Putt, Glad, Putt & Glad. . .

Så har min dags sätt ut, ena stunden har jag varit glad och ena putt, det har pendlat som fan denna dag. . .

Jag har inte känt mig hemma någonstans, har inte kunnat sitta stil, och vart jag en har vändt mig om så har det känts fel, fel att vara på framsteg, fel att vara på nuevo, hem ville jag heller, jag har kämpat mig igenom matten, läst och läst om hundra ggr, få väl se om paletten faller ner snart, min handledare på nuevo förklarade lite för mig hur hon skulle tänka, och vi tänker rätt lika, och palletten fall ner lite mera efter det, men inte helt. . .

Bara jag förstår mig på uppbyggnaden och hur jag ska tänka och dels inte blanda ihop saker och ting så ska det väl ta me fan gå att klara mig igenom detta väldigt lilla kapitlet.

Den dagen kommer väl den med, hoppas på väldigt snart bara så att jag blir klar med matten snart.

Men till slut hittade jag min plats där jag kände mig lugn och harmonisk och det va på gym munktel. gick lite på löpbandet som uppvärmningen sen på vibben, och som igår gjorde det sussen.

Känner mig utvilad mentalt och har en skön avslappnad kropp, och nu hemma, ska betala räkningar, sen till affären handla, hem och duscha sen göra mig en tacopaj till middag och ha som lunch imorn . . .

Få se om jag återkommer lite senare. . .

Ha en bra kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0