¨

Underbar helg !

Denna helg har varit fantastisk. . . Tänk så kunde man ha så här skoj varje helg. . . Så fort det rullar in pengar så kommer jag kunna ha det så har fantastiskt :)

I fredags då va jag ju själv riktigt tråkigt va det, på lördag då sov jag ut sen åkte jag till min mamma och hälsade på vi gick ut och åt med tessan och bengan mamma kar.

Sen en sväng till erkislund har hittat min favorit inrednings butik så nu gäller det att spara ihop till min dröm möbler :)

Sen hem där satt jag, mamma och bengan och tjötade vid köksbordet i timmar, vi hade det super duper trevligt och roligt. . .

Innan jag åkte så fick jag mig en räkmacka så jävla gott :)

Tessan och hennes pojkvän följde med mig hem, och annso kom över och vi satt och tjötade ända till 2 på natten så jävla trevligt :) As härligt att få umgås med henne igen. . .

Och idag så har jag tränat med tomas, vart i v-råd och lämnat av syrran och hennes kille sen tog jag en kopp kaffe hos mamma och sen hemåt och nu gör jag inte så mycket det blir väl lite tv snart skulle jag tro. . .

Ha de gött !

Emelie L

Ensam eller bli anklagad. . .

Just nu väljer jag ensamheten istället för att bli anklagad. . .

Jag söker uppmärksamhet och någon att prata med för en stund men när jag gör det så blir jag anklagad. . .

Jag försöker bara fördriva tiden med något när denna person är fullt upptagen helg efter helg. . .

Klart som fan jag söker uppmärksamhet och någon att fylla mina tomrum med. . .

Oavsätt om det är en tjej eller kille. . . !

Vad spelar det för roll, jag skulle förstå min kille om han gjorde det ! Bara för att han känner sig ensam, inte annars, men om han känner sig så ensam och vill prata eller umgås med någon som inte är av samma kön så visst bara han får glädje för stunden.

Just nu känner jag mig instängd för hellre sitter jag ensam istället för att umgås med tomas tex och sen få skit för det. . .

Men det suger enormt mycket. . . !

Känner mig ledsen och kluven och vill umgås med någon eller bara prata med någon  men jag kan inte bara för det är inte av samma kön så !

Och familjen den bor långt bort så dem kan jag heller inte umgås med. . .

Så det blir att sitta själv här i mörkret och bara låta tiden gå, jag vågar ingenting annat. . . !

Jag har annso det är den ända jag har att umgås med av samma kön och det är inte alltid hon har tid för hon i mitt uppe i pluggvärden och jag vet hur det tar musten ur en. . .

Visst vi ska ses på måndag då ska vi se om jag lyckas bli någorlunda blond. Ser fram emot det. Ska bli kul och umgås med henne lite, och dels slippa få skit för det ! Det är det skönaste med det hela. . .

Jag är bara så irriterad just nu !



Då kryper jag in i mitt krypin och tar helg. . .

Exakt, nu är helgen kommen, och mycket sova kommer bli av, men även träning imorn eller på söndag har inte bestämt mig en. . .

Har heller inte bestämt mig om jag ska färga håret i dag eller under helgen. . .

Jag är nog den mest veligaste personen som finns, jag har heller ingen koll på nåt nu förtiden. . .

Mitt minne sugerjä just nu, och jag går runt som en sombi och bara är just nu. . . Tänker ihjäl mig, har har att man förlorar mycket hjärn celler när man tänker för mycket och mår dåligt psykiskt, det va pojkvännen som viskade det i mitt öra. . .

Så jag kommer typ vara helt störd om tio år säkert. . . Känns ju kul !

Och jag vet heller inte vad jag ska skriva om för att roa er som läser, det e för det mesta blä hitt och blä ditt. . .

Inget nytt , fräscht och peppande, bara massa tjöt om ingenting alls, jag ser mitt mående som ingenting alls längre just för att jag inte kommer vidare det går runt plus minus noll som det gör med allas ekonomi. . .

Mitt psykiska är fan ett ekonomihjul det går plus ett tag sen går det minu och sen går det jämt ut. . .

Hur ska man lägga upp en plan för detta ? Går det ens . . . ! ?

