¨

Haft en helt underbar helg :) !

Det e bara för namnet, den har varit så magisk, det har känns som man har drömt en fantastisk dröm. . . !

Jag kan inte fatta hur underbart det e att ha känslor, känna något för en annan, och få dela tiden med någon annan, att bara vakna upp och krypa tätt intill den käraste. . .

Jag bara njuter att få vara kär, känna sig kär, att ha någon vid sin sida, jag trodde jag aldrig skulle få uppleva det, just det här magiska som jag kallar det, för just nu är det magiskt, för detta att vara kär det e verkligen inte något utav en vardag för mig, så det är extra underbart att få känna kärleken bara strömma igenom kroppen. titta den andre i ögonen och säga jag älskar dig. . .

Inte nog med att han gav mig en väldigt härlig och underbar och kärleksfull helg, när han väl sen åkte så kom andra känslor upp, jag vet nu inte om detta beror på han eller medicinen kanske en blandning. har ju höjt min medicin, men att den skulle påverka mig så här det tror jag inte, ska höra med psykologen om det. . . Men iallafall, tårarna bara rann och rann och rann, det va så himla skönt, allt bara släppte loss från en och strömmade med tårarna ut ur min kropp. Alla dumma tankar om döden eller skada sig själv på ett eller annat vis grät jag för, och för att jag behandlat min kropp och psyke så illa, att jag sårat personer i min omgivning, och sen gläjde trårar att jag faktiskt varit stark, stark att ta mig igenom väldigt svåra stunder i mitt liv, att jag kunnat motstå lockelsen att dränka sina sorger i spriten, självmordsförsak och självskadebeteende.

På tisdag att det exakt ett år sen jag verkligen tog mitt liv på allvar, det va just då för ett år sen jag fick insikt om vad jag höll på med , det va då jag fick upp ögonen på riktigt, det va då jag vågade se problemen jag hade, det va då jag ville fortsätta vidare ur mina problem, jag ville lösa dem, försöka gå vidare. Det va då jag började tänka till, känna efter istället för att blunda och gå vidare in i det mörka träsket. Jag ställde mig upp i min väldigt mörka och djupa grop och kollade upp, jag såg ett litet sken av ljus , detta va mitt hopp, jag ska upp till ljuset och toppen av min grop, jag ska börja klättra.

Jag har kommit två steg upp för min vrangliga stegel, men den är hel men har sin ostabilitet, och är lite trasig här och var, men den håller och bara starkare kommer den bli :) !

Ja för ett år sen. Det har hänt väldigt mkt sen dess måste jag säga. . . Jag har ställt mig upp i min grop och börjat hoppas på ljusare tider, jag har ramlat många ggr och ljuset har blivit mörk som natten många ggr, men hoppet har alltid funnits inom mig, mer vissa dar och mindre vissa dar. . .

Jag har jobbat mkt med mig själv, jag har blivit mer ansvarstagande, jag har börjat lyssna mer till docktor, sjukskörterskor, psykologen, personal på avd 19, vänner och familj. . . Jag har försökt tagit så mkt hjälp och stöttning av alla som velat mig väl. . .

Jag har uppfyllit ett mål och det va att skriva högskoleprovet. . . Det är fortfarande ett mål detta år med eftersom jag misslyckades på det förra hösten.

Jag har börjat studera och jag har kommit en väldigt bra bit på vägen med det. . .

Jag har kommit närmare vissa vänner och hela familjen.

Och slutligen fast detta fall jue in på detta år, men jag tror jag har träffat den rätte för mig, daniel från gbg :) !

Ha en fortsatt god söndag , och vila ut er riktigt rejält dem sista timmarna på detta dygn :) !

Kram

Emelie L


Gud va tiden . . .

gick snabbt nu helt plötsligt, e väl för man har hållit igång sen sist jag skrev.

Men han e ej här en, ska ta och ringa och se hur långt han har kvar efter detta inlägg om han inte har hunnit ringt och sagt att han e framme :) !

Jag tänkte ta och skriva lite om denna månad i sin hel het, tänkte att jag skulle göra det i slutet av varje månad, för att få lite mer koll och överblick vad som blivit gjort och ej, fast jag tror inte jag kommer hinna med det nu, pratar med danne och han e nu inte långt i från :)

Ha det bra kramar.

Emelie L

Tiden, den går så sakta. . .

När man väntar på något, eller längtar till något, just nu vääääääntar jag på daniel, och tiden den bara går i snigel fart fram. . . Dumma , dumma , dumma tiiiden :P

Men den rullar nog på snart, ska snart lägga i sista maskin, sen laga mat, duscha, diska, och sen se på lets dance, så tiden går nog snart fort fraaam. . . Och snart e han här .

Ja, det va nog allt så länge, få väl se om det blir några inlägg under helgen om inte så blir det ett lååångt på söndag, så håll utkik :P ;) :)

Ha en väldigt bra helg alla kära läsare.

Kram

Emelie L

Heeeelg !

Nu har den efterlängtande helgen kommit, den helgen då min älskling kommer :) !

Nu är det inte många timmar kvar tills vi ligger och håller om varandra framför en film :)

Ska bli så härligt att äntligen få träffa han igen, gud så jag har längtat efter honom.  .  .

Dagen i sig har varit lugn och skön, jag kom upp lite senare en vanligt, men det hade jag redan förutspått eftersom jag tog medicinen väldigt mkt senare igår en vad jag brukar göra.

Men upp kom jag, tog det lugnt , stressade inte iväg, väl på framsteg så gick vi igenom mitt prov jag skrev igår, ett stark vg fick jag och inte alls långt i från ett mvg :). Så jag e väldigt nöjd. . .

Speciellt efter hur veckan har sett ut, den har varit bra men dåligt, och då menar jag så här att veckan har varit bra och då menar jag i synerhet min prestation, det e nog allra första veckan som jag presterat så gott jag kan fast måendet inte alls har varit någe vidare bra. . . . Så jag e verkligen nöjd över mig själv efter denna vecka.

Efter att han rättat provet så va det lagom dags att gå ner till nuevo, provade första gången på yoga/avslappnings övn. . . Och det va verkligen hur skönt som helst, hade till en början väldigt svårt att slappna av, men spänningarna släppte till slut och det va en obeskrivlig känsla att utföra det vi gjorde, finns inga ord, mer en att det verkligen va härligt att verkligen få slappna av på riktigt, det e något jag ska fortsätta att delta i :) !

Efter det så gick jag upp till framsteg igen och skulle plugga eng va det tänkt, men jag va så slut efter yogan, så jag kände bara att gå hem och bara fortsäta slappna av och ta det lugnt. så jag gjorde det !

Väl hemma så har jag lagt i tvätt i maskinen , ätit lite, och diskat, resten av dagen blir lugn , det blir att springa ner till tvätten några vändor, handla lite gott tills ikväll, hyra film, köpa cigg, duscha, och sen bara ta det lugnt tills daniel kommer  :)

Hoppas ni alla läsare för en lika underbar helg som jag säkerligen kommer få :) !

Kramar

Emelie L

En glad gubbe e det idag !

Som min lärare frågar varje dag, är det en glad gubbe eller en ledsen gubbe idag ? !

Heheh, han e så rolig.

Det blev att skriva matte prov idag, och jag tror det gick galant förut sista uppgiften, det va inte så attt jag inte kunde den men att göra en graf av den och veta vilka y- värden man ska stapla upp de i va mindre lätt så jag gjorde bara tabellen till den sen gav jag upp, men annars så kändes det som om jag klarade alla andra uppgifter väldigt bra :) ! han kunde dock inte rätta det idag eller då jag ville det, så det blir imorn istället.

Späääännande !

Ja efter provskrivningen så traskade jag i det jävla vädret till apoteket hämtade medicin och köpte äntligen mig munskölj så nu ska det väl inte finnas någon risk att bl tandlös :P ! hehe. . . eftersom jag äter så mkt medicin eller så fort man äter medicin så ska man använda ett riktigt munskölj för att rädda tänderna . . . Fast har fått lite enkla tips att dels använda sig av vanligt vatten speciellt dem som bor i e.tuna för dricksvattnet innehåller så mkt flour. sen en annan enkel grej suga på en citron skiva eller tugga tuggimmi, eller ja detta med citron och tuggimmi är mer för att minska torrheten i mun. . .

efter det traskade jag förbi soc, lämnade in ansökan för pengar för medicinen, och nu väl hemma, ska jag diska, gå ner och kolla om det finns någon tvätttid om så blir det att tvätta av hela dagen och kvällen, ska med försöka få i mig lite mat innan det bär av till psykologen, efter svängen ditt blir det hem en snabbis sen ner till plisen med pappa och ta ett nytt pass. . .

Sen heeeeem och tillaga middagen ev diska, sen duscha, och om det finns ork och lust över så blir det att plugga lite engelska. . . Annars bara slappa , slappa  och slappa :) !

Ha de fint så länge alla kära läsare !

Kram

Emelie L

Nya tider hehe !

