¨

Föresten några enstaka bilder som jag tagit under veckan !

Skulle ju ta lite bilder i veckan på syrran fast vi sköt upp det varje dag så dem bilderna jag egentligen skulle ta blev inte av, med det får vi ta en annan helg. men jag höll på att lekte lite med kameran fastnade två bra bilder, som jag tycker i fina. . . Så lägger upp dem här nu . . .  Kram igen !


                                                


          

Lördag-En riktigt härlig dag

Hej på er alla

Vaknade hyfsat tidigt fast jag somvanligt gick och la mig alldeles försent i natt halv 4 blev nog klockan innan jag la mig i sängen, men till skillnad från andra dagar så somnade jag på stört. . .

Och det har blivit mkt gjort denna dag med, först lite frukost eller jag vet inte om jag ska kalla det frukost, bannan och kaffe och cigg, m det va med en solig och fin dag när man vaknade så det  blev en varm , skön och fin promenad runt vilsta efter "frukosten"

Efter promenaden började jag diska, städa upp lite, betalade räkningar, gjorde upp en budget för månaden, och har nu denna månad råd att inhandla lite möbler :) fan va kul. . . så det blir nog ev av att åka till ikea nästa helg med pappa om han har lust

Sen efter allt detta gick jag en sväng till tokbaken och köpte cigg sen hem och då satte jag mig här vid datorn för att slappna av lite har suttit och pratat med manne, han som jag har mail kontakt ver facebook. . .

Idag ere första träffe med honom ska bli riktigt kul han kommer om ett tag och då ska vi käkalite gott, jag ska bjuda på kyklingtacos hoppas han komme att gilla det, sen kommer ev syster tessan hon som har varit här hea veckan hon åkte jue hem igår för hon hade hemlängtan men nu er etvärt om hehe nu fick hon emeliehemlängtan hehe :P så hon kommer ev en stund och fika med sin pojkvän. Känns lit edumt att bjuda hem massa på första träffen med han men han så att det var okey, hoppas det med e det. han kanske inte vågar säga nej :P heh ne det tror jag inte.

Sen efter mat och fika med syrran så ska jag och manne (Emanuel e hans riktiga namn föresten)  gå på bio män hatar kvninnor ska vi se.

Sen blir det av att traska hem efter bio och ev lägga oss vi ska ju gå på sena bion så jag kommer nog vara rätt trött efter den , ne men det blir väl hem och små mysa lite innan läggningsdags.

Helt otroligt föresten jag brukar vara tok nervös inför nya träffar men i nuläget e jag inte ett dugg nervös faktiskt. jag ser fram emot det jätte mkt.

Ne nu ska jag inte sitta här och babbla skit längre måste börja göra mig i ordning inför dagen /kvällen. . .

Kram på er alla

Emelie L

Tillbaka till blogg världen igen :P

haaaaaaalåå, där ! ja vissa har säkert undrat var lilla emelie har tagit vägen.

Jag har haft fullt upp denna vecka, dels har min syster varit här på besök från måndag tills idag (fredag) så vi har roat oss både med det ena och de andra, sen har jag varit på möte på tuna projektet, och fan va kul och mysigtdet var. . .

Så nu när man vet det så blir det nog inga mer försovningar dessa dagar :P hehe njae det kan jag jue inte direkt styra över för det har jue inte ´varit så att jag vägrat att gå upp , sover jue faktiskt som en stock dessa dagar jag försover mig.

Sen pratglad som jag e , så var jag kanske lite för framfusig när det gäller en tjej på tuna projektet, började direkt babbla på redan utan för dörren när hon stod bakom mig när jag skulle in , sen pratade vi på om en massa förutom när själva "mötet" /"träffen" höll på, vi bytte med msn , så nu har man en ny vän på G :) alltid kul med nya vänner, Tina heter hon frövrigt.Hon skiver mkt som jag med gör och blev sugen på att blogga då jag sa att jag hade det som en av mina fritids sysselsättningar, så nästa vecka ska jag hjälpa henne och skaffa en blogg, inte för att det e så svårt men hon ville ha hjälp s¨å, då kanske man med för designa en till blogg, får nog snart börja ta betalt för detta :P hehe ne, det ska jag inte.

sen har man varit på besök hos psykologen syrran min följde också med, kul ta med sig de närmaste så de med får en lite närmare inblick vad det e jag gör hos psykologen osv, tessan tyckte det va jätte kul och hon tyckte med om psykologen min, och hon sa att hon med blev lugn och lättad efter mötet. . .

ja sen har vi promerat lite till alex på fika, varit på stan en stund, och sen bara haft allmänt trevlig hemma med massa god mat och massa jamie som vi moffat i oss.

Ja sen till det som nu under nästan två dagar har hållit mig borta från verkligenheten :P e att jag suttit och tragglat mig igenom till att göra mig en nya schysst header och bakgrund till bakgrunden, ja det har jue inte gått så bra, men nu e jag äntligen klar och e fakiskt väldigt nöjd över det tuffa jobb det varit att få ihop det :P

ja så hela denna dag har jag suttit vid denna dator och e helt slut i huvudet och i ögonen, eller va väldigt slut i ögonen nu börjar det kännas bättre, och ja jag e faktiskt heller inte så hemskt trött, konstigt, men vill vara det dels för att klockan e väldigt sent, sen för att det finns jue inget man kan sysselsätta sig med nu så här sent.

Imorn blir det bio med en som heter Emanuel, män som hatar kvinnor vill vi gå på om det nu kommer finnas platser kvar, apro på det så ska jag nog gå in och reservera platser till oss, hoppas det finns några bra platser kvar,

Ne nu ska jag forsätta prata med alex på msn , :)

Kram på er alla nattugglor''

Emelie L

Kanon helg har det varit- Fast för lite sömn-Så mysdag blir det för mig idag

Hej på er alla- Idag blir det rejäl mysdag, så tok trött, så jag tänkte istället för att slita ut mig helt totalt, och sen sova bort hela dagen, tänkte jag att jag försker hålla öppna och tar det riktigt lugn idag istället, och sen passa på att städa och diska upp efter helgen. Och för att sysselsätta mig med nåt tänkte jag designa bloggen och det tar ju sin lilla stund och tiden rusar med iväg när man väl satt sig. och sen om det inte piggar upp mig så tänkte jag iallafall försöka hålla mig vaken till 7-8 taget och sen lägga mig och tok sova hela natten.


Helgen har jag spenderat med madde och julia, vi har haft tok mysigt och rolig, mkt skratt och prat och full rörelse. . .

Åkte till madde  till katrineholm i fredag, hela kvällen satt vi och myste framför let´s dance och en film.
Lördag åkte vi till E.tuna, madde och julia gick på kalas och jag åkte hem och städade , tvättde samt sova mellan tvättarna lite. eftersom jag inte fick så mkt  sömn natten till lördagen.

I söndags tog vi en sväng på stan, och käkade lite på runda kiosken lite korv och pommes innan vi gick hem, och eftersom det va så kallt och snöade tok mkt sprang ljag och julia lite smått hem, och sen skulle jag jaga henne men så ramlade jag :/ hehe ne det va bara kul julia och jag låg i snön och skrattade bara.

När vi kom hem väntade lite fick , vi fickade och babblade, sen var det dags för dem att åka hem, och jag saknar dem redan efter det åkt kom pappa och hämtade mig och skjusade mig till robban och sabine, där käkade vi mat, såg på två filmer plus beck, och fikade mellan filmerna. vi hade tok mysigt vi med, sen bar det hem och jag slocknade i prencip direkt jag kommit innan för dörren. . .