Ne tyvärr det är ett ekonomihjul som ej går att planera upp eller ner, det rullar på fritt. . .

Att hamna i ett dåligt psykiskt mående suger, man blir fast, bunden, instängd i sin sjukdom. . . Man går ut och in i olika tillstånd. . .

Mer en så har jag inte att erbjuda för tillfälligt !

Emelie L

Träning check, nästa projekt nu !

Nu va träningen avklarad, och har nu kraft nog att ta och färga håret, som jag skrev i början på året "att nu går jag mot ljusare tider inklusive hårfärgen.

Jajjemen ska bli blond igen succestivt det kommer nog inte synas så himla mycket efter denna färg men få se vart resultatet landar. . .

Nu kör jag igång med det iallafall, återkommer med resultat och ev ett nytt projekt !

Emelie L

I´m ready. . .

För träning idag. . .





Vaknade imorse och kände att denna dag ska jag ta mig till gymet ! Äntligen Yaaay !

Och kände för en massa annat men det återkommer jag med senare under dagen ! :)

Dags att bygga upp lite vanor innan man flyttar det e mycket som jag vill bli klar med i denna stad så att jag kan börja ett friskare liv så att jag kan tillföra mycket i gbg innan det e dags att bestämma sig helt och hållet vad det e man vill med detta liv !

Emelie L

BB som jag hatar !

Vem tittar på BB egentligen gör man det då har man sjukt lite och göra iallafall, men nu kommer jag bli en av dem men jag har en andledning blev väldigt intresserad av att se hur just en person klarar sig i detta hur välbehållen. Dels vill jag se om hon verkligen är så jävla sjuk i huvudet som man får intryck av att hon är.

Alltså nu pratar jag inte vad hon vräker hur sig hitt eller ditt, men hur hon pratar och hur hon pratar och lägger fram allt, hennes röst och sitt så kallade scen språk det är för färligt så det finns inte ! Jag förstår inte att hennes närmaste omgivning reagerar, Hade jag varit hennes mamma hade jag skämt ögonen ur mig, jag hade vänt min rygg och sagt AJDÖ. . . !

Men som sagt har bara sätt ett klipp av henne och sen va jag tvungen att läsa lite vad hon skrivit i bloggen för att få mig en uppfattning och den blev ju inte bättre så att säga, en riktigt jävla slyna som knullar runt för att känna sig värd nåt den synen fick jag av att läsa det jag läste !

Men vi får se hon kanske är en helt annan människa bland folk, då hon inte kan gämma sig bakom en skärm !

Men jag e helt säker på att den uppfattning jag har stämmer till punkt och pricka, så nu måste jag fan se det jävla bb iallafall. . .

Och att förnedra katrin så där, det är sjukt, hon kan oxå vara grov i skäften men det hon säger det har hon en mening med, och hon har nåt att tillföra, hon gör nytta med sin blogg och hon är värd alla pengar hon får in på sitt skrivande !

Emelie L


Flash back i tiden. . .

Tittade på lite bilder idag, bilder på allt man gjort, bilder då man va ute och fotade och trixade med bilder. . .

Bilder är konstnärliga, det säger allt om en, vad man gillar, jag gillar närbilder på detaljer på alla saker man kan hitta och fota på , mycket skärka då man ser alla detaljer färger , skråmer osv. . .

Även om jag har mycket dystert i min ryggsäck så va jag på ett eller annat sätt glad, jag hade ett liv och jag levde upp till det livet, jag levde mig in i det, bara en tåg resa upp till sthlm med annso, fan va kul vi hade, saknar att umgås med henne, det gör jag men vi både har blivit, upptagna och bittra. . . '

Förut levde vi bara för dagen, alla nätter och dagar vi bara log och babblade skit om allt mellan himmel och jord, framtiden och minnen, dem stunderna va värda guld och mycket skratt och sjuka grejer vi gjorde på fyllan det va livet då. . . Det va iallafall ett liv.

Nu är vi både uppe i karriären, hon pluggar och sliter, och jag jobbar och sliter, ska flytta och försöka få ihop ett liv med daniel. Men vad finns glädjen, avslappning i det hela. . .