Jag och med nya tider hehe. . .

Det har varit rätt ordning men inte fullt så, känns mig fit for fight nu igen. . .

Skulle ju skriva prov idag och sen ville jag skjuta upp det till nästa vecka, men jag satte mig nu ner och gick igenom blandade uppgifter till kapitlet och det flöt på bra, förstår inte varför ens tvekar, men jaja, så är det alltid när jag närmar mig prov har jag märkt, jag börjar tveka, det känns inte som jag kan nåt osv osv, och så blir det att man skjuter upp det hela tiden. . .

Och jag behöver dra ner på det där, för att hinna med planeringen. . . Men iallafall så skriver jag det imorn, känner så här, att jag har inge att förlora, tvärtom, då är det bara att öva in det som jag kan mindre bra tills på måndag. Det är min tanke iallafal, och klarar jag det så vinner jag tid . . .

Hur provet en går så ska jag efter det påbörja engelskan, ny nivå nu , nivå tre :) sista boken för högstadie engelskan sen har jag betyg i det :D yaaay. . .

Dessto längre man kommer dessto lättare blir det tycker jag, i allt faktiskt, tider, insomning, uppvaknande, kosten, känslorna som slutar gå upp och ner (nästan iallafal ), träning, planering, ja man börjar hitta sitt stuk efter många moment av prövningar framåt. . .

Det känns som man verkligen har kommit någonstans , man har hittat sitt, sin vardag, dels någon att dela den med (danne från gbg). . . Jag är så himla glad att jag har träffat han, han ger mig så himla mkt posetiv energi, han har sån härlig inställning och attityd när det gäller allt. . . !

Sen så ska jag jobba på med att sluta röka så nu har man köpt hem en himla massa gott så att det ska bli lättare att avvärja sig från rökandet. fast ska inte sluta helt, ska till en början sluta röka när jag e hemma , dem ända ciggen som ska röka hemma är på morgon och på kvällen ev i värsta fall en efter maten. . . men ska försöka motstå den. . .

Sen blir det att röka utanför hemmet , för i skolan känner jag inte för att avbryta rökningen, men hemma känns det lite lättare att kunna låta bli, ska iallafall försöka, från och med imorn . . .

Det va nog allt för denna afton, snart dags att krypa ner i soffan med en massa gott och andra avenyn :)

Ha det gött så länge.

Kram

Emelie L

Fram&Tillbaka. . .

Jag har nu lyckas klättra två steg upp på min stege, dessa två steg är med stabila, men längre kommer jag inte just nu, nu står jag och velar mellan steg 2 och 3 jag lyckas aldrig riktigt nå steg 3 så har det hållit på denna månad. . .

Varanna vecka har det varit bra tider, och varanna inge vidare ljusa tider.

Varför!?, jag kan inte sätta ord på vad det e som gör mig ostabil i mig själv, ofta är det trötthet och utmattning som får mig att att modet några dar, men hur kommer det sig, jag tycker jag har tagit så lugnt jag bara kan, lugnar kan jag inte ta det, för om så skulle ingenting bli gjort.

En fundering nu, kring matten vill helst av allt inte skjuta upp den, och jag har 6 tal kvar att göra i kapitlet, sen tänkte jag att jag ska draggla mig igenom repititions övn vilket är en del, och jag skulle nog kunna hinna med det imorn, om jag gör dessa resterande 6 uppgifter idag, sen när jag kommer hem imorn så skulle jag kunna ta och göra tes uppgifterna imorn och sen kolla över det och repititions övn vilket jag kan och kan mindre sen bestämma mig om jag ska göra prov eller ej på fredag om inte så skulle jag kunna ta söndagskvällen och gå igenom ännu mer om det e mkt ja inte kan och sen göra det på måndag.

Det är en fundering som jag tror jag ska genomföra. men då krockar det med engelskan istället, om jag inte gör så att jag pluggar engelska efter att ha pluggat matte idag, och sen samma sak imorn och på fredag, får då skulle jag hinna göra klart kap 1 sen på lördag kap 2 medans danne sover, jag vaknar ju så tidigt ändå. sen på mån kap 3 och sen går jag igenom allt på tisdag och onsdag och skriver provet på torsdagen, då blir det att skjuta upp det en dag. . . .

Hm, ja det låter bra, om måendet är som nu fram till nästa torsdag. För idag e det lite bättre, väldigt trött men ändå fokuserade och motiverad.

Det va lite om mina känslo, tankar och almänt om dagen hittils.

Ha de fint så länge !

Kram

Emelie L

Inte så mkt gjort . . .

Men lite granna iallafall. . .

Det jag har gjort är följande:

* Tittat på våra bästa år

* Kollat in fb, bloggat, kollat andra bloggar.

* Gjort upp en ny planering för budgeten, och plugg.

* Ätit

* Vilat

* Och nu, bloggar.

Det har varit en lugn och skön dag, det behövdes nog. känner mig rätt utvilad, men inte till 100, så det blir inge plugga matte idag inte, känner ingen ork eller energi till det nu.

Det för bli att ta igen det imorn, det blir även en uppskjutning för provskrivningen, eller ja det beror på hur det går imorn och på torsdag med att plugga matte. . . Går det inge vidare, så skjuter jag upp det till onsdag om det går bra så skriver jag det på fredag som bestämt eller nästan bestämt, tänkte ta och göra det imorn först, men insåg att det inte skulle kunna gå, för att måendet inte alls har varit på topp eller någorlunda, men ja som sagt går det bra imorn och på torsdag så blir det av på fredag om inte så för det bli av senast på onsdag nästa vecka.

Har med planerat in att plugga engelska och försöka göra prov på det nästa fredag. . . Får väl se hur det går.

Fan, ligger efter i planeringen, det e inge kul, men ja man har väl räknat in det lite i planeringen, men det känns surt iallafall, fast ska inte tänka så nu, ska tänka att det iallafall blir gjort, och att jag har kommit en väldigt bra bit på vägen. . .

Resten av denna dag kommer ingenting att hända ska bara vila och ta det lugnt ev kanske det bli att se lite tv. få se.

Hoppas ni allesammans har haft en bra dag och att ni kommer få en mysig kväll med den kära eller någon vän !

Kram

Emelie L

Hemma dag idag . . .

Jag vaknade somvanligt när klockan ringde, gick då upp och tog en cigg och lite sprite, efter det kände jag mig jätte yr, trött och inte alls på g, så gick och la mig igen och somnade om på stört. vaknade till igen vid tio, satte då på kaffe, gick och köpte cigg, sen va det tv-dags våra bästa år. . . :)

Och nu har jag diskat och donat lite här hemma, e helt kallsvettig, trött och lite ångest fylld, men känner att det va rätt att stanna hemma idag iallafall, få stanna upp lite, slappna av och bara vila . . .

Resten av dagen då ?

Ja det blir att bara ta det lugnt, ska snart göra mig lite smått i ordning för dagen, ev ta en promenad och sen försöka plugga lite få se om orken finns till det, nåt jag iallafall ska göra e att göra en matlista till imorn, räkna lite på pengarna och lite sånt som behövs så att man kan släppa det.

Ja, mer en så sker nog inte idag. återkommer ltie senare med uppdate.

Kram

Emelie L

Skum dag !

Ja det kan man säga, mådde inte så bra igår, sov inge vidare bra, va trött, seg lite utmattad när jag väl steg upp, steg upp senare en vanligt, segade som fan imorse. väl på nuevo pratade vi lite, sen gick jag upp och pluggade matte, men det gick inte alls i dag, gjorde knappt 2 uppgifter på 2 timmar. Tankarna va nån helt annan-stans och nu funderar jag på om jag ska ta mig en  vilodag imorn, fast skulle behöva gå ialalfall och få en del förklarat, a jag vet inte, jag bestämmer mig imorn , få se hur jag känner mig när jag vaknar.

Varför det inte va så bra igår ?

Ne det va svårare en jag trodde att inte bli frestad av att se några dricka, blev inte så mkt just i stunden, jo när dem knäppte första ölen så kände man ett enorm sug, men sen så tänkte jag inte så mkt mer på det, i medvetet iallafall. men igår då small det, några timmar efter att dem åkt kom suget som en storm hann knappt att reflektera över det, fick sån panik , försökte tömma alla spritflaskor på deras sista droppar, lyckades få ihop en klunk ren sprit, men det räckte då inte men försökte hålla tankarna på nåt annat, och idag, ja det är en kamp, vill inte dricka men "planerar" ändå, fast ja ne det ska fan inte bli av med nåt sånt nu, jag har gått så ren nu väldigt länge, och sen vill jag heller inte förlora min underbara daniel , eller mig själv för den delen, eller någon annan inom psyktratrin osv osv.

Just nu så gör jag ingenting, har väldigt ont i huvudet och ska snart ta och lägga mig. Så får man sedan se hur morgon dagen blir  :)

Ha en bra och mysig kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Sista dagen på denna vecka !

