¨

Crazy Girl. . .

Är jag nu mera ! :) Är galen, tokig, stojig, sparlig, högljud och bestmäd lite tös. . .
 
Känner mig så levande i alla tillställningar, är glad, framåt, öppen och har alltid roligt. . . Det finns längre inga hinder så känner jag.
 
Jag kör mitt rejs precis som på den gamla goda tiden fast mer seriös och tänker till en gång extra och fortfarande försiktig för det måste jag alltid vara med mitt bagage men det börjar lätt tunnas ut, det finns inte där lika starkt som förut då va allt jag utförde baserat med noga genomtänkhet. . . Nu behövs det längre inte att tänka så mycket utan jag börjar mer och mer leva som en normal månniska med liv i ögonen. . .
 
En riktigt spännande resa har jag påbörjat som jag ej vet hur den kommer sluta och det är det som är så himla befriande och skönt. . .
 
Jag vet fortfarande vart jag vill uträtta, vad jag vill göra med mitt liv det har inte förändras men hur jag kommer nå dem målen är inte alls lika inrutade längre och det är det som så himla posetivt jag lever samtidigt som jag kommer kunna nå mina mål, det behövs inte ett schema för det har jag lärt mig, inte vägen ditt men sen när det väl gäller så ja då blir det mycket jobb slit blod svett och tårar men det är vägen ditt som kommer vara riktigt speciell. .
Just det där att LEVA många kanske tror det handlar om att dricka, festa och renna ute varje helg absolut inte, det är inte det jag menar utan att bara släppa på tyglarna, göra det man vill göra för studen, det är slut med planering fram och tillbaka, utan känner jag (vi) oftast när som helst på dagen -nu tar vi oss en cykel tur ut någonstans så gör vi det, eller en dag efter jobbet- ska vi göra lite käk och sätta hos på ett berg här i närheten just för att det e varmt soligt. . . Ja som sagt alla dagar ser lite olika ut det finns väl lite rutiner som sker men inga märkvärdiga ibland har vi det soft bara degar i soffan av utmattning efter jobben eller så gör vi något annat som faller oss in. . .
 
Det bästa med det hela och det är det allra bästa och det är att hela tiden slippa  vara motorn eftersom jag är ny i stan så vet han alla mysiga fina och mycke rogivande ställen som man kan besöka så han styr jag följer efter och det är så himla befriande det har aldrig någonsin inträffat mig, och jag är nog lite ful och lite självisk nu när jag säger detta men jag gör det väldigt mycket med flit och det är när vi beslutar oss för att tillaga något så är jag så fittig (ursäkta mitt dåliga ordval)med flit då att jag låter han göra rubbet laga maten, och inte är jag snäll nog att ÅTMINSTONDE ta disken nej så snäll e jag inte. . .
 
Men jag börjar känna mig rätt dum och taskig men det är så himla skönt att slippa dem bitarna när man hela tiden har varit den som dels är motorn när det gäller allt och alla, jag lagar mat för jag kan och tycker det är roligt och ser framföralt upp till min egna mat hehe. . . :P och sen har jag varit så inrutad att jag diskar och ställer disken på ett speciellt sätt, jag gör det enkelt och organiserat FÖRR då da, nu har jag glömt vad allt sånt heter. . . så då har jag även tagit den biten också, MITT egna fel lite jag vet men sen har det ju funnits män som hjälp mig med sånt, tom städning i mellan åt och det är ju då den kära vännen Tomas men annars har jag skött allt och det är så himla rogivande att för en STUND åtminstonde att få slippa dem bitarna för en gång skull. . .
 
Men började som sagt känna mig dum så jag slutar nog snart att vara bekväm i dem bitarna. . .
 
Nu har jag nog fått ur mig det mesta, och jag är kanske lite tjatig med att jag har det så bra, lever gött, lever livet osv men den här världen med att känna en så enorm livsglädje det gör mig så förvånad, glad och lycklig jag har fått något /någon som fyller mitt inre som aldrig någonsin blivit fyllt så allt e så nytt och fresht och jag blir så himla "hög" av denna känsla jag har inom mig. . . Mår så himla bra helt plötsligt. . . Skrämmande bra ibland. . .
 
