¨

Nu börjar det kännas . . .

Faaaaan, att jag färgade håret, ska ta en tur idag med och färga åtminstonde halva håret så får jag leva med att ha svart underhår. . .

Annars blir det att gömma håret under mössan tills det e tillbaka till det vanliga . . .

Lägger upp en bild på det nya senare. . .

Kram

Emelie L

Det blev en spontan kväll igår. . .

Dettta va verkligen inte meningen, hade tänkt färga en naturlig färg, bara fräsha upp året lite, men så blev det verkligen inte, jag föll för sabines tjat om att vi skulle färga håret svart, och ja nu e man svarthårig, inte så länge till men en månad har jag iallafall tänkt ha så här, sen blir det att klippa det och färga det slutet på nästa månad. .
Men tills dess får ni stå ut med mitt svarta hår :P

Här e en liten bild från igår. . .



Tyvärr kan jag inte skylla på att detta va en fyllegrej, men en sak e säker igår kom mitt tokiga jag fram för en stund. . .

Denna jag har jag fullspeckat schema, jag ska snart diska, duscha, göra mig iordning, cykla till moster med min datamus, sen hem, lagom när jag kommer hem, ska jag tralla iväg med mamma och bengan till mormor, därifrån ska jag cykla till ica ekängen och handla hawiian red salt, sen hem, marinera kyckling, baka parmasanbröd, lagom när jag e klar med detta, så ska jag och daniel till stan och äta middag med mamma och bengan.

Sen blir det hem och slockna som en stock skulle jag tippa på hehe. . .

Återkommer senare ev.

Ha en bra lördag allesammans.

Emelie L

Fredagen i sin helhet.

Min fredag har varit väldigt upp och ner, den började inge vidare, sött som fan nedstämd, så jag gick upp sen gick jag och la mig sov bort större delen av dagen. . .

Sen träffade jag mamma och hennes gubbe samt sabine. . .

Vi gick och strosade på stan köpte lite smått och gott, vi åt även mat och fikade. . . Där vände min dag, va skönt att komma ut och träffa familjen lite. . .

Sabine följde med mig hem , så nu har man sällskap här ikväll ev natten lång. . .

Imorn blir det en sväng till mormor med mammsen och hennes gubbe, senare under dagen kommer älsklingen min, sen blr det middag med Daniel, mamma och hennes gubbe på joséfs. Mmm så imorn blir det även en lugn och härlig dag. . . I like.

Det va min dag det. återkommer ev senare. . .

Kramar

Emelie L

Emelie är på gång. . .

Fast andra saker går si så där just nu får andra sidor hos mig träda fram, tex matlagningen. . .

Har nu denna vecka kollat upp recept på olika matlagningar, igår gjorde jag en taco paj för första gången, och den blev riktigt god. . .

Imorn ska jag göra sabway mackor, parmansanbrödet gör jag även själv, det ska bli kul att göra en helt ny maträtt med nya kryddor och smaker, det svåraste e att få till en bra curry dressing men har hittat ett recept som jag ska testa, om det inte går hem letar jag vidare helt enkelt. . .

Det börjar även gå framåt i matten, så svårt som jag haft med den denna vecka så svårt har jag aldrig någonsin tyckt något har varit, men ser det som en utmaning, har många ggr velat ge upp och dra, men se där det har jag inte så jag ser ändå posetiva drag på denna vecka, jag har verkligen inte gett även om jag inte kommit så långt på vägen så har jag inte bara struntat i det. . .

Så denna veckans posetiva drag är tålamodet, vilket jag gång på gång prövas på, räcker mitt tålamod hela vägen, varje vecka har det varit någon form av prövning på det stadiumet.

Så min mening med livet just är mitt tålamod, det e de som driver mig framåt här i välden. . .

Men största styrka är vad det är. . .

Man kanske inte sekundvis ser sina framsteg och känner bara att allt är en pers. . .

Men sen efter avslappning i hjärnan kommer tankegångarna igång det brukar bli så i slutet på varje vecka.

Man tänker tillbaka och tänker och alltid hittar jag något posetivt med var vecka som går. . .

Det är nog många människors svaghet, att sitta ner tänka efter , känna efter, hitta dem små små ljusglimtar i ens vardag. . .

Detta med att sitta efter varje veckas slut och tänka tillbaka ger mig iallafall styrka och kraft och en väldigt bra självkänsla och självförtroende.

Det är nog framtidens tips. . . Försök hitta dem små små ljusglimtar i din vardag. . .

Nu tänkte jag lägga upp en bild på gårdagens middag och dagens lunch vilket är detsamma, Tacopaj. . .



Recept på den väldigt goda tacopajen :)
http://www.recept.nu/1.281282/recept.nu_redaktionen/paj_pizza/kottfars/tacopaj

Lite blandade bilder. . .





Hittar ingen mening. . .

För denna dag, den har inte varit någe speciell, varken bra eller dålig, på topp eller inte på topp. . .

Har inte känt så mkt , har varit lite små glad sekundvis, det som jag mest känt av det e trötthet.

Ska ta det lugnt hela kvällen lång, gick lite tidigare från skolan med, skönt. . .

Emelie L

Putt, Glad, Putt & Glad. . .

Så har min dags sätt ut, ena stunden har jag varit glad och ena putt, det har pendlat som fan denna dag. . .

Jag har inte känt mig hemma någonstans, har inte kunnat sitta stil, och vart jag en har vändt mig om så har det känts fel, fel att vara på framsteg, fel att vara på nuevo, hem ville jag heller, jag har kämpat mig igenom matten, läst och läst om hundra ggr, få väl se om paletten faller ner snart, min handledare på nuevo förklarade lite för mig hur hon skulle tänka, och vi tänker rätt lika, och palletten fall ner lite mera efter det, men inte helt. . .