God morgon på er allesammans ! Idag är Emelie uppe väldigt tidigt, redan halv 7 va jag uppe på bena :) har hittils druckit 2 koppar kaffe och rökt två cigg. Mamma och hennes kille ligger och halv sover så kan inte börja härja en, så det blir att kolla runt lite på nätet, ev pyssla med jennys magbilder få se få se vad som händer.

Dagens planering då :

* Promenera

* Äta frukost

* Göra mig i ordning

* Gå till mormor

* Hem , Ev plugga , men just nu känns det inte som om jag komemr orka det men det visare sig då :)

* Mys framför tv om det går nå bra.

Det va nog allt så länge. återkommer senare.

Kramar

Emelie L


Morning Morning. . .

Har inte så mkt mer att säga e lite sur just nu, mamma hon bråkar somvanligt och får sina tokryck så att jag får mina. . .

Men e stolt att jag lugnade ner mig så svårt , det e bara att stänga av när hon börjar med sitt tjafs . . . Nu har hon iallafall slutat, så dagen den blir väl bra snart igen. . .

Har sovit så där, jag brukar inte ha någe problem med att sova i soffan men det va länge sen nu, förut så jag mer i soffan en i sängen, men nu va det ett jävla bra tag sen jag somnade till på soffan, saknade min säng hela natten, men sov rätt så bra iallafall. . .

Nu kom mamma och bad om ursäkt vilket inte alls e vanligt, gjorde det med tillbaka. . . Så ja ska följa med dem ut nu, sen till moster och sen hem. . .

Ha en bra dag allesammans så återkommer jag senare ikväll.

Kram

Emelie L

Full rulle har det varit.

Ja det e bara för namnet :P !

Jag har hållit igång sen halv åtta i morse, och idag va det en sådana dag då jag med piffade upp mig lite mer en vanligt, ska ha som regel nu att göra det åtminstonde varannan dag. . .

Dagen sysselgöra lista för idag då !

*Gjort mig i ordning för dagen

*Ätit frukost

* Gått till psykologen, doktorn och hämtat medicin och tagit medicin.

*Gått hem ätit lunch

*Till framsteg pluggat matte.

* Hem en snabbis.

*Till pappsen, lagade pizza till han och med, såg nya wallander.

* Hem, mamma och hennes kar kom hitt, just nu e dem ute och roar sig, och jag sitter här och har egentligen inte någon lust med nåt, inte se på tv, inte sitta här egentligen men gör det ändå, nåt som jag har lust med som jag inte e helt hundra på om jag sätt och det e sista avsnittet av guds tre flickor, så ska gå in och se om jag sett det eller ej.

Det va min dag de i det stora hela. Berättar lite mer ingående om denna dag imorn istället.

E så trött.

Ha en fortsatt bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

I sin helhet har dagen varit bra.

Ja , denna dag den började inte så bra, eller ja , jag kom upp tog en cigg la mig igen, va såååå jävla trött idag, så jag somnade om på stört och stängde av mobilen när den ringde en ytterligare gång. Vaknade sen till runt strax efter 10, gick då upp fast jag va super trött fortfarande, men jag tänkte jag stressar inte iväg nu, jag tar det lugnt och skönt, äter frukost, dona lite hemma osv, sen blev jag lite piggare ganska snabbt, väl pigg och benen traskade jag till skolan kom ditt till halv tolv, pluggade lite fram till 12.15 tog paus , vila och rökte lite, sen slutet på pausen fick jag en semla av min lärare :), har längtat så efter att få äta en semla och så gott de va !

Sen satt jag till 14.45 och pluggade matte, det gick rätt bra framåt, men jag tror jag kommer får skjuta lite på provet, så istället för att skriva det på ons så tar jag nog det på fre, men ja det visare sig hur det går på repavsnitten efter detta kap. . .

E iallafall snart klar antingen blir jag det imorn eller på sön. . . Få se.

Väl hemma nu då, så har jag inte hunnit med så mkt, mer en att röka en cigg, tittat fb och nu skriva några rader. efter detta så blir det att ta en till vända ut, måste köpa cigg, sen hem, diska, laga mat, duscha och sen bara ta en luuuuugn kväll här hemma .

Ha en mysig och bra och avslappnad kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Härlig dag, Härlig kväll :)

Idag har jag allt skinit som en sol, hela min kropp har talat om att den mår bra det har verkligen synts och det har  inte varit någon snack om tillgjordhet, utan det har fallit på plats helt naturligt :)

Dagen har varit lång men bra, inga jobbigheter denna dag inte :) känns så jävla underbart, den har varit helt fantastisk, undra om det bara varit simningen ? , njae jag vet inte, allt känns så himla bra med daniel så det kan nog med spela in i min stor glädjerika dag. . .

Efter simningen så gick jag till framsteg och pluggade matte. sen traskade jag till pappas jobb, sen åkte vi och handlade, och nu e jag hemma, och e trött som fan men bara på ett väldigt skönt och behagligt sätt. . . Men trött e jag och mat ska jag snart tillaga till mig så det får blir kort inlägg idag.

Ha en underbar kväll och glöm inte att se på andra avenyn ikväll, jag ska gotta mig med kladdkaka framför det iallafall :) !

Kram

Emelie L


Härlig morgon ! :)

halloj på er allesammans, ja idag va man allt uppe tidigt, redan klockan 05.50 vaknade jag till, gick då upp och tog en till cigg och sen skulle jag försöka somna om men det gick inte, så danne från gbg ringde upp mig :), det va härligt att vakna upp med honom i telefon :) i like, saknar honom så himla mkt, men nu har det inte så långt kvar tills han kommer, och denna vecka har gått rätt fort hoppas den fortsätter med det :), sen kommer väl nästa vecka gå dunder sakta bara för man då bara går och väntar på fredagen då han kommer :D. . . Det kommer nog bli kanon mysigt denna helg, så kära och dan som vi är . . . Det känns så himla skönt med honom, att träffa han va som pricket över i:t, vi har ju pratat väldigt länge, och det har alltid funnits en gnista mellan oss, så att trääffas kommer fan vara det bästa jag gjort detta år, en väldigt härlig start på det nya året :). . .

Ja och snart så att det dags att traska sig till badhuset, åg vad jag har väntat på denna dag det ska bli så himla härligt, att simma några längder. :)

Sen blir det lunch med syrran ev. sen till nuevo , vila och prata lite, sen upp till framsteg och plugga maaatte :) !

Ha de fint alla läsare så återkommer jag senare ikväll med mer smaskiga skvaller :P !

Kramar

Emelie L


En härlig dag !

Har det allt varit, men va tok trött imorse om vi ska börja där. men efter ett samtal med nuevo gick jag upp, va fortfarande väldigt trött, jag rökte åt frukost ffixade mig för dagen, pakade alt som skulle med, fixa och sonade lite hemma innan det va dags att gå, allt tog sin lilla tid, så jag kom lite försent, väl på väg till framsteget  köpte jag cigg, och tog en sista strax innan jag gick in till framsteget , och slängde självklart biljetten med paket, hade lagt den där så länge när jag fick den av nuevo, men självklart så glömde jag ta ur den när jag kom hem, men pappa snäll som han är kommer med en slant imorn för badhuset, så att jag få ta min första simtur så jag längtat så efter !

Efter att komma igång lite med matte va det lagom dags att traska ner till nuevo , för att gå igenom boken livsguide, det va inte så mkt att diskutera, va själv inte på alerten för det så som många andra, det va väl två som tyckte till resten satt knäpptysta. . .

Men det va en skön stämning ialalfall, lyssna på någon som läser tänkte lite för sig sjävl kring texten, och ja bara koppla av lite så att säga.

sen va det dags att traska upp till framsteg efter en stund, plugga matte, sen ner till nuevo igen, satt då och gick igenom den nya eng boken , se lite vad jag har framför mig. Kommer ta upp med läraren imorn om jag skulle kunna få skriva prov på två kap i taget, efter som varje kap innehåller två texter som övn till dem. . . blir så mk om man ska läsa på sen inför prov, men men få väl se om han går med på det, om så ha jag gjort mig en planering kring det samt matten. . .

Ja det har blivit mkt bra saker gjorde idag, känner mig stolt, lugn , glad och lättad, samt att det går väldigt bra framåt med daniel från gbg :) !, detta år säger jag det känns som om det kommer bli riktigt bra detta år. magkänslan säger det iallafall, och vad brukar man säga, magkänslan har oftast rätt :). . .

Sen väl hemma, så satt jag lite på nätet pratade en lång stund med danne på tel, diskade åt mat och nu ska jag bara ta det lugnt äta lite kladdkaka ev se lite, lite på tv, sen sooov e så himla trött .

Ha de bäst alla läsare !

Kram

Emelie L

Både bra och dålig dag !

