktiskt på mkt bättre humör, att jag nu håller min planering i punkt och pricka, idag blir det dock inte så mkt plugg hemma, men det gör inget, en del kommer jag hinna med, och mkt börjar falla på sin plats hittils så har jag inte alls så mkt att gå igenom igen, men klar e jag ännu inte, men laddad och motiverad, i så himla skönt att ha tillbaka denna känslan i kroppen. . .

Hatar den andra känslan, då man känner sig så ensam, omotiverad, värdelös, känsla att man inte kommer någonstans, tankspridd, tillbakadragen, märker bara på samtalen med daniel att en förändring har skett. . .

Så just nu är läget nästan på sin topp igen. . . Fan va härligt detta ögonblick har jag väntat på länge nog, visst det har inte varit jätte dåligt men man har inte haft känsla för det man håller på mig, det har bara varit men jag måste så jag gör det, nu vill jag plugga, ta igen den tid jag förlorat, gå igenom det som ännu inte sitter helt och hållet. Nu känner jag verkligen för det. Så nu jävlar.

Emelie L


Dagen fick sig ett bra slut. . .

Iallafall, har äntligen städat upp massa gamal, sorterat upp i matten, hehe :)

Nu har jag mkt mer koll på vad jag kan och vad jag behöver träna mer på, just när det gäller att välja rätt former för vissa uträkningar.

Och lista bara minskar och förståndet börjar lägga sig på sin plats, känns riktigt bra det måste jag säga. . . Känner mig lättad över min insats som jag gjort idag, har hunnit med väldigt mkt, tur att jag inte blev hemma för då hade jag inte gjort så här mkt. . .

Nu kan jag lägga mig till ro ett tag innan tv:en kallar sen är det sovdags, och tidigt upp imorn och prestera lika mkt och bra som denna dag. . . Ska kämpa in i det sista, ska bli spännande om jag håller planeringen bättre nästa år, måste det, måste ändra min stragedi för att mitt plugg eller inte ändra men bli hårdare med att följa den tajta planeringen jag faktiskt har, måste med jobba in mkt så att jag har åtminstånde en månad till godo. . .

Det ska nog bli bra detta, om jag börjar håller stenhårt i planeringen så kommer mkt lära falla på plats, inga dumheter, inga slöa dagar, måste jobba på hårt för att åtmonstonde vara halv vägs med mina planer fram till sommaren. . .

Det va nog allt för denna dag. . .

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Sårbar idag. . .

Min känsla om att jag varit kall mot min älskling den senaste tiden stämde, men det va värre en så. . . Så igår blev det en del tårar och ont i hjärtat , hatar verkligen att få människor att inte känna sig älskad eller uppvaktad.

Förstår han, det gör jag, men det gör ändå ont i mig när sådant inträffar, kan inte rå för det.

Och idag blev det en dag i sårbarhet, känner mig ledsen och nedstämd, men det har gått bra med pluggandet, det e jue alltid nåt.

Detta som inträffat är även ett tecken på att jag inte kommit så långt som jag trodde i min personliga utveckling, visst jag har kommit långt men det håller bara i sig i perioder, sen spårar det ur, och jag blir gamla vanliga Emelie som ser svart eller mitt, plugg eller ingenting alls, stress, ingen ro, sover rätt dåligt, äter nästan noll, visar ingen impati för någon annan, jag har bara plugg i huvudet.

Det som känns stressande nu är julen, för jag vet att det kommer inte bara vända sen e jag tillbaka, har jag tur så gör de det, men har jag otur så gör det helt enkelt inte det, och nu känner jag mig väldigt pressad, känns som det finns ingen återvändo utan, jag får helt enkelt gilla läget och sparka på mig själv att jag bestämmer saker hitt och ditt utan att tänka på att det närsomhelst kan vända. I mitt fall är det väldigt "farligt" att bestämma saker långt innan, just för att inte såra andra. . . Men denna smäll får jag ta, bita ihop och försöka le och vara glad. . .
Om jag inte börjar må lite bättre snart. . .

Tror att jag kommer det, hoppas det bara e att det varit mkt med matten just nu, och att det har varit mkt stress och nervositet över det hela. . . Tror att det e så men inte som sagt inte hundra, tror med att det har att göra med att jag inte kommer hinna med engelskan, att jag lagt den helt åt sidan, och att körterorin har fått lida. . .

