¨

Valborg jihu :)

Men nu e den över, det va evigheter sen jag firade valborg, men idag gjorde jag det, vi hade det jätte mysigt hela kvällen, vi började med grillning i maddes trädgård, men vi åt inne för det va himla kyligt ute, sen busade jag lite med julia, såg lite tv, sen blev det kaffe och fika och sen gick vi ner til deras fotbolls plan och värmde hos vid brasan. . . En kanon kväll ha det varit :)

Och ti dig annso, vi får se till att du får saker och ting gjorda när du kommer nästa gång :)

Hoppas ni alla vänner ha haft en bra valborg ? :)

och nu sitter jag och madde och myser framför tv:en just nu ser vi på sex and city, det blir väl läggdags snart e rätt trött, och imorn hoppas jag det blir varmt så man kan sola och få lite bränna,

Har inte så mkt mer att berätta nu, kram på er alla

Emelie L

Jag har så fina vänner som tror på mig :)

Det känns skönt , det känns så skönt att få alla ann-sofies kommentarer dem peppar mig verkligen när man känner sig på botten igen.

Och manne skrev också en lång kommentare, känns skönt att ha hans stöd med , fast jag känner att jag svikit han till 100.

Ja idag vaknade jag av mig själv tidigt, eller tidigt och tidigt , tidigt för mig iallafall, 10.15 har sovit hela 10 timmar, utvilad e man nu garanterat men huvudvärken som jag fick igår sitter kvar lite grann. . .

Ja idag är det en varm och skön dag, jag har inga direkta planer nu på dagen, sitter mest och väntar på att tiden ska gå och att klockan ska bli 17, för då ska jag åka till katrineholm till syster madde , ska spendera hela helgen där , ska bli jätte kul : ) och ikväll ska vi grilla Muuuuums ,

Och nu på dan har jag och sabine pratat om att gå till stadsparken och sitta där och njuta av det fina väder , hoppas det blir av , skulle jue kunna gå ditt själv , men det känns inte lika kul och sen vet jag att om jag skulle ta mig en filt och bok och gå ner ditt så skulle jag lagom när jag kommit ditt och satt mig en stund vända på klacken.

Blir så rastlös fort, speciellt när jag planerar nåt att göra själv så som sådana saker. Önskar så att annso hade vait här då blir nästa allt vi planerat gjort, dels e det så himla roligt att umgås med henne för hon e lika galen som mig hehe :)

Ja helgen blir nog lugn och skön, hoppas vädret håller i sig hela helgen så man kan sitta i systers trädgård och få en fin solbränna :) ;)

skriver mer när jag kommer hem.

kram på er alla och ha en riktigt bra helg, och festa inte allt för mkt.

Emelie L

Varje dag och en ny kämpar dag.

Tiden med alkohol e över, på ytan e det iallafall över inombords e det långt i från över, saknade efter den e både stor och lite, att gå på spåret bete sig som en skit mot människor som försöker hjälpa mig e väl något som jag aldrig mer vill uppleva,

Men att fylla helgerna med en massa partaj, glada mina, utgång , träffa nytt folk för dagen, sitta i en park o ch bara njuta av en öl, grillad mat och kanske kubb med dem närmaste, åka iväg på festivaler och bara dricka och göra bort sig och sedan skratta åt hur jävliga man var , att kunna ha den möjligheten att lägga till en öl här och där i allt man gör saknar jag otroligt mkt. Att vara fulla och galen är en del av mig, och jag känner mig väldigt tom att inte få vara den personen någon gång då och då, jag vill inte varje dag vara den för det vet jag att det skadar mig mer en vad jag kommer vara lycklig.

Och att få tillsätta den en dag lite titt som tätt, vill jag kunna. Jag vill inte radera den personen.

Att ändra om sitt liv, tänkte jag väl jag att det e väl inte så svårt, ingenting trodde jag skulle ara svårt förut. . .

Men det va innan jag stötte på motgångar , att vara tvungen att ändra på saker och ting i sitt liv, att välja bort något som förut va min trygghet för att lyckas. Jag lyckades fram tills jag var 20 år, jag gick bara min vägen och jag lyckades. . .
Jag gjorde allt på mitt sät och jag fick alltid min vilja igenom , men sen tog det stopp och sabbade allt . . .

Och nu sitter jag här i en etta, och vara dag e en kamp framåt.
Varje dag är en ny kämpardag, Ingen dag e sig den andra lik.
Varje dag . . . Där tog orden slut.

Så fort jag ska skriva eller prata om det jag har och går igenom så blir det svart och vitt.


Kram

Emelie L


Imkt gjort idag inte.

tjaba !

Ingenting har man gjort idag inte, gick upp sent, käkade frukost tog en kaffe och cigg, sen myste jag ner i sängen igen,

Städningen va inte först nästa tiisdag. . .

Och träffen med Emma på stan blev heller inte av, jag ringde men fick inge svar sen runt 5-tiden ringde hon upp men då orkade jag inte ta mig ner till stan,

Gick till affären och handlade en massa gottie som jag nu ångrar fan 150 spänn gick åt.

Sen gick jag hem såg en film. skit bra va den.

och nu e jag trött, och så väntar jag på att andra avenyn ska börja :) sen blir det att sova. ska upp tidigt imorn.

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Tiisdag

Tjena, idag blev dagen inte som jag riktigt hade tänkt mig, vaknade för nån timme sen, jätte utvilad, det va skönt iallafal, men e lite seg endå, skulle ju nu på förmiddagen, städat hos pappa, sen pluggat, åta lunch och gå en sväng på stan med Emma.

Men nu blev det inget utav det, och städa skulle jag egentligen ine gjort idag heller enligt pappa detva tydligen nästa tiisdag jag hade sagt att jag skulle städa, hm.

men jag ska nu kolla mina pengar och se om det kommit in några från soc, om jag fått pengar ska jag betala alla räkning och sen ringa Emma och se om hon fortfarande vill gå på stan, EFter stan, blir det att äta nåt och sen plugga

Skriver mera sen,

Hej s , svej s

Emelie L

Yeeeees

Hej påer alla igen, dagen började sådär, va trött, och efter att bara eftermiddagen swishat förbi blev jag lite irriterad över att jag inte hunnit plugga men tänkte inte mer på det , tänkte jag ta och softar idag osv, så jag ringde jenny och frågade om vi skulle luncha ihop och det ville hon, så jag gick och köpte grillad kyckling, potatissallad och tomater + lite annat som jag behövde inhandla sen kom hon och vi åt , rökte och babblade massa skit, det va jätte roligt att träffa henne, vi räknade på när det va sist och det va jue fan månader sen, så som vi minns.

Sen bar det ner till stan, jag skulle ti tuna och hon hem till marco så vi skildes på stan åt varsitt håll.

På tuna gick det jätte bra, det flöt på bra och nu ha vi en massa alternativa arbeten att gå på, så vi bokade in ett möte om två veckor och inom dessa två veckor får vi hoppas på det bästa att dem hittar en arbetar-träningsplats åt mig. Hoppas , Hoppas , Hoppas. Äntligen känns det som att det går framåt, och nu har man nåt att se framemot. Detta kommer nog ge mig mer energi till att plugga känns det som.

Kram på er alla och ha en riktigt bra kväll , För det ska jag ha iallafall :P Förhoppningsvis.

Emelie L

Ny vecka, ny kula ? :)

Hej på er allesamman, jaha då va det en ny vecka igen då, usch va tiden går fort , fast det vill jag så jag ska inte klaga :P hehe . . .