Hej på er allesammans, ja denna dag , jag vet inte vad jag ska säga om den, den har varit väldigt konstig, först vaknade jag upp runt åtta, gick och rökte sen la jag mig igen och somnade om, vaknade sedan runt halv 11, gjorde då iordning mig snabbt, gick och köpte cigg rökte och tog en kaffe, åt frukost packade ner allt som skulles med mig ut :P, sen kom snälla pappa och hämtade mig , körde mig till sjukan, där gjorde jag lite prover, gick ner till soc lämnade in papper, sen till skolan , skrev prov , och där vände det, fick 97% rätt på provet :) yaaaay, äntligen klar med den boken, nu äterstår den sista sen har jag ett slut betyg i grundläggande eng :) bättre sent en aldrig :)

Och sen gick jag ner till nuevo, där fick jag ett kort som jag kan använda mig av till badhuset, ska nu nämligen börja simma en dag i veckan, onsdagar känns som en bra dag, en paus ifrån allt mitten av veckan, bra va ? heheh, sen kommer det bli att ev äta lunch ihop med sabine varje onsdag, så ja simma och träffa henne ev en gång iveckan inte fel inte !

Sen satt jag mig ner och gjorde ltie övningar i boken livsguiden. Imorn ska man på första träffen och prata om boken samt gå igenom övningarna tror jag :).

Det känns som om det börjar rulla på nu, det känns bra, förutom att jag e så himla trött och borta. men ja antingen så e man på väg och bli sjuk eller så har medicinen slutat verka troligtvis det, men det tar jag på fredag med doktorn, det blir nog ev att höja dosen. . .

Och nu e man hemkommen, ska ta och äta lite, sen vet jag inte, antingen slappa framför tv om det går nåt bra , eller så e jag faktiskt sugen på att jobba lite med bilderna jag tog på jenny för en vecka sen. det blir nog det, men som sagt man kanske e pigg och glad nu, få väl se hur läget e efter maten, eftersom det nu går så upp och ner med mig igen så kan jag inte planera så himla mkt framåt, speciellt inte när det gäller att göra saker utanför skolan.

Det va nog allt så länge återkommer nog senare med några rader.

Ha de gött så länge.

Kram

Emelie L

Söndagen i sin helhet !

Då va det söndags kväll igen då, och snart börjar en ny vecka. . . Den kommer börja fint, skriva prov dels så kommer jag nog avsluta denna bok med topp betyg :) m m m då e jag nöjd.

Det har varit en riktigt mysig dag idag, jag vaknade först upp själv, bloggade lite, gjorde sen iordning mig, promenerad, sabines kompis sov här idag med, så när jag kom hem och satt på kaffa och skulle till att göra frukost vaknade han till liv, fick sällskap till frukosten det va längen sen, det va allt en mysig morgon, vi babblade lite, tog det lugnt jag fick lite städmani där ett tag, städade och donade så va det rent när sabine steg upp, eftersom dem somnade väldigt sent så trodde jag att sabbe skulle sova minst till ett men ne då, hon va på uppe på bena tidigt, eller tidigt och tidigt det beror väl på vad man jämför med. Men uppe tidigt för hennes del när det gäller helger.

Vi myste hela dagen, trodde det skulle köra ihop sig med plugget rejält men det gjorde det inte, pluggade lite mellan varven, sabbe övade med lite på sin engelska genom att läsa hög för mig och kompis robban.

Ja det har varit mysigt, jag har följt min planering fast jag haft besök, ska egentligen nu gå igenom lite till men jag tar det imorn, går upp lite tidigare en tänkt, e så trött nu, fan jävla medicin e som det va ibörjan nu, förstår inte. hm a ne ska på fredag till doktorn få ta upp det med han , psykologen ska med prata med honom om att ev öka dosen, så ja, det kanske e det som behövs inte vet jag . . .

Kvällen blev med en höjdare, fast med lite besvikenhet, filmen snabba cash va inte alls som man tänkt sig, det va verkligen ingen suksé som man hade trott att den skulle vara /bli . . . Den e verkligen uppforstorad, men förstår väl de på sätt och viss eftersom boken e så himla bra, men a ne, inte alls som boken va den, massa detaljer som dem hade missat som skulle lyfta filmen mkt mkr mer, fan man kan jue inte börja från mitten av boken , fast kan förstå att man gjorde det med, men det förstörde iallafall storyn lite. . . för dem som inte har läst boken fick nog inte direkt nån inlevelse i filmen och många förstod nog den inte alls så mkt av filmen om man inte läst boken, så ja hade jag inte läst boken hade det varit en värdelös film faktiskt, ja ne e besviken... Hade verkligen stora förväntningar men så e det väl alltid, sa det till pappa innan vi gick in att den kommer säkert vara så jävla värdelös bara för at man har sådana stora föfrväntningar och dels att man verkligen gått och väntat på den, det bästa med filmen va att man fått upp ögonen för en "ny" skådis. . .

Det va nog allt för idag. . .

Ha en fortsatt bra kväll och en väldans bra dag imorn !

Kram

Natti !

Emelie L

Söndags morgonen !

hej på er allesammans. . . sovanligt e man uppe tidigt , oc det e skönt, men hade velat ligga och dra mig ett tag till, men ikke, om jag ska hinna med allt pluggandet med många pauser så är det ett måste att gå upp tidigt.

Sen så ska jag inte bara plugga, efter skrivandet här så ska jag göra mig iordning för dagen, promenera, hem , äta frukost, sen vila ett slag och sen börj plugga :) yaaay, det e inte så mkt kvar nu lite gramatik och lite genomgång på ord skrig och munt, seeeeeen e jag redo för provet som jag har imorn :) ! ska bli så skönt att få det avklarat, börja om på en ny bok :) och denna bok är sen sista innan betyg sätts på grundläggande engelska. . . åh det känns så skönt att nu vara väldigt när slutet. hoppas inte det skiter si g som med allt annan jag ska avsluta. men det tror jag inte. men man vet jue aldrig.

resten av dagen blir lugn har sabine på besök så jag hoppas hon inte vaknar först efter 12 för då kanske jag e klar med pluggandet, så att man hinner umgås lite med henne innan hon åker hem. sen är det biodags igen med pappsen, snabba cash, åh har verkligen väntat på den filmen.

Det va nog allt så länge.

Kramar

Emelie L

Lördag förmiddag !

Då har man klarat av nästan halva planeringen, har ätit frukost, gjort mig iordning för dagen, promenerat och vilat en stund, nu återstår resten, ska vila en putti stund till sen sätter jag igång med pluggandet och tvättandet.

Känner mig si så där idag, känenr mig väldigt yr och lite bartkommen, har gjort det flera gånger denna vecka, speciellt när jag varit ute och gått, efter en stund blir jag skit yr . . . hm !

Ja vad det e det vet jag inte. det kanske beror på att vekcna varit så konstig och lång och mkt mkt tänkande har det jue blivit. men det e bara att vila och vila och vila, ta det lugnt försöka varva ner och inte stressa på, det e så det e, övning , övning och övning precis på allt. . . Många kanske tror att så fort man inte jobbar och har barn så har man det lätt, känns ibland som man får det intrycket av många, men vadå, du har ju inge jobb du lever väl "loppan", verkligen inte, jag ständigt jobbar med mig själv, mina studier, jag måste varje sekund vara med och känna efter vilket med leder till mkt vila om jag ska klara av att gå framåt, detta kanske e en rätt så vanlig grej för alla och som bara finns där, medvetenheten, men hos mig så gör det inte det, antingen blir det för mkt eller för lite gjort i allt och så har det alltid varit. . .

Det jag hatar mest av allt e mitt egerande, att mitt egerande ses som ett tycka synd om mig själv beteende från andra. det hatar jag verkligen, för så är det inte, vissa saker som jag gjort eller sagt kanske har varit ett omedvetet ropp på hjälp, men det jag utrycker mig e bara sanningen och jag gör det mkt för mig själv för att få ur mig saker och ting och sen läsa igenom det och försöka jobba utifrån det. . . och inte ett sätt att få uppmärksamhet. absolut inte. . .

Nu kanske ni undrar om det e någon som skrivit något, ne inte just nu, men vissa saker som andra sagt till mig förr sitter fortfarande kvar djupt inom mig, och jag tänker ständigt på dem sakerna. och nu kände jag för att få utrycka mig lite om dessa ständiga tankarna och en del rädsla som jag byggt upp om mitt egerande, mitt sätt att säga saker och ting på, agera, osv osv.

Nu ska jag återgå till mitt, ha en fortsatt bra eftermiddag så återkommer jag mig nya intryck känslor och mer därtill :)

Kram

Emelie L

Lördags morgon !

Då va det lördag, riktigt skönt att sova ut. inte för jag har sovit so länge men bara att sova tills man vaknar känns så himla underbart, men e seg iallafall så det blir nog att ligga och dra sig en liten stund till innan dagen sätts i rörelse :)

Dagens planering :

*Äta frukost

*Gör mig i ordning

*promenera

*Vila ett slag

*plugga

*Tvätta klockan 13-22

* Äta lunch

* plugga en stund till

* Valfri sysselgöra (om orken finns )

Det va nog allt så länge.

Ha en underbar dag alla läsare !

