Suuuuuuuuck !

Idag har det varit si så där, det bästa med dagen , va att jag kom ut lite i det fina vädret samt att jag hälsade på jenny och hennes bäbi, skönt att träffa en av vännerna, prata lite om annat, lyssna till hennes berättelser och vardag, det va rogivande.

Det va bra till jag kom hem och ätit mat, sen mådde jag jätte dålig i mellanåt och lite bättre i mellan åt, fram tills nu, jag har inte alls haft någon ro i kroppen, den har bråkat med mig hela dagen, har haft ångest nu efter duschen, så som jag brukar kunna få, känns lite som panik ångest, fast en liten liten svaga variant av vad jag brukar kunna ha, kanske för att man nu inte hetsar upp sig och bli rädd och oorlig, kan nog vara det som spelar mkt roll, det sticks och ha de i armen, den är skakis och domnar bort, det blir som blod stopp i den så alla ådrer man har kommer upp till ytan, ser skit åckligt ut, och det e verkligen jobbigt, men försöker använda mig av olika anningar, hjälper si så där.

Blir så himla trött på detta, trodde jag hade kommit över det mesta, men icke, känns som om det är något jag kommer få leva med, fatta sen när man slutar med medicinen, kan inte förstå hur jag ska klarar mig utan den. fast iof den är ju nu till för att få ordning på humöret och humörsrubbningarna. Så det kommer kanske gå när dem är helt återställada, kommer nog kunna ta ett bra tag tills dess. Känns som det. inget jag kanske gruvar mig för men det är jobbigt att återigen få uppleva dessa stunder, speciellt nu när det va ett tag sen, iof så ska jag ha min mens snart, så det kan vara en början på det, och när jag mår så här innan mensen så kommer jag nog må väldigt dåligt när den väl kommer, ja jag håller ganska så stor koll på detta, ungefär va tredje månad blir det så här under mensen. . . Usch. inget jag ser fram emot , och så kommer den ungefär innan eller under tiden vi är i paris. yaaaaaaaaay, kul eller inte !

Ja ne ska inte beklaga mig allt för mkt, men det känns genast skönt att få sig lite av sina tankar, och känslor, det avtar med stickandet i armen, hoppas det fortsätter så bara.

Och så har jag ett problem till, har bara två cigg kvar nu, och orkar verkligen inte ta mig till affären för att köpa nya, och sen känns det som om jag inte kommer kunna hålla mig till en, ikväll, utan två rökta kommer nog det bli, vilket innefär inge kaffe och cigg imorgon, känns förjävligt det med, aja får väl se hur det blir. . .

Det jag längtar efter nu är min ääääääälskling, han kommer på fredag :) ska bli så himla skönt att ha han nära en, ha någon som ligger och håller om en, och små kliar och masserar mig när jag är lite nedstämd, eller överhuvudtaget. m, det e så så så himla härligt att jag funnit min stora kärlek. . .

Nu ska jag nog ta och ringa han, hoppas han inte e allt för trött :P hehe.

Kram på er alla.

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0