Pyssel dag. . .

Denna dag har man mått si sådär, men med sällskap så känner man sig lite mer motiverad att gå upp och göra nåt utav dagen. . .

Denna dag blev det att gå till mormor en stund på förmiddagen, sen hem, madde min syster lagade då mat, så man fick lite mat i magen, tog även ut falukorv men det blir att tillaga den imorn. efter maten diskade jag upp efter oss. Sen blev det pyssel med Julia.

Fick 5 pyssel lådor av mamma igår, man kan göra allt möjlig designa kartonger, göra en minnes bild av fotografier, ram till ett foto, skyltar av olika slag samt grattis, jul kort osv.

Jag gjorde en home skylt som jag hängde i hallen. . . Och Julia gjorde en skyld till sin dörr in till rummet.

Och nu e man själv igen, har städat upp efter pysslet och nu vet jag inte alls vad jag ska göra.

Det blir väl mys framför tv:en få se, klockan e ju inte alls mkt, men det känns som det kommer bli en seg kväll och att lägga sig tidigt för att man e så uttråkad, dels rätt trött det blev inte direkt någon sovmorgon, men imorn då ska jag slö i sägen hala dagen, ska med sätta mig ned med lite planering för nästa vecka och sen förbereda mig för praktik, måste kolla upp och planera hur jag ska lägga upp detta för en praktikplats, ska dels även få hjälp med min handledar på nuevo med detta.

Ja jag har inte varit så skriv glad denna vecka, det har varit mkt att tänka igenom, sen möte hit och ditt, och ja det har strömmat igenom en hel del tankar kring mkt gällande framtiden.

Den närmaste framtiden typ nästa år, vilka mål ska jag ha, vad ska jag göra med allt och hur, osv osv.

Det e mkt att ta in nu och det e mkt på spel, men det viktigaste av allt som jag även tycker är skönt det e att det får ta sin tid, det fungerar inte för mig att bara snabbt hoppa in här och var och säga ja, ja ja. . .

Utan det tar tid för mig att komma in i något så att jag känner mig trygg, och det tar sin tid, omställning för min del kommer alltid att vara väldigt tufft för mig, har jag kommit underfund med.

Och att ha den bördan känns jobbig, för allt kommer ta så lång tid. . . Allt inom mig.

Och där tog det stopp på ord. . . Återkommer säker mera under kvällen.

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0