Kram

Emelie L

Helgen är kommen !

Och så får jag börja om igen, råkade trycka bort mig, och ja ibland brukar det sparas men inte denna gång inte, fan säger jag, helgen började bra allt :P !

Klockan e så mkt som 18.40, och helgen är kommen, resten av denna kväll kommer bli lugn och harmonisk, känner mig avslappnad och jag har äntligen lite lugn och ro i huvudet. . .

Dagen är över och det som blivit gjort denna dag är:

* Möte med psykologen, hämtning av medicin.

*Hem- Sätt på våra bästa år, ätit frukost.

* Vilat

* Pluggat

* Vilat

*pluggat

* Ätit

* Promenerat

* Diskat

* Vilat

* Gått igenom lite gramatik för kap 10, kollat igenom lite vad som behövs pluggas på lite extra och inte.
Det blev i stort sätt allt men specifikt två saker, vad olika saker heter på britisk eng och amrikansk eng, som lite ing-form och imerpekt, kan väl rätt mkt om imperfekt men känner att det inte sitter helt och hållet så det skas gå igenom det med . . . Sen lite annat smått och gott men speciellt det där.

Jag återigen gjort en ny planering, känner mig nöjd med den, känner mig med lite lugnar inombords, det som känns lite sådär det va att jag ev kanske har planerat upp lite för mkt på tisdagen men det återstår att se, om så vet jag om inte annat det till nästa vecka.

Man måste ju pröva sig fram lite, se vad det e som väger över för mkt eller för lite. . .

Jag vet inte om jag skrev nåt om en speciellt känsla tidigare i veckan, men iallafall det handlade om att jag börja känns att fan usch fy ch blä på att börja om från noll igen, den känslan har iallafall släppt, har försökt intala mig själv att det är inte en ny början på det gamla livet, det här är en helt ny början på ett rikare liv, ett bättre liv i det stora hela.

Det jag gör nu är inte bara ett jobb uppåt i skolans trappsteg, det e så mkt mer en så, det är ett jobb med mig själv, ett jobb jag borde gjort tidigare. . . Jag kommer inte bara nå mina mål inom studievärlden, utan jag kommer nå stora mål med mig själv, mitt beteende, min inställning, min attityd , mitt framförande, mitt levnadsätt, mitt sätt att utrycka mig på, mitt sätt att hantera stress, mitt sätt att planera upp saker och ting på. . .

Ja jag kommer inte bara nå studiemål utan jag kommer växa så enormt mkt som person. . . Jag kanske tom kommer bli en helt nu Emelie ? hehe , njae det vill jag inte, men jag kommer nog mer och mer bli den jag är inombords, den som så många andra kanske inte ha sätt, så på sätt och vis kan man se en ny emelie växa ut ur sitt skal. . .

Det är helt fashinerande vad alla dem senaste mötena med psykologen gör med mig, hon verkligen hämtar ner mig från högt över målnen ner på jorden , där ställer hon mig så att jag står stadigt på mina båda fötterna på jorden. . . Det e så det känns när man går där ifrån, man känner sig samlad , tom , mer fokuserad, mer motiverad, och det bästa av allt tankarna e bara inte där, utan man kan ta och känna dem på ett helt annat sätt en tidigare. Hon gör mig klok !

Det bästa med denna vecka ! ?

* Jag har kommit upp och iväg till framsteget / nuevo , fast orken verkligen inte har funnits där . . .

* Jag gjorde upp en lagom lugn planering att följa, dock så följde jag inte hela.

* Jag har presterat fast lusten inte har funnits där.

* Jag har återigen gjort en ny planering för följande vecka.

* Jag har hållit mig mer sansatt en vanligt i en speciell situation. . .

Det sämsta med veckan ! ? 

* Att Eng provet ej blev skrivet.


Det va nog allt så länge, återkommer ev lite senare om jag inte somnar in tidigt idag.

Ha en bra kväll allesammans !

Kramar

Emelie L



:) !

Lite mer lättad, lugn och lite gladare e jag idag, har äntligen satti gång med eng pluggandet, fick 60 rätt av 74 ord på kap tio. tar nu en liten paus ska snart återgå till att gå igenom gramatiken för kapitlet.

Efter jag har gjort det ska jag nog ta mig en liten promenad med mp3:n sen hem, äta och ta det lugnt resten av dagen / kvällen.

Ska nog ta tillfället till akt att rensa datorn lite, köra clearnern, datorn börjar nämligen gå lite segare en vanligt, beror nog med för att jag kollat en hel del på serier på datorn med. men har inte överskridit en iallafall :) !

Ne nu ska jag ta och kolla upp vad en parfym (dreming) vad den kan tänkas kosta, fick förra året när jag köpte en annan parfym test på den och hittade den för ett tag sen och tänka att ja man kan ju pröva om det skulle vara nåt alternativ, åh ja det va den, kul att ha två dofter att välja mellan, brukar vara väldigt kinkig när det gäller parfym den ska verkligen smälta in i sin egna lukt liksom, eller inte för stark eller tandoft hehe, men ja nu har jag två att välja mellan, dreming och ja nu va fan heter den, hm aja, jag vet iallafal vilken det e.

Det va allt så länge.

Kramar

Emelie L

Snart Heeelg !

Bara några timar kvar innan man kan ta och slappa framför tv:en med lite gottigott !

Fast denna helg blir inte så mkt helg hehe, har ju redan tagit mina två dagar igår och idag, fast idag ska jag plugga eng, sen imorn ska jag med plugga eng, och på söndag då blir det att bara gå igenom allt ännu en gång, sen blr det bio med pappa, Snabba cash :), har längtat så efter att den filmen ska komma på bio, ska bli enormt kul att se den, har ju läst boken men har lite kvar på den skiter i att läsa resten av den iallafall så här innan filmen , vill ju inte veta slutet hehe :) !

Ja så ja idag har jag varit hos psykologen och som alltid, får hon mig in på ett lugnar stadie, får mig att försöka tänka lite annorlunda, älskar att disskutera mina tankar och känslor med henne, får hon kommer alltid med så bra svar :) ! men som jag med tror så känner jag som jag gör för det varit så himla konstig och rörig och läng vecka med väldigt mkt tankar kring allt. Men jag känner nu att jag landat lite efter att få dela tankarna med henne.

Ja denna dag har att bjuda på plugg , plugg och plugg, sen bara ta det lugnt framför tv:en kvällen lång.

Det va nog allt så länge.

Ha en bra dag allesammans.

Kramar

Emelie L

Ja a ni !

Det har inte blivit mkt gjort idag inte, känns tungt att behöva komma till framsteget imorn och inte göra nåt prov, känns som om jag inte vill gå ditt, känner ingen lust, ingen motivation till nåt just nu, kommer störa mig så innerligt på att inte kunna skriva provet om jag går ditt, men ska försöka koppla bort det imorn, gå ditt och plugga matte istället, komma en bit med det, om jag gör det så vet jag att det kommer kännas skönt, ska försöka tänka så hela morgonen imorn, fast ja egetligen så blev det lite gjort idag, satte mig ner med engelska glosor för kap ett gick samt med igenom gramatiken lite smått för båda kapitlerna, sen pluggade jag igenom glosorna muntligt och det gick bra det med, men sen dog orken och engerin, slog då igen böckerna, kände mig värdelös där ett tag, men sen tänkte jag äh, det e ju inte långt kbar till måndagen jag får helt enkelt ta denna helg till att plugga eng så att det bli skrivet på mån istället. Och det ska de fan bli också.  .  . tänker inte skjuta upp det längre nu !

Ja lite press och stress har man alltid, det e nog inget jag kommer komma ifrån, eller jo, det blev så tokigt denna vecka bara , usch va den har varit konstig, har känns som en dröm alltsammans. har inte varit med på noterna för fem öre. blir nog en annan sak nästa vecka då e man nog igång igen, och frvirringen har nog lagt sig lite, har nu med efter att nött lite glosor gjort en planering fram till tisdag nästa vecka, det känns mig skönt. . . men det blir dock inte det jag hade tänkt göra :( så som att jobba med jenny bilder på magen, samt gå över till alex på fika och fixa lite med hennes blogg. Det får bli en annan dag vilken, det kan jag inte säga nu. . .

Måste vänta tills på tisdag med innan jag bestämmer nåt, se lite då hur måeendet e , vad man har för ork och energi samt motivation till. . .

Men ska försöka hinna med det mesta, gillar ju att ligga i. men ja vet inte fööör mkt ! hehe :P

Så ja denna kväll den blir lugn e trött som en gris, ska väl ta mig en dusch om en stund, se lite tv äta kvällsmål sen sooova.

Det va nog allt för denna dag.

Ha en bra kväll och sov så gott mer alla sen !

