¨

Det nya året e snart här då :D !

Är så glad över det, det ska bli ett riktigt spännande år detta, mkt nytt att se fram emot, min studietid, högskoleprv, körkortsprov, jennys nya familjmedlem :), kontakten med alex och syster madde, resa med pappa, om annso ska flytta hit. . .

Ja, det e mkt att se framemot, kändes som evigheter sen jag kände så. . .

Igår gjorde jag som jag alltid gör varje år, soterade räkningar brev och kvitton för varje månad, räknade på hur mkt jag har gjort av med på mat, kläder cigg, nöjen osv. . .

Har bestämt mig nu att ta det månad för månad nu istället, man får en bättre nutids kontroll över ekonomin. . .
Och det e viktigt för mig, för många ggr blir jag nedgången av att ja tänkt och räknat fel när det gäller den. . .

Jag gjorde med upp delmål i pengaväg och mående väg. så det känns skönt. . .

Jag e reeedo ! hehe , och nu ska det e bara stå på pappret nu ska jag verkligen fullfölja det.

Ja, veckan i helhet, den har varit bra, har väl inte mått så bra inombords, men det som har hent runt om mig har fått mig på bra humör för tillfälligt, jag har gått som vanligt till nuevo och framsteg, och äst ut den första boken jag fick livsgudien, dels börjat jobbat med övningarna i den, micahela har med varit med på ett hörn, medans jag pysslat med mit thar hon pysslat med sitt, det har gått bra, vi har med trallat på stan , jag köpte lite julklappar till henne, bjöd henne på mat, köpte lite hårsmycken till mig, träffade med alex och vi gick och trallade ett tag, först hemtext, sen hm, sen ett varv i 21:an, sen till tobak hon hämtade ut lite vinster, sen myrorna, sen åhlens, sen kom hennes pappa och hämtade mig, 
 
Ja väl någon meter hemifrån vurpade jag, har klarat mig hela dagen sen väl hemme då passar det bra hehe, va inte så farligt . . . men iallafall

Ja det va ungefär hur veckan har sett ut. just det, va hos mormor en hel eftermiddag, vi hade det jätte mysigt.

Ja och idag då blir det att fara runt lite, ska snart ta en promenad till min älskade vän jenny, det va ett tag sen nu, så det ska bli jätte kul att få träffa henne en sväng, hon har med flyttat , ska bli kul och se vart dem har flyttat.
Sen blir det våra bästa år, herregud ja det va ett tag sen, så det ska bli kul att kolla en sväng på det, sen blir det nog en massa babbel, runt 13 går jag hem, ska då diska upp lite äta, sen kommer ev madde en stund efter det, runt tre blir det att åka till pappa, denna gång blir det jag ska får laga maten, hasselbaxpotatis, fläskfilé och rödvinsås och sallad.

sen blir det middag, se lite på gamla wallanderfilmer, skåla lite vid tolvslaget, alkoholfritt, sen hem och soooova gott hehe !

Gott nytt år på er alla, hoppas ni får en jätte bra , rolig, mysig , trevlig afton.

Kram

Emelie L


Morning Morning

Idag e det en bra dag, lite trött men va fan vem e inte det den här tiden på morgonen hehe !, Kul med att kusinen e här, va så mysigt att gå upp lite före fixa mig och dona lite, sen gå och väcka henne, hon e så söööt. ååååh vad jag vill ha barn mitt i allt. . . Så mysigt så. . .

Hon fixar sig nu, sen ska vi äta frulle, sen dra iväg till nuevo, jag sitter där idag för det va okey för hon på nuevo att ta med sig henne, det blir dock ingen lång stund, måste ju tänka på kusinen, vi ska sen vid lunch traska ner till stan och traska runt där, ska köpa en julklapp till henne med, sen hoppas jag alex kommer ner också :)

Ja, det e vad som händer dem närmaste timmarna, och ja vet, jag lovade att lägga upp bilder igår men va himelskt trött igår kväll, men jag lvoar idag ska jag ! hehe

Kramar

Emelie L

Fast den började inte så bra :(

hej hej, ne dagen började sådär, gick på vägen och pratade lite, sen nuevo och pratade lite, sen upp till framsteg, fast där orkade jag inte sitta kvar så länge, satt nån halvtimme sen tog jag en promenad till stan sen tog jag bussen därifrån, bussen va sen somvanligt, trist, sen tog dem heller inga kontanter på bussen men det löste sig snabbt , dem tog kort :) väl hos mormor åt jag mat, såg lite tv, spelade spel och pratade en massa.

Sen hem kollade då igen hm katalogen, hittade en del :) . . .

Ja imorn är det en ny dag och nya tag, hoppas det blir bättre, har med min kusin här ikväll och ska sova över :) ska bli kul, och imorn ska hon med till framsteg, blir då att inte sitta kvar allt för länge.

Ha de fint !

Kramar

Emelie L

Tillbaka till vardagen !

Fiiiiiiii fan va skönt det va att vakna och veta att man ska iväg , göra nåt !. . .

Så snart bär det av, först till vägen och prata lite där, sen till nuevo och läsa lite bok, ringa annso tänkte jag med, det har ju inte blivit av under julveckan, sen efter nuevo tar jag bussen till mormor, ska ditt med min kusin, sen följer jag ev med henne hem och hälsar på moster lite, men det får jag se hur det blir med det, skulle behöva plugga eng med. men men det återstår att se !

Åh denna dag kommer bli så skön !

Hoppas ni alla läsare får en bra dag idag ! Så kommer jag med bilder från julen lite senare under dagen !


Kram

Emelie L

Dålig på att skriva , ja vet !

Ja, det har varit lite skjärvigt med att skriva, har varit på så många olika håll hela veckan, en vilodag fick jag, tar en idag med innan det allvaret igen börjar, och orkar heller inte lägga upp några bilder idag, men imorn lovar jag att göra det, det ska bli så skönt att allt körs igång igen, man e så inrutad i sina rutiner nu och det känns alldeles för tidigt att bryta dem så här, men tur som handlade det bara om en veckan, det blir några dar där sen, torsdag till söndag, sen veckan efter det så blir det en dag ledigt sen är jag tillbaka igen, längtar så himla mkt tills imorn faktiskt, ska bli kanon sköntatt gå och lägga sig skapligt idag, gå upp tidigt imorn, gå iväg ditt, imorn blirdet heller inge prov skrivet, har inte haft någon orka till det, men ska försöka plugga på lite och skriva det på onsdag. . .

Ja, igår kunde jag verkligen inte somna, somnade inte först halv sju imorse, men vaknade skapligt iallafall runt 10 - 11 snoret gick ja upp. . .

Och varför jag inte kunde somna va för att jag hoppade över medicinen igår kom hem så sent , så som vid 22 ungefär, alldeles försent att ta den då, dels för att det dröjer några timmar innan den börjar värka sen om jag skulle tagit den så hade jag fortfarande sovit som en stock, eftersom den håler i sig i 12 timmar. så ne jag hoppade och bra va det, för att jag sovit bort den här dagen så hade hela veckan varit förstörd. Så jag gjorde ett bra beslut igår Stolt hehe :P !

Men det va kanon jobbigt att ligga vaken 6 timmar i sängen det va fan inge kul, men jag höll ut, börjar bli starkare på den fronten, inte mkt, ytterst lite, men det e på god väg framåt.

Ja och snart är det nytt år. . . ! Detta år har varit långt och mkt har skett i min personliga utveckling och sysselgöra.

Nästa år blir inte så hektiskt som jag trodde att det skulle bli, fick ju reda på att jag har två år på mig där jag går nu, så ska ta vara på de, ska inte slöa till ordentligt, men låta allt ta sin lilla tid, läsa på så allt sitter det jag håller på med. och det blir nog inge högskoleprov skrivet i vår, få se lite, men jag tror jag ska satsa på att skriva det till hösten. . . Men det är något som återstår att se...

Körkortet ska jag försöka ta mig tid till, nästa sommar försöka ta och klara det, det skulle vara pricket över i:t nästa år. . . En glädje jag skulle kunna leva länge på faktiskt, och en stor sten kommer falla från mina axlar den dagen jag klarar det !

Ja det e ett av mina delmål, dels att bli plugga upp till engelska A innan sommarn, matten den komemr ta tid känner jag, om det ska bli några bra resultat vil säga, och det vill jag jue, så det blir nog bara att läsa klart de sista kap och göra prov på dem i matte a , sen bara hålla på med matte B till sommarna. . .

Efter sommarna eller under sommarn, beroende hur dem har öppet, så blir det att plugga matte C ev engelska B få se. . . Men körkortet ska jag lägga mest tid på , på sommaren. . .

Ja det va det praktiska !

Sen till mig själv då, så ja, jag ska nu läsa två böcker jobba med uppgifter till en av böckerna, självkänsla handlar det om, och det e verkligen något jag behöver jobba fram. . .

Jag ska gå med i en grupp och diskutera och jobba med andra om den andra boken som jag nu håller på att läsa, livs gudien heter den, skit bra e den !

Jag ska jobba väldigt hårt med min kost. . .

Börja simma

Ev , börja en grup där man använder sig av att utrycka sina känslor i bild, det ska bli skit kul att pröva på det !

Ja det va nog allt vad jag kunde komma på, Jag har väldigt mkt att se fram emot, det e en sak som e klar, och det ska bara bli kul, längtar så. . . !

Det va länge sen man hade såna här stora mål att nå, mål som verkligen e betydelsefulla, känns helt underbart.

Det va nog allt hittils. kanske återkommer senare med några rader, ska nu iallafall sätta mig ner och nöta riverside :)

Ha de fint alla mina läsare.

Kramar

Emelie L

En trip till v-rås igen då !

Hej på er allesammans, ja idag va man uppe tidigt som vanligt men jag låg och drog mig fram till halv 10 sen va jag uppe på bena, men det tråkiga e att jag känner ingen lust för nåt mer en att ta mig en promenad sen se på riverside, men det ska inte hindra mig, ska snart ta å åka till v-rås med madde och hennes flicka julia, sen blir vi nog där några timmar, sen hem, hem till alex, ta en liten julfika babbla en massa skiit sen heeeem, hehe :) hem och mysa framför riverside och andra delen av filmen jag såg igår. . . sen sova !

Ja det e min dag idag, hehe, skriver ev några rader senare, ska iallafall lägga upp lite bilder.

Kram

Emelie L

Bästa julklappen detta år !