Och att jag kan hantera min situation som faktiskt inte är något att leka med så hanterar jag den väldigt bra och är stolt över mig själv när det gäller den biten jag försöker så gott det går med boende hitt och ditt få ihop min ständiga stress med att kunna hantera att jobba och tjäna pengar samtidigt det har aldrig fungerat i mitt huvud förut men nu fungerar det och samtidigt så lever jag gött men jag tror det mycket handlar om att jag vet att jag fixar allt snabbt jag har den förmågan när det gäller allt så som att hitta jobb, lägenhet det går undan när det väl gäller och jag fixar mig ur alla situationer lätt och smidig för sån är jag. Jag är inte dum, jag är smart och flititg och inte allt för kräsen. . . !
 
Med detta sätter jag punkt för dagen. . .
 
Emelie L
 
 

Sjukling :(

Idag är man sjuk började igår då jag vaknade med svullen kind har fått medicin och om svullnaden inte skulle gå över om två dagar skulle jag gå till vårdcentralen härligt ! Eller inte för svullnaden har inte lagt sig störande för orkar verkligen inte åka ut till Hisingen usch fy och blä ! Tråkigt att inte få jobba hatar och vara hemma och vara sjuk har så ont i kroppen men imorn ska jag tvätta iallafall skönt å få de gjort Ne nu blir det till att vila och ta det lugnt Emelie L


Nytt projekt. . .

Idag har man fått äran att prova på ett nytt projekt, det har gått sådär, men har nog kommit på ett hyfsat bra manus till detta för se hur det går imorn och på fredag, går det bra då stannar jag går det inte bra ja då hoppar jag tillbaka till mitt projekt igen så att man börjar tjäna pengar igen. . .
 
Idag har jag känt riktigt med glädje inom mig, kanske lite för att jag fått provat på lite annat, men speciellt tillsammans med en viss person vi har skrattat eller jag fick iallafall ett glädjerus igenom mig för ett tag sen det va ett tag sen man bara kände hur glad och lycklig man är alltså en lättnad då man bara skrattar och busar det e kul med sådana stunder också, sen är jag ju alltid glad och lycklig med denna person men idag kunde jag slappna igen, utan att ha tankar på annat håll, har ju blivit lite störd på en viss person nämner inga namn onödigt. . .
 
Det nya livet leker på i en bra takt och jag tror jag aldrig varit så stolt och glad och lycklig av att tänka på livet jag leker mig igenom just nu. . .
 
Allt har fallit på plats alla pusselbitar nu är det bara det materiella kvar och det blir även det en lång väg men betydligt mycket enklare när jag mentalt är närvarande. . .
 
Jag har många gånger tänkt och varit arg över att jag förlorat så många år, men idag då är jag tacksam att jag har gått igenom dessa år för nu är jag vaken, uppmärksam, närvarande, fokuserad, lycklig och glad utan att behöva göra mig till eller försöka vara glad. . .
 
Och det är flytten, min psykolog har många gånger sagt att det är lösningen på en del problem, alltså det är inte lösningen på mina problem, men jag kommer kanske kunna hantera mina problem på ett annat sätt om jag förflyttar mig och det har jag med börjat gjort. . .
 
Allt gör mig lycklig i dags läget bara att gå utanför dörren är ett unik äventyr, stan, lukten, människorna, dialekten, jobbar kompisar och såklart en viss person som får mig att tänka helt annolunda på ett smart sätt.
 
Hans tankesätt är unikt, jag förstår inte hur enkelt man kan svara på vissa saker, hur enkelt och smärtfritt man kan tänka på saker.
 
Han tänker så jävla logiskt och enkelt så det är skrämmande, att man aldrig stött på någon som han alltså som har hans lugn och enkelhet. . .
 
Mitt nya motto i livet är att leva enkelt bara gå rakt fram, sluta tänka, anylicera, planera.
 
GÖR DET BARA ! Skit i resten, bara gör det. . . ! Dem orden kommer ständigt finnas i mitt huvud. . .
 