Kram

Emelie L

Utmattad !

jag hatar att bli det, fan efter 4 dar, denna vecka har verkligen varit den längsta på länge, även om jag tagit det lugnt framåt, försökt varava ner , tänka positivt, allt får ta sin tid, med daniel, med plugget, till att komma nån vart, till att ta körkortet, till att få ett helt fungerande liv, det bästa med allt det e att ändå ha daniel i bakhuvudet, när jag inte kan kämpa för mig själv så tänker jag på han och mitt liv tillsammans, och det få mig motiverad just nu, tidigare förhållande har aldrig fått mig så motiverad förut, undra om man nånsin har varit så kär, eller jo första kärlek som jag blev tvingad att lämna, men annars så har det varit väldigt påfrestande med alla andra förhållande, det har alltid varit något man oroat sig över hela tiden, allt mellan himel och jord, antingen sexet som ibland har varit väldigt påfrestande med vissa, om inte det har varit det så har det varit lögner, om det inte varit det så har det varit alkoholproblem, om det inte varit det så har det varit att en del vill leka av sig mera, om det inte varit det så har det funnits en annan tjej som man måste slåss emot, om det inte varit det så har det varit att man är kär i en annan som inte e kär i en. . .

Ja som sagt det har alltid varit rörigt med tidigare förhållanden, har egentligen värsta skräcken att inleda ett till, men denna gång så känns det mkt annorlunda, dels så känner jag verkligen något för danne, det e något helt spicellt med honom /mellan oss, det e nåt man inte ännu kan sätta ord på vilket gör det hela mer intressant.

Jag känner mig betydelsefull för honom, jag känner att jag verkligen inte kan ge allt, men det räcker för honom. .
Han liksom accepterar mig som någon aldrig gjort förut, han är rak och ärlig, och han pratar verkligen om sitt liv, vilket många andra tidigare aldrig gjort och som även blivit svartsjuka för jag tar upp mitt liv och andra killar som funnits i mitt liv. . . Men han är helt annorlunda när det gäller det, det e så skönt blir så avslappnad, är kul att lyssna på om hans liv, tidigare flickvänner , sex och nu vad det kan vara ! :)

Dock säger jag inte allt för mkt, eftersom jag har "erfarenhet" att det kan sluta i kaus.

Åh det va skönt att sätta ord på en del tankar och känslor, känner mig lite lättare.

Som sagt jag har bregränsat mig väldigt mkt denna veckan för att rusa in och stressa och ställa för höga krav på sig själv, men va fan känner mig väldigt utmattad iallafall, kanske för att det e första riktiga veckan efter lite ledighet här och där, sen har jag tänkt väldigt mkt, det e nytt att tänka så HÄR mkt, visst brukar tänka, men då gör jag bara en planering sen e jag fri och sen misslyckas jag alltid med dem stora planeringar jag brukar göra och sen får man ta den smällen efter nån månad eller två, så istället för att göra det så får jag väl nu ibörjan ta den smällen att bli utmattad av allt tänkande och sen lyckas istället förhoppningsvis.

Ja det e jobbigare en jag trodde att sätta begränsningar, tankarna är nu i början iallafal i full rulle, måste verkligen tänka mig för hela tiden, känna efter , tänka ut lösningar, vil ändå göra upp lite lite långsiktiga planer. för att få ordning i tankarna lite granna.

Och det gäller nu heller inte synerhet bara skolan utan fritiden, få den at fungera med att träffa vänner och familj samt danne. Få det att gå ihop plus lite egen tid på det med, göra saker jag tycker e kul så som att skriva min bok och fota och simma, ta promenader. ja det e mkt mkt som jag vill planera in i rutiner av mitt liv, allt kan man väl kanske inte styra över men att iallafal få lite perspektiv en liten tid framöver så att man inte hamna snett, tar an sig för mkt eller för lite. måste försöka hitta lite balans. och det e inte alls lätt när man börjar bli äldre och äldre det stressar mig mest av allt, för allt kommer ta sin lilla tid innan jag e klar med dem stora målen. . .

Ja ne nu känner jag bara att jag börjar svamla hehe, ska nog sluta här och återkomma med fler klarade tankar, planering osv. . .

Ha de gött så länge.

Kramar

Emelie L

Nära helgen nu :) !

Det va ett tag sen jag kände så, - Fan va skönt med helg !, det ska bli riktigt skönt, och sen att sluta veckan med topp betyd i eng nivå två ! ja det vore inte helt fel :). Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv denna vecka, fi fan va jag kämpat med mig själv, mitt måeende, min attityd och tålamod . . .

Först och främst har det varit väldigt svårt att komma upp på morgonen har varit väldigt trött konstigt nog. Jag ahr varit väldigt trött i mitt sinne, lite virrig allt har varit lite mer rörigt en vad jag e van vid, men på ett rätt så härligt sätt iallafall, borde nog vönja av mig lite lite granna av mit ständiga planeringsinne, fast jag itne varit på topp så har det fungerat rätt bra iallafal, jag har gjort nästa allt det som skulle bli gjort denna vecka.

Tvcå saker som inte blivit gjort e tex, att jag igår skulle kopiera lite från eng boken två, sen idag så bir det inte att plugga matte, en sak till som inte blev gjord igår va att jag skulle jobba med ett tantal sidor i boken livs guide.

Men annars e det inte så mkt mer jag missat denna vecka, e bara glad att jag kommit upp och iväg fast det inte känns någe bra alls, och sen har det ena lett til lde andra.

Idag blir det en lugn dag hemma , ska snart se på våra bästa år, promenera, plugga eng, sen bara ta det lugnt så att jag e pigg och alert imorn :) !

Det vanog allt hittils. Skriver mer spännande saker senare :P !

Ha de gött så länge alla läsare.

Kram

Emelie L

Trött som fan !

Ja idag har det varit lite utav en jobbig och tröttsam dag, men jag har iallafall gjort min plick till hälften idag, jobba på med matten, det gick som på smort, det flöt på utan några som helst frågetecken, i like ! , men sen runt tolv va jag för trött för att stanna kvar och prestera, gick då hem och la mig, sov ett par timmar, så himla skönt, det behövdes verkligen. sen iväg och handla med pappa och nu nyss hemkommen, så ska jag snart ta och äta lite, duscha, mysa en stund framför tv:en sen sooova.

Det som inte har blivit gjort, det va att arbeta mig igenom ett par sidor i boken livsguiden, sen plugga engelska glosor och gramatik, men jag tar en kort dag i morn på framsteget, sen hem och plugga engelska, det måste bli av för har prov på fredag, ja usch det blir en lång och jobbig dag på fredag så för att korta ner den lite med måsten så ställer jag in ett möte. . .

Ja de va min dag det.

Ha en skön kväll med er allesammans.

Kram

Emelie L

Lång dag på framsteg/nuevo !

Ja idag är jag riktigt stolt över mig själv , jag har gjort enorma framsteg , dels hållit mig kvar på framsteg / nuevo 7 timmar, jag har jobbat med boken , tagit vilo pauser, plaerat upp med framsteg om studier samt aktiviteter på nuevo.

Jag har med hanterat ett speciellt läge mellan mig och danne i gbg, igår lacka jag ur lite på honom, men sen idag hade faktiskt glömt bort det, men såg sen hans mess som jag hade fått när jag sov och så bara neeeeeeej fan, men ja han hanterade allt bra, vilket gjorde mig lugn så att jag med kunde hantera läget lugnt, så vi har pratat en massa idag om det , kommit varandra lite närmare, e så stolt att jag inte har agerat som förr att bara ge upp och skita i det liksom, tog mig itu med det, pratade lugnt och sansat och mer därtill, så vi ska förstätta på :)

Väl hemma nu då, så har jag vilat ett slag, ska snart tillaga lite mat, diska gå till affären, hem , duscha ev se lite tv om jag inte e allt för trött, sen sooova gott !

Det va nog allt så länge, tror jag inte kommer med några ytterligare rader.

Så ha en bra kväll allesammans, och sov så gott när det blir av !

Kram

Emelie L

Usch vilken jobbig dag !

Det har varit :(, rörigt, oordning, prat i mun, sms signal, ja det var bara ett rörigt första riktiga mötet min nuevo, många eller njae en del verkade väldigt oseriösa och bara irriterande så man tappade lust direkt. sen efter det förfärliga uppropet så gick jag upp till framsteg, viiilken skillnad säger jag bara, tyst och lugnt de vaaa så skönt slappnade av direkt och fyllde i lite papper som vi fick på upproppet, sen va jag slut i skallen så jag promenerade hem, väl hemma så har jag bara legat i sängen och varva ner och försökt behärskat mina känslor som gjorde så att jag fick sån jävla ångest, men nu efetr några timmar känner jag mig bättre, så ska ta nåt att äta behöver verkligen det, e skit hungrig, sen in i duschen , sen vet jag inte, bara koppla av lite, se lite på tv och sånt, det blir nog med att sova tidigt e redan nu kanon trött så det ska nog inte bli några problems.

Ja som sagt det blev inte mkt gjort idag inte, men tar nya tag imorn och påbörja det jag ska blivit klar med i dag.