Dagen började inte som jag riktigt hade tänkt mig , gick upp senare en jag skulle så och förmiddagen har bara sprungit i väg, skulle ha hunnit plugga under denna förmiddag men det blir nog inte något med det just, nu e med hungrig så jag ska hanlda lite , laga till lite mat sen e det nästan dags att kila iväg tilll tuna, men efter det ska jag sätta mig ner och plugga. ska med träffa jenny nu innan tuna, ska bli kul det va evigheter sen vi sågs :)

Sen ikväll ska jag ev träffa Emma, en som jag lärde känna under vistelsen på båten, hon har flyttat hit till staden , men få se hur pigg jag e efter pluggandet annars så ska vi ses imorn.

mer en så har jag inte att skriva just nu , återkommer när dagen tagit slut,

kram och ha en fortsatt bra dag :)

Emelie L

Givande dag blev det iallafall

Hej på er alla igen, fast det bara blivit en innesittadag idag så har dagen varit ganska givande iallafall, har samlat tankarna och känner mig lugn och sansad, har ju nu länge längtat till att få komma ut och arbeta så jag sökte till hm lagret idag, fast det fanns inga lediga tjänster med dem skrev att sök ändå så har vi dig i vårat data system, så jag skickade iväg cv, personligt brev osv.

Så nu har man gjort det och jag pratade med om kryssning med syrran och hon va på, så nu har man något att se fram emot med :)

Ny vecka imorn då, ska bli skönt ch spännande, ska plugga, gå på de vanliga mötena och ta antabus, sen på torsdag kvällen ska jag ti madde och vara där hela helgen :)

Ne nu e det dags för lite te, cigg och sen sova :), Det e ju en ny dag imorn med.

kram

Emelie L

Innesittadag

hej på er allesamman, ja idag orkar jag inte göra nåt speciellt, har suttit inne hela dagen, rökt en massa och pratat i tel.

Nyss satt jag med och raderade alla tusentals mail jag som jag samlat ihop med sen i höstas inga märkvärdiga va det heller bara en massa reklam så det gick rätt fort, radera massa sen skoltiden med, uppgifter som man skickade till mail osv osv. Sen känns att ha rensat bort allt iallafall. . .

Har med nu i min ensamhet samlat mig lite och e lite sugen på att ta och planera upp sommaren lite, så jag har gjort det själv nu en så länge hoppas jag sen hittar någon att ta med på alla "projekt"

Blev insprierad av jenny när jag satt med henne i tel, hon skulle nu på onsdag åka på kryssning med ett gäng och det lät jätte härigt, drömde mig bort några minuter och tänkte fi fan va härligt det vore, sitta på däck i stekande sol m m m .

och sen vet jag jue att jag inte ska drick men tanken med att ha en öl ihanden kunde jag inte undgå, Så jag ska fråga min syster om vi ska ta en kryssningstur i sommar när hon har semster Hoppas , Hoppas :)

Sen kunde jag heller inte undgå att drömma mit bort utomlands, så jag ska fråga om ev martina och ja skulle kunna skrapa ihop lte pengar till nån billig utlandsresa till sen sommaren.

ja mkt drömmar, sen kände jag hur mkt jag nu vill börja jobba, och hm-lager står nu först på listan som ett tänkbart jobb. och dem på tuna sa att det e svårt att få en jobbträningsplats på lager osv.

Så jag känner att ne nu ska jag fan ta och söka ditt , får jag inte jobbet så fortsätter jag på tuna och tar de dem har att erbjuda. . .

Resten av kvällen blir lugn ska nu ta mig nåt att äta sen tänkte jag ta och plugga om dem i lägenheten nån gång kan sluta väsnas (dem håler på att renoverar) annars blir det tv och serier, one three hill och gossip gilr kommer jue på tv idag :)

kram

Emelie L

Tårarna bara kom. . .

Och en känsla man längesen kände dök upp inombords.

Jag somnade med ett leende på läpparna, och sov hela natten enda tils jag vaknade, Solen sken och dagen skulle bli perfekt,

Jag börjar om, solen lyste upp rumet och jag vaknade upp tittade runt i rumet med sömning blick, sen la jag mig ner med en duns i sängen och drog täcket över mig. Ingenting kändes bra idag, jag kände mig återigen besvärad av att dela mitt liv med någon, magkänslan har länge sagt nej, men eftersom jag tyckte om honom så mkt har jag så gärna velat att det skulle funka. . .

Nu känner jag mig helt värdelös och självisk, hur har jag kunnat fortsatt de hela fast jag inte riktigt helt har varit hundra på detta. Jag känner mig riktigt elak, både mot mig själv och han.

Nu känner jag mig med återigen ensam, och konstigt nog känns det inte lika skönt som det brukar, Så fort han stängde dörren om sig kom tårarna, känslan att aldrig mer se han tog hårdare en vad jag trodde.

Det känns märkligt att vara den som gör slut och den som gråter känns obegripligt.

Och fortfarande sitter tårarna och trycker, det känns som jag skulle kunna gråta i dagar.

Emelie L

Nu e det helg igen då.

hallllllloj på er alla !

Nu e det helg igen då, och veckan har bara sprungit förbi mig, men denna fredag ser jag faktiskt fram emot helgen lite , jag känner mig lite mer avslappnad efter vägen och psykologen, känner att jag äntligen fått pratat ut tillräckligt om det som tygnt ner mig lite.

Så det ska faktiskt bli skoj med helg.

och det ska bli kul att träffa manne, sabine, robban, alex jenny och hennes gäng ikväll, känner att jag idag kommer kunna slappna av och njuta att komma utanför min dörr och träffa alla möjliga, känner mig för tillfälle ganska rensad på tankar, stress, osv.

känner mig så rensad så jag kommer heller inte på nåt att skriva om, kan ta lite kort vad jag har gjort idag, och det e de vanliga som jag brukar göra på fredagar , ta antabus, vägen psykologen sen tvättar jag med idag, sen ringde alex och överaska mig med ett besök va jätte kul att hon kom förbi efter jag varit hos psykologen, hon hade även en present med sig, jag fick ett linne, kofta, smink, ansiskmask och harinpackning så i helgen ska man lyxa till det lite, tror jag ska ta och fixa fötterna i samma veva :)

jag och ikväll blir det av att gå till djurgården och sitta och softa med alex, jenny och hennes gäng, manne, sabine och robban ev jessica , ska bli jätte kul och innan ska jag och manne käka pizza längtar jag e så hungrig.

det va allt för idag, skriver mer i helgen .

kram och ha en riktigt bra helg med er alla.

Emelie L

shit va veckan har sprungit iväg

halloj halloj,

Ja slut på denna vecka snart då, fan va trist, snart helg igen, och manne inget menat att det inte e kul att träffa dig, men helgerna i sig i lite tråkiga, och jag vet man gör vad det blir till eller hur man nu säger.

Men imorn fredag bli nog bra, sabine och robban skulle komma och ev stanna hela kvällen ta med en film osv. bli nog mysigt,

Sen kommer lördagen och då stannar säkert tiden upp , har en så länge inga direkta planer, pratade med jessica nyss och om det inte blir så att hon och hennes tjejgäng grillad så kunde jag , manne christian och jessica kanske grilla, låter trevligt de, sen får vi väl se hur det blir med den saken. . .