Jag har legat på latsidan, det e det som svider just nu, jag vet visste hur mkt jag hade å göra och hur tajt planeringen kring detta va, men ja, jag va väl inte tillräckligt stark för att klara av den tajta planeringen helt enkelt, bara bita ihop , kan inte göra så mkt över det nu. Bar kämpa på och försöka beta av mkt innan jul. . . Jag e iallafal på gång, känner rätt mkt driv och evengmang (hur det nu stavas) över det hela.

Det va allt så länge , dags för plugg nu igen. . .

Emelie L

Turen i lastbilen. . .

Ja, det blev några extra dagar med min älskling, kom aldrig hem i söndags, så jag åkte tillbaka till gbg och åkte med Daniel hem för han skulle ändå åt mitt håll. . .

Och nu e man hemma, inge kul alls, mörkt, tyst och ensamt va det när man klev innanför dörren. . .

Saknade efter Daniel blev väldigt stor, vill så gärna vara i det läge då man bor tillsammans, har pengar ihop, sparar tillsammans, bygger upp ett boende tillsammans, planer på att bilda familj, vägen ditt e lång det vet jag, men längtar så, för jag e helt 100 på att det kommer bli min lyckligaste tid i mitt liv, att få uppleva det. . .

Visst jag har det jätte bra nu med, med space men i längden blir det väldigt trist och ensamt, att ha ett hem som står tomt när man är borta och som är tomt när man kommer hem. . .

Som ni vet att mitt måeende båda psykiskt och fysiskt jobbigt en bra stund nu, det gar märks av på alla plan, magen krånglar, jag känner mig ledsen som nu därför blir jag så ljupgående just nu, men känner att jag vill få ur mig allt, för när jag väl börjar bli ledsen , känner nästa för att gråta då har det nåt botten det har jag lärt mig på min resa, då har jag kommit till det stadiet att det går inte att hålla minnen uppe längre, nu ska det ut. . .

Kärleken till Daniel har varit osynlig, inte själva kärleken i sig, för den finns, älskar han väääääldigt mkt. Men jag har varit väldigt dålig på att visa det, känner mig rutten som varit så dålig på det. . . Det ska bli ändring på det.

När jag väl är me han så ska jag bara fokusera på honom, njuta av tiden vi får tillsammans, som vi gjorde för några månader sen.

Turen i lastbilen va bra faktiskt, det fick mig att stanna upp, och jag ¨ångrar att jag surade så mkt över att jag inte kom hem i söndags.

Det va bra för då fick jag stanna upp, tänka kring allt, börja slappna av lite mer, försöka och inte känna någon press, försökte dem sista timmarna å bara njuta av lugnet, inga måsten. Det gick väl så där.

Men tanken på att jag varit så obrydd mot många vänner, daniel och familjen fick jag iallafall, och jag känner mig hemskt ledsen över det, även om man har himla mkt och göra så behöver man inte sluta och bry sig. . .

Jag är hopplös på just det att visa uppskattning och bekräftelse. . .

Jag vet inte varför jag gjort så här, att bara fokusera på mig själv helt plötsligt, jag kanske inte är redo att börja ser mig omkring och börja bry mig mer om andra en mig själv, för jag vet att jag svårt att just balansera detta.

Grunden ligger väl där, men inte Daniel, han är min framtid, han vill jag inte avisa , varför gör jag så, jag älskar honom av hela mitt hjärta, jag måste skärmpa mig, Du e mitt allt Daniel, Jag älskar dig mer en sånsin. Du är bäst, och tack för att du har tålamod med mig, och för att du finns där, och för att du jämt lyssnar på mig och kramar mig när jag gråter.

Emelie L

Fan, helgen går så snabbt

:(, tråkigt hade velat vara kvar längre hos älsklingen längre, helgerna går så snabbt. . .

Men mysigt har vi haft, nött ite gossip gilrs, tittat på fotboll och film, samt spelat lite poker, blev intresserad av det faktiskt, verkar kul . . .

Ne skriver mer sen, har inte så mkt mer för tillfälligt. . .