Kram

Emelie

Vilken dag :P

God kväll allesammans

Ne e klockan mkt igen, skulle vart i säng för längesen egenligen eller för minst längesen, ska igentligen har släck och krypit ner i sängen just för jag har sagt tidigaste halv elva helst då men sen senste halv ett. och det e den jue nu. men ska bara skriva klart det här och sen lägga mig men tiden drar nog inväg, brukar ju vara duktigt med att fastna just när jag skriver. det bara flödar tankar kring allt möjligt men idag känner jag att det kommer bli kort för e rätt trött och väldigt sugen på att lägga sig i en sval säng och bara breda ut sig och gosa ner sig under täcket.

Idag sov jag länge igen, vaknade runt halv 12 och låg och drog  mig en timme innan jag började aktivera mig. tog en mysig morgon med frukost, kaffe cigg och ett långt prat med moster min i tel. sen tog jag en kaffe till och en cigg till sen började jag göra mig iordning snabbt sen bar det av ut på promenad. va dock inte så himla fint väder som det har varit nu många dar i sträck med det gick ann ändå,

Och imorn tror jag att jag ska ta en liten kaffe paus under promenaden för vet ni va ja det e helt skumt, när jag skulle börjar laga mat tidigare idag, så började jag med att sätta på vattenkokaren , sen skalade jag potatis, sen tänkte fan va tyst kokare e , ja , den fungerade jue inte så himla bra , tänkte inte mer på de utan mer jaja då får man köpa sig en ny snart då och sen började jag koka upp vatten på spisen istället men ja den fungerade heller inte, å jag bara ne ingen mat till mig idag, och magen kurrade, och ja man blir ju så galen när det inte går som det ska när man e hungrig men jag tog ett djupt andetag och tänkte det kanske bara e en platta som e paj , jajjemen så var det, så det blev mat till lilla maj . . :)

Men micron fungerar heller inte och inte kaffebryggarn heller det e därför det kanske blir en kaffe paus under promenadens gång. imorn. om det nu inte fungerar imorn. . .

Efter promenaden gick jag hem och städade upp lite , diskade, sen for jag iväg till marco jennys kille och lånade han brors utskrivare, sen babblade jag och jenny lite snabbt över en cigg. sen skynda jag mig hem helt i onödan, sabine och hennes kille skulle komma över och jag sa att de kunde komma efter fem och så sa hon att ja vi kommer väl strax efter det ja väntade jag mig typ kring 6- halv sju senast hehe, men det gjorde dem inte dem kom inte först halv 9 -9 men a det e dem det, slökorvar båda två :)

När dem väl kom satt vi kollade lite på bilder från dalarna hon sabine hade varit där några dar av sportlovet. sen överförde hon lite gamla bilder från min dator ti hennes sen blev det att kika på film, till nu, eller a dem gick väl för en halvtimme - 40minuter sen.

men ska nog avrunda nu så jag nån gång kommer i säng. :)

Natti på er alla


Emelie L


Tjooooooo hoppla

Tjooooooo hoppla, ja denna dag blev inte alls som jag tänkt mig, dels så somnade jag inte först sju imorse, men jag sov inte så sjukt länge ändå så dagen blev inte helt förstörd, vaknade redan halv 12 och kände mig väldigt utvilad och rätt pigg fast jag bara sovit några få timmar, skumt men det e även ett tecken på att jag börja återvända iallafall, för förut hade jag lätt för att bara sova några enstaka timmar och ändå va pigg och allert en hel dag, men a det e väl inget jag ska sträva efter även om jag inte varit så trött så har man känts av att man fått för lite sömn kroppen och speciellt huvudet har inte varit med riktigt, men en promenad och plugg blev av iallafall och det känns skönt speciellt att jag orkade plugga lite men a jag pluggade inte så överdrivet mkt en sida bara, men det e iallfall nåt :) posetiv, posetiv måste jag vara.

Men där emot så missade jag tuna projektet vilket inte va så roligt för jag hade  sett fram emot att gå ditt idag tom så att jag förberett mig ganska mkt inför det så det känns lite surt att jag inte kom upp till det, men nya tag med det nästa onsdag.

Ja anledningen att jag inte somnade hade inte med att göra att jag bara satt uppe vid datorn och pysslade eller nåt gick ändå och la mig klockan halv 2 lite försent det med, ja jag kan inte sätta punkt och prick på varför jag låg klarvaken hela natten men jag tror det handlade om att jag och alex pratades vid om mkt och att jenny med hört av sig, och att vi nu bestämt hålla mimimal kontakt en tid framöver innan vi återgår till det normala, men hur som helst det gjorde mig så glad och uppspelt osv och att allt går så bra just nu med att ha kommit igång  på riktigt just nu och att jag har seriösa planer för en tid framöver och att jag börjar tänka smartare och mer på mig själv osv osv, Allt kom väl på en och samma gång alla glädjerika känslor.

Och när man la sig så snörrade alla tankar kring allt , hur illa ute jag varit många ggr, att jag har lyckas med att varit så ansvarslös, det e en gåta för mig, oc sen har  jag tänkt mkt kring familjen och hur vi har utvecklat vår kontakt och att det med börjar bli bättre tider för oss , känns också så obeskrivligt skönt. ja de kom massa tankar  allt inget jag orkar rabbla upp just nu.

Så det var nog därför jag inte lyckades somna inatt.

Ja,  jag höll mig vaken till ungefär klockan halv 7 ikväll sen kunde jag inte hålla ögonen öppna längre så jag gick och la mig, och hoppades på att jag skulle sova tills imorn men det gjorde jag inte vaknade igen halv11 nu ikväll , men jag kommer ng inte ha några problem med att somna för jag känner mig trött och jag längtar bara att krypa ner i sängen.

Imorn, så ja jag har faktiskt inte planerat nåt speciellt, det e lite spritt med idéer, ja jag ska iallafall gå upp tidigt och ta min morgon promenad sen ner till badhuset och simma några längder. sen hem och ringa moster min och fråga om jag får ta med min kusin mickahela ut i vilstbakcken och åka pulka och sen om hon ev skulle kunna sova över hos mig, saknar henne så och känner mig lite "leksugen" :P

om hon inte kan eller vill så ska jag ta och tvätta om det finns någon tid. . . och sen plugga och säkerligen sitta ute på nätet. . .

Men nu ni ska jag bara svara på ett mail på facebook sen blir det att sova av förhoppningsvis, Håll tummarna :P

Natti

Kram

Emelie

Värsta DataNörden har man varit idag :S

Tjaaaaaaaaaaa, alla nattugglor, idag slutar jag nog som en iallafall, sitter fortfarande vid datorn har gjort det nu sen 15.00 tror jag klockan va när jag satte mig här, jag vet men timmarna har gått hur fort som helst, fattar inte varför den bara springer iväg så fort man sätter sig vid datorn och dels fastnar vid nåt.

Men som sagt en riktigt datanörd har jag varit , har för det mesta suttit på facebook och knappat mig fram där, gjort massa tester bla ett iqtest, hehe ja det gick ju inte så värst bra, 95 fick jag, men jag knappade för det mesta igenom allt typ gissade mig mest fram igenom frågorna för jag orkarade inte klurra på dem, men ska sätta mig någon dag och göra det och se om resultatet ändras hehe

Jag sen har man haft "snöbollskrig" hehe, ja alla som inte vet vad jag menar så handar det bara om att man skickar varandra snöbollar osv, det e sjukt hur roande det faktiskt e, lite barnsligt med alla kramar man ska skicka och allt men äh jag har fastnat vid det faktiskt. kul ere ! Så ni som inte har facebook, skaffa det för all del.

