¨

Kom och köp :D !

http://www.tradera.com/auktioner/mims01

Är trött på det mesta. . .

Just nu känner jag väldigt lite livsglädje, inte så att jag vill gå och dö mer trött på min situation, som att bo långt ifrån min pojkvän, vilket gör att det inte finns så mycket för oss att bygga på just nu vilket e väldigt tråkigt. . .

Vill bo ihop med min pojkvän, vara nära han, träffa han varje dag om det bara är en timme på kvällen bara det skulle vara värt guld, det känns inte som vi har ett liv ihop när vi är ifrån varandra han har sitt liv i gbg sin familj sina vänner och jag mitt här vi delar inte så mkt med varandra, det känns tomt att ha det så. . .

Vill vara delaktig i hans liv med, kunna umgås med hans familj närsom, ut och äta middag med hans vänner, helt enkelt så vill jag ska i liv ihop med han, just nu har vi bara helger med film och mys och visst det är inte fel så skulle nog våra flesta helger se ut, men möjligheten till andra saker finns inte i vår värld. . .

Jag saknar någon att bo ihop med, någon man pratar med allt om, någon som alltid finns där öga mot öga genom roliga, ledsamma, glada stunder m,m.

Ha någon att laga mat ihop med, sova bredvid, skratta ihop med, se på tv med. . . Ja allt som man kan tänka sig saknar jag sjukt mycket. . .

Och ja vi är väl nära till att få det så, men ändå så långt bort. . . Jag försöker iallafall, men räcker de tro ?

Ibland känns det som det jag försöker med inte riktigt räcker till, har på sista tiden haft ständiga tankar på livet framför mig, jobb i gbg, flytta ditt, skapa ett liv där ihop med min pojkvän jag kan inte släppa den tanken, för vill sä gärna få till det, få till det så att det blir av snaaaart, vill verkligen detta. . .

Har inte någon att prata med om detta direkt, så det blir att dela det med er. . .

Emelie L



Ibland ger man bara. . .

Senaste tiden har det känst som man bara ha gett och gett. . .

Kanske är därför jag är nedstämd just nu, vet inte vad som har hänt med mig, va inte så längesen jag va nedgången. . .

Även om det mesta praktiska är löst så känns det som mitt liv kommer braka samman, har den känsla är jobbigt att vara posetivit när man känner så. . .

Vet väl vid det här lagret att dessa känslor går över fortare en vad man just nu tror. . . Jag vill komma bort från dessa svakar jag har nog med svaret på min funderingar, har slaravat med min dagliga medicin, jag är säker på att det har med det och göra. . . Har börjat med den igen så vi får väl se om det blir någon förändring.

Men till skillnad från förut så gör det jag måste, ta mitt ansvar att gå till jobbet och studerna är jag klar med.

Ja jag vet inte vad jag mer ska skriva om, det händer inte så mkt i mitt liv just nu. Tråkigt nog.

Emelie L

Saknar. . .

Min älskling sjukt mkt, både han och jag tycker det börjar bli sjukt jobbigt att bo ifrån varandra. . .

Jag väntar nu på beslut vilket betyg jag ska få i engelskan, och när jag fåt det beslutet så ska jag börja söka jobb i gbg, och sen får jag se hur jag gör med matte c jag tror jag tar och jobbar med den lite till och från på egen hand och sen ska jag prata med med mattelärare om man kan få lite privat hjälp och vägledning i vissa kapitel vet att det inte är mkt jag behöver hjälp med så hoppas det går och göra så och sen får jag betala för att göra det sista provet som behövs. . .

Men det är inget jag kommer satsa mest på eftersom jag egentligen inte behöver det betyget gör det mest för att få ihop lite extra poäng men men , vi får se hur det blir. . .

Nog prat om studier nu blir det jobb och annat att prata om det går framåt på jobb fronten har nu fått ihop så att jag jobbar halvtid e riktigt nöjd med det. . . Så nu har jag kommit ditt jag vill i jobb och nästa steg blir att söka heltidtjänster i gbg. . .  Hoppas jag får napp fort, så att flytten ner blir i höst eller innan årsskifte iallafall. . .

Är på topp just nu är glad är lycklig allt går framåt och allt runt om mig är bara posetivt. . .

