I sin helhet har dagen varit bra.

Ja , denna dag den började inte så bra, eller ja , jag kom upp tog en cigg la mig igen, va såååå jävla trött idag, så jag somnade om på stört och stängde av mobilen när den ringde en ytterligare gång. Vaknade sen till runt strax efter 10, gick då upp fast jag va super trött fortfarande, men jag tänkte jag stressar inte iväg nu, jag tar det lugnt och skönt, äter frukost, dona lite hemma osv, sen blev jag lite piggare ganska snabbt, väl pigg och benen traskade jag till skolan kom ditt till halv tolv, pluggade lite fram till 12.15 tog paus , vila och rökte lite, sen slutet på pausen fick jag en semla av min lärare :), har längtat så efter att få äta en semla och så gott de va !

Sen satt jag till 14.45 och pluggade matte, det gick rätt bra framåt, men jag tror jag kommer får skjuta lite på provet, så istället för att skriva det på ons så tar jag nog det på fre, men ja det visare sig hur det går på repavsnitten efter detta kap. . .

E iallafall snart klar antingen blir jag det imorn eller på sön. . . Få se.

Väl hemma nu då, så har jag inte hunnit med så mkt, mer en att röka en cigg, tittat fb och nu skriva några rader. efter detta så blir det att ta en till vända ut, måste köpa cigg, sen hem, diska, laga mat, duscha och sen bara ta en luuuuugn kväll här hemma .

Ha en mysig och bra och avslappnad kväll allesammans.

Kram

Emelie L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0