¨

Energin är laddad. . .

Idag kände jag mig ganska fånig, jag vill gå en halvtimme tidigare för att det kändes meningslöst att sitta själv den sista havltimmen, fick en såld iof, men jag kände vilken omogen människa jag hade blivit, en liten bitch, va fan jag har aldrig någonsin klagat på nåt i mitt liv alltså när det gäller tider att passa, jobb överhuvudtaget. . .

Och efter denna situation så kände jag bara jag kan bättre en så jag har kunnat bättre en så under hela dagen som gått jag har bara inte gett mig fan på mina mål idag av någon anledning har inte tänkt på det först efter den situtionen som uppstod. . .

När jag kom hem kände jag verkligen inte för något men det är slut med sådana slöa dagar som denna, ska inte vika mig så fort det är lite storm framför mig, så jag satte igång med att snygga till hemma så gått det går så att säga, så nu har man diskat upp det lilla, och snart blir det att tillaga lite mat. . .

Jag är en vuxen männsika och jag ska börja bete mig som en sådan också, jag har haft mina perioder nu men nu börjar jag tröttna på att bara vara. . . Jag har glidit runt till jobbet hem, slöat sovit osv, och det känns som jag bara väntar på att blixten ska slå ner så att jag kan börja ta mig ann allt jag  vill , och visst det är mycket med flytt och inredning som ska göras först och det stör mig lite, har ingen lust men ska ta mig ann lite av det, bara så att det blir en rent prydligt ooch behagligt hem först och främst sen växer väl ideér med tiden vill bara få en behalig arbetsro hemma med det jag uppnå. . .

Dagarna bara går och går, dem försvinner verkligen i ett svep  det känns stressande, jag brukar inte känna av press och stress med ålder osv men jag börjar känna av det nu. . . !

Jag har så mycket jag vill få sagt men tar lite i taget och det som stör mig jag känner en sak idag och så imorn en annan och nästa dag en annan sak, jag måste hittat ett behagligt mönster som heller inte ser ut likadant varje dag. . . Måste försöka ha ett normalt driv och mål varje dag, det har funkat förut och det ska ta me fan fungera nu med, men jag tappar ibland det och ja jag vet det är normalt, men jag vill bara så mycket med mitt liv så jag hinner inte ha det på ett normalt sätt med upp och ned gångar hela tiden det kan få vara ett tillfälle under ett år istället för hundra upp och ned gångar i månaden. . . !

Jag är laddad , taggad nu ska jag tuta och köra och ta och inte titta bakåt så mycket, varje dag är ett unik tillfället och komma närmar sina drömmar och mål och jag ska ta vara på alla dem tillfällen. . .

- Emelie L har talat. . .

Vilar dag idag. . .

Idag blev det lite jobb sen raka vägen hem för att krya på mig, har legat och sovit större delen av dagen hoppas det har hjälpt min magen att lugna ner sig, och bli bra igen, det e jobbigt med att ha ont i magen man vet aldrig vad det kan vara. . .

Det kan vara allt i från små enkla problem, så som att man vill fisa, man kanske är skitnödig, man kan vara stressad, man kan ha ätit något dåligt, man kan ha ätit dåligt, ja vad kan man med komma på jo man kan vara gravid men det är något som jag utesluter direkt för det är inget jag tror att jag är. . .

Jag kan vara nervös , det kan vara ångest som sätter igång magen, och det som jag tror mest på det kan faktiskt vara plåsterna som jag använder, kroppen kanske börjar reagera på att jag inte röker, men som sagt det e bara att stå ut i helgen hade jag riktigt med huvudvärk, och det är nu avklarad och nu är det säkert magvärk som kommer och spökar i mitt projekt med att sluta röka. . .

Är hungrig men vågar inte riktigt äta, vet inte varför man ska försöka få i mig lite, har iallafall diskat och städat upp den närmaste timme som varit, så det känns skönt men magverken kom tillbaka lite nu känner jag, så det blir att ligga stilla och glo på tv resten av kvällen samt äta lite mat. . .

- Emlie L

Ont i magen. . .

Idag har det inte varit någon rolig dag direkt, haft riktigt ont i magen sen jag vaknade, men gick till jobbet ändå i hop om att magvärken skulle gå över men det gjorde den inte så pinnade mig igenom samtal fram till kl 11.30 sen pallade jag inge mer, så nu är man hemma men lyckades sälja 5 st iallafall. . . :)

Men jobbigt att gå hem går så himla mycket pengar iväg. . . Men vad gör man, bättre att jag går hem och vilar ut så magvärken kanske försvinner, hittils går det upp och ner, vet inte om det är plåsterna som ger mig magverk.