Ja dels har jag suttit med det som sagt många timmar blev att sitta och hålla på med de tramset sen laddade jag ned lite brosches till photoshop och det tog sin lilla tid. Ja, inte att ladda ner dem utan sen hur man skulle göra för att få upp dem i photoshop så man satt och klurrade med det ett tag sen lyckades jag nästan, problemet var bara att jag la dem fel och jag hittade aldrig den fil dem skulle läggas i men sen hjälpte duktiga jenny mig med det :)

Så då fick jag i prencip börja om med allt och ja det tog hela kvällen nästan hehe,

Ja det blev sen med ett lite break för tv tittande (andra evenyn) det kan man jue inte missa :)

Efter programmet pratade jag en lång stund med alex , åh va kul det va att prata med henne ,vi har nu kommit överns om att umgås , ja inte lika mkt under en tid men hålla kontakt det ska vi via tel, msn och sen några besök titt som tätt gåller även samma mellan jenny och mig , Känns så skönt och lättande nu, dels för jag kommit igång med mig och det rullar bara framåt, och sen nu att vi kommit överns om detta

E så nöjd över denna dag, mkt har ordnat upp sig, jag har gjort det jag ska , dock blev det för mkt dator då jag kunde sitta längre med att läsa bruksanvisningen om kameran, men kan de jag nu läst om hittils, och det e inte så bara det hehe :P

Och strax e det verkligen dags för sängen mina ögon håller på att falla och kroppen e stel och vill bara lägga och sträck ut sig, sen måste jag med isäng för ska ju upp förhoppningsvis tidigt om jag ska hinna med promenaden innan jag ska till tuna projekten,

Apro på det så e jag inte så farligt nervös men jag e heller inte så förbered så jag blir väl nervös imorn när man sitter där med alla, få väl se, hon sa ju att det inte ska bli några extrema "övningar" så jag ska försöka hålla mig så lugn jag kan innan det blir dags att stiga in i rummet.

Nu ska jag bara in på facbook och se om jag fått nå svar från. . . . ja det säger jag inte en.

Natti på er alla

Emelie L

Grå och kall tisdag, men det har inte hindrat mig :)

Hej hej, idag blev det inte att gå upp den tid jag hade tänkt mig sov till halv tolv, men det har inte först ört min dag för det, har redan hunnit med att äta frukost, promenerat och pluggat, det verkar vara min tid att gå upp runt halv elva- tolv taget, känner mig riktigt utvilad och pigg och det kommer nog hålla hela dagen, och sen tror jag dels att det med beror på att jag inte får sådana slötimmar som gör att jag igår och lägger. för när jag går upp tidigt då e jag istortsätt klar med allt runt 14.00 tiden.

Men jag vill ändå ändra tiderna med att gå upp tidigt, dels för att vänja mig vid det när jag ska ut på praktik och när jag får jobb.

Men jag ska inte heller hänga upp mig på det att jag inte kommer upp för jag gör ändå framsteg , jag går och lägger mig betydligt tidigare kanske inte mkt tidigare men det e iallafall en ändraing, går nu och lägger mig tidigast 23 senaste 00.30 istället för tidigast 02 senast 03.30, sen har jag med kunnat somna lite snabbare en vanligt och jag sover bättre kanske inte alla dagar men mer en hälften iallafall. . .

Det va nog allt hittils jag hade att komma med.

kram så länge

Emelie L

Har sovit bort halva dan igen:/

God kväll alla läsare, hoppas ni har haft en bra dag idag?

Jag hade det, tills jag slocknade som en gris runt 12.30 sen sov jag ända till klockan 17.30. . . Jag förstår fortfarande inte varför, och nu när det gått så bra under helgen med att hålla sig vaken hela dagen, ifo så har jga då gått upp lite senare en vad jag gjorde idag men ändå det ska väl inte spela roll, äh jo lite kanske.

Och när man vaknade va man lite snörrig pga att man trodde det var morgon igen, men det var det inte, efter jag vaknat till liv så gick jag och handlade lite, sen hem laga mat, diska och sen se på tv, såg faktisk fram emot att krypa ner i sofffan, äta lite gått och se lte serier men efter en kvart va jag så uttråkad att se men satt kvar en stund till iallafall och nu kunde jag inte längre så det blir att roa sig lite vid datorn nu istället tills det e dags att lägga sig.

E faktiskt rätt trött redan nu så det kanske blir av att somna tidigt idag, skulle tro det  ögonen håller på att falla ihop.

Till morgondagen då, ja den blr lugn, den kommer innehålla promenad, plugg och så ska jag försöka allt jag kan för inte somna efter lunch, ska istället försöka ta och läsa bruksanvisningen för kameran.

Det blir nog bara det som händer, har inge direkta planer för annat , just nu iallafall.

Ja jag ska väl ta och avsluta nu. . . .

Kram

Emelie L


Äntligen kom man upp runt den tiden som var bestämd :D

God morgon på er alla sömntuttor :P Dags att kliva upp nu ! hehe ;)

Själv steg man upp runt den tiden man satt klockan på, det va lite jobbigt att komma upp men upp kom jag iallafal tids nog.

När jag stigit upp satte jag på kaffet somvanligt, fixade mig lite sen gjorde jag iordningen en macka med apelsin marmelad trots att jag inte hade några ciggen till kaffet så klarade jag mig, va inte så uppstressad över att inte ha morgon ciggen, men så fort jag ätit min frukost gick jag till butiken och köpte mig ett paket , sen blev äntligen mogonpromenad av innan jag skulle ta antabus :)

Och Efter promenaden var det dag för medicin och antabus, sen hem igen, då tog jag däremot mig en cigg och kaffe.

Och nyss innan jag satte mig ner här framför datorn pluggade jag ti körkortet, det gick fort, men jag tar det i sakta takt en sida åt gången, men imorn blir det en del sidor att repetera igenom så att jag kan dem utan till. 

Resten av dagen blir lugn, ska strax äta lite mackor och tea sen ska jag nog försöka sitta ett tag och läsa bruksanvisningen för kameran. . . Det återse hur det går med det :)

Sen tänkte jag faktiskt kanske piffa til blogen lite. . . 

Det får nog räcka med information om min dag, skriver mer senare ! 

Ha en bra dag alla läsare

Kram 

Emelie L 


Ett härligt avslut på den söndagkväll

Tjaa !

Denna söndag har varit helt fantastisk, faktiskt. Det har varit lite utav de söndagar jag vuxet upp med, med andra ord, man tar det lugn, promenérar, äter god mat, softar liksom och det bästa av allt, att sitta "timmar" och se på serier, som man konstigt nog aldrig tröttna på, fast det har ännu inte börjar så många serier, nya som gammla, men one three hill har börjat sänts nu igen såg jag i tv-bilagan så det blev att se på det igen, Jag älskar verkligen det programmet, Det kan jag verkligen aldrig tröttna på för det bli konstigt nog bara bättre och bättre med åren faktiskt. I like !

Sen efter det började Gossip girl men såg inte så mkt atav det, satt och småsneglade lite när jag satt vi datorn, det tycker jag faktiskt börjar rinna ut sanden, det e fan inte så bra längre, jag tycker programmet kommer aldrig nån vart, det e som handlingen e död, eller stannat upp,

Men ja kvällen har rullat på jag har myst lite med tea och kvällmackor, sen har diskat och duschat, sen kom far min och såg på beck med mig, han åkte för ett tag sen,

Och snart e det läggningsdags,En cigg pådet här sen dags att krypa ner i sängen, usch det e sista ciggen jag nu röker från paketet, två nackdelar med det, dels för att det e sista, får alltid lite ångest över det, sen för att jag inte kan ta en till morgonkaffet. men det ska nog gå bra, jag får sikta mig in på det så kanske det går bra och man inte tänker så mkt på det.

Hehe ja det e jobbiga grejr det där, (cigg) så börjar aldrig röka !

Ne dags att avrunda nu,

Go natt och sov så gott

Kram

Emelie L

Någorlunda på topp idag :)


HAPPY ME!






