¨

Fredag-onsdag !

Hallå där ! Jag har haft fullt upp så det har inte hunnits med att skrivas , men nu i´m back ! hehe Så håll i er ! För nu kommer en resa som ni aldrig kommer glömma hehe ! :P ;)


Fredag morgon började inte så bra, för Torsdagen slutade inge bra hehe, Blev så himlans arg på annso för hon planerar så konstigt och detta var inte första gången som de vi hade planerat som blev inställt men nu var det för att jag tappade lusten när hon började babbla upp allt som hon hade tänkt göra innan vi drog och hon hade bara en timme på sig typ innan vi skulle iväg, så jag röt till en del och gick iväg utan dem, 

och så blev hon sur för de fattar inget, men men sen har det nu hela veckan varit tjat och gnäll om hennes förbaskade nyckel som hon aldrig tar med sig, blir sååååååååå sur , fan jag orkar inte anpassa mig efter henne på de sättet, inte vill man vara låst i lägenheten för att hon skiter att ta med sig nykeln, men hoppas hon nu fattar att jag menar allvar , a men gör hon inte de så hoppas jag att hon gör de då jag bara går min väg och skiter i om hon inte tagit med sig nyckeln och får sitta och vänta här i porten på mig, eller nåt. 

Iallafall, fredagen blev lite drabbad pga av sådana små saker, men jag gick och skrek på psyket att jag behövde lugnande om jag skulle klara att motstå spriten, och för en gångs skulle hjälpa de att höja rösten ,

Verkar som om man måste göra de för att dem ska fatta alvaret.

Hur som helst jag fick dem och efter lunsch tog jag dem och de gjorde susen, och dagen med familjen i V-Rås blev räddad. Vi hade de kanon där ! Vi badade , solade, Gick på IKEA och sen for vi hem ti mamma och beställde två familje pizzor skit gott, sen var vi kvar en stund och satt på ballkongen och snackade skit hela familjen ass nice.

Skit nice strand hade de med ass lång grunt, kunde jue fan gå nästan 100 meter ut i vattnet. de som var nackdelen med de hela va att de var en väldigt lång bit med sten och massa äckligt sjögr'äs

Här har jag lite bilder som bevisar hur trevligt de va hehe ! :P



Mamma, på stranden i Björnö i V-Rås


Jag (Emelie)


Sabine (min syster) Å mamma, Glass paus innan vi badar!


Sabine Å hennes kille Robert


Mamma Å Jag


Tessan kommer nu Äntligen hehe ! TRodde hon skulle svika hos :P


Flygplan över oss ! Häftigt


Stugor som man kan hyra vid stranden, Vore inte helt fel att gör det nån dag !


Tessan och jag i bilen till IKEA Lite små sur hon ser ut då Hehe !


Nykomlingen i familjen hehe, Mammas nya guys hund, mins inte vad den hetten nu skit snäll va den iallafall !


Tessan, fixar sig för uttång hehe :P eller en ragga vända med en bil och vänner.


Nu varvars det ner !

  
Utsikt från mammas balkong !




Det var den dagen , en dag att minnas :)

Älskar sådana härliga stunder med familjen, man tar verkligen vara på dem , och minns dem väldigt väl, och man kan leva länge på dem, Om ni inte vet så ere så att vi inte har så bra relation egentligen men Vi får våra ryck och lyckligtvis lyckas vi få några bra dagar att minnas :)


Jaha, resten av helgen blev skönt, äntligen nu börjar man känna skillnad på veckodagar och helger och nu lever man verkligen ut på helgen tisammans med sina kompisar. alla sina kompisar oftas brukar man vara rätt trött efter en veckans utgång och festande så då vilar man på helgen och missar att träffa de som har jobb osv och bara kan roa sig på helgerna

Så det blir en halvtimmes utgång i fredag hehe inge vidare kul kanske de låter som men vi fick rätt kul fkatiskt på den lilla tiden,

Sen blev det utgång på lördagen med betydligt längre hehe, de va jätte trevligt , och jätte kul att träffa laex va nu ett tagsen !

Söndagen blev lugn lite sol på kullen bakom huset,

Imåndags blev det Parkenbadet och motionssim hehe :P 700 meter Yeah Med pappa och annso, Kul va de att hitta på nåt med pappa med !