Jajjemen, det kan man säga, jag och mina äldre syster pratades vid idag, och imorn ska vi ses :) jag e så glad att jag hoppar fram och tillbaka :P, eller hade velat det, men trött som jag alltid e så orkar jag inte, jag gör det inombords iallafall, det räknas väl ? ! hehe

Ja sen inte nog med det, har ev en gamal kärlek på G, vi ska ses nästa helg och sen får vi se om det blir nåt eller ej, just nu e det lite jobbigt, för man längtar så efter att få träffa han, och man tänker vajre minut på honom, skit jobbigt, ont i huvudet och trött blir man ! Men det e väl så det ska vara, inte vet jag hehe ! :P

Ja, det va ett tag sen sist kära läsare, men inte mkt har hent, det har varit lite fram och tillbaka med mitt mående, har mått lite si sådär, men det blev en riktigt mysig och rolig jul hemma hos pappa, sen hos farmor, och sen hos pappa. . .

Pappa och jag avslutade julen med en sväng på bio, göta kanal, den va fatkiskt rätt kul och bra, kanske inget jag skulle rekomendera men ja den va trevlig iallafall, ett och annat skratt fick man. . .

Och nu hemma igen, och det e JÄVLIGT skönt, jag har blivit lite utav den som trivs hemma bäst, blir jävligt konstig att sova borta och vara hemifrån länge, ne det e inte min starka sida, men kul och trevligt har jag haft denna fina vita och halvkalla julveckan, imorn blir det sista rycket, ska då med min äldre syster, systerdotter till mamma och fira den sista julen, sen till alex och ha lite sista jul mysigt, sen hem och vila, för på söndag då dra det igång som vanligt, plugga blir det då att pyssla med, engelska glosor och gramatik till dem sista kap.

Och ikväll ja då blir det att se lite på en kraminalare på svt 1 .

Ha en fortsatt bra kväll !

Kram

Emelie L

Slutt på denna dag då !

Ja, denna dag så har jag inte alls presterat mkt, förutom att varit ute på en promenad som jag trodde skulle vara nyckeln till att jag skulle bli mer piggare och alertare , men så fel man kunde ha, tog först och främst en kortare vända en vanligt för under vändan fick jag sån himla huvudvärk, väl hemma la jag mig, sen kom mats en väldans snabbis hehe, sen åt jag frukost , sen la jag mig ner och somnade på stört, helt otroligt kommer inte ens ihåg det, trodde det sedan va morgon när jag vaknade, hoppas jag somnar ikväll men det tror jag , för e fortfarande himelsk trött.

ska, se resten av avsnitten nu av riverside, tror det blir 4 -5 styckna, så det ska jag pyssla med fram till det är dags att lägga sig. . .

Ha en bra kväll, och natti på er alla ,

Kram

Emelie L

Känner mig bakis !

Men det e det sista jag e, det va nog för att jag satt upe så länge igår, satt och såg tio avsnitt av riverside, en riktigt bra serie, kul att dem blandar det med andra avenyn med, hehe !

nu återstår 4 avsnitt som jag ska försöka ta oc se på ikväll efter allt pluggande med eng, vill inte, orkar inte, men det ska göras , så att jag blir klar med den boken någon gång, hoppas tålamodet till det kommer, för nu känner jag inte alls för att sätta mig ner och plugga, men ska ta en promenad snart det kanske får en lite piggare, Hoppas , hoppas , hoppas !

Ja, annars så händer det inte så mkt mer idag, inte vad jag vet iallafall.

Ha de bäst så länge så återkommer jag senare.

Kram

Emelie L

Kvällen är kommen !

Och vad har lilla Emelie för planer då da ? , Ja ni jag har hittils iallafall varit ute och invigt nya vinterstället, och som pricket över i:t !

Skit bra med andra ord, det va vart pengarna så att säga, och det va inte lite, hade lite ångest ett tag att pappa la så mkt som han gjorde, men nu när man vart ute oc testat de osv och smällt allt så e jag så jävla glad, allt var bra med stället, man var rörlig i det, det va lätt att bära, jackan va luftig, den andades liksom, så man blev aldrig så där kokande het utan det höll sig i närmal tempratur så det va med väldigt skönt, ja jag e super nöjd iallafall !

Sen förbi affären en snabbis och handla en chokladkaka till kvällen, hemåt, då åt jag och nu sitter jag här, hade tänkt sätta på tv:en och se lite av pirates of caribien men kom på att tiverside kan man sitta och nöta, har 14 program att se, fast det blir nog inte alls alla idag men några stycken iallafall, ska bli kul och se om det e lika bra som dem andra nya svenska serier som finns. Ska bli spännande och jag hoppas enerligt att dem e bra, för då har lilla jag nåt och göra några dar framöver :) hehe.

Ja, så det blir att nöta de tills jag blir trött till det blir det med vörtbrd med skinka och chokladkakan som jag köpte.

Ja, jag avslutar nog med detta för denna dag. få väl se om jag dyker in senare ikväll med några rader.

Ha det fint ikväll allesammans !

Kram

Emelie L

Då närmar man sig kvällen då !

Ja, denna eftermiddag försvann bara över ett svep, har varit på stan med pappa, och inhandlat jätte varmt skönt vinterställ :D.

Ska snart ut och inviga det ! ska ta mig en långpromenad , sen hem och äta mat, diska och sen bara koppla av i soffan till tv.en och nåt gott. . . Fast känner mig rastlös, men få väl se om promenaden tar bort rastlösheten.  .  .

Ja, mer en så kommer det nog inte hända. samtidigt som det känns skönt med helg så känns det lite trist med, e nog lite för man bara nu längtar efter julen, eller till nästa vecka överhuvud taget för det e massa inplanerat, ända fram till fredag sen blir det lugnt i två dagar med eventuell lite plugg, få se, annars ska jag bara koppla av, sen på måndag kör skolan igång igen fram till onsdag sen är det ju nyårs helgen som man har att se fram emot, andra nyktra nyår faktiskt :). . . fast e lite surt för det e så gott med skumpa, några glass iallafall, men ja man får väl se, det kanske kan bli av till nästa nyår. . . 
 
ja just det, jag skulle jue möblera , vilket jag med gjorde men det blev inge bra, så nu är det slut med detta, kommer få ha de som jag har det tills nästa flytt blir av, vilket kommer dröja flera år, så jag får fixa en ny klädhörna, i halen istället för de jag tänkte ha den. . .

Ja ni, jag tror jag aldrig har längtat så till det nya året, men nu gör jag det, verkligen, det kommer bli ett mkt spännande, äventyriskt och ett väldigt bra år, många av mina livsdrömmar kommer nog kunna upppfyllas nästa år, det kommer gå åt mkt tid till att plugga både i matte, eng och till högskoleprovet, sen ska körkortet tas en gång för alla, om det går bra för mig på högskoleprovet vilket jag verkligen denna gång ska satsa på så blir det ev av att påbörja sin färd till framtiden. . . (ekonomiutbildningen), men e väldigt sugen på att satsa på att bli kriminalare. det har alltid varit min stor dröm, ja som sagt vi få hur det blir med allt detta, först och främst så behöver jag har bra poäng på högskoleprovet, dels få bra betyg i behörighets ämnen . . . !

Och om jag e ladda , jajjemen, jag e laddad till hundra, men jag e med förberedd för eveutuella nedgångar, dem komemr jag nog få leva med ett tag framöver, kanske hela livet, det vet man aldrig, men nu vet jag dels direkt när det e en början på nedstämdhet, och vad man bör göra för att undvika att den blir värre en vad den kanske är, och det e självklart att prata om det när det faller in, med nära och kära, dels med psyklogen så att hon vet och kanske kan bidra till en viss hjälp ,men a allafall, att få ur sig det som tynger en e det bästa verktyget man kan använda sig av för att någorlunda lätta på trycket, det har iallafall hjälpt mig rätt många ggr. . .

Sen att inte tillåta sig själv att stänga av allt och bara "förvinna" för en stund, det gäller att försöka gå framåt iallafall, göra lite, lite, istälelt för ingenting, får då kommer man ju framåt, och slipper ta på sig allt för mkt under nån vissa vecka här och var för att man deppa ner sig och skitit i allt, men jag har iallafall klarat med hittils på den punkten att stå ut och komma iväg och göra lite , lite istället för att ligga hemma hel dag och bli ännu deppigare. . . .

Ja, det e mitt tips till många och själv så tycker jag att sådana enkla förändringar för väldigt mkt. . .

Ja ne det va nog allt så länge, återkommer säkert lite senare med mer tips, ideeér, skvaller eller annat got och blandat :P hehe !

Ha en bra kväll sålänge, alla kära läsare !

Kram

Emelie L

Lördag eftermiddag :)

Heeej på er allesammans, nu vet lilla emelie vad hon ska pyssla med denna eftermiddag. Det blir att snart gå ner på stan och inhandla ett skid ställ :), sen hemåt, mäta lite mått och om det går ihop sig så bli det till att möbelera lite :) efter det blir det ut och inviga det nya skid ställ, det blir en lång promenad med mp3, efter promenaden blir det hem och tillaga lite mat, efter det så vet jag inte alls vad som sker, ev lite film om det går nån bra på tv, aternativ två ev lägga sig tidigt. . .

Det va allt så länge, återkommer senare ikväll.

Kram

Emelie L

Lördag förmiddag !

Hej på er allesammans, nu har lilla emelie vaknat till liv, och hon vet inte alls vad hon ska göra idag, hon e trött, utmattad och lite nedstämd, men det lockar iallafall inte att ligga och mysa i sängen hela dagen. . .

Det va en tuff dag igår, jag trodde jag hade möte med psykologen men vi hade jue bytt möte till på måndag istället, men det gjorde iallafall inget, för jag trasade inte ditt i onödan för jag skulle i samma veva med ta antabus och hämta medicin. . .

Efter det så trasade jag till nuevo, i denna enorma kyla :( det e för kallt nu istället, tycker det kan hållan mellan 3-5 minus oc sen sol på det, det skulle vara kanon. . . På framsteget skrev jag geometri prov, fick g på detta, inte så nöjd men skönt att få g, för det visar ju att jag förstår prencipen iallafall och grunderna. . .

Efter det traskade jag förbi vägen och byte några ord med han önskade god jul och bokade in mig på ett uppföljningsmöte, efter det blev det att gå i snabb takt till torget för att möta upp jenny, mina pengar hade inte kommit så vi gick och trasade runt babblade en massa så man nästan blev tonlös, hehe :P men inga pengar kom klockan tre så då gav vi upp detta, hon mötte upp sin pohkvän och jag trasade hemåt, vilade lite innan pappa skulle komma hämta mig, när han väl kom åkte vi hem till han åt middag såg ny film av wallander, sen bar det hem och då ramlade jag ner i sängen, men hade sådan huvudvärk så det gick inte att somna på ett par timmar , somnade väl runt halv elva snåret. . .

Det va skönt att sova länge i dag måste jag säga, skönt att bara ta det lugnt sen när man gick upp. . . !

Ja eftersom det har blivit en sån himla kyla så e pappa snäll nu att köpa mig ett skidställ så att jag kan gå till framsteget fram och tillbaka utan att frysa häcken av mig, dels så kommer man ju kunna ta sina vanliga promenader nu med, men jag vet inte om jag orkar gå ner på stan idag, få se. . . vill iallafall göra nåt denna dag, om jag nu köper skidstälet så kommer jag jue kunna ta mig en lång promenad och det skulle vara jätte skönt faktiskt. . . Ja som sagt det återstår att se hur denna dag blir. . .

