Höst mys och vilodag.

Idag har det varit en vilodag för mig, eftersom det blev en väldigt hektiskt dag igår och många språng överallt. Först skola från halv 9 till 12, lunch sen sitta på nuevo och prata och plugga teori, efter det till vibbhälsa eller som det nu heter gym munktel tror jag, va där och vidda, sen raka vägen hem, tog då en rök sen kom mamam och hennes gubbe, vi gick direkt till mormor, va där några timmar senare vidare ner till stan och åt middag, nya joseh vet ej hur det stavas ?, grymt ställe jätte mysigt, och god mat, vi satt även där sov några timmar så jag kom hem sent igår runt halv 10 , raka vägen in i duchen sen sita vid datorn o sängen sen sova. . .

Eftersom det blev senare en vanlig med att ta natt medicinen så somnade jag inte så himla tidigt, inte så himla sent, men däremot så blir det så att det tar 12 timmar innan medicinen går ur kroppen så det blev att sova lite längre, inte så att jag försov mig, dels hade vi ledigt idag, men tänkte gå och plugga på nuevo från halv 9 till 10 för sen va det föreläsning om stress, mkt bra föreläsning, men jag kände att jag har redan gåt igenom detta, och det e nog med det, jag e över denna tröskel och behöver ingen direkt hjälp med det, det blev nästa en belasting för det e inget jag behver arbeta med. . .

Hur som helst jag tg lite sov morgon va på nuevo 10 och gick hem vid tolv, jag va riktigt trött så det blev inte att plugga någe, pratade lite med daniel i telen och vilade somnade til len stund innan han kom till mig, vi har haft en mysig kväll tillsammans i sängen framför tv, köpte även hem pizza :)

Nu sitter vi i sängen och ser på fotboll, det blir väl att somna till den.

Ha de gött.

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0