Vart finns mitt inre jag i det hela, vad sin lekfullheten, det känns som man kommer längre och längre i från ett lekfullt och spännande liv, för tillfälligt finns det bara måsten och försök till att bygga upp ett nytt liv. . .

Det kanske är så när man bygger upp en ny grund man har inte tid till annat en att bygga upp ett hållbart liv.

Man börjar bli vuxen och lite vilsen i detta liv, det är som att föddas på nytt, men vet inte vem man är, det ända man vet e vad man heter men vem är jag i det hela . . . !

Samtidigt som det är läskigt så är det spännande det e väl spänningen i det hela "hur ska mitt nya liv forma sig"

Och för mig som är så kontrollerbar så är det en väldigt läskig fråga, jag vill veta, jag vill veta hur det kommer kännas att uppnå allt man vill, kommer det vara värt det eller bortkastad tid. . .

Jag tror jag är en person som aldrig kommer komma i från lekfullheten i livet, jag vill bara kunna vara för en stund i alla lägen. . .

Och allt med barn skrämmer mig mer och mer, alltså att skaffa barn, förut har jag alltid drömt om ett familje liv, just nu skrämmer det mig, när jag läser och ser mammor och pappor. . .

Visst det är mysigt och säker väldigt speciellt att bära ett barn och föda ett barn det är utan tvekan säker på.

Men sen, när all denna mysiga och härliga upplevelsen är över då, livet blir väldigt inruttat, man kan aldrig mer röra sig fritt och man måste alltid tänka och välja ett val efter barnets bästa. . .

Är det det bästa man kan göra, jag är lite av tvärtom människa, jag vet inte om jag kommer göra det, i vissa fall när det gäller mitt psykiska måeende och mina problem som då och då dyker upp och kan skena iväg i dem skeddena kommer jag enbart att göra allt för att mitt barn inte kommer få se dem sidorna av mig. . .

Men sen, med jobb, flytt, sin egna tid. . .

Jag tror att lär man barnet att jag som person är inte bara en mamma som ska se upp till sitt barn i alla lägen jag tror att det formar barnet att själv inse hur viktig det är att tänka på sig själv i vissa lägen, att själv fatta beslut utifrån vad jag själv vill och inte vill, ger man den signalen då tror jag att mitt barn kommer bli väldigt stark och självständigt och få en jävligt bra självkänsla , för har föräldrarna det så tror jag att det smittar nog av sig. . .

Nu säger jag inte att man ska skita i sitt barn och inte finnas där och lyssna och stötta och älska. Men jag tror jag har en poäng att många ger sitt hela liv, stannar upp och gömmer sig bakom föräldraskap , så som många gömmer dig bakom ett skit jobb för att dem inte vågar sattsa på annat. . .

Att ne jag är mamma eller pappa, jag kan inte bara göra vissa saker jag kan inte bara ge ett svar utan vidare, jag har ett ansvar som föräldre att fatta beslut utifrån familj och barn. . .

Jag tycker att hela bilden av att vara föräldre är ett sitt att fly , jag nöjer mig med detta jobb, jag har inte tid att utveckla något annat , det ger pengar och det är det viktigaste. . .

Men då ställer jag fråga, är det inte viktigt att jag som mamma eller pappa har ett liv, har drömmar och mål, ska ett litet barn stoppa och förhindra detta.

Idags läge finns det hur många möjligheter och hjälp att få för att kunna leva som männsika, bara för jag är mamma eller pappa så har jag ju inte slutat att vara just JAG. . .

Och det är just det många gör fel dem blir föräldrar på heltid, och det är fegt man måste kunna förgylla sig själv för att ens kunna bli en bra föräldre. . .

Många klagar på att just vara mamma eller pappa på heltid, Och det e just det att dem som klagar dem vågar inte ge sig ut några timmar utanför hemmet för då för dem skuldkänslor att dem lämnar sitt barn. . .

Jag tror att jag kommer aldrig bli så, jag hoppas innerligt att jag aldrig kommer bli så och det är nog det som skapar skillsmässor.

Klart som fan det gör det, väljer man att vara föräldre på heltid alltså nu menar jag att man aldrig gör annat utan sitt barn i famnen föräldre kommer jag ju vara hela livet ut, det jag menar är att man måste sluta ge upp sitt liv bara för att man har blivit mamma eller pappa.