Och det e att renskriva alla övningar som tillförde den första boken livsguiden, sen jobba vidare med dem kvarstående uppgifterna, och sen blir det hem, och som jag känner nu så vet jag nog redan nu att det inte kommer bli någe plugg med engelska hemma, men det får bli av på onsdag om orken inte räcker till imorn.

Ja det som återstår att göra e väl en veckoplanering. . . nu när man vet lite mer vad man har att vänta sig med deltaganden osv.

Det va nog allt för stunden kanske återkommer senare med några rader.

Kram

Emelie L

Trevlig söndag med jenny och gänget !

Hej på er alla. kom hem för en stund sen, har sen dess ätit, kollat fb och nu tänkte jag skriva några sista rader för denna dag.

Har varit hos jenny stort sätt hela dagen, vi har fotat och fotat och fotat. kände till en början mig lite seg och icke inspriationsrik, men det släppte vart eftersom timmen gick :), ja, jag ska nog ta och börja små fota lite, få in en fot i det , och sen hålla de tämpo så att man inte tappar intresset hela tiden. . .

Ja men det va allt en mkt trevlig söndag hemma hos jenny, Har saknat å umgåtts med dig min tjej :) ! Men snart hoppas jag serierna är i start igen :) ;)

Ja resten av denna dag blir lugn ska duscha ta fram kläder för morgondagen, ev diska om jag orkar, ska kolla om det går nån film på tv att somna till också.

Det va allt för denna afton.

Kram

Emelie L

Söndag !

Det känns verkligen inte som en söndag, usch dagarna bara flyter ihop när man e hemma och inte gör så himla mkt, skönt att det snart e måndag, börja om med allt igen, sköta tider, komma hemifrån, prestera i allt möjligt, få lite rutiner på vardagen samt känna av det där med guuu va skönt helgen e kommen !

Ja, jag längtar så himla mkt !

Söndag idag då, fast det inte känns som det så är de det. Dagen stora sysslor blir att fota jenny och hennes killa och deras kärleksbarn som ligger i magen och bara väntar på att få komma ut, det e inte långt kvar nu, längtar så till den dagen !

Ja innan fotningen så blir det att snart ta sig en lite promenad, hem bekanta sig med kameran , det va ju ett tag sen, efter det ev äta nåt innan jag går till jenny. Ikväll ja, det händer inte så himla mkt, inga serier att se, ev kanske nån film få se vad som sker.

Det va nog allt hittils.

Kramar

Emelie L

Lördags Myys !

Efter dagens håll igång med viktiga saker, promenader, handlat osv. så ska jag ta en tv titt nu några timmar, men e trött så det blir inte så himla mkt tv-tittande.

Ha en bra kväll allesammans !

Kramar

Emelie L

Känner mig mer lättad !

Jajjemen, det känns skönt att gjort upp lite planeringar, både på de ekonomiska, studielista och sen har jag bestämt mig föra att göra en göra lista för var vecka som går, det gör jag mest för att få lite överblick hur mkt jag bokar in eller inte så att man vet att man inte bokar in allt för mkt, sen dels för att veta om man kan svara ja eller nej på en del förfrågningar. och sen för att komma ihåg vissa saker.

Det känns så skönt och lättad, tankarna är nu mindre, så nu är emelie tillbaka till det vanliga stadiet ! mår bra, känner mig fokuserad, samlad, närvarande och mkt mer där till.

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, eller jo ska gå igenom kameran så att man kan fota lättare utan avbrott med inställningar osv. Så om jenny inte har ångrat sig så blir det av imorn eller på måndag.

Det va nog allt så länge .

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Morgonstund har guld i mun !

Eller hur den texten nu går. hehe.-

Vaknade rätt så tidigt av mig själv, kändes skönt, känner mig hyfsad utvilad. ska snart ta mig en kaffe, promenad, frukost, göra mig i ordning inför dagen. Det kommer nog inte hända allt för mkt, så det för bli mysdräkten idag. Ska se om det går några filmer på tv som man kan nöta.

Det blev inte att göra en långsiktig planering igår, så ska nog ta och göra det idag om det finns lust och energi så att säga.

Det va nog allt hittils. . .

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Då va denna dag över då !

Och det e så himla skönt, skönt med mörker, kväll, film, chips och dipp.

E så trött så det blir nog inte att se klart på filmen, känner mig fortfarande dåligt, nyss i duschen höll jag på att svimma och efter det blev jag illamående, det har nu släppt, men känner mig yr och dan, så det blir nog att ta en till hemma dag imorn, känner jag lite små hängig till och från, så orken för nåt finns ej :( tråkigt för jag skulle ha fotat jenny imorn, såg faktiskt fram emot det, älskar jue det !

Det va nog allt för idag.

Sov så gott sen, alla läsare !

Kram

Natti !

Emelie L

?

Jag kan inte riktigt sätta ord för denna dag, jag bara är idag, tom, vilsen i tankarna, utmattad efter veckans pravalder.

Tankarna kring om jag kommer klarar detta år, klara att gå i mål, jag vet att jag kan om jag bara vill, men det känns som om det kommer komma många stopp på vägen, antingen känner jag så för att jag e på väg ner i min onda cirkel neråt. Jag har sagt det förut , men fan en vecka och sen sakta tillbaka till gamla vanor då e det fan illa. illa med tålomog, förändringar och stress.

Men nu vet jag det till nästa gång det kommer ett break, måste bara lista ut vad jag ska göra åt det nästa gång, att samtidigt ta ut min vila och samtidigt inte hamna i ett hemma träsk.

Funderingarna e många och allt bara snörrar. men det känns skönt att få lite ensam tid nu innan nästa vecka, försöka samla tankarna, försöka hitta ett nytt sätt att få vidare på, ett sätt som inte blir för mkt eller för lite, måste hitta tillbaka till nåt mellanting och försöka hålla det . . . Lyckades ett bra tag, men så drev jag på ju bättre jag mådde och nu fick jag i efterhand smaka på den medicinen.

Men jag ser inte det som nåt negativt, rätt posetivt, för nu vet jag mer vart jag ska stanna upp, sätta gränser osv osv nu när mående börjar bli rätr bra. . .

Så det blev att ställa in en del saker tex med jenny, hatar att göra vänner besvikna, men jag känner migi nte direkt närvarande till att hålla på att fokusera mig på fotning idag, känner att jag behövde en till dags vila, få vara lite själv osv .

Känns skönt, känns bra, känner mig lite lugnare inombords, att bara få koppla av, sätta upp lite mer relevanta mål. . . Måste dela upp allt jag vill få ut av detta år, och det e mkt och krävs en del relevantna planeringar kring det. känner att jag inte kan slappna av först en viss av planeringen e klar. . . och då inräkna en del veckors nedgång, det e väl lite svårt för man vet inte när dem faller in men man kan ju nästa iallafall i mitt fall nu när det gått en tid så vet jag jue på ett ungefär vad det e som gör en uppstressad, för driven  och mer därtill.

Och sen så har det iallafall dem senaste månaderna blivit mkt ångest och ofokuserad just när mensen kommer. Så att inte planera in mkt den veckan i månaden skulle ev funka. eftersom om jag planerar in mkt och saker och ting inte blir gjorda för att man inte e helt på G så blir ju det sen en extra lång depression.

Ja, det e mkt man har att tänka över. men ingen fara med det, e rätt skönt att tänka över viktiga saker, sätta relevanta mål, liksom göra upp lite scheman man har att gå på så att dagarna och veckorna flyter på lite bättre, det e nog viktigt för mig, a inte att göra exakta dags planeringar, men långsiktiga planeringar, så som att sätta ett mål när saker och ting ska vara klara osv.

Ja som sagt jag har lite att tänka över idag. ska börja efter detta inlägg.

Ha de bäst alla läsare.

Kram

Emelie L

Fredag igen då !

Fan va veckan har gått fort, och ingenting har man gjort, jo i tisdag gick jag till framsteg och jobbade mig fram med boken e snart klar med det :) , ska bara renskriva ner allt på papper.

Men annars har man bara umgås med systrar och lumpen danne och hans hund, och kompis robban som vi kallar han, en kompis till sabine.

Ja idag blir det med en lugn dag hemma, det ska bli skönt. ska nu se på våra bästa år, ringa lite samtal , äta frukost, ta mig en promenad, sen hem, läsa lite om min kamera, så att bilderna på jenny och magen blir i de bästa lagren. :)

Återkommer senare om dagen !

Kramar

Emelie L

Helt slut !

Ja idag e det torsdag och jag e helt slut, vet inte om jag har någon slags influensa som gör mig så seg och trött och bartom tankarna. Känns som jag har nåt i mig som vill bryta ut, men somvanligt kommer det säkert ta tid, får vl stå ut med att vara små hängig till och fram osv osv. . . Bla, Bla , Bla , jag vet hehe ! :P

Men det blir att vara hemma idag iallafall, orkar inte ta itu med nåt idag, det får blir en vilo dag för mig idag, jag vet jag har nog sakta men säkert hamnat i ett dumt mönster, e så tryckt nu att vara hemma, det e väldigt svårt för mig att ta mig här ifrån, men det blir ändring på det til nästa vecka, blir hemma imorn med, tar en lugn helg med jenny sen, ska fota henne, ska bli skit kul.

