Skön vecka. . .

Har det varit, har inte jobbat så himla mkt, i måndags började jag halv ett och jobbade till halv 4 sen hade vi möte till kl 17.

Tisdags va jag ledig, daniel kom även till mig i måndags kväll och stannade till onsdags morgon, givetvis så blev det fel på lastbilen i måndags kväll så han fick vara på verkstad större delen av dagen sen hade han även ett last i halstahammar och hämta, så under tiden åkte jag till ikea för att köpa två lampor sen tillbaka till eskilstuna, hämtade då min moster som behövde handla mat inför julen, kul att kunna hjälpa till nu när man har körkort och bil. . .

Senare på kvällen myste jag och daniel med pizza och tv-program :) Härligt att ha han här mitt i veckorna när det väl blir av. . . :)

Igår jobbade jag på förmiddagen sen va jag ledig hela eftermiddagen, va trött när jag kom hem så jag la mig och sov till halv 5 ungefär sen hörde sabine av sig (min syster) hon ville ses och baka lite lussekatter och bjuda på tacos, så jag spenderade hela kvällen hemma hos henne, vi hade det jätte trevligt, det va även väldigt längesen vi sågs, så det va extra kul att träffa henne igen och ha lite syster mys :)

Idag är det jobb hela dagen, har lite paus nu mellan första och andra kunden, sk snart iväg till andra kunden efter den städningen blir det ytterligare lite paus ska passa på att tillaga lite mat så är den klar sen när jag kommer hem ikväll vid åtta tiden, har kvällstädning på ett företag /kontorstädning :)

Sen efter det blir det hem och äta mat, duscha och ev se på lite tv, det brukar komma rätt bra filmer på kanal 9 så vi får se om det kommer någon bra film denna torsdagen. . .

Ja det va lite av min vecka, har haft fullt upp med annat så det är därför det varit lite tyst på denna blogg. . .

Ha de bäst alla kära läsare.

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0