I tisdags, blev det rätt lugnt lite sol på kullen och sen mot kvällen kom lumpen danne och hämtade mig och vi for till syndbyholm och tog ett kvälldopp och en promenad och letade grillplatser tills på lördag , vi funderar på att ta en heldag i solen och grill på kvällen på lördag ! :)

Här kommer mer bilder från syndbyholm !





























Jaha detta va veckans händelse hehe !

//Emmsan


Tisdag- Allt e bra :P

 Ja hej det blev lite bråtom sist. men jag känner inte för att fortsätta just nu, har precis vaknat. somnade klockan 8 ikväll, usch somnade från ingenstan!:P

Oke, fan jag vet inte vad jag ska skriva om.Försökte läsa lite nyheter idag, kände att de kan vara lite nyttigt nu när jag inte hängt med vad som händer världen över, men jag småläste bara rubriker och undertexter. Så de blev inte så lyckat med att fånga idéer om vad man kan skriva här eller prata om eller vara hänga med lite liksom, Det ska bli ruskigt skönt att få en fungerande tv snart eller en fungerande boxer så man kan se på nyheter osv. 

Ja men just de! Det har jag inte berättat, fast det e inte någe märkvärdigt men nu har jag äntligen lagt half life på datorn så ska nog ta och spela lite imorn om vädret e dåligt. 

ja men ne känner att det kanske e dags att avsluta skrivandet nu, känner att de bara babblas på om ingenting. hehe,

ja ja. men kram på er allesammans! 

* My little own stark , you my lover* 


Men gud jag hur kunde jag glömma att berätta detta !

Jag avr ju hos psykologen idag , Det var riktigt skönt att träffa henne det var ju nu tre - fyra veckor. Och där gjorde jag även stora framsteg, dels så somnnade jag skapligt så jag var för en gångs skulle rätt så pigg när jag kom ditt hehe.

Sen babblade jag ur mig det mesta. vilket jag sällan brukar göra.

Ville bara säga det, :) hehe- kram igen !

Tisdagen!- i fortsättningen kommer det bara posetiva tankar !

hej , ja jag lovade ju att avsluta lördagens skrivande. men jag skiteri det, det e ändå bara ointressant babbel om mit liv som ni redan vet så mkt om vid de här lagret.

Så istället för att prata om nackdelar med denna behandligen tänkte jag börja skriva ner fördela och de posetiva om det. och mina framsteg som jag faktist redan nu e många :)

Jag kan börja med att första framsteget jag gjorde det, var att hänga på och sola och bada fast jag inte sovit mkt och stresade upp och for runt som en galning på stan så tog jag ett djupt andetag att utaföra de jag skulle och lovat.

Sen var det att passa på att sticka ut huvudet ur dörren och ta steget ut och njuta av sommarvärmen lite,

Sen var jag det åh börjar glömma bort jag vet att det var mkt jag gjort som e bra, eh nu e jag lite tankspridd fortsätter med att redogöra de posetiva jag gjort.

Ska med annso snart till en studievägledare så det kanske e de som stör tänkandet hehe, måste fixa mig lite innan med men de kommer mer posetiva saker,,,, vänta så får ni se :) hej på er så länge

*Emmsan*

Lördag- Lugn helg !

Helgen e snart slut och det har varit en trevlig helg med massa mys både med annso och vårt nya lilla gäng och sedan med pappa. Sitter du och väntar på att gå iväg och möta en vän...

Och imorn e det söndag. blir ev att gå till pappa en sväng och fixa ett spek ti datan och så kanske det blir en film man vet aldrig. Mer en så gör jag nog inte imorn, ska nog ladda för att än en gång försöka ändra mitt levnadsätt. Hoppas på bättre lycka denna vecka,

Ja de var helgen de. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva har egentligen många tankar kring livet , mitt liv, mitt sätt att tänka, osv. men de tar stopp när jag känner för mig att skriva ner allt, exakt allt. eller nja det tar väl egentligen inte stopp heller , utan orken finns inte, somvanligt. Jag har tappat min charm med att skriva. jag har ingen inlevelse, jag förklara inte lika detajrikt längre, den finns inga djupa känlsor i de jag skriver som det brukar göra.

Nu innehåller allt mest depp och depp och depp. Det e inge kul att läsa liksom, Det e inge intressant.