Halllåååååå, idag e jag någorlunda på topp  faktiskt, kom dock inte upp så tidigt men inte försent heller, halv 11, e fan det e helg då får man sova lite längre :P hehe

Och promenad efter frukost, cigg och kaffe blev det :) sen när jag kom hem fixade jag mig lite snabbt i för dagen, Man vet ju aldrig vem som dyker upp på besök :P ;)

iallafall efter jag fixat mig satte jag igång det att plugga och det gick förvånadsvärt bra, igår kändes det som om jag tappat allt jag lärt mig men idag ja då minns jag allt som om jag nyss läst igenom pappret/papprena. . .

Och resten av dagen blir av att läsa lite om fotning och kameran. . .

Det va allt som har hänt hittils, uppdaterar senare,

Ha en lugn och mysig söndag alla läsare

Kram

Emelie L

Röda , kärleksfulladagen e nu slut !

Snart ny dag, 20 minuter kvar på dena röda kärleksfulla dagen, för somliga har den ialalfall varit det, för mig har den varit vilken dag som helst, det härligaste med denna dag var den soliga promenaden. som jag tog i eftermiddags

Annars har det mest faktiskt varit ensamt, skönt på ett sätt men väldigt tråkigt på en annat sett, e så van att röra mig runt bland folk, babbla i tel med allt och alla om precis vad som helst, och nu när man försöker gå ifrån detta liv en tid framöver så känns det och kommer kännas väldigt ensamt, tråkigt, rasklösheten inom mig bara fylls på och på , speciellt kring helgdagarna, veckordagarna e rätt okey, då e det så många möten, antabus och medicin som ska tas och en kamp att föröska jobba upp lite vardagsrutiner. . .

Det e mitt liv just nu , väldigt tråkigt , händelselöst och på en rak riktlinje.

Att hitt sig själv eller skapa en ny Emelie jag vet inte riktigt vad jag vill , jag vill nog mer blanda lite, den spralliga, glada, galna, energirika, starka, spontana och med glimten i ögoa vill jag hitta tillbaka till, och den går nog inte att radera hur mkt jag skulle vilja, det e jag och det kommer alltid att vara jag , det e så alla ser mig och det e så jag ser mig själv.

Sen det jag vill komma ifrån, ja det e det ansvarslösa sättet jag kört med nu under väldigt länge, och att fly in bakom stängda dörrar för att slippe den hårda världen utanför, och att sluta använda flaskan som en överlenadinstinkt.

Till nåt helt annat, avslutar där för jag vet inte vad jag mer ska skriva. blev lite distraherad ev en på msn hehe

Kvällen slutade ialalfall med en bra film som gick på 3:an prefekt man, och den va rolig och bra. fast jag vet inte vad det e med mig , jag klarar inte längre att sista och se på en film , jag blir så uttråkad, rastlös osv, jag som älskar att se på film, gråta till film, tom serier kan jag gråta till, men nu e allt det bort, jag kan nästan bara 5 minuter på en film sen tröttnar jag, men jag tvingar mig själv att se, det förstår jag väl heller inte varför , kanske med hopp att den gamla -Emelie som älskade filmer ska komma fram, kanske nåt åt de hållet inte vet jag .

Och nu vet jag inte vad jag ska göra , jag kanske ska lägga mig och sova. fast vill helst inte, känner mig inte så farligt trött en, hm ja nu kom jag på jo läggnigsdags blir nog av snart men innan ska jag svara på en förfrågan från emanuell på facbook, M WoW en hemlig beundrare :P

Nu avslutar jag här. . .

Hare gött!

Kram

Emelie L




Alla Hjärans Dag Idag


Bilden jag tog idag och fixade till i photoshop


Hej på er alla kärsleksnissar, ja , själv har man inte någon extra mysdag en sin partner, har ingen partner heller för den delen :/ Hade väldigt gärna gosa ner i soffa med en man håller kär just nu och bara tok mysa med massa gott vid sidan av helt klart !

Men nu har man inte funnit sin äkta man, så det blir att sitta själv ikväll och mysa till det så gott man kan, hehe, det blir en del kärlekskomedier som går på tv 3 att kolla på och gosa ner sig i den varma underbara sängen. . .

Dagen idag har varit hyfsat, jag börjar med det tråkigt och det va att jag inte kom upp den tid jag ställt klockan på och det va kl 08.00 sov istället fram till halv tolv, altså jag förstår inte vad problemet e med att komma upp, vill bara sova, sova sova. blir så trött, men hur som helst,det spelade ingen roll vilken tid jag gick upp idag hann iallafall med jag skulle, och det va promenaden, plugga, ut och fota och jobba med bilden i photoshop sedan kolla över ekonomin,

Och nu e det dags att äta mat, magen kurrar så in i nordens mkt hehe, och se blir det att se tv hela kvällen.

Ha en jätte mysig alla hjärnas dag på er alla

Många kramar från mig

Emelie L


Kommer på mig själv

Skit alltså vad jag bloggar nu förtiden, men det e väl för man inte pratar ut på annat håll , sedan e det väldigt undanhållande att skriva , Så länge jag får ut mig och mår bra så får ni läasre stå ut :P Men jag tycker ändå att jag får fam nåt nytt hela tiden att berätta konstigt, för jag gör jue inte direkt mkt , men tankar dem e många ialalfall hehe. . .

Ja sen sist, blev det att sova av, men sov inge vidare bra, eller sov och sov vet jag inte om jag gjorde det var med tankardrömmar som kom upp, tankardörmmar om hur de eventuella liv i framtiden ser ut eller så jag önskar det ser ut.

Jag brukar ofta tänka framemot hur jag vill jobba mig fram till lyckans år, och denna gång e det en väldigt ödda "dröm" kanske inte hur livet ser ut i sig men vem jag helt plötsligt blir kär i , och som även leder till er seriöst förhållande med

Några namn säger jag inte för det e rätt så pinsamt pga vem det är hehe, Jag själv e väldigt chockad utan den drömmen

Ja det har blvit att sova av hela kvällen sen halv 22 såg jag en film på kanal 5 som slutade som strax slutade.

Och nu vet jag inte alls vad jag ska göra, det blir nog att lägga sig och sova om jag nu lyckas med att somna.

 Och till morgondagen, ja jag har ju skrivit ett antal ggr att det ska bli en sund helg med promenader, plugg och fotografering men nu vet jag längre inte känner mest för att sova bort hela dagen och inte gör nåt, men jag ska försöka allt jag kan för att mostå det, för jag vet själv att om jag gör det så kommer kvällen bli desto jobbigare och bara bestå av rasklöshet och som sedan leder till sug av att dricka, och sen blir man bara mer och mer besvärad och tokig av tanken att man inte kan , nej tack det vill jag helst av allt avstå faktiskt, för intröffar det kommer ev veckan bli förstörd och nu tar jag i med hårdhanskarna, så hemskt kanske det inte blir, men det e lika bra att tänka i dem banorna för det kanske peppar mig mer till få saker gjorde istället för att leda sig själv ner i graven.

Ne nu ska jag ta en rök sen sova.

Natti och a en bra helg.

Kram

Emelie L

Lugn fredag med en del tankar.

Heeej

Då va det fredag kväller då och jag vaknade till nyss somvanligt.  Denna vecka har de där med att sova från 16- 20 varit lite av en rutin . . .

Ja, det e väl för att min dag slutar nånstans runt 16 snåret som jag gör att jag lägger mig då, va ska jag göra för att fylla upp dessa timmar, en så länge ha det ifo inte skadat mig, kan ändå somna rätt skapligt och gå uppp rätt skapligt dagen därpå men snart smäller det väl, snart mår väl dåligt av det, äsch vill inte tänka i dem barnorna, men det e rätt lätt hänt att man tänker sig för mer och mer på sina brister och sedan bollar med tankarna att e det här ett bra levnadsätt osv osv.