Det gäller största delen mammor, för pappor dem gör alltid som dem vill och det glädjer mig dem har insett och kommer alltid att inse att dem är bara en människa och dem lever under olika roller, en roll på jobbet, en roll hemma en roll med sina vänner. . .

Men mammor i största allmänhet lever efter att just bara vara mamma, antingen så är det så att det är den lättaste vägen att gå eller så tror dem att samhället kommer döma dem bara för dem vågar leva lite. . .

Jag käser ju katrins blogg och jag avgudar henna just för att hon bryter möstret på att inte bara vara mamma hon har ett liv utanför byta böjer ge barnet mat glädje och kärlek hon gör sjukt mycket och detta barn lider nog inte för fem öre, jag tror att detta barn kommer växa upp och inse att allt behöver inte vara så som samhället skapar . . .

Samhället har  sjuka ideal  gentemot kvinnor eller så skapar kvinnorna dem själva vem vet !?

Emelie L


Härligt att få prata ut !

Idag har det varit jobb och så körde jag fel i helvetes näshulta, så jag har yrat omkring i skogarna där ut som ett fån.

Men till sist kom jag på min plats men det blev välsigt stressigt , hade en halv timme på mig att göra så mycket som möjligt för att inte lämna kvar allt för mycket till den kollega som hjälpte mig så att jag kunde åka iväg till min psykolog, för tog fel på tiden när jag bokade in möte med henne, men ja allt löste sig till slut :) !

Och väl där så välde jag ut allt möjligt som har hänt, och fi fan va skönt det va att få prata en en vettig människa som kan allt om problem i sin vardag, jag har aldrig uppskattat den tiden hos henne som jag gjorde denna gång, och jag tror att det e just detta jag behöver, detta ögonblick hos henne va vart guld, att verkligen prata ut med en som faktiskt kan hjälpa mig väldigt mycket. . .

Jag kommer nog fortsätta med detta jobbigt bara att göra det med en ny. . . Men få se, ska träffa henne några ggr, och så blir det att börja med antabus igenom dels ta och prata med en docktor som kan vägleda mig hur jag ska göra med alla prover jag ska ta i gbg osv osv. . .

Är så glad att jag tog förnuft i fånga å höra av mig tyckte även hon, hon va stolt över mig och säger att mognat, och dels har jag en hållbar plattform att jobba mig vidare på det gav mig hopp . . .

Idag är det varken bättre eller sämre men jag har en gnutta lättnad inom mig och det är lite posetivvt för min del.

Emelie L

Hur länge orkar man kämpa !

Det är en bra fråga, Jag och Daniel har pratat en del om allt, och efter det har man tänkt igenom allt väldigt noga och detaljrikt.

Och står och väger just nu och alla bitar väger lika det är det som är det svåra. . . Jag älskar honom väldigt mycket det gör jag, men jag vet inte på vilket sätt längre, vi går om varandra rätt så kraftigt just nu.

Det finns aldrig några svar när man söker efter dem, det är det värsta, tankarna går i ett , om vi bara har en jobbig tid just nu, alla förhållanden har ju sina så kallade dötider, då det kanske blir att han lägger ner tid i sitt och är helt uppe och inne i sitt och jag i mitt och så möts vi aldrig på vägen, eller så håller det på att dö ut som daniel tror och han har fått mig att tänka till på just det, och ju mer jag tänker på det ju mer inne blir jag på det spåret. . .

Men jag är inte säker, och det stör mig jag är inte säker på något längre, det känns både som att det är en dålig tid för vårat förhållande och då tänker man att man vill vänta och se hur det blir längre fram, men samtidigt om jag ska gå på daniel ord, då känns det som att han kanske har rätt det kanske håller på och dö ut. . .

Hur ska man göra i denna sits egentligen ska man ta sig ner ditt  och se hur det hela slutar eller ska man avsluta det nu. . .

Jag är trött på att ha problem, prata om problem, jag vill vara glad , lycklig och säker på allting jag gör, jag vill inte tänka om mina beslut. . .

