Bubblande grå. . .

Ja idag är det en sådan dag, då jag är väldigt trött, har lite små ångest, har ännu inte riktigt kunna sätta fingret på vad jag har ångest över det kan vara lite olika saker, det jag funderar kring vad det kan vara för ångest e nog både att jag minskat tiden hos psykologen, jag ska snart avsluta med antabus, det va sista dagen på skapargruppen, vilket heller inte känns så kul faktiskt. . .

Livet börjar leda till ett mer självständigt stadium, och det känns väldigt bra och skönt, men jag tror att innerst inne e jag väldigt rädd för det med, Jag har jue under en väldigt lång tid dragit med till andra vuxna, och pratat ut med dem, dem har också alltid gett mig något att tänka på över, dem har med fått en att se allt från en annan synvinkel, jag har själv vuxit upp ur min mörka gropp kanske inte helt, men så pass mkt att jag sakta men säkert kan stå på egna ben snart och för lita mig på mig själv, mina tankar, mina brister och icke brister. . .

Det känns skönt och brefriande, men samtidigt är jag lite skrämd utav tanken, det e ju inte så att allt bara ska avslutas snart utan det trappas ner och det kommer nog snart med bli en ny vana, men det kommer ta tid.

Andra tanken att jag känner mig trött och ångestfylld kan vara för jag hållit igång nu väldigt mkt under en tid, jag har kämpat på med matten engelskan har jag konsentrerat mig mindre på vilket känns lite stressande nu, jag har varit ute och rest sen direkt man kom hem försökte jag ställa om mig och leva på som förut, samt iväg till mamma över en dag och natt och det blev nog lite mkt för mig, allt på en och samma gång, massa liv och rörelser, inge direkt vila, så ja allt fall nog på plats igår, tog det heller inte så himla lugnt, donade, planerade och ja små pysslade lite med allt möjligt, det tog nog med på krafterna och  någon gång innan läggdags kände jag bara hur ont i huvudet jag hade, jag va trött och seg, kunde knappt hålla ögonen öppna, sov sen som en stock, va skit trött i morse samma där kunde knappt hålla ögonen öppna så jag valde att vara hemma och sova ut, vaknade sen runt tolv, bestämde mig då för att gå på sista skaparkursen ändå, fast jag va helt slut, jag gick och det började lite nedstämt, men sen tog det fart och man blev för en stund lite lätt om fötterna, man skrattade lite , ja rofyllt va det.

Och nu väl hemma igen, e snor trött men ska försöka att hålla mig vaken, ska snart ta mig lite och äta, håller med på att tvätta så det blir lite spring ner där i kväll.

Ja sen vet jag inte, små se lite på tv, kommer nog inte orka så mkt mer.

Ja varför jag kallar denna dag för bubblande grå , det är för att det nu under en tid bara har bubblat, bubblat och bubblat upp en massa saker, jag har fått ett mer stadigare fotsätte på jorden, det har blivit mkt stabilare mitt liv, med relavanta mål osvosv, och det har bubblat upp så mkt grönt så jag snart känner att luften inte finns där för att hejda bubblorna, så nu har bubblorna blivit gråa och dan, just denna dag, imorn kanske det är mer stabilare, vem vet. . .

Ja det va lite av mina känslor och sysslor idag, mer kommer det nog, för jag bara känner för att skriva , skriva och skriva. . .

Ha en fortsatt bra dag allesammans.

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0