Jag har tänkt rätt mkt på varför jag e egentligen sover dessa timmar och jag börjar mer och mer känna att det kanske e en flykt in i dörmmarnas värld föratt jag långt inom mig egentligen kanske inte orkar leva i nuet, eller det kanske e att jag breaka vänskap en med två nära vänner som gör att jag väljer att sova bort tiden istället för slippa känna den där jobbiga känslan i kroppen med att jag nu verkligen har breakat den och vad det så bra idé ? det kan jag inte svara på än, för det har inte gåt mer en vecka sen dess, men tungt och jobbigt har det varit att inte bara kunna ringa och prata lite skit, eller bara träffas och umgås, Fast jag försöker peppa mig själv med att det e ett bra val, ett bra val och gå sin väg ensam ett tag, och ensam e jag heller inte, har ju en massa andra kompisar runt om mig men det e heller inte samma sak som med dem närmaste.

Jessica e ifo ingen av dem ytliga kontakterna, men vi har tappat mkt , men vi kommer igen, det e så otroligt faktiskt, det e så otroligt at thon gång på gång finns kvar där, fast jag stött bort henne och nästan runt utav varit elak,
Du e en sann vän

Jaha ja, nu tog det slut på ord, kvällen blir lugn iallafall massa tv.tittande sen sova, och ska försöka komma upp skapligt imorn och ta min morgonpromenad och plugga på förmiddagen.

Natti

Kram

Emelie L

En slö fredag ser det ut att bli.

God morgon allesamman :)

Ja , idag har man kommit upp tidigt fan va skönt, va heller inte så farligt trött med tanke på att jag gick och la mig alldeles försent, Så nu blev äntligen morgon promenaden av och antabus har jag med tagit, och nu vet jag inte alls vad jag ska göra  för att timmarna ska gå lite fortare tills jag ska till psykologen, känns väldigt slött just nu, Fast magen kurrar lite nu så man kanske ska ta och äta lite frukost och sen göra sig fin för dagen :P

Resten av dagen har jag inget planerat känns med lite slött och tråkigt men om jag inte e allt för uttråkad så ska jag nog plugga lite, eller så  blir det och lägga sig några timmar efter psykologen , ja jag hoppas inte på det, jag hoppas på att det blir plugga av .

Sen mot kvällen tänker jag nog ta en promenad till fors kyrka och fota den, så har jag den tavla klar snart, fast jag har lite små ideér på att piffa till det lite, ja ni få se sen vad det blir av den bilden. . .

Ne jag har faktiskt inte mkt alls och berätta just nu,

Ha en fortsatt bra dag och en givande helg :)

Kram

Emelie L

Skit va tiden har gått snabbt

Hej, ja det gör den verkligen, alltså efter jag bloggat sist tänkte jag gå in och kolla sådana sidor som det verkligen va jätte länge sen jag gjorde och d et va facebook och lunar och facebook brukar jag inte alls sista länge inne på men nu försvann tiden bara , jag har aldrig förstått mig på facebook men nu tänkte jag ge det ett försök och jag har fått en hel del frösfrågning sen kunde man skicka vidare dem osv osv, skit kul fan hehe, och som sagt jag hade en del över 100 så det tog sin lilla stund.

Men nu e fan mina ögon trött ska ta och försöka sov lite nu, så jag orkar upp imorn ska nämligen upp tidigt och ta min morgonpromenad , ja det e väl mer prat en vad dert blir av , brukar ju vara så duktig på att inte gå upp hehe, men det åter står och se.

Natti alla nattugglor nu stänger jag ner internet för en stund.

Kram

Emelie L

Torsdag och hela kvällen har man sovit bort :/

Hej igen, nu e jag här igen, och inte har jag heller nå väsentligen att komma med ha ha ha :P

Förra  inlägget slut handlade ju om jag skulle lägga mig eller , direkt jag tröck ner blogg sida gick jag genast och la mig i mina underbara säng, den e fan farlig, om nätterna har jag svårt att somna och jag ligger obekvämt (kanske för att jag ligger i den så mkt som gör att man tillslut inte ligger någe skönt,) men sen på morgonen ja då e det tvärtom då har jag väldigt svårt att komma upp och när man väl kommit upp ja då tar det inte länge först man e tillbaka i sängen och gosar ner sig. igen.

Men som sagt jag la mig men jag kände att jag inte va så himla trött bara i kroppen så jag låg och vilade mig sen bestämde jag mig för att kolla igenom fotoboken lite snabbt ,den som jag fick låna av sabine och jag fastnade väldigt fort och började, minndes tillbaka till skoltiden, den boken påminde lite om den man satt och läste om och om för att förstå va de egentligen skriver om,.

Men denna gång klickade det direkt och man bara ja ha just ja osv. så jag läste några sidor men sen slöt sig ögonen och jag somnade nästan med huvudet i boken, jag sov och sov och sov så gott så ända fram till åtta då klockan ringde, jag va så trött så jag tänkte nästa e va fan jag sover nu tills jag vaknar men så tänkte jag om gör jag det så kommer jag vakna nån gång i natt och kanske då med få ångest av rastlöshet och för jag sovit under fel tider osv

Så jag gick upp ialalfall och värmde lite lassagne och satt med framför tv och såg på du är vad du äter , efter det började det en ny kort svensk dramaserie, knutby på vgen hem nåt sånt hette den, den va man väl sådär , handade mkt om kyrk, präst och salmsånger e inte riktigt förtjust i det , inte och se på tv om det, jag blir nästan illamående av deras deras sätt att vara, sen ja nu kanske det e en liten överdrift när det visas på tv det vad vet jag.

Men annars så här vardagligt kan jag tycka att det e väldigt vackert, stillsamt och lugnt och skönt att gå in i en kyrka och lyssna på nån salm då och då men att lyssna på tal oc bli väldigt styrd av ett som jag tycker det e ett gammaldags syn på världen / samhålle och beteende. . .

På tal om kyrkan saknar faktiskt tiden då man gick konformationen, den dagen i veckan va på den tiden min bästa dag i veckan, det va så härligt att efter skolan gå till kyrkan fika lite med personalen , prata skämta och skratta, sen sätta hos i ett lite "konfernasrum" och lyssna disskutera en massa, man kände sig faktiskt rätt vuxen när man satt där med de andra vuxna ehe, Sen söndagarn var med härliga, då vi hade gudtjänst det tråkiga va att det va så tidigt på morgonen, man va ju redan i den åldern väldigt mrgontrött, och sen med bakfylla på det som jag ofta hade både lördagar och söndagar så va det e inte det lättaste att komma upp sen så var jag nog med inte den trevligaste då heller. . . Morgonhumör , ni vet !

Oj nu kom jag in på massa gamalt hehe det va inte meningen men men, ja nu e det kväller och trött jag det e jag ju såklart inte men ska försöka somna , ska iallafall ta och lägga. . .

Natti på er alla

kram

Emelie L

Yaaaaaay, duktiga fia har jag varit idag :)

Haaaaaaaaaaaalååå allesamman, och dag skinner jag som en sol hehe :P

Njae inte riktigt, men e så nöjd och glad över mig själv idag, Nu har jag änligen tagit mig til badhuset och simmat, träffade jessica där kl 12 ungefär, vi simmade hela 25 länger, sen blev vi trötta och gick utt och bubblade och bastade sen for vi hem, träffade med sabie en  snabbis på stan, vi alla gick och satte oss på donken och åt lite och babblade skit sen fick jag nu med låna sabine fotabok över hennes sportlov, så nu slippper man gå ner till bibblan skönt hehe. . .