I´m the best oavsett vad. . .
 
Emelie L
 
 

Nytt och fresht !

Här på bloggen, vet ej hur länge det har varit så här för det va väl dryga månaden jag va här inne som sagt, så det kanske inte är så nytt och fresht, men för mig e de det iallafall. . .
 
Alltså vilken nörd man va förr som hela tiden uppdaterade det nyaste, om vad egentligen !? Sitt liv. . .
 
Det är väl alltid intressant io,f det ska jag inte säga något om, och tycker även det är väldigt roligt att skriva om sitt liv, men jag har verkligen tappat knistan när det gäller detta alltså, det känner jag verkligen . . .
 
Har liksom inte tid, eller heller inget vettigt att skriva om kanske ska vara lite ärlig ehehe :S

Egentligen borde jag skriva om det jag går igenom nu för det skulle nog bli rätt intressant har ju inte riktigt skrivit om det här. . .
 
Ska ta och göra det. . . om resans gång. . .
 
Började för drygt en månad sen om inte mer. . . Då det tog slut med Daniel. . . Har ända sen jag flyttade ner känt lite si så där och man fick verkligen lära känna varandra ordentligt. . . Och det va helt enkelt ingenting för mig det gick bara inte, försökte tänka bort det, man brukar ju som sagt ha sina svängrum då allt känns piss och sen blir det bra osv osv. . .
 
Men inte i det här fallet, jag fann min trygga plats på jobbet, som gjorde mig glad och lycklig, började trivas som fan på jobbet och alla som man jobbade med gjorde en ständigt glad, lycklig och avslappnad även en väldigt speciell person som jag började fatta tycke för i min omgivning gjorde mig ännu säkrare på min sak. . .
 
Och tillslut kunde jag inte motstå mitt tycke om denna person så en dag efter jobbet så kom jag och överraskade honom på ett ställe som jag visste att jag skulle finna honom. . .
 
Vi drack någon öl pratade strunt och hade det riktigt trevligt, och tillslut visade sig det att vi tyckte detsamma om varandra och så börjades resan med stormande steg framåt. . .
 
Underbar person på alla sätt och vis, och jag gillar verkligen hans sätt att leva, hans sätt att leva här och nu gör mig bara så himla glad och lycklig, det finns inget mer avslappnande och roligt som att leva här och nu och bara göra det som faller en in utan någon direkt tidsram och bestämmelse.
 
Han inspirerar mig så inåt helvete aldrig någonsin har någon fått mig att känna mig mer levande en levande. Det finns inga ord som kan förklara hur jag känner mig i hans omgivning allt är så enkelt som möjligt inga konstigheter bara fritt allt är fritt, vi liver under fria tyglar alltså jag kommer aldrig någonsin kunna sätta ord för vad han får mig att känns det går bara inte. . . !
 
Och det här är inte bara i vissa tillfällen utan dag ut och dag in känner jag mig bara lättare och friare, älskar att leva på detta sätt, det är enkelt rakt med många möjligheter att göra varje dag speciell och ihågkommen. . .
 
Så fort jag ser han så känner jag bara ett sånt lugn inom mig, det finns inga planeringar eller måste allt är bara enkelt, lungt och det finns inga ramar för nåt ingen dag är sig den andre lik med han det finns inga direkta rutiner för utan "måsten rutiner" gå upp, gå till jobbet, jobba men sen efter dem "måstena" så kan allt förekomma det älskar jag. . . !
 
Emelie L
 
 
 

Äntligen !

Tjoho ! Nu kan jag äntligen blogga via iphonen :) har inte kunnat det sen appen kom, men nu prövade jag och det va jue inga konstigheter nu kommer den nog innehålla mer en vad den gjort på länge härligt ! Nu blir det att mumsa kött och råstekt potatis med körsbärs tomater , gräddfil och gräslök har ju min riktigt sexiga personliga kock framför mig mums till mat och han efter en ytterligare härlig utflykt med min sexy ! / Emelie L

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/486598/images/2012/pic_4ff9cc4cddf2b30cb80003db.jpg" class="image">


Testing :€

Bl.a. Bl.a.