Bara jag förstår mig på uppbyggnaden och hur jag ska tänka och dels inte blanda ihop saker och ting så ska det väl ta me fan gå att klara mig igenom detta väldigt lilla kapitlet.

Den dagen kommer väl den med, hoppas på väldigt snart bara så att jag blir klar med matten snart.

Men till slut hittade jag min plats där jag kände mig lugn och harmonisk och det va på gym munktel. gick lite på löpbandet som uppvärmningen sen på vibben, och som igår gjorde det sussen.

Känner mig utvilad mentalt och har en skön avslappnad kropp, och nu hemma, ska betala räkningar, sen till affären handla, hem och duscha sen göra mig en tacopaj till middag och ha som lunch imorn . . .

Få se om jag återkommer lite senare. . .

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Vilken lättnad. . .

Jag löste ett problem med tålamod denna gång, jag lät mig själv inte styras av mina tankar, jag har stretat emot en känsla sen jag gick och la mig igår. . . Den har tärt mig hela dagen, vilket har fått mig på dåligt humör, okonsentretad. . .

Men med uthållighet, och tålamod och vibb så vände mitt humör helt värt. Fiii fan va skönt det va att vibba det gjorde susen har aldrig kännt någon så lik känsla efter att ha vibbat. . . Eller överhuvudtaget att sterta i mot så in i helvete mkt för att halka ner i gamla mönster.

Känner mig sjukt stolt över mig själv och mitt handlande som jag gjort i dag.

Och nu är det kväller ska snart gå ner till ica och handla lite gott kvällsfika. Onstfrollar med salami och tea till det.

Sen blir det hem och mysa med detta gotti gott framför tv.

Emelie L

Slutt på denna dag. . .

Och imorn hoppas jag på en bra dag, det känns som den kommer bli bra iallafall. . .

Har denna kväll duschat, ätit snabb mat, tvättat och pluggat matte, inte för att jag kom så långt, men imorn blir det nog ett skutt framåt då jag för saker och ting förklarade :)

Det va det de .

Har faktiskt inte så mkt mer att skriva, eller jo jag har väl men orkar inte. tyvärr :/

Natti !

Emelie L


Tillbaka till det vanliga.

Vilken piss dag det har varit, har känt irritation i hela kroppen dagen lång, ångesten är på väg. . . .

Prestations ångest. . .

Känner mig snörrig, borta, yr, varm, kallsvettig och mkt mer därtill.

Men ska försöka bortse från det, kommer göra samma misstag återigen, men så får det bli, kan inte sega till det nu strax innan mål.

Har nu ett kapitel i matten, sannolikhet och stadestik sen ett slut prov på det, om jag ligger in nu så e jag strax klar, tänker även göra det så jag kan påbörja eng och bli klar med det innan jul sen e jag i mål för detta är.

Nästa vecka blir det planering inför nåste år. . . mer om det återkommer jag tills allt e färdigt.

Det kommer bli en stressig tid framöver känns skrämmande men ska inte tänka så mkt på det, utan bara köra på tills jag stupar, det får bli så, kommer hålla på så här tills jag sitter på högskolan och pluggar det jag vill. . . Först då kan jag slappna av för då vet jag att jag e väldigt nära målet och jag har en viss tid på mig, jag kan varken slö till det eller skynda på det, utan det e först då det kommer kommer rulla på i jämn takt. . .

Men tills dess kommer det var upp och ner, in och ut, fram och tillbaka, stress och nedstup , ångest, "utbrändhet"

E nu hemma, har lagt i en tvätt, ska äta nåt snart, magen kurrar, det blir snabbmat idag, sen ska jag sätta mig ner med matten och försöka komma någon vart med den. . .

Återkommer senare ikväll.

Emelie L


Trög vecka. . .

Denna vecka har varit väldigt trög, det har hänt mkt och humöret har varit väldigt lågt. Men ska inte tänka på det nu och jag ska heller inte försöka fokusera så mkt på dessa intriger som varit i veckan.

Ja det blev jue inte som man tänkte sig, men när blir det, det ?

Aldrig skulle jag tippa på.

Det blev ingen vill , nästan ingen alls, tankarna på allt snörrade mest hela tiden. Och nu är man hemma igen, tillbaka till det normala, ska bli skönt faktiskt, börja om på ny kula dock inte utvilad, men strunt samma, det ska nu planeras in i det sista för detta år plus lite in på nästa år. Återkommer senare med min planering.

Ska nu ta och packa upp och fixa inför morgondagen, och sen ringa älsklingen min.

Kram

Emelie L

Denna gången. . .

Ska jag ej falla in i mina skuldkänslor, jag tycker inte jag gjort något fel, jag är inte dum på något sätt, och det behövde inte ens bli sådant stå hej. . . Allt känns väldigt överdrivet och larvigt. . .

Och denna gång tänker jag inte ge efter, även om det känns rakt in i hjärtat när jag läste en sak som en person skrev på sin blogg. . .

Det känns som om att denna person inte  tror jag bryr mig om henne bara för att jag sätter mig emot henne.

Vad e de för stil, jag hatar inte denna person bara för att jag säger nej till en sak.

Jag tycker hon kan vara mer föstående.

Men så här är det fan alltid så fort jag sätter mig emot något och tänker på mig själv i första stund, det känns som jag förlorar en efter en på frund av att jag säger nej, på frund av att jag har ett eget liv att se upp till.

Det känns som att man inte för göra det, jag hatar inte någon för det, jag bryr mig inte mindre bara för det, jag vill inte sluta vara vem med någon bara för det.

Hur ska man tackla en sådan sak. . . ?

Hur jag en vrider och vänder på allt så blir det fel, låter jag dem stanna , ja då blir det hack i min vardag, låter jag dem inte stanna så känns det som man har förlorat en vän på köpet. Då är jag boven i det hela, då e jag den elaka, då är jag den som inte bryr mig ett skit om denna vän.