Så det blir att läsa lite i den i helgen , det blir tyvärr ingen trip till katrineholm madde kom på igår att hon skulle jobba och marcus skulle hennes sambo skulle spela fotboll och sen ut så det blir ingen som e hemma så det blir ev att åka nästa helg, fast då fyller sabines kille år och han vill man ju fira :) så ja få se hur jag gör , men det blir förmodligen av att fira han,

Så helgen får bestå av plugga och läsning och promenader :) en riktigt sund helg får det bli hehe,

Ja denna dag börjar nu glida mot sitt slut för mig, och trött e jag som en gris, tänkte ev lägga mig en stund egentligen borde jag inte det för då kommer jag sova bort hela kvällen, men det blir nog ändå att lägga sig vill ju så gärna det :)

Skriver mera sen kanske. . .

Kram

Emelie L

Slut på denna onsdag !

Hallå där !

Snart e man redo för sängdags, och man har nästa hållit sig till planeringen för denna dag, har tagit antabus, gått på möte på vägen, städat hos pappa, sällskapat han när han handlade, hem och lagat mat som jag ska frysa in, ätit middag, sett på tv, och nu e det bara diskningen kvar, ska sätta igång med den efter jag skrivit lite rader här.

Planering för morgon dagen, e att försöka komma upp skapligt och ta min morgon promenad, den planeing ger jag snart upp kommer ju aldrig upp så pass att den blir av men som sagt jag ska inte ge upp, någon gång ska man väl leckas med det, och dels få i sig lite frukost,

Efter promenaden ska jag äta frukost, byta om för badhuset, ringa jessica och ev väcka henne, sen så småning om under förmiddagen ska vi ta några länger i bassängen, jag har planerat att simma 40 länger efter det ska jag gå förbi sabine med lite cigg som jag e skyldig henne, sen blir det att gå och sätta sig några timmar på bibloteket och anteckna ner lite om fotografering. . . Änligen blir det av , efter det ska jag hem och planera för två blåtningar, dels på mina systrar sen för en annan, Lägger upp och visar er sen hur resultatet blev :)

Efter planeringen för blåtningarna, ska jag skriva ner mina förslag på papper som jag ska lägga fram för arbetsledaren. .
Det blir nog inte någon tid över för att plugga till körkortet men det för jag ta igen på fredag innan och efter mötet med psykologen, och ja apro på det så blev det inte av att plugga nåt idag :/ mindre kul,

Men ja som sagt denna vecka har jag iallafall mer eller mindre hållit mig till veckans planering hyfsat bra, bättre prestation nästa vecka. . .

Ne nu ska jag ta och diska sen ev lägga mig. e faktiskt rätt trött, har ju heller faktiskt inte sussa nåt under dagen :)

Kram & Natti

Emelie L

Ingen sovadag i dag inte :)

Hallå hallå !

som sagt idag blev det inte någon sovadag inte, jag ut skapligt och gjorde snabbt iordning mig, sen tog jag antabus hem en liten snabbis och drack kaffe kunde ju inte göra det imorse för kaffefiltret va slut så jag handlade det på väg hem från antabusen,

Efter jag snabbt helt i mig kaffe gick jag vidare till vägen på möte, ne usch jag hade verkligen ingen lust idag det snöade och det va kallt sen va jag toktrött så tanken med att skita i allt idag lockade väldgt mkt, men det gjorde jag inte jag vet ju hur illa jag mår efter att tagit några timmar sömn och skitit i allt, så jag gick i kylan till vägen på möte, och det gick riktigt bra, vi pratade massa om jobb och han kom med lite ideér hur jag skulle kunna lägga upp lite planer för praktiken som jag ev kommer att ha inom en snar framtid.

Jag har ju mina ideér kring  att lägga fram ett förslag om att få komma och praktisera på båten varje helg, jag tänkte det kan ju vara en bra start både för mig och företaget för nu när dem e så osäkrar på mig vill dem förmodligen inte lägga en massa pengar på mig om jag nu ev skulle klanta till mig igen så nu när det inte kostar dem nåt att ge mig en andra chans så kanske dem tar den , vi får väl se, sen som nr två hade jag tänkt lägga bra hm-lagret för där har jag länge velat jobb en tid.

Sen om inga av dem skulle ge träff tänkte jag mig att ev vilja pröva att praktisera på en tidningsredaktion mest för att pröva på om jag skulle kunna tänka mig jobba som det innan jag sätter igång med att plugga till bla journalist. eller journalist fotograf.

Eller pröva på att praktisera som mentalskötare och se om jag skulle gilla det, och ev kanske plugga till de.

Så han på vägen gav mig förslaget att ta praktik på tidningsredaktion eller som mentalskötare eller både och , för att sedan ta beslut om eventuella studier och sen sista men inte minst ta nåt av båt eller lagerarbetare för det ger störst chans att ev få ett jobb så länge.

Och det va en väldigt bra idé och smart idé så jag ska faktiskt köra på det, och lägga fram det som förslag till tuna projektet.

Så nu har man den biten klar. känns skönt, känns skönt att även sådana möte påverkar en mer och mer nu, och jag lyssnar mer och mer och tar till mig mkt mer nu en vad nånsin gjort, annars har jag bara gått den vägen som känts bekvämast som med har varit den osmartast.

Resten av dagen blir lugn ska snart ta lite kaffe och cigg och sen ska jag lägga mig en stund innan pappa kommer oc hämtar mig, jag ska följa med han och sällskapa han när han handlar , han tycker det e så givande när jag gör det och roligare, tycker med det e rätt roligt fkatiskt, jag får komma ut lite mer och sedan umgås med pappa en tid :)

Efter handlandet blir det hemåt och laga mat, lassagne, som jag ska frysa in, till middag blir det köttfärssås och spagetti jamie-

Ikväll vet jag fatiskt inte vad jag ska göra, det finns heller inte så mkt att se på tv, topp model e det väl det ända jag kan komma på , på rak arm. så det blir iallafall av att se på .

Ha en fortsatt bra dag

Kram

Emelie L

Tisdag

Hej hej !

Va trött jag blir, denna dag har jag inte gjrort nåt mer en att gått ner på möte på tuna projektet, och det gick bra, eller bra och bra, fick bara lite info om det och hur det arbetar osv. Och nästa vecka på onsdag ska jag  ditt på "gruppträff" det kommer några till som e i min sits , Ja jag vet inte riktigt vad vi ska göra typ sittta och prata om varandra och dela med sina erfarenheter sen ska några arbetsledare vara med och efter 5 träffar ska de bedöma om man e redo att komma ut på en arbetsplats om det gått bra på träffarna , så som om man har kommit på träffarna  , varit aktiv, inte haft svårt att bjuda på sig a nåt åt de hållet uppfattade jag som att det kommer gå till

Sen om man lyckas sig igenom dessa träffar får man en persolig arbetsledare och då börjar det på riktigt , då börjar man väl mer att titta generellt vad jag har för kunskaper och erfarenheter och vart jag skulle kunna platsa, dem har redan många kontakter med arbetsgivare, men man fick med komma med egna förslag vilket med känns skönt.

Så ja det hela känns både skönt och jobbigt, jag känner mig inte helt på G jag orkar ju fan inte ens gå upp på morgonen och utföra enkla dels roliga sysslor hemma, men a jag ser väl inte det som ett hinder men det kommer ta ett tag att ställa in sig, sen e jag väl med lite rädd för gruppträffen, Nu på sista tiden har jag verkligen stängt in mig i mig själv, vill helst inte lätta på trycket, prata om det, det e inget speciellt , men jag e så trött bara, trött på allt prat hit och ditt, det tar aldrig en vändning, bara prat prat prat om de som jag verkligen inte förstår mig på själv om mig,

Det e liksom inte kul att prata om det när man själv faktiskt inte har en aning, och det kan man jue heller inte säga, för då får man bara höra , det måste du väl ha, om du hade velat ta ditt liv skulle du redan vara död,  vill du att man ska tycka synd om dig, vad vill du säga med det här, vill du ha uppmärksamhet osv osv, det bara mals på . . .