Sen till nästa vecka då ska jag kämpa på tills jag e tillbaka in i vardagen igen. . .  !

Nu och timmarna framåt blir att först och främst se på våra bästa år, äta sen frukost, vila, ta mig en promenad, laga mat och bara slappa framför tv, så jag hoppas verkligen det finns nå bra att slappa framför. . .

Det va nog allt hittils.

Ha de bäst alla läsare !

Kram

Emelie L

Si så där idag !

Försöker hålla mottet öppe, e rätt seg och trött, men äh, vem e inte det :P hehe !

Har iallafall pallat mig upp till framsteg, men det va det jobbigaste idag, inte och komma upp och så men att palla sig från hemmet, jag visste det, att det räckte med en vecka borta från allt, men det e bara att kämpa på, e nog snart inne e det.

Ja , jag har mina två systrar här dem ska vara här tills på torsdag, ska bli kul, sen e man ensam, oroar mig lite för det.

Ja, idag händer det nog inte så mkt, det blir lugnt och skönt med film ikväll. . .

Ja , jag har nog inte så mkt mer att skriva faktiskt.

Kram på er alla.

Emelie L

En underbar halv helg !

Som han kallar det, daniel från  gbg :) !, nu har han åkt, trist som va det när han åkte iväg och jag traskade hem själv, så tomt och tyst de va när jag kom hem, inge kul kändes det, men snart byts ensamheten ut mot att mina två yngre systrar kommer på besök, sen blir det fullt upp i helgen, men kommer ensamheten slå tillbaka hårt. Psykologen kom somvanligt med bra tips och råd, tex att mentalt förbereda mig, tex med att dels ta en liten längre promenad innan man ska hem till liv och stök igen, ta en längre promenad, få ut en del tankar, typ rensa ur sig lite, så att det inte bli så himla mkt bakslag nästa vecka. . .

Sen almänna saker så som att inte på sig allt för mkt, att ta en sak i taget, låta det ta tid osv osv. . .

Det blev inge framsteg idag, kände mig så himla snörrig efter psykologen, ingen ork alls fanns, heller inge evengemang till att sitta och arbete med boken, så jag tg en vända till soc och hem, kände mig då väldigt seg hade ont i halsen, snorig och dan, så det blev en massa vila idag, skönt som fan. . .

känner mig fortfarande kraslig, hoppas det inte blir värre, vill verkligen inte bli jätte sjuk, får väl hoppas att dagens vila gjorde sitt.

Ja, ikväll blir det lugnt, en massa snack med syrran skulle jag tro. det va ett tag sen vi sågs. sen sova rätt skapligt med, för ska upp imorn tidigt igen.

det va nog allt för idag.

ha en fin och mysig kväll , allesammans.

kram

Emelie L


Ny vecka och nya tag.

Jajjemen, nu är det ny vecka igen, det som e så tråkigt det e att danne ska åka hem ikväll :(, kommer sakna allt mys med honom, han e verkligen toppen. i like :) !

Annars så ja, vecka kommer nog bli bra, har en massa energi känner jag, ska dels ha bsök av mina två syrror, det ska bli myyys det med, det va ett tag sen vi umgicks ordentligt. Så fullt upp , ja det kommer jag ha.

Ska snart iväg till psykologen, sen soc, sen framsteg, jobba lite med den boken jag håller på med, sen tillbaka hem och mysa dem sista timmrana innan han beger sig.

Återkommer senare.

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

SöööndagsMys !

Jajjemen det blir det, så fort danne vaknar hehe, äh, innan dess hinner jag nog göra mkt, tänkte snart ta mig en kopp kaffe och cigg, sen ta en promenad, hem äta frukost, se andra delen av olycksfågeln.

Ja , sen få man se vad som händer, Det känns så himla underbart att äntligen få träffa han fån gbg, och allt gick jätte bra igår, trivs som fan i hans sällskap :), vi får väl se om det utvecklas, hoppas på det. . . 

Ha de fint så länge !

Kramar 

Emelie L 

Idag tog Emelie sov morgon :) !

Jajjemen , idag sov jag ut, fast har vaknat två tillfällen och gått upp på en cigg, sen lagt mig igen, första gången va 4 andra 7, sen en halv 9 och nu 09.50 e jag helt uppe på bena. hehe, fast jag e väldigt trött och seg iallafall, men e för rastlös att bara ligga i sängen längre.

Ska snart ta mig en promenad, hem och äta frukost, gör mig i ordning för dagen, sen vet jag faktsikt inte, danne från gbg kommer förmodligen idag, vågar inte se fram emot det en inte först han verkligen e här, åh det kommer nog blir härligt att få träffa han, umgås med han, se om vi passar ihop dock e det för några dar men ja, man brukar ju ändå känna direkt om det skulle vara något att bygga på. Jag hoppas verklgien det, för hittils här han varit så himla go och ja, hehe, ska inte aäga för mkt nu, inte först jag vet helt säkert, det brukar jag oftast vara så att man själv bygger upp en bild och så visar det sig inte att stämma. men hoppas enerligt på det !

Nog om det, ja timmarna innan han kommer, hm ja , det finns fan inte så himla mkt att göra. Få väl se va lilla jag hittar på !

Ja den senaste vecka, jag har ju inte skrivit så mkt om hur jag mått och hur allt har gått, Ja, jag har mått lite si så där, det har pendlat väldigt mkt, jag har känt mig jävligt konstigt, kan inte förklara så bra . . . men ska försöka så gått som.

Jag har iallafall haft en skum jävla ångest, och jag kan inte alls ta på det, känna av det, den bara finns där utan någon anledning, eller ja det brukar ju arta sig på nåt men kan fan inte komma på vad det e som gör att ångesten sitter i magen och upp till bröstet. . .

Ja ska väl snart ha min mens, det kan vara det, men det känns som jag precis har haft den, men ja tiden går så himla fort och hela denna månad har varit skit konstig.

Ja först och främst det här med peter, sen mens på det, sen stress inom plugget, sen en annan sak som jag inte vill gå in på. . . Det som gör det hela konstigt tror jag kan vara att jag pratat ut om det, både med psykologen, nuevo och framsteget och att det sedan lett till en annan planering, en bra sådana, eller jag har ju ine en riktigt vant mig vid tanken på den, jag har heller inte kört i gång med den planeringen, men mitt förnuft säger att det kommer bli skit bra när jag väl sätter mig in och och lever upp till den. . . '

Men det som svider e att det kommer ta sån himla tid, det e det som känns jobbigt, men ju mer jag intalar mig själv att detta e bra för mig att det ska få ta tid osv, så kommer det nog med tiden kännas bättre, men det kan vara lite det jag har ångest över, sen att jag verkligen har blottat mig själv, alltså mina tankar och handlingar, det e nog mest det som gör att jag känner mig så konstigt, eftersom det e helt nytt för mig, pratar aldrig så ingående, med sysslor , tankar, och handligar.

Men jag vet att det bara e bra, för efteråt har det bara känst väldigt skööönt, men när det gått några dagar så har det känns surt , surt att jag öppnat upp mig, blottat mig, känner mig liksom naken på nåt sätt, e ju så van att leva med en skyddsmask, ha mitt för mig själv. . .

Ja, så ja hela månaden har varit lite skum, konstig, lite obehaglig, smärtsam i melllanåt, samtidigt som man varit glad och uppåt, hel konstigt. . .

Men nu e det nytt år, nya tag bara framåt ! Och som jag sagt tidigare, jag ser verkligen fram emot detta år, det ska bli en sån himla spännande resa som jag faktiskt inte vet slutet på och det e det bästa, visst jag har mina planeringar osv, men ja det kan gå hur som helst, och det jag mest e spännande e hur jag kommer bli som person, för detta år ska jag verkligen jobba mkt med mig själv och det ska bli super spännande.

Ja det va nog allt så länge, ja om nu danne från gbg kommer idag så blir det ev inte så mkt skrivande men håll ut det kommer en massa då istället på tiiisdag !

Ha de fint allesammans  !

Kram

Emelie L


Första dagen på det nya året !

Och det e fullspäckat hehe :P ! gick dock inte upp så tidigt som det va tänkt, men det gör inget, hinner med det jag ska iallafall, hade jag fått välja så hade jag nog legat kvar i sängen många timmar till, e så trött och seg idag.

Men tvätta e ett måste så ja, ska snart ta mig en promenad, äta lite frukost, se guds tre flickor, riverside, kolla upp när andra avenyn börjar igen. . .

Sen däri mellan springa ner och upp från tvätt stugan.

Ja mer en så i syssloväg händer inte, ikväll får jag med herrbesök :D, en daniel från gbg. Ska bli jätte kul att äntligen få träffa han .

Ha en bra dag allesammans.

Kramar

Emelie L