Så hur gör man, är det en riktigt vem , undrar jag då istället ? ska jag ge efter mig för att få ha henne kvar eller ska jag skita i det och bara få ta  skit ?

Denna gång tänker jag skita i det, för jag vet vart jag står i frågan, jag känner att jag inte gjort något ont, fast samtidigt gör jag det, men jag vet att jag inte gör något fel. . .

Jag får helt enkelt chansa känner jag, och vad e det för spel, betyder jag så lite ? Att så fort jag säger nej så ska jag må dåligt över det beslutet.

Jag förstå ingenting just nu. . . Och det gör ont i mig. . .

Jag får väl vara en hemsk person som inte bryr sig ett skit om denna person för det e precis så hon uttryckt sig på bloggen. . .

Sista året har det varit så här, så fort jag inte ställer då är jag den där bad gay eller hur det nu stavas ?

Kommer det vara så här livet ut, jag har ändrat hela min livsstil, åsikter och beteende, just nu känns det menningslöst i vissa frågor just med vänner. . .

Jag vet att jag lagt mkt tid på mig själv ,satte mig själv i centrum och verkligen kämpat med mig själv och min sitution, och ja, vännerna har kommit ikläm, och vissa stunder känns det som jag förlorat hela högen med vänner och vissa stunder känns det som man har åtminstonde 2 styckna som verkligen finns där.

Martina är den främsta, sen kommer Jenny och Annso har varit bland dem också, men nu känns det som att jag förlorat henne på grund av ett nej. . .

Kommer den sista två också gå i spillror för en sådan sak, klart man är orolig man vet inte alls vart man har någon i vänskapens fråga längre. . .

Och man går jämt och oroar sig pga att man förlorat så många vänner på denna resa jag gjort  hittils.

Ska det vara så här ?

I min mening NEJ !

Har hur mkt som helst att skriva men jag avslutar nog det hela nu och återkommer.

Emelie L

Jag blir så trööööööööööött

Ibland blir jag så trött på folk så det finns inte, vet själv att jag ev överdriver lite nu gällande en sak men tillslut tappar man tålamodet, varför kan ett nej inte få förbli ett nej utan förklaraing, säger man ja, ja då frågar man aldrig varför ?

Och missförstånd och disskution över nätet är det värsta jag vet, ibland önskar jag att det inte fanns internet. Varför kan vissa inte bara lyfta telefonen och prata, varför hålla på och gämma sig bakom dataskörmen och tanjenterna.

Ska blir väl väldens männsikor stumma för det blir bara mer och mer skrivande i alla former, om man ska förklara sin kärlek till någon blir det oftast över nätet eller sms, vill man säga vad man tycker och tänker samma där.

Och det folk i fattar e att det blir bara en massa onödiga tjafs och missförstånd och man säger även mer en vad man skulle över telen eller öga mot öga vilket gör att allt förstoras upp. . .

Dels tar det en jävla tid . . .

Ne är trött på internet just nu !

E så arg och irriterad just nu så det finns inte, så ska nog avsluta innan jag bubblar ur mig alldeles för mkt.

Emelie L

Vardags vila :)

Det e inte ofta men får en sådan vecka :) det har varit grymt skönt att bara sitta och glo ut i intet. Sänka tankarna på fortsätta steg framåt. . . Och så är det dunder skönt att få va med min käraste i vardagen. Vi är nu på väg mot det slutliga stoppet för denna dag. Glömde ju bort att jag kunde nå er läsare från mobilen ;) . Återkommer imorn. Kram Emelie L

???

När jag inte riktigt vet vad ett inlägg ska handla om så blir det frpgetecken i rubriken. . .

Jag vet heller inte riktigt vad jag ska skriva om, det har iallafall varit en mysig söndag, med docken och gossip girl, brothers and sister.

Har precis duschat och packade iordning för veckan. . .  Jag är väldigt trött just nu så det blir inte många rader till.

Ska lägga mig och sova snart.

Natti och ha en bra vecka allesammans.

Emelie L

Söndags seg.

Har varit otroligt seg denna helg, men det har varit skönt att bara få ligga ner och inte röra ett finger. . . Det blev ingen företagsfest igår för vår del, hade velat gått, hade varit kul men men. . .

Idag blir det även en lugn dag, vi ska väl under dagen åka och lasta av ett lass som älsklingen inte hann med i fredags, sen ska vi luncha och sen hem, ska då se på sex and the city 2 som jag ännu inte har sett, sen blir det gossip girl sen vet jag faktiskt inte. . .

Det kommer inte komma några inlägg på hela vecka får se om jag skriver ett till ikväll. . . Eftersom jag ska vara ute och åka lastbil hela helgen och har dels ingen bil laddare till datorn som nu dessutom e hemma med annso hehe :)

Så det blir inga inlägg först nästa helg. . .

Ha de bra vecka allesammans. . . Så får vi se om det kommer ett inlägg senare.

Kram

Emelie L

Kan inte sova. . .

Det har varit en halvdan natt, älsklingen har inte mått så bra och inte jag heller, så vi har vaknat somnat, vakna somnat, och för en stund sen gick vi upp och såg lite på idol missade ju de igår. och sen somnade vi till båda två under tittandet , vi gick sen och la oss, men nu kan jag inte somna om och älsklingen sover som en stock och jag sitter här, skit trist att inte kunna somna om :(

Ja det har varit en tuff vecka för mig, och e helt slut, det ska bli otroligt skönt att ta ledigt en vecka och bara slappna av. . .

Ha en del att ta igen sen när jag kommer tillbaka, jag måste verkligen ta engelskan på allvar, för gjorde provet igår och fattade ingenting, känns mindre kul att avsluta denna tuffa veckan med det, inge kul alls.