En sak jag och manne nu pratat om länge som man kanske skulle se till att det blir av och det e att ta en sväng till vilsta med lite gott fika och kaffe och sätta sig med en filt på brygga och fika och mysa i solen. . . och det skulle ju bli varmt i helgen så det e mkt möjligt att det blir av :)

Det skulle va skit soft, har längtat efter att göra det.

ja och nu ikväll så blir det lugnt, känner att jag e lite frusen och att jag skulle behöva ta en dusch, så efter jag skrivit här så ska jag ta och duscha efter det ska jag springa ner till tvätt studan och skriva i en tid imorn, har ju ny hela vecka snackat om att jag behöver tvätta men det har inte blivit av men imorn ska jag fan ta å gå upp tidigt och fixa det, tvätta alltså.

ska med försöka ta mig tid till att plugga efter jag varit hos psykologen.

oj jag har ju inte berättat om den härliga dagen, strax när jag vaknade kom madde och julia, de ville ta och bjuda mig på lunch istället för en present så vi gick ner till stan käkade lite, sen gickvi till rimansparken till en lek ark sen till stan igen och köpte kaffe sen till stadsparken och på vägen hem gick vi igenom gamla staden, skit kul och trevligt hade vi det :)

Nästa gång det kommer och om det e fint väder bestämde vi att vi skulle ta med picknikkorg filt osv och gå til lstadsparken och sätta oss en hel dag ::)

kram

Emelie L

22 år e man nu då

hej allesamman, klockan e 7 och jag e öppe redan nu, helt otroligt, kunde bara inte somna efter att man väckte mig för att säga hej då,

Känner mig så pigg och utvillad, och har full med energi, ska ta och städa upp lite efter går dagen, det vart iallafall ett litet kalas med dem närmaste, det va ju till en början många kanske men alla som sagt kanske kom iväg hit iallafall, jätte kul va det, lite omväxling i vardagen :)

De som kom va mormor, åke, sabine, tessan mamma ,marcus, pappa farmor och farfar och slutligen manne, efter alla gått gick vi och köpte mat, hem åt matt och såg på andra evenyn sen efter det kollade vi på christine och brother ans sisters, visste inte att dem programmen börjat sent igen så nu har man lite på tisdagar och se kul :)

ja idag ska jag väl börja dagen med att städa lite, äta frukost , ta mig en dusch, sen blir det att gå och ta antabus efter det ska jag hem och plugga , spela lite sims, och sen gå till tuna på enskilt möte. . .

De va nog allt hittils som jag hade och berätta. . .

Kram på er alla.

Emelie L

Slutt på denna måndag då .

Hej på er alla, mkt har jag inte att skriva men gör det ändå,

Kvällen slutade väldigt bra , va hos pappa och åt mat, potatis och purjolöks soppa bjöd han på jätte gott va det , men det gick segt ner i magen , han hade haft i lite grädde i soppan och jag e inte alls förtjust med grädde i maten ,

Efter maten satt vi och snackade lite om allt möjligt, sen skjusade han hem mig , när jag kom hem satte ja mig och rökte och pratade lite i tel manne , jessica och alex, sen kom lumpen danne på besök, han hade med sig blommaor ti mig för att det va så längesen vi såg, hehe kul det, men han hade glömt att jag fyllde igår, trodde att det va därför först att det va därför han kom med blommor.

Vi satt sen i soffan och snackade om allt möjligt, när han sen gick gjorde jag videoblogg sen ringde jag manne, och nu sitter jag här, ska strax gå och lägga mig e så trött. det e verkigen härligt att man igen e trött vid denna tid :)

kram och natti på er alla

Emelie L

Ny vecka Jihu :)

Du är min bästa vän.

Första mötet med dig, va som att spring in i sig själv.

Våra utseende i helt tvärt emot vårt egna.


Men i själen finns det ingen skillnad.


Vi har samma typ av bakgrunds historia.


Vi gjorde samma misstag och förlorade allt.


Vi gick igenom allt tillsammans.


Och nu är vi långt i från varandra.


Det gör ont i mig.


Jag tänker på dig varje dag.



Nu är det nya tider, nya idéer.

Nu är det nya minnes som ska bildas

Alla dem gamla kommer alltid i hjärtat finnas.


Nu är det framåt vi ska gå

Vi kommer ta det med storm

Vi kommer hitta ditt vi vill.


Tillsammans är vi starkare en nånsin.


Vi rockar fett, du veeeeeet vem!


Till dig från mig.


Emelie L




En bild jag tog igår och har fixat med i photoshop


Idag skulle jag gått upp tidigt redan kl 7 för att tvätta men gick och la mig med världens huvudvärk så jag hade väldigt svårt att somna. Gick upp ungefär halv 12, tog då mig en kopp kaffe , cigg, åt frukost, diskade och sen satte jag igång med att plugga, men det gick gick inte så bra som man hoppats det har fortfarande i fastnat mkt, konstigt tycker jag har suttit och tragglat med denna teorin ett bra tag nu, hoppas det snart sätter sig, men ska bli duktigare med att försöka läsa mer i sträck en bara 6-7 sidor åt gången och sen med några dags uppehåll tills jag fortsätter med att plugga, måste försöka få lite mer rutin påd det.

Och nu tänkte jag sätta mig ner och fylla in ansökan om försörjningsstöd, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra , jag kanske ska ta mig nåt och äta, ikväll ska jag till pappa och äta lite med, potatis soppa ska han bjuda på muuums, det ska bli riktigt gott, sen ikväll kommer en kompis Lumpen-danne kallar jag han, vad han och jag ska göra det vet jag inte , det bli nog ett kortare besök snacka lite skit osv,

Det va nog allt hittils som jag hade å berätta , Skriver kanske lite rader ikväll med.

Kram




Söndag igen då

Ja nu e det äntligen slut på denna helg, Nu e det inte långt kvar tills nästa vecka börja Jihu. 

Idag va det nästan bestämt att manne skulle komma över dagen, men det blev ändrat han vila vara hemma och fixa klart med vissa saker i lägenheten, e helt förståligt sån e jag med att man vill helst fixa klart med saker man planerat innan man  gör annat.

Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag , har i tanken att kanske ta och tvätta det behövs verkligen. och sen ta mig en promenad men inte den vanliga, fick på tuna höra att det börjat blivit så fint i stadsparken och att jag borde gå ditt och fota lite ska ska ta och göra det.

förutom dessa sysselsättningar blir det lugnt det går jue lite serier på tv idag som man kanske ska ta och se på one three hill och Gossip girl

Så ser min dag ut, återkommer nog med lite foton senare om  jag lyckas knäppa några bra.

kram 

Emelie L

   


Slapp kväll och allt börjas kännas tugnt igen

hej på er alla, nu har man nyss vaknat som vanligt, brukar jue ha en förmåga att somna till runt seen kvällen och vakna kring denna tid, så allt står väl till somvanligt här hemma :S

Och sabine har varit här och knackat på och rignt som en galning men har dock inte vaknat :/ , e inte kul alls att sådant inträffar , man skäms så.

Så nu sitter man här själv igen då , en lördags kväll och har ångest för att allt e så tråkigt, man vill göra så mkt, men orkar samtidigt inte, eller så e det väl mest att lusten inte finns, man e så nergången utav vad vet jag inte riktigt , mer en att man bara traskar omkring och inte gör nåt,

Och tankar kring jobb och framtid tröttar ut en helt totalt , allt samlas bara til len stor klump i magen och man vet inte riktigt hur man ska börja och gå vidare.

och beslutångest vart man ska börja , jag vet inte riktigt vad jag vill. . .  eller jag vet vad jag vill men inte vad jag ska börja med, eller en sak e säker att öppna eget ska jag jue vänta med men tankarna kring det går inte att värja, och journalist står jag fortfarande och sväjar på om jag ska plugga till eller ej, det ska jue med inte finnas jobb inom detta yrke på flera år, men plugga till de kan man jue alltid och jobba med något annat tills jobb inom det dyker upp, då kan man jue med tiden jobba med nåt annat och vara frilansare på sidan av, det e jue ett förslag, eller att skippa det helt och jobba några år med något mindre roligt , och sen plugga ekonomi och sen öppna eget . . . .


ja som sagt det snörrar alltihop, men psykologen kom med ett smart förslag att kanske börja arbetsträna med en fotograf tills jag vet vad fr jobb jag kan tänkas söka till senare. det va ett toppenförslag tycker jag och har inte alls tänkt i dem banorna så de förslaget ska jag lägga fram till tuna. :)


helgerna e verklige plågsamma, hatar dessa helger, vill bara att det ska bli ny vecka så fort som möjligt. . .