Med detta så avslutar jag detta så länge, och jag önskar er alla läsare en mkt trevlig dag !

Kram

Emelie L

Torsdag !

Jag har faktiskt inte alls mkt att skriva om idag, jag har stor sätt suttit med matten hela dagen, och imorn blir det prov :D yaaay, men bara i matten tråkigt nog, men det tar jag på måndag, en sak i taget så blir alla resultat bra hehe :). försöker tänka posetivt iallafall.

Ja, sen har jag varit os rickard och skrivit ut alla dem skrivna sidorna av min bok, väl hemma efter jag gått igenom de sista med matten tog jag en dusch sen myste jag ner mig i sängen , läste igenom det jag skrivit, och nu vart jag så trött och ska gå och lägga mig snart, det blir tidigt idag, lika bra det , har så himla mkt att ta itu med imorn, och då måste man jue vara pigg och alert :P !

Ja men dagen lucha ska vi ju med öppna !

Tada !


En eller flera choklad jultomtar måste man jue införskaffa sig så när det börjar dra ihop sig till jul !


Sen kunde jag ju inte låta bli att ta en på mig på mig också :P ;), mysiga jag idag !

Ja men det va nog allt för mig för idag. . .

Ha en fortsatt bra kväll .

Kram

Emelie L

Julstress !

Som alltid, aldrig lär man sig :P, fast tycker det hör lite till med, e lite mysigt på ett sätt att stressa runt handla julklappar, mat och allt va det nu är, saknar min tid då jag va fullbokad dygnet runt kändes det som ibland, fast det ledde jue inte till någe bra så , på sätt o vis är det skönt att den tiden är över , lite skönt iallafall, skulle nog aldrig kunna bli den personen igen, för nu när man börjat uppskattat sig själv mer, eller sin tid mer, så finns det inget skönare en att ta sig den tid, sin egna tid till att vara själv samla tankar, mysa i soffan med någe gott till nå komiskt tv program eller spännande serier. . .

Men nu är julstressen här, och det ska skrivas två prov imorn, och det skas åka till rickard senare och skriva ut en bunt papper av min bok som jag håller på med, sen är det medicin tagning och hämtning imorn + psykologen, sen till framsteg och skriva prov sen ner på stan inhandla julklappar, sen till rickard och hämta en av julklapparna till pappa och seeeeeeeeeen hem och slappna av, det e morgondagen det, och idag då skas det plugga dem sista sidorna i geometri, dem blandade uppgifterna sen omdet e nåt som jag har svårare med går jag igenom det en gång till , sen ska de pluggas glosar till två kap i eng, och sen gramatiken på det, så jag har och göra idag. . .

Men , ska nu ta mig en halvtimmes vila efter ha varit ute i det hemska kalla vädret, usch ja hade det inte blåsigt som det gjorde så hade det varit underbart men det va det inte nu när det blåste kraftigt plus att all snö yrade omkring. . .

Men nu e man inne i värmen igen och det e jätte skönt !

Ja det va allt så länge, ha en fortsatt bra dag.

Kram

Emelie L

?

Kommer inte på någon passande rubrik till inlägget idag, för idag har jag egentligen inget speciellt och skriva, dagen har varit rätt enformlig, förutom att det va en gammal bekant som hörde av sig och vi kóm in på lite allvarligt snack , så jag nu fått på hjärnan. och trött e jag nu med, hoppas jag kommer orka se på oskyldigt dömd , för det kan man jue inte missa :D!

Till det blir det lite gott att mumsa. Ja annars så har det gått bra , är klar med kap geometri men jag känner mig inte så redo för prov vill gå igenom dem blandade uppgifterna och se vad jag e osäker på så att jag kan gå igenom det tills man kan det, men ja man få se vad som händer imorn, ska ju till nuevo på morgonen kanske hinner gå igenom ala blandade uppgifterna och det jag e osäker på om det nu e nåt jag e osäker på, och sen göra prov , det återstår att se, beror på hur länge jag orkar sitta där. . .

Annars så blir det helt klart att skriva det på fredag iallafall dels göra eng-prov då med. ska med försöka plugga lite i helgen så att jag ev kan göra ett prov på måndagen, men a det får vi se hur det blir med den saken, ananrs så blir det efter nästa helg att göra det provet.

Ja, jag har faktiskt inte så mkt mer att tillägga för idag. . .

Ha en riktigt mysig kväll allesammans  !

Kram

Emelie L


Härlig, vit & lagom kylig onsdag !

Hej på er allesammans, ja idag va det allt trögt att komma upp, gick och la mig lite försent. men upp kom jag iallafall, och nästan i tid kom jag lite över 9 har nu suttit där från 9- halv 12, sen traskade jag ner till nuevo, och svarade på nån blankett, sen frågade dem med om jag ville ställa upp på en intervju åt några som läser beteende vetenskap, självklart, ska bli kul !

Sen efter det va det bara att traska hemåt, och nu sitter jag här och skriver, har nyss med kollat in fb. Ja det har gått bra idag och plugga, ska ta det sista nu efter lunch. . . Jajjemen ni hör rätt emelie ska ta och äta lunch yaaay ! elosh till mig :P

Sen efter det så blir det att traggla mig igenom dem sissta sidorna av kap geometri, sen blir det att göra några blandade frågor, och beroende på hur det går med det om det går bra så nöjer jag mig med det e det något jag har lite svårare med så går jag tillbaka i kap och traggla det som jag inte kan tills jag kan det, om det nu går bra med alla blandade frågorna och om klockan inte har blivit så mkt så ska jag ta och gå igeom engelskan, så att jag ev kan skriva både geometri provet och engelska provet imorn :) men men det återstår och se hur allt går. . .

Meddelar senare ikväll.

Nu ska jag återgå till mitt, hoppas ni alla läsare har haft en bra dag hittils och så önskar jag er alla en fortsatt bra dag !

Kram

Emelie L

Dagen vände till någe bra ! :)

hej på er allesammans, ja det varade inte så länge min så kallade depression, efter morgonens inlägg tog jag mig i kragen, åt frukost, gick ut och gick en promenad i snöovädret, men det va skööönt, älskar snön kyla den mysiga belysningen i föntrena och på stan, julmusik och doftande kran, glögg och mandariner, färdibakade, lussekattare, peppar kakor, julvört med skinka och senap på och sedan mumsa i sig en aladinask de e jul det :)

Efter promenaden så blev det att plugga, plugga och plugga, jag kom långt idag, har bara några sidor kvar på detta kapitlet (geometri) planerar att skriva prov på torsdag eller fredag nån av dagarna ska jag med skriva engelskaprov.

efter pluggandet blev det dags för mat, makaroner och falukorv, sen efter maten blev det nästans dags att traska till jenny, vi mötes upp utanför henne, vi bestämde då för att göra en snölykte, bild på det kommer i slutet av inägget, det ska faktiskt komma mer bilder en så jag har ju nu inte alls lagt upp kalender bilder för var dag, kanske lite sent på tänkt, men kort har jag tagit så kan väl upp dem iallafall, ja det e inga märkvärdiga bilder, lite på mig, maträtter och nu den fiiina snölyktan !

Ja, jag har inte så mkt mer att säga om denna dag ! det roligaste av allt denna dag har varit att det snöat och att träffa jenny :) ! min gulliga blivande mamma vän ! :)

Ha de fint mer er alla kära läsare och ha en riktigt bra dag imorn ute i snön :) !

Nu kommer ett par gäng bilder :



Lucka 4, Kyla börjar tränga sig in i våra vrån ! Yter outfit för denna dag



och inne putfir för denna dag.



lucka 5 Trots att allt julegott börjar komma in lite här och var i affäererna så stor det en fortfarande en så länge det vanliga på bordet till lunch eller middag. fiskpinnar, makaroner och remosås, vem tröttnar på det :P !?



Lucka 6, min kära tomte+middagspartner :)



Lucka 7, andra advent va de jue då, så då passar jue två brinnande ljus till !



Lucka 8, lite annan mat, lite julemat känns det som speciellt smaken av rödbätor :)



Lucka 9, ja då blev det godis köp mit på ljusa dagen, men xs gott&blandad påse, ska vi sluta som thiland snart eller ? allt blir bara mindre och mindre, godispåsarna och julmusten vad kommer här näst ?

Lucka 10, lite god mat från pappsen !





Lucka 11, lite mer annan mat denna månad !

'
lucka 12, dags för nya vinterskor kanske ? Kylan och snön e väl på väg . . . ?



Lucka 13 vanlig dag, vanlig dag, makaroner och falukorv



lucka 14 Nu börjar kylan tränga sig på igen, ta på sig lager på lager !

Luck 14 ännu en rätt så julig middag, lax potatis och sås :)


Lucka 15, båda dessa bilder hör till lucka 12, jag och jenny på sista bilden ! :)



Kram

Emelie L

Fortfarande dåligt.

hej på er allesammans. ja det kändes lite skönt ett tag efter förra inlägget igår kväll men sen när jag stängt ner, tagit sista ciggen för dagen borsta tänderna och krypit ner så kom alla dåliga tankar återigen.

Gick jue och la mig väldigt tidigt för att jag va trött och ville baa sova så att nästa dag kunde sätta i rörelse, men så enkelt kunde det ju förstoss inte vara, låg och vred och vände mig från halv 9 till ett någon gång, gick mellan varven upp och rökte, osv osv, dumma äckliga tankar. . .

Och idag ja då försov jag mig först och främst. och känner ingen lust med nåt idag, men så ska det inte förbli, ska ringa och höra hur det nu va med framsteg om dem kommer ha möte hela eftermiddagen eller ej för annars traskar jag ditt i det härliga vädret :D, äntligen snö !

Om dem ska ha möte så ska jag först och främst ta mig en lång promenad, sen plugga hela dagen lång, ikväll blir det äntligen av att träffa jenny med :) så bli riktigt kul, det va ett tag sen. . .

Ja under tiden jag försökte sova fick jag med ett mess av en gammal kär vän med namn alex, Hon e så himla gullig, under hela hösten när jag har haft mina nergångar så skickar hon ett lite mess, vilket i sig gör mkt även om vi inte pratas vid , så tänker man tillbaka till det förflutna då vi jämt och ständigt pratade med varandra om alla känslor, om det inte va jag som ringde och pratade ut så var det hon, vi ha de så fin kontakt i det stora hela, saknar det väldigt mkt, men kan tyvärr inte göra saker och ting ogjort, men det e iallafall en vänskap som sitter djupt inom mig och som jag aldrig kommer glömma, tack återigen för din omtanke fast jag egentligen inte alls e värd den !