Så jag undrar varför jag egentligen skriver överhuvudtaget. Det e väl kanske för att hålla skrivandet färskt och sen så vet man ju aldrig en dag kanske allt dimper ner igen, jag kanske en dag bara får tillbaka men charm med att skriva det kanske e därför jag skriver jag vet inte, för att någonstans hoppas jag väl att de bara kommer.

Att så mkt kan förändras av att må dåligt, allt för ändras, Jag personligen, mina tankar, mitt sätt att uttrycka mig på, mitt sätt att skriva, mitt sett att tala, mitt språk, min handstil, jag skriver mkt mkt slarvigt nu, mina åsikter, allt , allt som jag byggt upp, den jag är liksom försvinner helt totalt. vem e jag liksom, den frågan kommer ju !

Iställer för att känna de här att nu har jag alldelese för mkt inom mig, för mkt att tänka på jag blir kvävd, så känner jag mig tom helt tom, det känns som man inte nåt jorden en, man vet inte vilken plats som e sin, man vet inte vilken väg man ska ta för att lyckas hitta sig själv.

Så känner jag ibland, just då jag ska tänka framemot.

För jag känner mig helt tom, för att jag först och främst måste lägga spriten på hyllan, bara där förlorar jag väldigt mkt,
De mysiga vin kvällar med  dig, du vet vem ! jag som full vilket ibland kan vara en väldigt rolg figur, Hela utelivet går i spillror , ja hur som helst så fösvinner en mkt betydelse full tid ! en tid som alltid har varit min grej min princip mitt liv, nåt som tillhör mig starkt en symbol för mig har den varit.

Kanske inte alla gånger nåt man kanske skryter om direkt men det e jag och det e inget jag skäms för heller. En stor del av mig försvinner när nu beslutet e att avsluta allt som har med alkohol att göra.

Sen därefter kommer de sociala även i sin takt avta för en stund iallafall, Och de där med en stund iallafall har jag väldigt svårt med, för jag har så lite tålamod de känns som hela livet rasar samman om inte jag får gå ut och träffa de folk jag vill, gå på fester och träffa både gammla och nys vänner osv osv.... tyvärr måste jag avsluta nu ska iväg ti en kompis....

Avslutar imorn! haj haj .

Tankarna snörrar !

hej hej, jaha denna kväll blev ju inte direkt som man hade tänkt sig , tänkte t.o.m gå och lägga mig tidigt....

Istället blev jag irirterad på puckot robin som bara håller på och håller på mig sin konstigheter. Ja nu har jag iallafall bara en resväska och ett par byxor där som han e skylldig att ge mig sen har fan vi inge mer med varandra att göra.

Hoppas att han inte kommer på mer tokigheter osv.

E helt slut i huvudet av den idioten jag pallar fan inge mer, jag lovar snart smäller de, jag kommer inte orka att hålla emot min frustation mot honom..... Jag hoppas inget men jag kan fan längre inte lova att jag slår snart den sista spicken i de hela. och då kommer de ta me fan bli tyst. De kan jag lova allesammans.

Ja sen har vi ju kapitlet om jenny men de e inge stort. bara tråkigt på ett sätt, för vi hade våra stunder som jag trodde va nå speciellt men nu i slutändan var de väl inte så.

Tycker hon betett sig falsk om man nu kan kalla de falskt jag vet inte kanske inte falsk ne fan jag finner inga ord som binder ihop de hon gjort.

Kan säga så, att jag har min principer som hon inte platsar i.

Okey till nå helt annat.

Jaha 5 dar kvar tills min psykolog kommer tibax :)

Ska bli riktigt skönt att ha någon att prata med en gång iveckan :) försöker planer hur jag ska redovisa mina veckor för henne. men a kommer inte fram till någon bra utvedering av veckorna. finns så många blandade känslor.

usch har ont i huvudet nu efter kvällens bralvader-

Nattis

//Emmsan

Bilder säger mer en ord ! (Bilder från Kentlördagen)

                                          

Snart framme i vårt gäng! :)



                                        


 



Här hälsas det för fullt, Tråkigt att alla videos försvann, Hade en rolig video på han med kedjan runt halsen


 





Här är vårat Gäng ! Jihu ;)




     Här Käcks det öl för fulla muggar :P ;)!                 
                                                                                                                         



                                             

                                           

Och här njuter vi för fullt, av öl, musik, vänner och en park full av trevliga människor som utsikt :D






Kvällen i parken börjar glida mot sitt slut, Promenaden fortsätter vidare till time :)

      

                               



                                                  

Kvällen slutade med efterfest i mitt kök JIHU eller nåt ;) :P


                                             

THE END

Måndag- Nada har hänt!

hej !

