Dag 2 och 3

Ja igår va jag ledig och det blev inte alls som jag tänkt mig, först och främst skulle jag ta en promenad på morgonen efter att jag lagt i tvätten kl 7 men inget av det blev gjort varken tvätt eller promenad.

Gick upp vid 9 satte på kaffe och sen blev det kaffe och cigg och våra bästa år.

Pratade i telefon med Daniel sen iväg till Nuevo, för att skriva ut fortsättningen på boken som jag höll på med för två helger sen.

Väl hemma satte jag mig ned och läste igenom allt och gjorde lite ändringar och skjusteringar. Har fått tips om att det e så man ska göra för att få ihop en bra bok. Sen rens skrev jag ytterligare ett kapitel på boken.

Sen blev det att laga mat, duscha se på tv, prata lite med daniel och sen sova.

Idag blev det att jobba hela dagen, ingen morgon promenad som jag tänkte mig, och det blir nog ingen promenad denna kväll heller.

Känner mig nere just nu, har gjort det hela dagen. Vill jobba mer, tjäna mer och kunna spara mer, denna månad och nästa blir två tuffa månader efter det så ska jag kunna spara undan lite har jag räknat med iallafall. . .

Är deppig för att jag inte får något jobb i gbg och att jag inte kan flytta ner ditt . . .

Just nu känner jag mig rätt borta, livet står still, det känns inte som om jag har någon ljus framtid inte dem senaste månaderna framåt.

Det e väldigt mycket just nu, inte så mycket pengar kvar att leva för, det blir inga nya rutiner som jag tänkt mig för det finns inga pengar till det just nu iallafall.

Visst promenaderna dem kostar inget så dem ska jag väl ta och satsa på men när inte allt faller på plats så är det svårt att vara glad och positiv till det lilla man kan göra pga sitiatonen jag just nu lever under.

Mycket ensam tid kommer det återigen bli , väldigt mycket av det, ska försöka göra det bästa för att inte deppa ner mig helt totalt.

Emelie L

Kommentarer
Postat av: Madde

Du är inte ensam!! Ring om du vill prata eller kom hit när du vill! Du är alltid välkommen. Jag finns här för dig! Massa kramar till dig från oss❤

2012-01-25 @ 22:52:37
Postat av: Ann-Sofie

Vet hur det känns när man sparar pengar, har deltidsjobb och man är tvungen va hemma på helgerna. :/ Jag levde så också vinter/vår halvåret innan jag flytta till sverige. Jag hade en psykolog jag gick hos, som hjälpte mig lösa problem i det privata och det kändes skönt att ha någon (ibland) som bara lyssna och hjälpte. Så en psykolog är bra, vet dock inte om man får gå gratis dit när man jobbar. :/



Den tiden man sparar är jättetuff och jättetråkig. Därför måste du se framåt, tänka på den tiden när du kommer "bo i gbg", för den tiden kommer ju komma. :) Jag vänta jättelång tid på att få studieplats och få flytta. Du får försöka fokusera positivt på jobbsökningen, var envis och sök nya jobb varje månad som dyker upp på arbetsförmedlingens hemsida. Träning får också en på bättre humör. Jag promenera mycket under den jobbiga tiden. Se på tv-program du gillar eller gör annat som du gillar ibland. Å tänk på hur mycket du faktiskt gjort: pluggat, tagit körkort, skaffat jobb, klarat ett helt år utan alkohol hemma- det är mycket mer än vad ngn annan skulle klara av. Var stolt över alla framsteg. Känns det ensamt kan du ju planera umgås någon helg med någon av oss vänner. Vi kan planera i någon helgdag, då vi hittar på ngt eller bara är. :) Det gäller att fylla ut dagarna med kreativa saker, som inte kostar så mycket. En dag kommer du nog uppnå alla dina mål, kanske skriva klart boken, sparat pengar och plötsligt bor du ihop med din kille. Det gäller bara att försöka se positivt framåt, å göra det bästa av dagen som kommer tills dess.



Jag kan själv va negativ och känna att man inte orkar ibland när den utbildningen jag går känns allt för övermäktigt svår. :/ Så man måste bara ta en dag i taget och kämpa sig igenom dagen. Vissa dagar känns bättre, andra sämre. Tror det är lite så för alla...

2012-01-26 @ 00:00:15
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0