Med detta så av slutar jag allt för tillfälligt !

Ha en bra dag ute i det härliga vädret !

Kramar

Emelie L

Ångest laddad dag idag !

hej på er allesammans, jaha, då va man här igen, med ångest,svårt att koncentrera sig, svårt andas i mellan åt, halv skakis och dumma tankar, på att man e så himla värdelös, kommer jag klarar nåt mer i detta liv, kommer jag kunna slå mig fri från denna bubbla, kommer jag nånsin vara nöjd, kommer jag verkligen komma nån vart på det jag håller på med, ja dessa tankar snörrar, vare sig jag vill det eller ej.  det går inte att komma undan dem, så jävla surt, allt e det just nu. . . Och det blev inte bättre av att höra farmor säga att ska jag inte välja en lättare väg till framgång. det kändes verkligen att höra det, det kändes som hon sa rakt ut, men du detta kommer du inte klara.

E man så jävla dålig ?

Ne, det tycker jag inte själv iallafall, även fast jag känner så , så kommer dem onda tankarna upp VARFÖR ?

Jag känner att jag e på gång, jag har gjort stora förändring på kort tid som jag verkligen e stolt över, men ändå så känns allt så värdelös nu iallafall. . .

Dags att göra en lista på allt bra då och se om det ger en efekt

Braiga listan :

*Börjar på framsteg

*Fått mvg på alla prov i engeslkan, ett återstår att se.

*Fått mvg på procent, och g på ekvation, det va lite surt att få det men men.

*Gjort högskoleprovet (vilket i mina ögon är ett av projekten detta år som jag slutförde)

*lagt in mig själv på 15, vilket ledde till förändring av medicin, och andra tankegångar.

*Ny medicin, lett till bättre sömn och bättre in somning, vilket i sin tur lett till full närvaro den senaste månaden.

*Försökt bli kompis med syster madde igen, fast inga direkta resultat men jag försökte iallafall.

okey det va nog allt av braiga saker denna höst.

Den dåliga listan:

*Sätter för stor press på mig själv (fast mitt måeende inte är stabilt än)

*Tror jag klarar av mer en jag gör vilket leder till att jag sätter upp för stora mål på kort tid, som i sin tur leder till att jag trycker ner mig själv för att jag inte kunnat uppfylla dem.

Det nog faktiskt allt iallafall, kändes som om det va så mkt mer, men det e väl för att man klankar ner så mkt på sig själv på allt man gör. . .

Det va nog nyttigt att göra dessa listor, man får ju då lite mer pespektiv över situtionen och nu känns det lite lättare inombords :). . . faktiskt ! Att det kan vara så enkelt. hehe. . . det va nog första leendet denna dag som jag nyss fick på läpparna...

Jaha, och vad ska man göra nu då. . . ? Det får antingen bli lite plugga eller läggningsdags.

Ha en fortsatt bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L 

Ingen bra start på denna vecka !

Ne, det va jue inte det. har sovit jätte dåligt, drömt en massa konstiga drömmar, vaknat upp flera ggr, haft så ont i magen, mensvärk, en fruktansvärt mensvärk, och inte nog med det, innan jag somnade in, så kom alla tankar, tankar på att jag kommer aldrig bli nåt, orken att tänka posetivt bara rann av mig, tårarna ran, allt som har hänt, det e så fruktansvärt, men igår önskade jag att det verkligen hade hänt, trårar för att jag inte lyckades kom, tårar för att jag inte lyckades ta mitt liv. . . Jag vet nu en gång för alla vad det e som orsakar dessa tankar, just nu iallafall, det e så fort mensen kommer, då kommer dessa tankar att jag e värdelös, värdelös för att jag gjort som jag gjort, värdelös för att jag valt bort visa från mitt liv, värdelös för hur jag betett mig under fyllan mot alla nära kära, så som jag skrikit hotat, och nästan slagit.

Det e väldigt tugnt att bära mig sig detta förflutna, och när jag tänker på det känns det som om jag aldrig kommer kunna leva vidare, leva vidare och ändra på mig, ändra på mig till en bättre människa, just nu e jag långt ifrn det mål, även om vissa saker har fallit på plats så finns detta beteende inom mig, det känns som om det aldrig kommer försvinna, usch vill inte se tillbaka på hur jag varit, varför varför, jag har varit en hemsk person. . .

Så nu när mensen kommer, det har hent nu för tredje gånen denna höst . . . så kommer dessa tankar, men nåt jag inte ska göra är att stänga mig inne och bara ligga och grubbla. jag försov mig denna dag, men ska snart ta och promenra till framsteget iallafall, om jag verkligen vill förändras så måste jag kämpa emot mina tankar , det e ialalfall allt jag kan göra just nu i nuläget, tänka förbi dem, sen när man börjar lyckas med det mer och mer, börja prata om det, prata om hur jag känner mig och sen börja tänka om för ett nytt beteende. . .

Ja, ne nog prat om det, nu ska jag göra iordning mig snabbt och traska till framsteget. . .

Återkommer senare, med posetiva eller negativa tankar, det visar sig. . .

Kram

Emelie L

Söndagen i helhet !

Hej på er allesammans, ja dagen har gått undan, och jag har fått mkt gjort, men stödningen hoppade jag över, efter morgon promenaden, vart jag jätte trött, hade jätte ont i halsen, snorig och kände mig jätte hängig, så jag la mig klockan va då halv ti sov till halv 1, sen va allt bra igen, kände mig pigg och alert och längre inte hängig eller snorig men fortfarande ont i halsen, hoppas inte det e influensa på gång :(. . .

Efter jag sovit en stund, åt jag lunch och diskade, sen satte jag igång med att plugga matte (geometri), det gick jätte bra, en så länge iallafall, efter pluggandet blev det att tillaga lite mat, lax potatis och sås. jätte gott va det, och nu hänger jag framför tv, ser på one tree hill just nu, få se om jag fortsätter se på gissip girl känner inte något direkt sug till det. om det inte bli att titta på det så blir det att kolla om nåt nytt avsnitt av guds tre flickor har kommit om inte det har kommit nåt nytt avsnitt så blir det att ev plugga eller lägga sig tidigt, har tagit min medicin nyss och börjar känna mig trött redan. . .

Ja de e vad som har hänt hittils idag, skriver kanske några rader senare om det inte blir så att jag somnar in snart.

Kram

Emelie L

Söndags morgonen !

God morgon på er allesammans, idag e man uppe tidigt igen, hehe, konstigt jag vaknade av mig sjäv innan klockan ringde vilket va innan 06.45, fast jag låg och drog mig till nu och nu e den 07.38. . .

Det e skönt att vara uppe tidigt faktiskt, man hinner med så mkt, speciellt när man har en del på göra listan.

Morgonens sysselgöra kommer bli :

*Äta fruksot.

*Gör sig i ordning.

*Promenera med min kära mp3.

*Hem, Städa, ordentlig städning ska det bli, damma, dammsuga, skura golven, skrubba badrum, ska med ta en skrubbning i köket, på kakel, spis ugn, och en del bänkytor kring spisen, det blir ju en del fett lager speciellt mkt när man heller inte har någon fläkt. . .

Ja detta kommer ta sig en tid, e nog inte klar före lunch iallafall.

Och efter städningen återstår det att:

*Äta lunch

*Ta sig en vilopaus, sitta lite på nätet

*Sen återstår det att påbörja matte sidorna geometri.

*Mys i soffan med serier, ev sällskap av jenny . . .

Känslo mässigt så känns det bra idag, känns skönt att vara uppe på bena igen, ta en ny dag och nya tag i rätt riktining :)

Ha en bra morgon och förmiddag så återkommer jag nog snart igen med eventuella roliga skvaller :P !


Kram

Emelie L

Då va denna lördags kvällen över !

Hej på er allesammans, ja då va denna kväll och dag över, och den har bara rusat förbi, knappt att man hunnit reflekterat nåt speciellt av dagen, allt har bara flytit på i snabb takt, i like :).

Ja denna kväll har jag spenderat min tid framför datorn, jag har sett del 4, 5, 6 och 7 av guds tre flickor, tyckte så där om dem första två avsnittena, men nu efter trejde kunde jag bara inte sluta se,  längtar till nästa avsnitt :)

Ja det e väl de, samtidigt har jag sprungit ner till tvätten och upp, hängt och vikt tvätt, under seritittandethar jag med gottat lite, ett winerbörd med valnötter och lönsirap på sååå gott fick lite flachback till båten av smaken, levnadsnärde mig näst intill på sådana när jag jobbade där.

Nu innan jag satte mig så har jag bestämt mig, som alltid med möte hos psykologen så får hon mig något att tänka över och dels besluta mig något över det hon fått mig att tänka på, det va några grejor, dels med att framsteget är en bra plats och start för mig, det håller jag med om det behöver jag inte tänka över, sen lite hur jag agerar, reagerar osv som jag med nu börjat tänka på det gör man väl alltid, men inte alltid e det bristerna man tänker över, eller man kanske tänker över dem, men man gör inget åt dem, och det ska jag göra nu, jag ska börja jobba med att vara mer tydlig , jag kan inte riktigt förklara vad jag menar med det, ska försöka, jag kan ta ett litet ex från en händelse i veckan. . .

Det e så här på framsteg så finns det ett litet rum som man kan sätta sig i om man mår kanske lite dåligt, vill vara för sig själv, dels mkt om man inte alls kan vistas bland folk, ja så en dag då kände jag bara att ne jag orkar inte , kände redan på morgonen att jag inte orkade gå till framsteg kände för att vara själv hemma en dag, men så kom jag jue på att dem hade detta rum, visserligen så måste man tom boka det, så jag tog en "risk" det va ledigt som tur va och jag gick och satte mig där direkt utan att riktigt tänka , så kommer först min matte lärare och frågar då om det va nåt speciellt eftersom jag satte mig i detta rum, jag svarade, sen kom nästa, och folk kollade konstigt, jag tänkte direkt fan e det så himla stor grej med att sitta där blev lite arg inombords, alla håller bara på att daltar liksom. . . Men egentligen av ren vänlighet nu när man tänker så här i efterhand och mkt efter psykologens svar på tal !

Att ja men om du vill slippa detta "daltandet" så säg till (ursäkta jag går in och setter mig där idag för jag mår inte så bra) bara en sådan grej (att vara tydlig på ) om man har svårt med så kallad omtanke. . . Vilket jag har.

Även i andra sammanhang, att vara tydlig ja nu kommer jag inte på så mkt mer, e så trött så att jag håller på att somnar.