Fortsättningen på lördagen!

Strax efter jag skrev inlägget bestämde jag mig för att ändå gå ner till stadsparken, och det gjorde jag rätt i.

Så jag ringde till annso och hörde om läget där var okey med simon, han mådde lite dåligt så de var därför jag inte gick ner från första början, men a läget var okey där så jag pallade mig ditt och så gick vi tillsammans ner till stadsparken där väntade jessica och hennes gäng,

Ja de hände inte så mkt mer, vi satt i den smockfulla parken snackade och åt lite jordgubbar , och a de blev väl en och annan öl med och man hörde kent otroligt bra.

Det var väldigt mysigt med allt folk och musik i bakgrunden stormtrivdes. De borde fixa sådana parkfester faktiskt, dra ditt lite små band eller trubadur de skapar en sån härlig stämning med så mkt folk i parken och musik i bakgrunden.

Fast de var så mkt folk samlade så var de lugnt inge bråk och sånt , de var med blandat , barnfamiljer äldre, tonåringar, ungdomar osv.

Efter kent gick vi vidare till time, jag annso och hennes nya bekanta, och på vägen mötte jag upp danne (lumpen danne) som jag kallar han hehhe, han ska för övrigt flytta till gbg i höst :/ , tråkigt !

Vi allesammans gick till time hur som helst och hälsade på några av simos bekanta, vi slog oss ner där vid deras bord och så blev vi kvar där till stängningsdags, Rätt så trevliga typer var de och sen följde de med hem till mig på "efterfest"

Senare på natten tog jag en dusch och gick till en vän och sov över där.

Resten av helgen blev lugn!

Denna vecka började inge bra, somnade väldigt sent eller tidigt på morgonen söndag ti måndag.

Så jag försov mig på måndag och missade antabusen :/. Men ringde så fort jag vaknat och fick en tid klockan 3 som tur va.

Men ja humöret var inge bra för jag var arg över att ha sovit bort hela dagen osv och humöret blev inte bättre utav killen om ger mig medicin. Jag såg för jävlig ut och hade då solbrillor på mig sen började han ifrågesätta de osv, och börja tro att jag döljde en blåtira eller nåt jag vet inte, störande var de iallafall, fan man ska väl få ha brillor på si g oavsätt om man döljer något de ska väl de skita i jag går bara ditt för att ta min medicin äsch irriterad blev jag iallafall.

Och idag då började han igen om dessa brillor osv och började fråga mig om jag tar droger eller nåt, så jag började skratta vilket vad dumt för då började han tro de ännu mer, men jag tyckte de hela gick till överdrift så jag visste inte om jag skulle börja skratta eller gråta fan,,,,

Ja men a, sen efter antabusen gick jag ti mormor och lämnade pengar till resan så nu e hela denna resa betald skönt, nu gäller det bara att spara så mkt som möjligt, :) sen bär det av i sep skönt fan......

Sen gick jag hem och åt frukost och allt, och hade ju som mål idag att läsa ut en bok men läste bara 20 sidor sen somnade jag som en stock och vaknade runt halv 5 :( och e fortfarande trött förstår inte, kroppen och huvudet e helt slut,

orkar ingenting längre hoppas de vänder snart.

ne nu har jag inte så mkt mer att berätta och prata om .

Kram på er allesamman!

//Emmsan


Lördag - KENT idag !

Hallå där!

Mhm, Jaha, just nu spelar kent nere på stan, skulle egentligen ha varit där (utanför) och lyssnat på dem, men så blev det inte :(  (ja , mamma, johan , johans kompis, annso, simon och en kompis till han, jessica och ett par kompisar till henne . vi hade tänkte dragit ner ditt med filt grill och massa andra gosaker och suttit och lyssnat på dem,

Men de blev inte så blev många som inte kunde osv osv  Skit tråkigt !