Alla helger känns som ett stopp i vardagen , vill bara att det ska bli en ny vecka igen så man kan gå till alla möten , komma framåt med sig själv, få ny insikt, kanske lära sig nå nytt, träffa folk, ha nåt att gå till, prata, hålla sig till sina rutiner, vilket jag inte alltid e så bra att följa. . . Men veckan ger mig en ny chans och börja om och komma upp mig.

ne nu kom jag på att jag ska ta å videoblogga , sabine ska göra en dokumentär

kram

Emelie L




Planerna för dagen gick i krach

halloj! Dagen började med att jag sov ut idag, sov ändå till efter tolv någon gång, jag började dagen med att sätta på telefon, den hade under natten slagits av, och nästan direkt när jag satt på den ringde sabine och robban och vi beslutade oss för att åka och grilla ändå, vi pratade redan om det igår men så såg vi på nyheterna på kvällen att det bara skulle bli 6 grader kallt , så vi övervägde att bestämma oss idag istället.

Och det va ju fint och varmt i solen så vi bestämde att vi skulle grilla iallafall, och sekunden efter jag pratat med dem ringde madde och frågade om jag kunde komma ti henne istället för att hon skulle komma ti kvällen, men eftersom jag skulle nu på dan grilla och så , så gick det jue inte, sen tog jag mig en kopp kaffe och cigg , åt frukost och diskade, pratade även med manne om han ville komma hit och det gick inge direkt tåg som passade in til den tiden vi skulle ha grillat. . . sen gjorde jag iordning mig snabbt och ringde sabine och robban att jag nu va klar och så, men då va det inte så sugna längre och inge hungriga så vi sket i allt istället, tänkte då att jag då kan jue ti madde ändå, men pappa hade druckit och va dels trött så det gick inte heller. . .

Ja halva dan gick typ åt att bestämma nåt att göra, men slutligen tog jag en promenad själv runt vilsta , efter promenaden gick jag förbi ica och handlade lite gott ti mig själv, grillad kykling , potatis sallad, äpple och körspästomater blev det att käka till middag för min del, såg me lite av början på du är vad du äter till maten.

Och snart ska jag sätta mig ner och läsa lite bok, sen blir det film som går på tv att se hela kvällen, först tio orsaker att hata dig , sen robinsson, och ev en djävulst romans.

hoppas n haft en bra dag hittils och ha en fortsatt bra kväll :)

kram

Emelie L

Gooo morgon !

he jhej, vilken härlig dag det e idag, och tidigt kom jag upp, känns skönt, men det har dock inte gått så bra med rökningen, har redan rökt 4 st, ska ta en innan jga går till psykologen och det e dessutom den sista i paket så jag ska inte köpa några först ikväll , hoppas jag klarar mig :) Åt tom med frukost idag efter jag varit och tagit antabus, sen har jag duschat , känns som om det va en evighet sen , tror det va senast i tisdags faktiskt, hehe, det blir sådana mellanrum eftersom när man bara går hemma på dagarna och inte anstränger sig så mkt  så blir det lätt så att man inte tänker på duschningen, men nu kändes det att det va dags för en tur in i duschen.

Oj nu blev det många dusch , dusch ord på en gång.

Nu in på nåt annat, efter psykoogen blir det att handla lite mar, grillad kykling ska hag äta idag muuuuuuuums, det ska bli gott. äter även det imorn och på söndag får det bli fiskpinnar och potatis och sås. . .

ska med inhandla lite frukt och grönsaker, jag måste byta ut cigg med att tugga p nåt istället känner jag . . .

efter handling ska jag sättam ig ner och plugga lite till, har nyss faktiskt pluggat en del sidor :) och sen ska jag med se om det finns någon tvätt tid, hoppas på det, för nu e det de sista rena strumporna jag använder.

Måste försöka på lite rutin på tvättningen också, att ta en tvätt varje vecka eller efter 10 dar.

ja sen om det visas nå bra på tv ikväll blir det väl att se på de, om inte så får jag roa mig här på nätet, ska med prata med manne :)

ne nu e det snart dags och gå iväg. . .

Kram

Emelie L


Slutt på denna dag då-

Halloj alla kära. Vaknade nyss till, och sitter nu och pratar lite på msn och ser på grannfredjen, lite skojigt på gram faktiskt, ibland förstår man inte vad det finns för folk egetligen. hehe

att jag somnade tidigare idag, känns samtidigt lite surt men samtidigt skönt för nu e det kväller och snart kan man gå och lägga sig igen . . .

och denna dag har inte blivit så givande, mer en att jag varit på tuna på möte, efter det va det egentligen tänkt att jag skulle plugga men tankarna tog över dagen idag, har tänkt på allt möjligt, allfrån kläder ti sommaren inredning av lägenhet, körkortet , sommar i allmänt osv os.

Ne nu ska jag fortdätta se på grannfrejden,

natti på allesammans.

Emelie L

Nu har jag bestämt mig.

Först vill jag tacka de som hjälpt mig att ta ett rättans beslut.

Dem som hjälpt mig att försöka tänka e klar tecken e du O , alex och sen manne some så förstående och inte bara vänder sig om att gå.

Er insatt har varit, O han kom med att att det e alltid lättare att våra två och han hade rätt i en sak det e inte många man stöter på som bryr sig så mkt som manne nu vissat att han gör. och alex du va mer realistisk, att om han verkligen älskar dig så kommer han vänta tills den rättans tid kommer. och manne du har stannat kvar.

Så beslutet e nu fattat, att vi fortsätter vara 2, men på avstånd, inte lite intensivt träffade, mer tel och msn kontakt, tills många att mina bitar lappats ihop någorlunda.

-----------------------------------------------------------------

Dagens sysselsättning hittil har varit möte på tuna, ett enskilt möte hade jag idag, och det gick bra, va rätt trött och inte så överdrivet fokuserad som jag önskat jag kunnat vara, men vi fick de mesta ifult, till nästa möte fick jag till uppgift att tänka lite över mina nedsättningar, eller vad man nu ska kalla det, alltså om jag tex har svårighet med sömn och att gå upp tidiga mornar, om jag har svårt att vistas bland stor befolkning osv osv.

Dagens fortsatta sysselsättningar, blir att snart ta hand om disken , äta lite gröt smörgås och banan, sen sätta igång att plugga.

Ikväll ska jag se om det finns någon tvätttid.

kram

Emelie L

Vilken skön dag.

Har det har varit, det har varit kanon skön dag fast jag e dag vaknade på fel sida va tok trött, hade lite svårt att somna i natt.

