¨

Halvdant. . .

Jaha, då va man här igen, när det går lite trögt uppför, varför kan man inte bara få måååååååååå BRA. . .
 
Alltid jag och mina upp och ner gångar. . . Att jag aldrig lär mig av mina misstag när det gäller medicinering. . .
 
Det går inte att hålla på att svaja med dem måste, måste , måste ta de på allvar, har nu börjat med medicineringen igen kan va det som gör att jag mår lite knasigt, och min daktor hjälpte mig också med hur jag ska sluta med medicineringen, och att det va viktigt att jag följder det till punkt och pricka. . . 
 
Så nu blir det att äta den som vanligt i två månader och sen trappa ner väldigt väldigt sakta det kommer ta med eller halvår innan jag kommer kunna sluta helt med den, sen har jag bara min kvällsmedicin som jag får ta och sluta med efter den första processen. . .  Och när jag slutar med den då ska jag har det väldigt stabilt. . . Det e mitt mål när det gäller den psykiska biten. . .
 
Fatta hur länge jag har hållit på med den psykiska biten för att komma upp på banan igen, det e fan sjukt vad jag har jobbat med just den biten och man är inte klar på långa vägar. Ja en sak är säker jag kommer aldrig någonsin sätta mig i den sitsen som jag gjort. . .
 
Annars så rullar väl allt på bra, ha väldens bästa människa vid min sida, min bästa vän som även är min käraste man, har aldrig sett upp till en männsika så mycket som jag ser upp till han, och har sjukt mycket respekt för denna männska. Han är bäst på alla  bitar det finns inget som är dåligt med han. . . !
 
Ne nu ska jag sura vidare e lite ur matchen just nu. . .
 
Emelie L
 

Dramatisk Helg. . .

Ja det blev lite av det med ja, alla är vi inte perfekta hur gärna men en vill vara det så brister det alltid nånstans hos en människa , när det gäller mig så är det väl inget utav det ovanliga, ibland kommer livet ikapp en hur gärna man en vill trycka bort allt som varit.
 
Denna helg så har jag mest varit äcklad över mig själv och mitt dåliga beteende som utlöste sig i fredags, vet inte vad som hände med mig,  det va som jag bara sögs in i det förflutna igen, och skämmas fick jag allt göra och det gör jag en idag, mår dåligt har ont i magen och är äcklad över hur man som människa ( i mitt fall jag själv) kan bete sig så illa. . .
 
För jag är inte sådan som person men kan blir det ibland och när jag väl blir så ja vad kan man kalla det: blir ytlig och tänker inte efter så mycket. . . nonchelant (nu hur det stavas)
 
Att man kan bli det mot en människa som aldrig stått en nämre som denna underbaraste varelsen gör.
 
Det är sjukt ! Men jag har lärt mig mer en vad jag brukar göra när det gäller sådana misstag för hatar verkligen att såra en människa och jag sårade han och gjorde han besviken och när det inträffar som det faktiskt nästan aldrig har gjort mer en när pappa min fick reda på mitt dolda jag så blir jag riktigt upprörd, arg, ledsen irriterad och förbannad på mig själv. . .
 
Nog prat om tråkigheter, jag har nu äntligen återigen fått mitt tredje läkarintyg som ska godkänna min nykterhet och förmodligen allra sista gången som jag kommer få gå på sådana kontroller.
 
Får besked om två veckor. . .
 
Sen har jag  arrangerat mig i att hitta lite jobb via kontakter få se hur det går, och till nästa helg så skaaaaaaaaaaa jag verkligen sätta mig ner med att söka jobb . . . Har ju nämnt det varje vecka nu kanske inte här min i livet utanför denna bloggbubbla. . .
 
Nytt jobb, mer pengar det skulle lösa en hel del praktiska saker i mitt liv som jag vill utanföra och börja med, det håller jag för mig själv tills det inträffar. . .
 
Ne nu ska jag sluta babbla dynga. . .
 
Natti
 
Emelie L
 
 

Ännu en vecka. . .

Då va ytterligare en vecka gjorde, jag har varit på strålande humör fram tills idag, det hände nåt på förmiddagen flippade sönder och va riktigt irriterad där ett tag så jag fick gå en timme tidigare låg ändå på mål så det gjorde inget :) Sen hämtade jag min post och blev inte så glad då heller av ett brev men det löste sig tills slut med ett riktigt arg samtal till dem det gällde.
 