Denna dag ska bli kul, jag ska första gången på över ett år gå på en fest, (företagsfest) med daniel och hans pappa, det blir mat och musik. . . Ser framemot det, fast om nu daniel fortfarande mår dåligt så blir det nog att stanna hemma få se , få se.

Under dagen blir det att avsluta filmen vi började se på igår, sen slutet på idol. . . Sen vet jag inte. . .

Kram

Emelie L

Lugn och skön eftermiddag/kväll.

Det blev en lugn och skön eftermiddag och kväll, har designat min systers blogg, Zondatess.blogg.se

Blev riktigt nöjd, (med grunden) ska jobba vidare med den vid ett senare tillfälle. . .

Ja det blev då inte någe plugg med eng ord, det får jag ta imorn, det kommer gå för sig, har en hel dag i skolan och kvällen på mig att plugga inför provet, och börjar känna mig mer taggad så det sa nog gå kanoners ;)

Ne nu ska jag fortsätta tittande på grays.

Natti

Emelie L

Vet ej vart jag befinner mig. . .

Idag e det en sådan dag, jag finns tillgänlig fysiskt men inte psykiskt. . .

Jag är bara är utan att tänka, vilket med har lett till svårare koncentration nä rjag pluggat, men är ändå förvånad att jag nästan hann med det jag skulle idag, han med gramatiken men ingen övning på orden frö kap 1-2.

Få se om orken kommer tillbaka om en stund så kanske jag sätter mig med det, annars får det bli prio 1 imorn.

Och har tänkt nu liten i en hast att det blir nog att ta med sig körteori att plugga på någon timme varje dag hos daniel. . .

Behöver komma igång med det. . .

Det e mkt i min skalle just nu, det e sluta röka moment, det e komma igång med träning, det e pluggandet, men det har jag kontroll över, det e körteori, det e spara pengar så man kan fixa till hemmet, e så himla sugen på det.
Ja sen vad som skall hända nästa år. . . Jag bör sätta mig ner med den planeringen, ska med få hjälp av nuevo, vi har redan lagt upp lite planer, men det återkommer jag till när vi är klara med det. . .

Ja utveckling av bloggen har jag med i skallen, har en massa idéer på at ev påverka "världen" men som sagt det finns ytterst lite tid över till det, och som jag brukar tänka, den tiden den kommer den med. . . .

Ja det va nog allt hittils. . .

Emelie L

Vilken härlig dag. . .

Efter sådan dag jag har haft så uppskattar man vila och ro väldigt mkt, ja ni kan nog räkna ut att det har varit en fullspäckad dag. . .

Sådana dagar som denna, så vill man egnetligen ha hela tiden, men vem orkar det, INGEN !

Jag kom iväg senare en tänkt kom lagom till frukosten på framsteg, vilket är halv tio, va väldigt trött denna dag med, lite ångestfylld har den varit i mellan åt under förmiddagen sen släppte det noggorunda efter lunch, efter lunchen gick jag med en på nuevo och vibbade , vi hade somvanligt ett intressant samtalsämne, men det håller jag för mig själv. . .

Efter att vi vibbade tog vi en promenad innan vi skilldes åt hon vidare til lstan och jag hem te jenny, va vääääldigt kul att få träffa henne igen, det va ju ett bra tag sen.

Vi pratade en massa, lekte med marius, passa på nu när man inte alls hunnit med nåt sånt de senaste halvåret, ja tiden den bara spriiiinger iväg, man hinner inte alls reflektera, denna höst tex ja veckorna bara går, och snart har vi jul och ett nytt år. . .

Och detta nyår kommer det bli kul att blogga, blogga om året som gått.

Efter besök hos jenny så blev nästa stopp hos pappsen, vi såg på film, och nu väl hemma. nu ska jag snart handla cigg, duscha äta, och sen baaaara ligga i sängen och njuta av ensamheten lite. . . .

Bildtajm för denna dag, dock bara min dagliga outfit, det får duga som underhållning denna dag hehe. . . :P







Vanlig vardag för lilla mig. . .

Nu va det dags igen, tillbaka till vardagen, det va väldigt svårt att komma upp idag, och jag såg helt förstörd ut i morse . . .
a köpen
Det blev en bra start på dagen men strax innan luch fick jag en liten panik ångest attack, så det blev att att ställa sig i fönstet en kvart sen va det värsta över, men resten av dagen va skit, måde inte alls så himla bra, men jag hanterade det bra på ett sätt. . .

Fick med ett paket från hm idag, lägger upp bilder på dem nya köpen imorn. . .

Det blev heller inge plugg för mig, hoppas jag mår bättre imorn, så att jag hinner plugga inför eng provet jag ska ha på fredag.

Imorn blir det även mkt att göra, först skolan, plugga eng, ska skriva om en sv text till eng sen blir det att påbörja att plugga på ord. . .

Efter lunchen blir det att gå och vidda med ett gäng från nuevo, väl hemma ska jag direkt till pappsen, vi ska se på en beck film, det har hänt nåt med hans rygg så det blir ingen körning för min del imorn och säkert på hela veckan, ska även med få låna hans cykeln denna vecka, vilken befrielse det kommer bli, kommer bara vara att sätta sig på cykeln och trampa iväg, i detta väder så kan det va skönt att komma fort iväg :)

Ikväll blir det frysta winerbröd och hemmafruarna som börjar kl 21 sen blir det att sova.

Det finns inte så mkt mer att berätta om denna dag. . .

Men har lite biltajm på mina dagliga mys outfit. . .

Ja ni läsare . Skulle ni kunna hjälpa mig med en sak. Ska byta namn på bloggen och jag står nu och väger på in you dreams. eller i breathing to the end.

Bildtajm. . .