Men upp kom jag, och stressa behövde jag inte alls, fast jag gick en halvtimme innan jag skulle gå iväg till tuna projektet, ja sista träffa va det idag, känns surt, men trevligt hade vi de som vanligt, fast man va lite trött och borta så man satt mest och lyssnade på alla andra,

Sen efter tuna tog jag en lugn promenad med tina och följde med henne och åt på en pasta restuarang, där var det med lite tyst, har inte varit riktigt på G i dag för nåt men har försökt att göra det bästa av situationen, så hoppad du tina inte hade allt för tråkigt,

Tack manne, för stödet, att du orkar kämpa, och vill "vänta" och att du ger mg tid att inte ta ett förhastat beslut, men jag måste erkänna att jag blir förvirrad vad jag vill, vad jag känner, att jag känner har jag några känslor kvar om jag nu vill breaka, jo men det e inte därför jag göra det, det e bara att det dels har gått för fort fram, jag kanske e lite ynklig som känner att ett förhållande tar upp för stor plats för mig, som du O nu skrev att man blir starkare av att vara två , att ha någon som lyssnar och försöker förstå och försöker stötta visst det har varit helt kanon att ha det manne bakom mig, och alla komplimanger han jätt mig har också varit kanon att få höra, ingen nånsin har förut gjort det, inte så naturligt som han lagt fram dem,.,.,

och jag tycker det e jätte tråkigt att jag inte kan balansera upp allt bättre, . , har försökt men hittar inget bra sätt, det känns bara fel hur jag en vrider och vänder allt, med tid till alla. Så förtillfälligt e denna den ända lösningen, . , . , Får hoppas att man får lite tips från psykologen . . . .


Oj e klockan redan över sju värst va tiden springer iväg, ikväll blir det lite tv och gott framför tv:en, sen läggdags , ska upp skapligt imorn med, har mitt första enskilda möte med ena arbetsledaren på Tuna. :) ska bli spännande vad vi kommer fram till . . .

Kram

Emelie L

Ett slut, Eller en ny början

hej hej,

Kvällen har bestått att prata allvar med manne, Menningen va att skulle ge det ett slut, ett slut för jag känner att förhållandet tar över mitt liv, låter konstigt att säga så, för ett förhållande är jue mer menat att man dela sitt liv med någon.
Men det e för tidigt för mig att göra det känner jag nu, jag har själv inte fått ihop ett fungerande liv, och jag känner att det e inget jag kan dela med mig av, den process jag går igenom, och jag kan heller inte dela upp tiden med att gå igenom min process och ha ett förhållande, det är ännu för krävande för mig,

Jag har precis fått ihop en någolunda vardag, eller ett smakprov på en någorlunda vardag, en vardag som jag ännu inte själv kan hålla riktigt bra koll över, eller ha förståelse över, eller som jag helt och hållet inte kan anpassa mig till.

Från att vara vaken nätterna långa, dagar lång utan att sova, dricka mig igenom dessa timmar, träffa vänner, ut och dansa och ha kul, träffa nya bekantskaper, eller sitta instängd dagar och nätter och hålla kontakten med alla via nätet och sen små dricka för sig själv, ibland sovaa ruset av sig, knappt äta nåt, ibland heller inte duscha på flera dagar, ibland skit i disk , städning och tvätt,

Från att gå till en vardag som bestod av alla möjliga känslor, att man gjorde lite här och där när man kände för det, till att ha tagit steget till idag. ibland tänker jag att ja nu har jag klarat allt, eller det e så jag har tänkt under den tid då jag egetligen bara soppat allt under mattan för ett tag .

Det kändes som lösningen på allt när jag gick in i de förhållande jag lever i nu, till en början kände jag mig så lättat, glad överlycklig för det va verkligen det här jag väntat på, jag kände mig så fri, och lättad över att äntligen börja på nu kula, det kändes som ett nytt liv kom farandes. Det kändes som att det bara va han och jag i en helt ny värld.


Men så var det inte och så kommer det aldrig att bli. jag har fortfarande en lång väg och gå och för varje dag bygger jag på mitt nya liv, ett nytt liv kommer inte krypandes till en det e något man får klättra sig upp till.

och just nu e jag i den fas där jag måste återgälda de tillgångar som jag förut inte nåt eller utfört pga alkoholen.

och det e fortfarade att jobba med sömn och kosten, få en större del av samhället och då i synerhet ett arbeta, och sist men inte minst ett körkort.

För många kanske detta inte alls låter som en match och inte ser det som en anledning att avsluta ett förhållande.

Jag tycker själv att detta låter ynkligt, jag har klarat mer en så förut, men jag tänker nu med, vad va det som ledde mig till den sitution jag nu lever under.

jo det va för att jag tog på mig alldeles för mkt, jag såg mig själv som super girlen, jag klara detta, jag klarar allt. men jag gör inte det, och jag kommer nu till en början vara väldigt försiktigt kanske för försiktigt, men jag vill inte ta några onödiga risker längre.

Jag vill under ett bra tag till leva under min prenciper, jag vill komma upp mig, jag vill få ett mer normalt liv, ett liv med mer inkomster, trygghet i sig själv, ett större kontaktnät, jag vill kunna säga till mig själv att jag är duktig , att jag kan komma långt på sann väg. jag vill kunna lita på mig själv igen.

och den sanna vägen e nu att jag orkar inte längre, jag ger upp, jag vet att denna dag kommer komma snart igen och jag vet att vi både kommer falla tillbaka med att ses mer en vad vi bestämt osv osv. jag har varit här förut och jag vet hur det slutar , jag kanske har fel, men just nu e det bara fel tillfälle . . .

Det känns jätte surt att ta detta beslut, halva jag vill inte , och det e den kärleksfulla delen, och halva vill och det e den realistiska delen, och försökta gången i mitt liv tänker jag ta och lyssna på den delen.

Vill med säga att det e jätte rart av dig att du verkligen vill försöka om och om igen, att du inte bara vill släppa det , känner att du verkligen menar det så har jag heller aldrig känt att någon annan gjort vilket med får mig svårare att besluta mig för vilken väg jag ska gå, har visserligen inte gjort det en, kanske låter som det, men det e bara text utifrån vad jag tänker hur jag borde göra, vad jag vill osv osv.

åh säger jag , vad  lättad jag känner mig, har längtat efter att få skriva av mig. Gud så skönt det känns.

oj, der att klockan nu med sprungit iväg, dags att börja tänka på refrängen, ska upp tidigt imorn. Tuna projektet väntar, och sista gruppträffen e det, skit tråkigt, kommer sakna dem.

Natti

kram

Emelie L


Mysig morgon !

Hej på er alla!, det känns som det va en evighet sen jag skrev sist men så ere inte skrev ju igår en snabbis i lördags men då flödade det bara på och trött som ett as va jag med . . .

Har ida  passat på att titta in lite bloggar, men många som jag har inte skrivit så himla mkt, och jag verkar inte missat alt för mkt, men jag saknar mina vänner sjukt mkt, har nu inte träffat nån på flera veckor, har inte ens lyft luren för att ringa en ända, känns surt , har verkligen varit helt inne i mitt egna, och mkt runt om mig har tröttat ut mig och lusten till att fixa med mkt har dött. . .

Men att vakna själv i morse gjorde susen, känner massa energi till att ta min vanliga morgon promenad, ha dels diskat upp för dagen, och nu med titta igenom vännernas bloggar, vilket jag med brukar göra på förmiddags-kanten.

Känns så skönt att göra lite utav det jag brukar göra, Manne tar upp all min tid och lust till annat.

Det har ju länget varit så att jag bara kan göra det ena eller de andra, Jag känner stor press till det , att det e så, vill hinna med så mkt, men nu ha det blivit så att all tid har gått till manne, vilket jag till en viss del e besviken på, alltså att jag låtit det blivit så, jag saknar mkt utav de jag levde för och det va mig själv, ingen press mer en att ta tag i mitt liv, och jag trodde jag fått någorlunda pli på det men jag har lång väg att gå innan jag e helt färdig med mig själv, och nu har det med blivit ett break som jag måste ta igen.

För att ta igen den tid, måste jag tyvärr välja bort vissa saker i mitt liv. . .

Jag måste gå tillbaka och börja om jag känner att jag påbörjat fel väg igen.

