Nu jävlar (dag ett)

Nu måste det få ett slut med rökning, det bara måste det. . . Vill så gärna men har inte haft riktigt med lust och tålamod,  idag kände jag när jag tog första ciggen, det va inge gott, jag blev så himla slemmig och dan i halsen, ja det kändes inte längre som ett måste. . . Visst man har väl sådana stunder, men det e även ett täcken att vilja och känsla för att sluta röka kommer en närmare. . .

Ska fan ge järnet nu, det kommer bli väldigt tufft men det är det värt. . .

Min förra planering på att sluta och röka har tyvärr inte räckt, den har intefungerat så bra, jag tror inte att planera ett antal cigg om dagen att röka, känner mer nu att kanske antalet timmar från cigg har betydelse.

Denna dag ska jag inte ta med mig några  cigg, ska till skolan snart och vet ej hur länge jag blir kvar det, men det spelar ingen roll ska försöka sen när jag kommer hem hålla mig syssel satt til sju taget med att ta en cigg. . .

Ja vi får väl se hur det kommer gå, men ska kämpa som fan med tålamodet, det blir nog inte så farligt när jag e i skolan det är när jag kommer hem provningen börjar. . .

Ha en fortsatt bra dag idag fast det tråkiga vädret :)

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0