Men iallafall de jag vill komma till va att vi började prata lite mer öppe om tyngre saker, psykologen tycker att det kanske vore bra om vi mer och mer kommer till saken till botten med inre känslor, upplevelser under livet och mkt mer, så jag kände nu när jag tog en rök innan jag satte mig här att ne nu ska jag börja prata, nu ska jag ta min chans, jag e så pass stabil att jag klarar det nu, det kändes väldigt skönt att känna denna känsla. Så nu ska jag antingen skriva ut utkast från min bok om mig själv och läsa upp det för henne, för där står det allt i detalj nerskrivet. eller så pratar jag om det spontant, jag vet inte jag vill ju få fram allt verkligen allt, och det går kanske bra sen när man väl läser upp det, får vi har ju gjort så förut, och det resulterade ju bra nu tar jag jue tex inte med mig blogg inlägg längre det går bra ändå, det e ju det där med början, det e så himla svårt att börja prata speciellt för mig och i synerhet när det handlar om känslor och sådant som berör en väldigt mkt fast som man inte vågar prata om !. . .

Ja men det blir veckans uppgift att skriva ut utkasten läsa igenom dem så att man e förbered osv osv. . .

Ne nu håller ögonen på att falla ihop . . .

Ha en fortsat kväll och ev natt för er som e nattugglor eller ute och festar !

Kram

Emelie L

Lördag eftermiddag :)

Denna eftermiddag så har jag varit ute och promenerat, spring upp och ner till tvättstugan, sett på sista avsnittet av morden :) mkt bra somvanligt men tråkigt att det va de sista :( , och nu står makisarna på spisen dem e snart klara så får bli kort det här, till makisarna så blir det falukorv. . .

Ja, det va allt så länge hehe , återkommer senare med kanske lite mer smakiga skvaller :P !

Kramar

Emelie L

Lördag förmiddag !

God förmiddag alla läsare :), Idag va man öppe tidigt på bena, fast inte så tidigt som det va räknat, skulle ha gått upp redan 7 och börja tvätta men det blev istället att gå upp kvart i nio, då gjorde jag mig en kopp kaffe, rökte, tog på mig dagens kläder, åt frukost, tog en till kopp kaffe och cigg, sprang ut med sopporna, och sen kom pappa och hämtade mig, vi åkte till tuna, för att köpa ett par nya skor till han, sen en present till farmor, hem igen, tog en rök och ytterligare en kopp kaffe, gick ner med nästa hög med tvätt, sen upp och sorterade resten av tvätten som e kvar, och nu sitter jag här, kollade nyss in vinnare i idol, och blev jätte GLAD när jag läste att erik vann, det va väl väntat men i  idol vet man fan aldrig hehe ! men kul att han tog hem alltihop, Stort GRATTIS till han !

Sen har jag kollat lite fb,,, och nu skriver jag här, efter jag skrivit sista raden blir det till och diska, efter det vet jag inte, kanske en promenad e det fina vädret. . . Få se vilken ordning jag tar allt. det som ska göras iallafall e !

*Promenera

* Städa

* Se sista del av morden

*Tvätta såklart hela dagen blir det att springa ner och upp hehe !

*Äta både lunch middag och kvällsfika

*Plugga matte (geometri)

* Ev se på robinson, vet inte tycker det e inte e några roliga med.


Det e allt hittils, få se om det dyker upp mer spännande erbjudande ;) !

Återkommer senare med smaskiga detaljer om ? ja det e frågan !

Kram

Emelie L


Då va kvällen kommen :)

och jag e trött så det bli läggnings dags snart, få se om håller mig vaken till det slutliga i idol, e jue inte ett måste vet nog hur det slutar iallafall, men ja få se hur jag gör , men e så trött så det blir nog att sussa.

Kvällen har varit mysigt, och idol det va bra :) har faktiskt inte så mkt mer att säga en att jag håller tummarna för ERIK :). . .

Ha de gött och sov så gott sen när det blir av allesammans !

Kram

Emelie L

Då va det freedag och helg är kommen !

Ja, det känns skönt att helgen är kommen faktiskt så som jag har slitit med ekvation hela veckan, gjorde prov idag, och det gick hyfsat får nog ett stark g närmare vg, det visar sig på måndag, min matte lärare va tvungen att gå iväg tidigare så att ja, känns surt att få vänta tills på måndag med att fira, hade varit klockrent med ett glädje avslut på denna vecka, fast det e väl inte heller nå fel att börja veckan bra :) !

Dagens sysselsättningar har varit, nummer ett psykologen, nummer två antabus hämtning och medicin hämtning.
nummer tre, framsteget, satt fram till halv 3 sen bar det hemåt, på vägen stannade jag till på ica nyfors, köpte ett nytt matteblock, lite gått till kvällen och sen lite behöva saker så som dusch tvål och deorant.

Väl hemkommen blev det att sitta en stund på nätet, vila, sen diska och laga mat, det blev stekt potatis i olivolja och vitlök till det blev det falukorv :) e så mätt nu mår lite illa :(, men jag har iallafall ätit, igår blev det dock ingen mat :( . . .

Och nu kvällen, ska snart se på sista avsnittet på morden, sen blir det IDOL, och eftersnack och sen sussa.

Det va nog allt hittils.

Ha en fortsatt bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Slutligen gott allting gott !

Ja, jag börjar känna mer och mer att jag börjar få kläm på ekvationer nu :) känns jävligt skönt, och sista delen va fan kul, det va kul att räkna den typ av ekvation (andragradsekvation) , skönt med ett bra avslut på denna kväll :). . . Ja, vi får se om det bli något prov gjort imorn, tänkte iallafall gå ditt och göra dem blandade uppgifterna och beroende hur många rätt jag får på det gör jag provet eller ej !

Fick med samtala av neuvo idag, vi små pratade lite sen blev jag bjuden på teater hade varit skit kul att gå på den, men jag känner att jag vill plugga och ev göra prov i ekvation så har man de ur världe innan helgen förhoppningsvis :) så att man kan börja på nästa del, ja sen fick jag med reda på att iallafal nuevo har öppet under jul okey inte julafton och annan dag jul men dem andra dagar, skit skönt att veta, va lite orolig att bryta vanorna, det kan ju lätt bli så, och om jag gör det så kommer det med vara svårt att komma igen, det e nog för tidigt för att våga ta ett break. . . så jag ska faktiskt gå ditt alla dagar dem har öppet under julveckorna. :)

Ja, det började trögt, och sen vände det på bra :) känns jätte skönt och imorn har jag psykologen med :) yaaaay, kommer nog prata av mig som aldrig förr, eftersom man nu vart ensam en hel vecka så samlar man lätt på sig en massa . . .

Ja jag såg med nu sista delen av mamams pojkar, såg inte hela avsnitt bara slutet, se vilka dem valde, och blev besviken tycker bobby skulle ha valt jane ! jag gillar faktiskt den tjejen skarpt, och tycker dem passade bra ihop.

Men men, annars så gillade jag valen dem andra gjorde dem va man väl mer säkra på vilka dem skulle välja. . .

Och nu slutligen så ska jag lägga mig, e trött som fan, har med slarvat med maten denna dag, och inte av någon speciell anledning egentligen mer en att tiden har gått och ingen hunger har jag med känt, vilket iof inte alls i någe bra och heller inge normalt. men ska ta tag i det ordentligen från och med imorn, MÅSTE jue kommer jue annars tyyyna bort. . .

Ha en fortsatt bra kväll allesammans

Kramar

Emelie L

En halvbra dag !

Ja, hela veckan har varit halvbra, men jag har gjort det jag ska så jag e nöjd, men längtar till att få bra inombords , för det göra jag inte just nu, det e spänt, ofokuserat, tillbaka dragen, inte riktigt närvarande !

Men jag försöker iallafall koncentrera mig, och det går halvbra framåt, har fastnat på två ställen i ekvationen som stör mig så mkt, vill så gärna förstå mig på jag gör det till en viss del, sen tar det stopp sen går det bra sen tar det stopp, ska traggla med det hela dagen idag med, hoppas det ger några framsteg, för skulle så gärna vilja göra bra ifrån mig på provet imorn så att jag har detta avklarat.

Håll tummarna allesammans, det behövs verkligen !

Ja det e det som kommer hända idag, är nyss hemkommen så jag ska ta mig en liten vilopaus och sen sätta igång.

Hoppas ni alla läsare har en bra dag iallafall ! ?

Kram

Emelie L

Blir tvungen att gilla läget !

Ja, precis, jag har nu varit ensam för länge, pluggat för mkt, eller nja inte för mkt, men det har tagit upp hela min tid, vilket många ggr varit väldigt tråkigt som igår, så fick jag stå över jennys och min kväll, skit trist, men ibland så måste man bara gilla läget, ibland e man tvungen att lägga tid och energi på det som e viktigt, eller mer viktigt ibland, själv så tycker jag det e väldigt viktigt och träffa vännerna, jag har alla mina år lagt min energi på umgänget, så det känns extra tungt att avstå från det , nu handlar det väl bara om en vecka, men det kommer bli mer :( hela helgen måste jag plugga, den ända andra sysslan blir att promenerar, sen veckan därpå så blir det med en massa plugg sista veckan nu !

Under julen blir det dess värre mkt plugg med , pluggar så mkt för att komma ifatt lite , ligger efter i planeringen, men from mitten av jan så ska jag ha mer tid åt fritiden, fan måste det ! det går inte att bara hålla på så här, men ska stå ut, ha tålomod, ja det börjar vissas mer och mer att tålamodet byggs på , det har egentligen inte tagit så lång tid några månader, jag e en väldigt bra bit på vägen i den frågan, och denna veckan har varit speciell , fi fan va jag har kämpat med att stå ut, låta det ta tid, inte kräva ner mig när det går trögt fram, ne jag måste faktiskt ge mig en elouge eller hur det nu stavas ? ja det e inte ofta jag själv ger mig det ! det krävs mkt för att jag själv känner att jag kan vara nöjd med mig själv, många tycker jag har för höga krav på mig själv, men det e för att jag vet att jag kan skrapa ihop topp betyg /poäng eller vad det nu e bara jag ger mig fan på det. . .

Ja men även där gör jag framsteg, (i att vara nöjd över mitt presterande) i studierna har jag rätt höga krav, men sen är det inte bara studierna, det e allt annat, och där tar jag steg för steg, bara jag kommer upp så har jag förgyllat min dag, bara jag går och lägger mig i tid förgyllar min dag, bara jag få i mig en macka på morgonen per dag så e jag så himla nöjd, det e små och enkla saker där sätter jag ingen press för det tar tid att återhämta sig och man kommer aldrig någon vart om man inte tar steg för steg och är nöjda över dem små stegen, det e väldigt viktigt.

Oj blev lite djup där, fan det va ett tag sen, men det e väl för att man annars brukar ha jenny att dela dessa tankar med så då blir det lätt att man inte gör det på bloggen sen, men nu har jag inte direkt någon att prata med så nu får ni ta eländet ! :P ;) !

Ja det e onsdags kväll och vad kommer då på tv ?. . . Jo det kommer jue oskyldigt dömd, yaaay !

Det blir att ta sig en eller två kvällsmackor och tee till det, sen blir det nog att sussa gott för hoppningsvis.