Och de måste åtgärdas genast.

Till nåt helt anant, så har jag påbörjat ett försök att sluta röka, det går väl inte riktigt som jag tänkt mig, men en rejäl nerskärning på ciggen har gjorts, hoppas jag håller fast vid detta beslut nu, känner iallafall mer och mer när jag beslutar mig för röka att det e det rätta, men det kommer nog ta en bra tid innan jag helt slutat, men som jag alltid har haft som mål de senaste åren med att vara rökfri tillnästa år står kvar detta år med, får väl se om jag e det i årets slut. . .

Nu ska det bli av att promera jätte skönt ska det bli sen blir det att plugga plugga plugga. . .

kram

Emelie L

helgen har varit riktigt lång.

Tja, ja veckan gick då allt snabbt , men helgen har haft sningelfart,och mkt har inträffat, redan i fredags börjades allt flängande överallt, först ti mamma och åt påskmddag, kvällen blev rätt lugnt, kom knappt ihåg va vi gjorde, i lördags gick vi upp tidigt och skjusade pappa till ica och bolaget sen tog jag och manne en sväng förbi vilsta och traskade runt där, och efter det blev det en snabbtur till jessica och kristian på fika och sen hem fort och börja med maten till pappa skulle komma, det blev återigen påskmat.

och efter maten tog vi bilen och hämtade upp kristian och jessica sen for vi till slagsta glass och åt varsin glass snäcka.
Årets första glad Yaaaaaay.

sen skjusade vi hem dem och for hem till oss där vi föll i säng helt utmattade en stund sen satte vi på tre avsnitt av skärgårdsdoktorn, och värmade lite pizza mellan filmerna, och dag gick vi med upp tidigt, och idag har vi gått åt varsina håll manne gick till kristian och jag följde med sabine och robban till mamma, så det blev ett återbesök där och påskmat igen hehe :)

Ja men det har varit en riktigt rolig helg men e helt slut nu, så det blir nog att sova av imorn och bara ta det lugnt, känner att kroppen verkligen behöver vila ut nu ett tag :D

kram på er alla, tänkte lägga upp bilder men ögonen håller på att slockna måste få i mig lite mat nu sen ska jag nog ta en lur.

Emelie L

Då va det redan torsdag då. . .

hej, ja tiden går fort både fort och sakta och inget hinner bli gjort inom dessa fyra väggar. Bara sover, äter och sover. . .

det finns ingen lust till annat, men idag vaknade jag hyfsat tidigt , så idag kanske jag tar och kör igång med städning sen plugga och äta, och sen runt 4 taget blir det att följa med pappa och handla efter handlingen blir det mc-donald : Mums, sen kommer manne. . . och kvällen blr nog lugn, kanske att vi sätter på en film innan vi somnar in.

Det kommer iallafall bli en händelserik helg , det ser jag fram emot,

På Fredag, tar vi bilen till V-Rås och äter middag med mamma, tessan hennes kille och mor, sen jag och manne. Ska bli riktigt trevligt, och fram emot kvällen vet jag inte vad som händer.

På Lördag: blir det middag med pappa här hemma, sen efter det har vi heller inga planer.

På söndag blir det nog lugnt, kanske ev ett besök hos jessie och kristian.

och på måndag , det återstår och se.

Jag hoppas nästa vecka blir mer givande en denna, det kommer iallafall ske en del. dels har jag det vanliga som ska genomföras, så som antabus, Tuna projektet, vilket med e de sista, Jätte tråkigt, vill gå på fler sådana, sen på torsdag har jag ett enskilt möte med en personlig arbetsledare, ska bli spännande va vi kommer fram till :)

och på fredag ska jag ti psykologen, sen nån dag i veckan ska jag försöka lägga in lte tid för pluggning.

helgen, ja då får jag ett vilt besök av syster tessan :P det ska bli jätte kul att få lite tid med henne, nu va det ju ett bra tag sen. och på söndag blir det kalas för mig. så då blir det fullt hus och massa gott fika.


Hoppas jag nu med vårens inträde att jag blir piggare och uppåt, jag försöker tänka framåt när det gäller körkortet, vilken lättnad det kommer bli när jag klarar det, och vilken frihet det kommer bli, det funkar ett tag sen e jag tillbaka på ruta ett och har ingen motivation. . . så får jag hålla på dagligen, vilket e mer ansträngande en folk tror.


Ne nu känner jag bara att jag håller på att trötta ut era öron på gammalt tjat om hur allt e jobbigt osv osv. Så jag avslutar nog här.


Kram


Emelie L


Kringlat mig fast ?

Ja det e en bra fråga, det beror väl lite på hur man ser på saken, Nu blir det återigen lite djupa känsor att prata om, känslor jag heller inte riktigt känner att jag kan styra över eller ha översikt på.

Va nyligen hos psykologen och pratade och som vanligt fick jag mig en tankeställare.

Dagens ämmne handlade om manne och vårat förhållande, Jag tycker själv jag börjar "kringla" mig fast vid honom, och väljer bort saker som har ett posetivt inflyttande på mig för honom, som även min psykolog börjar se lite varnings signaler på, att jag med tiden sakta börja ställa in möten med vägen, psykologen och tuna projektet, att jag med tiden börjat glömma bort saker och ting , så som möten jag måste gå på + mkt annat, umgänge med kompisar väljer jag med bort, för att träffa manne, tänka på honom och förhållandet vi har.

Det börjar sakta men säkert ta över lite mer en vad det ska, Det e nog inte helt rättans tid för ett förhållande just nu, men jag ska få det att funka, känns surt att välja bort en sådan underbar person han oftas e, skriver oftast för det finns lite kring honom som tröttar ur mig. Hans svartsjuka. . . och att jag hela tiden måste akta mig för vad jag säger. . . för annars blir det sura minner.

Det kanske e saker jag med skulle bli sue över om man hela tiden påminns om en annans förflutna. jag vet inte, men jag tror inte det, för jag e så passa nyfiken av mig och jag har inte det tänkesättet över ett förflutet, ser det mer så att det va hans liv, och blir bara glad över att få ta del av det, och veta saker och ting.

Men tar inte upp de förflutna med flit, ibland kommer det bara upp och jag säger oftast saker som direkt kommer upp via tankar osv. drömmar, osv.

Jag jämnför inget, och jag har inte till avsikt att prata killproblem, som han nyss uttryckte sig att det va, men så ere inte heller, han ändrar slutsatsen själv till att de betyder mer en vad det betyder för mig, eller ändrar slutsatsen att det e det det handlar om "tidigare killproblem" har aldrig pratat så, jag kan själv inte sätta ord för vad det jag egentligen har sagt, han förvirrar mig,

jag kan ha nämn allmänt om en kille jag drömt om, som jag mördat, hm a hur sur skulle man bli av att få höra det. mer lite fundersam. typ aha ok, hm, sen allmänt vad en kille ha sagt inom ämnet politik, oke, e det nåt att bli sur över.

mer en så kan jag inte komma på att jag nämnt någon annans killnamn.

även bloggandet där jag mig avsikt ska kunna skriva av mig, har jag med lagt åt sidan. men ska inte vara rädd längre för att göra det. . .

Känner igen denna typ av förhållande, och det slutar aldrig bra, hur mkt man en pratar och försöker lösa det. men vi får väl se om de gör det denna gång. Vill iallafall ge det en chans, och ska nu med ge det en chans med att själv leva ut så som jag brukar och inte allt för mkt anpassa mig och bara kringla mig fast för en. . . det funkar inte så, jag måste ha mitt egna uttrymme, som ska rymma, plugg, mitt "jobb" under veckan, och kontakt med vänner, via msn, tel eller träff.