Och i helgen ska jag och älskling ha en mys och pyssla helg tillsammans jag ska söka nya jobb och han ska dona med annat som han behöver få gjort ser fram emot det, det ska bli mysigt att göra lite sånt tillsammans också :)
 
Vet jag e crazy som tycker sånt att mysigt men det är så intimt och härligt närgånget att pyssla ihop med saker man behöver få gjort. . . :)
 
Ne det va väl det som jag hade att säga för denna gången. . .
 
Emelie L

Tillbaka till ett härligt stadie !

Halloj alla burktittare :P
 
Nu har jag lyft mig från botten upp till toppen bland molnen igen och det känns otroligt härligt, inte är jag nere i mörkret och kryper runt inte, och det glädjer mig att se tillbaka på varje dag hur glad jag har varit under dagens gång, då somnar jag gottigotti. . .
 
Jag vet vad som fick mig att vända tvärt och det va ett slag mot ansiktet på en uppstart som vi hade på jobbet som fick mig att skärpa till mig och efter det har der bara fortsatt uppåt. . .
 
Och nu mår jag bra, alltså inte överdrivet men normalt, allt och i sitt normala tillstånd. . . Ingenting känns jobbigt, obekvämt , tråkigt och allt flyter på i ett RIKTIGT behagligt tempo. . .
 
Trivs som bara den med allt just nu. . .
 
Va nog bara tvungen och skärpa till mig och växa till mig lite, ibland krymper man väl sig själv och så blir man liten och obrydd och allt e bara skit, jag ska försöka ta denna nedgång som en ytterligare läxa, och försöka hålla denna nivån att vara stor, vuxen och allert och inte ta allt så hårt och personligt alla gånger. . .
 
Ja och det va väl allt för denna dag börjar blir trött och daaann nu så har svamlar mest nu känner jag, återkommer någon annan dag då jag kan gå mer på djupet med livet i sig. . .
 
Emelie L

Trippen till E-tuna

Den gråa trista staden, ne jag tyckte inte alls om resan, förutom att träffa familjen då, men annars trist, tomt och tråkigt va det, det kommer aldrig någonsin bli en flytt tillbaka det känner jag absolut efter denna resa, det ända som är tråkigt är att bo ifrån alla, men jag klarar mig så bra på samma gång för som sagt det tar inte så lång tid att ta sig till alla när man känner fört, dock tråkigt att inte få mer tid när man är uppe så man verkligen hinner med allt och alla i en normal takt umgås utan stress så att säga.
 
Men det va bra att ta denna resa för att reflektera och vara nöjd med det jag faktiskt byggt upp här i göteborg, har ju varit lite till och från med min situation men resan fick mig att tända upp igen och verkligen uppskatta det jag har oavsett om jag inte har allt så har jag mer glädje här nere mer en vad jag någonsin kommer att få uppleva sen att vissa dagar kan kännas förjävliga osv det gör det väl vart man är och hur man en lever det kommer man som sagt inte ifrån, men i sin helhet så mår jag bäst här i göteborg och det känns skönt att man fått den klarheten med alla om och mäng som snörrat i huvudet.
 
Så det va väl de som va bra med hela resan plus alla andra trevligheter. . .
 
Och idag har det väl svävat lite irritation runt om mig, har varit fruktansvärd irriterad idag, Fick höra en sak som gjorde mig irriterad mer en så kan jag inte säga. Men det svävar nog iväg någon annastans snart för är inte så irriterad längre så imorn har jag nog glömt det och gått vidare.
 
Och ikväll så har jag umgåts med my lover haft det mysigt och härligt, man märker att den mörka årstiden börjar falla till sin rätta för man börjar bli så trött och ingen ork till annat en jobb och rutiner finns.
 
Känner att energin till att göra något annat en det vanliga inte finns, det e trist, har väl ändrat min nedstämdhet och blivit som alla andra (få denna nedstämdheten inför den mörka årstiden istället inför sommarn) För denna sommar har jag varit uppåt och glad. ..
 
Men nu har man blivit den dystra tråkiga Emelie igen. . .
 
Ja ne jag har inte så mycket att tillägga. . .
 
Natti, ha det.
 
Emelie L