¨

Hopp ger lycka , lycka ger hopp. . .

Rubriken är min hemliga formel som gör att jag håller mig posetiv till saker och ting. . .
 
Är posetiv, glad, energisk, lyhörd, framåt, hård men rättvis och rak på sak, fast den stämmer inte alltid ibland kan jag gå kringel orm för att få vara rak, sätta in min rakhet inom ett samtalsämne som gör att jag kan säga det jag tycker fast på ett scysst sätt och inte bara vräka ur sig de om det nu handlar om en störning jag har som en viss person gjort och jag vill så gärna säga det men inte på ett ont sätt. . .
 
Idag på jobbet uppmärksammade jag detta faktiskt alltså ett nytt beteende som jag inte lagt märke till att jag hållit på med, men idag fick jag uppsyn för det med, patetiskt egentligen, men kanske ett smart sätt för att inte skapa för mycket tyngd i just de man störde sig på. . .
 
Vet inte, ni kanske inte alls hänger med i det jag snackar om, men idag va jag nog lite för genomskådlig tror jag, därför fick jag inte mitt sagrt. . .

 Hur som helst, nu har jag gett mig själv lite väl mycke smicker men det är jag värd för känner mig helt hel och ren idag, och jag känner att jag är på väg uppåt i min trappa mycket små förändring kommer ske innan detta år är över, det har faktiskt varit ett mycket annolunda år en vad de jag är van vid, har levt under samma mönster väldigt länge nu under fler år men detta år har verkligen brutit den kontrasten, väldigt hårt också. . .
 
Och nu har jag levt mig in i den nya vardagen, fått peal på saker och ting, börjar kunna återgå till normala mönster efter många omoment.
 
Jag är nöjd faktiskt med hur livet ser ut för mig just nu och jag känner mig väldigt nöjd just för att jag har vant mig och acceptera de liv jag valt att leva nu är jag införstådd med det här livet vilket i sin tur skapar trygghet och den mer nogranna och prestigefulla Emelie Börjar nu komma fram och det är de jag är glad över att få känna att nu har jag landat och nu är jag dessutom på väg någonstans till nästa steg som då är dessa små viktiga rutinerna man måste ha i sin vardag nästa steg blir att klättra uppåt i karriärsstegen. . .
 
För nu har jag landat och är trygg i mig själv med vardagliga ting nu kan jag låta allt gå på rutin och sen ta mig ann tiden som blir över till nyttiga ting som att anagera sig på jobb fronten mer osv osv. . . Alltså det ständiga sökande inom butik branschen ! :)
 
Emelie L

Riktigt krävande dag har det varit.

Ibland kan försäljning vara riktigt krävande yrke, speciellt när man ringer en viss åldersgrupp med männsikor, men det gick bra men för det resultatet fick man slita riktigt ordentligt och i mitt fall slet det ordentligt på den psykiska fronten. . .
 
Så efter jobbet blev det att vila ut och är fortfarande slut i huvudet, men rastlös i själen det är jobbigt när det blir så. och det handlar nog till stor del av att jag ännu en gång slarvat med medicinen men det är inte mitt fel helt och hållet har inte fått någon ytterligare medicin utskriven vad jag vet han skulle höra av sig när han ordnat de och han har ännu inte gjort det och försökte nå han idag men lyckades inte så värst bra så ska kolla imorn om han har fixat det eller ej annars får jag jaga honom imorn ordentligt.
 
Men igår va jag duktig  som sökte ett par jobb och känns skönt att jag äntligen fått igång mig när det gäller den biten, så snart kanske man har något nytt att slirka sig in i. . . och har jag mer kraft imorn så blir det att fortsätta de jag avslutade igår, men idag blir det att vila och ta det lugnt resten av kvällen är inte så mycket mer kvar på den så det blir att nanna kudde snart. . . .
 
Lite av det som händer i mitt liv just nu. . . i prestation och jobbdelen så att säga. . .
 
Och i kamratskap och kärlekslivet det rullar på fint, har väldens bästa arbetskambrater vi är verkligen ett livande team som stötar varandra i vått och tort och sen att vi har det så jävla roligt och balt på jobbet är bara ett plus, älskar verkligen dem jag jobbar med. . .
 