Emelie L

Så himla kallt. . .

I Daniel lägenhet är det så himla kallt, :( trist. men men , vi får ligga nära varandra hela helgen så blir det nog lite varmt iallafall :)

Tråkigt att Olle åkte ut, tror tittarna vill ha en tjej som vinnare i år, efetrsom laila bagge önskade det i början av programmen.

Så det bli nog så oavsett om hon är värd det eller ej, jag gillar inte henne iallafall. . .

Ne det va väl allt för mig denna morgon, återkommer nog senare under dagen.

Kram

Emelie L


Nu fick jag . . .

Känna på vinter ordentligt, tåg förseningar , då är vintern verkligen här, 1 timme och 40 minuter fick jag vänta, jävla skit. . .

Men men, nu sitter jag på tåget mer en nöjd. . . Tur att jag tänkte lite längre när det gällde klädsen för denna dag, det blev termo på, för jag tänkte om det nu skulle vara försenat vilket inte e omöjligt i detta väder, och det va det ju så jag frös inte så farligt , började frysa om fötterna strax innan det kom . . .

Visst stod man inte ute hela tiden, det kanske låter som det, men jag kan säga att det e inte varmt att sitta stil i väntsalen. . . dels så gick dörrarna inte att stänga helt så det blev ännu kallare där inne. . .

Men men, det är historia nu, nu sitter man på tåget och det e som bort glömt, snart får jag träffa älskligngen min :)

Ha en bra ikväl allesammans.



Emelie L


Mot Göteborg. . .

Snart är det dags för den lilla resan ner till Göteborg, magen verkar någe bättre just nu, men va hemma denna dag för hade så ont i morse, så jag sov sen fram till halv 12, känner mig något hängig faktiskt, hoppas det inte e nåt som är på gång just nu. Då blir Emelie ledsen. . . :(

E nu klar för resan, har packat, duschat och gjort mig i ordning, ska bara diska upp lite disk , vad ska man göra sen då ja, jag vet inte, tror att jag ska försöka få i mig lite mat innan jag åker.

Resten av tiden blir lugn, vila lite innan resan, funderar med om jag ska ta mig matte boken eller ej på tåget, och plugga lite matte på vägen ditt och hem, har inte bestämt mig en.

Ja ne mer roligt har jag inte och berätta.

Ha en bra helg allesammans.

Emelie L

Jobbig dag har det varit. . .

Har haft så fruktansvärt ont i magen hela dagen, men det har inte hindrat mig, har varit i skolan och kört på som vanligt, men lite vila stunder har det allt blivit när värken i magen varit som värst. . .

Och nu har man varit hemma ett tag och värken den har ej gått över :( har diskat, vikt tvätt och städa upp lite, ska snart packa väskan till gbg, det blir helg där denna helg. Hoppas tågen inte stular nu bara. . .

Få om det blir någe plugg idag, vet inte om jag orkar dock, känner för att ta det lugnt hela kvällen, så kanske magvärken går över tills imorn. . .

Det går som vanligt framåt med plugget, men allt har tagit sin tid nu i slutspurten, skulle ha gjort som jag tänkt med matten, att gå tillbaka och repitera så allt är färskt fram till det e dags att skriva det slugiltiga, dels så lär man sig mer grundligt om man går igenom och repiterar och övar. . . Måste bli bättre på det när det gäller matte C, vill fan sätta ett lite högre betyg en G , det blir nog bara G i matt b nu med.

Men jag är på gång iallafall, många botar börjar falla på sin plats, men har lite kvar så ja vi får se om det blir att skriva detta slutprovet nästa vecka, jag hoppas verkligen på det.

Ja ne ska packa ihop lite till den lilla resan. . .:)

Emelie L

Plugget tar över. . .

Livet denna månad, det e 2 mål som ska tas, men dock så kommer jag bara hinna med 1 mål plus halva de andra målet, som är eng. . .

Jag har nu pluggat vääääldigt mkt dessa två dagar. Känns otroligt skönt, inte långt kvar nu :) men tanken på att varför gjorde jag inte detta för två veckor sen, men ikke va tvungen och sätta måeendet i första hand.

Ne nu blir det att glo på gray´s snart sen sova.

Emelie L