Morgonen i sin helhet.

Hej allesamamns.

Jag har fått mkt gjort, fast att jag e så trött så jag bara vill sova. Jag har packat klart, nu återstår bara lite små plock.

Jag har gjort lite små planeringar för nästa vecka, planerar att plugga rep uppg, måndag och tisdag kväll nästa vecka och om det går bra, så skriver jag prov på torsdag, ska den dagen med fortsätta med engelska, plugga gramatiken i skolan och glosor hemma både på tors och fredag och allt går för sig så blir det att skriva eng prov näst nästa vecka slutet på den vecka :), sen har jag itne långt kvar till ett betyg i grundläggande eng :) och ska med påbörja matte b snart :) m m m känns skönt längtar tills jag kan göra det + att på börja engelska a :)

Jag har med gjort en göra lista för v 13, som ska innehålla, ny matlagning och nya bakverk, det blir amerikanskt.

Ska med ta och promenera varje dag 45 min.

Och simning denna vecka ska jag med ta mig tid till.

Vår städning ska med bli av, blev så sugen nu när daniel ska hålla på i flera dagar med att vår städa rensa ut skit osv, känenr att det e dags för mig med  för det, verkligen städa från topp till tå, rensa skol material som bara ligger och dammar osv osv.

Ja jag är nöjd min hittils prestation denna morgon, nu ska det bli att äta frukost, se på våra bästa år, duscha och kolla upp lite uppgifter om pappas present, räkna lite med pengar för denna månad, det kommer bli tajt. . .

Ja just det, jag ska återigen vecka 13 kämpa stenhårt med sluta röka :)

Ja mina nya del mål är alltså, börja akrivitera mig lite utanför skolan, så som fotning promenader, simning och mat och bak och sluta röka . Det är mina delmål fram till 1 juni, sen börjar jag om med nåt nytt eller fortsätter med de gamla.

Planering för plugg är redan kalrt det gjort jag efter års skriftet, och är nöjd med den, och om det rullar på så här bra så kommer jag nog nått mitt mål och lite till, nå mitt mål kommer jag iallafall, det vet jag :)

Åh jag känner mig så full med liv, jag är nöjd med min vardag, jag är kär och lycklig, jag har fina vänner runt om mig, familjen börjar bli en riktigt familj, jag ska snart ut och resa lite, jag har mål och del mål, ja jag känner mig yber nöjd med mitt liv , tror jag aldrig har varit så här nöjd någon gång med allt, det har alltid funnits nåt problem.

Men nu lever jag känner jag, och det känns så himla härligt.

Ja ne ska ta och äta frukost nu sen blir det våra bästa år nästa.

Kram

Emelie L






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0