Upplevelse dag :)

Idag har det varit en riktigt upplevelse dag för pappa mest men även för mig med. . .

När han fyllde 50 år som han då gjorde i mars detta år så fick han av mig farfar och farmor ett rallypaket, så ja nu kan ni gissa vart jag hållit hur hela dagen :P ;). . .

På rallykrossbanan i strängnäs. . . Det har varit en riktigt kul dag fast väldigt kyligt. . .

Ska se om jag lyckas lägga upp ett video klipp annars får ni nöja er med lite bilder från denna dag :)

Satt uppe väldigt länge igår till halv 5 och sov bara till 11 för sen vad det dags att ge sig iväg, så jag e laaagom trött, ska snart se på gossip girl, sen brother&sisters, ska sen sluta kvällen med en film flightplan tror jag den heter, har sett den och den e väldigt bra så det blir att somna till det. . .

Och imorn börjar allvaret igen. . .

Planen för veckan, jag ska lyckas hålla mig till 5 cigg per dag, jag ska göra klart kap 6 och sen blir det att råplugga eng ord fr kap 1-3 och gramatik på det, slutet på veckan blir det prov, och sen på fredag kväll ska jag släppa allt, ska ta tåget till gbg, hem till min älskling, och bara vara, vara med han, gitta på lite roligt och sen njuta av att se han slita och jobba 5 dar hehe :P. . .

Det ska bli riktigt härligt och bara få släppa allt för en stund, hämta ny krafter och sen köra på igen.

Och varför jag satt uppe så länge i natt berodde på att jag kunde verkligen inte slita mig, fast jag va väldigt trött så tvingade jag mig att hålla mig vaken, dels för att jag va så nära hela tiden att lösa mitt problem med bloggen, men jag kan inte fuska mig igenom detta, om jag ska få ordning på det så får jag börja från grunden, och det har jag verkligen inte någon tid över till, så det får bli när det blir, hoppas ni läsare kan stå ut. . .

Håll med på att skapa en playlista på sidan, vet inte om den funkar för alla läsare, tänkte dela med mig lite utav den sidan av mig med, vad jag lyssnar på mina långpromenadet och promenaderna till skolan och hem från skolan. snart blir det åka bil musik med hehe :)

Har även även kommit på vad jag ska skriva om , bara jag får tid över så kommer det väl ev något mer intressantare att läsa om, tycker det e viktigt att även visa andra delar av sig själv som skrivbent :P

Ne nu ska jag lägga upp bilder sen avsluta skrivandet för denna afton.

Ha en mysig höstkväll framfr tv och gottie gott.

Bildtajm. . .













Efter den kyliga dagen blev direkt hem och mysa i värmen. . .







Många visar upp rumpr och bröst till höger och vänster, jag visar upp mina fötter, snygga ellerhur ? ;)

Emelie L

Min dag hittils. . .

Min dag hittils har varit bra, jag har pluggat, diskat upp en väldigt stor disk, jag har duschat, lagt över bra musik på telen sen blev det en tur ut i det fina vädret, en lång och härlig tur med bra musik. . .

Ska snart tillaga lite mat, sen blir det bio nästa med pappsen :)

Jag vet nu med vad jag ska ta och skriva om, men det får bli det får vänstas med det till kvällen kommer, för hinner inte nu, så ni för hålla ut och se  vad Emelie kommer bjuda på för kul . . . :) ;)

Men min härlig outfit för dagen kommer nu samt en bild av min härliga promenad :)









God morgon bloggen.

Idga e det lördag hehe, ja det vet väl alla, somnade i nyheterna igår, har  börjat somna mer och mer till tv.en, tack vare daniel som alltid vill somna till tv.en, jag som liten somnade alltid till tv eller av musik, men växte i från det.

Och nu, gör jag det igen. Lika bra att vänja sig eftersom jag och Daniel är mer och mer med varandra, månad för månad.

Hus som helst kollade nys vem som åkte ut och det va sassa, bra väl alla tittare, men nästa gång blir det nog minnah, få se. . .

Denna dag kommer bjuda på en promenad, plugg av eng, ny maträtt ska tillagas :).

Sen vet jag kanske inte , tror jag ska klura på nåt att blogga om. . . Ja men det får jag ju inte glömma, jag och pappa ska har våran kvalitets tid , det blir ju bio klockan halvsju , Hämden ska vi se :)

Efter som det blir bio ikväll så blir det nog ingen film för mig att se på tv. Det blir nog att blogga om nåt om jag inte hunnit med det innan bion.

Ha en härlig och mysig lördag :)

Kram

Emelie L

Bakdags :)

Nu va kvällen kommen , den har bestått av lite tv-tittande, beverly hills samt det okända, sen ringde min älskling och det va väl någon gång runt 17.00 och sen dess har vi pratat.

Sen blev det att äta sig en bit mat, efter det blev att baka lite, väldigt enkelt men mkt gott, nämligen kokostoppar :)

Tada . . .

I ungnen :)


Slut resultat :)





Receptet finns på kokos påsen. . . . om inte så kan jag lägga upp det här.

Smält ner 50gram smör, om man har flytande så motsvarar det 0.75 dl.

Medan du smälter smöret kväcker du ner två ägg i en bytta, och rör i 1dl socker.

Du rör bara ihop allt inte vispar.

du låter sen smöret svalna sen heller du i smöret i blandningen ihop med kokosen, (200gram kokos) som då motsvarar en påse.

Du låter sedan smeten stå i 10 min.

I väntan sätt på ungen på 175 grader, smörj en plåt.

Efter tio minuter så lägger du upp små toppar på plåten du får forma lite med händerna för att få till det.

Låt dem stå i ungen cirkus 10-15 min.

Jag har sedan lyxat till mina topper med vanlig chokladsås som man har till glass men ska ska göra en egen nästa gång. . . Hemma gjort ska det vara :)

Nästa idol. . . .