Och jag kan verkligen inte släppa det, sen början av det här året här jag bara försökt settframåt och jag har lyckas med det, jag har lyckas med att sluta älta, jag har verkligen försökt komma någonstans, har dock inte lyckas med det efetrsom jag körde fast med att sova dag ut och dag in ,

Och jag har mått bra, kanske inte på topp , har varit seg, trött, lite små ängslig men inte nå större en så , så jag förstår verkligen inte varför jag gick till spåret nu säger ifo de flesta att det e alkoholen som tar fram dem här sidorna, men vadå jag tycker det e jätte allvarligt med att få dem tankarna, och dem tankarna kan väl inte bara dyka upp tex om man dricker alldeles förmkt ?

Dem måste väl finnas inom en redan innan, men varför har jag inte känt av det då , i nyktert tillstånd, jag kanske har det men att jag bara vänt dem ryggen åt utan att inte riktigt tänka.

Ne jag avslutar där.

Ne usch det gör så himla ont inom mig, jag känner mig så tung så tung att jag knappt kan stå på benen, jag vill inget annat en att sova och sova och sova, jag vet inte varför jag lyckas kunna sova så mkt, jag böejar tro att jag kanske använder det som en flykt, en flykt från att möta världen utanför dessa dörrar, jag e faktiskt väldigt rädd för det, men jag vågar inte visa det, jag vil inte visa det, jag vill vara stark jag vill kunna , jag vill lyckas, jag vill inte dra mig undan längre,

Jag e duktigt o ch prata om vad jag vill, vad jag vill lyckas med, men ´jag kan inte ta det steg mot den rikningen, ett halft sen lutar jag mig tillbaka, Jag e så himla trygg och bekväm med det här livet så att det e läskigt,  Och jag vill verkligen ta mig ur det, men varför tar det stopp varför e jag så rädd, jag har aldrig varit rädd förut,

 Det e läskigt att faktiskt inte förstå sig på sig själv, vem ska då göra det, jag blir så förvirrad, snörrig, trött, jag vet nästan inte själv vem jag e längre jag kommer knappt ihåg hur jag var förut, vem jag va, jag vill ha tillbaka en del av mig själv, den starka, den som stod på sig, den som kämpa in i det sista, den som aldrig såg några hinder utan bara körde på, den som lyssnade och tog till sig på både gott och ont, den som alltid i slutändan van. . . Eller lyckades.

E rätt trött nu fast jag sovit från halv h till halv 9. se helt otroligt a visst det e väl bra i sig ändå att jag lyckas mig att komma skapligt i sängen fast jag sovit halv dan hehe.

Kram på er.

Emelie L

yaaaaay nu fungerar internet igen :)

Go dag allesammans !

Vilken fin dag det e idag :P eller ganska solen börjar försvinna nu lagom till jag ska ut i kylan, ja jag kom inte upp den tid jag bestämt så det blev ingen städning nu på förmiddagen hos pappa men jag tar det nu efter jag varit på möte hos tuna projektet. .. 

Fast jag har ingen större lust med det, hade istället velat sätta mig på bibblan ett tag, men äsch, skjuter jag upp de till imorn så blir det nog att jag skjuter upp det en dag till och en dag till så det e lika bra att få det gjort nu idag.,
Går till bibblan imorn efter jag varit på vägen istället.

Ja annars så händer det inte så mkt mer idag efter jag vart hos pappa blir det att traska hem och laga mat och efter jag ätit blir det att plugga lite, Och ja, det e ju andra evenyn idag, fan va skoj ja det blir väl att se på det sen ikväll, ska nog köpa mig nåt gott till de hehe

Ne nu ska jag snart röra mig ner på stan,

Ha en fortsatt bra dag allesammans,

Kram

Emelie L

En del av planeringen jag gjorde för denna dag höll jag mig till

Hej hej. Jag sitter nu och skriver via telefonen internet fan fungera inte på datorn. Ja det känns lite desperat det här Hehe men det e nu en sån vana att skriva ett inlägg innan nån somnar så vad gör nån inte. Ja nästan allt jag planerade för denna dag höll jag mig till promenaden i morse blev av fast dock före jag tog antabusen utan efter . Sen när jag kom hem efter den så pluggade jag till körkortet sen såg jag våra bästa år. Efter det gjorde jag nåt som e förbjudet för

Fortsättningen på förra inlägget.

Det gick ju inte att skriva så mkt i samma inlägg va jobbigt a ska försöka korta ner det lite. Ja efter våra bästa år gjorde jag nåt som e förbjudet för mig och det va att jag gick och la mig en stund tänkte bara ligga och vila en halv timme innan jag for ner till biblioteket men det blev att sova sent in på kvällen runt 22 nån gång tror jag , jag vaknade men gjorde iallafall mat för imorn och som jag ska frysa in ja och nu ska jag ta och försöka sova. Natti och kram Emelie L

Sönadag-kvällen var helt fantastisk. . .

Hallå alla där ute. . .

Ja det blev en väldigt mysigt kväll med syster tessan , hennes pojkvän, mamma och hennes killkompis, vi drack kaffe sen satt vi i vardagsrummet ochsnackade en massa timmar det var ett par väldigt sköna, roliga och stilsamma timmar tillsammans med dem, , , , Jag tror vi har hittat vårat sätt att hålla kontakten på, att träffats så här ibland och bara snacka igenom allt vi gått igenom, minnen och allt, Det här har fungerat för alla, Nu blir det mer trevligare att ses , jag tror aldrig vi haft så trevligt dem senaste ggr vi sett. . . men det e ng att vi inte håller en ständig kontakt utan bara någon gång ibland

Bättre med nåt som fungerar än en hemsk relation eller ingen alls.
Jag e riktigt nöjd iallafal och det hoppas jag alla vi i familjen e, det känns så iallafall.

Sen kom pappa förbi strax efter mamma och alla åkt hem ti V-rås, vi såg på beck och mumsade massa godis och chips.
Vi hade det jätte mysigt, känns så skönt att vi fått en sån bra relation , pappa och jag, Vi ses oftare , jag bjuder med honom in i mitt liv och berättar nu det mesta för han, vi umgås och ses oftare, vi pratar på tel mkt osv.

Ja det e väl snart dags och sova så man orkar upp imorn e faktiskt rätt trött så det kanske blir att man somnar innan ett ialalfall hehe.

Natti

kram på er alla  !

Lite bilder från ikväll !





















Emelie L


Helgen e redan slut

Hallå hallå !

Söndag igen då, och man "laddar" batterierna till nästa vecka :P

Sitta och slöa och bara ligga i sängen i stort sätt hela dagen e väl ja kanske inte och ladda batterierna, har ju i princip gjort dem senaste veckorna inte piggare blir man av det, och lusten att komma igång med de mesta bara sjunker,

Men ska ge det e försök denna vecka som snart börjar att ta tag i saker och ting, i morgonbitti har jag tänkt mig att börja vecka med en promenad innan jag tar antabusen, Sen efter jag tagit antabusen kila hem och ta en lunch macka och sen sätta igång och plugga till våra bästa år börjar och sen  om orkar se det så ser jag på de och sedan när det slutat kila ner till bibblan och leta upp lite fotoböcker och läsa och anteckna lite kunskaper kring fotografering.

Timmarna efter det så blir det nog att kila hem och laga mat, och inte bara mat för dagen utan utan lite mat att frysa in så jag slipper laga så lite mat som möjligt denna månad.

Tisdagen blir hysat lugn, ska klockan 14 gå ner tlll tuna projektet och ha info möte. Innan jag går ditt ska jag hem till pappa och städa , för han känner att han inte orkar och aldrig kommer igång med det.