Jo ja ,idag lyckades jag med tvinga i mig frukost, lite försenad lunch och nu kvällfika. . . ja frukost går det fortfarande tugnt med, hatar verkligen när klockan blir så mkt att jag måste gör mig lite frukost, ja ni ska se mig hehe, e nog en rolig syn, sitter som ett barn och suckar över varje tugga. . . men men det kommer nog tider då jag tillslut bli van vid det, måste ju börja om med att vänja kroppen vid punktliga måltider.

Ja, det va nog allt för idag,

Sov så gott mer !

kramar

Emelie L

Nedstämd idag !

Ja idag har det inte riktigt varit min dag, va trött i morse, orkade egentligen inte gå upp men så "hörde" jag psykologens röst, att det e ju det här du ska kämpa för just nu tänk inte på innehållet, gå upp ! och gå iväg ! och sen hur mkt du presterar spelar ingen roll, bara du tar dig upp och tar dig ditt så har du ändå ett plus i kanten på det även om pluggandet inte går som du vill. . . Så lite stolt e jag iallafall, men det gick så där att räkna ekvation börjar närma mig slutet och det bli lite svårare och sen måste man jue ha olika tänke får olika ekvationer det e där skon klämmer mest att hålla koll på vilket räknasätt man ska använda för denna ekvation, men det gick lite framåt iallafall ska gå igenom dem en gång till idag ochsen fortsätta vidare med kapitlet har några lätta sidor framför mig efter dessa jobbiga tal jag nu på förmiddagen har tragglat mig igenom, så det känns skönt så här innan man ska sätta sig ner, men sen kommer det lite svårare uppgifter mot slutet, om jag sen hinner med ska jag göra blandade uppgifter och sen utgå ifrån det va jag behöver träna mer på har det däremot gått bra ska jag nog ta och skriva provet imorn eller på fredag ! Vi får seee !

Nu är jag iallafall hemkommen, har vilat ett slag, ska nu ta och äta, ev diska, sen sätta mig och plugga och plugga och plugga !

Det va allt hittils !

Ha en fortsatt bra dag ! återkommer nog lite senare med några rader !

Kram

Emelie L

En blandad dag idag !

Hej på er alla, ja det e lite blandade känslor denna dag, va trött när jag vaknade idag med, det va rätt länge sen jag va det faktiskt, men upp kom jag, nu när den största biten e avklarade, det här med sömnen, att gå och lägga sig tidigt och komma upp i tid, så nu när jag kommit med det en bit på vägen ska jag lägga till kosten, jag måsta ÄTA mera, annars kommer jag aldrig klara mig så mkt längre, måste få i mig fruksot, lunch och middag, så att jag håller energin och orken uppe hela dagen ut. . .

Så jag tvingade i mig frukost imorse, det va bland det jobbiaste jag gjort på länge, det bara inte till en början, jag jag stod ut, och försökte och försökte smått ta någon tugga, och jag lyckades, få i mig två hela mackor :) kändes bra efteråt, jag vet faktsikt inte varför jag har så himla svårt med maten, jag e väldigt känslig när det gäller det, jag kan faktiskt klara mig väldigt fint utan mat i flera dagar. . . helt otroligt, fast man märker att man bli bara mer och mer nedgången om jag går längre tid utan mat, jag har iallafall kommit så långt att jag måste ha mig ett mål om dagen, och det brukar oftas bli middag, utan den e jag död känns det som, i sinnet, men det räcker inte, måste ha mer mat i mig. . .

Så det e steg två  nu, att få i mig mat, men denna dag kan jag redan nu säga att jag inte hållit mig til ldet, frukost blev det jue men ingen lunch, det blir definitivt middag, ska med faktiskt försöka på i mig en kvällmacka och tee.

Men från och med imorn ska jag vara hård mot mig själv när det gäller det, istället för att ta en liten vila ska jag direkt få i mig mat när jag kommer från nuevo. . .

Mkt med till att jag inte äter handlar om ork jag har verkligen ibland ingen tålamod till att tillaga maten, men det ska bli ändring på, nu har jag kommit så långt med sömnen och pluggandet och promenader så kosten e nåsta stora grej jag ska ta mig igenom  :) ! Håll tummarna !

Ja men förutom allt detta så har det gått bra idag, lyckades komma förbi ett rätt par svåra uppgifter, kändes så skönt när man fått kläm på det, nu är det inte så mkt kvar som jag ska få kläm på, sen blir det prov nästa :) ! hoppas det går så bra att jag kan skriva det denan vecka !

Så nu efter en förmiddag på framsteget med matteräkning på schemat , så har jag tagit mig en liten vila, ska nu få i mig lite mat, sen börja plugga hela kvällen lång, eller så mkt jag orkar, eller så mkt som det behövs !

Ha en forsatt bra dag allesammans !

Kramar

Emelie L

Då va det kväller :)

Hej, ja då va det kväller igen då, och jag har, duschat, ätit, diskat, sprungit lite mellan köket och tv men missade slutet av simon och thomas :(. . .

Nu ser jag på granfrejden dem e tydligen nu igen i katrineholm hehe, att det ska vara så svårt att bli sams a ska iallafall se klart på det och se om dem blir vänner eller ej !

Ja de va nog allt för ikväll, och bilden ja, det får bli imorn orkar inte hålla på att överföra just nu !

kram på er alla !

Emelie L

Dagen vände till posetiv dag !

hej på er alla jo, dagen den vände efter en tids vila , jag samlade kraf, ork och tålamod och sen satte jag mig ner med ekvationen, det har gått väldigt bra, trögt men bra och jag har kommit en bit på vägen, dels underteckna jag det jag inte förstod tills imorn, det känns en lättnad inombords att ta tag i det här, grundligt och från början, jag ahr inte varit så seriös i mitt pluggande när det gäller matten har nog översaktat min förmåga, eller jag vet jue att jag kan om jag bara ger mig in i det men har inte tänkt så långt när det gäller matten för att sinnet har inte varit helt på topp till att börja iallafall, samma va jue med engelskan och se hur det går, skiiiit bra jue, topp poäng på dem hittils gjorda prov. . .

Men nu är jag igång och jag ska inte ge upp ska kämpa på grundligt, ska nog förlänga min tid varje dag, några timmar extra ska jag nog vara där, så att man direkt kan få hjälp när man behöver det . . . !

Känner mig posetiv laddad inför detta så det ska nog gå bra.

Ja och till nåt helt annat, klimatmötet i köpenhamn ! Ja tänk och vara obama, han har ju näst intill ödet och framtiden i sina händer inte bara han utan kina med, men va jag hörde snabbt i morse, så hade han tidigare sagt att ja, om dem andra stora länderna inte går med på förändringar så gör inte usa det heller, typ så, fiiii fan säger jag, jag trodde mer om honom, va fan spelar det för roll om andra inte gör det, usa har ju STOR makt, infytande, respekt, till och från iallafall, mkt på jorden , framtiden, ödet står under usas makt, val, och mer där till, tycker obama borde utnyttja det till fullo när det gäller denna fråga iallafall, men som sagt han er ej kommen i köpenhamn, vilket med ger förhoppningar på mkt , jag hoppas verkligen han kommer i där som en hälte- Om inte Varför inte !? Han kan bli "framtidens hjälte" vem vill inte det ?!

Ja det återstår att se, väntar ivrigt på hans inkommande !

Ja, det blev väldigt många timmar framför boken idag, hoppas det har satt sina spår ? ja, det återkommer jag till senare.

Nu ska jag bara njuta av att det e kväll, ska äta en rejäl försenad middag, duscha och sedan krypa ner i soffa och se lite tv innan det e dags att sova. . .

Ha en fortsatt bra kväll allesammans , återkommer senare med en bild iallafall ! hehe . . .

Emelie L

Negativ dag idag !

Jaaaaaaaaaaag har inte tid med sådana dagar, usch fy och blhäää på dem ! Ja som ni kanske "hör" så e jag allt irriterad idag, gick inge vidare på provet geometri, va väl väntat, men trodde faktiskt att ett g skule jag kunna skrapa ihop men icke. . .

Läraren tyckte att det kanske behövde ett litet ihop av honom , så imorn ska vi gå igenom ekvation, grundligt. . .

Det e bara att börja om känns det som, det får väl bli så. . . !

Känns inge kul, men det e bara att bita ihop och hålla ut, ska inte gräva ner mig det kommer jag jue ingen vart hur gärna en man vill de så. . . Ja det känns surt med att det e så kort tid nu med innan "lovet" kommer, så hinner nog bara avklara en del av matten eller det blir ju del 2 iallafall, det blir väl att plugga och plugga och plugga på ekvation denna vecka. tills det fan sitter och blir över. . .

om jag får det avklarat denna vecka tror inte det men OM , så ska jag plugga, plugga plugga geometri och försöka skriva prov på det nästa vecka. då har jag iallafall tre avklarade prov i matten, det får bli mitt sista delmål i matten för detta år. . .

Engelskaprov skriver jag sen på fredag, då e den klar ialalfall, den nivån så att säga. . .

Ja, jag ska försöka samla krafter och ork sen sätta mig ner med ekvationen ! Hålla tummarna, för det kommer det verkligen beövas, inte att jag ska förstå mig på det utan mer att ork, kraft och tålamod ska komma fram ur mitt innersta !

Ha de bäst med er alla läsare !

Kramar

Emelie L

Jahaja !

Och ett litet suck därefter, somnade väldigt tidigt igår, strax efter 19, va trött men inte så trött, hade så skum känsla inombord, lite av hopplöshet som gjorde att jag inte orkade nåt inte ens att se på serierna som gick, kände mig så konstig, så jag släkte ner och la mig, det lite svårt att somna men efternån halv timme sov jag som en stock, fast vaknade till flertal ggr, först runt 21, sen strax efter tolv sen två ggr till under natten och nu runt 5 kände att orken att ligga kvar fanns inte så jag gick upp, har nyss tagit en kaffe och cigg och nu sitter jag här. . .

Det kommer bli en lååång dag ida, inge kul alls, hatar långa, tröga och sega dagar sen sen kommer det säkert vara mulet och grått så att man blir ännu mer "deppigare", men hoppas den rullar på iallafall.

Så vad ska jag göra idag då !?

Jo jag ska snart äta fruksot, duscha ta en cigg, plugga lite matte, hoppas det går bra så att jag kan skriva prov på det !

Om jag lyckas göra bra ifrån mig på provet , så blir det att traggla mig igenom sidorna i kapitlet statestik. . .

Mellan pluggandet blir det nog nån promenad, ska försöka att med få i mig både lunch och middag idag plus kvällmacka, börjar känna att magen vill ha mat, det har varit lite trögt nu igen att få i sig ordentligt med mat, det kanske e det som gör att jag har den här konstiga känsla inombords ? vet inte, det måste nästan vara det får det finns inget annat som jag kan komma på nu som ska åstadkomma denna konstiga känsla. . .