Jag har varit i denna sits allt för många år, ska jag ska jag inte . . . Jag hatar denna sits, och jag hamnar alltid i den, det är det som gör mig ångestfylld, irriterad, arg, ledsen, och det får mig att stänga av, stänga av allt och bara göra sin plikt när det har med jobbet och göra. . .

Och denna gång måste jag tänka snabbt och besluta mig snabbt om hur jag nu ska göra med allt och hur går det ihop , det gör det inte det är förstort steg och bara hoppa in i det måste tänkas igenom, men tyvärr jag har inte den tiden, klockan och dagarna tickar i väg, har ett mål att på måndag då ska jag bestämma mig en gång för alla. . .

Och det e inte lång tid kvar till dess. . . Det gör mig ännu mer upprörd !

Det jag stör mig mest på just nu , det e att jag mår som jag mår, ville inte förmedla sorg och ängsla längre vill förmedla glädje och lycka, jag känner mig värdelös som person som alldrig tar mig an just detta !

Jag väljer väl helt enkelt fel väg många ggr, jag vet inte, jag litar inte längre på mitt omdöme om mitt framtida liv, det känns bara så jäcktigt . . . !

Emelie L

Krocken satte pricket över i:t

Redan i morse när jag satte mig i bilen kände jag att detta inte va någon bra idé både jobba och kör bil allt kändes väldigt tugnt inom mig och jag kände mig rejält borta. . .

Och vad hände efter ca 1 km jo jag krockade, det va ingen allvarlig krock och va lugn till en början men sen när man pratat med polisen och satt sig för att köra vidare, brast det, gråten bara sprutade ut, jag skakade rejält, och kände bara hur allt runt om mig försvann för en sek, jag satt ett bra tag ville inte köra en meter till men jag va ju tvungen till det för att få hem bilen. . .

Väl hemma så fortsatte jag gråta som en gud, allt har gått i crash, älsklingen har lämnat mig vilket jag egentligen inte klandrar han för, för jag förstår mycket väl varför när jag gång på gång skiter i väldigt viktig medicin som ska motverka just mitt sätt att tänka och mitt sätt att bete mig på och nu va det sista gång som jag betedde mig så illa.

Och det blir inte vi två nånsin nu för har han väl betsämt sig för något så förblir det så med och därför finns det inte så mkt mer jag kan säga honom eller göra för honom för det kommer han ändå vifta bort utan tvekan, så nu vet du varför jag inte skriver a4 pappers mail till dig, det beror inte på att jag inte ångrar mitt sjuka beteende för det gör jag, det beror heller inte på att jag inte älskar dig, för det kommer jag aldrig att sluta med, det beror helt enkelt på respekt för ditt val och vill inte plåga dig mer. . .

Men trots allt detta så e han VÄLDIGT snäll som ställer upp med boende så att jag kan börja jobba på det nya jobbet.

Jag vill verkligen ha detta jag, och det har inte hela tiden grundat på att jag har daniel där, utan väldigt mycket annat.

Det ska bli skönt att flytta från denna stad och bygga upp ett helt nytt liv, hela jag ska göra en makeover, mitt sätt att tänka ta mina mediciner på allvar så att det inte inträffar någe mer, sluta dricka på heltid, ska inte ta och lura mig själv en gång till att jag klarar mig med ett eller två glas vin, för det gör jag inte, inte i längden, få gånger men denna helg så sprack det och det blev en hel del drickande. . .

Jag har försökt göra mig en make over här i stan, men det går inte, inte hela vägen för jag har för mycket i ryggsäcken av denna stad, jag blir påmind dagligen av allt jag har pysslat med, och bara det är jobbigt när man försöker gå vidare.

Jag har nu gjort mitt sista stå hej i denna stad och det va allt som hände denna helg. . .

Nu ska jag försöka bita i hop slutet med daniel och försöka tänka positivt, jag kommer få ett nytt jobb och få flytta till en helt ny stad där börjar min nya resa och hur allt kommer gå det får vi se. . .

Jag har en positiv känsla av att allt kommer flyta på bra, för när man verkligen vill något då jävlar blir det alltid bra i slutändan även om tiden just här och nu suger så in i helvete med panikångest och ett brustet hjärta så är det bara att ställa sig upp och försöka fortsätta gå framåt. . .

