Lite allmän update. . . /har ju glömt av det helt.

Ja, det har jag jue helt totalt glömt bort, updaten månadvis/ kort tillbaka blick för varje månad. sen min nu vad jag kallade den updaten , hm ska kolla upp det efter detta inlägg, men hur som helst. ja va hetten den updaten kan inte släppa det, nåt med föbedringsvägen hm ja ne det känns inte bekant. aja skit samma , jag ska kolla upp vad jag kallade den.

Det va ju länge sen jag gjorde en helhetsbild av måendet, prestation och mer därtill.

Ja, dem senaste 3 månaderna har i sin helthet varit helt fantastikska. . . Det har flytit på bra i vardagen, både med plugg, aktiviteter, möten, ekonomin. . .

Måendet har kanske inte alltid varit på sin topp men det bästa av allt jag har inte låtit det hindra mig, har istället gått in med halv prestation med pluggandet, med att komma iväg, med att försöka behärska mitt mående beteende. vilket inte alltid brukar gå så bra, att låtsas att det e bra fast det inte e det. Okey det e väl inte bra att låtsas vara glad, men man kan ju ändå välja att bemöta alla argsint eller icke argsint. . .

Alla ggr har jag väl inte lyckas så bra med det ,fast jag ahr bara fått posetiv respons på det ialalfall, många accepterar mitt mående och låter mig då vara istället. vilket med e skönt.

Som sagt måendet har pendlat lite, ibland har det gått ut över daniel, ibland inte, men vi har alltid redit upp allt, han är stark och det e skönt, han är rak och ärlig mot mig, vilket med e skönt, han ger mig så mkt, det e helt otroligt, och jag som faktiskt aldrig har haft denna känslan i magen förr att det verkligen kommer hålla länge mellan oss, det känns, och det känns härligt, allt känns så simpelt och enkelt med honom, man behöver liksom aldrig kämpa för att det tex ska fungera, man har liksom ingen oro om man är kär eller ej, kärleken finns bara där, tryggheten finns bara där, saknade och längtan finns bara där, ingen behöver göra sig till, vi bara är, och vi gör vad vi känner för.

Det finns hur mkt som helst att skriva om han, om oss, men vill inte trötta ut er, tar lite åt gången :).

Men ja jag kan inte sluta, hehe, kärlek , kärlek vad ska man säga , jag måste säga att denna kärlek har jag aldrg någonsi upplevt förut, detta måste ju vara äkta och sann kärlek, det måste det bara vara. hehe. Jag e helt till mig, av kärleken, att jag äntligen fann den, det är otroligt, och det känns så himla bra och tryggt, tom han känenr sig trygg med mig, kommer så väl ihåg när han sa det, åh vad jag rös, har aldrig hört nån i min närhet sagt att dem varit trygga med mig. . . Att höra dem orden va helt fantastiskt.

Oj det blev mkt om min kära daniel, så kom nu av mig helt, vad jag va innan jag babblade vidare om min älskade.

Ja just det måendet och beteendet, ja det e verkligen något jag fortfarande måste jobba vidare med, kanske inte lika mkt som för ett halvår sen men en del, fila lite på det så att säga.

Annars så har faktiskt prestationen varit högt upp oavsätt om måendet varit på topp eller ej, jag har funnit vilja och tålamodet för att prestera, alla dagar går det mindre bra och vissa dagar går det väldigt bra, eller mitt emellan, så är det, med allt, och det har jag äntligen lärt mig, och jag känner mig trygg med den inställningen.

Ja och så till ekonomin, den har ju varit väldigt skjärvig ett bra tag nu, men äntligen känner jag att det flyter på bra, nu gäller det bara att sluta röka så kommer ekonomin vara på topp kanske inte dröm på topp men i mitt läge just nu. . . s¨å kommer dessa sluta röka pengarna vara värda guuld. :P :D

Ja jag tror nog jag fått med det mesta, måendet, prestationen, vardagen, pengar och så kärlek mellan daniel och mig som verkligen får mig att skiiina som en sol :)

Tillbaka blick på månaden, ja vad ska jag säga, jag kommer inte ihåg så mkt av den förutom att jag umgås med daniel och mamma och syster tessan och att jag gjort ett prov i eng och i matten + samt simat, hälsat på mormor, skötit mina samtal med psykologen, skött antabus och medicinen som jag ska, börjar ätit mer den senaste veckan, hoppas det håller i säg, lite ned och uppgång i sömnen och e väl lite sis så där med den fortfarande.

Ja det va nog allt för mig så länge.

Ha de en fin kväll allesammans.

Kram

Emelie L






Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Låter toppen det där. Kul att du hittat kärleken och trivs. :) Det är ju det vi alla drömmer om. :)



Blir ju så nu att Krister hämtar böckerna och skickar dem. För jag måste verkligen ha dem för att kunna plugga. Jag behöver bara veta vilken tid du e hemma imorn kväll, så jag kan meddela honom när han kan hämta dem. Ha en bra kväll.. kram.

2010-03-17 @ 22:32:35
URL: http://zofiesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0