Kramar

Emelie L

Är trötter. . .

Nu börjar Emele bli trött, har lite ont i huvudet, känner mig seg och orkeslös. Jag undrar om det ev beror på mitt försök med att slut röka eller iallafall dra ner på rökningen, har lyckas si så där idag, hade velat lyckas bättre, men få se vilken siffra jag slutar på i kväll. . .

Men jag tänker inte ge mig, den saker är klar, jag får må skit piss några dagar, det e det verkligen värt men kommer nog vara väldigt nerstämd, börjar redan känna mig nedstämd, hoppas jag klarar pressen. . .

Återkommer senare.

Emelie L


Vad har hänt.

Energin har bara försvunnit, det e nu andra dagen jag är hemma utan anledning, jag bara känner för att sitta hemma och plugga. . .

Och förra veckan va jag hemma en dag av trötthet. . . Det e inte bra detta. Samt va jag hemma förra fredagen, kände heller ingen mening med att gå ditt och vara där en timme, det e inte bra detta tänkande, det ska inte spela någon roll, jag ska ditt så är det bara. . .

Ska se till att verkligen kämpa nästa vecka med detta, så att jag inte hamnar i en ond cirkel igen.

Det ska verkligen inte finnas några men, eller pust, jag ska ditt och vad jag presterar där det spelar ingen roll men ditt ska jag. . .

Men idag blir det en hemma dag, det ska pluggas engelska, ska plugga slutet på kap 5 sen göra klart kap 6 och sju, jag ska med under helgen plugga på alla ord till dessa kapitlen, det får bli min lördags göra, på söndag tar jag och går igenom gramatik och dess regler. . .

Innan jag började skriva detta inlägg så satt jag och läste bloggar, en av dem katrins somvanligt, och hon skrev ett inlägg om kenza , och hur mkt pengar hon tjänar osv. . . Min första tanke va, att fan jag vill med att min blogg ska bli något betydelsefullt för läsarna, jag vill kunna ge nåt av mitt skrivande.

Förr så va det ju kampen mot alkoholen visst det e väl huvudämnet på min blogg men inte bara, jag skulle vilja variera mig i mitt skrivande. . .

Min tanke va att jag vill ge mina läsare nåt, så som värme, kärlek, omtanke och att det ska vara roligt att följa min blogg, jag vill utveckla mig själv i mitt skrivande, jag vill göra mitt skrivande till en grej, inte bara ge det vardagliga av mig. . .

Jag vill söka information om olika saker vad som helst nästan, och sen formulera det in mina ord dessutom ge en giltig fakta om det jag skriver samt säga mitt om det jag skriver om. . .

Och detta kommer ta tid, jag känner nu att jag har utvecklat min design till att visa lite vem jag är. . .

Jag skriver mkt om mig själv djupa tankar och känslor samt min kamp bort från alkholen och nu handlar det väl mest om skola och tillbaka process till ett så ganska normalt liv, samt lite kärlek till min älskade Daniel. . .

Men jag vill mer, jag har funderat på att ev ta fakta om studier, studier teknik, läran om matte, samt lägga ut länkar för studier och andra möjligheter, verkligen dela med en anna del av mig, verkligen få bjuda in er på djupet. . .

Sen vill jag prata mkt politik, jag vill följa politiken i punkt och pricka och för er som inte orkar det så kan ni snabbt gå in och läsa om det här på min sida.

Sen vil jag dela med mig av min konstnärliga sidor, med bilder och inredning samt mitt tycke om mode, smink och frisyrer.

Just nu är dessa bara tankar, men jag har alltid velat att min blogg ska utvecklas , jag ahr bara förr inte orkat. men nu känner jag att ska nog verkligen lägga ner lite mer tid på detta. . . Jag ska börja med allt i början av december har jag tänkt mig. . .

Så jag återkommer mer om det då. . . .

Tills dess får det bli det vanliga, mina vardagliga händelser.

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Riktigt höstväder har det varit . . .

Det kändes inge kul när jag vaknade , men med rätt kläder och unbrella. hehe, så gick det, va inte så hemskt faktiskt, i upp kom jag , och i tid kom jag, och frukost blev det, och ma prov (funktioner) är skrivet, samt så hann jag påbörjan eng, han klart ett kap, har lite att översätta ikväll som jag inte han med, sen har jag vibbat, och själv dessutom, väldigt stora framsteg , de ni ! :)

Sen blev det en sväng på stan, och sugen blev man allt på lite linnen på gina, hittade fyra som det blir av att köpa någon gång, på väg hem så kände jag att ne nu e det dags att sluta röka, jag vet det e uttjatat, men nu ska jag , det e projekt nummer 4 detta år. . .

Nu e matten snart avklarad, likaså med eng och likaså med körningen, så nu är det jätte läge att ta ett kliv i rökningen, ett kliv mot rökfria dagar. . .

Ska börja imorn, det blir att bara röka på dem så kallade "viktiga stunder" så som efter frukost, lunch och middag och innan läggdags. . .

Så till dem tiderna blir det att börja med. . . och det e fem om dagen, en när jag kommer hem från skolan också e inräknad. . . Nu kööööööööööööööör vi !

Precis när jag satte mig vid datorn så kollade jag ut igenom fönstret vilken härlig syn, lite halv mörkt mulet och så fina träd som lyser upp i skiftande färger. . .

Så här kommer en bild på min behagliga utsikt.




Vilken miss.

