Det står stilla.

Ja just nu står det riktigt stilla, har verkligen hamnat i en svacka, tror det mkt handlar om medicinen , tror jag behöver höja natt medicinen något, för jag har nu återigen väldigt svårt att somna in, ligger bara och tänker, stör mig på saker och mkt annat.

Kan tyvärr inte svara på vad det mer är, för det är som normalt runt om mig, det e inte alls några ändringar i min vardag. . .

Ja och denna dag blir att vara hemma, har nu försovit mig kraftigt så det e lite onödigt att gå nu eftersom det blir mer eller mindre att gå ditt och vända. . .

Men bara för att det bli en hemma dag så ska jag inte låta bli att plugga, ska plugga lite inför provet funderar på att skriva det redan på måndag, gjorde testdelen och det va bara en övning som gick åt helvete med, men dete bara att gå tillbaka och repitera just de. . .

Sen lite ord med, men det e inte mkt nya som jag sa tidigare så det kommer inte bli någon match :)

Ja ska med samma dag göra slutprovet , känner att har nåt fastnat så har det, orkar inte gå igenom allt igen, eller lite ska jag gå igenom det jag inte förstått mig på en, men resten för gå som det går känner jag, det bli bara en mer ärlig bevisning på vad som fastnat och ej, för det e ju de det handlar om när man gör prov, oftast pluggar om in allt inför provetså det ska gå bra och sen efter en veckan kanske man glömt allt återigen. . .

Så att göra det slutgiltiga provet blir en rejäl prövning, och det e ju heller inte så att det kommer bli ig, det vet, för mer en så kan jag. . . Men upp till mvg tveksam. . . Det får gå som det går helt enkelt.

Skulle vara skönt att få det avklarat och börja om med nya saker, både i matten och engelska. . . Ser framemot det, det bli lite svårare, mer prövning på en högre nivå, i like :) älskar utmaningar. . . Det ska bli mkt intressant hur jag kommer klarar mig. . .

Ja så denna dag, det bli att plugga lite eng, ska faktiskt med ta mig en promenad, se våra bästa år snart, sen tvätta hel dagen lång. . .

Sen kommer daniel ikväll :) Jiiipii. . .

Tror det kommer ge mig mer glädje och energi till nästa vecka. . .

Ha en bra dag allesammans.

Kram

Emelie L


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Fick du min stilmall? Och hur går det? Hittat mitt högskoleprov resultat??? :)

2010-05-23 @ 20:54:43
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0