Så jag gick hem sen efetr en stund ute på time, va hungrig trött och irriterad för att det inte blev av, Va med några som skulle in där och titta på dem hade jätte gärna foölj med men hade jue inga biljetter :(

Timmarna innan spenderade jag hos alex med pool och lite sol och biljard sen gjorde vi iordning oss och skulle ha lagat mat men de blev inte så för vi hann inte med det och sen krånglade fritösen och alex tappade ut alla pommes i disken osv, de var inte sån jätte bra stämning sista timme, alex var stresad och frustrerad osv , heheh

Men humöret vända sen efter en cigg och lite öl sen bar de ner till time med en kompis till henne, hon,jag & Jessica. :)

I en bil på väg ner till KENT !                  I en bil på väg till KENT !                   I en bil på väg ner till KENT! hehe fast hon hoppade av hemma istället :P :(  
Alex, på bättre humör nu :P ;)                Jag (emelie)                             Jessica, Lika glad som alltid :P;)

Och nu sitter jag hemma i mörkret och e lite trött faktiskt. Och sen funderar jag på om jag ska dra ner till stadsparken för jag fick nyss ett mess av en kompis som är där och tydligen hör man kent väldigt och de e en mysig stämning skrev hon, så jag undrar nu om fan man ska orka ta sig ner ditt iallafall...........

Annars så ja det rullar på,

Skriver mer sen och berättar resten av kvällen . Haj så länge :P

//Emmsan

Fredag, och veckan har varit bra!

jahopp, då har man hållit sig vaken snart ett dygn igen, de börjar bli riktigt dålig de här för huvudet hänger inte riktigt med i svängarna med alla konstiga sov tider.

Men annars så e det bra, och man har nu klarat en vecka med ett leende på läpparna, fast det har varit tugnt och jobbigt att hålla sig på bra humör, så ja de har väl varit lite falska leende i mellan åt, men det måste de bli om jag verkligen ska försöka komma på fötter,

och jag ska ge mig själv ett mvg faktiskt hehe :P som verkigen ha gett det ett försök  och gå emot mina känslor och det har varit jobbigt ocvh frustrerande men nyttigt, men det har med lätt till konstiga drömmar, verkliga och helt sjuka

ne nu känner jag med helt borta och vet ej vad jag skriver så jag fortsätter senare idag . hehe :P

ha en bra dag alla, nu ska jag gå och tvätta osv

//Emmsan

Måndag, och den börjar inge bra!

God morgon allesammans!

Jaha ja denna morgon började inge bra, skulle tvätta kl 7 men tvättmaskinen fungerade ej, och Fastighetsskötaren har semester och är ej närvarande i huset, och plingade på nyss och en ung tjej öppnade nyvaken dessutom, men hon skulle ringa senare och rapportera, så de blir nog inte av att tvätta åtminstonde en tvätt innan tio, får väl hoppas den e lagade till nästa tid som e 16.00

Ja så då kan man väl säga att man suttit uppe ionödan och väntat in tvätttiden, fy fan säger jag äh så farligt e det ändå inte, skulle nog i vilket fall ändå i somnat så vad gör det.

Ja då har man återigen håt sig vaken hela natten och för mitt huvud ere kväller och den börjar känna sig trött, men den kommer inte få någon sömn först i kväll.
För jag håller på att vända dygnet tillbaka, Önska mig lycka till och håll tummarna, för de har gått så pass långt att hjärnan har ställt om sig. men äh de går nog om man vill.... Gäller och vara hård bara, vilket jag just i nuläget har väldigt svårt för, gör exakt vad känslorna säger.... Kan inte riktigt motarbeta dem....

Men man får väl ha sådana stunder med,,, fast nu har det väl inte direkt handlat om några stunder utan månader... eller månad....

Har väl till och från mått vädigt dåligt under en lång tid snart upp till ett år, men jag har ändå förut kunnat lyckas med att göra lite framgång.... nu under dessa 2 månader har jag ju bara slläppt allt och mått väldigt dåligt och ja ni vet jue om ni läst tidigare inlägg  så a

Jaha ja då vet jag nu inte vad jag ska hitta på e nog lite tidigt att börja dammsuga.

Men badrummet e iallafall kalrt nu, blänker så fint nu hehhe :)

Ja denna natt har jag varit själv, annso har varit på vift oss robin och nu svarar hon ej, men orolig behöver jag nog inte vara hon har väl somnat där eller hos nån annan skulle jag tro,

Ja men nu får det vara färdigt skrivit för morgonen uppdatera senare !