Och till mannen min i mitt liv så har jag fortfarande bara positiva saker att berätta han är VERKLIGEN den bästa människa som finns, han finns verkligen där för mig i alla lägen och han är otrolig stöttande och en enkel person att ha och göra med, har aldrig någonsin varit så trygg och säker i ett sällskap som jag är med honom det finns inga konstigheter och det är jag verkligen inte van vid , är van vid hemligheter hit och dit, smusslande, intriger massa frågetackwen kring det mesta. . .  Men med denna människa så ja jag finner inga ord hur lätt och simpelt allt är och hur roligt vi har det dag ut och dag in, även om vi för de mesta gör det samma så finns det så mycke glädje och stimulans när vi umgås. . . I lik it a lot !
 
Emelie L
 
 

Härligt men jobbigt. . .

Veckan som gått har varit en härlig men jobbig vecka, den har varit härlig när det gäller prestation och under veckans gång på en promenad hem så kom känlsan tillbaka med det jag vill göra och det är super duper bra för det kommer leda till att jag presterar ännu mer i att fortsätta bygga upp mitt liv.
 
Jag har stannat i någon sån här trygghetszon med att jag har mitt rum jag hyr, jag har mitt jobb och om jag anstränger mig mer en vad jag gör så kan det bli en bra lön i slutändan, om jag bara orkar hålla i modet, och det gör jag med, om jag bara bestämmer mig för det, och då spelar det heller ingen roll i hur dåligt jag mår inombords, för jag klarar av att koppla bort om jag bara vill det, det farliga med det är att jag kanske börjar jobba som jag gjorde förr och inte låta humöret eller det som tynger mig få befinna sig där just i nuet. . .
 
Jag ska inte hålla på så en längre tid framöver men jag måste göra det för en stund, tills jag byggt klar den så kallade grunden för att försätta in i nästa steg så att säga. . .
 
Denna vecka ska jag heller inte låta tröttheten efter jobbet förstöra för jobbsökandet ev lägengetsökande. . .
 
Ska nu ta mån, tis och onsdag till att söka jobb om tid finns över så blir det att ev kolla upp något annat boende.
 
Det är mitt mål denna vecka :) måste få låta krigar Emelie köra sitt spel nu under några dagar har sökt lite jobb denna vecka visserligen men inte med en goda vilja sökt för nöjes skull det funkar inte måste ha mer koll på det jag söker och dessutom söka lite annat utanför ramarna så som platsbanken. . . Det finns mer utanför den sidan att få jobb det gäller bara att hitta dem. . .
 
Nu är det slut med stök och bök och gnäll nu ska krigar Emelie få ta plats i bilden ! YaaaY
 
De va de, de
 
Emelie L

Focus läge. . .

Idag känner jag mig till freds med allt, gjorde inte de till en början på denna dag, men somvanligt efter mina samtal med en "psykolog" så hittar jag min inre drivkraft som jag ibland tappar, tappar väldigt fort värde på de jag åstakommer men efter samtalet med "psykologen" så hittade jag min plats i livet igen, har varit lite ur balans och inte riktigt känt vart jag har varit på väg någonstans och heller inte vart jag står någonstans. . .
 
Men nu känner jag att jag har ett hum vart någonstans jag står och vart det e jag vill och vad som kommer krävas av mig. . .
 
Prio ett, hitta ett jobb som ger mig ytterligare erfarenhet och lön för mödan, nu ska jag sikta ett steg uppåt när det gäller lön och erfarenhet på en högre nivå som jag kommer ha nytta av livet ut, har tre bra och starka erfarenheter när det gäller yrken som det alltid kommer finnas behov inom. . . Behöver ett fjärde som även ger en bättre inkomst när det gäller dem andra jobb jag har och har haft.
 
Och det innebär mer ensam tid efter jobbet så att jag kan söka mig till andra jobb ev använda kontakter osv.
 
Det gäller att var lyhörd och snabb och effektiv. Nu ska min inre drivkraft fram så har jag snart nått mitt mål skulle jag tro.
 
Jag ska med jobba med mig själv och jobba fram en robot inom mig som gör att när jag är på jobbet då gäller det bara jobb sätta på och av när det gäller jobb och inte jobb. Behöver den erfarenheten och den styrkan för att kunna jobba med det som jag vill i framtiden.
 
Med denna färdighet så behöver jag avkoppling så som långa promenader eller kortare springturer, god kost både som lunch och middag.
 
Det är väl mina kortsiktiga mål för denna höst och vinter. . .
 
Emelie L