Efter mötet ska jag en till bibblan igen om jag inte hann anteckna allt i måndags som jag behöver.

Onsdagen, har jag planerat att börja dagen med en morgonpromenad, efter den, ta antabus sen hem en snabbis och bara invänta tills klockan har blivit så mkt att det e dags att röra sig ut igen, då ska jag gå och ha möte på vägen.

Efter det blir det att traska hem igen och äta lunch och plugga till körkortet, sen kanske jag följer med pappa och sällskapar han när han ska handla,

Kvällen blir lugn ev tv eller en bok, det får jag väl se då vad jag e sugen på.

Torsdagen blir lugn har inte riktigt planerat så långt ännu, men simning ska bli av iallafall.

Sen e det helgen, fredagen blir det morgonpromenad, antabus, hem och plugga, sen på möte hos psykologen, sen hem och bara födriva tiden med nåt oväsentligen kanske en bra ide och plugga lite till då på efetrmiddagen innan pappa hämtar upp mig och skjusar mig till syster madde i katrineholm.

Ja helgen blir att spendera där, jätte kul ska det bli, dels för att komma bort och sedan träffa dem alla som jag nu inte gjort sen nån några veckor tillbaka.

Ja och resten av denna dag kommer bestå av besök av min lilla syster tessan som bor i V-rås med kommer hennes kille med, och sen vet jag inte om ev mamma följer med upp och hälsar och ta en kopp kaffe det återstår att sen, sen ikväll kommer pappa och vi ska se beck ihop ska bli jätte mysigt, vi ska nu framöver ha det som vår grej att sen på söndagar och se det eihop och kanske ev med äta en bit mat ihop.

Nu ringer telefonen så jag avslutar här, har ändå inte så mkt mer att säga.

Kram

Emelie L

Helgen började inge kul alls !

Hej hej !

Ja denna vecka har varit mkt tänkande kring allt, jag ångrade att jag låsade som ingenting mot dem närmaste, men jag ville helst av allt slå bort den tanken som ständigt under veckan kom upp och det va att om jag kanske skulle ta en paus från dem närmaste , för att jag någonstans känner att jag ängnar alldeles för mkt tid, till en hel del slöa dagar med dem.

Ni får inte ta de så att jag skyller på er bara för jag inte kommer till skott till nåt men det e ju såklart man påverkar varandra och vi har ju alla våra mörka stunder på olika niväer och på olika sätt samma som jag som med kanske påverkar er och tynger er, och ni blir oroliga och får lida av onödiga skuldkänslor och nu vad det kan vara.

Men det e som sagt inget jag tycker är kul, jag älskar er och bryr mig om er och vill mer en nåt annat ha kvar er i mitt liv , men jag behöver lite space och hitta mig själv och bara tänka på mig själv ett bra tag nu framöver. jag hoppas ni förstår och tar det på ett bra sätt, och ger mig den chansen att få återvända.

Ja det var det tråkiga och jag har mått skitdåligt över detta beslut, men jag känner nånstans med att det e ett bra beslut och kanske inte får bara mig utan alla.

Ja annars så har denna dag varit rätt så givande, har inte helt varit på G och pigg men kom upp skapligt och började faktiskt med en gång städa a jag vet inte vad jag fick för ryck men nu e det rent kanske inte så städat efetr fotning

Ja sabine kom och fotade mig och rickard "Ligga schysst" va temat, lägger upp lite bilder sen så får ni se hehe.

Efter fotning satt vi alla och småpratade lite sen gick rickard och mumsade pizza , jag och sabine satte på lite musik och sen somnade vi, efter vi vaknat kom robban med film och käk sen såg vi melodifestivalen , och det va endel bra låtar med så det blir nog att ev följa det men jag saknar förra årets melodifestival, det va fan den bästa hittils ja kanske inte drekt några bra som deltog men pogrammet i sig.

ja efetr det slutat så satte vi på en svensk film med persbrant ja den va rätt bra lite små seg och det hände inte speciellt mkt i den

men alla persbrants filmer går ju inte och missa hehe, han e ju klart en av de bästa skådespelarna ialalfall i svergie.

Ja det va min helg det, lugn och skön, och jätte mysig. . . .

natti

Emelie L

Fredagen slutade inte så bra.

Hej, ja nästan en vecka sen är det sen jag skrev sist, och fredagen slutade inge vidare bra eller lördagen började nog inge bra,

Jag missade antabusen i fredags, ja redan nu anar ni nog vad som har hänt, det va inte först på kvällen jag kom på att jag glömde ta antabusen efter jag varit hos psykologen, fattar inte, men va så upp i tankar när jag gick i från henne,

Sen ganska sent på eftermiddagen fick jag en lapp i brevlådan från polisen om att det sökt mig för delgivning, vilken chock jag fick och tankarna bara ja , jag fattade ingenting och blev jätte rolig och tänkte va fan har jag gjort och ja jag ringde runt och pratade av mig lite sen gick jag ner på stan och skulle hämta ut det men ja då var det jue inte till mig , det va ju till grannen min, fan att jag inte reflckterade över det, för det stod jue inte direkt mitt namn på det . . .

Ja men iallafall, när vi va nere på stan så gick vi på systemet tänkte göra en fuling att köpa lite gott ti kvällen när jag ch jenny skilts åt men jag ändrade mig redan när jag va på systemet och berättade det för jenny, sen efter jag och jenny vart hos polisen for jag hem ti alex. . .

Vi drack några koppar kaffe sen berättade jag det för henne om att jag tänkte göra en fuling ikväll hon var med sugen så vi disskuterade det ett tag och sen bestämde vi  oss för att dricka.

Jag ville egentligen inte det eller jo jag ville men samtidigt hade jag allt som har hänt i bakhuvudet och att jag nu äntligen börjat leva ett annat liv utan alkohol, men som sagt jag har inte kommit så långt att jag slita mig ifårn det när jag har en möjlighet och ett itet småsug.

Och dels kunde jag inte motstå kompistrycket den här gången , e nästa första gången jag hänger på fast jag nästan inte vill, men vi bestämde oss iallafall för att det inte skulle bli nägra mängder, men så blev det inte, eller jag klarade mig faktiskt väldigt länge till att hålla måttet drack inte mkt alls till en början, sen ville alex köpa mer och då drack jag något mer men sen tyckte jag det va nog , men då ringde rickard om jag inte minns fel och berätta att han hade vin hem vilket med alex hörde eller om jag sa det hm a ne kommer inte riktigt ihåg hur det va men blev iallafall övertalad till att gå åka ditt och där smällde det till vi drack mängder vin och snackade en massa skit. . .

sen hände det nåt, jag gick och la mig , sen gick jag på toa och sen försvann jag.

Vaknade sen rätt sent på förmddagen och kollade mig runt jag  visste inte riktigt vart jag var men jag hade min aning och sen gick jag ut i korridoren och ja då fattade jag vart jag va , gick och tog mitt morgon kaffe och det första jag hörde av personalen som satt och "latade"sig i soffan
God morgon , nu e robin här han som du tjatade så mkt om i morse

Hå nej tänkte jag vad fan hände igår kom fortfarande inte ihåg men jag orkade inte fråga om det då utan tittade bara på dem och suckade sen gick jag vidare ti rökrummet utan ett ord.

När jag rökt upp var jag redo och höra, fast jag hade min aning.

Och ja jag hade rätt jag hade vartit på  rälset sen visste dem inte så mkt mer.

Jag låg inlagd från lördag till i tisdags, dagarna som jag nu varit hemma så har jag inte gjort nåt jag gick till vägen i onsdags förmiddag sen orkade jag inge mer, gick till jenny en sväng sen hem och sen har jag bara legat i sänge och inte orkat gått upp, har visserligen städat upp lite diskat och lagat mat men inge mer.

ne nu e det läggdags.

Natti

Emelie