Idag gjorde jag en rejäl miss men med men mening, jag gick upp somvanligt runt halv åtta gjorde mig snabbt iordning sen satte jag mig med matten, gå igenom det jag inte hann igår sen bocka fr det jag hade mindre lätt för , jag gick igenom det, och det satte sina spår tills slut, väl klar, gick jag snabbt till framsteg för att äta lunch sen göra provet väl där, så förklarade att jag hade suttit hemma och plugga matte och att jag vill göra det efter lunch, men ikke det går inte för lärarna ska på möte efter lunch. . . Jaha då sprack det, gick ner till nuevo en stund, sen hem har nu ätit lunch och pratat lite med Daniel, kollat fb och bloggar. . .

Ska snart sätta igång och repitera inför matte provet som jag nu istället får göra imorn bitti :)

Sen får vi se vad klockan blir efter det och vad jag har för ork, om orken och tiden finns så blir det att fortsätta med engelskan. . .

Återkommer senare.

Emelie L

Så händer det denna vecka också. . .

Fast denna gången valde jag, jag valde att stanna hemma, sova ut, fick även paket från hm, trodde att s skulle sitta bra, men ikke, förstort så jag ruterade det så nästa vecka kommer allt i en mindre storlek hoppas det då passar.

Och nu har hela dagen passerat, ska snart ta och diska upp, plugga matte hela kvällen, för imorn ska jag ta och göra detta prov, har sedan bara ett kapitel kvar och slutprov, så ja , jag kommer blir klar med matte B i början på dec. . .

Så en månad tidigare kommer jag blir klart skit bra :) Och med engelskan kommer jag även med blir klar med, samt körkortet i samma veva.

Nu gäller det gå i mål med eng , matten och körkortet, om detta går för sig så kommer jag vara riktigt stolt över mig och över det jag hunnit presterat under detta år. . .

Inte illa . . . Men som sagt jag ska inte ta ut nå i förskott.

Det va allt så länge.

Återkommer senare.

Emelie L


Dagarna går så fort. . .

Jag händer inte med, hea helgen har jag varit uppe tidigt vid sextiden, och sen har dagen bara försvunnit, samma idag, vaknade till vid 6-tiden, ropade efter Daniel, trodde han redan hade åkt utan att säga hej då.

Han satt i köket och gjorde återrapporteringen för förra veckan så jag gick upp och tog en cigg sen la jag mig en stund, somnade aldrig utan låg och lurade till sju sen orkade jag inte ligga isängen nå mer, så jag upp och duchade och hade mig, hann mkt denna morgon, va nästan klar innan Daniel skulle åka, eftre han åkt, så diskade jag och donade upp efter helgen, bloggade som ni vet. . .

Sen blev det att traska till skolan, kom hem för en stund senn, det gick väldigt fort idag, hann även göra en del, som jag nu ska gå igenom, ev matte prov i morn eller på onsdag få se vilken dag det blir det beror på hur mkt som fastnar i huvudet denna kväll.

Ska ta det lugnt nu innan det e dags att gå utanför dörrn igen, ska vningsköra med pappsen, sen hem laga mat äta, och plugga, duscha och se om det finns någor på tv att somna till.

Det va allt så länge, kanske kommer in senare ikväll och skriver nå kul :P

Kram

Emelie L

Nya eller gamla Emelie träder fram ?

Ja man kan säga att det är en blandning, både gamla Emelie börjar synas, och sen har jag nu under två års tid utvecklas och blivit vuxnare, jag känner mig vusxnare. Det har hänt så mkt, många kanske inte ser det, mer en min handledare och min psykolog, jag litar på dem när dem säger att jag vuxit otroligt mkt och att jag är på väg uppåt, jag kanske inte ser vuxnare ut men jag känner mig äntligen vuxnare, jag tar mitt ansvar kanske inte helt till fullo men nästan. . .

Jag går upp på morgonen, jag håller rent och fint hemma, jag både åter och lagar mat på regelbundna tider, jag är på gång med körkortet, jag klättrar vare dag dag uppåt och närmare mina nuvarande mål. . .

jag både känner mig gladare och lyckligare, jag börjar trivas med mig själv, jag börjar lite på mina kunskaper. (jag kan verkligen klättra mig uppåt efter en rejäl nedgång.) Och bara det stärker mitt självförtroende och självkänsla.

Och den som mestadels ligger till grunden av min utveckling är Daniel, min älskade Daniel, utan han så hade det varit ännu svårare och det hade tagit mkt mkt längre tid. Han har hjälp mig med grunderna, han har fått mig att känna mig älskad, han har peppat mig, bara att han funnits har varit en rejäl motivation och det kommer han att vara så länge livet ut. . .

Han har verkligen triggat igång mig, han har fått fram sidor av mig , mina verkliga sidor som nästan aldrig fått synas, eftersom jag bara kört ett falskt spel, inte alla gånger men för mesta del har jag tagit på mig en falsk fasad. . .

Men verkligen fått fram mig, på många olika stadier, jag kan minnas att jag vid 19års ålder till 21 då va jag på riktigt mig själv, sista året i gymnasiet fram tills jag slutade på båten då va jag verkligen den jag är, pratglad, beroende av arbete, social, rörde mig runt mkt, satt aldrig stilla, nackdelen med detta va att jag aldrig tog ut någon vila därför blev det som det blev, och det e de jag som är nytt med mig, jag ser upp till mig själv på ett annat sätt jag väljer mina vägar, min stragdi och mkt därtill. Och det e de som är den nya Emelie.

Och detta är verkligen en behaglig känsla, att äntligen få vara just jag plus att jag lärt mig mkt på vägen med att hämta andan och vilan och njuta i tysthet och ensamhet. . .

Trodde aldrig att detta skulle hända med mig för ett års sen. Jag trodde aldrig jag skulle få se min gamla sida igen, jag trodde att jag skulle få leva med att inte kuna vara social igen, inte kunna vara så öppe som jag är, inte kunna gå ut till affären utan att känna en hemsk känsla. . .

Men nu kan jag allt detta och så som jag mår nu så har jag aldrig mått förut, Old and new Emelie is back. . .