Ska inte inte bara klämra mig fast i mitt rum och bara ha manne i åtanke, det kommer jag inte komma långt på.

kram

Emelie L

Nu ere kväller igen.

Heeeeej, så nu har humöret gått upp lite grann, efter jag skrivit förra inlägget, tänkte jag ne nu ska jag mig sjuton på att ta och läsa några sidor för körkortet, och jag satte mig ner bestämt och börjarde plugga in, och inga problem va det, jag plugga duktigt tio sidor sen kan pappa och avbröt mig, han skulle skruva in dem sista skruvarna på de två hyllor jag satt upp, så nu e allt färdigt och klart :)

Efter besöket av han så dog konsetrationen för pluggandet, Men blev sjukt sugen på att sätta mig ner och läsa lite så jag gjorde det istället fram till strax efter 18-taget

Och då magen hungrig så jag stekte lite korv och värmde makaroner, sen satte jag mig ner och såg på sista nyhets snutten och åt min mat, efter det blev det att ta en ducsh, så skönt så, har inte ducshat nu sen i lördags , så det behövdes verkligen, varför jag inte duschat e för jag dels inte gjort så mkt mer en varit hemma, så det har inte känts lönt att göra det, och sen får jag mina tryck att inte vilja duscha , orken till de finns ofta inte.

och efter jag duschat tog jag och diskade upp lite och nu sitter jag här och funderar på att ta och läsa lte till sen ska jag ringa manne och babbla ett tag, och sen sist men inte mins ska jag slå på tv:en och så på andra evenyn :) yaaaay , mitt favo program.

Ha en mysig kväll allesammans :)

Kram

Emelie L

Tiden går så sakta men ändå springer den iväg på onödiga saker

hej på er alla, ja, dessa dagar har allt gått sakta, jag vet inte om det beror på att de nu längre inte e allt för go i detta rum?

Har nu varit ensam i två dar, och jag har för det mesta legat och stirrat i taket eller sovit, På ett saknar jag dess stämning det varit i nån vecka nu, när annso varit hos mig plus en trip till manne och sen en trip hem med manne, och på ett annat sätt på ett annat sätt e det skönt för nu kan jag slå mig ner till ro och plugga, Vilket inte har blivit av, huvudet känner inte alls för det. . . får bara ont i huvudet av tanken att sätta mig ner och plugga, jag e inte alls engagerad till att göra det,

Känns väldigt surt, och jag vet inte vad jag ska göra för att kunna slå mig ner till ro med körkorts böckerna, proövade idag att ta en promenad och skaka av alla tankar för en stund och hitta ron i kroppen, men när jag nu kom hem, kändes det precis likadant som innan jag gick, Ingen ork till nåt.

kanske e det för jag inte fått  mig någon näring, åt jue ingen mat igår, bara två korvar, chips och lite godis . . .

Men idag åt jag en tallrik gröt till "frukost" visserligen va då klockan redan över ett, jag somnade med hyfsat tidigt igår innan tolv, men kom inte alls upp i morse har inte ens hört klockan, vaknade sen runt halv ett. . . Yaaaaay, inte alls.

Väntar nu bara tills det e ikväll igen så jag kan krypa ner i sängen , se mitt favo program som e andra evenyn och sen sova.

 Hoppas morgon dagen slutar bättre.

kram

Emelie L

Mkt att göra ?

Njae, det kan man inte påstå, sov länge fram till 11 någon gång, Han som ger mig antabus ringde då och väckte mig, försov mig idag med, Vad e det med mig ? Sover och sover och sover, jag tröttnar aldrig på det, och jag blir heller inge piggare, de posetiva under denna period e att jag iallafall går och lägger mig hyfsat varje dag, kanske inte den tid jag önskar men inte långt ifrån, men denna vecka och framåt ska jag ta och genomföra förslaget som helge på vägen kom med, och det va att under en tre veckors period lägga mig 22,00 varje dag, för att vänja kroppen att lägga dig den tiden, ska nu från och med idag försöka göra det. . . och sen naturligvis då inte sova nåt på dagen, och sen med gå upp senast 10.00

Det e min lilla planering 3 veckor framåt, måste nu verkligen ge det ett försök för det e sömnen som nu fattas för att jag ska få en någorlunda fungerande vardag. Så nu gäller det att fixa detta. Sen e jag e princip klar med "behandlingen" Och efter detta gäller det nu bara att hålla sig till vissa saker för att få ett par fridfulla år framöver och mer där till.

De jag gjort idag e :

*Gått upp , druckit kaffe, tagit en cigg.

*Diskat & städat upp

*Ringt mamma och planerat lite över påsk med henne, ska ev åka på söndag och äta middag.

* Ringt helge på vägen, beställt en ny tid.

*Tagit antabus och beställt en ny tid med psykologen.

*Gått till körskolan och tagit syntest och frågat om halkbanan om den fortfarande gäller för mig.

*Och nu till sisst e jag hemma och vet inte vad jag ska göra, planera nåt och äta vore en idé för magen börjar kurra nu.

*Senare ikväll kommer pappa och vi ska sätta upp ett par hyllor över laptopbrdet, sen e den lilla hörnan klar, ska ta några foton  med så ni kan se hur det blev :)

Sen ere kväller och det blr förmodligen att inte göra nåt, häcka framför tv:en och sen sova tidigt.

kram

Emelie L

Hej på er alla, Sovdag hela dan :(

Ja, ångest idag efter jag ställt mig i duschen, Kände bara ur energin försvann och ville bara hem, Väldigt trist, för jag hade verkliegn velat träffa martina, jag vet att man många ggr får ångest att man istället ska gå emot den, men jag vet även då hur det skulle blivit, mkt tysta stunder och negativ till allt, vilket inte e  så kul kanske när man ska träffa en vän man inte sett på ett år, så vill gärna spara mig till den dag jag verkligen känner och e motiverad till att göra nåt utav träffen. . .

Detta va givietvis inte lätt att lägga fram på bästa sätt, och sur  blev hon nog allt, men det e ju förstårligt. . . .

Sen gick tågen heller inte hem som dem skulle, de va tydligen avstängt mellan s-tälje och e.tuna så de va ändå rätt bra med för annars hade jag nog inte upptäckt de för imorn, Så jag e iallaflal kvar här i Gnesta tills imorn, Pappa kommer och hämtar mig sen följer ev Manne hem till mig, han går nog troligtvis till kristian och jessica på besök medsns jag e på kör kursen med pappa sen blir det nog lugnt resten av dagen, kanske in promenix runt vilsta det skulle vara mysigt, ta med lite kaffe och nån bulle :) Och sitta på den lilla och ändå bryggan vi har i vilsta :)

Resten av kvällen blir mys med manne , Skönt :)

Kram på e ralla

Emelie L

God morgon, Livet e underbart skönt just nu :) Jag bara njuter!

hej  på er alla.

Sitter nu hemma hos manne i Gnesta och har nyss vaknat till liv, blev rätt sent igår, få se sen om jag orkar plugga nåt idag, skulle behövas, men e så seg i huvudet, fast jag sovit iallafall åtta timmar

Men kommer inte på nåt annat en att plugga, kan jue inte bara sitta och glo hela dagen. hm ja, ne, fast har lite ångest att det inte blev av att gå till vägen, det va sjukt länge sen jag gick ditt, hoppas han nu inte e sur , för jag vecka efter vecka ställt in.