Så¨nu ligger man hemma och tråkar, men skönt på ett sätt att få ligga och vila magen. . .

- Emelie L

Ett till WOW !

Hehe, ja ska börja blogga igen på allvar känner att jag behöver det för att rensa skallen lite. '

Och så vill jag med någon gång komma med lite roliga saker att läsa om men det tar sin tid innan det kommer inträffa men nu borde jag ta tillfället i akt nu när jag bor i en ny stad, då det finns nya fräsha saker att skriva om, och det e väl alltid kul att läsa om hur livet leker i en annan stad en den man själv bor i ! ?

Ska försöka utforska, och nu har jag ju ett riktigt bra tillfälle att börja fota igen, har i dag trallat runt i lite blåsväder i staden det va uppfriskande och väldigt skönt och härligt, hittade med ett perfekt ställa mitt i stan men ändå lugnt tror det va i vasa parken vid göteborgs universitet, det va som en kulle och mitt i stan och satte mig ned där och tittade ned på livet runt dem gatorna jag hade i sikte så att säga, och man såg allt kaus men det va fortfarande fridfullt, tyst, lugnt och skönt där jag satt. . . Ditt ska jag gå flera gånger, tror jag ska ta liknade promenad varje dag efter jobbet, kanske inte samma runda hela tiden till en början ska jag gå lite kors och tvärs så får man även då se mycket känns av kulturen i Göteborg. . . .

Känns härligt att ha som mål varje dag att ta sig en vända runt, avkopplande, något att se fram emot.

För nu har man gjort sig hemmastadd, man har lärt sig det nya jobbet, man har sina vänner på jobbet, man har sina nya rutiner hemma till och från jobbet. . . Det börjar bli långtråkigt och ointressant med denna hela rutinen dag ut och dag in. . . Nu ska jag fräscha upp vardagen med dessa promenader har jag tänkt så att man får samla sina tankar, koppla av och göra något en att åka hem direkt. . .

Sen när all med flytten är klar och man har gjort sig hemmastadd i det nya området då kommer jag äntligen få finna lite ro och sätta igång med mina planer. . .

Emelie L

Ska försöka. . .

Hålla ett normalt snitt på denna blogg, det finns tid men tyvärr ingen ork, fast jag har hur mycket som helst att skriva om. . .

I centrum just nu är det flytt till en annan lägenhet, riktigt fin inte som för väntat men fin iallafall, det är en trea på 105 kvm, riktigt jävla najs på uppe våningen, en riktigt stor yta lantligt och härligt , känns som att flytta till ett litet hus faktiskt, där nere va det tyvärr lite trångt, men sak samma, den är tio ggr bättre en den vi har på alla sätt en välvårdat område, med natur och små byggnader nära till köpcentrum, när till havet och hamn promenader, perfekt helt enkelt på alla plan. . .

Även om man inte bott allt för länge i denna lägenhet så kommer man sakna den lite iallafall, så är det ju oavsätt om det är en ruckel eller en fresch lägenhet. . .

Sen så försöker ja ge allt fokus på jobbet, jag hade en liten svacka för ett tag sen då jag inte alls sålde mycket, men nu har jag på banan igen, och nu har det inte med tur längre utan skicklighet, nu känner man att man har ett bra flyt allt faller natruligt och det är en självklarhet att komma upp i 16 sålda minst, nu har jag under två dagar legat på 20 -22 så det kanske är där man kommer hamna under ett tag så får man se om man lyckas klättra uppåt i ordrar. . .

:)

Det känns bättre att sälja när man sätter upp sina egna mål för då har man alltid något att sträva efter under hela dagen . . .

Så det är  väl det som händer i mitt liv just nu. . .

Har även hållit på med avfärgning är nu klar med det, nu återstår steg två en lite mörkare blond och så slingor på det som Daniels syster hjälper mig med . . . Hon e riktigt duktigt måste jag säga. . .

Och idag är dagen kommen för en tur till en gynokolog för att undersöka livmordercanser fick brev om en tid direkt jag fyllde 25 har varit riktigt jävla nervös över denna dag har aldrig varit hos en gyn för jag tycker hela prusiduren är obehaglig, men idag är jag inte så himla nervös som jag trodde jag skulle vara . . . Hoppas det hela går väldigt snabbt och hoppas med för den delen att det inte är en kille som ska gräva i mig. . . !

Ha de bäst allesammans.

Emelie L