Jo kanska för att jag inte träffat vännerna, har ju varit själv hela helgen, så det har jue inte blivit så mkt sagt hur min mun, jag kanske behöver ventileras lite hehe ! Ja man kanske iallafall ska ta och ringa och prata med någon idag, se om de thjälper. . . 

Ja men det som återstår nu, äta fruksot, duscha plugga, iväg till nuevo och förhoppningvis skriva prov, hem, äta lunch, plugga, promenera, hem ta en lugn stund, plugga, äta middag, plugga igen sen blir det nog tv-dags om jag inte e för trött. . .

Ha en jätte bra dag allesammans !

Kram

Emelie L

Söndags seg . . .

Ja hej på er alla, idag e man då allt uppe tidigt, det kommer nog bli en lång och trög dag känns det som, usch, usch, usch. . . Hatar när dagarna går trögt fram. . .

Längtar till den nya veckan, men har lite ångest inför den, det e mkt som ska göras, e lite rädd om jag kommer lyckas eller ej. . . Jag ser det lite som att mitt psyke, tålamod och ork kommer sättas på prov lite nu, , , Har rätt svårt för press i nuläget, men ska försöka ta det lugnt, ta en sak i taget, om jag lyckas med det ska nog allt gå vägen. . .  Det ska bli spännande och se när veckan närmar sig sitt slut, ska bli spännande och se vilket resultat jag kommer att landa på !

Men ska inte tänka så mkt på det, nu e det söndag och det e en väldigt grå och mörk söndag i dag, vilket få mig att känna att orka plugga idag ! men det ska jag, vädret ska inte få vara nåt hinder, heller inte för någon promenad. . .

Dagens sysslor bli, att snart äta frukost, se lite på nyhetsmorgon, ta sig en promenad med mp3, hem plugga matte. . .

Hoppas ni alla får en mysig söndag !

Kram

Emelie L

Dagen i sin helthet !

Ja, den har varit bra, lugn , skön, trevlig fast man varit själv, har fått det jag planerat gjort, valfri sysselgöra blev att se två avsnitt av guds tre flickor, en mycket rolig serie , gillar den humoristitska idealet av gud. . . och dess makt.

Så det blir att se mer av det, tar några avsnitt imorn med. . .

Ja efter 2 avsnitt av den seriern så blev jag trött i ögonen så jag la mig ner och somnade till nån timme, det va sjönk och avslappnande att lägga sig ner ett tag, har inte direkt kunnat eller haft tid för det under veckan, men det e jue det helgerna e till för, man får göra lite som man känner, man e kravlös iallafall från omvärlden, man för en stund av njutning och avkoppling och som jag med börjar uppskatta mer och mer . . .

Ja denna kväll blir det att äta mat ska snart tillaga mig lite, sen postkodsmiljonären, robinson ska se om det e nåt för mig detta år, efetr det så börjar det en film kom inte ihåg vad den hette men jag har inte sett den konstigt, men sandra bullock e med så den ska nog vara bra :). . .

Återkommer nog mer lite senare ikväll !'

Ha en trevlig helg allesammans.

Kram

Emelie L

Denna lördagseftermiddag blir !?

Att se 6 avsnitt av guds tre flickor till det blir det skinkmackor och glögg :), hittils av denna dag så har jag varit ute och promenerat, diskat, gått igenom kap geometri gjort en planering över plugg på det (geometri, Statestik och för sista kapitelna i engelskaboken, planering går ändå fram till sista skoldagen, från nu till den 18:onde !

Efter avsnittena tre guds flickor så blir det en promenad till för denna dag, väl hemma blir det att tillaga mat, dagens maträtt blir enkelt pyttipanna med stekt ägg och rödbätor till :). . .

Tyvärr så kommer det förmodligen inte bli någon kalenderbild för denna dag, har brist på ide´ för tillfälligt, men man vet aldrig jag kanske kommer på nåt. . .

Ha en fortsatt bra lördag så återkommer jag med smaskiga skvaller senare under dagen :P !

Kramar om

Emelie L

Härliga lördagen e kommen !

hej, ja då har man vaknat upp för denna dag, det har hittils varit en jätte skön morgon, det va så himla skönt att vakna upp dels rätt tidigt, och bara sträcka på kroppen, veta att man kan ligga en stund extra och bara njuta av att inte stressa upp, bara ligga sträcka ut sig, kurra ihop sig under täcket en stund, sen upp sätta på kaffe och sedan ta en kopp kaffe och cigg, det som e väldigt trist i dag det e att det nu e milt igen, jag som hade tänkt att fota lite fina frost bilder :( . . . Så nu får man väl se vad man hittar på att fota för kalender bild.

Dagens sysslor blir enkla, ska se om det finns en tvätt tid, om då blir det att tvätta hela dagen + städning, och göra en planering för plugg ev sätta igång att plugga engelska ord skriftligt + tal. har ju prov på måndag igen, seeen så är jag klar med denna nivå :) som då motsvarar åttans engelska. . .

Och nu ska jag sitta här en stund kolla lite blogga , facebook, äta frukost, se på nyhetsmorgon sen blir det en promenad innan jag sätter igång med alla sysslor ! :)

Ha en jätte bra dag allesammans. . . Så återkommer jag med någon fiffig bild senare under dagen !

Kram

Emelie L

Mysig kväll nästa :) !

Hej på er alla, sen sist jag kom med några rader så har jag , diskat promenerat, tog en snabbis förbi stan på promenaden, kollade bara snabbt upp vad julklapparna kostade som jag ska köpa till alla. . .

Sen hem, åt mat, det blev finskpinnar, makisar, örtkrydda och remosås på :), efter maten blev det en liten vila, sen duschen, och nu sitter jag här och väntar på att idol ska börja, till idol blir det med lite gootie, skinkmacka och glöd, ALKOHOLFRI, det va inte det lättaste att få tag på, pappa fick tom åka till systemet för att få tag med ett någorlunda gott och alkoholfri glögg, att man ska behöva då till systemet av alla ställa för att få tag på det, det suger, eftersom jag än inte känner att jag klarar att gå ditt utan att lockas av gamla vanor, äh, det får väl bli pappa som få köpa det när han åker och handlar nåt gott till sig :) !

Nu kooooommer dem efterlängtade bilderna :) :P ! Och under hela december månad som ska jag byta namn på dagens bild/bilder, dem ska nu kallas för mina egna julkalenders bilder (Bilderna ska tas av egen tolkning av dagen i sig, vad jag anser juligt för de datum det gäller osv osv ). . .

Här kommer fyra bilder av min egna julkalender !

1:a dec- Tisdag !


Det blir ju såklart första adventljus-tändningen !


2:a Dec- Onsdag !


Det får bli två bilder, det va ett av mina köp i onsdags, coca cola cherry , asgod, det måste ni testa, och sen den lilla lilla julmusten , den blir bara mindre och mindre, håller den på att dö ut ?!:P ;)

3:e dec- Blankt !


4.e dec- Fredag !- Och det får bli en out fit, både inne och ute för denna dag !





Idol nästan . . . !

Kramar

Emelie L

STORT leende på mina läppar.

Ja, dagarna dem svänger häftigt, men som alltid när man varit hos psykologen som får man alltid en chans att rentvå sina tankar, känslor och humör, det e att man e ren när man går därifrån, man blir alltid mer stadgad, lugn, glad och tankarna samlas och man kan börja koncentrera sig på nuet.

Som  nu min psykolog dem senaste gånger har påstått att hon e klok idag fick jag med höra att jag va det, ja hon e väldigt klok, hon tänker på samma sät som jag, fast hon formulerar fram det bättre en jag. . .

Och tänker vi inte på samma sätt så får hon alltid mig att förstå henens tankegång och som alltid många ggr e lösningen på mina problem, hon får mig att tänka klarare och ibland ur ett annat perspektiv, hon lyckas alltid nå fram till mig och trycka på en del knappar som får mig att tänka klarare och klokare på olika situtioner, beteende och mkt mer.

Ja, det har varit lite utav en stressig morgon med många bollar i luften, och som det stod i min horoskopbok
så har oxen ibland svårt med detta och det slutar ofta i kaus, men jag har tänkt på det och vad som stod att man kunde göra eller mer eller mindre att stanna upp och tänka till en gång extra osv. . .

Efter psykolgen så va det tags att ta medicin och lämna medicin, sen rask takt ner till stan där pappsen väntade på mig, in i aboteket hämta ut mer medicin, gå till sos och lämna kvitto på det, åka till framsteget, göra prov, fick ett fel, så nästan full pott :D skönt avslut på veckan där på framsteget, promenad tillbaka till syd, i väntan på en sjuksköterska byte jag några ord med martina, sen lämna in medicinen , sen hem, och nu väl hemma, ska jag ta en lugn stund här ett tag.

Sen blir det av att:

*diska

*röja upp lite här hemma (eftersom tankarna har varit nån helt annanstans i stort sett hela veckan så har det även lyckas bli oordning här hemma, kläder lite var stan , i soffan på golvet i  sängen, skor  utspridda i halen, reklam hög på hall bordet, stor hög med diskt, kladd på bord både i v-rum och köket,obäddad säng, papper lite här och var, skolmatiral med. ja det ser inte riktigt välstädat ut så att säga. . . Idag blir det uppblock av allt, imorn måste jag fan ta och damsuga , skrubba badrummet och damma. . .

*ev ta mig en promenad,

*kolla igenom matte avsnitten geometri och statestik,

*planera upp plugg till för helgen och veckan som kommer.

De va de , de så länge !

Ha en trevlig fredag, återkommer med dagens bild senare som jag lovat nu i två dar. . .

Kram så länge !

Emelie L

börjar lite smått att tagga ner mig !

Ja, tankarna börjar tyna bort lite, men kommer nog sova halvdant känns som det, tog medicinen senare en jag ska så den har helt inte börjat värkt, men tröttheten och avslappningen kommer nog strax, hoppas det iallafall.

Ne sängen nästa då !

Natti på er alla !

Kram

Emelie L

Jävla tankar !

Ja denna dag har gått i spillror, har inte alls kunnat fokuserat mig på nåt, det tar stopp så fort jag öppnar böckerna, det går inte alls att konsentrera sig, tankarna e på nåt helt annar, och det e skit jobbigt, har med heller inte kunnat äta, VAD E DET MED MIG ! det e nog kärleken som spökar för de e det tankarna handlar óm, kan bara inte släppa en viss person , det e som känslorna börjar om, jag har har känslor för denna person länge länge, men nu e det som om känslan får en ny knista av nå slag , liksom efter ett tag så bli man ju så likgiltig och van vid en viss känsla tex kärlekskänslor det e väl därför många många ser det som om känslorna lägger sig efter några år, jag tror mer att man blir så van vid den kärlekskänslan man har till en viss person att man tror att kärleken har försvunnit, tror bara att man behöver ändra lite i vardagen tillsammans för att kan färska till känslan, Detta har iallafall hänt mig nu, den där nykära känslan har kommit tillbaka och den spökar i mina tankar hela tiden . . .

