¨

Ett nyare liv. . . !

Nu har jag äntligen fått hyra ett rum, flyttade alla grejor igår och idag har jag donat klart i rummet, tog en promenad för en stund sen men gick lika snabbt hem igen för regnet kom från ingenstans. . . Stårlande väder när jag gick ut fast det blåste men sen kom regnet efter en halvtimme. . . Hann iallafall äta upp räkmackan fast den va inte så himla god. . .

Nu hemma igen, är helt slut det blev en tur ut igår ass mysigt ställe va jag och min "partner" på. . .

Snart blir det att se på gossip girl sen hem och sova är så trött. . .

Emelie L

Fyra härliga semesterdagar :)

I torsdags förra veckan började min härliga mini semester. . .

Började med att söka fullt med rum att hyra på tågresan upp till Eskilstuna. Och nu har jag även fått ett kanon rum till rimligt pris mitt i stan och får hyra det hur länge jag vill AS NICE !

Så under den kommande veckan kommer jag börja flytta saker till rummet osv. . .

Väl framme i Eskilstuna tog jag bussen hem till pappsen sen vidare till Tomas som har tagit över min gamla härliga lägenhet fast den va inte längre så härlig riktig svinstia va det men det va tydligen inte han som svinat ner den hehe. . .

Fixade fläkten (byte kålfilter) sen vidare till Nuevo och hälsade på tomas, och gamla coucher. Jätte trevligt att se dem igen. . .

Sen vidare med bilen till Västerås väl framme så började stressen och hetsen på en gång allt som kvarstod att handla skulle handlas och det skulle åkas hitt och ditt. . . Sen varvade jag ner med två alkoholfria carlsberg, sen duscha och sen somnade jag som en stock. . . .

Väl fredag då min syster tog studenten, va uppe redan 07.00 på morgonen och kalaset började på en gång, dricka och studentsång, kort skulle tas och det skulle filmas en massa, det va min uppgift under hela dagen. . .

Det vart ett riktigt lyckat studentfirande, men jag va helt slut efter den dagen. . .

Följde med stora syster madde hem, somnade på studs sen vaknade jag med lilla liam på min mage jätte mysigt :)

Han och jag tog en riktigt härlig promenad sen, han sov och jag njöt av tystanden mitt i skogen, en riktigt terapi promenad efter allt ståhej som har varat under dem senaste veckorna. . .

Som ni kanske redan förstår så har jag och Daniel separerat. Jag fann ingen ro i förhållandet. . .

Det är synd för det handlar inte så mycket om , om han är en bra kille eller ej, för det är han, han är väldigt stöttande, snäll och omtänksam, och han har verkligen hjälpt mig mycket igenom en riktigt svår tid, så det är synd att kärleken inom mig till han tog slut. . .

Men livet går vidare och jag vill annat med mitt liv en att leva familjelivet, jag känner det  och det är även en riktigt härlig person som har insprererat mig att välja en annan väg. . .

En väg där jag själv får välja riktning komma vidare till fas 2, 3 4 osv, alltså när man vill så mycket med sitt liv som jag vill så passar inte det in att ha familj och ha någon som man måste rätta sig efter. . . Man blir inte lika fokuserad på det JAG vill med mitt liv, man slappnar av för mycket sitter inne och glor och tänker och stör sig på att man inte tar tag i det man vill, man slappar ihop helt enkelt. . .

Jag vill ut, se välrden, få energi , leva lite dagen som den kommer, inte sätta upp mål och bara prata om dem, utan göra det man pratar om, för det blir lätt så att man bara pratar om allt man vill göra, önskemål på resor osv, men sen då, tiden går och man skjuter bara allt framför sig dag ut och dag in, jag vill inte ha det så jag vil inte sitta där när jag är 70 år och inte vara nöjd över att jag inte gjort eller åtminstånde försökt uppnå det jag alltid velat. . .

Fortsättningen efter den härliga terapi promenaden, så åkte vi till maddes kar (andreas) pappa och grillade sen vidare till andreas mormor där även hans moster , mamma och deras respektive var på plats. Blev ett härligt avslut på dagen sen vidare hem till syster madde där vi slutligen såg på i vecka i phuket trodde den skulle vara roligare en så men den va lite rolig och rätt bra. . .

Och nu är jag på väg hem till härliga Göteborg där en viss underbar person väntar på mig ska blir riktigt härligt att få träffa han igen. . . Har saknat hans närhet så himla mycket, alla hans kramar, pussar och personlighet. . .

En mer levande person får man leva efter. . . Dagarna med han är aldrig sig lik. . . Och det gillar jag skarpt.

Nu har den mest levande Emelie pratat till punkt ! :)