Dagarna går så fort. . .

Jag händer inte med, hea helgen har jag varit uppe tidigt vid sextiden, och sen har dagen bara försvunnit, samma idag, vaknade till vid 6-tiden, ropade efter Daniel, trodde han redan hade åkt utan att säga hej då.

Han satt i köket och gjorde återrapporteringen för förra veckan så jag gick upp och tog en cigg sen la jag mig en stund, somnade aldrig utan låg och lurade till sju sen orkade jag inte ligga isängen nå mer, så jag upp och duchade och hade mig, hann mkt denna morgon, va nästan klar innan Daniel skulle åka, eftre han åkt, så diskade jag och donade upp efter helgen, bloggade som ni vet. . .

Sen blev det att traska till skolan, kom hem för en stund senn, det gick väldigt fort idag, hann även göra en del, som jag nu ska gå igenom, ev matte prov i morn eller på onsdag få se vilken dag det blir det beror på hur mkt som fastnar i huvudet denna kväll.

Ska ta det lugnt nu innan det e dags att gå utanför dörrn igen, ska vningsköra med pappsen, sen hem laga mat äta, och plugga, duscha och se om det finns någor på tv att somna till.

Det va allt så länge, kanske kommer in senare ikväll och skriver nå kul :P

Kram

Emelie L

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Var kul att läsa om den nya Emelie du blivit. :) När jag läste den texten så kände jag lite igen mig själv, detta med att festandet tagit upp mycket tid å pengar. När man var inne i det, så förstod man kanske inte hur mycket det tar av ens tid, pengar å ork. Kul att höra att du blivit mera vuxen, fast du är ju väldigt ung fortfarande. :)



Jag tror faktiskt att jag har utvecklats till det bättre när vi bodde ihop. :) För pga av att du var nykter, gjorde att jag också fick den livs stilen. Vilket är bra. :) Plus att det var kul att umgås med en tjej som verkligen var ärlig och stod upp för vad hon tyckte å tänkte. Din vänskap har nog gjort mig med mera vuxen och det känns bra. :)



Fina kläderna du köpt och fin jackan va du fick av Daniel. :) Verkligen kul att läsa här att du mår bättre å har en pojkvän som älskar det. Du förtjänar det.



Vi får ta å ses någon dag sen när jag e i sverige. Någon dag när du hinner å har tid. Kram. :)

2010-10-05 @ 03:54:15
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0