Det jobbiga nu e att det går inte att göra nåt åt det, måste bara gilla läget att jag e kääär och kan inte göra nåt åt det. Det e suuurt ska jag tala om för er, olyckligt kär fram till studierna e avklarade ? finns han då kvar, kommer han vänta så länge ? det snörrar och jag vet inte hur jag ska göra med allt.

Även om det inte blev så mkt gjort under dagen så har jag iallafall hunnit plugga lite nu ikväll , så det känns skönt, kommer kunna skriva provet imorn , utan problem, måste däremot gå up lite tidigare och repitera innan det e dags att gå iväg, imorn blir det mkt att göra på förmiddagen, först psykologen, apoteket , göra prov, heeem, och fredagsmyyyysa. . .

Ja de va allt så länge, sorry att det inte blev några bilder men det kommer imorn jag lovar, tar en direkt innan jag går och lägger upp senare under dagen. . .

Kramar

Emelie L

Jahaja !

Kommer inte på någon bättre rubrik idag, dagen e så vanlig, inget nytt som händer, har gått upp tidigt, det va segt idag men jag tog mig upp, har vandrat till framsteget, gjorde nästan klart sista kapitlet imorn återstår det att göra prov på kap 7-9 yaaay , skulle egentligen ha gjort det idag, men efter jag handlade så sysselsatte jag mig med annat som jag inte kunde slita mig i från, först lagade jag mat efter jag varit och handlat med pappsen, i kassa fann jag med en horoskop bok för oxen 2010, där står det först lite om oxen i sig, och känner igen mig väl, det fanns med tips på vad man bör tänka i vessa beteende så att dem uppstår så lite som möjligt så att livet blir en aning lättare att leva, det finns med en beskrivning för månad till månad under hela 2010 skit kul jue, lyckonr, och posetiva dagar och negativa dagar och blandade dagar, uppraddade i månadens datum. . .

under tiden jag va på famsteg så hann jag med , med att uträtta lite ärende via samtal med min ekonomiassistens på socialen.

Sen så hörde min handledare på tuna av sig, skit kul att få byta några ord med henne :) har tänkt ringt nån dag varje vecka men så har det aldrig blivit av, för massa annat har kommit ivägen plugg, mående, ärende, vänner och familj och så har tiden bara runnit iväg, men bättre sent en aldrig :)

Ja och nu hemkommen, det blir att plugga nu under eftermiddagen, gå igenom till geometri och statestik, om jag känner att det sitter bra så gör jag prov på de imorn med.

annars får det bli till nästa vecka. . .

Ja denna helg blir fylld av plugg, känner att jag måste ta denna helg till det, så att jag kan bli klart med allt nästa vecka, och även påbörja nya saker, ja, vi kommer säkert ha 3 veckor ledigt under jul, fiii fan TRE veckor, ja jag kommer definitivt ta hem skolmaterial och plgga, va fan ska jag annars göra, ja förutom 2 dar där när det e julafton och nyår men annars så kommer jag jue inte ha nåt att göra, så jag tar den tiden att plugga så mkt jag kan, så att jag sen ev kan avklara halva matten och engelskan via prov första veckan , det vore ju grymt ! :)

Ja, men som sagt, det blir att plugga fram till 3 efter det blir det promenad , hem och äta, diska, duscha, gå igenom lite matte, sen blir det tv , mammas pojkar och sen kommer jag nog vara så trött att det blir tidig sängläggnings. . .

Återkommer under dagen med dagens bild/bilder och massa andra godsaker ;) :P ! Så håll utkik :P !

Kramar

Emelie L

Ett kap till !

Sen e jag redo för prov, har gått igenom kap 7 och åtta orden, tar gramatiken sist för den kan jag ändå, men a färska upp minnet lite skadar jue inte ,

Har även kap 9 ord kvar att träffa på men det va inte alls många ord att plugga in , lägger upp resultat av de senare ikväll,

Ja jo man har då lite att göra efter man varit och handlat pappa kommer om en stun doch hämtar mig, sen bär det av till affären , inköpslistan e inte lång, det blir 20 st potatisar, en lök, mjölk och jusie.

Sen hemåt och laga mat, plugga, se på oskyldigt dömd om jag sen inte e allt för trött ska jag se på nyheter och kvälls öppet med ekdal.

Ja de e kvällens görasaker !

Ha en fin kväll allesammans,

Kram

Emelie L

Frost e fint !

Denna förmiddagen har varit härlig, det va härigt att öppna fönstret och sätta sig och röka ohc dricka kaffe, medan solen låg lågt, halv blå vit himla och frost på mark, träd och bilarna, härligt kalla och frisk luft ute, då mår man som bäst :). . .

Det va med härligt att pälsa på sig en massa varma sköna kläder, lägger upp dagens bild av mig vi nästa blogginlägg orkar inte hålla på nu !

Det gick bra på framsteget, är snart klar med nivå 2 känns så härlgt, nu gäller det bara att plugga på alla ord och gramatik som hör till kapitlena, och sen skriva prov, e nog klar med engelskan denna vecka och med matten nästa vecka :) sen e jag klar med steg ett :D, yaaaaaaaaay. . . Sen nästa steg det kommer bli lite mer av en utmaning lite svårare engelska och matte, i like, det har hittils varit rätt lätt, fast ja samtidigt som det har varit lätt, så ska det ju med sitta och det gör det väl inte helt, men det e något som blir till en vardaglig lära, lära och repitera varje dag de jag gått igenom och det ja gska gå igenom :) Det blir nog bra i slutändan . . .

Ja det va denna förmiddag, nu återstår eftermiddagen med en massa plugg, både engelska ord i tal och skrift ska jag gå igenom, sen lite av matte vad jag behöver plugga på mer och mindre. . .

Sen avslutar jag denna dag med promenad , mat och diskning sen återstår valfri sysselgöra som jag ej en bestämt vad det ska bli !

Återkommer senare med mer info om denna dag !

Ha en trevlig första vinterdag !

Kram

Emelie L

Det blev inte som jag hade tänkt mig !

Ne, efter maten så la ja mig ner en stund och somnade, hade satt klockan ifall jag skulle somna till djupt, vilket jag med gjorde, hörde inte ens klockan :( vaknade strax til åtta, och blev ledsen att jag sov över, fööörlåt jenny, jag e hopplös när det gäller kvällar, e så jävla trött under dem och ändå lägger jag mig fast jag vet att chansen finns att jag sover över, ska försöka skärpa mig när det gäller att sova middag innan jag ska iväg :). . .

hoppas du inte e allt för besviken, men förstår det mkt väl, när jag gång på gång blir så här.

Det blev att sitta själv och glo på ugly bette och andra avenyn, smakade lite på en kladdkaka bit med vanilj glass till programmen. . .

Och nu sitter jag här och e irriterad, på vad vet jag inte, känner bara irritation i hela kroppen, har svårt att koncentrera mig och slappna av. Känner ge upp känsla inom mig, men det e något jag verkligen ska kämpa emot, det blir nog veckans sysselsättning, att först och främst se till att jag kommer upp och iväg fast vilja inte vill, det kommer nog bli mindre göra på pluggfronten men ska försöka ta detta bra och inte kräva ner mig, för det vktigaste e ju att jag håller mig iform . . .

Ne om jag ska börja tänka på refängen , e trött, så det kommer nog inte bli några problem med att somna !

Natti på er alla

kram

Emelie L

tiiisdag

Nästan den bästa dagen i veckan, du tv-tablån bjuder på massa bra serier och de bästa av allt är att det e jennys och min dag idag !

Ja snart bär det av ditt :) ska först äta och landa lite efter tripen till stan, har traskat runt där med sabine, sabines vän robban , sabine har kollat på lite julklappar och handlat ett par. . .

och nu e man hemma igen, ja det blev inge plugg denna eftermiddagen, kunde inte slita mig från vissa tankar så istället för att lägga sig och lura så tog jag mig ut.

Och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra åt problemet, känns jobbigt för jag vill så gärna leva med denna killen, jag har hållit honom kär i snart två år, så det e inte bara nåt jag kan släppa och gå vidare ifrån, fast om jag ska vara klok så är det , det jag ska göra eftersom han själv är så osäker och tänker sönder vår relation, jag borde gå vidare och öppna upp mina dörrar för någon som verkligen vill ha mig, vill satsa på mig , framförallt någon som känner att wow denna sig skulle jag kunna tänka mig leva med, that´s it , inte någon som går och tänker ne men gus jag kan inte lova henne nåt, tänk så tar det slut osv osv, det e väl kanske inte de man direkt ska tänka när man inleder nåt, för vadå tar det slut så gör det, det löfte kan man jue inte ge någon, men det e väl de man känner i nuläget som räknas sen tycker jag inte man bör tänka så mkt mer. . .

Jag har en inte bestämt mig, men det lutar mest åt att gå vidare, om det nu inte blir ändrade besked från honom.

Väntar på mat nu som pappa ska komma med, skönt ha nu mat i två dar, så nu behöver man inte tänka över de på två dar.

Ja de va väl allt hittils. kommer nog med några rader till kvällen, så håll utkik :P :)

Kram

Emelie L


shit alltså!

Jag kan inte tro mina öron, vet ni va, jag somnade igår runt 17.30 och vet ni jag sov hela natten lång fram tills halv åtta idag, jag vaknade visserligen några ggr under natten men det va inte så att jag vaknade och inte kunde somna om utan vaknade kort och somnade om direkt.

Men herregud, ja jag behövde nog allt lite sömn, e pigg och alert idag, fast jag har lite irritation i kroppen vet inte varför men känner mig irriterad, jag går visserligen och tänker på en viss sak som jag inte vet hur jag ska hanskas med . . . Har svårt att fatta ett besult kring det. Det handlar om kärlek mer en så säger jag inte. . . Inte först jag vet vad för beslut jag ska fatta.

Ja jag e nyss hemkommen från framsteget, har gjort om ett engelska prov, en av lärarna hade tappat bort det så det va därför jag fick göra om det, fick full pott :)

Sen va det ju ekvations provet, det gick ju inte så bra, så jag och min lärare skall ha en grundlig genomgång på det på torsdag,

Sen har jag gjort halva kap 10, e snart klar med boken har ett och ett halv kap kvar + två prov i engelskan sen kör jag igång på nästa nivå. . .

Dagens sysselsättning:

* Plugga (men vet inte om jag har nån lust med det, inte en iallafall, Irritation som stör så mkt :()

* Äta mat, diska och promenera.

Kvällen:

*Träffa jenny och se på serier :) !

Återkommer senare under dagen med mer härliga updates :P !

Kram

Emelie L