Ha en bra dag mer er alla.... kramar

/Emmsan


Ett stort framsteg denna dag (söndag)

Mhm ! denna vecka kanske inte började så bra men den slutade bra för en gångs skull.

Den började med en väldigt dramatisk fulla, blev många öl, psyk, och spårräls.

Inget jag tänker gå närmare in på men så var de,
 
Resten av veckan bestod av sol bad och filmkvällar. I onsdags kväll blev de daimtårta med grädde med en kompis som heter rickard och så satt vi och snackade om allt dramatisk plus lite allmänna saker. Det var mysigt och skönt , blir alltid på bättre humör i hans sällskap, undrar varför man inte ringer han oftare när man e deppig, han får alltid en upp från gropen

I torsdag så skulle vi träffas på förmiddagen men det blev inte så, somnde på morgonkvisten och vaknade av att han ringde mig efter lunch och stressade upp mig, så jag sprang upp och gjorde mig snabbt iordning och sprang till psyk och hämtade mitt stämpel kort som jag sedan sprang med till sos och lämnade in. var väldigt grinig, stackars annso som fick dras med mitt hysteriska morgonhumör. sen träffade jag jessica en snabbis på torget.

Strax efter de kom rickard och hämtade oss och så får vi till ett jätte fint litet ställe innan syndbyholm och badade.
fast bara en liten stund va askallt i vattnet sen satt vi i gräset och babblade en massa om ingenting :P va jätte trevligt och återigen vart jag på bättre humör och gladare....

I fredags sov jag också länge och försov mig till psykmottagningen.... Men då fattade jag inte varför jag egentligen försov mig för innan jag somnade tog jag mig en sömntablett så jag somnade tidigt typ tolv och jag skulle till psyk kl 13.00

så jag sov 13 timmar håja.

När jag kom hem från psyk så ringde jag jenny ochv for iväg och solade och badade i vilsta, hon jag och annso. 
 På kvällen kom syster sabine på besök och vi käkade mat och gick till stadsparken, i stadsparken träffade vi en från polen ass häftig kille men de roliga var att vi kunde inte kommunicera så bra för han kunde inte mkt svenska och typ ingen engelska bara polska och tyska jippi för de kunde inte vi hehe ....

de han kunde på svenska var typ kom och krama mig och please drick en öl hehe...

Nemen vi satt där och försökte prata med han så gått de gick och så tog vi kort och bytte nr han ville ses nästa söndag på torget kl 6 så får väl se om man gör det hehe troligtvis inte.

Sen kom aex ja hon var väl inte så på humör att prata engelska så ja , vi satt där och tåg nån öl jag drack en halv 3.5 a hehe ska inte jag vet  ,,,, men nu blev de så...

effter stadsparken blev det time out var där ett tag sen fick jag ångest och började skaka lite :/ mindre kul så vi for vidare time bishops och där träffade alex en gammal skolkamrat så jag gick hem då...

I lördags blev det at tsova länge, skulle gått ut med pappa och ätit men jag sån ångest och pappa blev sjuk så han kom med mat till annso och mig istället. sen efter maten fick jag jätte mkt ångest osv, tog en lugnande av annso och blev faktiskt lugn nästintill lite deppig och ja vi roade oss med att bestämma oss för om vi skulle dra på powemeet eller ej men det blev att stanna hemma  för mig iallafall, hon drog till jenny och festade.

ja jag satt här själv och babblade på nätet kikade vimmelbilder för ett halvår. somnade tidigt och sen blev jag väckt av annso när hon kom hem, kl 4 typ sen somnade hon och jag inte först 9 imorse så hela dagen sov vi sedan bort. och vaknade runt 17... inge bra. för när jag vaknade kände jag för att inte göra nåt sate mig och drack kaffe och rökte och babblade på nätet och tänkte avboka filmkvällen men som tur var , va rickard inne och fick mig och mottstå min känsla av att bara släppa allt. så jag började diska städa och dona duscha och sedan for jag iväg till peter heter han

han bjöd på mat tacos jätte gott, sen blev det film och lite prat efter filmen och nu e jag hemma

Ha de bäst alla söta vänner

//Emmsan