Min lilla syster tessan har med klarat av sitt körkort och det går bra för henne i skolan är sjukt stolt över henne har alltid trott på henne och vet att hon kommer bli riktigt framgångsrik. . . Har den känslan. . .

Grattis ännu en gång min älskade lilla syster. . .

Sitter just nu på nuevo dricker kaffe och pratat runt med några deltagare fördriver tiden med nåt innan jobb kallar det blir fonus begravningsbyrån nästa i kv äll vid 17 tiden :)

Återkommer senare med nåt intressant hehe :)

Ha de bäst så länge allesammans.

Emelie L

Steg ett. . .

Snart är steg ett avklarat i min steg metod, jag har blivit klar med den sista engelska uppgiften hoppas det räcker för att sätta ett betyg, när jag väl får betyget så kommer jag vara behörig för min utbildning inom studier nu fattas det bara att jobba i två år, få se sen om jag tar ett till försök i matte c har inte bestämt mig en. . .

Planen är att gå igenom det jag kan mindre ta hjälp av min förra matte lärare, och när jag känner att det sitter så ska jag betala 1500 för att göra ett prov klara jag inte det så får det vara, behöver inte matte c till den utbildning jag ska gå men jag är sån har jag påbörjat nåt så vill jag oxå avsluta det med minst ett g. . . När det gäller studier. . .

Så det är planen, när jag gjort mitt sista försök i matte c så ska jag påbörja mitt jobbsökande i göteborg :)

Och inom jobb så går det bra just nu, känner ett behagligt rus i kroppen av att ha utvecklas och fått tillbaka mitt tålamod med att stå ut och tänka posetivt med detta jobb. . .

Och vad förväntar man sig har man inte någon direkt erfarenhet av andra jobb så kan man inte få så mkt bättre dels när man varit borta från arbetslivet så länge som jag varit så är detta faktiskt ett kanon jobb om man tänker i dem banorna, det måste jag göra för att stå ut det e dagens tips från mig denna dag. . .

Tänk i andra banor och inte bara att jobbet i sig och lönen, tänk utanför banorna och vad det gynnar dig att ta ett jobb vad det en gäller. . .

Du har större chanser att få ett annat jobb, du skapar bra rutiner i vardagen, du har nått att göra om dagarna, du tjänar dina egna pengar, du behöver inte ta pengar från staten, du får ihop lite pensionspengar. . .

Emelie L

Ligger efter. . .

"Det är inte lätt när det e svårt " att hinna med allt på en dag, vanligtvis brukar jag har skola/nuevo på mitt schema men nu med jobb tillagt så blir det mindre tid över till annat. . .

Jag pluggar, jobbar spelar poker, att spela poker e det ändå som inte är måsten som jag hinner med. . .

Men snart när skolan är över så kommer jag ha mer tid över till bloggandet, saknar det väldigt mkt, att blogga.

Till dess får det bli när man hamnar i slötid då man inte har så mycket bättre för sig, gillar inte det för det blir inte så mkt vettigt att skriva om desvärre.

Idag har jag jobbat och pluggat, handlat, lagat mat duschat och snart ska jag spela lite poker efter det så är det läggdags.

De va allt för denna dag.

Ha de bra bäst alla läsare

Emelie L

Veckan i sin helhet. . .

Det har varit mycket att göra i veckan speciellt när det gäller jobb vilket ha varit bra eftersom att jag inte skulle fått så mkt timamr denna vecka eftersom jag valde att ev hoppa av men valde sen att stanna kvar vilket ni vet så det va skönt att få ihop lite timmar måndag- onsdag så då kommer jag nog klara mig med lönen och slippa gå till soc.

Har haft två basservice på 6.5 timamr och en flyttstäd på 7 timmar :) plus idag så har jag basservice på fyra timmar, imorn verkar det som att jag kommer vara ledig men få se idag ska jag med pröva ett alternativ att känna pengar genom att fylla i betalda undersökningar få se om det kommer ge så mkt pengar som dem lovar hehe fast a lovar och lovar det beror väl på hur mkt tid man lägger ner på dem men testa det ska jag. . .

Dem pengarna kommer till en början gå till möbler så jag snart få helt ordning hemma hos mig :)

Snart kallar jobbet så måste avsluta men återkommer ikväll igen. . .

Ha en bra dag allesammans.

Emelie L