Önska mig lycka till för det behöver jag verkligen !

Emelie L

Riktigt irriterad. . .

På det mesta, jag måste stanna upp, jag måste jobba mig med själv återigen jag har kommit tillbaka till ett stadie som jag levde under för drygt tre år sen. . .

Jag är för snäll, jag lyssnar och ställer upp på det mesta, och vad händer jag själv sätter mig i något slags underläge jag blir tagen förgivet och det hatar jag, under tiden som jag jobbade med mig själv så  vad det exakt det jag jobbade med, och jag mådde riktigt jävla bra det känns dumt att säga det, men när man va iskall och självisk så fick jag respekt och vissa uppskattad mig mer, och det e just det jag vill komma tillbaka till att inte bry sig bara leva och inte lägga ner någon energi på att tänka på små saker utan bara vifta bort dem och vara kylig.

Det låter hårt men det är det inte,  testa ni som inte gjort det, det fungera perfekt och man mår sjukt bra över att alltid ha en slags kontroll och övertagande. . . Det gör att människor i din omgivning inte kan leka med dig, jag lovar alla i ens omgivning testar och inser dem att man är svag så tror dem att dem kan bestämma, leka med dig för att du bryr dig och att du blir påverkad och irriterad av vissa små saker, kommentarer eller svartsjuka. . .

Visar man att man inte bryr sig då slutar dem och ifrågesätter och oroa sig över vart man har denna person. . .

Jag ska tillbaka ditt jag ska visa att jag lever mitt liv precis som jag vill och ingen annan har någon talan och det kommer inte finnas någon talan för visar man vad man går för så finns det inget mer för andra att tillägga. . .

Jag är trött för att inte bli förstådd, e trött på att vara den svage, är trött på att inte bli hörd, är trött på att bara ge och ge och vad fan får man tillbaka inte ett skit, vem vill leva så ? Inte jag iallafall, jag vill ha en talan, jag vill blir förstådd och inte vara den som andra kör över,  vill inte att någon in min omgivning ska känna sig säker "smart" och tro att den är något bara för att jag lägger mig . . .

Det är slut med det, jag ska bli stark, den som skiter i allt och alla, den som bara lever ut sitt liv till fullo, den som andra bli avundsjuka på bara för att jag lyckas med allt jag tar mig ann och för inte går på alla människors game.

Killar gamemar ute på krogen för att höja sitt värde dem gamemar även sin partner livet ut dem vet  hur dem tar övertaget, tjejer det e slut med det, nu är det vi som ska dominera trycka ner dem och visa att mig leker ni inte med i första taget. . .

Tycker det borde finnas utbildning för detta för det är alltid killarna som dominerar i slutändan, i mitt liv är det slut med det, denna gång ska jag lyckas vända detta så kallade spel. . . Hatar spel men världen är formad så, så det e dags att ta sig och lära sig livet spel för att dö med ett leende. . .

Det va mina hårda ord till den hårda världen utanför allas dörrar !

Emelie L

Lyckans vecka. . .

Denna vecka har innehållit lycka, jag har äntligen fått ett jobb i Göteborg och om en månad så flyttar jag ner, 9 mars så bor jag och älsklingen äntligen ihop :)

Det ska bli super spännade alltsammans, nytt jobb, ny stad, dela lägenhet med älsklingen. . .

Nystart i livet, en riktigt nystart allt e nytt. . .

Rökningen är det även slut med har hållit mig i tre dagar nu och på lördag blir det träningen på schemat.

Ska fira det nya livet med pizza och lite vin ikväll snabbt se på the voise och får förhoppningsvis sällskap av tomas :)

Emelie L

Dag 9. . .

Idag har det hänt grejor första dagen helt utan cigg :) ! JIHU !

En så länge har det fungerat bra :)

Emelie L

Helgen + en spännande måndag. . .