Det har inte bara skett förändring på insidan utan jag börjar även utvecklas på utsidan, jag börjar äntligen ta mig tiden att få fram det utseende jag alltid velat ha, håret där har jag många frågetecken fortfrande, men det tar jag sist av allt. . .

Men kläder och stil börjar jag äntligen ta mig tid till att utveckla, även omgivningen hemma kommer smått att förändras, det ska sparas och det ska köpas nu ska inte börja bloggen designas utifrån vem jag är, nu ska även stil och inredning få tala om vem lilla jag är. . .

Jag har nästa aldrig tagit mig tid till detta, eftersom spriten har varit mitt största intresse, och har då även lagt tusentals kr på detta. . . Det va då det, det va min livstil, men nu nu ska jag lägga mina pengar på det som verkligen intresserar mig, "mode" skriver så för jag är inte riktigt den som ska ha på sig allt som är populärt utan jag tycker om nytänkande för mig själv och vad som passar mig och inte, så det blir alltid en liten blandning av allt, just för att det e mkt roligare att klä sig efter den man är och inte vad som ska vara. . .

Oj detta blev långt det va inte meningen. . .

Nu kommer det hittils köpta av min höst outfit. . . Och skinnjackan den va en gåva från min älskade Daniel, har aldrig fått något av någon ja förutom pappa och mamma, men från den som håller mig allra käraste. . .

Tusen tack min älskade daniel återigen. . . Det kommer ta lång tid att sluta le efter denna gåvan, har längtat så länge efter att ha på mig denna skinjackan så ni anar inte. . . Så det va väldigt speciellt har äntligen få bära upp denna jacka.

Sen kommer det återigen på mössan vantarna och mina nya skor . . .

Trevlig titt :P










Emelie L



Fantastisk morgon. . .

Med älsklingen min :). . .

Visseligen vaknade vi tidigt, men inte gör det nåt, vi har myst framför tv och lite annat ;)

Kände nu för att uppdatera mig lite i blogg och fb världen lite. . . Och där det har hänt mest är hos annso och katrin.

Annso, ska bli kul om du kommer denna vecka :) blev super glad över att läsa det, och sen hälsa robert grattis till hans besked om jobb här i sverige. . . Nu är det eran tur här i världen att komma framåt :) Och du e väldigt duktig som hållit dig piiip så länge. . .

Och hos katrin , ja där händer det allitd en massa nytt. . .

Och här hos mig händer det inte så mkt, mer en massa mys med älsklingen som jag uppskattar oerhört mkt, jag behöver han så himla mkt i men vardag för att känna mig lugn och rofylld, utan han blir det ofta fort språng in i mål vilket i slutändan bara förstör man man måste ta det lugnt och jag måste fortfarande träna på det. För fortsätter jag som jag gra hela tiden så kommer det bara sluta i utbrändhet, deperitioner osv osv. . .

Ne nu ska jag krypa ner hos älsklingen min en stund innan plikten ner till tvättstugan kallar.

Emelie L

Nedstämd på nytt . . .

Inte höll humöret länge, nedstämd nu igen, har iallafall kommit lite längre med repitition av matten kap 3 (funktioner).

Men nu finns det inte mer ork, ska ta mig en dusch och sen äta och diska, få se om orken kommer igen om några timmar, och om den gör det och om Daniel inte har kommit så blir det att sätta sig ner och anteckna det sista som jag behöver plugga in, det e inte mkt kvar. Men om orken eller energin inte finns så går det bara inte, visst jag kan tvinga mig själv med det e heller inte någon effektfull stragedi.

Men varifrån kommer denn trötthet, helt energilös, min psykolog frågade vad för sort "trötthet" jag skriver trötthet på detta sätt eftersom jag ofta använder mig av just ordet trötthet när det går ner för , jag blir helt enkelt trött, fast egentligen kanske inte det e där skon klämmer utan det kanske ligger nåt i mig som vill ut, ledsamhet, frustation eller ilska och irritation.

Och nu fick jag fram det, irritation e vad jag känner, men för vad det vet jag inte.

Och tänker jag tillbaka till på onsdagen då allt började så va det irritation som ville ut ur min kropp och eftersom jag motarbetat det så har det inte kommit fram och det har bara byggt på nu och vad det gäller det får jag reda på när jag vågar släppa på trycket och låta det flöda ut.

Typiskt mig, men jag känner även att jag har inget jag behöver vara irriterad över. Det kanske e något undermedvetet eller något medvetet som jag helt enkelt inte en kan sätta ord på.

Stakars Daniel som blir tvungen att stå ut med denna nedstämda Emelie. För så som jag känner nu så vill jag bara ligga ner, men ändå inte för det e då irritationen kommer, kanske för att jag slappnar av och att den sakta men säkert ta tillfället i akt och få träda fram.

För när jag göra saker så känner jag inte av den lika mkt, som nu när jag sitter och skriver.

Få se vart denna helgen slutar om den slutar på topp , botten eller någonstans mitt emellan.

Ha en bra fredagskväll.

Emelie L

Mår så bra som jag kan må just nu.

Känner mig fortfarande trött, orkeslös, och att det finns något inom mig som vill ut, men det e inte alls lika tugnt som det va igår, det hemskt igår. . .

Men trycket i bröstet har försvunnit, och njuter jag bara av att det e helg igen. . . Det ska bli en kanon helg, mys, lite promenad, fokus på ingenting, bara vara . . .

Efter att jag varit hos psykologen, så kändes det lite onödigt att gå till framsteget , så jag valde att gå hem, har kollat upp det mesta om körkortet så nu e det avklarat.

Ska ta det lugnt, se lite hur det går för alla i våra bästa år, sen sätta igång och plugga matte och eng, tills Daniel kommer.

Så kommer min fredags dag att se ut.

Emelie L