Bloggtorka

Det va ett bra ord som jag snor från bloggerskan Katrin.

Jag har nog med hamnat i den svackan, då jag inte har något att skriva om, allt är blank just nu, det kommer inte ut ett ända ord om man inte ska ta allt vardagligt fast där finns det inte heller så mkt att skriva om. . .

Det händer inte så himla mkt i mitt liv just nu, jag pluggar och står i och huvudet ärr fullt med massa saker som snörrar runt , runt och runt, det tar aldrig stopp den går på högvarv och jag kan inte stoppa tankarna, för jag kommer inte fram till nåt, jag kan inte sortera upp tankarna. Det bara snörrar.

Ja det va väl det jag hade att skriva idag.

Ha en bra kväll allesammans.

Emelie L

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej...Jag låg och fundera samma sak. :) Man kan ju syssla med dans och sånt på fritiden. Man får så mycket knasiga ideer för sig själv nattetid. :P



Här var det bloggtorka. Hur är det med dig därborta? :) Kämpar du på med pluggandet som vanligt? Eller har du tagit en liten paus?



Tänkte faktiskt på dig här en dag och saknade dig. Den glada å busiga Emelie eller den lite mer trötta. ;P Sköt om dig... (å glöm inte ta en paus i pluggandet och pyssla om dig själv ibland). ;) Kram

2011-03-17 @ 00:07:33
URL: http://zofiesworld.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Hej! Allt väl???? Undrar bara när du inte bloggat på ett tag. Men du kanske har fullt upp med plugg och kärleken? :) Eller inte har ngt att skriva?



Hoppas allt e bra. Kram...

2011-03-22 @ 23:08:22
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0