Psykologen gick jag iallafall till förra fredagen så det e inte så himlans farligt om jag missar att gå ditt idag, men gud så skönt det va att bara dra iväg igår, man kände sig riktigt fri  för en stund, Måt iallafall 10 ggr bättre en igår , fan förstår inte va riktigt riktigt rastlös igår, men orkade inte göra nåt eller ingenting död för lilla mig, ville bara dra från e.tuna

Känner mer och mer för att flytta till sthlm, jag skulle nog trivas bättre där. sen vill jag så gärna bygga upp vänskapen mellan martina och mig igen har saknat henne så, Tänker på henne mkt, och vill ofta dra iväg till henne men så ere de här mig pengar det finns inte mkt över när man inhandlat mat, betalat räkningar, och lagt undan en slant till simmning , cigg och lite till möbler...

Men imorn sker det, då får jag träffa min älskade vän martina och vi kommer nog få det riktigt kul, vi ska på hero city och käka mat, och gå på bio :) längtar så tills imorn, men med till ikväll , manne e jue på jobb nu, längtar efter att få mysa till det med han, med film och god mat :)

M va jag för tillfälle trivs att vara borta från e.tuna, känns så ja, att man har inget annat att tänka på en att unna sig lite lugn och ro här, inge städ eller disk som väntar på en, inge besök från någon, inga måsten med att gå nånstans, bara få sitta här på balkongen och njuta av solen och värmen och tystnaden, sjuk skönt

Ne nu ska jag sluta tjata om hur skönt allt i livet nu känns, hehe, Jag tror ni förståt de nu hehe

Kram på er alla

Emelie L

Kvällen har bara swischat förbi :P

halllllllllå igen, har nu under tiden jag inte skrivit så mkt igen, tappat en massa läsare :( kom tillbaka. :) hehe.

Vad ska man nu hitta för intressant att skriva om då, kvällen har jue inte direkt varit WOW, utan har bara tvättat, ätit så jag fick jätte ont i magen och va tvungen att lägga mig för att låta maten smälta lite, sen har man lysssnat på annsos snack om både de ena och de andra, men jag hoppas snacket om att flytta hit blir av snart, e så kul att ha en tillbaka, och hoppas med flytten blir till dörrn mittemot mig :) blir ju nästan som att bo ihop igen förutom att man har ett eget place att vila upp sig på helt själv. vilket e en enorm fördel.

ja sen pratade jag rätt länge med manne ikväll, det sas inget speciellt utan det pratades på somvanligt om allt eller inget. :)

Och imorn blir det att stiga upp hyfsat tidigt, runt tio senast har jag planerat att stiga upp, och då blire att äta lite frukost och drika kaffe och ta en cigg i fönstret hoppas att de e sol i morn med.  fast egentligen inte, för det e så frustrerande att sitta inne och plugga om solen skinner och att det e varmt då vill man jue hålla sig ute i det fina vädret och promenera och ta kort :)

Sen på eftermiddagen runt 14 tiden kommer alex förbi på en kopp kaffe, ska med bli jätte kul att få träffa henne igen, det va ju ett tag sen man såg till henne.

Ja ne jag e tom på ord, man blir väl lätt de när man bara sitter inne och pluggar och ha sig med sitt i sitt lilla kryp in ;)

Så jag avslutar nog här.

Kram på er alla

Emelie L

Vååååååååååren e här :) :P

Eller inte, vädret bråkar alltid med oss, snart e det väl snö igen så jag ska inte vara glad i onödan nu hehe :P ne Skoja, e jätte överlycklig idag har massa energi i kroppen, fast jag va död som en gris då jag vaknat upp runt tolv och sovit närmare 10 timmar. . .

Annso hade med försökt rignt och väckt mig men jag har varken hört klockan på mobilen eller att någon ringt så det blev inte någe tuna projekt idag :( Vaknade lagom då annso kom hem, och vi satte då oss i köket och öppnade fönstret och jag satte på kaffe sen satt vi och där och riktigt njöt av solen , värmen och jag kaffe och ciggen, och massa minne tillbaka i tiden kom upp både för henne och mig så det va vårat diskutions ämne i förmiddags.

Sen la sig annso och jag fixade mig, och små-plockade lite sen gick jag äntligen ut i de fina vädret , gick först och tog antabus, sen tog jag mig en lång promenad genom vilsta, tog massa bilder med som jag snart tänker lägga upp :)

Har med innan jag gick ut lagt i en maskin tvätt så ska snart ner och lägga i en till. Massa tvätt har jag nu återigen lyckas samla på mig , så det blir nog att ta någon maskin imorn med.

Ska återigen försöka ha lite ordning med tvätten och ha lite rutin med den med, så att det inte blir sådana högar med tvätt.

Så de ska jag pyssla med hela kvällen, och mat och disk behöver jag heller inte ställa mig och göra. så skönt så, bara värma maten, så det blir att softa rejält mellan tvättar, behöver verkligen det.

Nu kommer Våååååååååååårens bilder :P ;)


Här är nästan i början av promenaden,




Denna och den innan e vägen som jag börjar gå, har nu gått fem min ungefär


Här e fortsättning på grusvägen tills jag kommer in i ett vilomårde


Här e ett hus längs med grusvägen som jag alltd älskat brukar alltid nästan stanna till
där eller årminstonde snegla upp ditt när jag går föbi


Det gula huset, e ett annat hus som jag med älskar :)



Sen kunde jag inte låta bli att ta en bild på mig hehe,


Ett litet öde hus längs vägen. tror det e någon slags verkstad eller så. som nån hyr.


Och nu e jag på andra sidan av de första två bilderna,
börjar närma mig slutet av promenaden.

Bilder från idag och tillbaka några veckor.

Hej, på er allesammans igen, nu har jag donat med mitt ikväll, lagat mat, duscat, sett på andra evenyn, diskat och pratat med manne, skulle egentligen varit i säng för länge sen, men piggnare till lite efter jag pratat med manne , så jag tänkte jag kan ju lägga upp lite bilder från idag och sen lite bilder som julia tagit, hehe, hon brukar låna min kamera så fort vi ses, blir rätt coola, häftiga, och roliga bilder hon tar.

Barn dem kan dem med :D

Bilder från idag. . .Jag, syster madde och hennes  dotter julia, på väg ti mormor











Mor och dotter, så söta så ihop :)


Och trista jag, så ofräsch ser jag ut i vardagen :P de dagar jag bara ligger inne och pluggar.



Manne, vi e nu på väg hem från morster antia som fyllde år i lördags

Lite vår blommar hittade vi på vägen, de skulle man självklar fota på :)

En närbild på en av blommarna, som dock inte blev så bra, men de får duga :P hehe
Hemma hos mamma förra söndagen , hon fyllde år då, med på bilden e johan.
Dem skulle gifta sig till pingst, men så blev det inte :(

Förra lördagen, julia klär ut sig, Min idé, hittade inte några leksaker till henne,
Mende här dög för en stund hehe, blir nog at plocka hem en massa gamla
leksaker från pappa ti henne. Blir ju jobbigt för dem att jämt plocka med sig en massa.

'
Här skulle hon föreställa en arg tiger , så söt så !


Tessan tog lite bilder när jag stongt konsentrerar mig vid datorn hehe,
Det va årets sportlov :P


Här tar hon ytterligare en till


Och de här vet jag inte när det va, tror de med va under tessan sportlov,
Om jag inte minns fel va vi påväg till alex.
Va jag försöker gra vet jag tusan inte, men lustig bild blev det alt.



Hemma hos mormor med madde, julia nån gång i början av året
Va så facinerad av hennes jätte blomma


En närbild av den


Här stannade vi i säderlekparken på väg ti mormor


Nu kommer julias bilder, finns nog en fotograf i henne med :P ;) ?




'










































Klar slut för idag. Hoppas ni haft en trevlig titt :D

kram&GoNatt

Emelie L