Soffpotatis eller ej !?

Det är frågan, håller jag på att bli en riktigt soffpotatis, Ne egentligen inte anledningen att jag bara suttit hemma nu tredje helgen i rad är för att jag inte har några pengar till att göra annat.

Men på köpet har jag blivit en aning deprimerad, jag känner mig så himla ensam, uttråkad och det gör att jag mer och mer bli trött på allt, det känns som man får bygga upp ett liv nu igen efter en ganska så fartfylld höst med många bollar i luften. . .

Men nu är tiden inne och börja täcka lite logiskt, tänka på hälsan och ekonomin, tänka på att göra det man är bra på och göra nåt där man prövar sig fram och utvecklar något.

Just nu pratar jag om matlagning och bakverk. Jag älskar det och det tar tid och det ger en styrka det är trevligt att stå i köket och sen varma ner med en massa gott och äta det e faktiskt en riktigt härlig tidsfördriv. . .

Så det är nåt jag vill fylla mina tomma timmar i vardagen, jag vill med återuppta mina promenader 2 st 50 min promenader om dagen skulle sitta väldigt fint, jag vet att jag blir så mkt mer avslappnad klokare och väldigt mycket av bara två promenader kommer in på pluskontot. (i sig själv)

Även deppighet har sin charm för mig har det varit en tid där jag grubblat tänkt fram och tillbaka på allt möjligt ungefär en tid då jag har återhämtat mig, återhämtad mig för att få tid och tänka och planera upp en fungerande vardag som ger en lust och peppning till att utföra väldigt andra stora tuffa uppdrag. . .

Jag kan inte påbörjat nåt om jag inte är helt hel, jag måste finna ett liv bakom allt detta.

Sen jag fick jobbet har jag blivit slö med allt detta, jag har bara låtit allt sjunka och bara koncentrerat mig på att komma upp på morgonen , komma i tid, göra ett kanon jobb. . .

Så allt annat har jag bara lagt åt sidan, jag blev väldigt bekväm där ett tag, det funkar en tid men inte i all evighet man måste ha variation i livet. . .

Inte bara leva efter ett möster hela tiden, man kan göra det som ett grundläggande till något. . .

För min del vill jag bygga upp en grund som består av hälsa , något jag kan fylla mina dagar med som jag tycker om att göra och som jag även i efterhand får njuta av och det är ju matlagningen. . .

Sen bygga upp en ekonomisk trygghet, börja spara för att ha råd att göra det som kostar en pengar, bygga upp en ekonomi som går runt utan att aldrig gå minus men i vissa mån kan gå plus.

Att ha en budget över varje månad att jämt ha en bugdet att ta ifrån om det dycker upp ovöntade köp osv. . .

Att aldrig behöva ställa frågan har jag råd med detta denna månaden. . . Det är ett mål som jag ska jobba emot.

Efter detta år så jag aldrig mer behöva ställa mig den frågan !

Och det kommer krävas väldigt mycket i från mig, och det är det ständiga att ha nåt att göra. Men med min planering som kommer jag alltid ha nåt att göra utan eller med sällskap. Och det är väldigt bra saker som jag har att se fram emot.

Så jag är nöjd nu, nu har ytterligare en bra plan för detta år. Är riktigt glad !

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0