Helgen har varit ok, har varit nere i gbg och hälsat på min pojkvän, vi har inte gjort något speciellt, tagit det lugnt i lördags va vi iväg med lastbilen och hämtade han pappa i småland, det va kul att komma iväg lite, är ju rätt trött på att sitta hemma men vad gör man inte när man inte har pengar men denna vecka ser jag fram emot, många nya rutiner ska insättas jag är mer en taggad,

Denna helg har med varit en bra helg för mig då jag verkligen tagit mitt sluta röka på allvar visst har gjort det hela veckan, men har inte klipp banden en, det blev en rejäl nedtrappning under veckan vilket fick mig att må riktigt dåligt till en böjan men helgen den har varit enkel det ända som har varit svårt är morgon ciggen och en cigg närmare kvällen men jag har hållit mig till dem, i gbg kan man ju köpa lösa cigg alltså styckvis. Så det va värt guld och idag blev det några fler men känner för första gången " fan va önödiga cigg jag rökt idag " dem har inte fått mig att känns något Kände när jag stod och vänta på tåget att jag tar hellre en sug tablett och det va en skön känsla att jag faktiskt hellre ta dessa än en cigg !

Och det blev inte bara en intervju idag. Två styckna blev det, båda säljajobb. . .

Det kändes härligt och bra efter intervjun och hoppas att jag gjorde bra intryck ! :)

Får svar senare under veckan. Nu efter helgen och denna dag är jag riktigt taggad för fler nyttiga mål och rutiner.

Äntligen nu är den glada, posetiva och målinriktade Emelie tillbaka ! Yaaaaay !

Nu ska jag se på kvällsöppet !

Emelie L

Dag 8

Idag är min dag som den brukar, åkte iväg i morse och städade, sen till kontoret och hämta nycklar för ikväll där jag har företags städ.

När jag kom hem så va det dags att ta och städa lite här hemma, blev precis klar med detta och nu vet jag inte vad jag ska göra, vill ta mig en promenad men fan det e så himla kallt det e nog lite därför promenaderna inte blivit av.

Men lite framsteg har jag gjort har både igår och idag ätit frukost. Ett steg närmare mitt mål :)

Emelie L

Dag 7. . .

En vecka nu och jag har inte alls hållit vad jag lovat, men ska fortsätta och se hur många det tar att komma igång med allt.

Igår va jag iallafall jätta duktig med rökningen, mina sug tabletter hjälper mig mycket. Och idag har det med gått bra, får se hur fortsättningen blir. . . :)

Blev väldigt glad idag över en sak, en som jobbar med både städ, råg och tips (en hjälpande hand) och som kontrolant med våra städare, skrev ett mess för några timmar sen och sa att hon jätte gärna kan vara en av mina referenser när jag söker jobb i gbg, himla kul alltså, då känner man att man verkligen gör ett bra intryck och ett bra jobb när hon själv erbjuder sig :) :) :) många glada miner på detta. Det va något som förgyllde min dag och mitt självförtroende.

Idag är jag med glad för jag har fått jobbat lite, jag har varit och besökt nuevo på lunchen och sen ut till en mycket trevlig kund jag älskar och städa hos henne.

Sen vidare till pappas jobb för jag trodde det va någe fel på bilden för att det blinkade service på den men det innebär att det behövs byta olja på bilen vilken han sa i söndags men visste inte att det blinkade så för den saken skull men men, det blev med att rådfråga hans kompis på jobbet om däcken, eftersom både sommar däscken och vinterdäcken har slitits väldigt mycke på insidan av däcken framtill, så på måndags ska vi skicka det till en verkstad eller till en som pappa känner så vi får lite rabatt på det. Sen får vi se vad dem säger om det hela om det räcker med en justering eller om vi måste byta ja nu vad det heter det har jag inte på minnet.

Sen skjusade jag hem pappa och sen hämtade jag Tomas en vän på hans jobb (praktik) men jag säger jobb för hon jobbar och lär sig saker och det är jobb för mig även om man inte får pengar för det.

Och det verkar ett bra ställe lite kallt i verkstaden bara. men annar helt ok. :) Glad för hans skull att han har hittat en sysselsättning en bra sådan :) !

Han bjöd på donken gott, gott , gott , speciellt gott när man bara äter fattighets mat hemma :)

Väl hemma frusen som jag va så hoppade jag in i duschen direkt det va riktigt skönt, och nu sitter jag här och ska slöa fram tills det e dags å lägga sig . . .

Ha en bra kväll !

Emelie L