Ingen bra start. . .

På denna vecka, vet inte vad detl nu är för nåt, men känner mig nedstämd och omotiverad men som alltid så kämpar jag emot denna känslan, men kommer inte riktigt över den helt och hållet, och det suger, men också en signal att en är det inte över, har mkt att arbeta med, jag har faktiskt inte kommit så himla långt med mig själv som det ibland känns som. . .

Jag kanske har kommit långt på det yttre planet men inte alls långt i min inre värld. Jag har ännu inte lyckas få en balans på det stadiet, att blanda min personliga utveckling med studier. . .

Det står stilla i min personliga utveckling just nu, det har det gjort i två månaders tid nu. . .

Och det går inte uppför utan nedför, det blir nästa moment att ta upp med psykologen min. . .

Och när inte själen mår bra så går heller inget annat bra. . .

Denna helg så har jag ju tapetserat och det det blev väl lite halvdant, e så nöjd jag bör vara för att inte vara proofs på tapetsering. . . Fick med hjälp av en vän med detta. . . Det finns bara en sak som jag kommer tillägga, Jag kommer aldrig göra detta på egen hand, jag lägger hellre tusenlappar på något proofs som dels gör arbetet snabbar och bättre. . .

För på den tid vi la ner och sedan på resultatet så va det inte värt besvärret. men men, dem får sitta det kommer även se mkt bättre ut när mina vita möber kommer upp osv, för ännu e det inte helt klar.

Köket blev bra målat det va inga problem och tapetseringen där var inga problem, men den tapeten vet jag inte om jag vill ha, den får sitta månaden ut så får jag se om jag gör om just den delen. . .

Här kommer några bilder av resultatet. . .







Emelie L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0